Υπάρχει Το εξής ζήτημα με τους Τούρκους.
Ξέρω πως αν γίνει τσαμπουκάς στη Πολωνία ή τη Ρωσία ή τη Σερβία τα μεμετια θα φύγουν με ...καροτσάκια! ΔΕΝ τους έχει κανένας ανάγκη και δεν τους πάνε!Δεν θα ρωτησουν καν αν εχουν δίκιο η αδικο... απλά θα τις μαζεψουν απο ΟΛΟΥΣ!
Στην Ουκρανία όμως δεν είμαι σίγουρος ποιανού θέση θα πάρουν...Το μαγαζί ίσως δείρει και Ουκρανο αν οι Τούρκοι κάνουν κατανάλωση... Αυτά Δυστυχώς συμβαίνουν στις χώρες ...πουτανες...
Αυτά τα γράφω όχι γιατί θα πάω να τραμπουκιστώ Αλλά η ψυχολογία των Τούρκων που έχουν εμφανές κόμπλεξ κατωτερότητας εξαρτάται από την οικειότητα που νιώθουν στο περιβάλλον ! Στη Γερμανία πχ είναι προκλητικοί και τσαμπουκάδες και δεν πας σε γκόμενά που περιτρυγηρίζουν! Αντιθετα Ρωσία , Σερβια ,Πολωνία είναι γατακια και επιδιώκουν να κολήσουν ευγενικα με εμας μήπως περισσέψει κάτι και για αυτούς...
Ουκρανία όμως? Έχω την εντύπωση πως χρτζιλικώνουν τους μπράβους (FASHION lviv) για να αισθάνονται ανετοι..
Στο caribean τι γίνεται? Ειναι αέρατοι ή μαζεμένοι?
*Απάντα μου "σοβαρα" και όχι να μου πεις πως ο ανώτερος υπεραρχων τους ρίχνει όλους στα αυτιά και επικρατεί, αυτό το ξέρουμε! Τι έδαφος είναι η Ουκρανία για τους Τούρκους, φιλικό ή εχθρικό?
Φιλικό έδαφος είναι αφού πολλοί Τούρκοι έχουν δουλειές,μιλάνε ρωσικά και είναι μόνιμοι.
Απλα οι Τουρκοι χτυπανε συνηθως σε ομαδες οπου ο καθενας εχει διακριτο ρολο.Εχουν πολυ καλο συντονισμο.
Εδώ ο roosh που είναι τουρκοιρανικής καταγωγής περιγράφει πολύ καλά πώς καμακώνουν οι συμπατριώτες του.
Είναι ακριβώς αυτά που έχω περιγράψει πολλές φορές εδώ οτι κάνουν οι Τούρκοι.Κάπως παρόμοια κάνουν και οι Βορειοελλαδίτες μερικές φορές.
Γενικά οι Τούρκοι κινούνται σαν αγέλες βουβαλιών και επιτίθενται στα θύματα ομαδικά ενώ ο Βαλκάνιος είναι solo yolo πρέπει να ελίσσεσαι σα λεοπάρδαλη ανάμεσα στα βουβάλια.
Η δύναμή τους είναι στο γκρουπ.Από μόνοι τους είναι τελείως ασήμαντοι και το ξέρουν.
Αντίθετα Αγγλοι,Αμερικανοί είναι πιο προπετείς,imperial και σολίστ για αυτό δε σε ενοχλούν αν και στην πραγματικότητα είναι πιο φονικοί από τους Τούρκους.
Εδώ σε ποστ του 2012 περιγράφω όλα τα εθνικά στυλ καμακιού(αγγλικό,γερμανικό,τούρκικο,σκανδιναυικό,αράπικο κτλ).
Ο πιο επικίνδυνος ανταγωνισμός είναι πάντα οι Σκανδιναυοί.Αν παίζουν σουηδικά,νορβηγικά καμάκια στο χώρο,θα σε γαμήσουνε,θα φάνε όλες τις αξιόλογες γκόμενες.Μετά είναι οι Αγγλοι και μετά οι Αμερικανοί.
Πολλοί Αμερικανοί χρησιμοποιούν τυποποιημένες ατάκες και τα λένε όλα σωστά είναι διαβασμένοι και εξασκημένοι.