Ειμαι ανακριβής...Πηγαινετε λίγο πιο πίσω και διαβάστε Τάσο..Έχει ποσταρει δυο μουνιά 19 και 20 χρονών που ισχυρίζεται πως τα πήρε παρτούζα δωρεάν (20 χρονια νεότερες,μουναρες και χωρίς λεφτα)...Δεν μπορω να ποσταρω την φώτο εδώ γιατι βγάζει error..Αν υπάρχουν άτομα που τα πιστεύουν αυτά πραγματικά απορώ!!
Επίσης kman λέει δεν πάω πουθενά Κίεβο 5 λεπτά μόνο από το διαμέρισμα αλλά όλα τα μαγαζια Κίεβο χάλια!! Χωρίς να έχει γυρίσει πουθενά χωρις να ξέρει καν που να φάει ή να πιει κάτι της προκοπης..Άσχετος παντελός!!Απλα παραγγελία πληρωμένες και caribbean..Έχει άποψη για το Tinder χωρίς να βγάζει ραντεβού απο το Tinder.
Η αλήθεια Τασος και Kman είναι της κατηγορίας απλά πληρώνω (και καλά κάνουν) απλά τους κατηγορώ που δεν λένε απλά τη αλήθεια να ξέρει ο κόσμος τι να περιμένει.Πέφτει το ψέμα σύννεφο..Φτιάχνεστε με το να πουλάτε παππάδες?Τόση ανασφάλεια?
ΔΕΝ θα γαμήσετε παρτούζα 19χρονες μουνάρες αν είστε 45 μέτριας εμφάνισης χωρίς να πληρώσετε!!!ΤΕΛΟΣ!! Νομίζετε διαβάζουν παιδάκια εδώ.
Η αλήθεια ειναι οτι σε ένα ταξιδάκι αν το οργανώσετε καλά κυρίως διαδικτυακά θα γνωρίσετε όμορφα κοριτσάκια και θα τσιμπήσετε 2-3 αν κάτσετε κανέναν δεκαήμερο..Αυτά φυσικά όταν τηρείτε τις προϋποθέσεις...Ουκρανία δεν είναι Ταϊλάνδη!! Αν είστε 40+ άνετα παίζεται με γυνακές 33+ όμορφες πουλόντας ωραία το παραμυθάκι..Normal καταστάσεις..Αν πάτε για 19χρονη και είστε 45 είναι προφανές πως θα πάτε σε πληρωμένη..Τίποτα δεν χαρίζεται σε αυτον τον κόσμο!!
Το αντιθετο.Εχω γυρισει ολο το Κιεβο αφου παω εκει απο το 2003 δηλαδη 15 χρονια.Το να μενω κεντρο και να μην απομακρυνομαι ειναι απολυτα συνειδητη επιλογη για να εχω τα logistics με το μερος μου.
Αυτα που γραφεις δεν ισχυουνε.Για να ερθει το γκομενακι μαζι σου χρειαζεται κινητρο.Εσυ δεν προσφερεις κανενα απολυτως κινητρο.
Σκεψου εμεις παμε 15 χρονια,ξερουμε βασικα ρωσικα,ξοδευουμε τα κερατα μας,μενουμε στο κεντρο,εχουμε ηδη απειρα κοννε απο τα προηγουμενα ταξιδια και λεμε οτι δεν ειναι ετσι.
Εγω το λεω καθαρα.
Αν καποιος εχει 1000 ευρω ας παει ενα δεκαημερο και μετα ενα τριημερο με τα ιδια λεφτα και ας πει ποτε περασε καλυτερα.
Στο Κιεβο δεν ζπαρχουν βασικα προιοντα.Εχεις παρατηρησει π.χ. οτι δε βαζουν ελαιολαδο στη χωριατικη?Η οτι δεν υπαρχουν γαλλικα,ιταλικα,ισπανικα κρασια αλλα μονο μαρκες που παραγονται στην Ουκρανια?
Εχεις προσεξει οτι δεν υπαρχουν γαλλικα,ιρλανδικα,καναδεζικα κρεατα αλλα μονο ουκρανικα?Εχεις δει πουθενα γαλλικο τυρι?
Εχεις δει πουθενα φρεσκο ψαρι?
Εχεις δει γνησια ιταλικα εστιατορια?
Μη μου λες για ποιοτητα στα μαγαζια.
Οταν ημουν 30 επιανα συχνα τα αρχιδια μου Κιεβο.Γιατι γνωριζα μουναρες και με πηγαιναν στα μαγαζια οπως και τωρα.Μονο που τοτε δεν μπορουσα να τα σκασω για δωρακι εστω και 100 ευρω οπως τωρα οποτε εχανα τα γκομενακια.
Για τις Ουκρανεζες εισαι hot,ενδιαφερων,σοφος,αληθινος αντρας αν το πορτοφολι σου ειναι γεματο.Αλλιως ξεπεφτεις στην κλιμακα.