Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ένα κλασσικό κομπλιμέντο είναι wygladasz za duzo Polka(φαίνεσαι και πολύ Πολωνέζα).Αυτό σημαίνει έχεις butterface με ασύμμετρη μεγάλη μύτη και αραιά μαλλιά με φτηνό μέικ απ.Αν όμως έχεις πείσει τις γκόμενες ότι καυλώνεις με Πολωνές λόγω βυζιων,μπουτιών οι γκόμενες κολακεύονται.Σου λέει αυτός καυλώνει εδώ και εγώ μπορώ να ικανοποιήσω την καύλα του για Πόλκες.
Εκτός αν καταλάβουν ότι λες jestes duza Polka(είσαι χοντρή Πολωνέζα) οπότε θυμώνουν και πρέπει να εξηγήσεις τι εννοείς.
Στα αγγλικά είναι απλό you look very polish darling και η γκόμενα χαμογελάει αν καταλάβει τι λες.Συνήθως απαντάνε
Of course I look polish.Because I am polish.
-That is true darling,you are slavic girl.
-I am 100% slavic.

και μετα απο ολο αυτο το διαλογο ποια ειναι η ταριφα για να την πηδηξεις;

οχι μονος σου βεβαια, αλλα και ο σκυλος μαζι παρτουζα :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
και μετα απο ολο αυτο το διαλογο ποια ειναι η ταριφα για να την πηδηξεις;

οχι μονος σου βεβαια, αλλα και ο σκυλος μαζι παρτουζα :grin:

Εξαρτάται.Συνήθως οι Πολωνέζες ζητάνε ένα μόνιμο σπονσοριλίκι γύρω στα 200-300 ευρώ το μήνα.Με αυτά τα λεφτά γαμάς μέχρι εφτάρια μάξιμουμ.
Βέβαια αν ένας άσχετος μπουκάρει σε πολωνικό κλαμπ πιθανόν να μην πάρει πρέφα τίποτα απολύτως εννοούμε τίποτα.Θα δει μόνο γκόμενες να πίνουνε και να χορεύουνε,θα πει τι δουλειά έχω εγώ εδώ.
Αν αρχίσεις να τρως ξύλο,σημαίνει ότι κάνεις κάτι καλά.
Αλλιώς σημαίνει ότι είσαι εντελώς ακίνδυνος,σε γράφουνε στα αρχίδια τους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά άμα πας και πεις τις χιλιοειπωμένες μαλακίες me love Poland,me love you,you are very beautiful,I work in Poland and  want serious relationship with marriage as a goal,I love polish culture,come to Greece για να τη βρεις κτλ,θα βαρεθεί σε χρόνο dt.Είσαι ο πέμπτος πούτσος που της λέει ακριβώς τα ίδια την ίδια νύχτα.Από ένα σημείο και μετά δεν τους ξεχωρίζει.Μια θάλασσα από ανώνυμους πούτσους.
Εκεί πρέπει να ξεπηδήσεις σαν άρχων και να κάνεις τη διαφορά,ότι δεν είσαι η μάζα.
Είναι το adaptive game ξέρεις τι κάνουν οι άλλοι και κάνεις το αντίθετο.
Τρίβεις ουσιαστικά τον πούτσο σου πάνω στους άλλους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
 :new_shocked: :tooth:

ουτε 10 ευρω δεν αξιζει να δωσεις γι'αυτη οχι 250$ που ζηταει η φακλανα  :uglystupid:. Πες μου κατι ρε δοκτορα πως το εξηγεις εσυ αυτο (δλδ την ανατημηση των τιμων σε αστρονομικα επιπεδα  :headbang:) διοτι ανεβαινεις συνεχεια ουκρανια

με αυτα που γραφονται εδω στο νιμα η ουκρανια αποδεικνειεται ακριβοτερη επιλογη στον πληρωμενο ερωτα απο πολλες προηγμενες ευρωπαικες χωρες με υψηλο βιοτικο επιπεδο

εγω προτιμω κεντρικη ευρωπη που ειναι πιο φθηνο το γαμησι. ειδικα τα flatrate bordells στη γερμανια ειναι value for money επιλογη

Τι να εξηγήσει.Η γκόμενα ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα.Σου λέει αυτός ο ξένος αγαπούλης φαίνεται δεν έχει σχέση με το άθλημα.Κάτσε να του κοτσάρω μια τιμή out of order.
Όταν το going rate για εμφανίσιμες προ από Τίντερ και μάμπα είναι 50 ευρώ ποιος θα δώσει 250 για ένα πεντάρι?Αν ήταν εφτάρια και νέες στο άθλημα ή σεμιπρο μπορεί να ζήταγαν 100-150 μάξιμουμ και πάλι θα έπεφταν στα 100.
Αλλά κανείς δεν ταξιδεύει Κίεβο για αυτό το επίπεδο εμφάνισης όταν στα FKK γαμάς  πολυ καλύτερες για 50.
Αυτοί που πάνε Κίεβο δεν είναι οι άσχετοι με τα FKK αλλά αυτοί που τα έχουν φάει με το κουτάλι και έχουν λόγο να πάνε Κίεβο παρόλο που πληρώνουν αεροπορικά,διαμονή εξτρά.
Έχω εξηγήσει τόσες φορές τη διαφορά τιμών ανάμεσα σε επαγγελματίες,σεμιπρος και κανονικές γκόμενες που δεν έχει νόημα να επαναλαμβανόμαστε.
Αν κάποιος δεν καταλαβαίνει τη διαφορά ανάμεσα σε προ και κανονική γκόμενα που τα τρώει ας πάει σε προ που είναι 3-5 φορές φτηνότερη για το ίδιο επίπεδο εμφάνισης.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Τι να εξηγήσει.Η γκόμενα ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα.Σου λέει αυτός ο ξένος αγαπούλης φαίνεται δεν έχει σχέση με το άθλημα.Κάτσε να του κοτσάρω μια τιμή out of order.
Όταν το going rate για εμφανίσιμες προ από Τίντερ και μάμπα είναι 50 ευρώ ποιος θα δώσει 250 για ένα πεντάρι?Αν ήταν εφτάρια και νέες στο άθλημα ή σεμιπρο μπορεί να ζήταγαν 100-150 μάξιμουμ και πάλι θα έπεφταν στα 100.
Αλλά κανείς δεν ταξιδεύει Κίεβο για αυτό το επίπεδο εμφάνισης όταν στα FKK γαμάς  πολυ καλύτερες για 50.
Αυτοί που πάνε Κίεβο δεν είναι οι άσχετοι με τα FKK αλλά αυτοί που τα έχουν φάει με το κουτάλι και έχουν λόγο να πάνε Κίεβο παρόλο που πληρώνουν αεροπορικά,διαμονή εξτρά.
Έχω εξηγήσει τόσες φορές τη διαφορά τιμών ανάμεσα σε επαγγελματίες,σεμιπρος και κανονικές γκόμενες που δεν έχει νόημα να επαναλαμβανόμαστε.
Αν κάποιος δεν καταλαβαίνει τη διαφορά ανάμεσα σε προ και κανονική γκόμενα που τα τρώει ας πάει σε προ που είναι 3-5 φορές φτηνότερη για το ίδιο επίπεδο εμφάνισης.

Kman με απογοητευεις πλήρως...Ακόμα και στο πληρωμένο σε πιάνω αδιάβαστο παρόλο που σε είχα για δάσκαλο!!! Πρώτον παραδέχεσαι για πρώτη φορά πως στα FKK είναι πολύ καλά για τα λεφτά που δίνεις..Αυτά που φωνάζω καιρό τωρα πως ο παράδεισος του πληρωμένου είναι η Γερμανία.

Δεύτερον και δεν σε συγχωρώ μένεις στην ίδια τάξη είναι πως λές πως με 50 ευρώ γαμάς εμφανίσημες Κίεβο!!!!!!!

ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ απλά και το ξέρεις πάρα πολύ καλά..Η τιμή ειναι 100-150$ για μια εμφανίσημη και πιο κάτω δεν πέφτει..Στα 50 ευρώ είναι τα μπάζα και αυτό πάλι με διαπραγμάτευση..Μην λές ψέματα στον κόσμο!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Kman με απογοητευεις πλήρως...Ακόμα και στο πληρωμένο σε πιάνω αδιάβαστο παρόλο που σε είχα για δάσκαλο!!! Πρώτον παραδέχεσαι για πρώτη φορά πως στα FKK είναι πολύ καλά για τα λεφτά που δίνεις..Αυτά που φωνάζω καιρό τωρα πως ο παράδεισος του πληρωμένου είναι η Γερμανία.

Δεύτερον και δεν σε συγχωρώ μένεις στην ίδια τάξη είναι πως λές πως με 50 ευρώ γαμάς εμφανίσημες Κίεβο!!!!!!!

ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ απλά και το ξέρεις πάρα πολύ καλά..Η τιμή ειναι 100-150$ για μια εμφανίσημη και πιο κάτω δεν πέφτει..Στα 50 ευρώ είναι τα μπάζα και αυτό πάλι με διαπραγμάτευση..Μην λές ψέματα στον κόσμο!!!

Εχει και εμφανίσιμες που κάθονται με 50.Απλά δεν είναι οι περισσότερες,πρέπει να μειώσεις τον αριθμό και να περιμένεις.
Ετσι κι αλλιώς τις επαγγελματίες τις έχω για επιδόρπιο,ανεβάζουν λίγο την αυτοπεποίθηση πριν μπουκάρεις στο live για το real deal.
Αν κάποιος πάει για τετραήμερο δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να ασχολείται με τις γκόμενες του 50ευρου αποκλειστικά.

Παράδειγμα γκόμενας που κάθεται με λιγότερο από 50 ευρώ.25 χρονών,170.

mK6zJe.jpg

Γενικά πολλοί εδώ έχουν μία ράγα μόνο στο μυαλό τους.Οποια πάει με λεφτά είναι πουτάνα,όποια πάει χωρίς δεν είναι.Ουκρανία και γενικά σλαβικές χώρες τα όρια είναι δυσδιάκριτα.Αυτή που γαμάς εσύ τζάμπα πάει με τον άλλο με λεφτά.Και το αντίστροφο.Είναι ή δεν είναι πουτάνα?Η απλώς εκπουτανίζεται περιστασιακά?
Π.χ. γαμάει ο Dr. Love από Shooters και λέει τελικά ανακάλυψα οτι είναι πουτάνα.Απλά με εμένα πήγε τζάμπα.
Τι να ψάχνεις τώρα?Αμα ψάξεις την ιστορία εκάστης γκόμενας είσαι για μεγαλειώδες ξέρασμα.Καλύτερα να τρως τα ροζ παραμύθια οτι είσαι ο πρώτος ο καλύτερος ο μοναδικός.
Γενικά η συ΄ζήτηση για κανονικές γκόμενες,προ κτλ είναι σα να λέει κάποιος τι γκόμενα γαμάς ρε συ και της αγοράζεις και δώρα των 500 ευρώ?Εγώ στη Φυλής βρίσκω καλύτερες με 20 ευρώ.Μα τι μαλάκας είσαι?Ασε τη γκόμενα και πάνε Φυλής να ρίξεις 20 πούτσους με τα ίδια λεφτά και σε καλύτερες.
Απλώς Ουκρανία η σύγκριση γκόμενας πουτάνας είναι πολύ άμεση γιατί οι γκόμενες εναλάσσουν ρόλους.Σου λέει η άλλη αφού στην πουτάνα δίνεις τόσα σε εμένα θα δώσεις τριπλά.Υπολογίζουν ξανά και ξανά την αξία τους σε market value.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εχει και εμφανίσιμες που κάθονται με 50.Απλά δεν είναι οι περισσότερες,πρέπει να μειώσεις τον αριθμό και να περιμένεις.
Ετσι κι αλλιώς τις επαγγελματίες τις έχω για επιδόρπιο,ανεβάζουν λίγο την αυτοπεποίθηση πριν μπουκάρεις στο live για το real deal.
Αν κάποιος πάει για τετραήμερο δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να ασχολείται με τις γκόμενες του 50ευρου αποκλειστικά.

Παράδειγμα γκόμενας που κάθεται με λιγότερο από 50 ευρώ.25 χρονών,170.

mK6zJe.jpg

Γενικά πολλοί εδώ έχουν μία ράγα μόνο στο μυαλό τους.Οποια πάει με λεφτά είναι πουτάνα,όποια πάει χωρίς δεν είναι.Ουκρανία και γενικά σλαβικές χώρες τα όρια είναι δυσδιάκριτα.Αυτή που γαμάς εσύ τζάμπα πάει με τον άλλο με λεφτά.Και το αντίστροφο.Είναι ή δεν είναι πουτάνα?Η απλώς εκπουτανίζεται περιστασιακά?
Π.χ. γαμάει ο Dr. Love από Shooters και λέει τελικά ανακάλυψα οτι είναι πουτάνα.Απλά με εμένα πήγε τζάμπα.
Τι να ψάχνεις τώρα?Αμα ψάξεις την ιστορία εκάστης γκόμενας είσαι για μεγαλειώδες ξέρασμα.Καλύτερα να τρως τα ροζ παραμύθια οτι είσαι ο πρώτος ο καλύτερος ο μοναδικός.
Γενικά η συ΄ζήτηση για κανονικές γκόμενες,προ κτλ είναι σα να λέει κάποιος τι γκόμενα γαμάς ρε συ και της αγοράζεις και δώρα των 500 ευρώ?Εγώ στη Φυλής βρίσκω καλύτερες με 20 ευρώ.Μα τι μαλάκας είσαι?Ασε τη γκόμενα και πάνε Φυλής να ρίξεις 20 πούτσους με τα ίδια λεφτά και σε καλύτερες.
Απλώς Ουκρανία η σύγκριση γκόμενας πουτάνας είναι πολύ άμεση γιατί οι γκόμενες εναλάσσουν ρόλους.Σου λέει η άλλη αφού στην πουτάνα δίνεις τόσα σε εμένα θα δώσεις τριπλά.Υπολογίζουν ξανά και ξανά την αξία τους σε market value.

δλδ για να καταλαβω εσυ ψαχνεις για γκομενα στην ουκρανια;

αν ναι, γιατι δεν το κανεις στην γερμανια οπου βρισκεσαι και ξενιτευεσαι στην ουκρανια;  :grin:

απο οσο ξερω η γερμανια ειναι τιγκα στις ουκρανεζες και περισσοτερες απο αυτες μουναρες  :grin:

η απλα θελεις να εχεις την ψευδεσθηση οτι την εκαστοτε πουτανα που γαμας την εχεις φλερταρει πιο πριν και την εχεις βγαλει γκομενα;  :grin:

αν θες την γνωμη μου πηγαινε σε ενα FKK στην γερμανια και την πρωτη μουναρα ουκρανεζα που θα συναντησεις προτεινε της να γινεις ο σπονσορας-γκομενος της.

η απαντηση που θα παρεις ειναι σιγουρα ναι  :grin:

ετσι μ' αυτο τον τροπο και εσυ θα εχεις την ψευδεσθηση οτι εβγαλες μουναρα γκομενα και οπου θα την κυκλοφορεις θα σπαζουν ολοι τα κεφαλια τους και επισης δεν θα χρειαζεται να σε τρωνε περα δωθε τα ταξιδια στην ουκρανια  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δλδ για να καταλαβω εσυ ψαχνεις για γκομενα στην ουκρανια;

αν ναι, γιατι δεν το κανεις στην γερμανια οπου βρισκεσαι και ξενιτευεσαι στην ουκρανια;  :grin:

απο οσο ξερω η γερμανια ειναι τιγκα στις ουκρανεζες και περισσοτερες απο αυτες μουναρες  :grin:

η απλα θελεις να εχεις την ψευδεσθηση οτι την εκαστοτε πουτανα που γαμας την εχεις φλερταρει πιο πριν και την εχεις βγαλει γκομενα;  :grin:

αν θες την γνωμη μου πηγαινε σε ενα FKK στην γερμανια και την πρωτη μουναρα ουκρανεζα που θα συναντησεις προτεινε της να γινεις ο σπονσορας-γκομενος της.

η απαντηση που θα παρεις ειναι σιγουρα ναι  :grin:

ετσι μ' αυτο τον τροπο και εσυ θα εχεις την ψευδεσθηση οτι εβγαλες μουναρα γκομενα και οπου θα την κυκλοφορεις θα σπαζουν ολοι τα κεφαλια τους και επισης δεν θα χρειαζεται να σε τρωνε περα δωθε τα ταξιδια στην ουκρανια  :grin:

Εδώ είναι άλλο το κλίμα.Εχεις βέβαια κάποιο δίκιο,αρκετό.
Γενικά η επιρροή της δυτικής κουλτούρας είναι τοξική.Αν βρεις ντούρα Σλάβα έχει καλώς.Αλλά η ηλικία εδώ σε μπλοκάρει πολύ.Οταν ήμουνα 30,έσπρωχνα Σλάβες στη Γερμανία.
Μπορώ και εδώ αλλά δεν είναι τόσο ωραία εμπειρία πλέον.Βασικά είναι όλοι αυτοί οι μαλάκες,το σύνολο της δυτικής κουλτούρας,αυτή η απέραντη μαλακία που βιώνεις εδώ οτι η γκόμενα είναι ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει εκτός από το να είναι αδύνατη,να σε καυλώνει και να κάνει ωραίο μπούκι.
Προτιμώ λίγα λεπτά ελευθερίας στο σλαβικό κόσμο παρά εβδομάδες εδώ.Ομως μπορείς με πότο να ξεχάσεις κάπως τον περίγυρο και να εφορμήσεις ως έκαυλος Δον Κιχώτης αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
Παρόλο που Γερμανία όλοι σε βλέπουν αλλά υπάρχει κάποια ιδιωτικότητα αφού όλοι είναι σα μαστούρηδες,τρελλάκηδες ή πυροβολημένοι.
Αλλά Γερμανία πάντα υπάρχει κάποιος φόβος,δεν μπορείς να είσαι με την πούτσα έξω,κάποιος θα έρθει να σε ψαρώσει να σε βάλει στη θέση σου.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εδώ είναι άλλο το κλίμα.Εχεις βέβαια κάποιο δίκιο,αρκετό.
Γενικά η επιρροή της δυτικής κουλτούρας είναι τοξική.Αν βρεις ντούρα Σλάβα έχει καλώς.Αλλά η ηλικία εδώ σε μπλοκάρει πολύ.Οταν ήμουνα 30,έσπρωχνα Σλάβες στη Γερμανία.
Μπορώ και εδώ αλλά δεν είναι τόσο ωραία εμπειρία πλέον.Βασικά είναι όλοι αυτοί οι μαλάκες,το σύνολο της δυτικής κουλτούρας,αυτή η απέραντη μαλακία που βιώνεις εδώ οτι η γκόμενα είναι ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει εκτός από το να είναι αδύνατη,να σε καυλώνει και να κάνει ωραίο μπούκι.
Προτιμώ λίγα λεπτά ελευθερίας στο σλαβικό κόσμο παρά εβδομάδες εδώ.Ομως μπορείς με πότο να ξεχάσεις κάπως τον περίγυρο και να εφορμήσεις ως έκαυλος Δον Κιχώτης αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
Παρόλο που Γερμανία όλοι σε βλέπουν αλλά υπάρχει κάποια ιδιωτικότητα αφού όλοι είναι σα μαστούρηδες,τρελλάκηδες ή πυροβολημένοι.
Αλλά Γερμανία πάντα υπάρχει κάποιος φόβος,δεν μπορείς να είσαι με την πούτσα έξω,κάποιος θα έρθει να σε ψαρώσει να σε βάλει στη θέση σου.

ψαξε σπονσορετ-γκομενα μεσα απο κανενα fkk επειδη εισαι χρονια επανω και ξερεις τη νοοτροπια της κοινωνιας
συν του οτι η γεμανια εχει ακριβα ενοικια προτεινε σε καμια μουναρα να μεινετε μαζι λιγες γκομενες θα πουν οχι οι πεισσοτερες ναι θα σου πουνε διοτι ειναι πολλα τα εξοδα και υψηλο το κοστος ζωης στη γερμανια.

και ας εισαι 40+

μια ρωσιδα που γαμησα επανω 28 χρ. τα ειχε γκομενο γερμανο 45 χρ. 50-50 μοιραζονταν τα εξοδα και γαμαει και τζαμπα ο τυπος

εσυ βεβαια θα εισαι λιγο πιο large  και το μωρο θα σε εχει στα οπα οπα ;)

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.078
Πόντοι
7.216
Γενικά το σκεπτικό του κμαν είναι για κλοτσιές.
Του τα έχω πεί κι εγώ και πολλοί άλλοι πρίν από εμένα.
Ενδεικτικά:
- Πληρώνει για να γαμήσει και αυτό το ονομάζει "κανονική γκόμενα"!
- Τα ποσά που δίνει δε, είναι εξωπραγματικά για τα δεδομένα της χώρας, σε φάση που χαλάει και την πιάτσα. Σαν να πάς ας πουμε στο δέλο της φυλής και αντι για 10-20 ευρώ, πόσο είναι η ταρίφα, να πείς πάρε 100!
- Τρέχει πανικοβλητος για 5 μέρες όταν πάει ουκρανία για να γαμήσει οσο το δυνατόν περισσότερες λες και λαμβάνει μέρος σε κανένα διαγωνισμό. Επηρεασμένος μάλλον από την αυξηση παραγωγής των γερμανικών εργοστασίων!
- Ακόμα και αν δεχθεί κανείς αυτό τον άτυπο διαγωνισμό πούτσας που μπαίνει όταν πάει ουκρανία, δεν πάει να κλέισει πουτάνες, που είναι και πιο ευκολο και θα του βγεί και πιο οικονομικά, αλλα κυνηγάει υποτιθέμενες "κανονικές γκόμενες". Για ποιο λόγο δεν έχω καταλάβει ακόμα. Αφου ουτως ή άλλως 1-2 πούτσες θα ρίξει και θα φύγει. Δεν ψάχνει σχέση ούτε πουλάει φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες.

Βεβαια ώρες - ώρες πετάει και κανα τέτοιο...

και του βγάζω το καπέλο!
:hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μα αφού είπαμε οτι αν κάποιος πάει για πουτάνες δε συμφέρει καν να πάει Ουκρανία.Αφού με 600 ευρώ που είναι το αεροπορικό,διαμέρισμα γαμάει ένα σωρό πουτάνες εκεί που βρίσκεται.
Ουκρανία πας για κανονικές γκόμενες που τα παίρνουν.
Ας πούμε αν κάποιος Ελλάδα θέλει να γαμήσει τη barwoman,τη γκόμενα στην υποδοχή,τη σερβιτόρα,την πωλήτρια,τη ρεσεπσιονίστ,την κομμώτρια,τη γραμματέα κτλ,πόσα λεφτά χρειάζεται αν έχει πρόσβαση?Με αυτό συγκρίνεις Ουκρανία,πόσα τρώνε π.χ. οι κανονικές γκόμενες Ελλάδα που κάθονται με λεφτά?
Ουκρανία είναι σαν απέραντο μπορδέλο,γαμιούνται σχεδόν όλες έναντι ικανού αντιτίμου.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.078
Πόντοι
7.216
Αυτές οι γκόμενες που περιγράφεις, nextdoor που τα πέρνουν για να γαμηθούν, υπάρχουν σε όλα τα μέρη της γής.
Άρα γιατί να πάει πάλι κάποιος ουκρανία?
Απλά δεν είναι τόσο διαδεδομένο όσο μας λές οτι είναι στην ουκρανία. Αν είναι ετσι τα πράγματα...Που δεν το πιστεύω να σου πώ την πικρή αλήθεια κι ας μην έχω πάει.

Από την άλλη είσαι από τους λίγους που κυνηγούν τέτοιου είδους γυναίκες.
Οι περισσότεροι έχουν στο μυαλό τους δυο κατηγορίες γυναικών:
α) Κανονικές που τις γαμάς τσάμπα επειδή σε γουστάρουν
β) Πουτάνες που τις γαμάς επι πληρωμή είτε για το μεροκάματο είτε λογω traffiking.

Την πρώτη κατηγορία επιλέγουν οι περισσότεροι.
Την δευτερη επιλέγουν είτε όσοι δεν μπορούν να παίξουν μπάλα στην πρώτη, είτε όσοι θέλουν να ρίξουν ένα μανίκι γρήγορα (συνηθως σε πολύ ωραία γκόμενα) χωρίς την προσπάθεια που απαιτεί η πρώτη κατηγορία.

Τώρα εσυ προτιμάς μια μίξη των αρνητικών των δυο παραπάνω κατηγοριών. Δλδ και προσπαθείς για να πίσεις την γκόμενα να έρθει μαζί σου και πληρώνεις.  :uglystupid:
Τι να πώ. Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτές οι γκόμενες που περιγράφεις, nextdoor που τα πέρνουν για να γαμηθούν, υπάρχουν σε όλα τα μέρη της γής.
Άρα γιατί να πάει πάλι κάποιος ουκρανία?
Απλά δεν είναι τόσο διαδεδομένο όσο μας λές οτι είναι στην ουκρανία. Αν είναι ετσι τα πράγματα...Που δεν το πιστεύω να σου πώ την πικρή αλήθεια κι ας μην έχω πάει.

Μα αυτό σου λέω.Πόσα θέλει η πωλήτρια στην Ελλάδα για να κάτσει στον τουρίστα του τριήμερου?Μάλλον θα πεις δε θα κάτσει καν.Το θεωρείς απολύτως απίθανο να βρει τουρίστας σε ένα τριήμερο κανονική Ελληνίδα.
Ισως να δίνεις μεγαλύτερες πιθανότητες σε περίπτωση μόνιμου σπόνσορινγκ.
Αντίθετα Ουκρανία το short term και το long term παίζει όλη την ώρα.Στις άλλες χώρες που συνορεύουν με την Ουκρανία γίνεται επίσης αλλά με λιγότερες γκόμενες.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Μα αυτό σου λέω.Πόσα θέλει η πωλήτρια στην Ελλάδα για να κάτσει στον τουρίστα του τριήμερου?Μάλλον θα πεις δε θα κάτσει καν.Το θεωρείς απολύτως απίθανο να βρει τουρίστας σε ένα τριήμερο κανονική Ελληνίδα.
Ισως να δίνεις μεγαλύτερες πιθανότητες σε περίπτωση μόνιμου σπόνσορινγκ.
Αντίθετα Ουκρανία το short term και το long term παίζει όλη την ώρα.Στις άλλες χώρες που συνορεύουν με την Ουκρανία γίνεται επίσης αλλά με λιγότερες γκόμενες.

βαλκανιε τσοπανη πολλες φορες γουσταρω την ντοπροσυνη σου

το λες ξεκαθαρα ναι δεν εισαι ''πορνη'' αλλα next door girl που σε τσαλακωνω την ψυχολογια σου δινοντας λεφτα για να σε γαμησω
ετσι απλά χωρις πολλα πολλα κοινως τα σκας και πηδας μια μη πορνη  :respect:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
ρε κμαν2 ψαξου και λιγο σε κανενα fkk στη γερμανια εχει πολυ δυνατα μουνια για long time sponsoring

ακουσε με μια φορα και κερδισμενος θα βγεις  ;)

αν εγω ημουν μονιμος κατοικος γεμανιας θα την ακολουθουσα αβλεπι αυτη την τακτικη με τα μουνια που εχουν τα fkk  :hi:

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.078
Πόντοι
7.216
Πόσα να ζητήσει ρε κμαν. Σιγά εδώ πάνε και δουλεύουν για 500 ευρώ το μήνα.
Απλά δεν γίνετε κατα κόρον.

Από την άλλη αυτή η τακτική που περιφανέυεσαι δεν είναι και τόσο να την λές να χαίρεσαι.
Είχα μια εποχή μια γκόμενα η οποία μου έλεγε οτι της την έπεφτε ο εργοδότης της. Σε φάση θέλω να πάω σε έναν γάμο θα με συνοδεύσεις.
Και αφού δεν πήγε η μικρή μετά δεν της έδινε εξτρά δουλειά και την είχε με τον βασικό. (Η δουλεια ήταν με ποσοστά).
Μέχρι που της το πε ξεκάθαρα.
Αν ήσουν λεει πιο έξυπνη θα είχες περισσότερη δουλειά.

Πρόκειται για γλιώδη συμπεριφορά.
Ξύλο και φτύσιμο στην μούρη μόνο σε τέτοια υποκείμενα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
βαλκανιε τσοπανη πολλες φορες γουσταρω την ντοπροσυνη σου

το λες ξεκαθαρα ναι δεν εισαι ''πορνη'' αλλα next door girl που σε τσαλακωνω την ψυχολογια σου δινοντας λεφτα για να σε γαμησω
ετσι απλά χωρις πολλα πολλα κοινως τα σκας και πηδας μια μη πορνη  :respect:

Μα δεν τσαλακώνω την ψυχολογία τους.Ισα ίσα που οι γκόμενες κολακεύονται που μπορούν να αρπάξουν τα τριπλά από μια κοινή πόρνη και να κάνουν ακόμα μεγαλύτερα κόλπα.Ετσι είναι η νοοτροπία στις Σλάβες.
Μόνο οι Πολωνέζες απολογούνται στα θέματα επίδοσης.Π.χ. συγγνώμη αγάπη μου αλλά δεν μπορώ να σου κάνω τόσο τέλειο τσιμπούκι όπως οι επαγγελματίες.Βάζουν όμως τα δυνατά τους είναι αξιέπαινες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πόσα να ζητήσει ρε κμαν. Σιγά εδώ πάνε και δουλεύουν για 500 ευρώ το μήνα.
Απλά δεν γίνετε κατα κόρον.

Από την άλλη αυτή η τακτική που περιφανέυεσαι δεν είναι και τόσο να την λές να χαίρεσαι.
Είχα μια εποχή μια γκόμενα η οποία μου έλεγε οτι της την έπεφτε ο εργοδότης της. Σε φάση θέλω να πάω σε έναν γάμο θα με συνοδεύσεις.
Και αφού δεν πήγε η μικρή μετά δεν της έδινε εξτρά δουλειά και την είχε με τον βασικό. (Η δουλεια ήταν με ποσοστά).
Μέχρι που της το πε ξεκάθαρα.
Αν ήσουν λεει πιο έξυπνη θα είχες περισσότερη δουλειά.

Πρόκειται για γλιώδη συμπεριφορά.
Ξύλο και φτύσιμο στην μούρη μόνο σε τέτοια υποκείμενα.

Μα και οι Ελληνίδες το κάνουν αλλά στο κρυφό με γνωστούς και σε φάση μόνιμο σπόνσορινγκ,όχι με άγνωστους τουρίστες,όχι φανερά,όχι short time sponsoring.
Τους όρους που δέχονται οι Ουκρανές απορρίπτουν εκ προοιμίου οι Ελληνίδες.Ετσι χάνουν φυσικά ποσότητες κασεριού,δικό τους λάθος.
Γενικά οι Ουκρανές είναι ο lowest denominator,όσοι δεν έχουν funds να ικανοποιήσουν Ρωσίδες και ηλικιακά έχουν βγει από το τάργκετ γκρουπ των Πολωνέζων,Τσέχων στρέφονται Ουκρανία γιατί είναι η μόνη χώρα που έχουν επιτυχία.
Γενικά δεν πρέπει να τρως το σανό από τις γκόμενες,πάνε συνέχεια να παραστήσουν τις ανώτερες εμφανισιακά,κοινωνικά,σεξουαλικά από όσο είναι για να αρπάξουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο όφελος από την πραγματική αγοραία τους αξία.Ψάχνουν συνέχεια για κορόιδα δηλαδή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom