Δεν είναι έτσι.50 ευρώ τη μέρα έχουν τα κεντρικά διαμερίσματα Κίεβο με χάλια θέρμανση που δαγκώνεις το καυλί σου το χειμώνα και η γκόμενα κάνει μπάνιο με κρύο νερό και σιχτιρίζει.Αν θες σοβαρο κεντρικό διαμέρισμα με θέρμανση Κίεβο και όχι τα σοβιετικά καλοριφεράκια πας πάνω από τα 80 ευρώ ημερησίως.Αν θες και κυριλέ είσοδο,μοντέρνο ασανσέρ και όχι γκράφιτι να της πιάνεται η ψυχή και σκάλες να ανεβαίνει μέχρι τον τέταρτο και να εξαντλείται πας πάνω από τα 100.Αν θες και ασφάλεια με guard επι εικοσιτεταρώρου βάσεως,κάμερες κτλ,πας πάνω από 150.
Οσο καλύτερο το διαμέρισμα τόσο πιο ποιοτικό τσιμπούκι θα εισπράξεις.
Για μερικές γκόμενες είναι όνειρο να βιώσουν έστω και μια ώρα δυτικού lifestyle μιλάμε για πράγματα που είναι εντελώς δεδομένα Δύση αλλά καθόλου Ουκρανία.
Νομιζω υπερβάλλεις λιγάκι..
Τη φυσικη σου φθίση πας να την αντιρροπίσεις με δυσανολογο για την περίσταση χουβαρνταλικι.
Και δυτικό Lifestyle δεν ειναι:"ασφάλεια με guard επι εικοσιτεταρώρου βάσεως,κάμερες κτλ".
Αυτά είναι υπερβολές και το να τις προτεινεις σε πορνοτουριστες μιας πτωχευμένης χώρας,είναι τελειως παραλογο.
Τελικά σου φεύγει πολυ χρημα για την χαρα της ψευδαισθησης.
Να το παίζεις μεγιστάνας και επιτυχημένος επαγγελματικά,στην καθε Ουκρανεζα.
Και αυτός ειναι και ο λόγος που δε βγάζεις ακρη με δυτικες.
Γιατί αν πας σε μια δυτική με αιχμή του δορατος το σκληρο ευρώ και το ποσες ώρες δουλευεις,θα σε γλεντησει όπως του τουρκους..
Όπως και μια Σλάβα που έχει βρει άκρη στη δυση.
Θα σε γλεντήσει επίσης..
Στο έχω ξαναγράψει ότι εσυ αντλεις ηδονη με το να φλασαρεις,
εκμεταλλευομενος το αντρικο στερεότυπο σε ξοφλημενες Σλανικες κοινωνιες,οπως η ουκρανικη.
Αλλά οι περισσότεροι δεν ασχολούμαστε με τέτοια κολπα.
Εγώ αν βάλω το χέρι στην τσέπη,δε με νοιάζει αν η αλλη με θεωρεί "επιτυχημένο αρσενικό" και πουτσες μπλε,ούτε αν το διαμέρισμά μου κοιτάει τον Δνείπερο.
Ένα αξιοπρεπές διαμερισμα και να γαμάω θελω.
Το υπόλοιπο πακέτο ψευδαίσθησης που ακριβοπληρώνεις εσυ,δεν με αφορα.
Τουλάχιστον οχι τωρα,άμα 50ρισω μπορει και εμενα να μου καυλώνει έτσι.