Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
Στείλε τον Γκλοκ Ντνιπροπετρόφσκ.Θα σου επιβεβαιώσει οτι είναι μαύρα σκατά.Στο δρόμο ούτε μια γκόμενα της προκοπής.
Κίεβο έχει τρελλό selection αλλά πρέπει να διαθέτεις ρευστό για κάψιμο.Ολοι καυλάρουν με Κίεβο αλλά δεν μπορούν όλοι.Είναι πάντα ακριβό.
δεν ειναι ολοι θυματα ,να πληρωνουν μπακαλισες κ φουρναρισες 400ε το γαμησι,εχεις δικιο σε αυτο!!!!
πρεπει νασαι εξτρα μαλ..ας για να πας κιεβο να γαμησεις..
ες στιμτ!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
φανταστικα απολαυστικος ο δασκαλος κμαν
κριμα που ειναι ολα μαλλ.ιιες εκτος τοπου κ χφρονου
αξιζει ομως να τον διαβαζεις ,εχει τον κορυφαιο τροπο συγγραφης...

Εγώ γράφω αυτά που θες να κάνεις και ξέρεις οτι είναι αλήθεια αλλά δεν μπορείς.Γουστάρεις να μπουκάρεις Carribean ή D Lux και να παίρνεις την τοπ μούνα με μια διακοσάρα απλά δε σε παίρνει.
Γράφω εδω ρεαλιστικά πράγματα φυσικά οι ballers που σκάνε 2000-3000 ευρώ τη μέρα Μόσχα ή Λος Αντζελες θα γελάνε με τις παπαριές που γράφω όπως εγώ γελάω με τους Τούρκους,πάκηδες κτλ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δεν ειναι ολοι θυματα ,να πληρωνουν μπακαλισες κ φουρναρισες 400ε το γαμησι,εχεις δικιο σε αυτο!!!!
πρεπει νασαι εξτρα μαλ..ας για να πας κιεβο να γαμησεις..
ες στιμτ!!!

Εγώ λέω στα μέλη του φόρουμ ας πάνε στα high end clubs του Κιέβου να τους πέσουν τα σαγόνια και ας πάνε μετά επαρχία.Ας κάνουν μόνοι τους τις συγκρίσεις.Βαριέμαι να εξηγώ ρε φίλε.
Τι να λέμε τώρα τα αυτοννόητα?Απλά οι μούνες έχουν μαζευτεί Κίεβο γιατί έχει το περισσότερο χρήμα και εκεί βρίσκεις τις περισσότερες μούνες.Σιγά το νέο.
Αν τα σκας γαμάς καλά.Τώρα τι να πω στον άλλον?Να κάνει 500 μανούβρες,να μάθει ρωσικά,τις τιμές στην αγορά,τα κόλπα από τις γκόμενες,να πάρει μια βδομάδα άδεια μπας και γαμήσει καμιά καλή?Ενώ Κίεβο τις ίδιες και ανώτερες γκόμενες τις έχεις στο πιάτο?
Επαρχία είναι απλά tricky εγώ μπορώ να το κάνω λόγω εμπειρίας, ο μέσος Ελληνας δεν μπορεί.Απλά δεν το κάνω γιατί έχω την οικονομική δυνατότητα για Κίεβο γιατί να αφήσω τη λεωφόρο για τα στενά?

Δηλαδή Κίεβο πας γαμάς 3 σπονσορέτς από το ίντερνετ,καλείς μία βιζιτού και στο ενδιάμεσο το μεσάωρο πετάγεσαι Κρεσάτικ να καμακώσεις ενώ το βράδυ το κρατάς ανοιχτό για γαμήσι σε γκόμενα ή γκόμενες από τα κλαμπ.Αντε να το κάνεις αυτό επαρχία.Απλά δε γίνεται.Κίεβο έχει άπειρες δυνατότητες η απόλυτη σλαβική πορνόπολη το άπαρτο φρούριο του σλαβικού μουνιού.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
Εγώ γράφω αυτά που θες να κάνεις και ξέρεις οτι είναι αλήθεια αλλά δεν μπορείες.Γουστάρεις να μπουκάρεις Carribean ή D Lux και να παίρνεις την τοπ μούνα με μια διακοσάρα απλά δε σε παίρνει.
Γράφω εδω ρεαλιστικά πράγματα φυσικά οι ballers που σκάνε 2000-3000 ευρώ τη μέρα Μόσχα ή Λος Αντζελες θα γελάνε με τις παπαριές που γράφω όπως εγώ γελάω με τους Τούρκους,πάκηδες κτλ.
κοψε κατι δασκαλε..παλευεις εκει με κανα 1200-1600 νεττο  το μηνα κ με  τις καρτες ,να παραστησεις τον γητευτη των μπαλαλισσσων,δικαιωμα σου,αλλα μην θες να σε θαυμαζουμε ,επειδη εισαι θυματοποιημενος  :grin:
κ κατι ακομα αν καποιος δινει 2 κ 3000 την μερα οπου στον πλανητη για να γαμησει, κατατασεται στην κατηγορια του εχτρα μαλ..α,ειδικα με μπακαλογαμια στυλ που εξασκεις κι εσυ
κι επειδη πολυ μας το παιζεις ,βαλε ενα φωτο απο το λοναμπρεχνουνγκ σου να το δουμε,
υγ.μην κανεις φωτοσοπ γιατι θα το δουμε... ;)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
κοψε κατι δασκαλε..παλευεις εκει με κανα 1200-1600 νεττο  το μηνα κ με  τις καρτες ,να παραστησεις τον γητευτη των μπαλαλισσσων,δικαιωμα σου,αλλα μην θες να σε θαυμαζουμε ,επειδη εισαι θυματοποιημενος  :grin:
κ κατι ακομα αν καποιος δινει 2 κ 3000 την μερα οπου στον πλανητη για να γαμησει, κατατασεται στην κατηγορια του εχτρα μαλ..α,ειδικα με μπακαλογαμια στυλ που εξασκεις κι εσυ
κι επειδη πολυ μας το παιζεις ,βαλε ενα φωτο απο το λοναμπρεχνουνγκ σου να το δουμε,
υγ.μην κανεις φωτοσοπ γιατι θα το δουμε... ;)

Με 1600 ευρώ το μήνα δε σε παίρνει για Κίεβο.Με αυτά τα ποσά καλύτερα Λβωφ ή Πολωνία.Τα έχω πει χίλιες φορές.
Κίεβο είναι για εισοδήματα άνω των 2500 ευρώ το μήνα.Μόσχα πρέπει να παίζει στα άνω των 4000 ευρώ αλλά δεν έχω πάει να επιβεβαιώσω.
Με 1600 ευρώ που λες δε θα πατούσα Κίεβο ούτε για πλάκα.Εννοείται οτι τότε 100% καλύτερη η επαρχία.Είναι σα να με ρωτάς αν είναι καλύτερη η Kaufland ή τα Lidl.Απλά θέμα εισοδήματος.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
Εγώ λέω στα μέλη του φόρουμ ας πάνε στα high end clubs του Κιέβου να τους πέσουν τα σαγόνια και ας πάνε μετά επαρχία.Ας κάνουν μόνοι τους τις συγκρίσεις.Βαριέμαι να εξηγώ ρε φίλε.
Τι να λέμε τώρα τα αυτοννόητα?Απλά οι μούνες έχουν μαζευτεί Κίεβο γιατί έχει το περισσότερο χρήμα και εκεί βρίσκεις τις περισσότερες μούνες.Σιγά το νέο.
Αν τα σκας γαμάς καλά.Τώρα τι να πω στον άλλον?Να κάνει 500 μανούβρες,να μάθει ρωσικά,τις τιμές στην αγορά,τα κόλπα από τις γκόμενες,να πάρει μια βδομάδα άδεια μπας και γαμήσει καμιά καλή?Ενώ Κίεβο τις ίδιες και ανώτερες γκόμενες τις έχεις στο πιάτο?
Επαρχία είναι απλά tricky εγώ μπορώ να το κάνω λόγω εμπειρίας, ο μέσος Ελληνας δεν μπορεί.Απλά δεν το κάνω γιατί έχω την οικονομική δυνατότητα για Κίεβο γιατί να αφήσω τη λεωφόρο για τα στενά?

Δηλαδή Κίεβο πας γαμάς 3 σπονσορέτς από το ίντερνετ,καλείς μία βιζιτού και στο ενδιάμεσο το μεσάωρο πετάγεσαι Κρεσάτικ να καμακώσεις ενώ το βράδυ το κρατάς ανοιχτό για γαμήσι σε γκόμενα ή γκόμενες από τα κλαμπ.Αντε να το κάνεις αυτό επαρχία.Απλά δε γίνεται.Κίεβο έχει άπειρες δυνατότητες η απόλυτη σλαβική πορνόπολη το άπαρτο φρούριο του σλαβικού μουνιού.
τιποτα της προκοπης γενικως δεν ειναι διαθεσιμο στο κιεβο,αποδειξη εισαι εσυ κι αυτες που εχεις ποσταρεις
νεξτντορ συμπαθεις κοπελιτσες κ τελος
ουτε βλεπεις να σου πεσουν τα σαγονια...
μονο η ουγγαρια κι η ρουμανια ειχαν μουνια στα κλαμπ που χαζευες,ζωρις να γαμας βεβαια μετα το 2000...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
Σιγά ρε φίλε 5000 ευρώ καθαρά το μήνα παίρνω.Οσο και να φορτώνω την πιστωτική δεν τρέχει.Τώρα το Μάρτιο πάλι Ουκρανία θα είμαι.
Θα κάνω αυτό που είπες θα πάω επαρχία και όχι Κίεβο και θα γράψω την αντικειμενική αλήθεια εν έτει 2017.
βαλε μας μια φωτο απο την μισθοδοσια σου ειπα.5000 για να παρεις στο ντοιτς στην τσεπη θες 120000 το χρονο..
βαλτα να τα δουμε λοιπον

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τιποτα της προκοπης γενικως δεν ειναι διαθεσιμο στο κιεβο,αποδειξη εισαι εσυ κι αυτες που εχεις ποσταρεις
νεξτντορ συμπαθεις κοπελιτσες κ τελος
ουτε βλεπεις να σου πεσουν τα σαγονια...
μονο η ουγγαρια κι η ρουμανια ειχαν μουνια στα κλαμπ που χαζευες,ζωρις να γαμας βεβαια μετα το 2000...

Είσαι off.Αυτά που ραπορτάρεις ίσχυαν 5-10 χρόνια πριν.Εγώ ποστάρω τις μοντέρνες συσχετίσεις.Είμαι all time καμάκι,πάντα στο μέτωπο ενώ εσύ έχεις αποσυρθεί.Δε συγκρίνω παλιές με νέες εποχές αλλά το τώρα.Τσεχία 2005 vs Ουγγαρία 2005,Πολωνία 2017 vs Ουκρανία 2017 αυτές είναι οι ρεαλιστικές συγκρίσεις.Τι ενδιαφέρει τον άλλον πώς ήταν τα πράγματα μια δεκαετία ή μια πενταετία πριν?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
Είσαι off.Αυτά που ραπορτάρεις ίσχυαν 5-10 χρόνια πριν.Εγώ ποστάρω τις μοντέρνες συσχετίσεις.Είμαι all time καμάκι,πάντα στο μέτωπο ενώ εσύ έχεις αποσυρθεί.Δε συγκρίνω παλιές με νέες εποχές αλλά το τώρα.Τσεχία 2005 vs Ουγγαρία 2005,Πολωνία 2017 vs Ουκρανία 2017 αυτές είναι οι ρεαλιστικές συγκρίσεις.Τι ενδιαφέρει τον άλλον πώς ήταν τα πράγματα μια δεκαετία ή μια πενταετία πριν?
βαλε μας την μισθοδοσια σου που παιρνεις 5000 νεττο το μηνα,κι ασε τι λεω εγω,χαζος ειμαι κ λεω
βαλε το λοναμπρεχνουνγκ σου κ μιλαμε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
βαλε μας την μισθοδοσια σου που παιρνεις 5000 νεττο το μηνα,κι ασε τι λεω εγω,χαζος ειμαι κ λεω
βαλε το λοναμπρεχνουνγκ σου κ μιλαμε

Θα το βάλω.Απλά κάνεις το ίδιο λάθος που κάνουν όλοι.Αν βγάζει τόσα λεφτά σιγά μην ασχολείται με Ουκρανές.Η Τσέχες.Γιατί για να βγάλεις αυτά τα λεφτά πρέπει να είσαι σοβαρό άτομο ή μη Ελληνας και σε αυτή την περίπτωση δεν ασχολείσαι με Ουκρανές γιατί έχεις πρόσωπο.
Ακριβώς το αντίθετο.Και ο άλλος πίστευε οτι αφού ασχολούμαι με Πολωνές αποκλείεται να είχα πάει Ουκρανία πριν το 2015.Και μετά του έδειξα οτι πήγα το 2003 και πήγαινα συνέχεια έκτοτε.Απλά βγάζουν συνολικά συμπεράσματα,δε μετράει η συνολική εικόνα αλλά οι λεπτομέρειες.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
Θα το βάλω.Απλά κάνεις το ίδιο λάθος που κάνουν όλοι.Αν βγάζει τόσα λεφτά σιγά μην ασχολείται με Ουκρανές.Η Τσέχες.Ακριβώς το αντίθετο.Και ο άλλος πίστευε οτι αφού ασχολούμαι με Πολωνές αποκλείεται να είχα πάει Ουκρανία πριν το 2015.Και μετά του έδειξα οτι πήγα το 2003 και πήγαινα συνέχεια έκτοτε.Απλά βγάζουν συνολικά συμπεράσματα,δε μετράει η συνολική εικόνα αλλά οι λεπτομέρειες.
δεν λεω αυτο
λεω οτι 5000 νεττο ΔΕΝ παιρνεις στην γερμανια

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δεν λεω αυτο
λεω οτι 5000 νεττο ΔΕΝ παιρνεις στην γερμανια

Πολλοί παίρνουν.Πάρα πολλοί.Και παραπάνω από αυτά.Αυτά τα λεφτά είναι πασατέμπο στη Γερμανία του σήμερα.Οι μετανάστες κάνουμε υπομονή και ανεχόμαστε να μας εκμεταλεύονται.
Θα βάλω φωτό με το μπρούτο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
Πολλοί παίρνουν.Πάρα πολλοί.Και παραπάνω από αυτά.Αυτά τα λεφτά είναι πασατέμπο στη Γερμανία του σήμερα.Οι μετανάστες κάνουμε υπομονή και ανεχόμαστε να μας εκμεταλεύονται.
Θα βάλω φωτό με το μπρούτο.
ουτε ενα δεν ξερω
ο αδερφος μου ειναι αρχιμηχανικος συστηματων ασφαλειας με 4 μαστερ  6000μπρουτο παιρνει τουτεστιν 3500 νετο,ειναι στους 5 πιο αμειβομενους σε εταιρεια με 200 ατομα ,ολοι πτυχιουχοι ..θελω να δω εσενα πως παιρνεις τα 5000νετο..δεν υπαρχει αυτο,ιμοπ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ουτε ενα δεν ξερω
ο αδερφος μου ειναι αρχιμηχανικος συστηματων ασφαλειας με 4 μαστερ  6000μπρουτο παιρνει τουτεστιν 3500 νετο,ειναι στους 5 πιο αμειβομενους σε εταιρεια με 200 ατομα ,ολοι πτυχιουχοι ..θελω να δω εσενα πως παιρνεις τα 5000νετο..δεν υπαρχει αυτο,ιμοπ

Εξαρτάται πόσες ώρες δουλεύεις.Μου πληρώνουν το νοίκι,παίρνω καθαρά μετά το νοίκι 4300 το μήνα,κάθε χρόνο έχω αύξηση.
Αλλά δεν είναι πολλά.Αυτά είναι τα λεφτά για μετανάστες που θεωρούμαστε χαμηλής επίδοσης.Οι Γερμανοί βγάζουν 20-50% περισσότερα.
Δώρο τους κάνουμε αυτοί από εμένα βγάζουν μίνιμουμ 15000 ευρώ το μήνα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
Εξαρτάται πόσες ώρες δουλεύεις.Μου πληρώνουν το νοίκι,παίρνω καθαρά 4300 το μήνα,κάθε χρόνο έχω αύξηση.
Αλλά δεν είναι πολλά.Αυτά είναι τα λεφτά για μετανάστες που θεωρούμαστε χαμηλής επίδοσης.Οι Γερμανοί βγάζουν 50% περισσότερα.
ουτε στα ονειρα,,μονο ceo παιρνει πανω απο 8000 μπρουτο,κανενας γερμανος δεν τα βλεπει αυτα ουτε στον υπνο του
ακομα κ για την  ελβετια τα 5000 νετο ειναι σχετικα δυσκολα,αλλα ενα 20%,30% ταχει,ελβετοι μονο
για εκει την φτωχομανα ντοιτς απλα απιαστο ονειρο γι το 90%
βαλε μας το λοναμπρεχνουνγκ,τοχουμε πει εδω κ δυο ωρες.....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ουτε στα ονειρα,,μονο ceo παιρνει πανω απο 8000 μπρουτο,κανενας γερμανος δεν τα βλεπει αυτα ουτε στον υπνο του
ακομα κ για την  ελβετια τα 5000 νετο ειναι σχετικα δυσκολα,αλλα ενα 305 ταχει,ελβετοι μονο
για εκει την φτωχομανα ντοιτς απλα απιαστο ονειρο γι το 90%
βαλε μας το λοναμπερνουνγκ,τοχουμε πει εδω κ δυο ωρες.....

Τι λες ρε φίλε?Είσαι βαθιά νυχτωμένος.Εμένα ο διευθυντής καθαρίζει πάνω από μύριο το χρόνο.Αλλοι στη θέση του διπλά και τριπλά.
Οι Γερμανοί έχουν ενθυλακώσει όλο το ευρώ.Ολα τα ευρά είναι εδώ.Εξαρτάται πόσο παίκτης είσαι πόσο κοντά είσαι στα γούστα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
Τι λες ρε φίλε?Είσαι βαθιά νυχτωμένος.Εμένα ο διευθυντής καθαρίζει πάνω από μύριο το χρόνο.Αλλοι στη θέση του διπλά και τριπλά.
Οι Γερμανοί έχουν ενθυλακώσει όλο το ευρώ.Ολα τα ευρά είναι εδώ.Εξαρτάται πόσο παίκτης είσαι πόσο κοντά είσαι στα γούστα.
μαλ..ιες λες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Δεν είσαι κοντά στην κορυφή για αυτό δεν ξέρεις τα μεγέθη.4000 ευρώ το μήνα τι να πω το 15% το έχει χαλαρά.Αν είσαι λίγο ανώτερος από ψωλάς πας στα 6000.Με την ίδια δουλειά που σου δίνει 1500 στην Ελλάδα.
Αν είσαι κορυφή,τοπ δεν το συζητάμε.Ξεφεύγεις τελείως.Για μη Γερμανό βέβαια δύσκολο σε μπλοκάρει η γλώσσα και οτι δεν είσαι Αρειος πέουλας.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
Δεν είσαι κοντά στην κορυφή για αυτό δεν ξέρεις τα μεγέθη.
η κορυφη ειμαι εδω που ειμαι εγω
εσυ εισαι στην βαση..μην τα μπερδευεις
οι γερμανοι 70% παιρνουν τα γνωστα 2000 μπρουτο δηλ 1400 νετο
το 30% γυρω στα 2500 με 4000 δηλ 1800 με 2200 νετο
αυτο για το 65% που δουλευει μονιμα
το 10% ειναι ανεργοι
κι οι 25% μισοανεργοι η μισο απασχολουμενοι την βγαζουν μετα 800 του σοτσιαλ βλεπε βερολινο κ περιξ πχ,η με τα 1300 αν μιλαμε γιοα οικογενειες,ημιανεργων  βλεπε νυρεμβεργη κ περιξ δηλ
αστα τα περι κορυφης για καναν που δεν ξερει
δασκαλε...
αν δε μιλαμε για ανατολικα,το 30% της χωρας δηλ,τα 1200νεττο  καντα 900....
απλα οι φριτσηδες για λογους κοινωνικης γαληνης κι  υσηχιας μοιραζουν ΜΕΧΡΙ 1299Ε σε οπιον οικογενειαρχη καθετε ΥΣΗΧΟς και  η δουλευει η μισοδουλευει η τεσπα ειναι στα αυγα του
καλο συστημα,αλλα οχι κ προτυπο  :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
η κορυφη ειμαι εδω που ειμαι εγω
εσυ εισαι στην βαση..μην τα μπερδευεις
οι γερμανοι 70% παιρνουν τα γνωστα 2000 μπουτο δηλ 1400 νετο
το 30% γυρω στα 2500 με 4000 δηλ 1800 με 2200 νετο
αυτο για το 65% που δουλευει μονιμα
το 10% ειναι ανεργοι
κι οι 25% μισοανεργοι η μισο απασχολουμενοι την βγαζουν μετα 800 του σοτσιαλ βλεπε βερολινο κ περιξ πχ,η με τα 1300 αν μιλαμε γιοα οικογενειες,ημιανεργων  βλεπε νυρεμβεργη κ περιξ δηλ
αστα τα περι κορυφης για καναν που δεν ξερει
δασκαλε...

Μαλακίες.Σου λέω εδώ η κορυφή παίζει στα 800000 έως τρία εκατομμυριάκια το χρόνο.Και δεν είναι λίγοι.Οι αμέσως υφιστάμενοι είναι στα 150000-200000 το χρόνο.Ο μαλάκας ξένος αρκείται στα 70000-150000 ευρώ μην τους γαμήσω το κέρατο.Ενώ είμαι ανώτερος πολύ πιο σβέλτος.Απλά με μπλοκάρει η γλώσσα.Βέβαια είναι και οι Γερμανοί σκυλιά ο μέσος Ελληνας θα έκλανε με τις επιδόσεις και τα γούστα εδώ.Είναι απλά υπερταχεία τρομερή δουλειά ας πούμε δουλεύεις 3 φορές πιο εντατικά από Ελλάδα αλλά εμένα δε μου φαίνεται ιδιαίτερα απαιτητικό.
Τους Ελληνες μας θεωρούν δουλευταράδες γαμάτους σκλάβους που δε διαμαρτύρονται ενώ κάνουμε τα αυτονόητα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom