Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
σε μιση ωρα αλλαξε πλευρο κ ξαναγραψε ενα ακομα μυθιστορημα που σου αρεσει
 :grin:
υγ.και χωρις πολυ καλα γερμανικα κ παιρνεις κ 100χιλ μπρουτο το χρονο  :rolleyes:
σιγουρα...
τσους δασκαλε ,μην γραφεις αλλο το εμπεδωσαμε :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
σε μιση ωρα αλλαξε πλευρο κ ξαναγραψε ενα ακομα μυθιστορημα που σου αρεσει
τσους  :grin:

Καλά θα σου βάλω αντίγραφο μισθοδοσίας.Αλλά δεν τα θεωρώ πολλά για εδώ.Μας κλέβουνε.
Αν τα τρως στα γούστα δε μένουνε πολλά.Πολλοί φόροι,κοινωνικές παροχές κτλ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
η κορυφη ειμαι εδω που ειμαι εγω
εσυ εισαι στην βαση..μην τα μπερδευεις
οι γερμανοι 70% παιρνουν τα γνωστα 2000 μπρουτο δηλ 1400 νετο
το 30% γυρω στα 2500 με 4000 δηλ 1800 με 2200 νετο
αυτο για το 65% που δουλευει μονιμα
το 10% ειναι ανεργοι
κι οι 25% μισοανεργοι η μισο απασχολουμενοι την βγαζουν μετα 800 του σοτσιαλ βλεπε βερολινο κ περιξ πχ,η με τα 1300 αν μιλαμε γιοα οικογενειες,ημιανεργων  βλεπε νυρεμβεργη κ περιξ δηλ
αστα τα περι κορυφης για καναν που δεν ξερει
δασκαλε...
αν δε μιλαμε για ανατολικα,το 30% της χωρας δηλ,τα 1200νεττο  καντα 900....
απλα οι φριτσηδες για λογους κοινωνικης γαληνης κι  υσηχιας μοιραζουν ΜΕΧΡΙ 1299Ε σε οπιον οικογενειαρχη καθετε ΥΣΗΧΟς και  η δουλευει η μισοδουλευει η τεσπα ειναι στα αυγα του
καλο συστημα,αλλα οχι κ προτυπο  :hi:

Αυτοί που λες δεν έχουν καν πτυχίο.Τι γούστα να βγάλουν?Εγώ σου μιλάω για τον πραγματικό ανταγωνισμό τα άτομα με γένεια και χτένια εκεί που πέφτουν κορμιά.Δε σου λέω για μέσο όρο.
Ενας τοπ Αρειος Γερμανός στο 1% δεν παίζει εισοδηματικά κάτω από μύριο το χρόνο.Ετσι απλά.
Και πάλι σιγά τα λεφτά για την κλάση του.Είναι στο 0.01% του πληθυσμού παγκοσμίως.Απλά top of the top.
Και πάλι με ενοχλεί αφού σα Βαλκάνιος πέουλας είμαι ανώτερος.Απλά για την ώρα οι Αρειοι μας ρίχνουν στα αυτιά πρέπει να παραδεχτούμε την προσωρινή μας ήττα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
Αυτοί που λες δεν έχουν καν πτυχίο.Τι γούστα να βγάλουν?Εγώ σου μιλάω για τον πραγματικό ανταγωνισμό τα άτομα με γένεια και χτένια εκεί που πέφτουν κορμιά.Δε σου λέω για μέσο όρο.
Ενας τοπ Αρειος Γερμανός στο 1% δεν παίζει κάτω από μύριο το χρόνο.Ετσι απλά.
Και πάλι σιγά τα λεφτά για την κλάση του.Είναι στο 0.01% του πληθυσμού παγκοσμίως.Απλά top of the top.
το 70% των εργαζομενων δεν εχει πτυχθιο σε καμμια βιομηχανικη χωρα μην γραφεις ολο μαλ..ιες
κι αυτοι αμοιβονται ως ειπα 1400 νεττο ΑΝ εχουν 100% φερτραχ
ενα αουςμπλιλντου νγκ κανουν 2 χρονια ολοι κ μετα δουλεια
το 20% μς πτυχιο παιρνει τα εως 2500νετο κ τελειωσαμε
τωρα εσυ χωρις αριστα  ντοιτς και 55 πλας  ΔΕΝ ανηκεις σιγουρα στο 5% που παιρνουν τα πιο πολλα
αλλα δεν μας νοιαζει κιολας ,απλα μην φιδαρεις ασυστολα  δασκαλε  :hi:
σον γκενουχ αμπ ντιζεν  τεμα λερερ !!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
το 70% των εργαζομενων δεν εχει πτυχθιο σε καμμια βιομηχανικη χωρα μην γραφεις ολο μαλ..ιες
κι αυτοι αμοιβονται ως ειπα 1400 νεττο ΑΝ εχουν 100% φερτραχ
ενα αουςμπλιλντου νγκ κανουν 2 χρονια ολοι κ μετα δουλεια
το 20% μς πτυχιο παιρνει τα εως 2500νετο κ τελειωσαμε
τωρα εσυ χωρις αριστα  ντοιτς και 55 πλας  ΔΕΝ ανηκεις σιγουρα στο 5% που παιρνουν τα πιο πολλα
αλλα δεν μας νοιαζει κιολας ,απλα μην φιδαρεις ασυστολα  δασκαλε  :hi:
σον γκενουχ αμπ ντιζεν  τεμα λερερ !!!

Το 80% του πληθυσμού είναι αυνάνες και παίζουν Playstation.Ελεος.Ποιος ασχολείται με αυτούς?Εδώ μιλάμε για γούστα για πουτσαράδες.Μιλάμε για ανταγωνισμό.
Τι να κάνει ο Γερμανός με τα 1800 ευρώ που λες?Ούτε Πολωνία δεν μπορεί να πάει που είναι δίπλα.Η Ουκρανέζα θα του ρίξει ένα μουνί και θα του φάει τα εισοδήματα ενός χρόνου.
Εδώ μιλάμε για παίχτες.Ατομα επενδυτές.Και πάλι είμαστε μικρά ψάρια σε σχέση με τους αληθινούς τοπ ballers που παίζουν σε άλλο επίπεδο.

marmotas

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Θα πάω Κίεβο τον άλλο μήνα με ένα φιλαράκι που είναι καστανόξανθος ίσως να φέρνει λίγο σε ουκρανός-πολωνος. Τι κάνεις για να δείξεις αμέσως ότι είσαι τουρίστας. Μοστράρεις το διαβατήριο ή κανα 50ευρω? :grin: Με αυτά που διαβάζω συμπέρανα ότι άμα δείχνεις τουρίστας έχεις περισσότερες πιθανότητες να σου μιλήσουν και από μόνες τους

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τι κάνεις για να δείξεις αμέσως ότι είσαι τουρίστας. Μοστράρεις το διαβατήριο ή κανα 50ευρω? :grin:
Νομίζω η δεύτερη επιλογή ανοίγει  πολλές πόρτες...Η καλύτερα ..πολλά πόδια...Και είναι χώρα που παίζει να τα προτείνεις χωρίς κίδυνο να σου έρθει τσαντιά ή να σε πετάξει έξω μπράβος σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη νορμάλ χώρα!

marmotas

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
0
thanks man :) καλά το φαντάστηκα :). θα κάτσουμε 5 μερούλες αεροπορικά και ξενοδοχείο πληρωμένα και θα έχουμε κανα 700αρι ο καθένας μας. διάβασα λίγο το thread και σημείωσα το dlux και το caribbean. :grin: το φιλαράκι έχει μια στάνταρ γκόμενα εκεί αλλά εγώ θα είμαι μπακουρι, ελπίζοντας να γνωρίσω καμια φίλη της :sunglasses:

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
244
Πόντοι
36
Σχετικά με τους μισθούς της Γερμανίας γνωρίζω ότι εκτός από τα καθαρά παίζουν και τα βρώμικα από εταιρείες προς υπαλλήλους.Μισθούς 5000 για υπαλλήλους που δεν είναι Managers, CEO, για Γερμανία, δεν έχω διαβασει-ακουσει. Υπάρχουν sites πάντως που αναφερουν τους μισθούς ανά θέση.
Ο Kman δεν μας εχει αναφέρει τι θέση κατέχει.
Τα 5Κ καθαρά τα έχω ακούσει πάντως στην Ελβετία, αλλά εκεί η ζωή είναι και ακριβότερη από την Γερμανία.
Επειδή το σκέφτομαι κι εγώ για έξω παρόλο που έχω δουλειά σταθερη σε δημόσιο φορέα(αρκετα κάτω των 1000€), αν είναι στον τομέα της Πληροφορικής, με γνώση Γερμανικών, να παίρνω το πολύ 1200-1500 και να μένω στην ακριβή Γερμανία, δεν θα πάω. Προτιμώ να παίρνω 900 και να δουλεύω στην Ουκρανία σε ιντερνασιοναλ εταιρεία.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
Θα πάω Κίεβο τον άλλο μήνα με ένα φιλαράκι που είναι καστανόξανθος ίσως να φέρνει λίγο σε ουκρανός-πολωνος. Τι κάνεις για να δείξεις αμέσως ότι είσαι τουρίστας. Μοστράρεις το διαβατήριο ή κανα 50ευρω? :grin: Με αυτά που διαβάζω συμπέρανα ότι άμα δείχνεις τουρίστας έχεις περισσότερες πιθανότητες να σου μιλήσουν και από μόνες τους
θα ξεσκιστειτε φιλε
αν μοστραρεις 50ευρο παιζει να στην πεσει μις ουκρανια κ πανω

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
Σχετικά με τους μισθούς της Γερμανίας γνωρίζω ότι εκτός από τα καθαρά παίζουν και τα βρώμικα από εταιρείες προς υπαλλήλους.Μισθούς 5000 για υπαλλήλους που δεν είναι Managers, CEO, για Γερμανία, δεν έχω διαβασει-ακουσει. Υπάρχουν sites πάντως που αναφερουν τους μισθούς ανά θέση.
Ο Kman δεν μας εχει αναφέρει τι θέση κατέχει.
Τα 5Κ καθαρά τα έχω ακούσει πάντως στην Ελβετία, αλλά εκεί η ζωή είναι και ακριβότερη από την Γερμανία.
Επειδή το σκέφτομαι κι εγώ για έξω παρόλο που έχω δουλειά σταθερη σε δημόσιο φορέα(αρκετα κάτω των 1000€), αν είναι στον τομέα της Πληροφορικής, με γνώση Γερμανικών, να παίρνω το πολύ 1200-1500 και να μένω στην ακριβή Γερμανία, δεν θα πάω. Προτιμώ να παίρνω 900 και να δουλεύω στην Ουκρανία σε ιντερνασιοναλ εταιρεία.
5000 κι αν τα παρει καποιος στο χερι θα δει 2800,μην τα μπερδευεις
σπιτι δοσεις καρτες ασφαλειες σουπερμαρκετ κλπ υπολογισε 1500,χωρις ουτε καφε να πιεις... :hi:
ενα ατμο με 1,5αρι η δυαρι σπιτι,εκτος μοναχου
αν εισαι μοναχο βαλε αλλα 500 με 800 πιο πανω τα μηνα τα παγια
ελβετια οι ξενοι παιρνουμε στα.4-5000 πες 3500-4000 νετο ,τα 2000 εξοδα μας μενουν 1500-2000 με το ζορι,με σπιτι στα 10χλμ απο την πολη
απλα οταν παμε διακοπες εχουμε  3,5-4χιλ στο χερι..εκει ειναι η διαφορα κι ολη η φαση
ουκρανιες ρουμανιες εσθονιες σλοβακιες  κλπ μαλακιες χωρες,πλεον που δεν γαμας αερα μπανα αστερια ειναι απολυτα ακυροι τοποι διαβιωσης

marmotas

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
0
θα ξεσκιστειτε φιλε
αν μοστραρεις 50ευρο παιζει να στην πεσει μις ουκρανια κ πανω
τρόπος του λεγειν ήταν φίλε :) εννοούσα να κρατας ένα χαρτονόμισμα του ευρώ και να το ανεμίζεις για να δείξεις ότι είσαι τουρίστας σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες :)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
τρόπος του λεγειν ήταν φίλε :) εννοούσα να κρατας ένα χαρτονόμισμα του ευρώ και να το ανεμίζεις για να δείξεις ότι είσαι τουρίστας σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες :)
θα γινει χαμος σου λεω,κρατατε κι ανεμιστε απο δυο,ενα εσυ κι αλλλο ενα ο φιλος σου
διαβασε κμαν κ θα ξεσκιστεις στον πουτσο
μουναρες παντου,γαμας αβερτα
καλου κακου παρε κι ενα καλαμι κ πετονια επισης μαζι σας

marmotas

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Διάβασα kman και είμαι λίγο μπερδεμένος :huh: Αν πάω Κίεβο για 5 μέρες θα πρέπει να πάρω μαζί μου 4-5 χιλιάρικα , να κλειδώνω τη μία στο μπάνιο, να γαμάω την άλλη στην κρεβατοκάμαρα, ύστερα να την κλειδώνω κι αυτήν εκεί καθώς γαμάω την άλλη στο μπαλκόνι. Και στο τέλος να γαμάω και μια τέταρτη καθώς μου μαγειρεύει. :grin: Εγώ χάλασα ήδη 600 ευρώ ξενοδοχείο εισιτήρια + 700 που θα χαλα΄σω εκεί γύρω στα 1200-1300 συνολικά που νομίζω είναι καλά, αν όχι πολλά για ουκρανία 5 μερούλες :) Αν είναι να χαλάσω 4-5 χιλιάρικα προτιμώ να πάω καμια Κούβα-Ταιλάνδη :sunglasses:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
Διάβασα kman και είμαι λίγο μπερδεμένος :huh: Αν πάω Κίεβο για 5 μέρες θα πρέπει να πάρω μαζί μου 4-5 χιλιάρικα , να κλειδώνω τη μία στο μπάνιο, να γαμάω την άλλη στην κρεβατοκάμαρα, ύστερα να την κλειδώνω κι αυτήν εκεί καθώς γαμάω την άλλη στο μπαλκόνι. Και στο τέλος να γαμάω και μια τέταρτη καθώς μου μαγειρεύει. :grin: Εγώ χάλασα ήδη 600 ευρώ ξενοδοχείο εισιτήρια + 700 που θα χαλα΄σω εκεί γύρω στα 1200-1300 συνολικά που νομίζω είναι καλά, αν όχι πολλά για ουκρανία 5 μερούλες :) Αν είναι να χαλάσω 4-5 χιλιάρικα προτιμώ να πάω καμια Κούβα-Ταιλάνδη :sunglasses:
300 την μερα για δυοατομα κιεβο ειναι τιποτα...
επισης οι γκομενες ειναι πολυ μετριες
ο κμαν βλεπει ονειρα βαζει κ το ταλεντο του στην ποιηση κι εχει το αποτελεσμα που διαβαζεις
η πραγματικοτητα οπως θα διαπιστωσεις συντομα ειναι..μαπα το καρπουζι...

marmotas

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
0
300 την μερα για δυοατομα κιεβο ειναι τιποτα...
επισης οι γκομενες ειναι πολυ μετριες
ο κμαν βλεπει ονειρα βαζει κ το ταλεντο του στην ποιηση κι εχει το αποτελεσμα που διαβαζεις
η πραγματικοτητα οπως θα διαπιστωσεις συντομα ειναι..μαπα το καρπουζι...
Δηλαδή εσύ πόσα πιστευεις ότι πρεπει να έχω μαζί μου για να περάσω καλά χωρις τα ξενοδοχεια-αεροπορικα?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
Δηλαδή εσύ πόσα πιστευεις ότι πρεπει να έχω μαζί μου για να περάσω καλά χωρις τα ξενοδοχεια-αεροπορικα?
κατ αρχας πιστευω οτι ΔΕΝ θα βρετιε κατι αξιωσεων γενικα
τα λεφτα για καλες νεξτ ντορ στα 200ευρω ηταν,προ διετιας
κι εγω μιλαγα κ ρωσσικα επικοινωνιακα
καπου εκει 200 με 250,πιο κατω δεν θα βρειτε κατι
παλεψτε το στην διαρκεια,πειτε οκ,αλλα 2 ωρες μινιμουμ πχ
το μερος ειναι ακυρο γενικως,πολυ κακο για το τιποτα που λενε...

marmotas

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
0
κατ αρχας πιστευω οτι ΔΕΝ θα βρετιε κατι αξιωσεων γενικα
τα λεφτα για καλες νεξτ ντορ στα 200ευρω ηταν,προ διετιας
κι εγω μιλαγα κ ρωσσικα επικοινωνιακα
καπου εκει 200 με 250,πιο κατω δεν θα βρειτε κατι
παλεψτε το στην διαρκεια,πειτε οκ,αλλα 2 ωρες μινιμουμ πχ
το μερος ειναι ακυρο γενικως,πολυ κακο για το τιποτα που λενε...
Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά όπως είπα δεν πάμε για βιζιτούδες, ο φιλος μου έχει μια στάνταρ εκεί και εγώ θα προσπαθήσω να παίξω με καμια φίλη της. 26 χρονων είμαι, όχι 50. Δηλαδή φαγητό σε εστιατόρια, κανα κέρασμα κανα κλαμπακι κτλ. δεν θα πάρουμε βίζιτες. Άρα 1200 ευρώ για 5 μέρες στο Κίεβο δε φτάνουν ούτε για ζήτω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom