Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά όπως είπα δεν πάμε για βιζιτούδες, ο φιλος μου έχει μια στάνταρ εκεί και εγώ θα προσπαθήσω να παίξω με καμια φίλη της. 26 χρονων είμαι, όχι 50. Δηλαδή φαγητό σε εστιατόρια, κανα κέρασμα κανα κλαμπακι κτλ. δεν θα πάρουμε βίζιτες. Άρα 1200 ευρώ για 5 μέρες στο Κίεβο δε φτάνουν ούτε για ζήτω?
Χωρίς βιζιτόνια είναι πάρα πολλά τα 1200 Ευρώ για 5 μέρες... Ο Μίδας είτε κάνει πλάκα είτε γενικά τα φουσκώνει για να απαξιώσει το Κίεβο μιας και μετά απο χρόνια εμπειρίας του βγαίνουν καλύτερα σκηνικά στην επαρχία και σε σούπερ τιμές!
Πάμε στο Κίεβο! Είχα πάει πρίν την Κρίση με ισοτιμίες 1 προς 10,5 και πάλι μου φάνηκαν όλα φτηνά εκτός απο την είσοδο στο Decadance και το μπουκαλι νερού στα εστιατόρια ή τα μπάρ! Καλύτερα να παίρνεις Μπύρα... ΟΛΑ τα άλλα ΤΟΤΕ ήταν φτηνότερα όπως τα ταξί το φαγητό, το σούπερ μάρκετ και οι επισκέψεις σε μνημεία! Σκέψου τώρα με το 1 προς 29! Όλα δικά σας με ελάχιστα!
Ακόμα και σε καλά εστιατόρια να πάτε και στα Σούσι μπάρ το πενηντάρικο την μέρα μετά βίας θα φεύγει και ας κερνάτε και ΝΟΡΜΑΛ γκόμενες!
Αν κάνεις απλό τουρισμό είναι ο πιο οικονομικός προορισμός αυτή τη στιγμή!