You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
mpampinosflou
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
μπορεί δε το γνωρίζω ...άκουσα πάντως για ντίσκο 300€
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 240
- Πόντοι
- 36
Mpampinosflou, αν είναι όπως λες μπάζα οι Ουκρανές που συναντησες στο Κίεβο, οι Ελληνίδες τι είναι ;
Βλέπεις εσύ τόσες πολλές εδώ με κορμιά αδύνατα και χρωματιστά μάτια και με γλυκό πρόσωπο ;
Θα μας τρελάνεις τελείως αδερφέ ; Μήπως εννοείς τις έσκορτς ; Που έχεις δει καλύτερες γυναίκες δηλαδή ;
Γράφεις κάτι χωρίς να το δικαιολογείς και μας ανάβεις λαμπάκια.
Η εμείς που έχουμε πάει πρέπει να επισκεφθούμε οφθαλμίατρο ή εσύ. Ποιές είναι οι καλές που έχουν πάει Ντουμπάι ; Δηλαδή δεν έχει άλλες τέτοιες στο Κίεβο; Πήγες ουρανοκατέβατος να κάτσεις 1-2-3 μερούλες χωρίς να πάρεις πληφορορίες, χτύπησες προφανώς την πόρτα ενός γραφείου και άκουσες κάποιον να σου λέει ότι δεν έχουμε καλές, μας τελείωσαν κι έκατσες σε αυτό.
Ελα σύνελθε αδερφέ και να διαβάζεις και λίγο μπου ή να μιλάς με κάποιον από εδώ μέσα να σε στέλνει στοχευμένα.
Μας έστειλες όλους με το "μπάζα" ! Εκτός κι αν θέλεις να πέσουν τα φώτα πάνω σου.
Βλέπεις εσύ τόσες πολλές εδώ με κορμιά αδύνατα και χρωματιστά μάτια και με γλυκό πρόσωπο ;
Θα μας τρελάνεις τελείως αδερφέ ; Μήπως εννοείς τις έσκορτς ; Που έχεις δει καλύτερες γυναίκες δηλαδή ;
Η εμείς που έχουμε πάει πρέπει να επισκεφθούμε οφθαλμίατρο ή εσύ. Ποιές είναι οι καλές που έχουν πάει Ντουμπάι ; Δηλαδή δεν έχει άλλες τέτοιες στο Κίεβο; Πήγες ουρανοκατέβατος να κάτσεις 1-2-3 μερούλες χωρίς να πάρεις πληφορορίες, χτύπησες προφανώς την πόρτα ενός γραφείου και άκουσες κάποιον να σου λέει ότι δεν έχουμε καλές, μας τελείωσαν κι έκατσες σε αυτό.
Ελα σύνελθε αδερφέ και να διαβάζεις και λίγο μπου ή να μιλάς με κάποιον από εδώ μέσα να σε στέλνει στοχευμένα.
Μας έστειλες όλους με το "μπάζα" ! Εκτός κι αν θέλεις να πέσουν τα φώτα πάνω σου.
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 240
- Πόντοι
- 36
Αυτό το παρατήρησα σε μια τύπισσα όταν βρέθηκα μαζί της για να πάμε σε ένα πάρτυ σε σπίτι. 32 ετών , 180, κανονικά κιλά, τα χαρακτηριστικά της. Με το παλτό που φορούσε που ήταν χοντρό και μακρύ δεν φαινόταν τίποτα από τις γραμμές του σώματος. Με το που μπαίνουμε στο σπίτι και βγάζει το παλτό, βλέπω μπροστά μια σωματάρα και κάτι τρελές βυζάρες κι έπαθα μουνοπλακα!μν διαβαζεις φαντασιωσεις και ονειρωσεις τυπου κμαν φιλε μου
ομως η υπεροχη των ουκρανων ειναι οταν πεταξουν τα ρουχα με απιστευτο κορμι και επιδερμιδα
ντυμενα μερα ειναι κοινες θνητες.....δεν υπαρχει μουνοθυελα απο 10αρια
Mpampinosflou, αν είναι όπως λες μπάζα οι Ουκρανές που συναντησες στο Κίεβο, οι Ελληνίδες τι είναι ;
Μάλλον θα υπερπλήρωσε Κίεβο και έπαθε κοκομπλόκο.Χωρίς ανωτερότητα,έφοδο,funds καταλήγεις σε πεντάρια εξάρια το πολύ Κίεβο είναι άγριος ο ανταγωνισμός.
Πρέπει κάπως να είσαι τολμηρός να μπεις και να τους χύσεις όλους στη μάπα.
Δεν είναι δυνατό ο βρωμύλος Τούρκος και ο μαλάκας Αραβας ή ο καθυστερημένος πάκης να συγκριθούν με τον πουτσαρά Βαλκάνιο.
Η Βαλκάνια υπεροχή είναι τεράστια.
Αυτό το παρατήρησα σε μια τύπισσα όταν βρέθηκα μαζί της για να πάμε σε ένα πάρτυ σε σπίτι. 32 ετών , 180, κανονικά κιλά, τα χαρακτηριστικά της. Με το παλτό που φορούσε που ήταν χοντρό και μακρύ δεν φαινόταν τίποτα από τις γραμμές του σώματος. Με το που μπαίνουμε στο σπίτι και βγάζει το παλτό, βλέπω μπροστά μια σωματάρα και κάτι τρελές βυζάρες κι έπαθα μουνοπλακα!
Οι Ουκρανές όμως το παρακάνουν με το μέικ απ.Χωρίς αυτό δε λένε τόσο πολύ.Αλλά δεν τις βλέπεις ποτέ χωρίς.Οι γκόμενες Κιέβου ντύνονται καλά τονίζουν τα δυνατά σημεία τους.Επαρχία όντως το 80% είναι χύμα απλά λόγω έλλειψης χρημάτων.
Επιδερμίδα δεν έχουν καλή έχουν γαιώδες και σκληρό δέρμα λόγω αβιταμίνωσης.Οι Πολωνέζες είναι πιο άσπρες με πολλές ελιές όμως και οι Τσέχες έχουν πολύ πιο καθαρό δέρμα κοντά στις Γερμανίδες που έχουν άψογο.
Οι Ουκρανέζες χωρίς τα τακούνια δε λένε πολλά υψομετρικά.Πιο κοντά στις Ελληνίδες είναι.Καμία σχέση με Τσέχες,Σλοβάκες ακόμα και Πολωνές.Απλά έχουν την κλασσική φάτσα Oksana με τα καφέ αμυγδαλωτά μάτια και τα ψηλά μάγουλα που τρελαίνει.Αυτό δεν το συναντάς Πολωνία όπου κυριαρχεί το butterface,μπουγατσόφατσα όπως λέμε στην Ελλάδα μάπες χυμένες σα να τις χτύπησε λεωφορείο.Ομως τις βυζάρες και κωλάρες των Πολωνέζων απλά δεν τα έχουν οι Ουκρανές ούτε το παράστημα.
Γενικά σε σλαβικές χώρες για να καυλάρετε συνεχώς συνιστώ να μη βλέπετε καθόλου φάτσα πλην οφθαλμών αλλά να κεντράρετε σε βυζιά,κώλους πόδια.Οι Σλάβες το ξέρουν και βοηθάνε σε αυτό με τα θεόρατα ντεκολτέ και τα ξέκωλα,τις ζαρτιέρες κάτω από τα μίνι,τα κολλάν κτλ.
mpampinosflou
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
παιδιά ούτε φώτα θέλω να τραβήξω ούτε τίποτα ..εγώ λεχ αυτό είδα εγώ ...ούτε σύγκριση υπάρχει μα ελληνίδες ..η καλύτερη δικιά μας είναι η χειρότερη ουκρανή στο σεξ.....απλά γράφω αυτό που είδα εγώ ...ποιότητα γυναικών μηδέν... άποψη μου μπορεί να έχετε δίκιο εσείς και να ειμαι λάθος εγώ ....αλλα βλέπω στραβός δε ειμαι
παιδιά ούτε φώτα θέλω να τραβήξω ούτε τίποτα ..εγώ λεχ αυτό είδα εγώ ...ούτε σύγκριση υπάρχει μα ελληνίδες ..η καλύτερη δικιά μας είναι η χειρότερη ουκρανή στο σεξ.....απλά γράφω αυτό που είδα εγώ ...ποιότητα γυναικών μηδέν... άποψη μου μπορεί να έχετε δίκιο εσείς και να ειμαι λάθος εγώ ....αλλα βλέπω στραβός δε ειμαι
Ποιότητα γυναικών μηδέν δεν είναι.
Ενα βασικό.Για να σε πιάσει η Ουκρανία πρέπει να κάτσεις πάνω από διήμερο.Στην αρχή όντως απογοητεύεσαι με το μέσο όρο αλλά μετά σε πιάνει.Θέλει λίγο να συνηθίσεις.Δεν είναι Τσεχία όπου σηκώνονται οι πότσοι με το καλημέρα.Περίμενε λίγο.
Απλώς βλέπεις τώρα οτι καμία δεν είναι πάνω από 180 και έχει πολλές με χαλασμένα δόντια,αραιά μαλλιά κτλ.Περίμενε λίγο να σε πιάσει η επίδραση της αγέλης.Μην κρίνεις από τους μέσους όρους.
Τώρα κρίνεις λάθος με δυτικά στάνταρ ας πούμε.Βλέπεις και λίγες λόγω κρύου.Για να συνηθίσεις πρέπει να δεις χιλιάδες να έρθεις άνοιξη ή καλοκαίρι.
Γενικά η μοίρα των κοινών θνητών είναι να απογοητεύονται με Κίεβ.Θέλει παχιά μπάτζετ 2000 ευρώ και άνω το τετραήμερο για να είσαι άρχοντας και να έχει νόημα η πόλη.
Με 1500 ευρώ είσαι απλά ζήτουλας δεν παίζει να έχεις αποτέλεσμα.Με αυτά τα λεφτά καλύτερα επαρχία που λέει ο λόγος που και πάλι πρέπει να είσαι κωλοπετσωμένος έμπειρος να πιάνεις τις ευκαιρίες από τα αρχίδια να πιέζεις καταστάσεις κτλ.Δεν υπάρχουν ανοιχτές λεωφόροι είναι καθαρά θέμα καύλας και μαχητών.
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
αρχοντα ειμαι ετοιμοσ να παω μαζι σου κιεβο οπωτε θεσ.εδω και μια εβδομαδα στην τηλεοραση βαζει τα εργα του στιβεν σιγκαλ τα ειδα ολα και ειμαι ετοιμοσ να σε σωσω απο περιεργους και μανιακους που θα μπουν στη στρατα σου οταν θα καμακωνεισ στα κλαμπ.δεν μασαω χαχαχαχα.
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Οι Ουκρανές όμως το παρακάνουν με το μέικ απ.Χωρίς αυτό δε λένε τόσο πολύ.Αλλά δεν τις βλέπεις ποτέ χωρίς.Οι γκόμενες Κιέβου ντύνονται καλά τονίζουν τα δυνατά σημεία τους.Επαρχία όντως το 80% είναι χύμα απλά λόγω έλλειψης χρημάτων.
Επιδερμίδα δεν έχουν καλή έχουν γαιώδες και σκληρό δέρμα λόγω αβιταμίνωσης.Οι Πολωνέζες είναι πιο άσπρες με πολλές ελιές όμως και οι Τσέχες έχουν πολύ πιο καθαρό δέρμα κοντά στις Γερμανίδες που έχουν άψογο.
Οι Ουκρανέζες χωρίς τα τακούνια δε λένε πολλά υψομετρικά.Πιο κοντά στις Ελληνίδες είναι.Καμία σχέση με Τσέχες,Σλοβάκες ακόμα και Πολωνές.Απλά έχουν την κλασσική φάτσα Oksana με τα καφέ αμυγδαλωτά μάτια και τα ψηλά μάγουλα που τρελαίνει.Αυτό δεν το συναντάς Πολωνία όπου κυριαρχεί το butterface,μπουγατσόφατσα όπως λέμε στην Ελλάδα μάπες χυμένες σα να τις χτύπησε λεωφορείο.Ομως τις βυζάρες και κωλάρες των Πολωνέζων απλά δεν τα έχουν οι Ουκρανές ούτε το παράστημα.
Γενικά σε σλαβικές χώρες για να καυλάρετε συνεχώς συνιστώ να μη βλέπετε καθόλου φάτσα πλην οφθαλμών αλλά να κεντράρετε σε βυζιά,κώλους πόδια.Οι Σλάβες το ξέρουν και βοηθάνε σε αυτό με τα θεόρατα ντεκολτέ και τα ξέκωλα,τις ζαρτιέρες κάτω από τα μίνι,τα κολλάν κτλ.
Ανθρωπολογία και Φυσιολογία Σλαβοειδών,Τόμος ΙΙΙ
Ο αρχηγός παραδίδει δωρεάν μαθήματα ρε άπιστοι θωμάδες,
ΕΓΕΡΘΗΤΩ λέμε
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 240
- Πόντοι
- 36
Εχεις pmΜπάζα στο Κίεβο?? Εγώ όποτε πάω μου φέυγει η μασέλα.Άλλο οτι μένεις συνήθως στο μάτι αν δεν πληρώσεις..
Αν σου φαίνονται μπάζα στην Ουκρανία δεν θέλω να φανταστώ καν πως θα σου φανούν στην Πολωνια που έχουν σκατόφατσες και οι λίγες όμορφες (σε σχέση με τον πλυθησμό) σηκώνουν μύτη πιο ψηλά απο Ελλάδα.. Στην Πολωνία κυνηγάς max 6αρια..Στην Ουκρανία 8αρια γιατί υπάρχουν πάρα πολλά. Απλά στη Πολωνία μπορέι και να πηδήξεις με τύχη ενώ στην Ουκρανία συνήθως μένεις στο μάτι..Πάντα μιλάμε χωρίς λεφτά.
Ελλάδα παίζεις με matures 38+ ή αλλιώς ξένες που σκάνε απο Tinder...Αυτά έχω συμπεράνει..
Είδατε πόσοι αποτυγχάνουν ολοσχερώς στο Κίεβο.Χωρίς ανώτερη νοοτροπία Βαλκάνιου δε γίνεται τίποτα.Εδώ στο φόρουμ έχουμε καταργήσει τους μέσους όρους τα βλέπουμε όλα αφ υψηλού σα γεράκια έτοιμα να πέσουν στο θήραμα.
Flirter-δε γάμησε τίποτα
Dr. Love-δε γάμησε τίποτα
Mpampisflou-γάμησε ένα μπάζο,βρήκε την πόλη γεμάτη μπάζα
κτλ
Ο άλλος πήγε 4 μέρες μόνο για να κάνει κλάμπινγκ στο Chi.Φυσικά δε γάμησε τίποτα.
Του άλλου του ζητάγανε πεντακοσάρες στο Buddha Bar και ψάρωσε.Ο φίλος του λέει έσκασε σε μία 2000 ευρώ για να γαμήσει.
Ο midas69 έχει να πατήσει Κίεβο πάνω από πενταετία γιατί προφανώς τα έβρισκε σκούρα.Γεμάτο μπάζα το περιέγραψε και αυτός το μέρος.
Ο kavlomenos όταν πήγε το μόνο που κατάφερε ήταν να φάει ξύλο στο Γιντροπάρκ.
Κατά τα άλλα εγώ που ξεμουνιάζω στο ίδιο μέρος 5-10 γκόμενες το τριήμερο και τις δείχνω σε φωτό είμαι το κορόιδο.
Αυτά που παρουσιάζω σαν εύκολα και λένε οι άλλοι σιγά τα ωά δεν είναι εύκολα.Πρέπει να μιλάς ρωσικά,να έχεις εμπειρία,να έρχεσαι με πακέτα να προλαβαίνεις τις αντιξοότητες να είσαι σε συνεχή κίνηση να ρυθμίζεις τα logistics κτλ.Και πάλι κάτι μπορεί να στραβώσει δεν μπορείς να τα υπολογίζεις όλα.
Flirter-δε γάμησε τίποτα
κτλ
Ο άλλος πήγε 4 μέρες μόνο για να κάνει κλάμπινγκ στο Chi.Φυσικά δε γάμησε τίποτα.
Του άλλου του ζητάγανε πεντακοσάρες στο Buddha Bar και ψάρωσε.Ο φίλος του λέει έσκασε σε μία 2000 ευρώ για να γαμήσει.
Ο midas69 έχει να πατήσει Κίεβο πάνω από πενταετία γιατί προφανώς τα έβρισκε σκούρα.Γεμάτο μπάζα το περιέγραψε και αυτός το μέρος.
Κατά τα άλλα εγώ που ξεμουνιάζω στο ίδιο μέρος 5-10 γκόμενες το τριήμερο και τις δείχνω σε φωτό είμαι το κορόιδο.
Αυτά που παρουσιάζω σαν εύκολα και λένε οι άλλοι σιγά τα ωά δεν είναι εύκολα.Πρέπει να μιλάς ρωσικά,να έχεις εμπειρία,να έρχεσαι με πακέτα να προλαβαίνεις τις αντιξοότητες να είσαι σε συνεχή κίνηση να ρυθμίζεις τα logistics κτλ.Και πάλι κάτι μπορεί να στραβώσει δεν μπορείς να τα υπολογίζεις όλα.
Διαγραμμένο μέλος 156977
Προμότορας
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 267
- Like
- 671
τι λες μωρη ψωναρα;;; διαβαζεις αυτα που γραφεις;;;Είδατε πόσοι αποτυγχάνουν ολοσχερώς στο Κίεβο.Χωρίς ανώτερη νοοτροπία Βαλκάνιου δε γίνεται τίποτα.Εδώ στο φόρουμ έχουμε καταργήσει τους μέσους όρους τα βλέπουμε όλα αφ υψηλού σα γεράκια έτοιμα να πέσουν στο θήραμα.
Flirter-δε γάμησε τίποτα
κτλ
τραβα κιεβο χωρις δεκαρα για πουτανες και μετα κανε μαθηματα....κι οχι 10 χρονια πριν....προσφατα
ο flirter & o dr-love το δηλωσαν...δεν θελαν να δωσουν ευρω περαν του φαγητου
πουτανες γαμας και μεσα στην βασιλικη του Αγιου πετρου αν εχεις τα φραγκα
υπερβαλκανιε τσοπαναρειβ που εχεις το θρασσος να συγκρινεις το πληρωμενο σεξ με το καμακι
με συγχησες ))))
kuzia
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2010
- Like
- 423
- Πόντοι
- 26
Tι να κλασουν οι φτωχομπινεδες-τζαμπατζικουλες μπροστα στην ανωτεροτητα του απολυτου βαλκανιου τρυποκαριδου των ουκρανων DevushkωνΕίδατε πόσοι αποτυγχάνουν ολοσχερώς στο Κίεβο.Χωρίς ανώτερη νοοτροπία Βαλκάνιου δε γίνεται τίποτα.Εδώ στο φόρουμ έχουμε καταργήσει τους μέσους όρους τα βλέπουμε όλα αφ υψηλού σα γεράκια έτοιμα να πέσουν στο θήραμα.
Flirter-δε γάμησε τίποτα
κτλ
Tι να κλασουν οι φτωχομπινεδες-τζαμπατζικουλες μπροστα στην ανωτεροτητα του απολυτου βαλκανιου τρυποκαριδου των ουκρανων Devushkων
Εχεις δίκιο είναι θέμα μπάτζετ όπως έχω επανειλημμένα γράψει.Για φορτωμένους πουτσαδόρους δεν υπάρχει κάτι καλύτερο αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη από το Κίεβο.
Εδώ ένα ποστ μου από το 2008 όταν έγραφα στο ISG ως Hecker.Απαντώ σε έναν Ιρλανδό καυλέα που ισχυριζόταν οτι 50% από τις γκόμενες στα κλαμπ του Κιέβου είναι διαθέσιμες αντί χρηματικού αντιτίμου.Το ποσοστό ήταν φυσικά μικρότερο και τότε γύρω στο 25% ο Ιρλανδός ήταν υπεραισιόδοξος.
Εδώ μια ανάλυση που είχα κάνει το 2007 για τα οικονομικά του γαμέως στο Κίεβο τον παλιό καλό καιρό.
Υπέροχοι καιροί.Βλέπετε όμως οτι οι ντέμπουσκες δεν ήταν φτηνές και τότε.Αν και για τους πουτσαράδες οι ανατολικές χώρες δεν αλλάζουν ποτέ παραμένουν στο χρυσό αιώνα.Οι εποχές δε μας ξεπέρασαν ποτέ εγκλωβιστήκαμε στο χρόνο κατά κάποιο τρόπο σε παράλληλο σύμπαν.
Εδώ η τύχη του πρωτάρη.Πρώτη φορά βρέθηκα στο Κίεβο το 2004 και εδώ είναι τι ακολούθησε.
Γενικά Ουκρανία μου έχουν συμβεί απίστευτα σκηνικά τόσο τρελλά που δεν πρόκειται κανείς να πιστέψει.Απλά είχα την προδιάθεση δηλαδή κάπως το επιδίωκα.
Συνήθως one night stands στα κλαμπς,δαχτυλιάσματα σε δημόσιους χώρους ακόμα και σε γκόμενες στα λεωφορεία και στα τρένα,instafucks όλα είναι δυνατά σε αυτή τη χώρα.
Οχι οτι η Πολωνία,Τσεχία πάνε πίσω απλά Ουκρανία μου συνέβαιναν πιο εύκολα τα πυραυλικά σκηνικά είχα ένα edge.
Συχνά κλείδωνα τη γκόμενα γυμνή στο ξενοδοχείο και ξεχυνόμουνα έξω για την περιπέτεια.Μετά άντε να φέρεις τις καινούργιες στο δωμάτιο.Excess.Slavic chick excitement.Ολα ήταν δυνατά στο μπλοκ ήταν η εποχή του τσολιά.
Και τώρα έτσι είναι για εμάς.Οταν πάω ανατολικές χώρες οι μνήμες ξυπνάνε και βλέπω ακριβώς τα ίδια σκηνικά.Φαντάσου να πας σε ένα μέρος και να βλέπεις πουτανάκια στο λεωφορείο,πουτανάρες με τσιμπουκόχειλα να βολτάρουν στο πανεπιστήμιο και καραπούτανα ξέκωλα ντυμένα στα κλαμπ.Δεν πιστεύεις στην τύχη σου.Λες είναι δυνατόν?Τι δουλειά έχουν τα πουτανάκια εδώ?Και όμως είναι εκεί έτοιμες για όλα.
Ετσι ήταν οι ανατολικές χώρες μέχρι το 2000 η εντύπωση μένει.
Οι Τσέχες κάπως το αρνούνταν αυτό έλεγαν οι ανατολικές συγγενείς μας μας έκαναν ζημιά συνδύασαν τα σλαβικά χαρακτηριστικά με την πουτανία εμείς δεν είμαστε έτσι.Κάτι όμως δεν με έπειθε πώς γδύνονταν τόσο εύκολα και η Πράγα ήταν η πρωτεύουσα του πορνό στην Ευρώπη?
Το ίδιο και οι Πολωνέζες λένε πουτάνες στην Πολωνία είναι μόνο οι Ουκρανές ενώ αυτό είναι αστείο.Οι Πολωνέζες έχουν γεμίσει τα FKK και μπορδέλα της Ευρώπης.
Γενικά τα σλαβικά μουνολίβαδα είναι κάτι το μοναδικό.Αρκεί να περάσεις τον Οντερ και νιώθεις τα vibes.Ο πότσος που λένε μεγαλώνει 5 πόντους αυτόματα αρκεί να διασχίσεις το γαμημένο το ποτάμι.Μετά το Βιστούλα απλώς τελείς υπό μόνιμο πριαπισμό.
Γενικά Ουκρανία μου έχουν συμβεί απίστευτα σκηνικά τόσο τρελλά που δεν πρόκειται κανείς να πιστέψει.Απλά είχα την προδιάθεση δηλαδή κάπως το επιδίωκα.
Συνήθως one night stands στα κλαμπς,δαχτυλιάσματα σε δημόσιους χώρους ακόμα και σε γκόμενες στα λεωφορεία και στα τρένα,instafucks όλα είναι δυνατά σε αυτή τη χώρα.
Οχι οτι η Πολωνία,Τσεχία πάνε πίσω απλά Ουκρανία μου συνέβαιναν πιο εύκολα τα πυραυλικά σκηνικά είχα ένα edge.
Συχνά κλείδωνα τη γκόμενα γυμνή στο ξενοδοχείο και ξεχυνόμουνα έξω για την περιπέτεια.Μετά άντε να φέρεις τις καινούργιες στο δωμάτιο.Excess.Slavic chick excitement.Ολα ήταν δυνατά στο μπλοκ ήταν η εποχή του τσολιά.
Και τώρα έτσι είναι για εμάς.Οταν πάω ανατολικές χώρες οι μνήμες ξυπνάνε και βλέπω ακριβώς τα ίδια σκηνικά.Φαντάσου να πας σε ένα μέρος και να βλέπεις πουτανάκια στο λεωφορείο,πουτανάρες με τσιμπουκόχειλα να βολτάρουν στο πανεπιστήμιο και καραπούτανα ξέκωλα ντυμένα στα κλαμπ.Δεν πιστεύεις στην τύχη σου.Λες είναι δυνατόν?Τι δουλειά έχουν τα πουτανάκια εδώ?Και όμως είναι εκεί έτοιμες για όλα.
Ετσι ήταν οι ανατολικές χώρες μέχρι το 2000 η εντύπωση μένει.
Οι Τσέχες κάπως το αρνούνταν αυτό έλεγαν οι ανατολικές συγγενείς μας μας έκαναν ζημιά συνδύασαν τα σλαβικά χαρακτηριστικά με την πουτανία εμείς δεν είμαστε έτσι.Κάτι όμως δεν με έπειθε πώς γδύνονταν τόσο εύκολα και η Πράγα ήταν η πρωτεύουσα του πορνό στην Ευρώπη?
Το ίδιο και οι Πολωνέζες λένε πουτάνες στην Πολωνία είναι μόνο οι Ουκρανές ενώ αυτό είναι αστείο.Οι Πολωνέζες έχουν γεμίσει τα FKK και μπορδέλα της Ευρώπης.
Γενικά τα σλαβικά μουνολίβαδα είναι κάτι το μοναδικό.Αρκεί να περάσεις τον Οντερ και νιώθεις τα vibes.Ο πότσος που λένε μεγαλώνει 5 πόντους αυτόματα αρκεί να διασχίσεις το γαμημένο το ποτάμι.Μετά το Βιστούλα απλώς τελείς υπό μόνιμο πριαπισμό.
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Αν και για τους πουτσαράδες οι ανατολικές χώρες δεν αλλάζουν ποτέ παραμένουν στο χρυσό αιώνα.Οι εποχές δε μας ξεπέρασαν ποτέ εγκλωβιστήκαμε στο χρόνο κατά κάποιο τρόπο σε παράλληλο σύμπαν.
Ντέβουσκες σας πάμε πίπα κώλο εμπλοκή σε όλα τα παράλληλα σύμπαντα
Ντέβουσκες σας πάμε πίπα κώλο εμπλοκή σε όλα τα παράλληλα σύμπαντα
Τους βλέπω να κλαψομουνιάζουν,πω πω το μαγαζί είναι γεμάτο Τούρκους πάω να φύγω,αμάν παντού Αραβες εδώ τι να γαμήσω,σκατά όλες οι καλές έφυγαν για Ντουμπάι για εμάς τα μπάζα,ω ρε πούστη μου ακριβά είναι εγώ ήλπιζα να γαμήσω με καθρεφτάκια και Κολυνός.
Τι χάλια είναι αυτά?Οι Τούρκοι είναι απλά ψητό όπου παίζει Τούρκος Αραβας,τριτοκοσμικός ή Δυτικός παππούς απλά δεν υπάρχει ανταγωνισμός πρέπει να γαμάς σαν πύραυλος.Τοπικός ανταγωνισμός ανύπαρκτος ξένοι ελεεινοί δηλαδή πάντα τα ίδια είναι.
Και οι γκόμενες καυλιάρες φυσικά με το μάτι στην τσέπη και τον κάβαλο.
Εχω μπει σε μαγαζί με 100 Τούρκους,20 γκόμενες και γείωσα φυσικά την καλύτερη.Είναι δυνατόν οι πουτσαράδες από τα Βαλκάνια να μασήσουν?Είμαστε μια κατηγορία μόνοι μας powerclass.Η μοίρα μας είναι να τους γαμάμε όλους ωμή κυριαρχία brutal superiority που λένε.
Οι Τούρκοι και όλοι αυτοί οι μαλάκες παίζουν εκτός έδρας τους έχεις στο χέρι.Στη χώρα τους κάπως μπορεί να σε μπλοκάρουνε αλλά εκτός έδρας είσαι απλά ανεξέλεγκτος.Δε σου κλάνουν μισό αρχίδι όσο πολλοί και να είναι.(και το οτι πάνε σε αγέλες είναι δείγμα αδυναμίας είναι χεσμένοι στην πραγματικότητα).
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.254
- Πόντοι
- 3.656
το επιπεδο στο Κιεβο ειναι χαμηλοόλη μέρα γυρνάω στα mall για ψώνια κυριολεκτικά πολλά μπάζα ......το βράδυ θα πάω στη ντίσκο ράδιο και βλέπουμε...καθα ένας με τη τρέλα μου και γω με τη δικιά μου
δεν θαλεγα μπαζα,θαλεγα υπομετριες το 70% καλες το 20%.κ πολυ καλες 10%.υπαρχουν κ χειροτερα ομως..πχ κισιναου οτι κυκλοφορει εξω αυτη την στιγμη το 90% ειναι οφφ εντελως
βεβαια εγω δεν συγκρινω με ελλαδα ,αλλα με καλες μουνοπολεις οπως ντνιπρο ντονιετσκ μικολαεφ κ παλιοτερα με ρουμανικες πολεις
ειδικα σε σωματα το κιεβο χαρακτιριζετε απο κατι ακαυλα κοκαλιαρικα αγγουρια
οσες ειναι μουναρες,ειναι λιγες ,και ειναι 80% απο αλλη περιοχη...
οπως τα λες ειναι,απλα το μπαζα ειναι υπερβολη..αδιαφορες οντως το 70% σιγουρα ειναι,
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 41