Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εσυ με τον τυπο στο βιντεο διμητρακι τι σχεση εχεις?απο στατους ενοω.δειχνεις γατια,βιντεακια,σαλαχια στις βιζιτες και γελανε,δειξτα σε νορμαλ γκομενες που εχει ο τυπος.αυτος εχει εμφανιση,νιατα,αυτοκινητο ασχολειται με πολεμικες τεχνες,τρελενει τισ γκομενες.εσυ το μονο σπορ που κανεις ειναι το χεσιμο στον δρομο χαχαχαχαχ.εχεισ δικαιο παντως για το στατους.η τρελη δεχεται προσβολες απο την αδερφη της και μου ειπε το παιζει ανωτερη γιατι εχει αντρα απο το πετροζαβοτσκ που εχει δικη του μεγαλη εταιρια,σπιτι,δουλεια,μωρο και εχει εκατο φορες πιο πολλα απο αυτην.τις ειπα σιγα τον τυπο ειδα φωτο,κακοντυμενος φωρα ουμπρο φανελιτσες χαχαχαχ.2 αμαξια που εχει βαλει φωτο απο 2009 και 2011 δεν λενε κατι

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
πετρουπολη μενουν η αδερφη τρελης και αυτος.παντως φετος ταξιδι μονο σεβαστουπολη πηγε ο επιχειρηματιας.περσι πηγαν ιταλια που πας τσαμπα ολλ ινκλουσιβ απο πετρουπολη ,ριγα διπλα ειναι και σεβαστουπολη.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
γιαυτο οι μολδο ρουμανες ειναι νο1 πουτανες στην ευρωπη ποιο ηλιθια προσεγγιση και πεθανες
toxeis xanapei ayto ki einai akyro.metries k kato,meta ta  26 h kai 30 k ano pane sta fkk..kai ti me ayto???oi xores aytes molis anoixan ta synora teliosan san erotikoi proorismoi..i mldva kati leei akoma alla ki ekei metria pragmata..to iduo tha symbei ki an opos legete anoixoun oi vizes xoris diatyposeis apo oukrania..ego xero.50..oi 51 tha fygoune tin protu vdomada..opou k na pan kalytera thane gi aytes...i ukraina teliomeni entelos pkeon....misthos 2000uah i 3000 to poly...80 me 100e dil..

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
toxeis xanapei ayto ki einai akyro.metries k kato,meta ta  26 h kai 30 k ano pane sta fkk..kai ti me ayto???oi xores aytes molis anoixan ta synora teliosan san erotikoi proorismoi..i mldva kati leei akoma alla ki ekei metria pragmata..to iduo tha symbei ki an opos legete anoixoun oi vizes xoris diatyposeis apo oukrania..ego xero.50..oi 51 tha fygoune tin protu vdomada..opou k na pan kalytera thane gi aytes...i ukraina teliomeni entelos pkeon....misthos 2000uah i 3000 to poly...80 me 100e dil..
απαντας σε αποσπασμα κουβεντας που ειχα κανει με το κμαν στην μαλακια που ειπε οτι οισερβοι και οι ελληνες ειναι ποιο μαζεμενοι και δεν εχουν ευρεια πορνεια λογο τουρκοκρατιας, και του αντιπαραθεσα χωρες που ηταν κι αυτες σε τουρκοκρατια ρου-μου-ουκ-βου και εκει εχει εξαρση....μην μπερδευεσε μιλαω για πορνεια κι οχι ασχημες ομορφες μετριες....σαφως και τα τουμπανα βρισκουν καλυτερη ακρη
και ναι επιμενω στην αποψη μου....και επι αποδειξει....οχι απο τα δικα μου γραπτα....διαβασε στους οικους ανοχης τα ριβιους και θα δεις τι εθνικοτητες υπαρχουν κατα κανονα στα δεκαρο-εικοσαρικα και ομοιως της ηλικιες

αν και δυσκολευτηκα να βγαλω νοημα στα γκρικλις σου :birdman:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
διμητρακι γραψε που εισαι στην ντισκο,οραια φενεται εκει υπαιθρεια.αυτα ειναι τα οραια,κριμαια εχει τετειους χορους να διασκεδασεις και οδησσο λανζερον.δεν αξιζει να πας κλιστα κλαμπ μα ξοδευεσαι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Παράθεση από: popov στις χθες στις 21:52

Δημητράκη, κάποιος έξυπνος και ταλαντούχος άνθρωπος με προσωπικότητα, είχε πεί, κάποτε: "όταν συνηθίσεις στην θέα του τέρατος, σιγά-σιγά
του μοιάζεις". Το πρόβλημα στην δική σου περίπτωση, είναι ότι κάθε πρωί που κοιτάζεσαι στον καθρέφτη, εκτός από το τέρας (που δεν σου κάνει, βεβαίως, εντύπωση, επειδή το έχεις συνηθίσει εδώ και χρόνια), βλέπεις και τον κλώνο του εαυτού που δεν έχεις. Βλέπεις τον Δημητράκη τον Πορνομετανάστη (φαντάζομαι, στον ίδιο καθρέφτη θα προβάρεις και τα βιντεάκια σου, άλλοτε με το καπέλο του καουμπόι και άλλοτε με το φεσάκι του τσολιά). Κατά συνέπεια, παντού γύρω σου, βλέπεις μόνο κλώνους. Βέβαια, αν κοιτάξεις λίγο βαθύτερα στον καθρέφτη σου, εκτός από τον clone του εαυτού που δεν έχεις (persona γαρ), μπορεί, ίσως, να διακρίνεις και τον θλιμμένο clown, που σε κοιτάζει στη γωνία του δωματίου σου...

Εγω δεν συνηθισα τη θέα του τέρατος  :2funny: εγω γελάω με τα τέρατα  :2funny:.Εσεις τους δέχεστε σαν ανθρώπους στο σά'ι'τ και γενικα στην Ελληνική κοινωνία.Οπως δέχεστε και τους πούστηδες  :2funny:.
  Ναι ψάχνω να βρω τι θα φορέσω στην ντίσκο σημερα και εχω βγαλει τη μιση ντουλάπα εξω και τα κοιτάω στον καθρέφτη.Εσεις που θα πάτε σήμερα?Φυλής ή Μεταξουργείο? :2funny: ή θα καθεστε στο σά'ι'τ να γράφετε για το πως γαμάγατε πουτάνες και πρεζάκια όταν ειχατε παει μια φορά Ουκρανία πριν απο κάτι χρόνια? :2funny: :2funny: :2funny:.

Εντάξει Δημητράκη, ό,τι πείς. Μόνο βάλε κάτι καλό απόψε, για να φαίνεσαι ωραίος στις πόζες που παίρνεις με φόντο τις γκόμενες που διασκεδάζουν (στημένος, σαν Ιάπωνας τουρίστας στο Σύνταγμα με φόντο τους ευζώνους). Νομίζω, σε κάποιο βιντεάκι είχες παραδεχτεί ότι πορνομετανάστεψες διότι στην Ελλάδα "είχε κουραστεί το χέρι σου από τον αυνανισμό". Σου εύχομαι καλή επιτυχία απόψε στη ντίσκο, τράβα άφθονα βιντεάκια και φωτογραφίες με τις γκόμενες (και τις ζωές) των άλλων. Ξέρεις εσύ, δουλειά για το σπίτι  :jerking:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815

Δημητράκη, κάποιος έξυπνος και ταλαντούχος άνθρωπος με προσωπικότητα, είχε πεί, κάποτε: "όταν συνηθίσεις στην θέα του τέρατος, σιγά-σιγά
του μοιάζεις". Το πρόβλημα στην δική σου περίπτωση, είναι ότι κάθε πρωί που κοιτάζεσαι στον καθρέφτη, εκτός από το τέρας (που δεν σου κάνει, βεβαίως, εντύπωση, επειδή το έχεις συνηθίσει εδώ και χρόνια), βλέπεις και τον κλώνο του εαυτού που δεν έχεις. Βλέπεις τον Δημητράκη τον Πορνομετανάστη (φαντάζομαι, στον ίδιο καθρέφτη θα προβάρεις και τα βιντεάκια σου, άλλοτε με το καπέλο του καουμπόι και άλλοτε με το φεσάκι του τσολιά). Κατά συνέπεια, παντού γύρω σου, βλέπεις μόνο κλώνους. Βέβαια, αν κοιτάξεις λίγο βαθύτερα στον καθρέφτη σου, εκτός από τον clone του εαυτού που δεν έχεις (persona γαρ), μπορεί, ίσως, να διακρίνεις και τον θλιμμένο clown, που σε κοιτάζει στη γωνία του δωματίου σου...

Εντάξει Δημητράκη, ό,τι πείς. Μόνο βάλε κάτι καλό απόψε, για να φαίνεσαι ωραίος στις πόζες που παίρνεις με φόντο τις γκόμενες που διασκεδάζουν (στημένος, σαν Ιάπωνας τουρίστας στο Σύνταγμα με φόντο τους ευζώνους). Νομίζω, σε κάποιο βιντεάκι είχες παραδεχτεί ότι πορνομετανάστεψες διότι στην Ελλάδα "είχε κουραστεί το χέρι σου από τον αυνανισμό". Σου εύχομαι καλή επιτυχία απόψε στη ντίσκο, τράβα άφθονα βιντεάκια και φωτογραφίες με τις γκόμενες (και τις ζωές) των άλλων. Ξέρεις εσύ, δουλειά για το σπίτι  :jerking:
τι γραφω ο ανθρωπος...κενταω λεμε...που την βρηκα τετοια εξελιγμενη γραφη ο πουστης....μπραβο μου....φτου να με φτησω ο ατιμος....
σορρυ φιλε ποπφ δεν αντεξα να μην τρολαρω λιγο....μια που κι εσυ οπως αλλοι 200 εχουν στοχοποιηθει σαν κλωνοι δικοι μου...λες και εγω ολη την μερα δεν κανω κατι αλλο παρα να δημιουργω κλωνους και να γραφω για τον πορνομεταστη
ετσι μου ερχετε να κανω συλλογο υποτιθεμενων κλωνων σινοχαρα και να καθιερωσουμε εβδομαδιαιες συναντησεις :2funny:

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Καλά εκείνα τα Γκρίκλις δεν διαβάζονται με τίποτα!  :headbang: :headbang:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.228
Πόντοι
2.356

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ωραια ας πουμε ετσι ειναι. που ειναι οι γκομενες μητσο? γιατι δεν γαμεις καθε μερα και τσαμπα? θες να σου φερω εγω τωρα επιχειρημα τα παιδια που ηρθανε? γιαυτο σου λεω αστο ριξε τους τονους γενικοτερα.
Εχω πει οτι ειμαι τρομερά περίεργος!θυμαμαι που ερχονταν δεκάδες γκόμενες γνωστες μου και απλος τους επιανα κουβέντα  του Γκάνγκζα όλες του αρέσαν και μου έλεγε να του της γνωρίσω.Εμενα δεν μου άρεσε καμία απ'αυτες και δεν της πήδαγα!και του ελεγα οτι ειναι ανυπαρκτες αυτος με κοίταγε με περιέργια  :rockon: μετα του εδινα το τηλεφωνο τους....ή τους ελεγα οτι της γουστάρει.Και ο Φιντέλ το ιδιο ειπε οτι ηταν δεκάδες γκόμενες και εγω ολες της απαξίωνα!Εδω τη Σάσα Μπάστα απαξίωσα!Που οι περισσότεροι εδω μέσα εχουν τρελλαθεί στην  :jerking:....δεν υπαρχει χειροτερο πράγμα για μια γκόμενα απο το να την αγνοής και να της φέρεσαι αδιάφορα  :2funny:
Η ρωσσιδα μου λεει οτι ειναι ακριβως το ιδιο.
Ας αποφανθουν τελικα οι ρωσσοφωνοι του σαιτ  :grin:
Και σωστα σου λέει.Εχω πει οτι ο Χάρης συνενοήτε στα Ρωσσικά ΑΛΛΑ δεν τα ξέρει τέλεια.Θα ελεγα επίπεδο καποιου φοιτητή πρωτου έτους που εχει μεινει στην Ρωσσία εναμιση χρόνο περίπου.Το Под аркой δεν το έπιασε τότε στην Οδησσό.
  БОМЖ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΞΗ ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΚΑ без определенного места жительства και σημαίνει χωρίς συγκεκριμένο μέρος κατοικίας δηλαδή άστεγος το бездомный σημαινει καποιος χωρις σπίτι.
  Η έννοια ειναι ακριβως η ίδια σα να λέμε πουτάνα και πόρνη ή Ιερόδουλος  :2funny: η μονη διαφορα ειναι οτι στα ντοκουμέντα οπως δεν γραφουνε πουτάνα αλλα ιερόδουλος ετσι και για καποιον άστεγο γραφουν БОМЖ.
  Εχουμε γεμίσει εδω μέσα ειδικούς που δεν ξέρουνε την τύφλα τους  :jerking: :2funny:.Ολοι ξέρουν Ρωσσικά και όλοι γαμάνε  :jerking: :2funny:.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Εντάξει Δημητράκη, ό,τι πείς. Μόνο βάλε κάτι καλό απόψε, για να φαίνεσαι ωραίος στις πόζες που παίρνεις με φόντο τις γκόμενες που διασκεδάζουν (στημένος, σαν Ιάπωνας τουρίστας στο Σύνταγμα με φόντο τους ευζώνους). Νομίζω, σε κάποιο βιντεάκι είχες παραδεχτεί ότι πορνομετανάστεψες διότι στην Ελλάδα "είχε κουραστεί το χέρι σου από τον αυνανισμό". Σου εύχομαι καλή επιτυχία απόψε στη ντίσκο, τράβα άφθονα βιντεάκια και φωτογραφίες με τις γκόμενες (και τις ζωές) των άλλων. Ξέρεις εσύ, δουλειά για το σπίτι  :jerking:

Για δοκίμασε να μπεις εκεί? :2funny:με τα χάλια σου θα έτρωγες πόρτα  :2funny:θυμαμαι εκεινο το σάββατο ηταν γεμάτο κοπελίτσες στην είσοδο που δεν την είχαν βάλει και παρακαλάγανε και πηγα εγω με μια γκόμενα (που με τράβαγε το βίντεο) και με χαιρετήσαν και ανοίξαν να μπω!Ολοι ειχανε μείνει! :rockon:.
  Σκεφτομαι το Σκυλοχάλια εκεί  να πηγαινει να μπει μέσα:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Για δοκίμασε να μπεις εκεί? :2funny:με τα χάλια σου θα έτρωγες πόρτα  :2funny:θυμαμαι εκεινο το σάββατο ηταν γεμάτο κοπελίτσες στην είσοδο που δεν την είχαν βάλει και παρακαλάγανε και πηγα εγω με μια γκόμενα (που με τράβαγε το βίντεο) και με χαιρετήσαν και ανοίξαν να μπω!Ολοι ειχανε μείνει! :rockon:.
  Σκεφτομαι το Σκυλοχάλια εκεί  να πηγαινει να μπει μέσα:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δημητράκη, τι έγινε; πώς τα πέρασες απόψε στη ντίσκο; Ώστε σε τραβούσε βίντεο γκόμενα...
Μπράβο Δημητράκη, και δεν σου φαινότανε βρε μπαγάσα! Αρχικά σκέφτηκα ότι σε τραβούσε
κάποιος φιλαράκος, το ίδιο μπάκουρος με σένα. Αλλά, φαντάζομαι, όσο εγώ μπορώ να αποδείξω
ότι σε τραβάει άντρας (...βίντεο, μην παρεξηγηθούμε), άλλο τόσο κι εσύ μπορείς να αποδείξεις ότι σε τραβάει γυναίκα. Ή μήπως όχι;

Κι επειδή είμαστε στο νήμα του Κιέβου, σου προτείνω εδώ μια ωραία ντόπια σπεσιαλιτέ, να σου τη φτιάχνει η "καλή" σου
και να γλύφεις τα δαχτυλάκια σου...

thrassos1988

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
!Εδω τη Σάσα Μπάστα απαξίωσα!Που οι περισσότεροι εδω μέσα εχουν τρελλαθεί στην  :jerking:....
  Εχουμε γεμίσει εδω μέσα ειδικούς που δεν ξέρουνε την τύφλα τους  :jerking: :2funny:.Ολοι ξέρουν Ρωσσικά και όλοι γαμάνε  :jerking: :2funny:.

ναι  ακουσαμε την  Σασα να φωναζει απο καυλα για παρτη σου ...επεσε στα πατωματα...... απο τα γελια.

thrassos1988

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Εγω δεν συνηθισα τη θέα του τέρατος  :2funny: εγω γελάω με τα τέρατα  :2funny:.Εσεις τους δέχεστε σαν ανθρώπους στο σά'ι'τ και γενικα στην Ελληνική κοινωνία.Οπως δέχεστε και τους πούστηδες  :2funny:.
  Ναι ψάχνω να βρω τι θα φορέσω στην ντίσκο σημερα και εχω βγαλει τη μιση ντουλάπα εξω και τα κοιτάω στον καθρέφτη.Εσεις που θα πάτε σήμερα?Φυλής ή Μεταξουργείο? :2funny: ή θα καθεστε στο σά'ι'τ να γράφετε για το πως γαμάγατε πουτάνες και πρεζάκια όταν ειχατε παει μια φορά Ουκρανία πριν απο κάτι χρόνια? :2funny: :2funny: :2funny:.

Είσαι ως αρχαιος θεός τι να τα κανεις τα ρουχα πηγαινε όπως εισαι.

Αν δεν εχεις καθρεπτη στο κουτι σου να σου κανω δωρο εναν.

ΠΕΡΑΝ της πλάκας  για ΚΙΕΒΟ εχεις προσωπικες εμπειριες και προσφατες να μας πεις;;;
Διαφορετικα παρε το κουβαδακι σου και αλου αντε ...

ΣΟΥΡΓΕΛΟ.

Συνημμένα

• sourgelo.jpg
    sourgelo.jpg
    142,3 KB · Εμφανίσεις: 28

thrassos1988

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν λίγα λόγια για το Κίεβο όπως το έζησα εγώ.

Καταρχήν να καταρρίψω έναν μύθο: Το Κίεβο είναι μια ασφαλής πόλη. Διάβαζα εδώ πριν πάω για ξύλο, μαχαιρώματα, ληστείες, κι εγώ δεν ξέρω τι. Γενικά έχω παρατηρήσει οτι στον υπόλοιπο κόσμο επικρατεί κάποιος φόβος για τα πρώην κομμουνιστικά κράτη, τα ίδια μου έλεγαν κάποιοι και πριν πάω Μόσχα. Η αληθεια είναι πως η ανατολική Ευρώπη ΔΕΝ είναι πιο επικίνδυνη από τη δυτική. Προφανώς και θα πρέπει να υπάρχει κοινός νους και να μην πηγαίνει κανείς στις χειρότερες περιοχές της πόλης, είναι σα να έρθουν τουρίστες στην Αθήνα και να τους στείλεις στο Μεταξουργείο, στον Άγιο Παντελεήμονα και το Ζεφύρι...

Μετά λίγα λόγια για την πόλη. Η πόλη δε λέει και πολλά τύποι μου. Τα κυριότερα αξιοθέατα είναι κάτι εκκλησίες, ένα μοναστήρι με κάτι σπηλιές, την πλατεία της ανεξαρτησίας /μαρτύρων (πως στον πούτσο λέγεται) και ότι έχει να κάνει με Τσερνομπιλ. Είναι που είναι ελάχιστα τα αξιοθέατα, δεν τα έχουνε και καθόλου φροντισμένα, και αυτές οι εκκλησίες που έχουν τίποτα ιδιαίτερο επίσης. Το κέντρο της πόλης περιστρέφεται γύρω από μια κεντρική οδό την Κρεσχάτικ (αν το προφέρω σωστά), όλα εκεί γίνονται και ο τουρίστας εκεί κοντά πρέπει να μείνει. Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι όμορφος και τα περισσότερα αξιοθέατα είναι εκεί τριγύρω. Κατά τα άλλα, η πόλη είναι κλασσική κομμουνιστική πόλη, απλωμένη όσο δεν παει, με μεγάλους δρόμους,  ένα όμορφο κέντρο και όσο πας παραέξω το χάος, με αυτές τις τεράστιες πολυκατοικίες για να κοιμάται ο λαός...

Λίγα λόγια για μετακινήσεις, χρήματα και κόστος ζωής. Εγώ προσγειώθηκα στο Μπορισπόλ (έχει κι άλλο αεροδρόμιο). Στο αεροδρόμιο αυτό, με το που βγαίνεις από τις αποσκευές στα αριστερά σου έχει ανταλλακτήριο (ο σλαβιάνι νομίζω μου είχε πει να ανέβω στον πανω όροφο, εγώ το γύρισα το αεροδρόμιο και άλλο ανταλλακτήριο δε βρήκα). ΝΟΜΟΣ στις ανατολικοευρωπαικες χώρες από τη μέχρι στιγμής εμπειρία μου: την καλύτερη ισοτιμία τη βρίσκει κανείς στα ανταλλακτήρια, ΟΧΙ στις τράπεζες. Ε λοιπόν στο Κίεβο, όσο περίεργο και να ακουστεί την καλύτερη ισοτιμία την πέτυχα στο αεροδρόμιο (1 προς 29, με την επίσημη ισοτιμία να είναι 29.05). Στην πόλη την ίδια μέρα άλλαζαν στο 28.9.

Για να πας από το αεροδρόμιο στην πόλη έχει ταξί, αλλά εγώ το έχω νόμο να μην παίρνω ταξί σε ανατολικές χώρες (είναι απίστευτοι κλέφτες, οι δικοί μας μπροστά τους είναι άγιοι), εκτός της Μόσχας που έχω δικό μου πλέον ταρίφα. Αυτό που σας προτείνω είναι να πάρετε λεωφορείο (60 γρίβνα) για τον κεντρικό σταθμό και μετά από εκεί μετρό (4 γρἰβνα η διαδρομή). Τις μετακινήσεις μέσα στην πόλη τις έκανα με μετρό (κλασσικό κομουνιστικό μετρό σε μεγάλο βάθος και με αραιές στάσεις) και μόνο το βράδυ έπαιρνα ταξί, και αυτό με τη βοήθεια μιας εφαρμογής (σαν το uber η το yandex taxi) που χρησιμοποιούσε η κοπέλα που ήταν μαζί μου. Παρένθεση εδώ, το μετρό και η πόλη ολοκληρη μου θύμισε μια υποβαθμισμένη Αγία Πετρούπολη.

Όσον αφορά τώρα το κόστος ζωής ότι και να πω είναι λίγο... Πρέπει να είναι με διαφορά η φτηνότερη πόλη που έχω επισκεπτεί. Απορώ με τον κμαν που λέει οτι χαλάει εκεί διχιλιαρα σε ένα ΣΚ, εγώ σε 2,5 μέρες μέσα έφαγα 200 ευρώ και 150 δολλάρια (ναι καλά διαβάσατε, δολλάρια, μιας και η πουτάνα στο κλάμπ επέμενε να πληρωθεί σε δολλάρια  :headbang:  πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό). Πολύ καλό διαμέρισμα στο κέντρο μου στοίχισε για 3 βράδια 60 ευρώ (1800 γρίβνα), σε εστιατόριο τρώγατε με κάτω από 10 ευρώ δυο άτομα, πήγα σε μπαρἀκια pub φάση όπου πλήρωσα 1 ευρώ την μπύρα!! Από την άλλη βέβαια υπάρχουν κάποια μέρη που για τα δεδομένα του Κιέβου είναι πανάκριβα, πχ σε ένα κλάμπ (νομίζω skybar λέγεται) το ποτό ήταν στα 150 γρίβνα (5 ευρώ), ενώ στο Carribean Club που είναι η χαρά της βίζιτας η είσοδος μόνο ήταν στα 250 γρίβνα  :headbang: (9 ευρώ).

Πάμε τώρα στους ανθρώπους (γενικά). Λοιπόν οι Ουκρανοί δε μου φάνηκαν τόσο κακοί... Σιγουρά η πλειοψηφία δε μιλαει αγγλικά, αλλά σιγουρα με αγγλικά συννενοησε στο Κίεβο, σε αντίθεση με Μόσχα πχ που χωρίς ρωσικά την έχεις πουτσίσει. Δεν είναι μόνο οτι κάποιοι μιλάνε τα αγγλικά, αλλά ακόμα και αυτοί που δε μιλάνε το παλεύουν να σε βοηθήσουν. Να πω εδω πως μου φάνηκαν αρκετα καθαρός λαός, καμία σχέση με Μόσχα πχ που είναι γεμάτοι στους -σταν. Οι άνδρες μου έδωσαν την αίσθηση πως καμακώνουν, και σε καμία περίπτωση αδιάφοροι προς τις γκόμενες όπως γράφεται πολλές φορές για τους ανατολικούς.

Ας μιλήσουμε τώρα για τις γυναίκες  :grin:  Λοιπόν τύποι οι Ουκρανίδες είναι ωραίες. Πολύ ωραίες. Νομίζω πιο ωραίες από τις Ρωσίδες, και ίσως οι ωραιότερες της Ευρώπης (δεν ξέρω τι παίζει με Σέρβες, μιας και δεν έχω παέι Βελιγράδι). Φαίνεται να παίζει το ματάκι τους, ενὠ σχημάτισα επίσης και την εντύπωση πως αμα συνοδεύεσαι αποκτάς αξία για κάποιο λόγο. Πχ όταν περπατούσα μόνος δε μου έδινε καμία σημασία, όταν ήμουν με την πιτσιρίκα που γνώρισα, έβλεπα πως με κοζάρανε τριγύρω  :think:  Τρελαίνονται οι Ουκρανίδες για ξένους που θα τις βγάλουν απο τη μιζέρια τους, όπου οι άνδρες είναι άσχημοι, μεθοκοπάνε και τις κακομεταχειρίζονται; Δε νομίζω, και γενικότερα πιστεύω πως το προηγούμενο αποτελεί το μεγαλύτερο μύθο όσον αφορά το ανατολικό μπλοκ, άσχημοι ξε-΄ασχημοι, οι κοπέλες τους γουστάρουν τους ντόπιους.

Πάμε τώρα στα του αθλήματος μας. Έγραψα χθες πως όλοι έχουν δίκιο, μέχρι και ο κμαν  :grin:  λοιπόν εγώ τους διάβασα όλους και εφάρμοσα υβριδική μέθοδο. Εξηγούμαι: 2-3 βδομάδες πριν το ταξίδι άνοιξα μάμπα και άρχισα να πάιζω μπάλα. Επικεντρώθηκα σε αυτές που έγραφαν στο προφιλ τους πως μιλανε γλώσσες που γνωρίζω. Οι μικρές 9/10, για να μην πω 10/10, είναι πουτάνες. και δεν το πάνε και λάου λάου αλλά σου λένε με τη μια τιμή, οι περισσότερες το γράφουν κιολας πως ψάχνουν για σπόνσορα και θέλουν σεξ. Στις μεγαλύτερες ηλικίες (32-40) δεν είναι όλες πουτάνες, θα βρεις και κάποιες που δεν το δίνουν για φράγκα, οπότε εκεί θα παίξεις με μέθοδο ντέρτι: συζήτηση για το τι ψάχνουν, τι θέλουν από τη ζωή, και σκας άμεσα το παραμύθι πως έρχεσαι Κίεβο για να τη γνωρίσεις.

Στις μικρές ηλικίες όπως ανέφερα, δε θέλει παραμύθι, θέλει απλά διαπραγματευση. Οι τιμές ποικίλουν και μπορείς να ακούσεις οτι θες (ακόμα και το νόμισμα αλλάζει, άλλες ζητάνε γρίβνα, άλλες ευρώ, άλλες δολλάρια). Συνήθως ξεκινάνε με πρόταση για 100-200 δολλάρια για 2-3 ώρες αλλά με διαπραγμάτευση ρίχνεις την τιμή αρκετά, θα έλεγα φτάνεις στη μισή τιμή πολύ γρήγορα και μετά διαπραγματεύεσαι υπηρεσίες. Επίσης, μπορεί να δεις το οτιδήποτε, είχα παραγγείλει πουτάνα και με έστησε, άλλη στο προφιλ της έλεγε πως είναι 21 και τελικά μου είπε πως είναι 28, γενικά είναι ρίσκο. Οι υπηρεσίες πάντως που προσφέρουν δεν είναι κακές.

Ξεχωριστή κατηγορία είναι ένα κλαμπ που ανέφερα παραπάνω, το Caribbean. Η χαρά της βίζιτας και η χαρά του ξένου καμακέρο που θα έλεγε και ο κμαν. Ωραίες γκόμενες, κάποιες πολύ δυνατές έως παρα πολύ δυνατές και διάφορα λιγούρια από όλο τον πλανήτη. Ωραίο μωσαικό ανθρώπων  :grin:  Θεωρώ πως είναι δύσκολος χώρος, πέφτουν κορμιά, οι γκόμενες δεν είναι και οι ευκολότερες, μοιράζουν αδιαφορία και χυλόπιτες αβέρτα και στο τέλος της βραδιάς οι πόρνες μαζευουν το χαρτί.

Αναφέρω τιμές που πλήρωσα για να έχουν μια εικόνα οι συναγωνιστές:
- Μάμπα: εμφάνιση 7/10, τσιμπούκι ανευ, μασαζ, 1 χύσιμο μουνί, ένα χύσιμο κώλο, 1200 γριβνα (41 ευρω)
- Μᾶμπα: 7/0, τσιμπούκι με καπότα, 2 χυσίματα σε μουνί, 800 γρίβνα (28 ευρω)
- Caribbean: 9/10, τσιμπούκι άνευ, 2 χυσίματα σε μουνί, ψιλοσόου, 150 δολλάρια (135 ευρώ)

Για να κλείσω, θεωρώ πως το Κίεβο είναι αυτήν τη στιγμή ο νο1 σεξοπροορισμός στην Ευρώπη, κυρίως λόγω της χαμηλής τιμής, αλλά και της μεγάλης προσφοράς. Εγώ προσωπικά θα ξαναπάω, α) για να περάσω το ΠΣΚ με το μιλφ, β) να δω τι παίζει με 2-3 warm leads, επίσης μιλφς που δεν μπορεσα να συναντήσω τώρα, και γ) να πάρω και καμια πουτάνα στα διαλειματα.

ΥΓ. Ξέχασα να αναφερω πως άνοιξα και τιντερ αλλα δεν έβγαλα τίποτα άμεσο, αν και το ένα από τα warm leads είναι απο εκεί.
ΥΓ2. Συγγνώμη για το κείμενο αν είναι σαν κατεβατό χωρίς αρχή και τελος, αλλά τα έγραφα όπως μου ἐρχονταν.

Μπραβο φιλε ... η ποιο καλη ενημερωση που διαβασα εδω και πολυ καιρο.

Αντικειμενικη και σωστη σε ολα της.

Ετσι πρεπει να ειναι  ολες οι ενημερωσεις συναγωνιστων λιτα κατανοητα χωρις εκτροπες.

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Δημητρη γνωμη μου ειναι οτι δεν φτανει μονο η εμφανιση , παιζει ρολο , αλλα δεν φτανει αν εισαι τσιπης και φραγκοφονιας και μετρας τα ψιλα που θα βαλεις στο πορτοφολακι για να βγεις
ξερεις ποσοι ομορφαντρες με τα ντυσιματα και αμαΞΙΑ (ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ),με 15 ευρω στη τσεπη, κανουν τουρ στα μπαρακια και τα κλαμπ ολου του κοσμου και της ρωσιας προφανωςκαι ουκρανιας και στο τελος γυρνανε και τη βγαζουν με youporn kai xhamster ?
μου εχει τυχει με εναν ''τυπα'' λαρισαιο ειμασταν σε κλαμπ καπου εξω εκτος ελλαδος και του λεω να ανοιξουμε μπουκαλι
αυτος επεμενε οτι δε χρειαζοταν και εκατσε μονος σε ενα σταντ ολο το βραδυ με μια μπυρα υφος λαγνου εραστη αι φον (μαιμου) στο χερι και καλα να το μοστραρει ,εμφανησιμος και με καλο ντυσιματακι αλλα με φραγκοδιφραγκα στη τσεπη....ε  λοιπον τοσες ωρες οι γκομενες περνουσαν απο εκει μονο για να αφησουν αδεια μπουκαλια και ποτηρια και να πεταξουν αποτσιγαρα χαχαχαχαχαχαχαχα Ελα με καλο αυτοκινητο οχι με κανα φιατ..
κακα τα ψεματα , οι εποχες το γκρικ καμακι με στυλ φουντα και κουρκουλου με ενα πακετο τσιγαρα και μια ρετσινα ΤΕΛΟΣ πρεπει να εισαι ωραιος ΚΑΙ φραγκατος απλας
ποτε θα κατεβεις Αθηνα να παμε κολωνακι η γλυφαδα να ανοιξουμε σαμπανιες ? Θα σου φερω και την σταρ ελλας  :rockon:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
217
Πόντοι
1
Εχω πει οτι ειμαι τρομερά περίεργος!θυμαμαι που ερχονταν δεκάδες γκόμενες γνωστες μου και απλος τους επιανα κουβέντα  του Γκάνγκζα όλες του αρέσαν και μου έλεγε να του της γνωρίσω.Εμενα δεν μου άρεσε καμία απ'αυτες και δεν της πήδαγα!και του ελεγα οτι ειναι ανυπαρκτες αυτος με κοίταγε με περιέργια  :rockon: μετα του εδινα το τηλεφωνο τους....ή τους ελεγα οτι της γουστάρει.Και ο Φιντέλ το ιδιο ειπε οτι ηταν δεκάδες γκόμενες και εγω ολες της απαξίωνα!Εδω τη Σάσα Μπάστα απαξίωσα!Που οι περισσότεροι εδω μέσα εχουν τρελλαθεί στην  :jerking:....δεν υπαρχει χειροτερο πράγμα για μια γκόμενα απο το να την αγνοής και να της φέρεσαι αδιάφορα  :2funny:Και σωστα σου λέει.Εχω πει οτι ο Χάρης συνενοήτε στα Ρωσσικά ΑΛΛΑ δεν τα ξέρει τέλεια.Θα ελεγα επίπεδο καποιου φοιτητή πρωτου έτους που εχει μεινει στην Ρωσσία εναμιση χρόνο περίπου.Το Под аркой δεν το έπιασε τότε στην Οδησσό.
  БОМЖ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΞΗ ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΚΑ без определенного места жительства και σημαίνει χωρίς συγκεκριμένο μέρος κατοικίας δηλαδή άστεγος το бездомный σημαινει καποιος χωρις σπίτι.
  Η έννοια ειναι ακριβως η ίδια σα να λέμε πουτάνα και πόρνη ή Ιερόδουλος  :2funny: η μονη διαφορα ειναι οτι στα ντοκουμέντα οπως δεν γραφουνε πουτάνα αλλα ιερόδουλος ετσι και για καποιον άστεγο γραφουν БОМЖ.
  Εχουμε γεμίσει εδω μέσα ειδικούς που δεν ξέρουνε την τύφλα τους  :jerking: :2funny:.Ολοι ξέρουν Ρωσσικά και όλοι γαμάνε  :jerking: :2funny:.
Αν θεωρεις απαξίωση να ακούς τις προσταγές της γκόμενας (Σάσα Μπάστα) και να μοστράρεις την κωλοτρυπίδα σου κατόπιν προσταγής της μπροστά σε 20 άτομα που έχουν ξεράθει στο γέλιο προφανώς δεν γνωρίζεις την σημασία της λέξης ΑΞΊΑ  Δεν την απαξίωσες την αξιωσες να σε ξεφτιλίσει μπροστά  σε όλους  :2funny:  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom