Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
σωστα ,αλλα αν δεν γνωριζει καποιος στοιχειωδη επικοινωνιακα την γλωσσα θα βγει ο κουκος αιδονι κ κατα την γνωμη μου απλα ΔΕΝ αξιζει να παει,αν υπολογισει ταξιδια κ λοιπες ταλαιπωριες θα χαλασει εν ακαρο λεφτα για να πληρωσει να γαμησει ακριβα,..δεν βλεπω το οφελος δηλαδη
ακομα κι ομ κμαν που πεταει λεφτα σαν  αγγλοσαξωνας-θυμα  :helpplea: γνωριζει αρκετα επικοινωνιακα ρωσσικα,αλλιως ακομα κι ετσι με χρημα για πεταμε εκτος τα εσκορτ γραφεια  :helpplea: θα τα βρει καποιος μπαστουνια... :hi:
δεν αξιζει το εργο ετσι...ιμοπ πντα  :hi:
αν θες να γαμησεις καλα κ οικονομικα στην ουκρανια,τον τελευταιο παραδεισο του 40-50αρη,ισχυει τωρα στα γεραματα  το μαθε γερο γραμματα κ πανε..
αλλιως ,ισχυει το χαιρετα μου τον πλατανο... :grin: :hi: :hi:

Αγαπητέ συνάδελφε, ο duskolieggrafi, με εφόδιο τα αγγλικά αλλά με πολύ σωστή προεργασία και γνώση των δεδομένων και των τρόπων με τους οποίους μπορεί να παίξει κάποιος, που δεν έχει το προνόμιο της γλώσσας, έδωσε μια καθαρή εικόνα των επιλογών και των τιμών, με βάση την δική του εμπειρία, που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και αξίζει και παρα-αξίζει να ακολουθήσει κάποιος, διότι θα συμφωνήσω ότι σε κάθε περίπτωση, με σωστή προετοιμασία, ο τελικός ισολογισμός συμφέρει. Σου θυμίζω τι γράφει:

"[..] Όσον αφορά τώρα το κόστος ζωής ότι και να πω είναι λίγο... Πρέπει να είναι με διαφορά η φτηνότερη πόλη που έχω επισκεπτεί. Απορώ με τον κμαν που λέει οτι χαλάει εκεί διχιλιαρα σε ένα ΣΚ, εγώ σε 2,5 μέρες μέσα έφαγα 200 ευρώ και 150 δολλάρια (ναι καλά διαβάσατε, δολλάρια, μιας και η πουτάνα στο κλάμπ επέμενε να πληρωθεί σε δολλάρια     πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό). Πολύ καλό διαμέρισμα στο κέντρο μου στοίχισε για 3 βράδια 60 ευρώ (1800 γρίβνα), σε εστιατόριο τρώγατε με κάτω από 10 ευρώ δυο άτομα, πήγα σε μπαρἀκια pub φάση όπου πλήρωσα 1 ευρώ την μπύρα!! Από την άλλη βέβαια υπάρχουν κάποια μέρη που για τα δεδομένα του Κιέβου είναι πανάκριβα, πχ σε ένα κλάμπ (νομίζω skybar λέγεται) το ποτό ήταν στα 150 γρίβνα (5 ευρώ), ενώ στο Carribean Club που είναι η χαρά της βίζιτας η είσοδος μόνο ήταν στα 250 γρίβνα    (9 ευρώ).

Πάμε τώρα στα του αθλήματος μας. Έγραψα χθες πως όλοι έχουν δίκιο, μέχρι και ο κμαν     λοιπόν εγώ τους διάβασα όλους και εφάρμοσα υβριδική μέθοδο. Εξηγούμαι: 2-3 βδομάδες πριν το ταξίδι άνοιξα μάμπα και άρχισα να πάιζω μπάλα. Επικεντρώθηκα σε αυτές που έγραφαν στο προφιλ τους πως μιλανε γλώσσες που γνωρίζω. Οι μικρές 9/10, για να μην πω 10/10, είναι πουτάνες. και δεν το πάνε και λάου λάου αλλά σου λένε με τη μια τιμή, οι περισσότερες το γράφουν κιολας πως ψάχνουν για σπόνσορα και θέλουν σεξ. Στις μεγαλύτερες ηλικίες (32-40) δεν είναι όλες πουτάνες, θα βρεις και κάποιες που δεν το δίνουν για φράγκα, οπότε εκεί θα παίξεις με μέθοδο ντέρτι: συζήτηση για το τι ψάχνουν, τι θέλουν από τη ζωή, και σκας άμεσα το παραμύθι πως έρχεσαι Κίεβο για να τη γνωρίσεις.

Στις μικρές ηλικίες όπως ανέφερα, δε θέλει παραμύθι, θέλει απλά διαπραγματευση. Οι τιμές ποικίλουν και μπορείς να ακούσεις οτι θες (ακόμα και το νόμισμα αλλάζει, άλλες ζητάνε γρίβνα, άλλες ευρώ, άλλες δολλάρια). Συνήθως ξεκινάνε με πρόταση για 100-200 δολλάρια για 2-3 ώρες αλλά με διαπραγμάτευση ρίχνεις την τιμή αρκετά, θα έλεγα φτάνεις στη μισή τιμή πολύ γρήγορα και μετά διαπραγματεύεσαι υπηρεσίες. Επίσης, μπορεί να δεις το οτιδήποτε, είχα παραγγείλει πουτάνα και με έστησε, άλλη στο προφιλ της έλεγε πως είναι 21 και τελικά μου είπε πως είναι 28, γενικά είναι ρίσκο. Οι υπηρεσίες πάντως που προσφέρουν δεν είναι κακές.

Ξεχωριστή κατηγορία είναι ένα κλαμπ που ανέφερα παραπάνω, το Caribbean. Η χαρά της βίζιτας και η χαρά του ξένου καμακέρο που θα έλεγε και ο κμαν. Ωραίες γκόμενες, κάποιες πολύ δυνατές έως παρα πολύ δυνατές και διάφορα λιγούρια από όλο τον πλανήτη. Ωραίο μωσαικό ανθρώπων     Θεωρώ πως είναι δύσκολος χώρος, πέφτουν κορμιά, οι γκόμενες δεν είναι και οι ευκολότερες, μοιράζουν αδιαφορία και χυλόπιτες αβέρτα και στο τέλος της βραδιάς οι πόρνες μαζευουν το χαρτί.

Αναφέρω τιμές που πλήρωσα για να έχουν μια εικόνα οι συναγωνιστές:
- Μάμπα: εμφάνιση 7/10, τσιμπούκι ανευ, μασαζ, 1 χύσιμο μουνί, ένα χύσιμο κώλο, 1200 γριβνα (41 ευρω)
- Μᾶμπα: 7/0, τσιμπούκι με καπότα, 2 χυσίματα σε μουνί, 800 γρίβνα (28 ευρω)
- Caribbean: 9/10, τσιμπούκι άνευ, 2 χυσίματα σε μουνί, ψιλοσόου, 150 δολλάρια (135 ευρώ)

Για να κλείσω, θεωρώ πως το Κίεβο είναι αυτήν τη στιγμή ο νο1 σεξοπροορισμός στην Ευρώπη, κυρίως λόγω της χαμηλής τιμής, αλλά και της μεγάλης προσφοράς. Εγώ προσωπικά θα ξαναπάω, α) για να περάσω το ΠΣΚ με το μιλφ, β) να δω τι παίζει με 2-3 warm leads, επίσης μιλφς που δεν μπορεσα να συναντήσω τώρα, και γ) να πάρω και καμια πουτάνα στα διαλειματα. [...]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σου θυμίζω, επίσης, όσα έγραφα στο παρόν νήμα [ Απάντηση #1397 στις: 08/01/16, 17:05] για να δείς ότι δεν διαφωνούμε στην ουσία,
επειδή το θέμα της γλώσσας, είναι σημαντικό, και κρίνει πολλά, όταν ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ, ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
(και γι' αυτο η καταθεση των εμπειριών του συναδέλφου, είναι χρησιμότατη, επειδή δείχνει έναν σωστό δρόμο προκειμένου κάποιος
να βγεί κερδισμένος και να μην πληρώσει -όπως σωστά λες- τον κούκο αηδόνι:

[...] το θέμα της γλώσσας, είναι πολύ καθοριστικό για ψάξιμο σε δίκτυο και κυρίως στο επι τόπου, με πληροφορίες κλπ.
Σε τέτοια μέρη, ένας μέσος σεξοτουρίστας, με μόνο εφόδιο τα αγγλικά,(αυτό ισχύει κατά κανόνα για σχεδόν όλες τις
χώρες του πρώην ανατολικού μπλόκ, αλλά ιδιαίτερα για τις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ)είναι πολύ περιορισμένος, και εύκολο "θύμα". Χωρίς ρωσική γλώσσα, μειώνονται οι πιθανότητες και οι καλές επιλογές, τουλάχιστον 70%. Αυτό ισχύει για όλες τις χώρες όπου τα αγγλικά είναι περιορισμένα. Θέλω να πώ, ότι αν κάποιος πάει ξέμπαρκος για   :fuck2:  α) χωρίς να έχει σύνδεσμο που ζεί εκεί και ξέρει γλώσσα-κατατόπια β) αν δεν ταξιδέψει μαζί με άλλον συναγωνιστή που έχει προηγούμενη εμπειρία και γνώση, για πρόσωπα και πράγματα, ώστε να τον βάλει στο κόλπο, και να τον καθοδηγήσει για τη συνέχεια, το σίγουρο είναι ότι θα βρεί μεν να   :fuck2:  (με χρήμα παντού βρίσκεις) αλλά α) το ποσό που θα δώσει θα είναι σαφώς μεγαλύτερο, λόγω αμάθειας β) το κομμάτι που θα του πασσάρουν (διότι μοιραία, θα του το πασσάρουν, αφού μοιραία δεν μπορεί μόνος του να κάνει παιχνίδι, εκεί που πρέπει, και όπως πρέπει) θα είναι πολύ υποδεέστερο σε σχέση με το ποσό που δίνει, αν π.χ. ήξερε γλώσσα ή είχε άτομο γνώστη-σύνδεσμο για να τον βάλει στο παιχνίδι. [...] Με αυτό το σκεπτικό, δεν υπάρχει και λόγος να τραβηχτεί εως την Ουκρανία για κάτι τέτοιο. Με τα ίδια χρήματα, μπορεί εκ του ασφαλούς, να βρεί ένα εκλεκτό cg στην πατρίδα του, ουκρανικό, ρωσικό, ελληνικό, και ό,τι άλλο γουστάρει. [...]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν βλέπω, λοιπόν, ουσιαστικά σε τι διαφωνούμε. Τα παραπάνω, ισχύουν για κάθε ξέμπαρκο που δεν ξέρει γλώσσα, δεν έχει καβάτζες, και κυρίως πάει απροετοίμαστος. Το παράδειγμα του συναδέλφου, είναι η λαμπρή εξαίρεση που δείχνει τις δυνατότητες για καλές και οικονομικές επιλογές, με σωστή προεργασία και γνώση συνθηκών, που αντισταθμίζουν το έλλειμα γνώσης της γλώσσας.
Ελπίζω τώρα να συμφωνείς, ότι η μαρτυρία του συναδέλφου είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και ουσιαστική.  :hi:

Cristian090909

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2016
Κριτικές
2
Like
110
Πόντοι
0
Παράθεση από: Mindreader στις σήμερα στις 10:06
Ρε φιλαράκο ειλικρινά τώρα, στο σχολείο στην έκθεση τι βαθμό έπαιρνες ???
Μόνο ο αντιπρόεδρος του Εδεσαικού μπορεί να σε καταλάβει

Τουλάχιστον, ο συνάδελφος kavlomenos leon φαίνεται ότι έχει καλή καρδιά και μέσα στην ασάφειά του, βγάζει μια χαριτωμένη, παιδική αθωότητα
που έχουν όσοι Κύπριοι έχω γνωρίσει (αν κατάλαβα σωστά, είναι Κύπριος - στην Κύπρο θα δεί κάποιος σε χρήση ονόματα, όπως: Ανθούλης, Γιαννάκης, κλπ. αναφερόμενα σε μεγάλους ανθρώπους που τα φέρουν με χαρά και καμάρι δίχως κόμπλεξ, μην τυχόν τους πάρουν για ελαφρούς).
Επίσης, αυτή η αοριστολογία και η χαοτικότητα, δεν έχει να κάνει, νομίζω, τόσο με τον εν λόγω συνάδελφο και τις επιδόσεις του στο σχολείο, όσο με τον κυπριακό τρόπο του εκφράζεσθαι. Τον διαβάζω και μου έρχονται στο μυαλό ανάλογες περιπτώσεις Κυπρίων που γνωρίζω.

Ο συνάδελφος αυτός, μου είναι συμπαθής, και δεν ενδιαφέρει κανέναν το γεγονός αν λέγεται στην κανονική ζωή του, Χάρης, Πάνος ή Κατσιμίχας.
Κάποιοι, φαίνεται, μπερδεύουν την real life με τη virtual reality, όπως ο θλιβερός Δημητράκης, που λόγω έλλειψης personality στην κανονική ζωή, προσπαθεί να χτίσει μια persona (έστω και γραφική), για να έχει λόγο ύπαρξης.
:thumbsup:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
το εγραψα και εγω χτες σε μια καβλα μπαπα,ηταν ντυμενη σεξουαλα και ποζες.μου απαντησε δεν ειμαι πουτανα,μονη με τα λεφτα μου συντηρω την οικογενεια μου,διαβασε ξανα τι λεει στι προφιλ μου.μαλακιες ελεγε,τις λεω αστα αυτα.λεει δεν γαμιουμαι με λεφτα,δεν ειμαι προς πωλησην.λεω γιατι ντυνεσαι ετσι?χαχαχαχαχ.λεει παρεξηγησες το ντυσιμο.προτεινα ραντεβου για φαγητο,λεει μετα θα θες να με γαμησεις σαν υποχρεωση που με ταισες.λεω για γυφτο με περασες,συνεχισε να μιλαμε αρα τσιμπισε.θα ερθει για φαγητο σιγουρα,μετα θα ερθει και σπιτι και θα πει αφου επιμενεις να με γαμησεις δωσε χρημα χαχαχαχα.που το ξερω?ειμαι ο μαντης καβλας,σορρυ καλχας χαχαχαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ναι προτιμάνε τους Πακιστανούς  :2funny:Εενταξει ειπαμε οτι ειναι  :shit:το επιπεδο των Ουκρανών αλλα οχι και τόσο :2funny:τι να πω αν ειναι τόσο συχαμερές οι Ουκρανές? :vomit:Γ'αυτο και δεν παραξενευομαι οτι εδω τους θεωρούνε ζώα τους Ουκρανούς  :2funny:.Εσυ που το ξέρεις οτι δεν ειναι αυτος ο Νταούτ? :2funny:
  Η αληθεια ειναι για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα οτι αν δεν βρουνε καποιον μπορει να πανε με τον Αραβα οταν στις μεγαλες πολεις της Ρωσσίας θα τον κοιτάξουν με ενα βλέμμα υποτιμιτικό.Και θα ντραπουνε να βγουνε μαζι του να πανε καπου.
  Απλος αυτες που κυνηγατε εσεις ειναι οτι πιο τελειωμένο...κ'εδω αν ψαξεις μπορεις να βρεις και πρεζάκια,και τελειωμένες  :2funny:
ρε διμητρακι αν ειναι δυνατο,μην συγκρινεις την αφραγγη απελπισμενη απο πολταβα,με ανεργους γονεις που την παρακαλανε να μενει στα σπιτια καποιου να την συντηρα με ολες τις κοπελες ουκρανια.ο κυκλος σου ειναι στενος γυρο απο πουτανες απο σαλον,βιζιτες.ποτε επαιξεσ με τοπ κατηγορια πετρουπολη?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε διμητρακι αν ειναι δυνατο,μην συγκρινεις την αφραγγη απελπισμενη απο πολταβα,με ανεργους γονεις που την παρακαλανε να μενει στα σπιτια καποιου να την συντηρα με ολες τις κοπελες ουκρανια.ο κυκλος σου ειναι στενος γυρο απο πουτανες απο σαλον,βιζιτες.ποτε επαιξεσ με τοπ κατηγορια πετρουπολη?
Ενω εσυ ειδα με τη κατηγορία παίζεις? :2funny:ειδα την τρελλή  :2funny:Ασε ειδα το επιπεδο των Ουκρανών γυναικών  :2funny: :2funny: πολυ χά'ι' τι να πω  :2funny:
  Εεγω εχω ολες της κατηγοριες απο πουτάνες μέχρι εισαγγελείς  :2funny:.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Τουλάχιστον, ο συνάδελφος kavlomenos leon φαίνεται ότι έχει καλή καρδιά και μέσα στην ασάφειά του, βγάζει μια χαριτωμένη, παιδική αθωότητα
που έχουν όσοι Κύπριοι έχω γνωρίσει (αν κατάλαβα σωστά, είναι Κύπριος - στην Κύπρο θα δεί κάποιος σε χρήση ονόματα, όπως: Ανθούλης, Γιαννάκης, κλπ. αναφερόμενα σε μεγάλους ανθρώπους που τα φέρουν με χαρά και καμάρι δίχως κόμπλεξ, μην τυχόν τους πάρουν για ελαφρούς).
Επίσης, αυτή η αοριστολογία και η χαοτικότητα, δεν έχει να κάνει, νομίζω, τόσο με τον εν λόγω συνάδελφο και τις επιδόσεις του στο σχολείο, όσο με τον κυπριακό τρόπο του εκφράζεσθαι. Τον διαβάζω και μου έρχονται στο μυαλό ανάλογες περιπτώσεις Κυπρίων που γνωρίζω.

Ο συνάδελφος αυτός, μου είναι συμπαθής, και δεν ενδιαφέρει κανέναν το γεγονός αν λέγεται στην κανονική ζωή του, Χάρης, Πάνος ή Κατσιμίχας.
Κάποιοι, φαίνεται, μπερδεύουν την real life με τη virtual reality, όπως ο θλιβερός Δημητράκης, που λόγω έλλειψης personality στην κανονική ζωή, προσπαθεί να χτίσει μια persona (έστω και γραφική), για να έχει λόγο ύπαρξης.
Ενταξει και εγω πλακα κανω, δεν υπαινισωμαι κατι για τον ανθρωπο. :hi:

Ομως αυτη η δημιουργικη του ασαφεια Θυμιζει Βαρουφακη σε διαπραγματευση χρεους !! :2funny:

Θα ηθελα να παρακολουθησω "υπερηφανη διαπραγματευση" αναμεσα σε επαγγελματια στο κιεβο και στο φιλο  :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ενω εσυ ειδα με τη κατηγορία παίζεις? :2funny:ειδα την τρελλή  :2funny:Ασε ειδα το επιπεδο των Ουκρανών γυναικών  :2funny: :2funny: πολυ χά'ι' τι να πω  :2funny:
  Εεγω εχω ολες της κατηγοριες απο πουτάνες μέχρι εισαγγελείς  :2funny:.
διμιτρακι ποσα πανε τα αγγουρια και η σαχαρη σημερα πετρουπολη χαχαχαχαχ.καλεσε την εισαγελεα για δειπνο.φτιαξε της μονο σαλατα τωρα που ακριβηναν τα αγγουρια να δει το στατους σου χαχαχααχχ.ο ντερτι λεει σε κοντεινερ μενεις, μαλακιες λεει.εγω ακουσα σε θερμοκηποιο μενεις να διατηρουνται τα αγγουρια και τα μαρουλια χαχαχαχαχα,διμητρακι ειμαι δεκα φορες πιο τρελος απο σενα χαχαχαχαχ,παλι σε τρελανα χαχαχαχαχα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
πιο πανω εγραψε ενας φιλος οτι του ζητουσαν δολαρια,ετσι επαθα και εγω οδυσσο εκεινη την φορα που εφτασε 37 το γριβνα,ολες ελεγαν 300 δολαρια!ευτυχος βρηκα μια ποντικομουρα απο κοντακτε και την εβγαλα τσαμπα.ερχοταν μετα την δουλεια,πληρωνα 70-100 ταξι,μετα τρωγαμε σουβλακι και σπιτι.την μερα της εδινα 150-200 για τον δρομο και καμια 30 γριβνα για λεωφορειο,εμενε εξω απο  οδυσσο.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
πεθημησα τον μπουλη αγαμηδη να μας πει κανενα ποιημα.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815

:headbang2:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
διμιτρακι ποσα πανε τα αγγουρια και η σαχαρη σημερα πετρουπολη χαχαχαχαχ.καλεσε την εισαγελεα για δειπνο.φτιαξε της μονο σαλατα τωρα που ακριβηναν τα αγγουρια να δει το στατους σου χαχαχααχχ.ο ντερτι λεει σε κοντεινερ μενεις, μαλακιες λεει.εγω ακουσα σε θερμοκηποιο μενεις να διατηρουνται τα αγγουρια και τα μαρουλια χαχαχαχαχα,διμητρακι ειμαι δεκα φορες πιο τρελος απο σενα χαχαχαχαχ,παλι σε τρελανα χαχαχαχαχα
Παλι μπούρδες εγραψες  :jerking: :2funny:.Οσο για το φίλο σου παντα οταν ρεζιλευεται εξαφανιζεται για λιγο  :2funny:.
  Γαμησε λεει 4 Μολδαβες σε 3 μέρες αλλα το καλοκαιρι στο Κισινιώφ εφερε μια 1,50 που δε βλεπόταν  :2funny:Εδω αποδικτεικε οτι δεν γαμησε καμια στη Μολδαβία οπως το έλεγα  :2funny: ουτε μπαζο δεν ειχε  :2funny:αν ειχε εστω κ'ενα μπαζο δεν θα εφερνε την τελειωμενη απο το Τσερνοφτσί  :2funny:θα ειχε καποια ντόπια  :2funny:.Ειναι μεγαλη καταντια να ειναι κανενας τόσο φουκαράς που να πηγαινει στου διαόλου τη μάνα για μια 1,50 που δεν βλέπεται  :2funny:και να την κουβαλάει κιόλας μαζι του και να λεει οτι εχει γκόμενα  :2funny:.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Εμενα εχουν ερθει και εχουν δει οτι δεν ειμαι καθολου θλιβερος και οτι δεν εχω καμια σχεση μ'αυτους τους φουκαράδες  :2funny:
  Υπαρχουν τα παλια ποστ που εγραψαν οσοι ηρθαν και με βρηκαν εδω και ειδαν αν μετραω ή οχι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ο dyskoloeggrafi πήγε Κίεβο και τέσταρε τις θεωρίες ολωνών.
1.Απεδείχθη ότι ο dirty έχει δίκιο ότι γαμάς μιλφέτα τζάμπα πουλώντας παραμύθι.
2.Απεδείχθη ότι ο Σινοχάρας έχει δίκιο ότι μπορείς να ρίξεις σημαντικά τις τιμές των σεμιπρο με διαπραγμάτευση.
3.Απεδείχθη ότι είχα δίκιο ότι πολλές γκόμενες στα κλαμπ του Κιέβου ψωνίζονται για την ακρίβεια συχνάζουν εκεί προς άγραν πελατείας.
4.Απεδείχθη ότι ο μονίμως καυλωμένος(και άσκοπα) έγραφε πίπες για εγκληματικότητα,δυσκολίες κτλ
5.Απεδείχθη ότι ο Δημητράκης με τα σαλάχια και τα διαμερίσματα είναι απλά εκτός τόπου και χρόνου.
Οπερ έδει δείξαι.Είναι αδύνατο να επισκεφτεί κανείς μη κοιμισμένος και έμπειρος και να μην καταλήξει στα ίδια συμπεράσματα με εμένα.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
217
Πόντοι
1
πεθημησα τον μπουλη αγαμηδη να μας πει κανενα ποιημα.
Στις υπηρεσίες σας κύριε Χαρη  ;)

Πουτσοσυλέκτης 29

Μ ότι εκατάλαβα

αυτά που έχουν γράψει

του Μήτσου το κολεντερο

το σκισαν στο  Μεταξι

την βρωμερή την σούφρα του

την έκαναν ροδέλλα

και τώρα με τον κώλο του

δουλεύουν τα μπουρδέλα.

:effemine:  :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
[quote author=Μπουλης Αγαμηδης  link=topic=20757.msg6785662#msg6785662 date=1455134257]
Στις υπηρεσίες σας κύριε Χαρη  ;)

Πουτσοσυλέκτης 29

Μ ότι εκατάλαβα

αυτά που έχουν γράψει

του Μήτσου το κολεντερο

το σκισαν στο  Μεταξι

την βρωμερή την σούφρα του

την έκαναν ροδέλλα

και τώρα με τον κώλο του

δουλεύουν τα μπουρδέλα.

:effemine:  :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:
[/quote]Τελικά οπως κατάλαβα είσαι αυτό το τέρας  :2funny:αγκαλιά με τον Πακιστανό  :2funny:βαζω τη φωτο με εντελως σβισμένο το πρόσωπο για να μην κατέβει.Η φωτο εχει μπει πολλές φορες και εχουν δει την ομορφιά του  :2funny:

Συνημμένα

• shino101.jpg
    shino101.jpg
    82,8 KB · Εμφανίσεις: 31
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
στο εχω ξαναπει ηλιθιε...δεν χρειαζομαι αλλα νικ για να σε κραξω...μου φτανει αυτο

για σενα τα ειπαι ολα με 3 φρασεις ο popov

όπως ο θλιβερός Δημητράκης, που λόγω έλλειψης personality στην κανονική ζωή, προσπαθεί να χτίσει μια persona (έστω και γραφική), για να έχει λόγο ύπαρξης.

και θλιβερος και τσιπης
κανενας δεν γαμησε απο σενα παρα μονο σε μπουρδελα
ασε που περνεις το φτηνοτερο φαγητο οπως ειπε και ο ιπποτης
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΣΟΙ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗ ΣΕ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗ ΣΕ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ
ακομα και στα κλαμπ που πας τζαμπατζης εισαι ουτε νερο δεν παιρνεις
τα χαλια σου μας τα ειπαν ολοι μα ολοι

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΧΑΡΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΣ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΤΩΡΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ Ή ΨΕΜΜΑΤΑ;

ακομα και εδω που πεταγεσε σαν πουτσα σε γραφουν ολοι στα αρχιδια τους γι αυτα που λες και ο μονος που σε <συμπαθει> ειναι ο κονπαπ
αλλα του ευχομαι κι αυτου να βρεθειτε μαζι στην Αγ. Πετρουπολη να βαρεθει να γαμαει απο το πολυ καμακι  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι αλλα ολοι εμπαιναν μαζι μου τσάμπα σε όλα τα κλαμπ και δεν με έκραξε κανενας εσεις παρερμινευεται τα λόγια τους.Οποιος ηρθε Αγια Πετρούπολη και βγηκε μαζι μου πουθενά δεν πλήρωσε.Ο κόσμος περιμενες ουρά για να τους ψαξουν για να μπουν μέσα και να πληρώσουν εισοδο (800-1000 ρουβλια το ατομο) και οταν εφτανα εγω πέρναγα χωρις να με ψαξει κανενας χαιρετόντας τους όλους (απο πορτιέριδες μεχρι διευθυντη) και χωρις καν να δειξω τη VIP καρτα μου,οποιος ηταν μαζι μου ακολουθούσε και το μόνο που έλεγα ηταν οτι ειναι μαζι μου.Τωρα εχω γινει ακομα πιό χά'ι'!Αν παρω τηλεφωνο και το ζητήσω κλείνουν τη θέση πάρκινγκ εξω απο την πόρτα για να ερθω να βαλω το παρκάρω μου άλογο Αν αυτό δεν σημαίνει οτι μετράω εγω τι να πω? :think:
  Οχι είναι μαγκιά αυτο που κάνετε εσεις που σας κλέβουν παντού  :2funny:και τελικα γαματε της γκόμενες που πανε με Τουρκους και Πακιστανούς  :2funny:
  Μήπως και το ντύσιμό μου ειναι φτηνιάρικο? :2funny:Εσενα παντος σε κλαμπ δε σε βάζουν θα φας πόρτα  :2funny:ισως στο Ρόσι να σε βαλουν αν ειναι αδειο καμια καθημερινη  :2funny: για ΧΧΧΧ ξέχνα το!
  Αν ο popov ειχε διαβασει τα παλιά ποστ απο ατομα που ειχαν ερθει δεν θα εγραφε τετοιες  :jerking:Εγω δεν ειμαι σαν τον ψευτη της Μολδαβίας οτι λεω το αποδυκνίω.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
Ναι αλλα ολοι εμπαιναν μαζι μου τσάμπα σε όλα τα κλαμπ και δεν με έκραξε κανενας εσεις παρερμινευεται τα λόγια τους.Οποιος ηρθε Αγια Πετρούπολη και βγηκε μαζι μου πουθενά δεν πλήρωσε.Ο κόσμος περιμενες ουρά για να τους ψαξουν για να μπουν μέσα και να πληρώσουν εισοδο (800-1000 ρουβλια το ατομο) και οταν εφτανα εγω πέρναγα χωρις να με ψαξει κανενας χαιρετόντας τους όλους (απο πορτιέριδες μεχρι διευθυντη) και χωρις καν να δειξω τη VIP καρτα μου,οποιος ηταν μαζι μου ακολουθούσε και το μόνο που έλεγα ηταν οτι ειναι μαζι μου.Τωρα εχω γινει ακομα πιό χά'ι'!Αν παρω τηλεφωνο και το ζητήσω κλείνουν τη θέση πάρκινγκ εξω απο την πόρτα για να ερθω να βαλω το παρκάρω μου άλογο Αν αυτό δεν σημαίνει οτι μετράω εγω τι να πω? :think:
  Οχι είναι μαγκιά αυτο που κάνετε εσεις που σας κλέβουν παντού  :2funny:και τελικα γαματε της γκόμενες που πανε με Τουρκους και Πακιστανούς  :2funny:
  Μήπως και το ντύσιμό μου ειναι φτηνιάρικο? :2funny:Εσενα παντος σε κλαμπ δε σε βάζουν θα φας πόρτα  :2funny:ισως στο Ρόσι να σε βαλουν αν ειναι αδειο καμια καθημερινη  :2funny: για ΧΧΧΧ ξέχνα το!
  Αν ο popov ειχε διαβασει τα παλιά ποστ απο ατομα που ειχαν ερθει δεν θα εγραφε τετοιες  :jerking:Εγω δεν ειμαι σαν τον ψευτη της Μολδαβίας οτι λεω το αποδυκνίω.

διαβασε καλα δημητρακη...τις τελευταιες εκατονταδες σελιδες....δεν σε παιρνει πια κανενας σοβαρα....οι ενημερωσεις σου ειναι ασχετες....γιατι δεν εχεις παει στα μερη που ταξιδευουμε εμεις...σε γραφουν ολοι μα ολοι στα αρχιδια τους...και κανενας πια δεν σου απευθυνει τον λογο...δεν σε ρωταει κανενας τιποτα για οτιδηποτε εκτος απο το νημα πορνομεταναστης και το νημα ρωσια...που κι εκει στην ρωσια το μονο σωστο που λες ειναι το κοστος ζωης και τιποτα αλλοα...διοτι απο γκομενες εσυ εισαι μυρωδιας... ακομα και το σιδερενιο σου αλογο ειναι 12 χρονων πια μια αρχιολογια στα ορια της παλιατζουρας...μας εχεις πρηξει ολων τα αρχιδια
και στο ξαναλεω...αν γινεις καλο παιδι θα σου πασαρω εγω απο ελλαδα γκομενα στην αγ. πετρουπολη μπας και γαμησεις και σου φυγει η μαλακια στον εγκεφαλο...οβερ εντ αουτ...φευγω παω να πιω ποτακι με την μοσχοβιτισσα
και μας τα εχει εχει πρηξει με τα κλαμπ τις πετρουπολης
στο πουτσο μας κι 6 αυγα τουρκιας.... μουνακι να εχω διπλα μου να γαμαω και χεστηκα να παω να δω αλλους κολους...αλλα και παλι πορτα δεν θα φαω γιατι θα κλεισω τραπεζι και θα το προπληρωσω για να ειμαι αραχτος κι οχι ορθιος ολο το βραδυ σαν μπακουρος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom