Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μα και εσένα σε πιστεύαμε !!!!

Απλά να ξακαθαρίζουμε ότι δεν πρόκειται για γκόμενες ( όπως γράφεις ) αλλά για πουτάνες !!!

Την δική σου ''επική'' προσέγγιση, που έμοιαζε με την επιχείρηση μπαρμπαρόσα προκειμένου να γαμήσεις πουτάνες δεν καταλαβαίναμε !!

Αλλο πράγμα η πουτάνα, άλλο η γκόμενα. Δεν είναι μαλλιά τα γένια !!!

Εγραψα για το φοβερό ανταγωνισμό στα κλαμπ όπου χτυπιέσαι πραγματικά.Στο τέλος πρέπει να τους νικήσεις όλους και να υπερισχύσεις καπαρώνοντας τα πιο δυνατά μουνιά.Και ο dyskoliegrafi παρατήρησε τον ανταγωνισμό.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πού τις είδες εσύ τις γκόμενες να ψωνίζονται παντού;Ο άλλος από μάμπα έπαιξε κυρίως.Κι εσύ το ίδιο.

Αυτός γάμησε και από καμάκι και ΜΙΛΦ τζαμπέ και ψάρεψε και σεμιπρο από το κλαμπ όπως είχα πει οτι γίνεται.Συνεπώς έπαιξε σε όλα τα ταμπλώ.
Απλά έκανε αυτά που είπα.Πήγε ΠΣΚ δεν αρκέστηκε στο ίντερνετ επισκέφτηκε τα κλαμπ πήγε για μικρό διάστημα κτλ.Μάλιστα είχα γράψει πολλές φορές για τα Carribean,D Lux.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Εγώ με τα πολλά γαμήσια σας στα κλαμπ έχω μια απορία.Την έχω ξαναδιατυπώσει χωρίς απάντηση.Πηγαίνετε εκεί μπακούρια και σας βάζουν μέσα;Αντε και μπήκατε.Αρχίζετε να την πέφτετε σε γκόμενες που κάθονται σε γκομενοπαρέες;και τί πάτε και λέτε;πλησιάζετε και λέτε πόσα θες να σε πηδήξω;και μετά αυτές ανοίγουν αμέσως τα πόδια.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Αυτός γάμησε και από καμάκι και ΜΙΛΦ τζαμπέ και ψάρεψε και σεμιπρο από το κλαμπ όπως είχα πει οτι γίνεται.Συνεπώς έπαιξε σε όλα τα ταμπλώ.
Απλά έκανε αυτά που είπα.Πήγε ΠΣΚ δεν αρκέστηκε στο ίντερνετ επισκέφτηκε τα κλαμπ πήγε για μικρό διάστημα κτλ.Μάλιστα είχα γράψει πολλές φορές για τα Carribean,D Lux.
Αυτός απεδείχθη μεγαλύτερος στατιστικός γαμιάς από σένα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ με τα πολλά γαμήσια σας στα κλαμπ έχω μια απορία.Την έχω ξαναδιατυπώσει χωρίς απάντηση.Πηγαίνετε εκεί μπακούρια και σας βάζουν μέσα;Αντε και μπήκατε.Αρχίζετε να την πέφτετε σε γκόμενες που κάθονται σε γκομενοπαρέες;και τί πάτε και λέτε;πλησιάζετε και λέτε πόσα θες να σε πηδήξω;και μετά αυτές ανοίγουν αμέσως τα πόδια.

Δεν είναι έτσι.Κατ αρχάς κόβεις το χώρο.Υπάρχουν σεμι προς ελεύθερες γκόμενες κτλ?Μετά εντοπίζεις αυτές που σε ενδιαφέρουν και αρχίζεις την κουβέντα.Αν η γκόμενα είναι σεμιπρο σου πετάει αμέσως τιμή ή αρχίζει να γελάει μέχρι να προτείνεις τιμή.
Αν είναι σπονσορέτ μιλάς περί ανέμων και υδάτων και μετά ζητάει να καθίσεις σε τραπέζι κτλ.Με τις σεμιπρο γίνεται πολύ γρήγορα.Θυμάμαι μια με έκοψε εκεί που μίλαγα και μου λέει
-Do you like me?
-Yes.
-Do you want to fuck me?
-Yes.
-If you want to fuck me you give me 100 euro.
-Only if you bring a friend with you.
Οπότε επί τόπου η γκόμενα τραβάει μια από τιε χορεύτριες που έκαναν show στο Carribean και κανονίζει το τριολέ.
Θέλω να πω είναι ιδιαίτερα απλά τα πράγματα δε χρειάζονται ιδιαίτερες ικανότητες.
Για τις σπονσορέτς αλλάζει αυτό είναι άλλο παίγνιο γιατί πρέπει να το παίξεις να δείξεις άρχοντας κιμπάρης κτλ.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
Πού τις είδες εσύ τις γκόμενες να ψωνίζονται παντού;Ο άλλος από μάμπα έπαιξε κυρίως.
καταρχας να δωσουμε στον συνμπουρδελιαρη ταξιδευτη τα συγχαρητηρια μας ηταν ενημερωτικοτατος και ειχε πολυ καλο σκορ για τις 2,5 μερες
το εχω τονιζει και εχει πιαστει το χερι μου να τα γραφω εδω και ποσα χρονια.....η ιντερνετικη προσεγγιση ειναι η πιο διαδεδομενη στην ανατολικη ευρωπη και η πιο φτηνη χωρις να λειπει η αναλογη ποιοτητα
το οτι ολοι μας (οσοι ταξιδευουν αρκετα συχνα τουλαχιστον)εχουμε σκοραρει και σε κλαμπ και σε καφε και αρκετες φορες ανευ κομιστρου ειναι απλα η επιβεβαιωση του κανονα η εξαιρεση πιο σωστα....αλλα μην παραυρομαστε και λεμε οτι ολες το εχουν στο κουτελο...απλα τα μερη που εμεις παμε, κινουμαστε, τρωμε πινουμε ειναι εμφανη τα <θεματα> <κομματια> <τεμαχια> που ασχολουντε με το σπορ και παλι ομως ειναι επαρκη για να καλυψουν την ζητηση των μυριαδων πορνοτουριστων....

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
να ρωτησω κατι υποθετικα

αν αποφασιζα να ερθω θα υπηρχε κανας ελληνας απο δω να βρισκομασταν να με κυκλοφορουσε που λεμε νυχτα να με βαζε στα κολπα???

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
να ρωτησω κατι υποθετικα

αν αποφασιζα να ερθω θα υπηρχε κανας ελληνας απο δω να βρισκομασταν να με κυκλοφορουσε που λεμε νυχτα να με βαζε στα κολπα???
κανόνισε με κμαν.θα ξεσκιστείτε στο (ακριβο)πληρωμένο γαμήσι.

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Αυτο που δεν μπορω να χωνεψω ρε μαγκες ειναι .....που ζυγιζουν ολες τις μεριδες τα φαγητα πριν στις δωσουν ..........

Σπασιμο νευρων λεμε

:P

Επισκέπτης
να ρωτησω κατι υποθετικα

Οὐδείς. Εἶσθε κομμουνιστής. Ἐκ τῶν τελευταίων χωρῶν αἵτιναι θὰ σᾶς ἀνεχθῶσιν.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
πόσα θες να σε πηδήξω;και μετά αυτές ανοίγουν αμέσως τα πόδια.
θα σας πω μια ιστορια που μου ετυχε φετος τον γεναρη στο τελευταιο μου ταξιδι, το οποιο ακομα και εμενα που εχω δει τα παντα με αφησε εντελως μαλακα.... οπως θα εχουν διαβασει οι ποιο παλι το συστημα μου (που πλεον το εφαρμοζουν κι αλλοι συναγωνιστες )ειναι ψαρεμα μεσω μαμπα...και με πανω απο 2-3 τεμαχια ταυτοχρονα την εβδομαδα σαν μουλτι-γκερλφρεντ εξπιριενς ενα πραγμα  :grin:
λοιπον για να μην πλατιαζω, μου φερνει μια παλαια γνωστη μου την φιλη της σαν συμφωνια εβδομαδας...η οποια ομως δεν μπορει να ειναι ολο το 24 ωρο μαζι μου διοτι .....ΣΥΖΕΙ!!!!.... με εναν τουρκαλα 3 χρονια, την εχει γνωρισει ακομα και στους γονεις του....σοβαρη σχεση....
αφου λοιπον συμφωνουμε στη τιμη και την διαρκεια τις παραμονης της σε ωρες για ολη την εβδομαδα...πριν ξεκινησω το γαμησι μου λεει περιμενε...κι αρχιζε να βγαζει σελφι με ολα τα γκομενακια που ειχα στο δωματιο...τα στελνει στον γκομενο και λεει...μωρακι μου πινω καφε με φιλες....θα αργησω......
και δεν εμεινε μονο εκει η ιστορια....την μεθεπομενη...στο κλαμπακι...την βλεπω μανουριασμενη και να βριζει μια αλλη πιτσιρικα...γιατι την εδωσε στον τουρκαλα οτι οσο ειχαν δεσμο γαμηθηκε με τον ξαδελφο της...κι εδειξε σαν πειστηρια φωτογραφιες της γυμνη στον Τουρκο.... τελικα τα <βρηκανε>
και το αποκορυφωμα ολων....τις λεμε μεταξυ σοβαρου κι αστειου...αντε ελα στην ελλαδα....μας λεει θα ερθω αλλα οχι τωρα το καλοκαιρι...την ρωταμε γιατι....και τι απανταει η αθεοφοβη...περνοντας και το καταλληλο υφος.....δεν μπορω να φυγω τωρα...ΑΓΑΠΑΩ!!!!!
περιτο να πω οτι την γαμησα σε παρτουζα με ενα αλλο πιτσιρικι....και γαμω τα συναισθηματα που λεμε

ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ <ΓΚΟΜΕΝΕΣ> ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΜΑΝ2

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom