πόσα θες να σε πηδήξω;και μετά αυτές ανοίγουν αμέσως τα πόδια.
θα σας πω μια ιστορια που μου ετυχε φετος τον γεναρη στο τελευταιο μου ταξιδι, το οποιο ακομα και εμενα που εχω δει τα παντα με αφησε εντελως μαλακα.... οπως θα εχουν διαβασει οι ποιο παλι το συστημα μου (που πλεον το εφαρμοζουν κι αλλοι συναγωνιστες )ειναι ψαρεμα μεσω μαμπα...και με πανω απο 2-3 τεμαχια ταυτοχρονα την εβδομαδα σαν μουλτι-γκερλφρεντ εξπιριενς ενα πραγμα
λοιπον για να μην πλατιαζω, μου φερνει μια παλαια γνωστη μου την φιλη της σαν συμφωνια εβδομαδας...η οποια ομως δεν μπορει να ειναι ολο το 24 ωρο μαζι μου διοτι .....
ΣΥΖΕΙ!!!!.... με εναν τουρκαλα 3 χρονια, την εχει γνωρισει ακομα και στους γονεις του....σοβαρη σχεση....
αφου λοιπον συμφωνουμε στη τιμη και την διαρκεια τις παραμονης της σε ωρες για ολη την εβδομαδα...πριν ξεκινησω το γαμησι μου λεει περιμενε...κι αρχιζε να βγαζει σελφι με ολα τα γκομενακια που ειχα στο δωματιο...τα στελνει στον γκομενο και λεει...μωρακι μου πινω καφε με φιλες....θα αργησω......
και δεν εμεινε μονο εκει η ιστορια....την μεθεπομενη...στο κλαμπακι...την βλεπω μανουριασμενη και να βριζει μια αλλη πιτσιρικα...γιατι την εδωσε στον τουρκαλα οτι οσο ειχαν δεσμο γαμηθηκε με τον ξαδελφο της...κι εδειξε σαν πειστηρια φωτογραφιες της γυμνη στον Τουρκο.... τελικα τα <βρηκανε>
και το αποκορυφωμα ολων....τις λεμε μεταξυ σοβαρου κι αστειου...αντε ελα στην ελλαδα....μας λεει θα ερθω αλλα οχι τωρα το καλοκαιρι...την ρωταμε γιατι....και τι απανταει η αθεοφοβη...περνοντας και το καταλληλο υφος.....δεν μπορω να φυγω τωρα...ΑΓΑΠΑΩ!!!!!
περιτο να πω οτι την γαμησα σε παρτουζα με ενα αλλο πιτσιρικι....και γαμω τα συναισθηματα που λεμε
ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ <ΓΚΟΜΕΝΕΣ> ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΜΑΝ2