Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
Οι επισης Σλαβες, Σερβες για παραδειγμα δεν ανταποκρινονται σε κσμμια περιπτωση στο μοντελο που περιγραφεις στη πλειοψηφια τους.
γενικα ολες οι πρωην γιουγκοσλαβες δεν το δινουν,,,διοτι δεν ηταν ποτε τοσο πιεσμενοι οσο οι αλλοι του ανατολικου μπλοκ....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μπορει ενα μεγαλο ποσοστο των γυναικων τους να εχουν αλλοπροσαλη συμπεριφορα πιεζομενες απο την οικονομικη ανεχεια και απο το γεγονος οτι οι ντοπιοι αντρες εκει τους δινουν πολυ λιγοτερη σημασια απο το ποτο.

Δεν νομιζω ομως οτι ειναι εγενες χαρακτηριστικο τους. Εννοω οτι και οι ελληνιδες αν ζουσαν σε αντιστοιχο περιβαλον αντιστοιχη συμπεριφορα θα ειχαν

Οι επισης Σλαβες, Σερβες για παραδειγμα δεν ανταποκρινονται σε κσμμια περιπτωση στο μοντελο που περιγραφεις στη πλειοψηφια τους.

Ναι,γιατί Σερβία είχε τουρκοκρατία και οι Τούρκοι όπου πήγαν συντηρητικοποίησαν τα ήθη.Οι Ελληνίδες σε καιρό ανέχειας ποτέ δε γέμισαν τα μπορδέλα της Ευρώπης.Και οι Αλβανίδες που είναι πιο φτωχές δεν τα κάνουν αυτά.
Αλλά το να είναι οι γκόμενες θηλυκές και να γουστάρουν τα λεφτά,το πιώμα,το χορό και το γαμήσι όπως οι Σλάβες γιατί να είναι κακό?Μια χαρά είναι.Καλά που υπάρχουν αλλιώς θα πέθαινε κανείς από την κατάθλιψη.
Οι Πολωνέζες και οι Τσέχες παρόλο που ανέβηκαν οικονομικά την ίδια νοοτροπία έχουν.Αυτά τα πράγματα είναι διαχρονικά πάντα έτσι ήταν και πριν 100 χρόνια.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
Θα σου πω μόνο κάτι.Πόσες Ουκρανέζες στην Ελλάδα και γενικώς στο εξωτερικό τον τρώνε για λεφτά?Μήπως 100%?Δηλαδή αν υπάρχει το αναγκαίο ρευστό δε μιλάμε καν πια για 50% είναι μεγαλύτερο το ποσοστό.
βαλε το μυαλο σου στον εγκεφαλο σου πριν γραψεις μαλακιες....δεν το εχουν στο κουτελο
αλλοι παραμυθιζοντε στο η δικια μου ειναθ η καλυτερη εσυ παραμυθιαζεσε οτι ολες το δινουν με φραγκα....
συνελθε μεσα στον ενθουσιασμο σου καταντας γραφικος

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Ναι,γιατί Σερβία είχε τουρκοκρατία και οι Τούρκοι όπου πήγαν συντηρητικοποίησαν τα ήθη.Οι Ελληνίδες σε καιρό ανέχειας ποτέ δε γέμισαν τα μπορδέλα της Ευρώπης.Και οι Αλβανίδες που είναι πιο φτωχές δεν τα κάνουν αυτά.
Αλλά το να είναι οι γκόμενες θηλυκές και να γουστάρουν τα λεφτά,το πιώμα,το χορό και το γαμήσι όπως οι Σλάβες γιατί να είναι κακό?Μια χαρά είναι.Καλά που υπάρχουν αλλιώς θα πέθαινε κανείς από την κατάθλιψη.
τι παπαριες λες.οι αλβανεζεςειναι η κυριαρχη εθνικοτητα αυτη τη στιγμή  στα εν ελλαδι μπορδελα.οι ελληνιδες πηδιουνται με πιο πολυ τακτ με φραγκατους και στη μουλωχτη βιζιτα. Αυτα στην ελλαδα.εξω δεν ξερω τι κανουν αλλα εχω την εντυπωση οτι ειχα πηδηξει μια στα κοκκινα παράθυρα στο αμστερνταμ που το παιζε ξένη

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
βαλε το μυαλο σου στον εγκεφαλο σου πριν γραψεις μαλακιες....δεν το εχουν στο κουτελο
αλλοι παραμυθιζοντε στο η δικια μου ειναθ η καλυτερη εσυ παραμυθιαζεσε οτι ολες το δινουν με φραγκα....
συνελθε μεσα στον ενθουσιασμο σου καταντας γραφικος

Δεν καταλαβαίνεις?Δεδομένης υπάρξεως ικανού αριθμού σπονσόρων το δίνουν όλες.Οι Ρωσίδες έχουν ξετινάξει τους bankers της Wall Street,του City του Λονδίνου παντού όπου παίζει ρευστό εμφανίζονται.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
τι λες ρε μαλακα πας καλα;
τιγκα στο Αλμπανι ειναι τα στριπ κλαμπ και τα δελλα στην ελλαδα
ασε που το παιζουν ελληνιδες και καλα
αμα σου λεω οτι η υπερβολη στο μεγαλειο του
και οι βουλγαροι και οι ρουμανοι και οι μολδαβοι και οι ουγγροι και οι ουκρανοι ειχαν τουρκοκρατια
ηταν διαφορετικη απο την δικια μας;;;αλλη τουρκοκρατια αυτοι αλλοι εμεις και οι σερβοι
τι μαλακιες θεε μου

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
Δεν καταλαβαίνεις?Δεδομένης υπάρξεως ικανού αριθμού σπονσόρων το δίνουν όλες.Οι Ρωσίδες έχουν ξετινάξει τους bankers της Wall Street,του City του Λονδίνου παντού όπου παίζει ρευστό εμφανίζονται.
με τσαντησες τωρα συγχιστικα και παω να τον δωσω πιπα στο ρωσσιδακι απο μοσχα που εχω διπλα μου κι ας μην ειμαι της γολ στριτ :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
τι λες ρε μαλακα πας καλα;
τιγκα στο Αλμπανι ειναι τα στριπ κλαμπ και τα δελλα στην ελλαδα
ασε που το παιζουν ελληνιδες και καλα
αμα σου λεω οτι η υπερβολη στο μεγαλειο του
και οι βουλγαροι και οι ρουμανοι και οι μολδαβοι και οι ουγγροι και οι ουκρανοι ειχαν τουρκοκρατια
ηταν διαφορετικη απο την δικια μας;;;αλλη τουρκοκρατια αυτοι αλλοι εμεις και οι σερβοι
τι μαλακιες θεε μου

Οι Ουκρανοί είχαν μόνο στο νότιο τμήμα.Οι Ούγγροι είχαν μόνο 100 χρόνια και όχι σε όλη τη χώρα.Οι Βούλγαροι είναι ντεμί δεν είναι τόσο απελευθερωμένες και χύμα οι γκόμενες.
Γενικά οι πιο άνετες χύμα και εύκολες είναι στην πρώην Αυστροουγγαρία(Τσέχες,Σλοβάκες,Πολωνές,δυτικές Ουκρανές,Ουγγαρέζες,Κροάτισσες) και στην τσαρική Ρωσία(Ρωσίδες,Ουκρανές,Λευκορρωσίδες).Τα άλλα μέρη δέχτηκαν την ηλίθια επίδραση των γαμότουρκων.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
Οι Ουκρανοί είχαν μόνο στο νότιο τμήμα.Οι Ούγγροι είχαν μόνο 100 χρόνια και όχι σε όλη τη χώρα.Οι Βούλγαροι είναι ντεμί δεν είναι τόσο απελευθερωμένες και χύμα οι γκόμενες.
Γενικά οι πιο άνετες χύμα και εύκολες είναι στην πρώην Αυστροουγγαρία(Τσέχες,Σλοβάκες,Πολωνές,δυτικές Ουκρανές,Ουγγαρέζες,Κροάτισσες) και στην τσαρική Ρωσία(Ρωσίδες,Ουκρανές,Λευκορρωσίδες).Τα άλλα μέρη δέχτηκαν την ηλίθια επίδραση των γαμότουρκων.
γιαυτο οι μολδο ρουμανες ειναι νο1 πουτανες στην ευρωπη ποιο ηλιθια προσεγγιση και πεθανες

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εγώ έγραψα οτι το Κίεβο είναι η καλύτερη πόλη για σεξοτουρισμό και σπονσοριλίκι.Η Πολωνία είναι η καλύτερη χώρα για ελεύθερο καμάκι.Ο Glock άκουσε εμένα και πήγε Πολωνία ενώ όλοι του έλεγαν μην πας είναι μάπα δε θα κάνεις τίποτα.Ακουσε και το Davaritis και πήγε Λβωφ για καμάκι και τον ήπιε ενώ είχα γράψει οτι το καμάκι στα κλαμπ στην Ουκρανία είναι αρκετά δύσκολο και γενικά δε συμφέρει με εξαίρεση το Κίεβο.
Απλά δεν καταλαβαίνετε τη χρησιμότητα κάθε πόλης.Εγώ επειδή τα κάνω όλα καμάκι,σπονσοριλίκι,ίντερνετ,κλάμπινγκ,daygame,σολισιτάρισμα σε διαφορετικές χώρες και πόλεις έχω εποπτεία και βλέπω ακριβώς τις ροπές και πού είναι καλύτερα για κάθετι.Αλλιώς είναι δοκιμή και λάθος πας και σπας τα μούτρα σου ή θριαμβεύεις όπως κάναμε όλοι παλιά όταν δεν υπήρχε ίντερνετ και πληροφορίες.

Παντως τον γκλοκ τον προειδοποιησες για το Λβοφ και επεσες μεσα . Σου βγαζω το καπελο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Παντως τον γκλοκ τον προειδοποιησες για το Λβοφ και επεσες μεσα . Σου βγαζω το καπελο

Εγώ του είπα οτι πάει σαν πρόβατο επί σφαγή.Δεν ξέρω πώς τα είχε τα πράγματα στο μυαλό του μάλλον νόμιζε οτι θα είναι Πολωνία στο πιο εύκολο με πιο απελπισμένες γκόμενες.Αμ δε.Εφαγε την κυρίλα στα κλαμπ,τις καρέκλες,τους bouncers,την ψευτοχλίδα,τις αμαξάρες τα παιξε.
Καμία σχέση με το egalitarian πολωνικό περιβάλλον όπου μπαίνουν όλοι.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Οι 7 στους 10 τραπεζιτες στο city  ειναι πουστηδες. Εχω δουλεψει εκει και ξερω.
Τωρα σε ποιους απευθυνονται οι ρωσιδες που λες δεν ξερω. Περισσοτερο urban legend μου ακουγεται.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι 7 στους 10 τραπεζιτες στο city  ειναι πουστηδες. Εχω δουλεψει εκει και ξερω.
Τωρα σε ποιους απευθυνονται οι ρωσιδες που λες δεν ξερω. Περισσοτερο urban legend μου ακουγεται.

Εδώ ένα άρθρο για τις Ρωσίδες gold diggers στο Λονδίνο που έγραψε ένας δημοσιογράφος που παραλίγο τελικά να φαληρίσει από το dating που χρειάστηκε για να γράψει το άρθρο.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Δεν υπάρχουν κανονικές γκόμενες Ουκρανέζες.Η σεμιπρος θα είναι ή προς ή σπονσορέτς.Ετσι κι αλλιώς τι νόημα έχει?Ακόμα και ο dyskoliegrafi που με αμφισβητούσε πήγε αυτοπροσώπως και επιβεβαίωσε τις θεωρίες μου.
Και ο Glock πήγε Πολωνία και είπε οτι έχω δίκιο.
Αυτή που με τον έναν πάει για λεφτά με τον άλλον πάει τζάμπα.Είναι η ίδια γκόμενα.
Οι Σλάβες δεν έχουν αρχές δεν πάω για λεφτά ή πάω μόνο για λεφτά είναι ρευστή κατάσταση.
προτεινα στην πουτανα την τρελη να της πληρωσω αυριο την εχειρηση,δεν δεχτηκε,ειπα στην πουτανα την τρελη να στειλω λεφτα σιοπινκ θεραπι να κανει παλι δεν απαντησε.ειπα στην πουτανα την τρελη απριλιο θα της πληρωσω το εισιτιριο πετρουπολη και μαιο θα της παρω εισιτηριο να παμε τυφλιδα αν ολα πανε καλα.τι μου απαντησε η πουτανα αρχοντα?λεφτα νετ!εστειλε χαμογελα μονο να μην της θυμιζω οτι ειναι αρωστη και μονο κοπλιμεντα να κανω.ακομα η πουτανα μου ειπε δεν θελει να της αγορασω εισιτιρια,θα τα παρει μονη.απο εμενα θελει μονο λουλουδια και λαδι απο κυπρο!μου προτεινε να τισ στειλω λουλουδια νοσοκομειο η σπιτι αφου δεν θα ειμαι εκει!λες να τα στειλω με γουεστερ γιουνιον η 10 χιλιαδες ευρο να παει μονη να αγορασει ανθωπολιο?χαχαχαχαχ.στον σαλονικιο ετυχε το αντιθετο.προχτες μια μικρη που του εφαγε πολλα λεφτα σκαρφιστηκε ασθενεια.πηγε νοσοκομειο της εδωσε 3400 ευρο και κρατησε 100 για αυτον μεχρι να του φερουν αλλοι χρηματα απο ελλαδα.σημερα η μικρη του ειπε δεν χρειαζεται να με επισκεφτεις νοσοκομειο.αφου εμεινες με 100 ευρο δεν θελω να σε χρεωνω να ερθεις με ταξι χαχαχαχαχ,λεει με σκεφτεται η μικρη δεν θελει να ξοδευομαι χαχαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εδώ ένα άρθρο για τις Ρωσίδες gold diggers στο Λονδίνο που έγραψε ένας δημοσιογράφος που παραλίγο τελικά να φαληρίσει από το dating που χρειάστηκε για να γράψει το άρθρο.

δεν γνωρισα ποτε τετειες.ο σαλονικιος εκατονταδες ραντεβου και δακτυλιδια εχει δωσει ακριβως με τον ιδιο τροπο.σημερα παλι βγηκε με τετεια,οτι και να του πω δεν διορθωνεται χαχαχαχαχ.απο το μαμπα της βρισκει,λενε ψαχνουν αντρα και μαλακιες

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μιλησα με σλαβιανι στο σκαυπ,οντως εχει μια κοπελα της πισηνης πορτας,σορρυ της διπλανης πορτας χαχαχαχαχαχ.δεν ειναι ασχημη,αξιογαμητη,ηρθε απο μοσχα.θα παρω και τον διμητρακι αυτες τις μερες σκαυπ να δω αν βρηκε καμια νεα γατα χαχαχαχαχ

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Ναι ρε φιλαρακο αλλα το αρθρο αναφερεται σε απολυτα δεκαρια που μιλανε και αγγλικα, και εχουν και καποια μορφωση και κσλλιεργεια.

Ποσες ειναι αυτες ?? Και γιατι να μην καπαρωθουν απο τους ντοπιους ρωσους ολιγαρχες και τις παραφυαδες τους που δεν ειναι και λιγοι.

Τελος  παντων υπερβολες της  daily mail που δεν διακρινεται και για την εγκυροτητα της.

Αλλα σιγουρα οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Τελικός απολογισμός σε 2.5 μέρες Κίεβο:

- Μια πιτσιρίκα από καμάκι (αυτή όμως δε θεωρώ πως πρέπει να μετρήσει στην ανάλυση για το τι εστί Κίεβο, ήταν τυχερό)
- Μια μίλφ από μάμπα
- Δύο πουτάνες από μάμπα, επί πληρωμή
- Ένα απίστευτο μωρό από κλαμπ, επί πληρωμή

Ακολουθεί αναλυτική περιγραφή για το Κίεβο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom