Παράθεση από: popov στις σήμερα στις 02:45
Παράθεση από: stefan00 στις χθες στις 23:36
δεν εχω προβλημα με κανεναν εδω , και η πλακα μια χαρα ειναι και να μας κανουν και να κανουμε , και οι διαφωνειες και οι αποψεις καλο κανουν
η χολη ομως μονο κομπλεξ καταδειχνει και αναπαντητη δεν μενει ποτε
ο καθε ενας να κανει οτι μπορει για τη παρτη του το καλητερο χωρις να κοιταει τον αλλο αν εχει η δεν εχει η αν ειναι μπαζο μοντελο ομορφος η ασχημος και παντα να μην κρυβετε πισω απο το λαπτοπακι η το τηλεφωνακι
εγω δεν εχω παει ουκρανια
οι γκομενες που ειδα ειναι μια χαρα ολες , αλλες λιγοτερο αλλες περισοτερο
μπορει να μην μου αρεσει η νοοτροπια τους αλλα παραδεχομε οτι ειναι ομορφες
μου ταιριαζουνε πιο πολυ οι εξωτικοι προορισμοι , εχω παντα ομως στο μυαλο μου καποιες επισκεψεις και ουκρανια ρωσια
και μια που το εφερε η κουβεντα (λιγο οφ τοπικ) τι αποψη εχετε για αεροφλοτ , γιατι σχεδιαζω να κλεισω ταξιδι για σιγκαπουρη μεσω μοσχας με μονοημερη διαμονη εκει στο πανε και στο ελα
Δες πως εκφράζεται πιο πάνω ο συνάδελφος Stefan00 και εσύ κάνεις τέτοια προσβλητικά σχόλια που δεν σε τιμούν... Κρίμα και νόμιζα πως είσαι καλό παλληκάρι,
αλλά φαίνεται ότι η συναστροφή σου με τον Δημητράκη σου έχει αφήσει άσχημα κουσούρια. Λυπάμαι που δέχτηκα και το αίτημα φιλίας.
Συνάδελφε konpap, αν θεωρείς ότι τέτοιοι χαρακτηρισμοί και εκφράσεις προς άλλον συνάδελφο σε τιμούν, τότε δικαίωμά σου. Επίτρεψέ μου να έχω κι εγώ δικαίωμα να ενοχλούμαι από την αγένεια, την μικροπρέπεια και την εμπάθεια και να εκφράζω αυτή τη δυσαρέσκεια. Δεν θα επεκταθώ στα αυτονόητα, ότι ακόμα και ένα "μπουρδελοσάιτ" όπως αναφέρεις, έχει κανόνες λειτουργίας και φέρεσθαι, όταν και ένα κανονικό μπουρδέλο που γαμιώνται πουτάνες επί πληρωμή έχει τέτοιους κανόνες, και δεν είναι καραπουτσαριό όπου ο καθένας νομίζει ότι μπορεί να κάνει και να λέει ό,τι του γουστάρει, θίγοντας κόσμο ή ακόμα και την ίδια την πουτάνα. "Εξ όνυχος τον λέοντα" κι ό,τι είχα να σου πώ, σου το είπα.
Τώρα, το ποιός ζεί και πού ζεί μόνιμα, αν γαμάει ή ποιούς φίλους και τι εμπειρίες έχει, ας το αφήσουμε καλύτερα στην άκρη. Ειδικά για το ίνδαλμά σου τον Δημητράκη, που αναφέρεσαι, έχω να πώ ότι κάποιος που δεν έχει personality στην real life, αποζητά να χτίσει μια persona (έστω και γραφική) σε μια virtual reality, δηλαδή στον κόσμο του. Όποιος έχει κανονική ζωή και προσωπικότητα, δεν προσπαθεί να δημιουργήσει image με γελοία βιντάκια στο youtube, διότι παράγει έργο και κρίνεται στην κοινωνία από το έργο του και την αληθινή του προσωπικότητα. Αυτά, εν ολίγοις.