Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
δες το φιλε απο την αστεια πλευρα του θεματος
χρειαζονται οι καραγκιοζηδες του ιντερνετ να μας διασκεδαζουν
ας στειλει ο συγκεκριμενος λογ/σμο να του δωσω τιπ για τα κλοουνιστικα κολπα του
Αμα θες στειλε πμ το σκαιπ σου να μιλησουμε.  :2funny: Ελα πουλακι μου  :hi:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
Φιλτατε popov αυτο εδω ειναι ενα μπουρδελοσαιτ και δεν περιμενω να αναπτυξω σοβαρες συζητησεις εδω μεσα.  ;)
για να μην το κουραζεις εδω στο μπουρδελοσαιτ κανουμε σοβαρες συζητησεις και να διαφωνουμε κιολας δεν παιζει ρολο αλλαζουμε πληροφοριες
τωρα αν εισαι τρολακι, δικαιωμα σου
Με τον Δημητρακη μιλαω αρκετα συχνα γιατι σε αντιθεση με ολους εσας ειναι μονιμος κατοικος Ρωσιας και μπορει να μου μεταφερει επακριβως οτι τον ρωτησω περι Ρωσιας...
Επισης εμεις γελαμε με τους περισσοτερους εδω μεσα διοτι γνωριζουμε οτι δεν γαμανε και μονο γραφουνε.Αρα ειναι ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ  :hi:
πηγαινε Αγ. Πετρουπολη μαζι με τον δημητακη και θα γαμησεις σιγουρα

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
για να μην το κουραζεις εδω στο μπουρδελοσαιτ κανουμε σοβαρες συζητησεις και να διαφωνουμε κιολας δεν παιζει ρολο αλλαζουμε πληροφοριες
τωρα αν εισαι τρολακι, δικαιωμα σουπηγαινε Αγ. Πετρουπολη μαζι με τον δημητακη και θα γαμησεις σιγουρα
Οχι θα παω μαζι σου Ουκρανια να ξεσκιστω στο  :knockinb:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Αντε να παει Ρωσια ο κμαν η και ολοι οι αλλοι βαλκανιομαγκες ελληναραδες εδω μεσα να το παιζουν ζορικοι στα κλαμπς και να σας πιασει κανας τετοιος απο αυτους που ειναι στο βιντεο... :2funny: :2funny: :2funny: Δειτε κατι ατομα που γυμναζονται σε μια φυλακη της Ρωσιας [πρωην πορτιερηδες,νταβατζηδες,δολοφονοι]...
Μου αρεσει που ολοι εισαστε μισο μετρο 60 κιλα Ελληναραδες και λετε οτι πατε Ουκρανια και δεν μασατε...χαχαχα τι να πω?Γελαω...

thrassos1988

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Σαν τακτικος επισκεπτης ,
μου εχει  δημιουργηθει αυτη η απορια.
Πως την βγαζουν με 100-200  ευρα το μηνα?
Καλα ολες πουτανες ειναι?
Μιλαμε για ντυσιματα που τυφλα να εχουν Παριζιανες.
Το ιδιο και στο Σουπερ Μαρκετ. Ορισμενα  ειδη εισαγωγης (λαδι ποτα, τυρια, αλλαντικα) εχουν τα διπλασια απο την Ελλαδα.
Μονο τα τσιγαρα ειναι φτηνα εκει.

thrassos1988

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καμιά τελευταία πληροφορία για Κίεβο  για γυναικες ενοωω(πέραν των ταραχών και αντιπαραθεσεων);
Θα πάω και θέλω να κάνω τη γύρα μου κανα βράδι η και καθε βραδυ 7 ημερες.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Αν υπαρχει ενας εδω μεσα που να μην εχει προβλημα με αυτο μαλλον εγω ειμαι  :2funny: :2funny:
ωραια χαιρομαι γιαυτο  :grin: :grin: :grin:
λοιπον ασχολησου με τα δικα σου και ασε αν ειμαι ο φραγκατος του σαιτ δεν ειναι δικια σου δουλεια

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Αμα θες στειλε πμ το σκαιπ σου να μιλησουμε.  :2funny: Ελα πουλακι μου  :hi:
δεν εχω σκαιπ
αμα θες τα λεμε και λαιβ , η εδω αν εχει κατι συγκεκριμενο να μου πεις μενω στην θεσσαλονικη λιγο εξω απο το πλαγιαρη κοντα στην επανωμη , εχω ελευθερο χρονο και ειμαι διαθεσημος να συναντηθουμε οποτε και οταν θες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Παράθεση από: popov στις σήμερα στις 02:45
Παράθεση από: stefan00 στις χθες στις 23:36
δεν εχω προβλημα με κανεναν εδω , και η πλακα μια χαρα ειναι και να μας κανουν και να κανουμε , και οι διαφωνειες και οι αποψεις καλο κανουν
η χολη ομως μονο κομπλεξ καταδειχνει και αναπαντητη δεν μενει ποτε
ο καθε ενας να κανει οτι μπορει για τη παρτη του το καλητερο χωρις να κοιταει τον αλλο αν εχει η δεν εχει η αν ειναι μπαζο μοντελο ομορφος η ασχημος και παντα να μην κρυβετε πισω απο το λαπτοπακι η το τηλεφωνακι
εγω δεν εχω παει ουκρανια
οι γκομενες που ειδα ειναι μια χαρα ολες , αλλες λιγοτερο αλλες περισοτερο
μπορει να μην μου αρεσει η νοοτροπια τους αλλα παραδεχομε οτι ειναι ομορφες
μου ταιριαζουνε πιο πολυ οι εξωτικοι προορισμοι , εχω παντα ομως στο μυαλο μου καποιες επισκεψεις και ουκρανια ρωσια
και μια που το εφερε η κουβεντα (λιγο οφ τοπικ) τι αποψη εχετε για αεροφλοτ , γιατι σχεδιαζω να κλεισω ταξιδι για σιγκαπουρη μεσω μοσχας με μονοημερη διαμονη εκει στο πανε και στο ελα

Δες πως εκφράζεται πιο πάνω ο συνάδελφος Stefan00 και εσύ κάνεις τέτοια προσβλητικά σχόλια που δεν σε τιμούν... Κρίμα και νόμιζα πως είσαι καλό παλληκάρι,
αλλά φαίνεται ότι η συναστροφή σου με τον Δημητράκη σου έχει αφήσει άσχημα κουσούρια. Λυπάμαι που δέχτηκα και το αίτημα φιλίας.

Φιλτατε popov αυτο εδω ειναι ενα μπουρδελοσαιτ και δεν περιμενω να αναπτυξω σοβαρες συζητησεις εδω μεσα.  ;)
Ειμαι καλο παλικαρι για τους φιλους μου.Εσυ αν θες διεγραψε με απο τους φιλους σου εδω μεσα,δεν θα πεθανω κιολας  :2funny: Με τον Δημητρακη μιλαω αρκετα συχνα γιατι σε αντιθεση με ολους εσας ειναι μονιμος κατοικος Ρωσιας και μπορει να μου μεταφερει επακριβως οτι τον ρωτησω περι Ρωσιας...
Επισης εμεις γελαμε με τους περισσοτερους εδω μεσα διοτι γνωριζουμε οτι δεν γαμανε και μονο γραφουνε.Αρα ειναι ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ  :hi:

Συνάδελφε konpap, αν θεωρείς ότι τέτοιοι χαρακτηρισμοί και εκφράσεις προς άλλον συνάδελφο σε τιμούν, τότε δικαίωμά σου. Επίτρεψέ μου να έχω κι εγώ δικαίωμα να ενοχλούμαι από την αγένεια, την μικροπρέπεια και την εμπάθεια και να εκφράζω αυτή τη δυσαρέσκεια. Δεν θα επεκταθώ στα αυτονόητα, ότι ακόμα και ένα "μπουρδελοσάιτ" όπως αναφέρεις, έχει κανόνες λειτουργίας και φέρεσθαι, όταν και ένα κανονικό μπουρδέλο που γαμιώνται πουτάνες επί πληρωμή έχει τέτοιους κανόνες, και δεν είναι καραπουτσαριό όπου ο καθένας νομίζει ότι μπορεί να κάνει και να λέει ό,τι του γουστάρει, θίγοντας κόσμο ή ακόμα και την ίδια την πουτάνα. "Εξ όνυχος τον λέοντα" κι ό,τι είχα να σου πώ, σου το είπα.
Τώρα, το ποιός ζεί και πού ζεί μόνιμα, αν γαμάει ή ποιούς φίλους και τι εμπειρίες έχει, ας το αφήσουμε καλύτερα στην άκρη. Ειδικά για το ίνδαλμά σου τον Δημητράκη, που αναφέρεσαι, έχω να πώ ότι κάποιος που δεν έχει personality στην real life, αποζητά να χτίσει μια persona (έστω και γραφική) σε μια virtual reality, δηλαδή στον κόσμο του. Όποιος έχει κανονική ζωή και προσωπικότητα, δεν προσπαθεί να δημιουργήσει image με γελοία βιντάκια στο youtube, διότι παράγει έργο και κρίνεται στην κοινωνία από το έργο του και την αληθινή του προσωπικότητα. Αυτά, εν ολίγοις.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
παιδες σκεφτομαι να παω ταξιδακι 7 μερες .τι παιζει μπορει καποιος να με πει διαμονη,πουτανες κλαμπακια?
με 1000 ευρο φτανουν 7 μερες?

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
παιδες σκεφτομαι να παω ταξιδακι 7 μερες .τι παιζει μπορει καποιος να με πει διαμονη,πουτανες κλαμπακια?
παλι τα ιδια ;τα ειπαμε χιλιες φορές  στις προηγουμενες σελιδες.συνοπτικα κιεβο δεν γαμας.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
απο ταιλανδη μονο ξερω...δηλαδη που να παω να γαμησω γενικα εδω κοντα?

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

τριγύρνα βράδι στις υπόγειες διαβάσεις γύρω από το Arena Entertainment Complex στο τέλος της Baseyna και θα σε προσεγγίσει ένα παλικάρι να σου δώσει καρτ βιζίτ με τηλέφωνο για μπουρδέλο στομ τρίτο όροφο.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
:helpplea:
τριγύρνα βράδι στις υπόγειες διαβάσεις γύρω από το Arena Entertainment Complex στο τέλος της Baseyna και θα σε προσεγγίσει ένα παλικάρι να σου δώσει καρτ βιζίτ με τηλέφωνο για μπουρδέλο στομ τρίτο όροφο.
ναι,να βαλει και μια ταμπέλα  στο λαιμο που να γραφει ειμαι σεξοτουριστας για να τον καταλαβουν.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
μαλιστα!
Γιατι αν με καταλαβουν τι ζηταω τι γινεται?ειναι επικινδυνα βασικα?

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
δεν εχω σκαιπ
αμα θες τα λεμε και λαιβ , η εδω αν εχει κατι συγκεκριμενο να μου πεις μενω στην θεσσαλονικη λιγο εξω απο το πλαγιαρη κοντα στην επανωμη , εχω ελευθερο χρονο και ειμαι διαθεσημος να συναντηθουμε οποτε και οταν θες
Αθηνα μενω... δεν εχεις σκαιπ?  :2funny: :2funny: :2funny:

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1

Stories

Νέο!

Stories