Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το Κίεβο είναι ψόφια πόλη το βράδυ.ακόμα και Σαββατόβραδο.Ποσο μαλλον τις καθημερινές.καλα λεει ο κλεων κατσε σπιτι παρε καμια πουτανα  η πήγαινε  στριπτιζαδικο. Σε κάποια μπορεί να σου προσφερουν και γαμησει.δυο τρία άτομα θα χουν μέσα από πελάτες. Αδεια

Κίεβο όλα τα λεφτά είναι το ΠΣΚ.Οποιος πάει Κίεβο εκτός ΠΣΚ απλά κάνει λάθος επιλογή.Ολα τα κλαμπ με σπονσορέτς Carribean,D Lux,Shooters,Avalon κτλ ανοιχτά το ΠΣ είναι.Ενας γνώστης βρίσκει άνετα 2-5 γκόμενες το ΠΣ για να γαμάει όλη τη βδομάδα.Δεν έχω δει τέτοια σκηνή στην ανατολική Ευρώπη μετά το 2005.Το Κίεβο απλά παραμένει βράχος.
Τη δεκαετία του '90 έτσι ήταν και η Πράγα,η Βαρσοβία,οι βαλτικές πρωτεύουσες,η Ρωσία κτλ.Τώρα μόνο το Κίεβο έχει παραμείνει σταθερή αξία λόγω γεωπολιτικών συνθηκών τα άλλα έχουν παρακμάσει.Είναι η δυτικοποίηση ηλίθιε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δωρα δεν κανω  :grin: ολα μαζι για δυο ατομα και για επτα μερες κοντα στο χιλιαρικο
Αεροπορικα εισιτιρια πηγαινε ελα απο κισιναου κρητη και με το ξενοδοχειο που συμπεριλαμβανε πρωινο και δειπνο οκτακοσια ευρα,βαλε να χαλασα για μια βδομαδα και αλλα διακοσια σε καφεδες στη θαλασσα και για ποτακια χαλαρα το βραδυ.

Είναι ο κανόνας του χιλίάρικου.Το έχω γράψει πολλές φορές.Αν φέρεις γκόμενα από το ανατολικό μπλοκ(Ουκρανία,Πολωνία.Ρωσία,Τσεχία,Λευκορρωσία) για διακοπές θα σου κοστίσει ένα χιλιάρικο.Είναι ο κανόνας του χιλιάρικου.Το θέμα είναι πού βρίσκεις τις 7 μέρες για διακοπές.(Ελλάδα είχα λύσει αυτό το πρόβλημα τις έφερνα Αθήνα και τις σπίτωνα).

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Είναι ο κανόνας του χιλίάρικου.Το έχω γράψει πολλές φορές.Αν φέρεις γκόμενα από το ανατολικό μπλοκ(Ουκρανία,Πολωνία.Ρωσία,Τσεχία,Λευκορρωσία) για διακοπές θα σου κοστίσει ένα χιλιάρικο.Είναι ο κανόνας του χιλιάρικου.Το θέμα είναι πού βρίσκεις τις 7 μέρες για διακοπές.(Ελλάδα είχα λύσει αυτό το πρόβλημα τις έφερνα Αθήνα και τις σπίτωνα).

Γερμανια γιατι δεν τις φερνεις?

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Είναι η δυτικοποίηση ηλίθιε.

Μαλλον ειναι η μαλακια που σε δερνει στον εγκεφαλο και η φαντασια σου.ποια κλαμπ και παπαριες;

εσυ ο ιδιος εγραφες την προηγουμενη φορα που πηγες κιεβο δεν γαμησες καμια απο κλαμπ.κατι βιζιτες μας εδειχνες απο μαμπα που τις ειχες κλεισει απο πριν ,αν ειναι κι αυτο αληθεια.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
πηγαινε ελα απο κισιναου

Ουκρανιδι απ το κισιναου; :think:

Οσα για τα δωρα,αυτα ειναι βασικο μερος της σλαβικης κουλτούρας. Την υποδεχτηκες με αδεια χέρια  και οσο ηταν εδω δεν σου ειπε πάρε μου αυτο π.χ.;και τι απαντουσες;δεν παιρνω δωρα;

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.227
Πόντοι
2.356
Ουκρανιδι απ το κισιναου; :think:

Οσα για τα δωρα,αυτα ειναι βασικο μερος της σλαβικης κουλτούρας. Την υποδεχτηκες με αδεια χέρια  και οσο ηταν εδω δεν σου ειπε πάρε μου αυτο π.χ.;και τι απαντουσες;δεν παιρνω δωρα;
Ναι απο το κισιναου,χιλιαδες ουκρανες εχει σε ολη την μολδαβια...που ειναι το παραξενο?
Να την υποδεχτω που?  :grin: Μαζι φυγαμε απο πανω και μαζι γυρισαμε.Το εχω γραψει επανηλειμενα οτι μενω ημιμονιμα στο κισιναου με δικο μου διαμερισμα. Εχω ποσταρει παλιοτερα φωτο και με αλλες ουκρανες στο θρεντ της μολδαβιας.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Ναι απο το κισιναου,χιλιαδες ουκρανες εχει σε ολη την μολδαβια...που ειναι το παραξενο?
Να την υποδεχτω που?  :grin: Μαζι φυγαμε απο πανω και μαζι γυρισαμε.Το εχω γραψει επανηλειμενα οτι μενω ημιμονιμα στο κισιναου με δικο μου διαμερισμα. Εχω ποσταρει παλιοτερα φωτο και με αλλες ουκρανες στο θρεντ της μολδαβιας.
α ετσι πες.γιατι περιμενα ν ακουσω ιστορίες κμανικου τύπου με παιχνιδι στο μαμπα και βαλκανιοπουτσους.για τα δωρα δεν το εξηγησες.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.227
Πόντοι
2.356
α ετσι πες.γιατι περιμενα ν ακουσω ιστορίες κμανικου τύπου με παιχνιδι στο μαμπα και βαλκανιοπουτσους.για τα δωρα δεν το εξηγησες.
Μακρια απο μενα περι βαλκανοπουτσων  :2funny:
Για τα δωρα τι τι δεν καταλαβαινεις? δηλ υπηρχε μεγαλυτερο δωρο για αυτην απο το να κανει μια βδομαδα μεσα στο κατακαλοκαιρο διακοπες στην ελλαδα?  :grin: ειχε και κανα κατοσταρικο μαζι της και πηρε δυο μπλουζακια αν θυμαμαι καλα απο ρεθυμνο. Γενικα ηταν ξηγημενο το μικρο με πολυ καλο χαρακτηρα κατι σπανιο για τις περισσοτερες ξινιςμενες ουκρανομολδαβες που το παιζουν ντιβες και εχουν καβαλησει στην κυριολεξια το καλαμι.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Μακρια απο μενα περι βαλκανοπουτσων  :2funny:
Για τα δωρα τι τι δεν καταλαβαινεις? δηλ υπηρχε μεγαλυτερο δωρο για αυτην απο το να κανει μια βδομαδα μεσα στο κατακαλοκαιρο διακοπες στην ελλαδα?  :grin: ειχε και κανα κατοσταρικο μαζι της και πηρε δυο μπλουζακια αν θυμαμαι καλα απο ρεθυμνο. Γενικα ηταν ξηγημενο το μικρο με πολυ καλο χαρακτηρα κατι σπανιο για τις περισσοτερες ξινιςμενες ουκρανομολδαβες που το παιζουν ντιβες και εχουν καβαλησει στην κυριολεξια το καλαμι.
παλι ειναι καπως.ουτε τα μπλουζάκια δεν τογ πηρες του κοριτσιου;απο περιεργεια ρωταω.αν σου λεγε παρε μου τα δυο μπλουζάκια τι θα απαντουσες;το καλαμι που λες αναφερεται μονο στις ουκρανομολδαβες ή και στις ουκρανες και μολδαβες;

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Ρε μαιμουδογαμη στεφαν,καμια φοτο με την αμαξαρα σου δε θα μας βαλεις να σε θαυμασουμε  :grin:
Ακομα εχεις λεφτα να τρεχεις ταυλανδη?  :think:
οι φωτο μου ειναι διαθεσημες για τους θαυμαστες μου οπουδηποτε με φατσα και ονομα
μαιμουδες και γενικα ζωα δεν γαμαω αλλα αν πεσει κτηνοβατης στα χερια μου ''τον γαμησα''
τωρα που εριξα μια ματια στο θησαυροφυλακιο μου βλεπω οτι εχω αρκετα λεφτα για ταξιδια στην ταυλανδη και παντου για τα επομενα 50 χρονια.....εσενα πως σου περασε απο το μυαλο οτι μπορει να μην εχω , ο λογιστης μου δεν εισαι δεν τον λενε στελιο

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.227
Πόντοι
2.356
παλι ειναι καπως.ουτε τα μπλουζάκια δεν τογ πηρες του κοριτσιου;απο περιεργεια ρωταω.αν σου λεγε παρε μου τα δυο μπλουζάκια τι θα απαντουσες;το καλαμι που λες αναφερεται μονο στις ουκρανομολδαβες ή και στις ουκρανες και μολδαβες;
Οχι δεν θα τις τα επαιρνα και δεν θα της απαντουσα και τιποτα  :grin:
Ετσι θελουν οι σλαβες,ο αντρας να ειναι αποφασιστικος χαχα φιλε εχεις φαει λιγο κολλημα νομιζω με το ολο θεμα με τα δωρα,καλοπροαιρετα στο λεω.
Οσο για το καλαμι το εχουν καβαλησει ολες οι ανατολικοευρωπαιες απο βουλγαρια μεχρι πολωνια και ρωσσια στην μεγαλη τους πλειοψηφια,υπαρχουν βεβαια και οι εξαιρεσεις για να ισχυει ο κανονας.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
τωρα που εριξα μια ματια στο θησαυροφυλακιο μου βλεπω οτι εχω αρκετα λεφτα για ταξιδια στην ταυλανδη και παντου για τα επομενα 50 χρονια.....
για τα επομενα 50 χρονια;
εισαι 75 και θα ταξιδευεις εως τα 125?  :birdman: παρτα

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Οχι δεν θα τις τα επαιρνα και δεν θα της απαντουσα και τιποτα  :grin:
Ετσι θελουν οι σλαβες,ο αντρας να ειναι αποφασιστικος χαχα φιλε εχεις φαει λιγο κολλημα νομιζω με το ολο θεμα με τα δωρα,καλοπροαιρετα στο λεω.
Οσο για το καλαμι το εχουν καβαλησει ολες οι ανατολικοευρωπαιες απο βουλγαρια μεχρι πολωνια και ρωσσια στην μεγαλη τους πλειοψηφια,υπαρχουν βεβαια και οι εξαιρεσεις για να ισχυει ο κανονας.
εδω ο κμαν δωριζει ολοκληρα αιφον εσυ δυο μπλουζακια δεν μπορούσες να πάρεις;χαχα.κολλησα με τα δωρα γιατι στο σλαβικο κοσμο είναι γαιδουρια να μην κανεις δωρα.τα δωρα ειναι μερος της σλαβικης κουλτούρας.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.227
Πόντοι
2.356
εδω ο κμαν δωριζει ολοκληρα αιφον εσυ δυο μπλουζακια δεν μπορούσες να πάρεις;χαχα.κολλησα με τα δωρα γιατι στο σλαβικο κοσμο είναι γαιδουρια να μην κανεις δωρα.τα δωρα ειναι μερος της σλαβικης κουλτούρας.
Ναι σωστα χαχα μερος της σλαβικης κουλτουρας ειναι ομως και τα λουλουδια τρελλαινονται για αυτα  :grin:
Της πηρα οταν ειμασταν ακομα κισιναου ε βαλε και τις διακοπες...πετουσε η μικρη  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom