Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Τύποι επανέρχομαι: εχει κανεις να προτείνει δοκιμασμένες πουτάνες / σπονσορετς να μην φάω κανα ξύλο στα καλα καθούμενα; Ακομα καλυτερα, μπορει κανεις να προτείνει πουτάνες για τριολε;

Επιμένω στην ερώτηση μου  :grin:  και προσθέτω: σε ποια μαγαζιά να βγω το βράδυ Κιέβο;

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Επιμένω στην ερώτηση μου  :grin:  και προσθέτω: σε ποια μαγαζιά να βγω το βράδυ Κιέβο;
πουθενα.κρυο ειναι κατσε σπιτι.παιξε απο ιτερνετ γαμα καμια πουτανα.και να σου πω δεν θα τα βρεις,μακρια απο κεντρο,φοιτητες,μικρουλες αλλα δεν θα γαμησεις ουτε θα καταφερεις κατι.το ενα ειναι κοντα στο παζαρι σιουλιαβκα.απο εκει πας με ταξι η λεωφορειο,ξεχασα το ονομα αλλα ολα αδεια θα ειναι αυτη την περιοδο.κεντρο δεν βγαινω.πηγα μερικες φορες βοτκα μπαρ πριν 5 χρονια.κατσε εκει που εισαι.παλια μου ελεγαν να παω σιουτερσ ειναι στην αρσεναλνα μετρο,αλλα ειναι παρεες εκει νεαροκοσμος

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Επιμένω στην ερώτηση μου  :grin:  και προσθέτω: σε ποια μαγαζιά να βγω το βράδυ Κιέβο;

Το Κίεβο είναι ψόφια πόλη το βράδυ.ακόμα και Σαββατόβραδο.Ποσο μαλλον τις καθημερινές.καλα λεει ο κλεων κατσε σπιτι παρε καμια πουτανα  η πήγαινε  στριπτιζαδικο. Σε κάποια μπορεί να σου προσφερουν και γαμησει.δυο τρία άτομα θα χουν μέσα από πελάτες. Αδεια

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Επιμένω στην ερώτηση μου  :grin:  και προσθέτω: σε ποια μαγαζιά να βγω το βράδυ Κιέβο;
πουτανες καλό φαίνεται το μίστερχ για να μην τις αρπάξεις αλλά πρέπει να ξέρεις ρωσικά για να συννενοηθείς.για μαμπα απ το λίγο καιρό που το ανακατεύω είναι ότι να ναι.και να σου προτεινει καποιος καποια δεν θα βγαλεις ακρη.Μια που μιλούσα πριν λίγο καιρό μου χε στείλει ημίγυμνες φωτογραφίες. Τώρα λέει δεν ξέρω για τι μιλάς και το προφίλ της το κανε παρθένας. Μια άλλη τις προάλλες ζήτησε 100€ για δυο ώρες. Μετά το γύρισε στα 2000 γριβνα το 2ωρο.για Κίεβο  μιλάμε πάντα.

η συζήτηση ξεκίνησε στα αγγλικα  με 100€ και κατέληξε στα ρωσικα με 2000 γ ριβνα.

Καλή η φαίνεται η γκονενιτσα αλλά ο φόβος του στησίματος για ξύλο πάντα υπάρχει.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
AF1QipODyaCnlB_vsMg86LIkYCwHBplscWpjjHm8k04Z

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Οοσο σκεφτομαι αυτο που ειπε ο κμαν  :2funny: :2funny: :2funny: Ετσι ειναι λεει η ζωη του βαλκανιου τσομπανη γρηγορη και επικινδυνη  :2funny: :2funny:  :rockon:  :kneel: :kneel:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
παντως γνωμη μου ειναι να κρυψεις και την φατσα της γκομενας λιγο
παω για καφε :birdman:
το σκεφτηκα..μετα θα βγει ο τασος κ θα λεει,δεν πιανεται αυτη γιατι ετσι κ γιουβετσι ομως.... :grin:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
το σκεφτηκα..μετα θα βγει ο τασος κ θα λεει,δεν πιανεται αυτη γιατι ετσι κ γιουβετσι ομως.... :grin:
στειλε του την πμ
τι να πεις ο τασος
παει εγινε αλλοθρησκος....ταυλανδη ουυυυυυυυστ ξεφτιλα :2funny:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
στειλε του την πμ
τι να πεις ο τασος
παει εγινε αλλοθρησκος....ταυλανδη ουυυυυυυυστ ξεφτιλα :2funny:
οταν παει ο ανθρωπος πλησιον  στα ηντα για δευτερη φορα....αλλαζει κ θρησκειες... :grin:
μονο ο αλλαν ειναι βραχος..κ τι βραχος,απο κατολισθηση!!! :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.227
Πόντοι
2.356
οχι κρυψε λιγο το προσωπο,και εγω ετσι θα τις βαζω απο δω και περα..με σενα ομως διπλα για να μην λενε οτι εναι μουφα η φωτο
καπως ετσι,ουκρανιδι 21 χρονων περυσι καλοκαιρι που το κατεβασα στο ελλαντα  :grin:
αντε βαλε και τις δικες σου

Συνημμένα

• IMG_0043.jpg
    IMG_0043.jpg
    130,1 KB · Εμφανίσεις: 29
  • IMG_0041.jpg
    IMG_0041.jpg
    72,6 KB · Εμφανίσεις: 30

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
[quote author=τασος3 link=topic=20757.msg6772812#msтg6772812 date=1454611471]
ουκρανιδι 21 χρονων περυσι καλοκαιρι που το κατεβασα στο ελλαντα  
[/quote]και ποσο σου βγηκε το μαλλί  με εισιτηρια,εξοδα διαμονης φαγοποτια και δωρα;

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.227
Πόντοι
2.356
και ποσο σου βγηκε το μαλλί  με εισιτηρια,εξοδα διαμονης φαγοποτια και δωρα;
Δωρα δεν κανω  :grin: ολα μαζι για δυο ατομα και για επτα μερες κοντα στο χιλιαρικο
Αεροπορικα εισιτιρια πηγαινε ελα απο κισιναου κρητη και με το ξενοδοχειο που συμπεριλαμβανε πρωινο και δειπνο οκτακοσια ευρα,βαλε να χαλασα για μια βδομαδα και αλλα διακοσια σε καφεδες στη θαλασσα και για ποτακια χαλαρα το βραδυ.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
οχι κρυψε λιγο το προσωπο,και εγω ετσι θα τις βαζω απο δω και περα..με σενα ομως διπλα για να μην λενε οτι εναι μουφα η φωτο
καπως ετσι,ουκρανιδι 21 χρονων περυσι καλοκαιρι που το κατεβασα στο ελλαντα  :grin:
αντε βαλε και τις δικες σου
αψογο τασο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom