Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
δεν φορω πουκαμισα και κοστουμια διμητρακι.χτες αγορασα 2 φανελακια παλι απο χιλφινγερ και 2 απο λακοστ,τα κροκοδειλακια θα φανε το φανελακι του τιγρη χαχαχαχαχ.μετανιωσα που εδωσα τοσα λεφτα αδικα,τα περσινα,προπερσινα ακομα δεν φωρεσα μαλακιες κανω,εχει κοσμο ανεργο εδω.μποτες απο σαλαχι δεν βρηκα θα πω στην αδερφη μου που θα παει νεα υορκη να μου παρει απο το τσαινα ταουν χαχαχχα η αν μου βρει ο αδερφος μου οταν ξαναπαει φιλιπιννες.πηρα 6 ζευγαρια απο cat εκπτωση,σπορ θα κανω μπαμ καλοκαιρι οδυσσο και κυπροχαχαχαχαχα
Τα ρούχα από που τα αγoρασες?Από το παζάρι κοντά στη Συναγωγή ή από το Привоз?  :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Ρε σεις να μιλησουμε λιγο για Κιέβο; Λοιπόν απο μαμπα εχω επικεντρωθεί σε ηλικίες 30+ για παραμύθι και έρωτα. Ειναι 3-4 στις οποίες εχω πει οτι και καλα παω Κιέβο αποκλειστικά για αυτές. παντως για να ειμαι ειλικρινής δε βλέπω να ειναι και καμια φοβερά ψημένη, όλες λενε ναι στο να με συναντήσουν αλλα δεν τις βλέπω και ξετρελαμένες...

Μετα πάμε στις πιτσιρίκες... Όλες μα όλες μου λενε στεγνά για γαμησι με ταρίφα στα 800-1000 γριβνα την ωρα. Αυτές μπορώ να τις διαπραγματευτώ; Μπορώ να διαπραγματευτώ για τριολε να βγάλω και κανα γούστο;

Να κλείσω ξενοδοχείο η διαμέρισμα; Φοβάμαι μη μου σκάσει καμια πουτανα παρέα με τον ασβερκο νταβα της και αντί να γαμησω καταλήξω στην εντατική...

Τύποι επανέρχομαι: εχει κανεις να προτείνει δοκιμασμένες πουτάνες / σπονσορετς να μην φάω κανα ξύλο στα καλα καθούμενα; Ακομα καλυτερα, μπορει κανεις να προτείνει πουτάνες για τριολε;

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1

Αν ξερεις ρωσσικα,ντυνεσαι καλα,εχεις αυτοκινητο και ενα νορμαλ doma και δεν εισαι κανας πενηνταρης ρακοσυλλεκτης σαν τους πολλους που γραφουν εμπειριες απο Ουκρανια εδω τοτε μπορει να γαμας και καπoιον μουναρο τσαμπα.
και αυτο το ντύνεσαι καλα το χουμε ξαναοει με την περιπτωση του κλεωνα.ενω έχει ακριβά ρούχα  τον περνάνε για κακοντυμενο.αντίθετα οι γύφτοι που λέει  περνάνε για καλοντυμένοι στην Ουκρανία.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
παντα κλινω ραντεβου πιο περα και στεκομε μακρια απο πριν,κοβο τι παιζει και περιμενω να δω που ειναι.μετα πλισιαζω.ποτε δεν λεω τον αριθμο μου.ασφαλεστερο ειναι το μιστερ χ για αυτο το προτιμω,δεν χανεις ουτε χρονο
ένα σαλον όμως Κίεβο;μοναδικο; :think:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
τελεια....
αποτι διαβαζω εδω θελει να πας καλα προετοιμασμενος , και εγω φτανω σε λιγο στο επιθυμητο σημειο
γυμναστηριο καμποσα χρονια με καλη πρωτεινη , αμινοξεα τουρμπο , ΚΡΕΑΤΙΝΗ που σε εκτοξευει ..μπορει να παρω και κανενα απαγορευμενο κινεζικο , 120 κιλα τα παιρνω για πλακα 8 επαναληψεις , σε κανα μηνα θα παρω και την καφε ζωνη στο βαρατε , ενα 25ρη στην κωλοτσεπη ενα στιλετο στο παπουτσι ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΞΥΛΟ ΟΥΚΡΑΝΑΡΕΣ.....
α μπορει και να γαμησουμε κιολας αν τυχει.......
τελειος σεξοτουριστικος προορισμος

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.227
Πόντοι
2.356
Χαχα στεφαν,αστους να τραγουδανε για την εμπειρια τους και για διμετρες σλαβες μουναρες  :2funny:
Ελα οποτε γουσταρεις μολδαβια,ολοκληρο το φεβρουαριο ειμαι κισιναου.
Η πολη ειναι δικια μας,ξυλο τουλαχιστον δεν θα φαμε  :grin:

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
425
Πόντοι
26
Χαχα στεφαν,αστους να τραγουδανε για την εμπειρια τους και για διμετρες σλαβες μουναρες  :2funny:
Η πολη ειναι δικια μας,ξυλο τουλαχιστον δεν θα φαμε  :grin:
Ναι γυφτακια υπαρχουν αφθονα.να γνωρισεις και τα λεβεντοπαιδα της ελληνικης παροικιας εκει :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.227
Πόντοι
2.356
Ναι γυφτακια υπαρχουν αφθονα.να γνωρισεις και τα λεβεντοπαιδα της ελληνικης παροικιας εκει :2funny:
Να με γνωρισουν θες να πεις  :2funny: τα γυφτακια που τα ειδες μολδαβια εκτος απο σοροκα?
Ελλαδα πιο πολλα εχει  :2funny:  :2funny:  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Χαχα στεφαν,αστους να τραγουδανε για την εμπειρια τους και για διμετρες σλαβες μουναρες  :2funny:

τασο πως ειναι τα κοζια στη νυχτα του κισιναου? μπραβιλικια δεν εχει εκει τα μαγαζια δεν πληρωνουν τιποτα τι παιζει?

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
τελεια....
αποτι διαβαζω εδω θελει να πας καλα προετοιμασμενος , και εγω φτανω σε λιγο στο επιθυμητο σημειο
γυμναστηριο καμποσα χρονια με καλη πρωτεινη , αμινοξεα τουρμπο , ΚΡΕΑΤΙΝΗ που σε εκτοξευει ..μπορει να παρω και κανενα απαγορευμενο κινεζικο , 120 κιλα τα παιρνω για πλακα 8 επαναληψεις , σε κανα μηνα θα παρω και την καφε ζωνη στο βαρατε , ενα 25ρη στην κωλοτσεπη ενα στιλετο στο παπουτσι ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΞΥΛΟ ΟΥΚΡΑΝΑΡΕΣ.....
α μπορει και να γαμησουμε κιολας αν τυχει.......
τελειος σεξοτουριστικος προορισμος
γατακι....εγω τα 120κιλα τα εχω περσει ηδη
επειδη εχω ακουσει ενα καρο μαλακιες...αν δεν πας ψαχνοντας δεν σε πειραζει κανεναςαπο το 2006 εως το 2016 που παω στα ανατολικα τα μονο κρουσματα που ειχα σε 200 περιπου γυναικες που εχω συναντησει εκει ηταν...μια φωτογραφικη μηχανη, μια φορα 200 ευρω κι αλλη μια 40 ευρω

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.227
Πόντοι
2.356
τασο πως ειναι τα κοζια στη νυχτα του κισιναου? μπραβιλικια δεν εχει εκει τα μαγαζια δεν πληρωνουν τιποτα τι παιζει?
Φυσικα και εχει,πληρωνουν και παραπληρωνουν παντου κυκλωματα ειναι.Ενας δυο μεγαλοι εναι που ελεγχουν την νυχτα και τα μεγαλυτερα κλαμπ.
Παντως σε θεμα ασφαλειας η μολδαβια ειναι πολυ καλα και δεν σε πειραζει κανενας.Ειναι πιο φιλησυχοι σε σχεση με τους γειτονες ουκρανους για παραδειγμα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.227
Πόντοι
2.356
μας τα ειπε ο δημητρακης :2funny:
Μην τα λες σε μενα  :2funny: τον δημητρακη εγω του εκλεισα το διαμερισμα στο κισιναου και εστειλα τον δικο μου τον μολδαβο να τον παραλαβει απο το αεροδρομιο  :grin: τον τραβηξε και βιντεο  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ουκρανία δεν κινδυνεύεις είναι πολύ μαλακή χώρα.Ακόμα και με την πούτσα έξω να είσαι στα κλαμπ με αρχοντική εμφάνιση δε σε πειράζει κανείς.
Αντίθετα Ρωσία σου κολλάνε πολλοί τύποι μεθύστακες,γκόπνικς,μπάτσοι είναι πολύ πιο σκληρά τα πράγματα.Σίγουρα δηλαδή ένας Βαλκανιόμαγκας θα συναντήσει πολύ μεγαλύτερη αντίσταση στη ρωσική επαρχία από ό,τι στην Ουκρανία.
Αν κάνεις κοννέ μόνο από το ίντερνετ και είσαι εκτός ραντάρ δε σε προσέχει κανένας απολύτως είσαι 100% ασφαλής.Αμα βγεις στις πλατείες με τον πούτσο και αρχίσεις ανηλεές καμάκι σε προσέχουνε αλλά και πάλι υποτάσσονται στη φυσική σου υπεροχή.Ετσι είναι η κατάσταση Ουκρανία.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
γατακι....εγω τα 120κιλα τα εχω περσει ηδη
επειδη εχω ακουσει ενα καρο μαλακιες...αν δεν πας ψαχνοντας δεν σε πειραζει κανεναςαπο το 2006 εως το 2016 που παω στα ανατολικα τα μονο κρουσματα που ειχα σε 200 περιπου γυναικες που εχω συναντησει εκει ηταν...μια φωτογραφικη μηχανη, μια φορα 200 ευρω κι αλλη μια 40 ευρω
τα 120 στανταρ τα περασες και τα κουβαλας συνεχεια χαχαχαχαχαχα
σε φαγαν φωτογραφικη? καλα τα 200 πως απο τη τσεπη?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
θα γινει τασο αλλα καλοκαιρακι εχω υποχρεωσεις εδω τωρα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ουκρανία δεν κινδυνεύεις είναι πολύ μαλακή χώρα.Ακόμα και με την πούτσα έξω να είσαι στα κλαμπ με αρχοντική εμφάνιση δε σε πειράζει κανείς.
Αντίθετα Ρωσία σου κολλάνε πολλοί τύποι μεθύστακες,γκόπνικς,μπάτσοι είναι πολύ πιο σκληρά τα πράγματα.Σίγουρα δηλαδή ένας Βαλκανιόμαγκας θα συναντήσει πολύ μεγαλύτερη αντίσταση στη ρωσική επαρχία από ό,τι στην Ουκρανία.
Αν κάνεις κοννέ μόνο από το ίντερνετ και είσαι εκτός ραντάρ δε σε προσέχει κανένας απολύτως είσαι 100% ασφαλής.Αμα βγεις στις πλατείες με τον πούτσο και αρχίσεις ανηλεές καμάκι σε προσέχουνε αλλά και πάλι υποτάσσονται στη φυσική σου υπεροχή.Ετσι είναι η κατάσταση Ουκρανία.
ετσι νομιζεις.αλλα παιδια την πατησαν και απο ιτερνετ,μιστερ χ μονο ασφαλες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom