κλώνος ή όχι μονο παπαριές λέει.πετάει κάτι ανούσιες και άσχετες παπαριές ή κανά βίντεο στα ρώσικα για να δείξει ότι κάτι κάνει.δεν καταλαβαίνει ότι εδώ σ αυτό το νήμα πολλοί ξέρουν ρώσικα και ότι αυτές οι παπαριές που βάζει για λόγους εντυπωσιασμού υποτίθεται δεν δημιουργούν καμία απολύτως εντύπωση.πληροφορίες για το θέμα δίνει μηδέν.μόνο μας λέει πόσο όμορφος είναι και τί άσχημοι οι άλλοι.Με τον Κλωνοπάπ εχει μιλησει ο Fidel με καμερα και τον εχει δει οτι ειναι πραγματικός και οχι κλώνος.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Μόνο πολλά;μπορεί ο μέσος πορνοτουρίστας να έχει όλα αυτά τα άν;μαλλον όχι.το μόνο που θα γαμίσει είναι καμία τυφλή βίζιτα από τα πολλά σάιτ με μούφα φωτογραφίες που κυκλοφορούν για κίεβο.μιλώντας στα αγγλικά.Εντάξει καταλάβαμε !!!
Απλά είναι αρκετά τα αν ( οι προυποθέσεις δηλαδή ) όπως το θέτεις !!!
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
αααααα τετειο αμαξι θελουν και εμφανιση και εγω που νομιζα οτι δακτυλιαζονται στα τραμ και στα τρενα με τον καθε πενηνταρη χαχαχαχαχ.πεσστα βαλκανιεΕδώ είναι ο τύπος άντρα που γουστάρουν οι Σλάβες.Βαλκανιόμαγκας,κλαρίνο,ακριβό όχημα,χλιδάτο γενικα στη χλίδα μέσα.Οι Σέρβοι έχουν ακριβώς το look και το στυλ που χρειάζεται.
Αμα έχεις αυτό το στυλ τις παίρνεις όλες σουβλάκι τρυπάς τη μία μετά την άλλη.
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
εβαλες κανα χαζο που σε γυριζει βιντεο να δουλεψει τον φιντελ.για ελαδειξε τον σε μενα.καπειος μου εκανε πλακα προχτες,εγραφε μαλακιες.σημερα του εστειλα στειλε μου που εισαι να ερθω για καφε λεει αθηνα,νομιζα ουκρανια ηταν.κριμα θα τον αφηνα να ζησει για να σου διηγηθει τι του εκαναν χαχαχαχαχαχ.μου λεει αθηνα ειμαι ο τυπος.δεν θα τον ψαχνω και αθηναΣκεφτεστε το Σκυλοχάρα στη θεση του? να λεει οτι θα τους κάνει μυνηση!
Γ'αυτο μην ακουτε οτι γραφει ο Βλάκμαν γιατι το μονο που θα καταφερετε ειναι να φάτε ξυλο αν φερθειτε ετσι οπως λεει
Αυτός ηταν μεθυσμενος και ενοχλούσε,πολλες φορες οι μεθυσμενοι ειναι ενοχλητικοι.
Με τον Κλωνοπάπ εχει μιλησει ο Fidel με καμερα και τον εχει δει οτι ειναι πραγματικός και οχι κλώνος.
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ναι ναι δεν υπαρχουν τετεια στο κιεβο,χειροτερα γινονται στα αληθεια.Αυτος ειχε βγει σε τηλεοπτικο σοου με τον RooshV. Εχει εκπομπη με εμφανως στημενες απαγωγες σεξοτουριστων.
Ωραιο κωλαρακι αυτη με το ροζ θα την εσπρωχνε ο γιατρος.
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Χωρίς πλάκα τώρα !!!
Ολο αυτο το κατασκοπιλίκι ( που δεν αμφισβητώ αν είναι σωστό η λάθος ) αξίζει το κόπο για ένα γαμήσι ??
Αν στην ελλάδα ήξερες κλείνοντας ένα call girl ότι υπάρχει μια πιθανότητα ( έστω πολύ μικρή !!! ) να στη στήσουν και αντί να γαμήσεις να σε ξυλοκοπήσουν και να σε κλέψουν θα το σκεφτόσουν καν ???
Πολύ ιδιαίτερο μέρος το κίεβο. Απο τη μια μεριά διαβάζεις ότι οι Ουκρανοί είναι πιο φιλικοί απο τους ρώσους. Απο την άλλη ότι πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά γιατί μπορεί να στη στήσουν και να σε ξυλοκοπήσουν και να σε κλέψουν απο το πουθενά.
Βάλε και το ψωλόκρυο, βάλε και τις υπερβολικά ψηλές οικονομικές απαιτήσεις των πραγματικά όμορφων γυναικών τους, που γίνονται εξωπραγματικές για τους ξένους, βάλε και το μεγάλο εμπόδιο της γλώσσας.
Μπορεί κάποιος σοβαρά να μου βρεί κάποιο λόγο για τον οποίο κάποιος να πάει εκεί πάνω για να εξασκήσει το άθλημα που το site υπαινίσεται ??
Και ας μην αναφερθεί κάποιος στην υπεροχή της Σλαβικής φυλής, γιατί ανάλογα όμορφες γυναίκες αμα πληρώσεις βρίσκεις σε ένα σκασμό χώρες με πολύ λιγότερα λεφτά απο αυτά που διαβάζουμε για την Ουκρανία και χωρίς όλα τα παραπάνω μειονεκτήματα που διαβάζουμε !!
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ο διμητρακης λεει ειναι πιο φιλικοι.ακουσες να λεω ειναι ποτε?στον σαλονικιο την εστησαν τον οχτωβριο μολισ εφυγα την επομενη μερα.ας ρωτησει ο διμιτρακις τι του εκαναν.τους απειλεισα και χεστηκαν,ζητησαν συγνωμη στον σαλονικιο.μεα ζητουσα λεφτα απο αυτους.ειπα εδωσα 10 χιλιαδες σε μπραβους και τα θελω απο αυτους.αυριο κατεβαινει παλι ο σαλονικιος αλλες 3-4 εβδομαδες.εγω 20 μαρτιου θα παω,φεβραρι οχι.
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
παντα κλινω ραντεβου πιο περα και στεκομε μακρια απο πριν,κοβο τι παιζει και περιμενω να δω που ειναι.μετα πλισιαζω.ποτε δεν λεω τον αριθμο μου.ασφαλεστερο ειναι το μιστερ χ για αυτο το προτιμω,δεν χανεις ουτε χρονοοι μικρες που μιλας γραφουν για σεξ στο προφίλ; το στησιμο για ξυλο παιζει και να το φοβασαι.ασε τις μαλακιες που λεει ο κμαν.μπορεις να κανεις το εξης δοκιμασμενο κολπο,της λες που να ρθει και βγαίνεις να περιμενεις στο δρομο.της εχεις πει ηδη που να ρθει,οδο,τηλεφωνο,διαμερισμα, και να σε παρει και τηλεφωνο αν δεν μπορει να μπει στην εισοδο.εχουν κωδικο τα θυροτηλεφωνα .ή μπορεις να της πεις μολις φτασεις παρε τηλ για να σου δωδσω τον αριθμο του διαμερισματος.για να εχεις κι αλλα περιθωρια ελιγμων και βγαινεις και περιμενεις στο δρομο.αν δεις οτι κατεβαινει απο αμαξι γκομενα με ασβερκους ή μονο ασβερκοι και κινουνται στην εσωτερικη αυλη,οι πολυκατοικιες εκει εχουν περασμα απ το δρομο σε εσωτερικη αυλη απο πισω με διαφορες εισοδους πολυκατοικιων ,δεν μπαινεις σε καμια περιπτωση στην αυλη.κανε παραπερα στο δρομο και κοψε κινηση.στο δρομο δεν θα σε πειράξει κανενας.αν νιωσεις κινδυνο απλα απομακρυνεσαι με ελαφρα.αλλιψς ειπα καθεσαι και κοβεις κινηση. Αν δεις και κατεβει μια μονη της την παιρνεις απο πισω προς την αυλη.και αφου δεις οτι παει στην εισοδο της δικης σου ποκυκατοικιας,τοτε εισαι μαλλον σίγουρος.θα βγαλει το τηλεφωνο να σε παρει για τον αριθμο διαμερισματος.μαλλον λεω γιατι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γίνει,χαχα.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
τα ειδα λαιφ χιλιαδες φορες τα βιντεο με ξυλοδαρμους που βλεπεται.αστε να λενε οι αλλοι ημουν ασφαλεις κιεβο.πως ησουν ασφαλεις ρε φιλε?κυκλοφωρουσες πανω κατω χρισατικ που εχει τοση αστθνομια και ετρωγες στα εστιατορια γυρω.δεν βγηκατε με μετρο η να πατε σε αλλες περιοχες,σκοτεινες.διαβαστε στο ιτερνετ επικυνδηνες περιοχες στο κιεβο.βγαινεισ απο μετρο και αμεσως μπαινεις σε δασακι.εκει σε περιμενουν με πιστολια τραυματισμου και μαχαιρια.γιδροπαρκ και τροεσινα δεν ειναι τιποτα,εχει 2-3 αλλες περιοχες εξω απο κεντρο πολυ πιο επικυνδινες.
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
δεν φορω πουκαμισα και κοστουμια διμητρακι.χτες αγορασα 2 φανελακια παλι απο χιλφινγερ και 2 απο λακοστ,τα κροκοδειλακια θα φανε το φανελακι του τιγρη χαχαχαχαχ.μετανιωσα που εδωσα τοσα λεφτα αδικα,τα περσινα,προπερσινα ακομα δεν φωρεσα μαλακιες κανω,εχει κοσμο ανεργο εδω.μποτες απο σαλαχι δεν βρηκα θα πω στην αδερφη μου που θα παει νεα υορκη να μου παρει απο το τσαινα ταουν χαχαχχα η αν μου βρει ο αδερφος μου οταν ξαναπαει φιλιπιννες.πηρα 6 ζευγαρια απο cat εκπτωση,σπορ θα κανω μπαμ καλοκαιρι οδυσσο και κυπροχαχαχαχαχα
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
καλα λεει ο κμαν μην φοβασται ουκρανια,νομιζει εκει οτιτον κοπσαλ μπαμπα θα βρει μπροστα του.προσεχε κμαν μην σου τι στισει ο αλι μπαμπα και οι 40 κλεφτες και φυγεις δερμενος και συγγαμενος απο το κιεβο χαχαχχαχαχ.κιεβο δεν ειναι τα τσιγγανακια που ετρεχα βουκουρεστι και χεστηκαν.
ypostratigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τι επαθε ρε το ατομο? Καλα μιλαμε για ηττα... Κμαν ετοιμασου
ypostratigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μην με ξαναπει κανεις κλωνο θα του κοψω τα ποδιατο 1/5 της τιμης εσυ που το ειδες .ακομα και στο βίντεο που μας παρουσίασε παραπάνω ο κλωνοπαπ στην Οδησσό ζητάνε 600 με 800 γριβνα από τους ντόπιους.στο Κίεβο είναι ακριβότερα
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
γεια σου κλωνε.οχτωβρη πηγα μπουρδελοτσαρκα στο λιμανι δεν ειχε ουτε μια πουτανα στον δρομο,πηγα 2 φορες.Μην με ξαναπει κανεις κλωνο θα του κοψω τα ποδια
ypostratigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ας μην νευριασω... Ειπα οτι ενω εχω μητερα ρωσιδα δεν εχω μαθει την γλωσσα! Επισης εχω πει οτι δεν εχω αναγκη να ταξιδευω για να γαμαω.κλώνος ή όχι μονο παπαριές λέει.πετάει κάτι ανούσιες και άσχετες παπαριές ή κανά βίντεο στα ρώσικα για να δείξει ότι κάτι κάνει.δεν καταλαβαίνει ότι εδώ σ αυτό το νήμα πολλοί ξέρουν ρώσικα και ότι αυτές οι παπαριές που βάζει για λόγους εντυπωσιασμού υποτίθεται δεν δημιουργούν καμία απολύτως εντύπωση.πληροφορίες για το θέμα δίνει μηδέν.μόνο μας λέει πόσο όμορφος είναι και τί άσχημοι οι άλλοι.
και ελλαδα γαμαω αλλα σιγουρα Ρωσια θα γαμουσα ακομα περισσοτερο... Ρε κακομοιρηδες ουτε για καφε δεν εχω αναγκη να παω,μονο απο το γυμναστηριο ριχνω γκομενες...αλλα εγω φταιω που νευριαζω... :S Τελος, οντως εχεις δικιο οτι καμια φορα ξεφευγω και δεν δινω τις απαραιτητες πληροφοριες για το νοημα του θεματος
ypostratigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Για μενα μιλας εσυ? Ο Δημητρακης κανει πλακα αλλα εγω προβλεπω να τρωτε καμια λαιβ φαπα καμια ωραεβαλες κανα χαζο που σε γυριζει βιντεο να δουλεψει τον φιντελ.για ελαδειξε τον σε μενα.καπειος μου εκανε πλακα προχτες,εγραφε μαλακιες.σημερα του εστειλα στειλε μου που εισαι να ερθω για καφε λεει αθηνα,νομιζα ουκρανια ηταν.κριμα θα τον αφηνα να ζησει για να σου διηγηθει τι του εκαναν χαχαχαχαχαχ.μου λεει αθηνα ειμαι ο τυπος.δεν θα τον ψαχνω και αθηνα
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Ειπα οτι ενω εχω μητερα ρωσιδα δεν εχω μαθει την γλωσσα!
εισαι παγκοσμια πρωτοτυπια δηλαδη.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
καλα λεει ο κμαν μην φοβασται ουκρανια,νομιζει εκει οτιτον κοπσαλ μπαμπα θα βρει μπροστα του.προσεχε κμαν μην σου τι στισει ο αλι μπαμπα και οι 40 κλεφτες και φυγεις δερμενος και συγγαμενος απο το κιεβο χαχαχχαχαχ.κιεβο δεν ειναι τα τσιγγανακια που ετρεχα βουκουρεστι και χεστηκαν.
αν εβγαινε απο το στενο ο μπαμπας τσιγγανος θα χτυπαγανε οι φτερνες σου στην πλατη απο την τρεχαλα. και μετα λες γιατι τρως ξυλο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 41