Θα σου τον πω το λογο. Ειναι οτι ( για εδω μιλαω και τετοιες χωρες τελοσπαντων ) παγιδευομαι καπως ευκολα στην γαμημενη την καταρα την παγιδα του friend zone . Aν σκασει κανενας που δε ξερει και δει θα πει " α τον πουστη γαμαει οτι κινειται τα παιζει στα δαχτυλα τα γκομενακια , τυχερος που ειναι εκει περα" κλπ. Ομως εδω δεν ειναι Ελλαδα. Που του λεει καλημερα το αλλου γυναικα και ψηνει αρνια απο τη χαρα του.
Ειναι και ετσι οι γκομενες εδω περα, δλδ ειναι μεν κολλημενες , αλλα απο την αλλη ειναι επικοινωνιακες και ολη την ωρα μες στην παρλα και κανουν σα χαζοχαρουμενα 10χρονα. Μη φανταστεις βεβαια οτι πεφτει κανα παρτυ με γαμησια και εγω μενω στην απεξω. Ολοι εδω λιγο πολυ στο ιδιο μοτιβο ειναι. Σχεσεις και ζευγαρακια και μεχρι εκει. Για αυτο μην ακους τις παπατζες που λενε διαφοροι για δηθεν οργια και το ενα και τ αλλο.
Απο εκει και περα λιγο ενδιαφερει το σαιτ φυσικα αν γαμαω εγω η αν ειμαι ασχημος η οχι. Για το πως ειναι το μερος και γενικα οι χωρες εδω γυρω ενδιαφερεται ο κοσμος και οτι βλεπω απλα αυτο γραφω.
Η Πολωνέζα θέλει ένα λόγο για να πάει μαζί σου.Αυτός είναι ή πιθανότητα γάμου ή λεφτά.Τσιλιμπουρδίζουν με πολλούς αλλά κάθονται με όσους κρίνουν οτι είναι marriage material και όσους προσφέρουν μπαγιόκο.Είναι τρελλές βέβαια καμιά φορά δηλαδή συνήθως επιλέγουν τα απολύτως λάθος άτομα τραγικές επιλογές.
Οι Ουκρανές είναι κάπως πιο λογικές.Δηλαδή μια ωραία Ουκρανέζα που έχει μείνει δύο χρόνια στην Ελλάδα θα ρουφάει ψωλόχυμα σε κάποιον ευκατάστατο ή πλούσιο ενώ η Πολωνέζα παίζει να παίρνει πίπες στον Αράπη,σε πάκη,Αραβα ή σε παντρεμένο χωρίς καμιά προοπτική.Εχουν τη μαλακία στο αίμα τους για αυτό και υποφέρουν συνέχεια.