Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Θα σου τον πω το λογο. Ειναι οτι ( για εδω μιλαω και τετοιες χωρες τελοσπαντων ) παγιδευομαι καπως ευκολα στην γαμημενη την καταρα την παγιδα του friend zone . Aν σκασει κανενας που δε ξερει και δει θα πει " α τον πουστη γαμαει οτι κινειται τα παιζει στα δαχτυλα τα γκομενακια , τυχερος που ειναι εκει περα" κλπ. Ομως εδω δεν ειναι Ελλαδα. Που του λεει καλημερα το αλλου γυναικα και ψηνει αρνια απο τη χαρα του.
Ειναι και ετσι οι γκομενες εδω περα, δλδ ειναι μεν κολλημενες , αλλα απο την αλλη ειναι επικοινωνιακες και ολη την ωρα μες στην παρλα και κανουν σα χαζοχαρουμενα 10χρονα.  Μη φανταστεις βεβαια οτι πεφτει κανα παρτυ με γαμησια και εγω μενω στην απεξω. Ολοι εδω λιγο πολυ στο ιδιο μοτιβο ειναι. Σχεσεις και ζευγαρακια και μεχρι εκει.  Για αυτο μην ακους τις παπατζες που λενε διαφοροι για δηθεν οργια και το ενα και τ αλλο.
Απο εκει και περα λιγο ενδιαφερει το σαιτ φυσικα αν γαμαω εγω η αν ειμαι ασχημος η οχι. Για το πως ειναι το μερος και γενικα οι χωρες εδω γυρω ενδιαφερεται ο κοσμος και οτι βλεπω απλα αυτο γραφω.

Η Πολωνέζα θέλει ένα λόγο για να πάει μαζί σου.Αυτός είναι ή πιθανότητα γάμου ή λεφτά.Τσιλιμπουρδίζουν με πολλούς αλλά κάθονται με όσους κρίνουν οτι είναι marriage material και όσους προσφέρουν μπαγιόκο.Είναι τρελλές βέβαια καμιά φορά δηλαδή συνήθως επιλέγουν τα απολύτως λάθος άτομα τραγικές επιλογές.
Οι Ουκρανές είναι κάπως πιο λογικές.Δηλαδή μια ωραία Ουκρανέζα που έχει μείνει δύο χρόνια στην Ελλάδα θα ρουφάει ψωλόχυμα σε κάποιον ευκατάστατο ή πλούσιο ενώ η Πολωνέζα παίζει να παίρνει πίπες στον Αράπη,σε πάκη,Αραβα ή σε παντρεμένο χωρίς καμιά προοπτική.Εχουν τη μαλακία στο αίμα τους για αυτό και υποφέρουν συνέχεια.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η Πολωνέζα θέλει ένα λόγο για να πάει μαζί σου.Αυτός είναι ή πιθανότητα γάμου ή λεφτά.Τσιλιμπουρδίζουν με πολλούς αλλά κάθονται με όσους κρίνουν οτι είναι marriage material και όσους προσφέρουν μπαγιόκο.Είναι τρελλές βέβαια καμιά φορά δηλαδή συνήθως επιλέγουν τα απολύτως λάθος άτομα τραγικές επιλογές.
Οι Ουκρανές είναι κάπως πιο λογικές.Δηλαδή μια ωραία Ουκρανέζα που έχει μείνει δύο χρόνια στην Ελλάδα θα ρουφάει ψωλόχυμα σε κάποιον ευκατάστατο ή πλούσιο ενώ η Πολωνέζα παίζει να παίρνει πίπες στον Αράπη,σε πάκη,Αραβα ή σε παντρεμένο χωρίς καμιά προοπτική.Εχουν τη μαλακία στο αίμα τους για αυτό και υποφέρουν συνέχεια.

Iσχύει. Ειδικα η τελευταια φραση, οτι εχουν τη μαλακια στο αιμα τους για αυτο και υποφέρουν συνέχεια . Αυτοκαταστροφικοι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι Ουκρανές είναι πιο ψυχρές πραγματίστριες.Σε κόβουν πόσα έχεις και πόσα μπορούν να αρμέξουνε.Καμιά φορά μαλακίζονται και αυτές βέβαια αλλά πιο πολύ γιατί δεν ξέρουν την πραγματικότητα του δυτικού κόσμου νομίζουν οτι οι Γερμανοί π.χ. έχουν μέσο εισόδημα 6000 ευρώ και είναι όλοι χεσμένοι στο χρήμα.Είναι όμως κάπως δικαιολογημένες όταν μεταναστεύουν στη Δύση πολύ γρήγορα καταλαβαίνουν την πραγματική κατάσταση.
Αντίθετα οι Πολωνέζες παραμένουν στις ψευδαισθήσεις τους.Είναι ονειροπόλες,ρομαντικές,αλλοπρόσαλες,εντελώς ασταθείς,συναισθηματικές στο έπακρο άλλα αντ άλλων.Ενας φραγκάτος χάνει αμέσως την υπομονή του.Για αυτό προτιμούν υποδεέστερους τύπους για τον πούτσο τελείως οικονομικά,εμφανισιακά κτλ που πιστεύουν οτι θα τις ανέχονται.Τεράστια λάθη τραγικές επιλογές.

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Οι Ουκρανές είναι πιο ψυχρές πραγματίστριες.Σε κόβουν πόσα έχεις και πόσα μπορούν να αρμέξουνε.Καμιά φορά μαλακίζονται και αυτές βέβαια αλλά πιο πολύ γιατί δεν ξέρουν την πραγματικότητα του δυτικού κόσμου νομίζουν οτι οι Γερμανοί π.χ. έχουν μέσο εισόδημα 6000 ευρώ και είναι όλοι χεσμένοι στο χρήμα.Είναι όμως κάπως δικαιολογημένες όταν μεταναστεύουν στη Δύση πολύ γρήγορα καταλαβαίνουν την πραγματική κατάσταση.
Αντίθετα οι Πολωνέζες παραμένουν στις ψευδαισθήσεις τους.Είναι ονειροπόλες,ρομαντικές,αλλοπρόσαλες,εντελώς ασταθείς,συναισθηματικές στο έπακρο άλλα αντ άλλων.Ενας φραγκάτος χάνει αμέσως την υπομονή του.Για αυτό προτιμούν υποδεέστερους τύπους για τον πούτσο τελείως οικονομικά,εμφανισιακά κτλ που πιστεύουν οτι θα τις ανέχονται.Τεράστια λάθη τραγικές επιλογές.
Ρε κμαν να σου κανω μια ερωτηση? Με τοσα που χαλας τι θα εχεις να τρως μετα τα 55?Συνταξη θα παρεις απο Γερμανια? Μεχρι ποτε θα σκαρφαλωνεις σε κολωνες?  :2funny: :2funny: :2funny:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Μαγκες για οσους τελος παντων ασχολουμαστε με Ουκρανια για δικους μας λογους[ασχημοι,ομορφοι,πλουσιοι,φτωχοι,εργατες,επιχειρηματιες] τσεκαρετε αυτο το ρεπορταζ για το πως η ουκρανικη οικονομικη κριση αναγκασε πολλες κοπελες να βγουν στην πορνεια[δεν χρειαζετε να ξερετε ρωσικα,απλα δειτε το]...

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ξεσπιτωνεσαι ,παίρνεις τα βουνα,αεροπορικα εισιτηρια,ξενοδοχεία, για να γαμησεις πατσαβουρες μσ 100 δολάρια  που παιζει να είναι  και οροθετικες.
Αυτο καταλαβες εσυ? Εαν πας μαζι με ολα τα αλλα που λεμε θα κανεις και καμια τετοια φορτωτικη... :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μαγκες για οσους τελος παντων ασχολουμαστε με Ουκρανια για δικους μας λογους[ασχημοι,ομορφοι,πλουσιοι,φτωχοι,εργατες,επιχειρηματιες] τσεκαρετε αυτο το ρεπορταζ για το πως η ουκρανικη οικονομικη κριση αναγκασε πολλες κοπελες να βγουν στην πορνεια[δεν χρειαζετε να ξερετε ρωσικα,απλα δειτε το]...

Καλά,την κρίση περίμεναν οι Ουκρανέζες.Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν είναι διαχρονικά.Φανταστείτε πόσο βαρετή θα ήταν η ζωή χωρίς τις Σλάβες σκέτη αυτοκτονία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ρε κμαν να σου κανω μια ερωτηση? Με τοσα που χαλας τι θα εχεις να τρως μετα τα 55?Συνταξη θα παρεις απο Γερμανια? Μεχρι ποτε θα σκαρφαλωνεις σε κολωνες?  :2funny: :2funny: :2funny:

Κάτσε πρώτα να ζήσουμε μετά τα 55.Με τέτοια σκυλίσια ζωή υπερωρίες γαμήσια και στέρηση ύπνου θα δούμε πόσο θα φτάσει.Αλλά έτσι είναι η βαλκανική ζωή γρήγορη και ζειν επικινδύνως.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ είναι ο τύπος άντρα που γουστάρουν οι Σλάβες.Βαλκανιόμαγκας,κλαρίνο,ακριβό όχημα,χλιδάτο γενικα στη χλίδα μέσα.Οι Σέρβοι έχουν ακριβώς το look και το στυλ που χρειάζεται.

Αμα έχεις αυτό το στυλ τις παίρνεις όλες σουβλάκι τρυπάς τη μία μετά την άλλη.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εδώ είναι ο τύπος άντρα που γουστάρουν οι Σλάβες.Βαλκανιόμαγκας,κλαρίνο,ακριβό όχημα,χλιδάτο γενικα στη χλίδα μέσα.Οι Σέρβοι έχουν ακριβώς το look και το στυλ που χρειάζεται.

Περίεργο δεν ακουσα καμιά γκόμενα να πηγαίνει στη Σερβία για να πηδηχτεί? :think: :2funny:
  Το μονο που θελουν απ'αυτα που ειπες ειναι το ακριβο οχημα και η χλιδη.Ο βαλκάνιος τσοπάνης μενει στη καλητερη περιπτωση με το πουλί στο χέρι στη χειρότερη τρωει ξυλο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
  Ειδαμε πως ξεσκισε ο Βαλκάνιος γρονθοτσοπάνης  :jerking: :2funny: στην Κρακοβία  :2funny: Βαρυστομάχιασε απο της χυλόπιτες που του ρίχνανε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1

Ρε κμαν αυτο το ειδος αντρα που λες εχει περαση μονο στην αφρικη  :2funny: :2funny: :2funny: Αντε να πας με τετοια βαλκανιομαγκια να γαμησεις :2funny: :2funny: :2funny: Ηθελα να βγουμε κανα βραδυ αλλα μαλλον θα το αναβαλλω γιατι θα φας το ξυλο της ζωης σου και θα αναγκαστω να σε μεταφερω στο νοσοκομειο και θα μου φας χρονο  :2funny: :2funny: :2funny:  :rockon:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Ρε σεις να μιλησουμε λιγο για Κιέβο; Λοιπόν απο μαμπα εχω επικεντρωθεί σε ηλικίες 30+ για παραμύθι και έρωτα. Ειναι 3-4 στις οποίες εχω πει οτι και καλα παω Κιέβο αποκλειστικά για αυτές. παντως για να ειμαι ειλικρινής δε βλέπω να ειναι και καμια φοβερά ψημένη, όλες λενε ναι στο να με συναντήσουν αλλα δεν τις βλέπω και ξετρελαμένες...

Μετα πάμε στις πιτσιρίκες... Όλες μα όλες μου λενε στεγνά για γαμησι με ταρίφα στα 800-1000 γριβνα την ωρα. Αυτές μπορώ να τις διαπραγματευτώ; Μπορώ να διαπραγματευτώ για τριολε να βγάλω και κανα γούστο;

Να κλείσω ξενοδοχείο η διαμέρισμα; Φοβάμαι μη μου σκάσει καμια πουτανα παρέα με τον ασβερκο νταβα της και αντί να γαμησω καταλήξω στην εντατική...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Ρε κμαν αυτο το ειδος αντρα που λες εχει περαση μονο στην αφρικη  :2funny: :2funny: :2funny: Αντε να πας με τετοια βαλκανιομαγκια να γαμησεις :2funny: :2funny: :2funny: Ηθελα να βγουμε κανα βραδυ αλλα μαλλον θα το αναβαλλω γιατι θα φας το ξυλο της ζωης σου και θα αναγκαστω να σε μεταφερω στο νοσοκομειο και θα μου φας χρονο  :2funny: :2funny: :2funny:  :rockon:

Ναι αλλα ακομη και εκει εχει νοσοκομες. Να μην ξεχνιομαστε. Πρεπει να ειμαστε συνεχως σε εγρηγορση και να προσαρμοζουμε το σχεδιο. Μονο σε περιπτωση καθετηρα τη παταμε οι τσοπανηδες !! :2funny: :2funny:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Κάτσε πρώτα να ζήσουμε μετά τα 55.Με τέτοια σκυλίσια ζωή υπερωρίες γαμήσια και στέρηση ύπνου θα δούμε πόσο θα φτάσει.Αλλά έτσι είναι η βαλκανική ζωή γρήγορη και ζειν επικινδύνως.

Μη το λες αυτο. Στο τεταρτο σεκουελ του  rambo το john Rambo, ο σταλονε στα 60 plus ητανε και εκανε στο βιετναμ αναλογες αποστολες με τους βαλκανοτσοπανηδες στην ουκρανια. Υπαρχει χρονος !!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ρε σεις να μιλησουμε λιγο για Κιέβο; Λοιπόν απο μαμπα εχω επικεντρωθεί σε ηλικίες 30+ για παραμύθι και έρωτα. Ειναι 3-4 στις οποίες εχω πει οτι και καλα παω Κιέβο αποκλειστικά για αυτές. παντως για να ειμαι ειλικρινής δε βλέπω να ειναι και καμια φοβερά ψημένη, όλες λενε ναι στο να με συναντήσουν αλλα δεν τις βλέπω και ξετρελαμένες...

Μετα πάμε στις πιτσιρίκες... Όλες μα όλες μου λενε στεγνά για γαμησι με ταρίφα στα 800-1000 γριβνα την ωρα. Αυτές μπορώ να τις διαπραγματευτώ; Μπορώ να διαπραγματευτώ για τριολε να βγάλω και κανα γούστο;

Να κλείσω ξενοδοχείο η διαμέρισμα; Φοβάμαι μη μου σκάσει καμια πουτανα παρέα με τον ασβερκο νταβα της και αντί να γαμησω καταλήξω στην εντατική...

Διαμέρισμα εννοείται.Στα ξενοδοχεία ζητάνε στοιχεία και ταυτότητα και οι γκόμενες ψαρώνουνε.Εκτός αν λαδώσεις βέβαια τη ρεσεψιόν αλλά φαίνεται περίεργο.
Να διαπραγματευτείς με σεμιπρος δε γίνεται.Αυτές είναι οι τιμές φιξ.Ετσι κι αλλιώς δε θα πας.
Παραμύθι δεν μπορείς να πουλήσεις Κίεβο.Οι γκόμενες τα έχουν ακούσει όλα και από τους μεγαλύτερους παραμυθάδες της υφηλίου όπως τους Ιταλούς οπότε σανό δεν τρώνε πλέον.Μόνο το ζεστό κασέρι μετράει πλέον.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
:2funny: :2funny: :2funny:
Ο φοβος φυλαει τα ερμα !!!
Αν χρειαστει πριν το γαμησι δερνουμε κιολας για προθερμανση !!!
:2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μη φοβάστε γενικά το ξύλο Ουκρανία.Ουκρανία λαδώνεις τους πάντες.Το χρήμα είναι βασιλιάς.Οσο έχεις ρευστό γαμείς και δέρνεις.Δεν είναι Ρωσία.Είναι μαλακή χώρα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μη φοβάστε γενικά το ξύλο Ουκρανία.Ουκρανία λαδώνεις τους πάντες.Το χρήμα είναι βασιλιάς.Οσο έχεις ρευστό γαμείς και δέρνεις.Δεν είναι Ρωσία.Είναι μαλακή χώρα.
Ναι οταν θα σε βαράνε 3-4 άτομα εσυ βγάλε να τους δώσεις λεφτά  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom