Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
μιλαω για εμφανιση. αποκλειω να εισαι πιο αυστηρος ή πιο αντικειμενικος ή πιο συνηθισμενος σε περιβαλλον με ωραια μουνια απο εμενα. δεν στεκει αυτο που λες. τελικα καταληγω οτι δεν γαμεις οχι μονο λογω τροπου αλλα και λογω βλαμενου γουστου. η μια σου μυριζει η αλλη σου βρωμαει
Αυτο που μου αρεσει σε σενα ειναι οτι εχεις εναν καλο λογο για ολους  :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
μιλαω για εμφανιση. αποκλειω να εισαι πιο αυστηρος ή πιο αντικειμενικος ή πιο συνηθισμενος σε περιβαλλον με ωραια μουνια απο εμενα. δεν στεκει αυτο που λες. τελικα καταληγω οτι δεν γαμεις οχι μονο λογω τροπου αλλα και λογω βλαμενου γουστου. η μια σου μυριζει η αλλη σου βρωμαει

Φιλε εγω παω απο Πολωνια στην Τσεχια η τη Σλοβακια και εσυ πας απο την Ελλαδα η τελοσπαντων τις βλεπεις στην Ελλαδα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
και αυτες και οι υπολοιπες. φοιτητριες μπαργουμανες σερβιτορες πωλητριες κλπ κλπ. οταν μιλαω εγω ειναι λιρα εκατο να σκας και να ακους.

Oκ , αντε, καλα οι σερβιτορες και οι πωλητριες αλλα... ουκρανομολδαβες φοιτητριες? :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Φιλε εγω παω απο Πολωνια στην Τσεχια η τη Σλοβακια και εσυ πας απο την Ελλαδα η τελοσπαντων τις βλεπεις στην Ελλαδα.

οχι δεν τις βλεπω ελλαδα τις βλεπω τσεχια και σλοβακια. ο εκτορ μιλαει μονο εαν εχει παει και ξερει. μπρατισλαβα μαρεσει ιδιαιτερα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
οχι δεν τις βλεπω ελλαδα τις βλεπω τσεχια και σλοβακια. ο εκτορ μιλαει μονο εαν εχει παει και ξερει. μπρατισλαβα μαρεσει ιδιαιτερα.

Nαι βρε παληκαρι μου αλλα πας απο Ελλαδα. Λογικο να σου κανουν εντυπωση , επειδη φαινονται διαφορετικες. Εγω που παω απο δω, ιδιες ειναι και δε χτυπανε στο ματι τοσο πολυ. Δεν ειναι , ποιες ειναι πιο ομορφες, αλλα ιεναι το διαφορετικο που σε τραβαει. Και ενας τσεχο-πολωνο-ουκρανο-ρωσος αν παει Ελλαδα, Τουρκια, Ισραηλ , Λιβανο θα λεει τα ιδια , μουνοθυελλες, γυναικαρες εχετε κλπ (και τα λενε οντως ).

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Nαι βρε παληκαρι μου αλλα πας απο Ελλαδα. Λογικο να σου κανουν εντυπωση , επειδη φαινονται διαφορετικες. Εγω που παω απο δω, ιδιες ειναι και δε χτυπανε στο ματι τοσο πολυ. Δεν ειναι , ποιες ειναι πιο ομορφες, αλλα ιεναι το διαφορετικο που σε τραβαει. Και ενας τσεχο-πολωνο-ουκρανο-ρωσος αν παει Ελλαδα, Τουρκια, Ισραηλ , Λιβανο θα λεει τα ιδια , μουνοθυελλες, γυναικαρες εχετε κλπ (και τα λενε οντως ).

μιλαω για τον μεσο ορο που θα δεις να βολταρει στο ιστορικο κεντρο της μπρατισλαβας με τον μεσο ορο που θα δεις στην ερμου ας πουμε. αρκετα αντικειμενικο. δεν συγκρινω ουτε μυκονο ουτε γλυφαδα ουτε κλαμπ που ειναι μαζεμενα τα δυνατα μουνια που εχουμε και θα δει και ο τουριστας

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
μιλαω για τον μεσο ορο που θα δεις να βολταρει στο ιστορικο κεντρο της μπρατισλαβας με τον μεσο ορο που θα δεις στην ερμου ας πουμε. αρκετα αντικειμενικο. δεν συγκρινω ουτε μυκονο ουτε γλυφαδα ουτε κλαμπ που ειναι μαζεμενα τα δυνατα μουνια που εχουμε και θα δει και ο τουριστας

Eμενα αν θα με ρωτησεις θα σου πω οτι στην Ερμου εχει καλυτερες. Σε συγκριση με τη Μπρατισλαβα .
Να δες και ο αλεξ 8αρι γυναικα εχει :grin: 

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τοτε μην χρησιμοποιεις ως επιχειρημα τον σεβαλιε και τον γκανγκστα αφου δεν ειδαν τιποτα. τοτε μην αμφισβητεις τους αλλους που βαλαν φωτο και λες οτι ειναι ψευτικες απο ιντερνετ η βιζιτες. δεν στεκει. ειδικα οταν εχουν και αυτοπτες μαρτυρες που εσυ δεν εχεις μεχρι σημερα. η μονη αδιαμφισβητητη φωτο οτι γαμησες που εχεις βαλει εδω και 20  χρονια ειναι η μογγολα του σαλον σπιτι σου.
εαν θελεις καλοπιστα θα εισαι και συ καλοπιστος. εαν εισαι αμφισβητιας θα βαζεις και συ αδιασσειστες φωτο να μην σε αμφισβητουν. καταλαβες?
μονα ζυγα δικα σου δεν ειναι δικαιο.
Δηλαδη πρεπει να βαλω φωτο με τον πούτσο μέσα? :2funny:τόσες φωτο εχω βαλει με γκομενες στο σπιτι μου!Τωρα αν νομιζετε οτι ερχονται και δεν της πηδάω?τι να πω?!Ο Gangza ειδε οτι οπου πηγαιναμε γινονταν χαμός!Και οι γκομενες σχεδον απο μονες τους μου της έπεφταν δηλαδη τι αλλο χρειάζεται για αποδειξη οτι καποιος μετράει?Ο Αλγερινός γιατί τρέχει από πίσω μου? :2funny:γιατι οπως εχω πει το 99% των γυναικων δε μου αρεσουν,μου ειναι πολυ δυσκολο να βρω γκομενα να μου αρέσει....και του της δινω δώρο βέβαια το οτι τον στελνουν στο διαολο ειναι αλλο θέμα :2funny:.Εδω οσο θελω γαμάω,αν βαριεμαι δε γαμάω.Το μονο που δεν μου αρέσει στην Αγία Πετρούπολη ειναι οτι δεν μπορεις να εχεις οποια θελεις οπως ηταν τη δεκαετια του '90.Ενω στο Νόβγκοροντ οποια θελεις την έχεις!Μιλαω παντα για μένα.

Εγώ σου λέω οτι αν πάω Αγία Πετρούπολη θα γαμήσω σε δυο μέρες μάξιμουμ.Και κάθε νύχτα θα βγάζω και άλλη από τα κλαμπ.Εννοείται άμα φέρω κάπου 3000 ευρώ για 5 μέρες.
Πώς ξέρεις οτι δεν ψυχολογώ τις γκόμενες?Εγώ εδώ γράφω συνταγές ακριβώς τι λένε και πώς πρέπει να απαντάς.Ακριβώς δηλαδή με τις λέξεις που σου τα λένε.
Για τσάμα ξέχνα το με τη βλαχιά που έχεις δυσκολο να σε βαλουν σε κλαμ μονο στο Ρόσι.Ουτε σαλόν δεν θα μπορέσεις να πας  :2funny:γιατι δεν ξερεις Ρωσσικά να συνενοηθεις στο τηλεφωνο  :2funny:Στην καλητερη περιπτωση να σε παει σε σαλόν κανενας ταξιτζης και θα πληρωσεις τα διπλά  :2funny:.Στο δρομο ή σε εμπορικο κεντρο να καμακωσεις ουτε στα ονειρα σου  :2funny:θα σε κοιτανε με ενα υποτιμιτικο βλέμα οπως κοιτάγαν και τον Ελληνα μεταναστης οποτε πηγε να καμακώσει,και αν συνεχισεις να ενοχλεις θα φωναξουν το Σεκιουριτά :2funny:.Αν τους πεις οτι θα τους δωσεις 100 Ευρώ μπορει να φας και καμια τσαντα στο κεφάλι.
  Στην Κρακοβία πως προσαρμόστικες? :2funny:δηλαδη νομιζεις οτι αν πας τωρα και την πέσεις σε 100 θα σου δωσει καμια το τηλεφωνο της? :2funny: :2funny: :2funny:Παλι το ιδιο ρεζιλικι θα γινει οπως και την αλλη φορα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εχω παει πριν 3 και 4 χρονια μπρατισλαβα.δεν υπαρχει καλυτερη ποιοτητα και ποσοτητα.μετα ειναι βουκουρεστι και βελιγραδι.ουκρανια δεν εχει τοσες σε ποσοτητα οπως πιστευουν μερικοι.πηγα 2 φορες σλοβακια,2 τσεχια,3 ρουμανια,3-4 σερβια.μηδεν η ουκρανια μπροστα τους.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Συνημμένα

• 11988277_10204494754761489_5373985116759393057_n1.jpg
    11988277_10204494754761489_5373985116759393057_n1.jpg
    80,9 KB · Εμφανίσεις: 24

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Δημητρακη εαν αραξω νοβγκοροντ για κανα τριμηνο ποσες υπολογιζεις να γαμαω την ημερα?[ με φουλ καμακι συνεχεια και παντου,αμαξι και διαμερισμα να τις γαμαω] ?  :think:

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
να κάνουμε ένα ευχάριστω διάλειμμα.ας δούμε τί βγάζει η ουκρανική γη .

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ειπαμε καταλαβαμε το λογο που δεν γαμεις.

Θα σου τον πω το λογο. Ειναι οτι ( για εδω μιλαω και τετοιες χωρες τελοσπαντων ) παγιδευομαι καπως ευκολα στην γαμημενη την καταρα την παγιδα του friend zone . Aν σκασει κανενας που δε ξερει και δει θα πει " α τον πουστη γαμαει οτι κινειται τα παιζει στα δαχτυλα τα γκομενακια , τυχερος που ειναι εκει περα" κλπ. Ομως εδω δεν ειναι Ελλαδα. Που του λεει καλημερα το αλλου γυναικα και ψηνει αρνια απο τη χαρα του.
Ειναι και ετσι οι γκομενες εδω περα, δλδ ειναι μεν κολλημενες , αλλα απο την αλλη ειναι επικοινωνιακες και ολη την ωρα μες στην παρλα και κανουν σα χαζοχαρουμενα 10χρονα.  Μη φανταστεις βεβαια οτι πεφτει κανα παρτυ με γαμησια και εγω μενω στην απεξω. Ολοι εδω λιγο πολυ στο ιδιο μοτιβο ειναι. Σχεσεις και ζευγαρακια και μεχρι εκει.  Για αυτο μην ακους τις παπατζες που λενε διαφοροι για δηθεν οργια και το ενα και τ αλλο.
Απο εκει και περα λιγο ενδιαφερει το σαιτ φυσικα αν γαμαω εγω η αν ειμαι ασχημος η οχι. Για το πως ειναι το μερος και γενικα οι χωρες εδω γυρω ενδιαφερεται ο κοσμος και οτι βλεπω απλα αυτο γραφω.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Θα σου τον πω το λογο. Ειναι οτι ( για εδω μιλαω και τετοιες χωρες τελοσπαντων ) παγιδευομαι καπως ευκολα στην γαμημενη την καταρα την παγιδα του friend zone . Aν σκασει κανενας που δε ξερει και δει θα πει " α τον πουστη γαμαει οτι κινειται τα παιζει στα δαχτυλα τα γκομενακια , τυχερος που ειναι εκει περα" κλπ. Ομως εδω δεν ειναι Ελλαδα. Που του λεει καλημερα το αλλου γυναικα και ψηνει αρνια απο τη χαρα του.
Ειναι και ετσι οι γκομενες εδω περα, δλδ ειναι μεν κολλημενες , αλλα απο την αλλη ειναι επικοινωνιακες και ολη την ωρα μες στην παρλα και κανουν σα χαζοχαρουμενα 10χρονα.  Μη φανταστεις βεβαια οτι πεφτει κανα παρτυ με γαμησια και εγω μενω στην απεξω. Ολοι εδω λιγο πολυ στο ιδιο μοτιβο ειναι. Σχεσεις και ζευγαρακια και μεχρι εκει.  Για αυτο μην ακους τις παπατζες που λενε διαφοροι για δηθεν οργια και το ενα και τ αλλο.
Απο εκει και περα λιγο ενδιαφερει το σαιτ φυσικα αν γαμαω εγω η αν ειμαι ασχημος η οχι. Για το πως ειναι το μερος και γενικα οι χωρες εδω γυρω ενδιαφερεται ο κοσμος και οτι βλεπω απλα αυτο γραφω.

ippotis???/

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom