τοτε μην χρησιμοποιεις ως επιχειρημα τον σεβαλιε και τον γκανγκστα αφου δεν ειδαν τιποτα. τοτε μην αμφισβητεις τους αλλους που βαλαν φωτο και λες οτι ειναι ψευτικες απο ιντερνετ η βιζιτες. δεν στεκει. ειδικα οταν εχουν και αυτοπτες μαρτυρες που εσυ δεν εχεις μεχρι σημερα. η μονη αδιαμφισβητητη φωτο οτι γαμησες που εχεις βαλει εδω και 20 χρονια ειναι η μογγολα του σαλον σπιτι σου.
εαν θελεις καλοπιστα θα εισαι και συ καλοπιστος. εαν εισαι αμφισβητιας θα βαζεις και συ αδιασσειστες φωτο να μην σε αμφισβητουν. καταλαβες?
μονα ζυγα δικα σου δεν ειναι δικαιο.
Δηλαδη πρεπει να βαλω φωτο με τον πούτσο μέσα?
τόσες φωτο εχω βαλει με γκομενες στο σπιτι μου!Τωρα αν νομιζετε οτι ερχονται και δεν της πηδάω?τι να πω?!Ο Gangza ειδε οτι οπου πηγαιναμε γινονταν χαμός!Και οι γκομενες σχεδον απο μονες τους μου της έπεφταν δηλαδη τι αλλο χρειάζεται για αποδειξη οτι καποιος μετράει?Ο Αλγερινός γιατί τρέχει από πίσω μου?
γιατι οπως εχω πει το 99% των γυναικων δε μου αρεσουν,μου ειναι πολυ δυσκολο να βρω γκομενα να μου αρέσει....και του της δινω δώρο βέβαια το οτι τον στελνουν στο διαολο ειναι αλλο θέμα
.Εδω οσο θελω γαμάω,αν βαριεμαι δε γαμάω.Το μονο που δεν μου αρέσει στην Αγία Πετρούπολη ειναι οτι δεν μπορεις να εχεις οποια θελεις οπως ηταν τη δεκαετια του '90.Ενω στο Νόβγκοροντ οποια θελεις την έχεις!Μιλαω παντα για μένα.
Εγώ σου λέω οτι αν πάω Αγία Πετρούπολη θα γαμήσω σε δυο μέρες μάξιμουμ.Και κάθε νύχτα θα βγάζω και άλλη από τα κλαμπ.Εννοείται άμα φέρω κάπου 3000 ευρώ για 5 μέρες.
Πώς ξέρεις οτι δεν ψυχολογώ τις γκόμενες?Εγώ εδώ γράφω συνταγές ακριβώς τι λένε και πώς πρέπει να απαντάς.Ακριβώς δηλαδή με τις λέξεις που σου τα λένε.
Για τσάμα ξέχνα το με τη βλαχιά που έχεις δυσκολο να σε βαλουν σε κλαμ μονο στο Ρόσι.Ουτε σαλόν δεν θα μπορέσεις να πας
γιατι δεν ξερεις Ρωσσικά να συνενοηθεις στο τηλεφωνο
Στην καλητερη περιπτωση να σε παει σε σαλόν κανενας ταξιτζης και θα πληρωσεις τα διπλά
.Στο δρομο ή σε εμπορικο κεντρο να καμακωσεις ουτε στα ονειρα σου
θα σε κοιτανε με ενα υποτιμιτικο βλέμα οπως κοιτάγαν και τον Ελληνα μεταναστης οποτε πηγε να καμακώσει,και αν συνεχισεις να ενοχλεις θα φωναξουν το Σεκιουριτά
.Αν τους πεις οτι θα τους δωσεις 100 Ευρώ μπορει να φας και καμια τσαντα στο κεφάλι.
Στην Κρακοβία πως προσαρμόστικες?
δηλαδη νομιζεις οτι αν πας τωρα και την πέσεις σε 100 θα σου δωσει καμια το τηλεφωνο της?
Παλι το ιδιο ρεζιλικι θα γινει οπως και την αλλη φορα