Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
πες τα γιατί οι εδώ Πυρφοροι τις θεωρούν  και δασκάλες.  :jerking: οι γυναίκες είναι ασχετες με το άθλημα.κρυοκωλες και ψοφιες.

Ισχυει και επεκτεινεται και σε ολες τις σλαβες ( εκτος απο Σερβες ισως?)
Ειχα γραψει οτι ομορφια εχουν, αλλα μονο αυτο. Σε λαθος γυναικες εχει δοθει η ομορφια.
Σα να τους διαβαζω τωρα ολους τους πυρφοροσαλιαρηδες που θα μπουν να γραψουν " ααα τι λετε και οι ρωσιδο-ουκρανο σλαβο τετοιες και τι θερμες γυναικαρες και τι καλα κοριτσια και μηπως οι ελεηνιδες ειναι καλυτερες " :jerking: κλπ κλπ. Σα να τους διαβαζω κιολας ρε πουστη μου  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ναι σε 4 μέρες δεν γαμησα καμία απο καμάκι.Γιατί θα έπρεπε?Δηλαδη πρέπει όποια δω να την κυνηγάω να τη γαμήσω?Οταν καποιος ειναι εδω μόνιμα ψάχνει αυτες που του αρέσουν και όχι τον όχλο.Γ'αυτο και ο Αλγερινός ειχε γινει η ουρά μου  :2funny:γνώριζα συνέχεια γκόμενες και του της έδινα γιατι της βαριόμουν αλλο αν δεν τον θέλανε.Σε ένα απο τα ΧΧΧΧ νομίζαν οτι ειμαι πούστης γιατι έφευγα συνέχεια μόνος μου  :2funny:Φυσικά και προτιμάω της πουτάνες γιατι μου κάνουν πολυ καλητερο γαμήσι απο της απλες γκόμενες.
   Πότε θα καταλάβετε επιτέλους οτι το πρόβλημα για καποιο μόνιμο κάτοικο εδω δεν ειναι να βρει γκόμενα αλλα πως να μην έρθει καμία να μένει σπίτι του και να μην μπορει να τη διωξει :headbang:

δεν καταλαβαινεις μητσο. το προβλημα ειναι οτι δεν σε εχει δει κανεις με γκομενα αλλα κραζεις απο την αλλη αυτους που δεν εχεις δει εσυ με γκομενα. δεν στεκει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Eσυ εχεις το πλεονεκτημα οτι εισαι πολυ παρατηρητικος. Ξερεις που θα πας, σε ποιο μερος, σε ποια γυναικα, κοβει το ματι σου.
Ο Δημητρακης απο την αλλη ξερει πως θα μιλησει. Τους λεει αυτα που θελουν να ακουσουν. Λογικο βεβαια, εφοσον ζει εκει τοσα χρονια.
Το στυλ του Glock κανει περισσοτερο για Δυτικοευρωπαιες και αμερικανες. Του το ειπα κιολας. Πιο χαρουμενος πιο ευδιαθετος και συνεχως αεικινητος. Ο glock λογω οτι ειναι απο νησι, δυσκολα μπορει να ενσωματωθει στο σλαβικο περιβαλλον.

Γιατί τι τους λέει ο δημητράκης?Πιστεύεις οτι Πολωνία δε θα έτρωγε φυστίκια ειδικά σε περιβάλλον Frantic,Coco κτλ?
Είδες οτι βλέπω πολύ περισσότερα από τους πιο πολλούς σχεδόν ό,τι γίνεται στο μαγαζί προσέχω.Πρέπει να εντοπίζεις τους στόχους από δεκάδες μέτρα μακριά.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Γιατί τι τους λέει ο δημητράκης?Πιστεύεις οτι Πολωνία δε θα έτρωγε φυστίκια ειδικά σε περιβάλλον Frantic,Coco κτλ?
Είδες οτι βλέπω πολύ περισσότερα από τους πιο πολλούς σχεδόν ό,τι γίνεται στο μαγαζί προσέχω.Πρέπει να εντοπίζεις τους στόχους από δεκάδες μέτρα μακριά.

Στην Πολωνια οχι, διοτι ειναι πολυ διαφορετικες οι Πολωνες, απο οτι οι Ρωσιδες τις οποιες ξερει ο Δημητρακης. Αλλα θα μπορουσε να τις μαθει σχετικα γρηγορα τη νοοτροπια τους. Οπως εσυ παρατηρεις καλα, ο δημητρακης ψυχολογει καλα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν καταλαβαινεις μητσο. το προβλημα ειναι οτι δεν σε εχει δει κανεις με γκομενα αλλα κραζεις απο την αλλη αυτους που δεν εχεις δει εσυ με γκομενα. δεν στεκει.
Συγγνώμη πως πρέπει να με δει?Σας εβαλα  φωτο απο καποιες γκομενες στο σπιτι μου.
Στην Πολωνια οχι, διοτι ειναι πολυ διαφορετικες οι Πολωνες, απο οτι οι Ρωσιδες τις οποιες ξερει ο Δημητρακης. Αλλα θα μπορουσε να τις μαθει σχετικα γρηγορα τη νοοτροπια τους. Οπως εσυ παρατηρεις καλα, ο δημητρακης ψυχολογει καλα.
Πως μπορει να μην ξέρω της Πολωνέζες οταν εχω παντρευτει με Πολωνέζα και μέναμε μαζι με κεινη και τη φίλη της για καποιο διαστημα  :2funny:.Δεν θα ελεγα οτι διαφερουν και τρομερα απο της Ρωσσίδες,παντος Βαλκάνιοι τσοπάνιδες τρωνε ξύλο ή  :shit:  :2funny: και στην Πολωνία οι γκόμενες να εισαι καλοντυμενος και ευγενικός  θέλουν.Η διαφορα ειναι οτι οι Πολωνεζες δεν πολυθαμπόνοντε απο το αν μετράς και αν έχεις χρήμα και στάτους χωρις αυτο να σημαινει οτι θα πανε με τον καθε φτωχομπινε (χωρις βεβαια να βγαζουν κακια σαν της Μολδαβές).

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Συγγνώμη πως πρέπει να με δει?Σας εβαλα  φωτο απο καποιες γκομενες στο σπιτι μου.
Πως μπορει να μην ξέρω της Πολωνέζες οταν εχω παντρευτει με Πολωνέζα και μέναμε μαζι με κεινη και τη φίλη της για καποιο διαστημα  :2funny:.Δεν θα ελεγα οτι διαφερουν και τρομερα απο της Ρωσσίδες,παντος Βαλκάνιοι τσοπάνιδες τρωνε ξύλο ή  :shit:  :2funny: και στην Πολωνία οι γκόμενες να εισαι καλοντυμενος και ευγενικός  θέλουν.Η διαφορα ειναι οτι οι Πολωνεζες δεν πολυθαμπόνοντε απο το αν μετράς και αν έχεις χρήμα και στάτους χωρις αυτο να σημαινει οτι θα πανε με τον καθε φτωχομπινε (χωρις βεβαια να βγαζουν κακια σαν της Μολδαβές).

Eχουν αλλαξει παρα πολυ απο τοτε που ησουνα εσυ. Και συνεχως αλλαζουν , οπως και η χωρα. Πολυ διαφορετικες απο Ρωσιδες γενικοτερα, αλλη νοοτροπια και ψυχολογια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Ο καλός παίκτης προσαρμόζεται αμέσως.Εμένα μου πήρε μια μέρα να προσαρμοστώ στο Κράκωβ.Αν κάποιος πάει μόνο μια μέρα θα καταφέρει πολύ λιγότερα.Το ίδιο και Κίεβο.Τη δυνατότητα να πάνε μόνο μία νύχτα και να μπουκάρουν στο κλαμπ με αξιώσεις δεν την έχουν πολλοί.Αλλοι χρειάζονται μια βδομάδα για να συνηθίσουν κάπως το μέρος και να αρχίσουν το καμάκι.Εγώ ξεκινάω με το καλημέρα.
Πρέπει να δεις τον άλλον σε άγνωστο περιβάλλον τι θα κάνει.Την επόμενη μέρα που είχα λίγο συνηθίσει το Κράκωβ τσίμπησα τηλέφωνα από 7 πολύ καλά γκομενάκια σε 5 ώρες γυρνώντας εδώ και εκεί.Ηταν piece of cake.
Και στο Κατοβίτσε με τελείως διαφορετικό περιβάλλον νύχτας(πιο κοντά στα γούστα μου) αμέσως προσαρμόστηκα.
Απλά εγώ είμαι ανυπόμονος θέλω άμεσα αποτελέσματα σε dt δεν μπορώ να περιμένω.Εξάλλου δεν είδες τι έλεγα στις γκόμενες γιατί δεν ήσουν παρών στις συζητήσεις.Στην Ιρλανδή εκεί στα Mc Donalds έλεγα τελείως παλαβά πράγματα άπειρο χαβαλέ άμα τα άκουγαν οι Πολωνέζες θα με έδερναν.
Το κακό με εσένα είναι οτι δεν πιάνεις την κίνηση του μουνιού δε νιώθεις την αύρα του.Αν ερχόσουν Κατοβίτσε και έβλεπες τις γκόμενες να κάθονται στην ουρά και να έρχονται η μία μετά την άλλη για χούφτο και κεράσματα θα καταλάβαινες το παίγνιο.
Αλλά ομολογώ οτι αυτά τα σκηνικά γίνονται μόνο Κατοβίτσε δεν παίζουν Πόζναν ή Στεττίν στον ίδιο βαθμό.

Εγώ σου λέω οτι αν πάω Αγία Πετρούπολη θα γαμήσω σε δυο μέρες μάξιμουμ.Και κάθε νύχτα θα βγάζω και άλλη από τα κλαμπ.Εννοείται άμα φέρω κάπου 3000 ευρώ για 5 μέρες.
Πώς ξέρεις οτι δεν ψυχολογώ τις γκόμενες?Εγώ εδώ γράφω συνταγές ακριβώς τι λένε και πώς πρέπει να απαντάς.Ακριβώς δηλαδή με τις λέξεις που σου τα λένε.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τοτε μην χρησιμοποιεις ως επιχειρημα τον σεβαλιε και τον γκανγκστα αφου δεν ειδαν τιποτα. τοτε μην αμφισβητεις τους αλλους που βαλαν φωτο και λες οτι ειναι ψευτικες απο ιντερνετ η βιζιτες. δεν στεκει. ειδικα οταν εχουν και αυτοπτες μαρτυρες που εσυ δεν εχεις μεχρι σημερα. η μονη αδιαμφισβητητη φωτο οτι γαμησες που εχεις βαλει εδω και 20  χρονια ειναι η μογγολα του σαλον σπιτι σου.
εαν θελεις καλοπιστα θα εισαι και συ καλοπιστος. εαν εισαι αμφισβητιας θα βαζεις και συ αδιασσειστες φωτο να μην σε αμφισβητουν. καταλαβες?
μονα ζυγα δικα σου δεν ειναι δικαιο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
τοτε μην χρησιμοποιεις ως επιχειρημα τον σεβαλιε και τον γκανγκστα αφου δεν ειδαν τιποτα. τοτε μην αμφισβητεις τους αλλους που βαλαν φωτο και λες οτι ειναι ψευτικες απο ιντερνετ η βιζιτες. δεν στεκει. ειδικα οταν εχουν και αυτοπτες μαρτυρες που εσυ δεν εχεις μεχρι σημερα. η μονη αδιαμφισβητητη φωτο οτι γαμησες που εχεις βαλει εδω και 20  χρονια ειναι η μογγολα του σαλον σπιτι σου.
εαν θελεις καλοπιστα θα εισαι και συ καλοπιστος. εαν εισαι αμφισβητιας θα βαζεις και συ αδιασσειστες φωτο να μην σε αμφισβητουν. καταλαβες?
μονα ζυγα δικα σου δεν ειναι δικαιο.

Είναι θέμα προσδοκιών.Κανείς δεν περιμένει από το δημητράκη να γαμήσει από την πρώτη νύχτα ούτε καν από την πρώτη εβδομάδα.Ούτε στις 2 πρώτες εβδομάδες θα έλεγα.Αυτή την εικόνα δίνει.Από εμένα περιμένουν από τις πρώτες ώρες ούτε καν στο τέλος της μέρας.Η πίεση είναι φοβερή.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Kαταρχήν δεν είναι " Κράκωβ" και δε μπορώ να καταλάβω πως σου κόλλησε αυτό? Κρακοβία λέγεται η πόλη.
Δεύτερον δεν κατάφερες απολύτως τίποτα. Το να πας σε μια πολη και να πληρώσεις είσοδο για να μπεις στο κλαμπ ειναι κατι που μπορει να το κανει ο καθενας. Δε καταλαβαινω γιατι να χρειαζεται καποιες ιδιαιτερες ικανοτητες κατι τετοιο?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Kαταρχήν δεν είναι " Κράκωβ" και δε μπορώ να καταλάβω πως σου κόλλησε αυτό? Κρακοβία λέγεται η πόλη.
Δεύτερον δεν κατάφερες απολύτως τίποτα. Το να πας σε μια πολη και να πληρώσεις είσοδο για να μπεις στο κλαμπ ειναι κατι που μπορει να το κανει ο καθενας. Δε καταλαβαινω γιατι να χρειαζεται καποιες ιδιαιτερες ικανοτητες κατι τετοιο?

Τσίμπησα τηλέφωνο από το ψωλάκι και συμφωνήσαμε να τη γαμήσω για 150 ευρώ αν θυμάμαι καλά.Αλλο που τελικά όταν ξανάρθα σε μια βδομάδα χάλασε η φάση.
Αφού δεν άκουγες τους διαλόγους δεν ξέρεις τι συνέβαινε πώς βγάζεις συμπέρασμα?Τι έκανε ο Glock την πρώτη νύχτα?
Πήγαμε στα πιο άκυρα μέρη στα χειρότερα δυνατά όπως Afera το φοιτητικό μαγαζί που όλοι ήταν σε παρέες γνωστοί μεταξύ τους,το άλλο το εναλλακτικό κλαμπ το Πρόζακ με τα φρικιά και είδες οτι δεν κώλωσα χώθηκα αμέσως παρόλο που το περιβάλλον δε με έπαιρνε καθόλου.Με όλες τις πιθανότητες εναντίον μου για να τεστάρω τα νερά.Το μόνο που άξιζε ήταν το Coco που είχε 5 γκόμενες της προκοπής όλες και όλες που οι δύο κάπως γούσταραν.Δεν πήγαμε Frantic και Shakers που είναι πολύ καλά.
Φαντάζεσαι κάποιον να πάει σε μέρος με φρικιά και χίπστερς να σολισιτάρει γκόμενες?Τα γαμήσαμε όλα.Ξεσκίσαμε το περιβάλλον.Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνεις.Την έκφραση ανωτερότητας.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τσίμπησα τηλέφωνο από το ψωλάκι και συμφωνήσαμε να τη γαμήσω για 150 ευρώ αν θυμάμαι καλά.Αλλο που τελικά όταν ξανάρθα σε μια βδομάδα χάλασε η φάση.
Αφού δεν άκουγες τους διαλόγους δεν ξέρεις τι συνέβαινε πώς βγάζεις συμπέρασμα?Τι έκανε ο Glock την πρώτη νύχτα?
Πήγαμε στα πιο άκυρα μέρη στα χειρότερα δυνατά όπως Afera το φοιτητικό μαγαζί που όλοι ήταν σε παρέες γνωστοί μεταξύ τους,το άλλο το εναλλακτικό κλαμπ το Πρόζακ με τα φρικιά και είδες οτι δεν κώλωσα χώθηκα αμέσως παρόλο που το περιβάλλον δε με έπαιρνε καθόλου.Με όλες τις πιθανότητες εναντίον μου για να τεστάρω τα νερά.Το μόνο που άξιζε ήταν το Coco που είχε 5 γκόμενες της προκοπής όλες και όλες που οι δύο κάπως γούσταραν.Δεν πήγαμε Frantic και Shakers που είναι πολύ καλά.
Φαντάζεσαι κάποιον να πάει σε μέρος με φρικιά και χίπστερς να σολισιτάρει γκόμενες?Τα γαμήσαμε όλα.Ξεσκίσαμε το περιβάλλον.Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνεις.Την έκφραση ανωτερότητας.

Εντελως πληροφοριακα, καθε φορα που παω σε κλαμπ ,ενα τουλαχιστον τηλεφωνο το παιρνω. Μπορει και περισσοτερα. Σε οποιο κλαμπ. Επισης σε καθε κλαμπ μπορω να χωθω και να μιλησω. Και εγω και ο καθενας εδω περα. Δε χρειαζεται καμια ιδιαιτερη ικανοτητα ουτε ειναι κανενα σπανιο κατορθωμα. Δε μπορω να καταλαβω γιατι το μυθοποιεις τοσο πολυ?
Το frantic απο οσο θυμαμαι η κλειστο ηταν η δεν ειχε κοσμο.
Γιατι περασαμε . Και το shakers ειναι ενα πιο κυριλε affera ουσιαστικα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Είναι θέμα προσδοκιών.Κανείς δεν περιμένει από το δημητράκη να γαμήσει από την πρώτη νύχτα ούτε καν από την πρώτη εβδομάδα.Ούτε στις 2 πρώτες εβδομάδες θα έλεγα.Αυτή την εικόνα δίνει.Από εμένα περιμένουν από τις πρώτες ώρες ούτε καν στο τέλος της μέρας.Η πίεση είναι φοβερή.

σηκωσες ψηλα τον πηχη μονος σου δεν φταιμε.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Εντελως πληροφοριακα, καθε φορα που παω σε κλαμπ ,ενα τουλαχιστον τηλεφωνο το παιρνω. Μπορει και περισσοτερα. Σε οποιο κλαμπ. Επισης σε καθε κλαμπ μπορω να χωθω και να μιλησω. Και εγω και ο καθενας εδω περα. Δε χρειαζεται καμια ιδιαιτερη ικανοτητα ουτε ειναι κανενα σπανιο κατορθωμα. Δε μπορω να καταλαβω γιατι το μυθοποιεις τοσο πολυ?

ναι αλλα γαμας μετα?η μονο μιλατε στο τηλεφωνο?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ισχυει και επεκτεινεται και σε ολες τις σλαβες ( εκτος απο Σερβες ισως?)
Ειχα γραψει οτι ομορφια εχουν, αλλα μονο αυτο. Σε λαθος γυναικες εχει δοθει η ομορφια.
Σα να τους διαβαζω τωρα ολους τους πυρφοροσαλιαρηδες που θα μπουν να γραψουν " ααα τι λετε και οι ρωσιδο-ουκρανο σλαβο τετοιες και τι θερμες γυναικαρες και τι καλα κοριτσια και μηπως οι ελεηνιδες ειναι καλυτερες " :jerking: κλπ κλπ. Σα να τους διαβαζω κιολας ρε πουστη μου  :2funny:
Δεν σου ειπα να πας με σλοβακα πριν πεις μαλακια;Οχι πουτανα ομως.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν σου ειπα να πας με σλοβακα πριν πεις μαλακια;Οχι πουτανα ομως.

Αλλα ντουβαρια απο κει. Ο περισσοτερος κοσμος οταν ακουει " τσεχες " και " σλοβακες" φανταζεται τιποτα διμετρα μοντελα. Η πραγματικοτητα ειναι οτι η πλειοψηφια ειναι κατι απλες μετριες, που απο συμπεριφορα ειναι και εντελως στην κοσμαρα τους. Μιλαμε πιο αυτιστικους λαους δεν εχω ξαναδει Οι πολωνοι ειναι κοσμοπολιτες  και ανοιχτομυαλοι μπροστα τους

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Δεν πήρα απλώς τηλέφωνο.Χάιδευα το ψωλάκι στον κώλο και είμασταν έτοιμοι να κάνουμε συμφωνία.Τέλος πάντων νομίζω δεν καταλαβαίνεις τα σκηνικά Πολωνία.Υπάρχει άπειρο υπόγειο σπονσοριλίκι.Απλώς δεν το βλέπεις.Είναι εκεί κάτω από τη μύτη σου.
Είναι πολύ εύκολο να βρεις γκόμενα που να πηδηχτεί για λεφτά αν μείνεις σε μια πόλη πάνω από 3 μέρες.Δηλαδή δεν καταλαβαίνω πώς ένας σπονσοράς μπορεί να πάει Πολωνία και να μη γαμήσει σε 3 μέρες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αλλα ντουβαρια απο κει. Ο περισσοτερος κοσμος οταν ακουει " τσεχες " και " σλοβακες" φανταζεται τιποτα διμετρα μοντελα. Η πραγματικοτητα ειναι οτι η πλειοψηφια ειναι κατι απλες μετριες, που απο συμπεριφορα ειναι και εντελως στην κοσμαρα τους. Μιλαμε πιο αυτιστικους λαους δεν εχω ξαναδει Οι πολωνοι ειναι κοσμοπολιτες  και ανοιχτομυαλοι μπροστα τους

Οι Τσέχες μια χαρά είναι.Ούτε συναισθηματικές μαλακίες όπως οι Πολωνέζες ούτε τίποτα.Απαξ και πληρώνεις τις διακοπές τους είναι οι πιο σωστές.Οι Πολωνέζες είναι πολύ ευμετάβλητες συναισθηματικά μια κλαίνε μια γελάνε οι Τσέχες στα αρχίδια τους.
Οι Σλοβάκες είναι ηλίθιες.Ολο φέρονται φιλικά και δεν πηδιούνται στο τέλος παίζουν τις ρομαντικές.Οι Τσέχες μπαίνουν αμέσως στο ψητό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom