αυτο προσπαθουσα να εξηγησω στον ρολογα με τους γυμναστες,οτι εδω ειναι τοσο παλαβιαρες και χαζες που θα δουν ενα νορμαλ παιδι χαμογελαστο οπως ο ρολογας και θα του κανουν βασανα,κοροιδευουν και δεν θα γαμιουνται μαζι του.εγραφα παλαιοταιρα ποσο αλλαξε η σταση των μαλακισμενον οταν εγινα σαν αυτους πιο δυναμικος και αρχισα να ριχνω χαστουκια.δεν μπορεις να σκεφτεις κυπρο,χτες παλι εγινε τετειο σκηνικο ποσες ρωσιδες ουκρανιδες ερχονται και το παιζουν καπειες και συμπεριφερονται ασχημα.μετα που τους μιλω ρωσικακαι ειμαι λιγο δυναμικος αλλαζει η σταση τους.απο σκληρες σκυλες χαμογελανε,μαλακονουν λενε ευχαριστω,παρακαλω,που εμαθες την γλωσα.η χτεσινη οταν τις εδειξα γνωριζω καλα την μοσχα της ειπα δουλευει εκει η οικογενεια μου,εχω 2 σπιτια αλλαξε σταση ηταν στην τρελη χαρα χαχαχαχα.θελουν τον αντιτρελο τους,δεν μπορει ο ρολογας να παιξει μπαλα κιεβο,οδυσσο.το ιδιο ειπα και στον ντερτι,ειναι χαμογελαστος,ευγενικος.αλλο η γνωριμια στο ιτερνετ που οι γκομενες ψαχνουν καπειο σαν τον ντερτι και αλλο στο δρομο.αυτη ηταν και η διαφωνια μου με τον ντερτι,του ελεγα δεν εισαι μαχιμος,παιζεις στο ιτερνετ.στο δρομο θα ειχε μονο ηττες ο ρολογας και ο ντερτι,ετσι ειναι ουκρανια ολα απο ιτερνετ γινονται.ακομα και οι πουτανες δεν χανουν ωρα στον δρομο,καθονται στα μολλ,παγκακια το καλοκαιρι και κρατανε τα ταπλετ.αυτοι εμαθαν στην ροδο να ειναι ευγενικοι με τουριστες,χαμογελαστοι,να βοηθανε τους ξενους.ουκρανια δεν θα εχουν ιδια αντιμετωπιση ο κοσμος ειναι σκληρος εκει,θελει να επιβιωσει.για αυτο εγραψα στον διμιτρακι δεν κανεισ για κιεβο γιδροπαρκ,ας μεινει στο σαλον πετρουπολη να νιαουριζει χαχαχαχ.οι ουκρανοι που θα βρειτε ειναι χωριατιο,μαγκια και απατεωνια.υπαρχει πολυ καλος κοσμος,αλλο επιπεδο.τον καλο κοσμο γνωριζουν μονο φιλοι μου η απο την οικογενεια μου που ειναι δικηγοροι,συνεργαζονται με εταιριες και τετειοι.ολα οσα γραφω ειναι για τις γκομενες και τον κοσμο που θα γνωρισεται εσεις στο χρισατικ,γιδροπαρκ,δεν συμαινει ολες ειναι πουτανες η δεν εχουν επιπεδο.εχω γνωριμιες κιεβο,πολυ λιγοτερες οδυσσο με κοπελες και κοσμο αλλο επιπεδο,με ουκρανους που εχουν και κυπριακο πασπορτ.λεω παντα για το τι θα συναντησεται εσεις οχι τι γνωριζω εγω τοσα χρονια λογο της οικογενειας μου.θα εχω πιο πολυ επιτυχια αν παιξω με επιπεδο ανωτερο.αν κυνηγας στο χρισατικ και στο γιδροπαρκ,στα παρκα και παγκακια σιγουρα θα γνωριζεις μονο χαζοβιολες που θα γελανε μαζι σου που εισαι νορμαλ,ευγενικος και θα γαμιουνται με αφραγγους,βρωμιαρηδες γυφτους που μενουν σε οικοτροφια μεσα σε δωματια με εκατονταδες δωματια η σε τοπους με 1-2 ευρο την μερα που ειναι για φτωχο κοσμο.μου ετυχε γκομενα να πιει μαζι μου στο κλαμπ με την παρεα της 4 μπουκαλες,μετα μεθυσμενη εφυγε με τον γυφτο γκομενο.μετα μου εκανε και παραπονο οτι αυτος μενει στο χειροτερο αχουρι που ειδε,ναρκομανης και ασχημος!ο νορμαλ ειναι εξωγιηνος για αυτες της μαλακισμενες.