Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μητσο για γκομενες και μουνια να γαμησες δεν ειπε κανενας τους ουτε ο σεβαλιε ουτε ο γκανγκστα. οτι μπενατε στα κλαμπ και στα στουντιο ναι, αλλα δεν σε ειδαν με μουνι.
Οτι για πλάκα με άνεση καμάκωνα όποια ήθελα?Οτι οι γκόμενες τρελενόντουσαν με το που βγαιναμε απ'το αμάξι δεν ισχύει?
  Ας γραψει ο ρολογάς πως με τρομερη άνεση καμάκωσα μπροστά στον φιλο του το Βασίλη που ειχε ερθει εδω,και σε 2 λεπτα η γκομενιτσα ειχε ξετρελαθεί!Και με ειχε προσθεσει στους φιλους στο vkontakte και μου ειχε δωσει το τηλεφωνο της.Εγω το εχω πει το βραδυ δεν γουσταρω να φερνω γκομενες σπιτι γιατι δεν μ'αφηνουν να κοιμηθώ.Και στο γαμησι ειμαι τρομερα απαιτητικος πρεπει η γκόμενα να ειναι πολυ εμπειρη ή επαγγελαμτίας.Παλια την ειχα παθει πολλες φορες να φερω γκομενα σπιτι απο την ντισκο και να μη μου αρέσει στο κραβάτι καθόλου ενω μπορει να ηταν κουκλάρα εμφανησιακα.Δηλαδη τι επρεπε να κάνω? Να την πέσω σε όλη την ντίσκο? :jerking::2funny:.Αν μια γκομενα μου άρεσε της την έπεφτα και ειχα επυτηχία.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Οτι για πλάκα με άνεση καμάκωνα όποια ήθελα?Οτι οι γκόμενες τρελενόντουσαν με το που βγαιναμε απ'το αμάξι δεν ισχύει?
   Ας γραψει ο ρολογάς πως με τρομερη άνεση καμάκωσα μπροστά στον φιλο του το Βασίλη που ειχε ερθει εδω,και σε 2 λεπτα η γκομενιτσα ειχε ξετρελαθεί!Και με ειχε προσθεσει στους φιλους στο vkontakte και μου ειχε δωσει το τηλεφωνο της.Εγω το εχω πει το βραδυ δεν γουσταρω να φερνω γκομενες σπιτι γιατι δεν μ'αφηνουν να κοιμηθώ.Και στο γαμησι ειμαι τρομερα απαιτητικος πρεπει η γκόμενα να ειναι πολυ εμπειρη ή επαγγελαμτίας.Παλια την ειχα παθει πολλες φορες να φερω γκομενα σπιτι απο την ντισκο και να μη μου αρέσει στο κραβάτι καθόλου ενω μπορει να ηταν κουκλάρα εμφανησιακα.Δηλαδη τι επρεπε να κάνω? Να την πέσω σε όλη την ντίσκο? :jerking::2funny:.Αν μια γκομενα μου άρεσε της την έπεφτα και ειχα επυτηχία.

τι σχεση εχει το αν την επεφτες με το αν γαμησες? και ο λεων την πεφτει και δεν γαμει. η ουσια ειναι οτι οσο καιρο ηταν ο σεβαλιε και ο γκανγκστα δεν γαμησες ουτε ενα μουνι απο καμακι. μονο στα μπουρδελα. ψεμματα λενε? διαψευσε τους εδω

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

Δεν ντρεπονται να σε αμφισβητουν ιερο τερας του καμακιου και γαμιστη της μισης ρωσσιας;

D

dude901123

Επισκέπτης
Ρε παιδιά ακόμη του απαντάτε σοβαρά? Αυτός εδώ μέσα ζει. Τον φαντάζομαι με 2,3 υπολογιστές γύρω του και με μοναδικό στόχο ζωής να υποτιμήσει τους πάντες και να κάνει κοπλιμέντα στον εαυτό του. Κανενας άλλος πέρα από τον ίδιο δεν έχει πει πως βγήκανε με κάποια γκόμενα που έριξε, πως έκανε πάσα κάποια γκόμενα σε κάποιον συμπαίχτη.. τίποτα.. μόνο sallon επί πληρωμής. Αν κάποιος χρειαστεί μπουρδελάκι στο Πετροχώρι, εξυπηρέτηση με καποιά υπηρεσία (μεταφράσεις κτλ.) και ξεναγό για καμιά Disco και για την πόλη καλεί τον Γαριδάκι29. Για γκόμενες.. καλύτερα να ψαχτεί αλλού γιατί δεν.. Όλοι αγάμητοι έφυγαν ή πήγαν sallon γιατί δεν το έχει.

Ας γελάσουμε με τη δυστυχία του.. Όπου έχει πάει ακόμη γελάνε.. Chisinau, Odessa, Athens.. ποιος τον είδε με γκόμενα που έριξε? Κανένας. Εμένα με χαρακτηρίζει ψεύτη αλλά περισσότεροι από 5,6 συμπαίχτες που γνώρισα μετά την ενασχόλησή μου με το site με είδαν σε κάποια πόλη με κάποια ή κάποιες γκόμενες. Άλλοι τόσοι είδαν φωτογραφίες από ταξίδια είτε σε πραγματική επαφή-γνωριμία, είτε μέσω skype. Το ανέφεραν εδώ αλλά αυτός έχει κολημένη τυρόπιτα στο κεφάλι του. Προφανώς σημασία δεν έχει η πραγματικότητα αλλά ο μύθος. Αν λες συνέχεια κάτι για τον εαυτό σου ή για τους άλλους κάπου μπερδεύεις την πραγματικότητα και ζεις σε ένα μύθο που μοιάζει αληθινός μέσα στο κεφάλι σου. Εγώ τον συμπονώ πλέον όταν γράφει.. και επειδή τον λυπάμαι σταματάω εδώ.
Καληνύχτα και φιλάκια.

Επισκέπτης

Ἀρχηγὲ τὶ εἶναι αὐτὸ πάλι στὸ facebook ποὺ πάω νὰ κάνω φίλη καμμία ὡραἰα Ῥωσσίδα μὲ τὰ ὀλίγιστα Ῥωσσικὰ μου καὶ μοῦ βγάζει μήνυμα νὰ ἐπιβεβαιώσω ὅτι καὶ καλὰ γνωρίζω τὴν κυρία καὶ ἐκτὸς FB;

Επισκέπτης
Ἀρχηγὲ τὶ εἶναι αὐτὸ πάλι στὸ facebook ποὺ πάω νὰ κάνω φίλη καμμία ὡραἰα Ῥωσσίδα μὲ τὰ ὀλίγιστα Ῥωσσικὰ μου καὶ μοῦ βγάζει μήνυμα νὰ ἐπιβεβαιώσω ὅτι καὶ καλὰ γνωρίζω τὴν κυρία καὶ ἐκτὸς FB;

:jerking: τοῦ Zuckerberg/cuckerberg.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ρε παιδιά ακόμη του απαντάτε σοβαρά? Αυτός εδώ μέσα ζει. Τον φαντάζομαι με 2,3 υπολογιστές γύρω του και με μοναδικό στόχο ζωής να υποτιμήσει τους πάντες και να κάνει κοπλιμέντα στον εαυτό του. Κανενας άλλος πέρα από τον ίδιο δεν έχει πει πως βγήκανε με κάποια γκόμενα που έριξε, πως έκανε πάσα κάποια γκόμενα σε κάποιον συμπαίχτη.. τίποτα.. μόνο sallon επί πληρωμής. Αν κάποιος χρειαστεί μπουρδελάκι στο Πετροχώρι, εξυπηρέτηση με καποιά υπηρεσία (μεταφράσεις κτλ.) και ξεναγό για καμιά Disco και για την πόλη καλεί τον Γαριδάκι29. Για γκόμενες.. καλύτερα να ψαχτεί αλλού γιατί δεν.. Όλοι αγάμητοι έφυγαν ή πήγαν sallon γιατί δεν το έχει.

Ας γελάσουμε με τη δυστυχία του.. Όπου έχει πάει ακόμη γελάνε.. Chisinau, Odessa, Athens.. ποιος τον είδε με γκόμενα που έριξε? Κανένας. Εμένα με χαρακτηρίζει ψεύτη αλλά περισσότεροι από 5,6 συμπαίχτες που γνώρισα μετά την ενασχόλησή μου με το site με είδαν σε κάποια πόλη με κάποια ή κάποιες γκόμενες. Άλλοι τόσοι είδαν φωτογραφίες από ταξίδια είτε σε πραγματική επαφή-γνωριμία, είτε μέσω skype. Το ανέφεραν εδώ αλλά αυτός έχει κολημένη τυρόπιτα στο κεφάλι του. Προφανώς σημασία δεν έχει η πραγματικότητα αλλά ο μύθος. Αν λες συνέχεια κάτι για τον εαυτό σου ή για τους άλλους κάπου μπερδεύεις την πραγματικότητα και ζεις σε ένα μύθο που μοιάζει αληθινός μέσα στο κεφάλι σου. Εγώ τον συμπονώ πλέον όταν γράφει.. και επειδή τον λυπάμαι σταματάω εδώ.
Καληνύχτα και φιλάκια.
o Σεβαλιε και ο πιτσιλιστης δηλωσαν οτι γαμουσε καθε μερα και 5 διαφορετικες γκομενες.

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Μαλλον καποιοι ζηλευετε τον τσαρεβιτς δημητρακη που ζει στον πορνοπαραδεισο της Αγ.Πετρουπολης και οχι στο Κορδελιο,εχει αποδειξει τι κλασσατα ρωσιδια πηδα με φωτο που ανεβαζε με γκομενες μαζι του και οχι με κρυμμενες χωριατες μιλφ,το γεγονος οτι παει και σε σαλον το λεει και ο ιδιος γιατι δεν θελει να του μπαστακωνονται!!!!και οι αρχαιοι σε εταιρες πηγαιναν και μετα εφτιαχναν παρθενωνες απερισπαστοι!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Υπαρχει και σχετικο video ;)
δωσε κανα λινκ το μονο που εχει βγει στον αερα ειναι ενα βιντεακι που κανει στριπτιζ,και φαινεται μια υποψια τσουτσουνας αναμεσα στα ποδια του.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
Και στο γαμησι ειμαι τρομερα απαιτητικος πρεπει η γκόμενα να ειναι πολυ εμπειρη ή επαγγελαμτίας.
Ελα να σε παω Βουδαπεστη τοτε για πραγματικες επαγγελματιες στη γνωστη μου.
Δεν υπαρχουν καλυτερες και οι πιο καλες ειναι απο την πολη σου  :grin:  Αυτα που περιγραφει ο kman για γουστα ειναι πρωινο για αυτες  :2funny: Παρε και την καμερα μαζι να τραβηξεις εκατονταδες φωτο και βιντεο σε οτι σταση και βιτσιο γουσταρεις.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
τι σχεση εχει το αν την επεφτες με το αν γαμησες? και ο λεων την πεφτει και δεν γαμει. η ουσια ειναι οτι οσο καιρο ηταν ο σεβαλιε και ο γκανγκστα δεν γαμησες ουτε ενα μουνι απο καμακι. μονο στα μπουρδελα. ψεμματα λενε? διαψευσε τους εδω

Οταν μπαιναμε μεσα στα κλαμπ , βλεπαμε ξαφνικα μια μουνοθυελλα να σαρωνει και γκομενακια να λικνιζονται και να κοιτανε προκλητικα ( αναλογιες αντρες- γυναικες 9/10 εντωμεταξυ). Και ο δημητρακης απαξιωνε και μας ελεγε  " παμε μωρε με αυτα τα μπαζα, σιγα μην ασχοληθω". :rockon:
Μονο με μια παγωτατζου απο το Τατζικισταν σε ενα εμπορικο κεντρο πιρφορισε λιγο.  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Οταν μπαιναμε μεσα στα κλαμπ , βλεπαμε ξαφνικα μια μουνοθυελλα να σαρωνει και γκομενακια να λικνιζονται και να κοιτανε προκλητικα ( αναλογιες αντρες- γυναικες 9/10 εντωμεταξυ). Και ο δημητρακης απαξιωνε και μας ελεγε  " παμε μωρε με αυτα τα μπαζα, σιγα μην ασχοληθω". :rockon:
Μονο με μια παγωτατζου απο το Τατζικισταν σε ενα εμπορικο κεντρο πιρφορισε λιγο.  :grin:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.436
Πόντοι
6.955

Κοιτάξτε τι γίνεται στις ουκρανέζικες παραλίες!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Κατά τη γνώμη σου ποιος είναι πιο αποτελεσματικός και με killer instinct εγώ ή ο δημητράκης?Μιλάμε εγώ έφτασα Κράκωβ 20:00 και 21:00 ήμασταν στα κλαμπ.Πώς συγκρίνεις τα στυλ Glock σε σχέση με τις Πολωνέζες?Βέβαια δεν πήγαμε ΠΣ τότε είναι διαφορετικά τα πράγματα όπως και Κατοβίτσε όπου είναι πάρα πολύ διαφορετικά.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ρε μήπως μπερδεύεσαι κι εσυ;μηπως τη μια την είχαν ξαναπηδηξει;πάντως η ηλικία είναι μεγάλο ατού.οι καριόλες πηδιουνται με κατι πιτσιρικάδες στα όρια της ενηλικίωσης
μικρουλες 16-17 ηταν μπορει και πιο μικρες.δεν ηξεραν τους τυπους

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
δεν μιλησα καν ρε,εκανα τον τουριστα να πλισιασω,δεν ηταν καλες εφυγα. 9 το πρωι!δεν εχει κανενα χειμωνα στην πολη,για να φαω τυροπιτακια σε ενα μαχαζι πιο πανω βγηκα.δεν εχεις ιδεα απο καμακι ουκρανια.ποτε δεν πλισιαζω παγκακια,αλλα περπατω με το καφε στο χερι σε μερη που περπατα ο κοσμος και πλισιαζω κοπελες που πανε αργα,μιλανε χαιρετω και προτεινω καφε.αν πουν ναι μενουν μαζι σου και πινεται τον καφε στα ορθια και μιλατε.αν καταφερεις αυτο  θα ερθουν μετα και φαγητο.στα παγκακια θα φανε και θα πανε πισω παλι στο παγκακι,να περιμενουν λεφτα συνηθως.που καταντησαμε να μου λενε μαθηματα για το καμακι ουκρανια οι ελληνες που δεν καμακωνουν εκτος πουτανες χαχαχαχ.ρε αφου στην ελλαδα σας εγραψα παιχνιδι ηταν να κανω γνωριμιες με τον ουκρανικο τροπο.αυτοι στην ψυχρα,δεν συστηνονται και δινουν χερια χαχαχαχα,σε δουλεια συστηθηκαν?χαχαχαχ ακου χειραψια λεει ο αλλος.ελλαδα ηταν 10 αντρες μαζι στο καφε να χαζευουν παρεα.δεν ειδα κανενα να καμακωνι τελος μαιου χαχαχαχ.θα σου πω παραδειγμα ειχε 2 μικρες κιεβο,της πλισιασα,καλουσα για φαγητο και μετα ποτο σπιτι και εδειχνα οτι εχω χρημα,δεν ηρθανε.παρακατω ειδα τις ιδιες να τις τραβουνε με το ζορι 2 πιτσιρικοι αλητες του δρομου,ελεγαν ελατε να παμε σπτι στην ψυχρα.η φιλη την αρπαξε απο το χερι και εφυγαν με τους γυφτους.ουτε καιρασματα,ουτε ευγενειες,ζωα ειναι εκει.οπως περπατας στην ψυχρα λες κοπελες παμε να πιουμε καφε,τιποτα αλλο
στο τελευταιο κομματι οτι ειναι ζωα και μπορει να πανε με τον χειροτερο εχεις δικιο αδερφε!!! :rockon: Ειμαι metro club λβιβ,και ενω μιλαω με μια ξανθια μουναρα[ανωμαλο στυλ] ηρθε μια φιλη της και ενας ουκρανος σαν γυφτικο σκεμπαρνι και την τραβαγε να φυγουν με το ζορι σου λεω :2funny:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
να στο πω έτσι.όποιος λέει ότι είναι pedaras  και την ιδια  ωρα μπαινει σε μπορδελοσαιτ λέει κατά το πλείστον μαλακιες
Επειδη τετοιος ειμαι[παιδαρος] εγω,πρεπει να πω οτι εχεις δικιο  :think: αλλα ωραια ειναι κανεις χαβαλε και ολο και κατι μπορει να μαθεις :)

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Αυτά εγώ σας τα γράφω χρόνια....αυτά που γράφει ο Βλάκμαν που σε παίρναν απο πισω και σε παρακαλάγαν να της  :knockinb: για 5-10$ γινονταν το 1992-1993 .Γραμμενο τον εχουν τον ξένο! :2funny:Αυτές οι ιστορίες για αγριους που γραφουν οι διάφοροι ψευτες ειναι προ'ι'όντα της φαντασίας τους και φυσικα δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικότητα  :2funny: :2funny: :2funny:
ετσι ειναι.πλεον τον ξενο δεν τον κοιτανε οπως καποτε[εποχες που προλαβατε οι μεγαλυτεροι] το ιντερνετ φταει,ξυπνησανε με αυτο :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom