kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
πολυ ασφαλες το κιεβο,ενα μονο απο τα περιστατικα που εγιναν σημερα πυροβολησαν πενταχρονο κοριτσακι στο κεφαλι!
Και εναν Κύπριο που πιάσανε δυο και τον κρατάγανε για να τον κατουρίσει μια γκόμεναπολυ ασφαλες το κιεβο,ενα μονο απο τα περιστατικα που εγιναν σημερα πυροβολησαν πενταχρονο κοριτσακι στο κεφαλι!
σου απαντησα πιο πανω στο θεμα για κιεβο.αν πηγες να γαμας μονο πουτανες ναι ειναι κορυφη.ο κμαν μιλουσε για κανονικες γκομενες,ελεγα αδυνατο μετα μας το μεταλαξε απο νορμαλ κοπελες σε κατηγοριες,πουτανες,καραπουτανες,σπονσορετες,αματεουρ,προφεσιοναλ χαχαχαχ.αν γαμησεται κανονικη γκομενα ε ναι εχω αδικο.οταν γνωρισετε νορμαλ κοπελα ουκρανια,ποτε!!! η σας μιλησει νορμαλ γκομενα παλι ποτε!!! ελα να με πεις κλεωντα και οτι εχω αδικο χαχαχαχαχ.μπραβο που εσυ τουλαχιστον βρηκες πουτανες,αλλοι που δεν ξερουν τα σαιτ και τα μαμπα δεν βρισκουν ουτε πουτανες χαχαχαχα.μπραβο που περνας καλα.
πολυ ασφαλες το κιεβο,ενα μονο απο τα περιστατικα που εγιναν σημερα πυροβολησαν πενταχρονο κοριτσακι στο κεφαλι!
Δεν υπάρχουν κανονικές γκόμενες Ουκρανέζες.Η σεμιπρος θα είναι ή προς ή σπονσορέτς.Ετσι κι αλλιώς τι νόημα έχει?Ακόμα και ο dyskoliegrafi που με αμφισβητούσε πήγε αυτοπροσώπως και επιβεβαίωσε τις θεωρίες μου.
Και ο Glock πήγε Πολωνία και είπε οτι έχω δίκιο.
Αυτή που με τον έναν πάει για λεφτά με τον άλλον πάει τζάμπα.Είναι η ίδια γκόμενα.
Οι Σλάβες δεν έχουν αρχές δεν πάω για λεφτά ή πάω μόνο για λεφτά είναι ρευστή κατάσταση.
φιλε βαρεθηκα να τους τα λεω.ο κμαν αν εμενε κυπρο και εβλεπε τουριστες απο ουκρανια με την λογικη του θα πλισιαζε την γυναικα τους και θα τους εταζε λεφτα να τις γαμησει.τι μαλακες οι ουκρανοι κανουν οικογενεια με πουτανες χαχαχαχα.ειπα χιλιαδες φορες το παραπονο μου,γιατι δεν μπορω να εχω τετειες εμφανισιακα και ποιοτηκα και καλες απλες κοπελιτσες που εχουν αυτοι?αυτες που βλεπω διακοπες δεν θα τις γνωριζα πουθενα κιεβο,ε ναι αυτες θελω.Ποιες θεωρίες σου επιβεβαίωσε;Το ότι o δύσκολη πήγε Κίεβο και έπαιρνε τηλέφωνο σε κάποια απ τα εκατοντάδες σάιτ με βίζιτες που υπάρχουν για Κίεβο; Ο Γκλόκ Ουκρανία δεν γάμησε.Απλά γιατί δεν πήρε βίζιτες.
Ρε φιλαρακο τι θες τωρα να πιστεψουμε ??Δεν υπάρχουν κανονικές γκόμενες Ουκρανέζες.Η σεμιπρος θα είναι ή προς ή σπονσορέτς.Ετσι κι αλλιώς τι νόημα έχει?Ακόμα και ο dyskoliegrafi που με αμφισβητούσε πήγε αυτοπροσώπως και επιβεβαίωσε τις θεωρίες μου.
Και ο Glock πήγε Πολωνία και είπε οτι έχω δίκιο.
Αυτή που με τον έναν πάει για λεφτά με τον άλλον πάει τζάμπα.Είναι η ίδια γκόμενα.
Οι Σλάβες δεν έχουν αρχές δεν πάω για λεφτά ή πάω μόνο για λεφτά είναι ρευστή κατάσταση.
Ρε φιλαρακο τι θες τωρα να πιστεψουμε ??
Οτι ολες οι γυναικες ενος λαου ειναι σπονσορετες η ημιπουτανες η βιζιτουδες η οποιαδηποτε απο τις 50 αποχρωσεις της πουτανας ??
Αυτο απλα δεν γινεται. Η υπερβαλεις σε βαθμο μαλακιας η απλα τρολαρεις !!
φιλε βαρεθηκα να τους τα λεω.ο κμαν αν εμενε κυπρο και εβλεπε τουριστες απο ουκρανια με την λογικη του θα πλισιαζε την γυναικα τους και θα τους εταζε λεφτα να τις γαμησει.τι μαλακες οι ουκρανοι κανουν οικογενεια με πουτανες χαχαχαχα.ειπα χιλιαδες φορες το παραπονο μου,γιατι δεν μπορω να εχω τετειες εμφανισιακα και ποιοτηκα και καλες απλες κοπελιτσες που εχουν αυτοι?αυτες που βλεπω διακοπες δεν θα τις γνωριζα πουθενα κιεβο,ε ναι αυτες θελω.
σαφως και υπερβαλειΡε φιλαρακο τι θες τωρα να πιστεψουμε ??
Οτι ολες οι γυναικες ενος λαου ειναι σπονσορετες η ημιπουτανες η βιζιτουδες η οποιαδηποτε απο τις 50 αποχρωσεις της πουτανας ??
Αυτο απλα δεν γινεται. Η υπερβαλεις σε βαθμο μαλακιας η απλα τρολαρεις !!
ακομα ριπορτ αναλυτικο δεν εχει δωσει...κατσε να δουμε βιαζεσεΠοιες θεωρίες σου επιβεβαίωσε;Το ότι o δύσκολη πήγε Κίεβο και έπαιρνε τηλέφωνο σε κάποια απ τα εκατοντάδες σάιτ με βίζιτες που υπάρχουν για Κίεβο; Ο Γκλόκ Ουκρανία δεν γάμησε.Απλά γιατί δεν πήρε βίζιτες.
σαφως και υπερβαλει
αλλα το ποσοστο οπως κοινουμαστε εμεις οι τουριστες το ποσοστο ειναι μεγαλο περιπου 15%
κι εγω που κινουμε σε σαφως πιο δυσκολο τροπο δηλαδη χορηγια μιας βδομαδας με 10 μερες σερι και με απο 2 και πανω τα ποσοστα μου μικραινουν υπερβολικα
μην το γαμαμε κι ολας στην υπερβολη..... εκτος αν σκορπας χιλιαρικα κι οχι χιλιαρικο σε 3-4 μερες
αλλα πιστεψε με αν καποιος εχει σκοπο να χαλασει χιλιαρικα 2-3 φια 3-4 μερες βρισκει προθυμες σε ολο τον ντουνια
Ποιες θεωρίες σου επιβεβαίωσε;Το ότι o δύσκολη πήγε Κίεβο και έπαιρνε τηλέφωνο σε κάποια απ τα εκατοντάδες σάιτ με βίζιτες που υπάρχουν για Κίεβο; Ο Γκλόκ Ουκρανία δεν γάμησε.Απλά γιατί δεν πήρε βίζιτες.
εκει που κινητε ο τουριστας....σε ολη την χωρα τα ποσοστα ειναι χαμηλοτερα15% είναι ανά πάσα στιγμή.Αν σκεφτούμε πόσες μεταπίπτουν προσωρινά και μετά παντρεύονται ή βγαίνουν από την αγορά το ποσοστό είναι πολύ μεγαλύτερο.Βασικά είναι 15% προς πληρωμή και 50% δυνητικά προς πληρωμή.Οι πιθανότητες δηλαδή μια Ουκρανέζα να τον φάει κάποια στιγμή στη ζωή της για λεφτά είναι 50% για να το πούμε διαφορετικά.
ο ρολογας ειχε μηδενικη τυχη στην ουκρανια....διοτι πηγε απροετοιμαστος για καμακι μονο με κερασματα////μπορει να του καθοταν....αλλα οι πιθανοτητες ηταν λιγες εξ αρχηςΕγώ έγραψα οτι το Κίεβο είναι η καλύτερη πόλη για σεξοτουρισμό και σπονσοριλίκι.Η Πολωνία είναι η καλύτερη χώρα για ελεύθερο καμάκι.Ο Glock άκουσε εμένα και πήγε Πολωνία ενώ όλοι του έλεγαν μην πας είναι μάπα δε θα κάνεις τίποτα.Ακουσε και το Davaritis και πήγε Λβωφ για καμάκι και τον ήπιε ενώ είχα γράψει οτι το καμάκι στα κλαμπ στην Ουκρανία είναι αρκετά δύσκολο και γενικά δε συμφέρει με εξαίρεση το Κίεβο.
εκει που κινητε ο τουριστας....σε ολη την χωρα τα ποσοστα ειναι χαμηλοτερα
το 50% ουτε στον υπνο σου
Αυτό που λέω είναι οτι οι Σλάβες δεν έχουν αρχές.Μπορεί να έχεις την πιο ρομαντική σχέση με φαινομενικά αθώα γκόμενα και να ανακαλύψεις οτι τη γαμάει πενηντάρης σπόνσορας.Οι γκόμενες είναι ασταθείς πέφτουν από τη μια κατηγορία στην άλλη.Η άλλη κάνει σοβαρό δεσμό 10 χρόνια τρώει τον πούλο και μετά γίνεται σπονορέτ για να τα βγάλει πέρα.Αυτά ισχύουν σε όλες τις σλαβικές χώρες.
ο ρολογας ειχε μηδενικη τυχη στην ουκρανια....διοτι πηγε απροετοιμαστος για καμακι μονο με κερασματα////μπορει να του καθοταν....αλλα οι πιθανοτητες ηταν λιγες εξ αρχης
100%?αυτα που λες ειναι αρχιδιες.Θα σου πω μόνο κάτι.Πόσες Ουκρανέζες στην Ελλάδα και γενικώς στο εξωτερικό τον τρώνε για λεφτά?Μήπως 100%?Δηλαδή αν υπάρχει το αναγκαίο ρευστό δε μιλάμε καν πια για 50% είναι μεγαλύτερο το ποσοστό.