Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
πολυ ασφαλες το κιεβο,ενα μονο απο τα περιστατικα που εγιναν σημερα πυροβολησαν πενταχρονο κοριτσακι στο κεφαλι!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πολυ ασφαλες το κιεβο,ενα μονο απο τα περιστατικα που εγιναν σημερα πυροβολησαν πενταχρονο κοριτσακι στο κεφαλι!
Και εναν Κύπριο που πιάσανε δυο και τον κρατάγανε για να τον κατουρίσει μια γκόμενα  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Δημητρακη ο σεβαλιε λεει οτι ενας κυπριος σε εχει κανει κουτο και τρωει ολες τις γκομενες ειναι αληθεια;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
σου απαντησα πιο πανω στο θεμα για κιεβο.αν πηγες να γαμας μονο πουτανες ναι ειναι κορυφη.ο κμαν μιλουσε για κανονικες γκομενες,ελεγα αδυνατο μετα μας το μεταλαξε απο νορμαλ κοπελες σε κατηγοριες,πουτανες,καραπουτανες,σπονσορετες,αματεουρ,προφεσιοναλ χαχαχαχ.αν γαμησεται κανονικη γκομενα ε ναι εχω αδικο.οταν γνωρισετε νορμαλ κοπελα ουκρανια,ποτε!!! η σας μιλησει νορμαλ γκομενα παλι ποτε!!! ελα να με πεις κλεωντα και οτι εχω αδικο χαχαχαχαχ.μπραβο που εσυ τουλαχιστον βρηκες πουτανες,αλλοι που δεν ξερουν τα σαιτ και τα μαμπα δεν βρισκουν ουτε πουτανες χαχαχαχα.μπραβο που περνας καλα.

Δεν υπάρχουν κανονικές γκόμενες Ουκρανέζες.Η σεμιπρος θα είναι ή προς ή σπονσορέτς.Ετσι κι αλλιώς τι νόημα έχει?Ακόμα και ο dyskoliegrafi που με αμφισβητούσε πήγε αυτοπροσώπως και επιβεβαίωσε τις θεωρίες μου.
Και ο Glock πήγε Πολωνία και είπε οτι έχω δίκιο.
Αυτή που με τον έναν πάει για λεφτά με τον άλλον πάει τζάμπα.Είναι η ίδια γκόμενα.
Οι Σλάβες δεν έχουν αρχές δεν πάω για λεφτά ή πάω μόνο για λεφτά είναι ρευστή κατάσταση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Το Κίεβο είναι πολύ πιο ασφαλές από την Αθήνα και ο λόγος είναι οτι δεν έχει τριτοκοσμικούς λαθρομετανάστες που δημιουργούν την εγκληματικότητα.Οι Σλάβοι γενικά όπου εγκαθίστανται μειώνουν την εγκληματικότητα το βλέπεις αυτό στις περιοχές όπου κατοικούν Πολωνοί στην Αθήνα.Στις σλαβικές χώρες αν ένας τριτοκοσμικός πάει να κάνει μαγκιές θα δει τα ραδίκια ανάποδα υπάρχει τεράστια αντίδραση.
Πόσους Αράπηδες είδες στο Κίεβο?

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Δεν υπάρχουν κανονικές γκόμενες Ουκρανέζες.Η σεμιπρος θα είναι ή προς ή σπονσορέτς.Ετσι κι αλλιώς τι νόημα έχει?Ακόμα και ο dyskoliegrafi που με αμφισβητούσε πήγε αυτοπροσώπως και επιβεβαίωσε τις θεωρίες μου.
Αυτή που με τον έναν πάει για λεφτά με τον άλλον πάει τζάμπα.Είναι η ίδια γκόμενα.
Οι Σλάβες δεν έχουν αρχές δεν πάω για λεφτά ή πάω μόνο για λεφτά είναι ρευστή κατάσταση.

Ποιες θεωρίες σου επιβεβαίωσε;Το ότι o δύσκολη πήγε Κίεβο και έπαιρνε τηλέφωνο σε κάποια απ τα εκατοντάδες σάιτ με βίζιτες που υπάρχουν για Κίεβο; Ο Γκλόκ Ουκρανία δεν γάμησε.Απλά γιατί δεν πήρε βίζιτες.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ποιες θεωρίες σου επιβεβαίωσε;Το ότι o δύσκολη πήγε Κίεβο και έπαιρνε τηλέφωνο σε κάποια απ τα εκατοντάδες σάιτ με βίζιτες που υπάρχουν για Κίεβο; Ο Γκλόκ Ουκρανία δεν γάμησε.Απλά γιατί δεν πήρε βίζιτες.
φιλε βαρεθηκα να τους τα λεω.ο κμαν αν εμενε κυπρο και εβλεπε τουριστες απο ουκρανια με την λογικη του θα πλισιαζε την γυναικα τους και θα τους εταζε λεφτα να τις γαμησει.τι μαλακες οι ουκρανοι κανουν οικογενεια με πουτανες χαχαχαχα.ειπα χιλιαδες φορες το παραπονο μου,γιατι δεν μπορω να εχω τετειες εμφανισιακα και ποιοτηκα και καλες απλες κοπελιτσες που εχουν αυτοι?αυτες που βλεπω διακοπες δεν θα τις γνωριζα πουθενα κιεβο,ε ναι αυτες  θελω.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Ρε φιλαρακο τι θες τωρα να πιστεψουμε ??

Οτι ολες οι γυναικες ενος λαου ειναι σπονσορετες η ημιπουτανες η βιζιτουδες η οποιαδηποτε απο τις 50 αποχρωσεις της πουτανας ??

Αυτο απλα δεν γινεται. Η υπερβαλεις σε βαθμο μαλακιας η απλα τρολαρεις !!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Οτι ολες οι γυναικες ενος λαου ειναι σπονσορετες η ημιπουτανες η βιζιτουδες η οποιαδηποτε απο τις 50 αποχρωσεις της πουτανας ??

Αυτό που λέω είναι οτι οι Σλάβες δεν έχουν αρχές.Μπορεί να έχεις την πιο ρομαντική σχέση με φαινομενικά αθώα γκόμενα και να ανακαλύψεις οτι τη γαμάει πενηντάρης σπόνσορας.Οι γκόμενες είναι ασταθείς πέφτουν από τη μια κατηγορία στην άλλη.Η άλλη κάνει σοβαρό δεσμό 10 χρόνια τρώει τον πούλο και μετά γίνεται σπονορέτ για να τα βγάλει πέρα.Αυτά ισχύουν σε όλες τις σλαβικές χώρες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
φιλε βαρεθηκα να τους τα λεω.ο κμαν αν εμενε κυπρο και εβλεπε τουριστες απο ουκρανια με την λογικη του θα πλισιαζε την γυναικα τους και θα τους εταζε λεφτα να τις γαμησει.τι μαλακες οι ουκρανοι κανουν οικογενεια με πουτανες χαχαχαχα.ειπα χιλιαδες φορες το παραπονο μου,γιατι δεν μπορω να εχω τετειες εμφανισιακα και ποιοτηκα και καλες απλες κοπελιτσες που εχουν αυτοι?αυτες που βλεπω διακοπες δεν θα τις γνωριζα πουθενα κιεβο,ε ναι αυτες  θελω.

Δεν μπορείς να τις έχεις γιατί δεν αξίζεις.Εγώ μέχρι τα 35 τέτοιες έβγαζα τζάμπα.Εβγαζα μία το τριήμερο με αστείρευτο περπάτημα.Θέλει στυλ να ξέρεις να στέκεσαι να ελέγχεις το περιβάλλον να κυριαρχείς στο χώρο να έχεις παρουσία στυλ κτλ.Πρέπει να έχεις στυλ πουτσαρά να βγαίνει οτι είσαι σημαντικό άτομο.Αν δεν το έχεις το στυλ άρχοντος οι Ουκρανές δε σου δίνουν σημασία.
Εσύ τώρα πας στο παγκάκι και με το που σε βλέπουν σκέφτονται να ένας μαλάκας που έρχεται να μας ενοχλήσει.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815

σαφως και υπερβαλει
αλλα το ποσοστο οπως κοινουμαστε εμεις οι τουριστες το ποσοστο ειναι μεγαλο περιπου 15%
κι εγω που κινουμε σε σαφως πιο δυσκολο τροπο δηλαδη χορηγια μιας βδομαδας με 10 μερες σερι και με απο 2 και πανω τα ποσοστα μου μικραινουν υπερβολικα
μην το γαμαμε κι ολας στην υπερβολη..... εκτος αν σκορπας χιλιαρικα κι οχι χιλιαρικο σε 3-4 μερες
αλλα πιστεψε με αν καποιος εχει σκοπο να χαλασει χιλιαρικα 2-3 φια 3-4 μερες βρισκει προθυμες σε ολο τον ντουνια :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
ακομα ριπορτ αναλυτικο δεν εχει δωσει...κατσε να δουμε βιαζεσε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
σαφως και υπερβαλει
αλλα το ποσοστο οπως κοινουμαστε εμεις οι τουριστες το ποσοστο ειναι μεγαλο περιπου 15%
κι εγω που κινουμε σε σαφως πιο δυσκολο τροπο δηλαδη χορηγια μιας βδομαδας με 10 μερες σερι και με απο 2 και πανω τα ποσοστα μου μικραινουν υπερβολικα
μην το γαμαμε κι ολας στην υπερβολη..... εκτος αν σκορπας χιλιαρικα κι οχι χιλιαρικο σε 3-4 μερες
αλλα πιστεψε με αν καποιος εχει σκοπο να χαλασει χιλιαρικα 2-3 φια 3-4 μερες βρισκει προθυμες σε ολο τον ντουνια :2funny:

15% είναι ανά πάσα στιγμή.Αν σκεφτούμε πόσες μεταπίπτουν προσωρινά και μετά παντρεύονται ή βγαίνουν από την αγορά το ποσοστό είναι πολύ μεγαλύτερο.Βασικά είναι 15% προς πληρωμή και 50% δυνητικά προς πληρωμή.Οι πιθανότητες δηλαδή μια Ουκρανέζα να τον φάει κάποια στιγμή στη ζωή της για λεφτά είναι 50% για να το πούμε διαφορετικά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Εγώ έγραψα οτι το Κίεβο είναι η καλύτερη πόλη για σεξοτουρισμό και σπονσοριλίκι.Η Πολωνία είναι η καλύτερη χώρα για ελεύθερο καμάκι.Ο Glock άκουσε εμένα και πήγε Πολωνία ενώ όλοι του έλεγαν μην πας είναι μάπα δε θα κάνεις τίποτα.Ακουσε και το Davaritis και πήγε Λβωφ για καμάκι και τον ήπιε ενώ είχα γράψει οτι το καμάκι στα κλαμπ στην Ουκρανία είναι αρκετά δύσκολο και γενικά δε συμφέρει με εξαίρεση το Κίεβο.
Απλά δεν καταλαβαίνετε τη χρησιμότητα κάθε πόλης.Εγώ επειδή τα κάνω όλα καμάκι,σπονσοριλίκι,ίντερνετ,κλάμπινγκ,daygame,σολισιτάρισμα σε διαφορετικές χώρες και πόλεις έχω εποπτεία και βλέπω ακριβώς τις ροπές και πού είναι καλύτερα για κάθετι.Αλλιώς είναι δοκιμή και λάθος πας και σπας τα μούτρα σου ή θριαμβεύεις όπως κάναμε όλοι παλιά όταν δεν υπήρχε ίντερνετ και πληροφορίες.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
15% είναι ανά πάσα στιγμή.Αν σκεφτούμε πόσες μεταπίπτουν προσωρινά και μετά παντρεύονται ή βγαίνουν από την αγορά το ποσοστό είναι πολύ μεγαλύτερο.Βασικά είναι 15% προς πληρωμή και 50% δυνητικά προς πληρωμή.Οι πιθανότητες δηλαδή μια Ουκρανέζα να τον φάει κάποια στιγμή στη ζωή της για λεφτά είναι 50% για να το πούμε διαφορετικά.
εκει που κινητε ο τουριστας....σε ολη την χωρα τα ποσοστα ειναι χαμηλοτερα
το 50% ουτε στον υπνο σου

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
Εγώ έγραψα οτι το Κίεβο είναι η καλύτερη πόλη για σεξοτουρισμό και σπονσοριλίκι.Η Πολωνία είναι η καλύτερη χώρα για ελεύθερο καμάκι.Ο Glock άκουσε εμένα και πήγε Πολωνία ενώ όλοι του έλεγαν μην πας είναι μάπα δε θα κάνεις τίποτα.Ακουσε και το Davaritis και πήγε Λβωφ για καμάκι και τον ήπιε ενώ είχα γράψει οτι το καμάκι στα κλαμπ στην Ουκρανία είναι αρκετά δύσκολο και γενικά δε συμφέρει με εξαίρεση το Κίεβο.
ο ρολογας ειχε μηδενικη τυχη στην ουκρανια....διοτι πηγε απροετοιμαστος για καμακι μονο με κερασματα////μπορει να του καθοταν....αλλα οι πιθανοτητες ηταν λιγες εξ αρχης

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
εκει που κινητε ο τουριστας....σε ολη την χωρα τα ποσοστα ειναι χαμηλοτερα
το 50% ουτε στον υπνο σου

Θα σου πω μόνο κάτι.Πόσες Ουκρανέζες στην Ελλάδα και γενικώς στο εξωτερικό τον τρώνε για λεφτά?Μήπως 100%?Δηλαδή αν υπάρχει το αναγκαίο ρευστό δε μιλάμε καν πια για 50% είναι μεγαλύτερο το ποσοστό.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Αυτό που λέω είναι οτι οι Σλάβες δεν έχουν αρχές.Μπορεί να έχεις την πιο ρομαντική σχέση με φαινομενικά αθώα γκόμενα και να ανακαλύψεις οτι τη γαμάει πενηντάρης σπόνσορας.Οι γκόμενες είναι ασταθείς πέφτουν από τη μια κατηγορία στην άλλη.Η άλλη κάνει σοβαρό δεσμό 10 χρόνια τρώει τον πούλο και μετά γίνεται σπονορέτ για να τα βγάλει πέρα.Αυτά ισχύουν σε όλες τις σλαβικές χώρες.

Μπορει ενα μεγαλο ποσοστο των γυναικων τους να εχουν αλλοπροσαλη συμπεριφορα πιεζομενες απο την οικονομικη ανεχεια και απο το γεγονος οτι οι ντοπιοι αντρες εκει τους δινουν πολυ λιγοτερη σημασια απο το ποτο.

Δεν νομιζω ομως οτι ειναι εγενες χαρακτηριστικο τους. Εννοω οτι και οι ελληνιδες αν ζουσαν σε αντιστοιχο περιβαλον αντιστοιχη συμπεριφορα θα ειχαν

Οι επισης Σλαβες, Σερβες για παραδειγμα δεν ανταποκρινονται σε κσμμια περιπτωση στο μοντελο που περιγραφεις στη πλειοψηφια τους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ο ρολογας ειχε μηδενικη τυχη στην ουκρανια....διοτι πηγε απροετοιμαστος για καμακι μονο με κερασματα////μπορει να του καθοταν....αλλα οι πιθανοτητες ηταν λιγες εξ αρχης

Πήγε σε σκληρά τερραίν όπως το Fashion.Εκεί πρέπει να είσαι αίλουρος γάτα με πέταλα για να έχεις επιτυχία σου βγαίνει η Παναγία.Και ένα άλλο παιδί από το φόρουμ θυμάμαι είοχε πάει Λβωφ πριν από 3 χρόνια και έπιασε τα αρχίδια του.
Είναι λίγο τρελλά τα πράγματα στα επαρχιακά ουκρανικά κλαμπ θες τύχη γαιδουρινή υπομονή γρήγορη κίνηση γενικά θες τύχη.Δεν είναι Κίεβο να βαράς στο ψαχνό.Εμένα μου έχουν τύχει θρίαμβοι αλλά και πάρα πολύ άσχημες καταστάσεις.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Θα σου πω μόνο κάτι.Πόσες Ουκρανέζες στην Ελλάδα και γενικώς στο εξωτερικό τον τρώνε για λεφτά?Μήπως 100%?Δηλαδή αν υπάρχει το αναγκαίο ρευστό δε μιλάμε καν πια για 50% είναι μεγαλύτερο το ποσοστό.
100%?αυτα που λες ειναι αρχιδιες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom