Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι η Ελλάδα ειναι γεμάτη Μοσχοβίτισες  :2funny:.Σαν κ'αυτη της φωτογραφίας τη Μοσχοβίτισα? :2funny:ή σαν κ'αυτη που έφερες στο γάμο του μεγιστάνα? :2funny:Εσυ και Μοσχα που πηγες στο γάμο του (μεγιστάνα) μια τελειωμένη απο την Οδησσό έφερες  :2funny:.Το σιδερένιο μου άλογο μπορει να ειναι 8 ετών αλλα τη δουλεια του την κάνει (και αυτο το ειδαν οσοι ηρθαν).Και αν βγαζω γκομενες το είδαν.Εγω μενω εδω μόνιμα ενω εσεις πηγαινετε μια φορα το χρόνο κάπου και μας γράφετε κατεβατά με  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:
  Πες μου που ψωνίζεις ρούχα να παω να πάρω κ'εγώ για να ντυθώ όπως εσυ για να ρίχνω της Μοσχοβίτισες  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• kristina2.jpg
    kristina2.jpg
    29,6 KB · Εμφανίσεις: 19
  • P7290139.jpg
    P7290139.jpg
    87,5 KB · Εμφανίσεις: 55
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Παράθεση από: popov στις σήμερα στις 19:39
Παράθεση από: Mindreader στις σήμερα στις 10:06
Ρε φιλαράκο ειλικρινά τώρα, στο σχολείο στην έκθεση τι βαθμό έπαιρνες ???
Μόνο ο αντιπρόεδρος του Εδεσαικού μπορεί να σε καταλάβει

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τουλάχιστον, ο συνάδελφος kavlomenos leon φαίνεται ότι έχει καλή καρδιά και μέσα στην ασάφειά του, βγάζει μια χαριτωμένη, παιδική αθωότητα
που έχουν όσοι Κύπριοι έχω γνωρίσει (αν κατάλαβα σωστά, είναι Κύπριος - στην Κύπρο θα δεί κάποιος σε χρήση ονόματα, όπως: Ανθούλης, Γιαννάκης, κλπ. αναφερόμενα σε μεγάλους ανθρώπους που τα φέρουν με χαρά και καμάρι δίχως κόμπλεξ, μην τυχόν τους πάρουν για ελαφρούς).
Επίσης, αυτή η αοριστολογία και η χαοτικότητα, δεν έχει να κάνει, νομίζω, τόσο με τον εν λόγω συνάδελφο και τις επιδόσεις του στο σχολείο, όσο με τον κυπριακό τρόπο του εκφράζεσθαι. Τον διαβάζω και μου έρχονται στο μυαλό ανάλογες περιπτώσεις Κυπρίων που γνωρίζω.

Ο συνάδελφος αυτός, μου είναι συμπαθής, και δεν ενδιαφέρει κανέναν το γεγονός αν λέγεται στην κανονική ζωή του, Χάρης, Πάνος ή Κατσιμίχας.
Κάποιοι, φαίνεται, μπερδεύουν την real life με τη virtual reality, όπως ο θλιβερός Δημητράκης, που λόγω έλλειψης personality στην κανονική ζωή, προσπαθεί να χτίσει μια persona (έστω και γραφική), για να έχει λόγο ύπαρξης.

Εμενα εχουν ερθει και εχουν δει οτι δεν ειμαι καθολου θλιβερος και οτι δεν εχω καμια σχεση μ'αυτους τους φουκαράδες  :2funny:
  Υπαρχουν τα παλια ποστ που εγραψαν οσοι ηρθαν και με βρηκαν εδω και ειδαν αν μετραω ή οχι.

Δημητράκη, ξέρω ότι μερικές αλήθειες είναι οδυνηρές. Όταν γίνουν αποδεκτές, σιωπηλά έστω, μπορεί να οδηγήσουν στη λύτρωση και στην προσωπική απελευθέρωση. Κατά βάθος, μέσα σου, ξέρεις ότι έχω δίκιο. Μάλλον, σωστότερα, όπως λέει ένα αρχαίο βουδιστικό απόφθεγμα αλληλογνωσίας, που οδηγεί και τις δύο πλευρές, στην αμοιβαία σιωπή της κατανόησης: "Ξέρω, ότι ξέρεις, ότι ξέρω, ότι ξέρεις".
Όποιος έχει διαμορφώσει προσωπικότητα, δεν μπορεί να είναι θλιβερός, διότι καλύτερα να είσαι αποτυχημένος με βάση τους δικούς σου, προσωπικούς όρους, παρά "επιτυχημένος" στους όρους και στο παιχνίδι των άλλων. Κι εσύ, δυστυχώς, φίλε μου, κάπου εκεί μέσα, έχεις εγκλωβιστεί. Είσαι ο Δημητράκης ο Πορνομετανάστης. Σκέψου το λιγάκι, πόσο θλιβερό είναι...
Σκέψου, ότι με όλη αυτή τη γραφικότητα και την ανάγκη να αποδείξεις κάτι, οδηγήσε μακριά από ό,τι ονομάζουμε personality σε έναν άνθρωπο. Γίνεσαι μια persona, καρικατούρα του εαυτού σου. Καταλαβαίνεις τώρα τι εννοώ λέγοντας ότι είσαι θλιβερός;
Διότι αν ήσουν μόνο καλοπροαίρετος σαλτιμπάγκος και διασκεδαστής, με κάποια χοντροκομμένα, έστω, βιντεάκια στο youtube, τότε μπορεί και να μου ήσουν συμπαθής. Διαπιστώνω, όμως, πολλές φορές από τα γραφόμενά σου και τη στάση σου απέναντι στους άλλους, ότι είσαι κομπλεξικός, αλαζόνας, μικρόψυχος, αγενής, ξερόλας, μίζερος, προσβλητικός, κακεντρεχής, χυδαίος, κουτοπόνηρος και πολλά άλλα, που δεν χρειάζεται να μου τα αντικρούσουν ή να με πείσουν για το αντίθετο, όσοι σε είδαν ή σε γνώρισαν εκεί που βρίσκεσαι. Έχω δικά μου μάτια και δικά μου κριτήρια για να κρίνω. Κάτι άλλο έχεις να μας πείς ή να μας δείξεις για τη ζωή σου; Κάποιο αξιόλογο έργο, επίτευγμα, ή ό,τι πραγματικά χρήσιμο και άξιο μετράει στην κοινωνία και φανερώνει την υψηλή προσωπικότητα ενός άντρα;
Να σου βγάλω, τότε, το καπέλο και να πώ, ο τύπος έχει και μια άλλη όψη και δεν είναι μόνο σαχλαμάρας...

Και πάλι σου ξαναλέω, πάντα φιλικά και χωρίς κακή πρόθεση: μείνε, τουλάχιστον, μόνο διασκεδαστής, διότι έτσι θα είσαι πιο συνεπής απέναντι
στον εαυτό σου (ελλείψει προσωπικότητας) και λιγότερο αποκρουστικός στους άλλους. Να είσαι καλά και σου εύχομαι κάθε καλό στη ζωή σου.  

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συγγνώμη μίζερος ποιός είναι? :2funny: το οτι εχω οικονομικη ανεση φενεται απο μακριά δεν ειμαι κακομοιρης σαν τον ψευτη της Μολδαβίας.Δε νομιζω οτι ενας μιζερος εχει την αντιμετόπιση που εχω εγω :think:Το αντιθετο αν πω οτι ειμαι απο την Ελλάδα μου λενε για πλάκα:εσυ εκλεψες τα λεφτα των συνταξιούχων  :2funny: και κυκλοφωρεις έτσι  :2funny:.
  Κομπλεξ με τα τέρατα δεν έχω απλος οπως εχω πει αν τα σκουλίκια σηκώσουν κεφάλι τα βάζω στη θέση τους  :2funny:ο κόσμος είδε για μια ακομα φορα την άσχήμια και τη βρωμιά του Συχάματος :2funny:εγω μπαινω εδω για να γελάω μ'αυτους και τα χάλια τους  :2funny:.
  Μικρόψυχος γιατί?Γιατι δεν δινω στους φτωχομπινέδες που ερχονται εδω και μας ξεφτιλίζουν και μου ζητάνε δανεικά? :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Συγγνώμη μίζερος ποιός είναι? :2funny: το οτι εχω οικονομικη ανεση φενεται απο μακριά δεν ειμαι κακομοιρης σαν τον ψευτη της Μολδαβίας.Δε νομιζω οτι ενας μιζερος εχει την αντιμετόπιση που εχω εγω :think:Το αντιθετο αν πω οτι ειμαι απο την Ελλάδα μου λενε για πλάκα:εσυ εκλεψες τα λεφτα των συνταξιούχων  :2funny: και κυκλοφωρεις έτσι  :2funny:.
 Κομπλεξ με τα τέρατα δεν έχω απλος οπως εχω πει αν τα σκουλίκια σηκώσουν κεφάλι τα βάζω στη θέση τους  :2funny:ο κόσμος είδε για μια ακομα φορα την άσχήμια και τη βρωμιά του Συχάματος :2funny:εγω μπαινω εδω για να γελάω μ'αυτους και τα χάλια τους  :2funny:.
 Μικρόψυχος γιατί?Γιατι δεν δινω στους φτωχομπινέδες που ερχονται εδω και μας ξεφτιλίζουν και μου ζητάνε δανεικά? :2funny:

Εντάξει Δημητράκη, ό,τι πείς. Κατάλαβες απολύτως τι γράφω. Κατανοώ, ότι σου πέφτει κάπως βαριά η αλήθεια και η πραγματικότητα. "Έξις δευτέρα φύσις εστί". Είναι πιο βολικό να παραμείνεις αθεράπευτоς και αμετανόητος, στην εικονική σου πραγματικότητα.
Ας μην σου χαλάσω το παραμύθι. Συγγνώμη κιόλας αν σε σύγχισα, γύρνα άφοβα πίσω στο Underground (ή στο πλατωνικό σπήλαιο) της θαλπωρής του
Δημητράκη Πορνομετανάστη. Κι επειδή το νήμα είναι του Κιέβου, σου χαρίζω για καληνύχτα ένα τραγουδάκι:

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
διμιτρακι ποσα πανε τα αγγουρια και η σαχαρη σημερα πετρουπολη χαχαχαχαχ.καλεσε την εισαγελεα για δειπνο.φτιαξε της μονο σαλατα τωρα που ακριβηναν τα αγγουρια να δει το στατους σου χαχαχααχχ.ο ντερτι λεει σε κοντεινερ μενεις, μαλακιες λεει.εγω ακουσα σε θερμοκηποιο μενεις να διατηρουνται τα αγγουρια και τα μαρουλια χαχαχαχαχα,διμητρακι ειμαι δεκα φορες πιο τρελος απο σενα χαχαχαχαχ,παλι σε τρελανα χαχαχαχαχα
Κάνε μας και κανένα μάθημα ρωσικής  Εσύ που τα κατέχεις καλύτερα.Πώς λέμε στα ρωσικα  τί  με πέρασες για γυφτο;

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Εντάξει Δημητράκη, ό,τι πείς. Κατάλαβες απολύτως τι γράφω. Κατανοώ, ότι σου πέφτει κάπως βαριά η αλήθεια και η πραγματικότητα. "Έξις δευτέρα φύσις εστί". Είναι πιο βολικό να παραμείνεις αθεράπευτоς και αμετανόητος, στην εικονική σου πραγματικότητα.
Ας μην σου χαλάσω το παραμύθι. Συγγνώμη κιόλας αν σε σύγχισα, γύρνα άφοβα πίσω στο Underground (ή στο πλατωνικό σπήλαιο) της θαλπωρής του
Δημητράκη Πορνομετανάστη. Κι επειδή το νήμα είναι του Κιέβου, σου χαρίζω για καληνύχτα ένα τραγουδάκι:

Αγαπητε popov δεν σε ξερω απο κοντα αλλα φαινεσαι σοβαρο ατομο.Πες μου τωρα.Πιστευεις οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα γαμανε κανονικες γυναικες ετσι οπως ειναι?[εχω δει φωτογραφιες καποιων]??? Απαντησε μου με το χερι στην καρδια  :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Θα πάω τώρα σε μια βδομάδα Κίεβο να ρίξω μερικούς πούτσους.Στόχος είναι έξι πούτσοι σε μια μέρα.Μετά βέβαια θα αλωνίσω D Lux Carribeam να δούμε αν μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις clusterfuck.
Θα ακολουθήσει όπως πάντα φωτογραφικό υλικό από τις γαμεύσεις.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αγαπητε popov δεν σε ξερω απο κοντα αλλα φαινεσαι σοβαρο ατομο.Πες μου τωρα.Πιστευεις οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα γαμανε κανονικες γυναικες ετσι οπως ειναι?[εχω δει φωτογραφιες καποιων]??? Απαντησε μου με το χερι στην καρδια  :hi:
Αυτός πρέπει να είναι κλώνος του Σκυλοχάλια  :2funny:Μιλαμε για μεγαλη αθλιότητα.Βεβαια η πτωση στην Ελλάδα ειναι παντού.
  Βλεπω εδω τους Ελληνες που εχουν ερθει και μου θυμιζουν Ρωσσους άστεγους  :2funny:τι γκόμενα να βγαλουνε?Ειναι μ'αυτες που εχουν έρθει απο Ελλάδα.Ο ενας μια μπαρόβια οι αλλοι κατι τελειωμένες  :2funny: και πενευοντε οτι εχουν και γυναικα  :2funny: :2funny: :2funny:.

Cristian090909

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2016
Κριτικές
2
Like
110
Πόντοι
0
[quote author=Μπουλης Αγαμηδης  link=topic=20757.msg6785662#msg6785662 date=1455134257]
Στις υπηρεσίες σας κύριε Χαρη  ;)

Πουτσοσυλέκτης 29

Μ ότι εκατάλαβα

αυτά που έχουν γράψει

του Μήτσου το κολεντερο

το σκισαν στο  Μεταξι

την βρωμερή την σούφρα του

την έκαναν ροδέλλα

και τώρα με τον κώλο του

δουλεύουν τα μπουρδέλα.

:effemine:  :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:
[/quote]  :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
[quote author=Μπουλης Αγαμηδης  link=topic=20757.msg6785662#msg6785662 date=1455134257]
Στις υπηρεσίες σας κύριε Χαρη  ;)

Πουτσοσυλέκτης 29

Μ ότι εκατάλαβα

αυτά που έχουν γράψει

του Μήτσου το κολεντερο

το σκισαν στο  Μεταξι

την βρωμερή την σούφρα του

την έκαναν ροδέλλα

και τώρα με τον κώλο του

δουλεύουν τα μπουρδέλα.

:effemine:  :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:
[/quote]χαχχαχαχαχα,καλα ρε παιχταρα πως τα σκεφτεσαι ολα αυτα?παλλια στο σχολειο εγραφα και εγω τετεια ποιηματα και συνθηματα για το αποελ.εβγαζα για ολους τους συμμαθητες συνθηματα.σε ενα που εμενε σε μια πολικατυκοια που εμεναν ποντιοι,κινεζοι,αραβες,βουλγαροι  περιοχη φιλοθεου εγραψα αυτο.γεμησατε αραπηδες,ολη την γοιτονια σας οι ρωσοι και οι βουλγαροιγαμανε την μαμα σας,γεμησατε αραπηδες ολο το φιλοθεου τα βογγητα των μανων σας αγγουν στο μπερναμπεου χαχαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Κάνε μας και κανένα μάθημα ρωσικής  Εσύ που τα κατέχεις καλύτερα.Πώς λέμε στα ρωσικα  τί  με πέρασες για γυφτο;
δεν ξερω πως να κανω αντιγραφη τον διαλογο απο μαμπα για να δεις ολη την συνομιλια.της εγραπσα οταν ειπε θα την υποχρεωσω με κερασμα να θελω σεξ ειπα για νε μπομζ,νε πρινιμαι μινα κακ μπομζι.ελπιζω να καταλαβες με ελληνικα.ρωσικα δεν γραφει το λαπτοπ μονο σε αγγλικα.για αμερικανακια μας περασες?χαχαχαχ

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Θα πάω τώρα σε μια βδομάδα Κίεβο να ρίξω μερικούς πούτσους.Στόχος είναι έξι πούτσοι σε μια μέρα.Μετά βέβαια θα αλωνίσω D Lux Carribeam να δούμε αν μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις clusterfuck.
Θα ακολουθήσει όπως πάντα φωτογραφικό υλικό από τις γαμεύσεις.
να μην ξεχασεις να πάρεις  μαζί  και άδεια μπουκάλια. Και δεν μας είπες πως σε αφήνουν να μπεις μόνος σου στα κλαμπ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Αγαπητε popov δεν σε ξερω απο κοντα αλλα φαινεσαι σοβαρο ατομο.Πες μου τωρα.Πιστευεις οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα γαμανε κανονικες γυναικες ετσι οπως ειναι?[εχω δει φωτογραφιες καποιων]??? Απαντησε μου με το χερι στην καρδια  :hi:

Σνάδελφε konpap, νομίζω, ότι εδώ δεν έχουμε έρθει, για να την βγάλουμε έξω να την μετρήσουμε, για να δούμε ποιός την έχει πιο μεγάλη.
Ο καθένας είναι υπεύθυνος μόνο για τον εαυτό του, τις πράξεις του, και τα γραφόμενά του. Γι' αυτό, όπως σου έγραφα και σε λίγο
παλαιότερη απάντηση, "εξ όνυχος τον λέοντα" το οποίο, σε τελική ανάλυση, δεν απέχει και πολύ από το "χόρεψε ζειμπέκικο να σου πώ την καταγωγή σου", που έχεις σαν υπογραφή. Καταλαβαίνεις τώρα, γιατί δεν μπαίνω στο τρυπάκι του Δημητράκη να ελέγχω και να κρίνω τους άλλους;
Διότι έχω δική μου ζωή, και σέβομαι την ζωή των άλλων. Το ποιός γαμάει, τι και πόσο γαμάει, ας το αφήσουμε στην άκρη.
Εμπειρίες και προτάσεις καταθέτουμε, και όποιος κρίνει ότι μπορεί να οφεληθεί από κάτι ή να μοιραστεί-εμπλουτίσει το θέμα που συζητάμε,
με κάτι παραπάνω, έχει καλώς. Τα άλλα δεν με αφορούν, απλώς έχω αλλεργία στην αγένεια, στην χυδαιότητα και στη μικροπρέπεια.
Να είσαι καλά  :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Συνάδελφε konpap, by the way, μην νομίζεις ότι επικροτώ το πέσιμο και τους χαρακτηρισμούς του συναδέλφου
slaviani ή τα προσβλητικά ποιηματάκια του συναδέλφου Μπούλη Αγαμίδη, προς τον Δημητράκη. Το αν τα τραβάει η όρεξή του
ή τα προκαλεί ο ίδιος με τη στάση του, αυτό είναι άλλο θέμα, το οποίο δεν θα κρίνω εγώ. Σε δημόσιο χώρο βρισκόμαστε,
και είμαστε, νομίζω, ενήλικες. Και πάλι να είσαι καλά  :hi:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ναι αλλα ολοι εμπαιναν μαζι μου τσάμπα σε όλα τα κλαμπ και δεν με έκραξε κανενας εσεις παρερμινευεται τα λόγια τους.Οποιος ηρθε Αγια Πετρούπολη και βγηκε μαζι μου πουθενά δεν πλήρωσε.Ο κόσμος περιμενες ουρά για να τους ψαξουν για να μπουν μέσα και να πληρώσουν εισοδο (800-1000 ρουβλια το ατομο) και οταν εφτανα εγω πέρναγα χωρις να με ψαξει κανενας χαιρετόντας τους όλους (απο πορτιέριδες μεχρι διευθυντη) και χωρις καν να δειξω τη VIP καρτα μου,οποιος ηταν μαζι μου ακολουθούσε και το μόνο που έλεγα ηταν οτι ειναι μαζι μου.Τωρα εχω γινει ακομα πιό χά'ι'!Αν παρω τηλεφωνο και το ζητήσω κλείνουν τη θέση πάρκινγκ εξω απο την πόρτα για να ερθω να βαλω το παρκάρω μου άλογο Αν αυτό δεν σημαίνει οτι μετράω εγω τι να πω? :think:
   Οχι είναι μαγκιά αυτο που κάνετε εσεις που σας κλέβουν παντού  :2funny:και τελικα γαματε της γκόμενες που πανε με Τουρκους και Πακιστανούς  :2funny:
   Μήπως και το ντύσιμό μου ειναι φτηνιάρικο? :2funny:Εσενα παντος σε κλαμπ δε σε βάζουν θα φας πόρτα  :2funny:ισως στο Ρόσι να σε βαλουν αν ειναι αδειο καμια καθημερινη  :2funny: για ΧΧΧΧ ξέχνα το!
   Αν ο popov ειχε διαβασει τα παλιά ποστ απο ατομα που ειχαν ερθει δεν θα εγραφε τετοιες  :jerking:Εγω δεν ειμαι σαν τον ψευτη της Μολδαβίας οτι λεω το αποδυκνίω.

μητσο μην χρησιμοποιεις τα παιδια που ηρθανε σαν επιχειρημα ξανα και ξανα γιατι...δεν συμφερει. αστο και μην το ξαναπεις.
επισης το χρημα και ο ερωτας δεν κρυβεται. το χρημα φαινεται απο το τι θα ΞΟΔΕΨΕΙΣ ΜΕΣΑ στο κλαμπ και εξω, οχι απο το οτι μπηκες τσαμπα.
η τσαμπα εισοδος δεν απασχολει ποτε τον φραγκατο, μονο οι αφραγκοι ταχαμουτζηδες το μετρανε αυτο και το κυνηγανε. απειρα τα παραδειγματα μην το αναλυσουμε, ολοι οσοι διαβαζουν το ξερουν ειτε απο προσωπικη εμπειρια ειτε το βλεπουν απο τους γυρω τους.
ακουσε με και μην εκτιθεσαι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Παράθεση από: konpap στις σήμερα στις 17:36
Αγαπητε popov δεν σε ξερω απο κοντα αλλα φαινεσαι σοβαρο ατομο.Πες μου τωρα.Πιστευεις οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα γαμανε κανονικες γυναικες ετσι οπως ειναι?[εχω δει φωτογραφιες καποιων]??? Απαντησε μου με το χερι στην καρδια  Hi

Αυτός πρέπει να είναι κλώνος του Σκυλοχάλια  :2funny:Μιλαμε για μεγαλη αθλιότητα.Βεβαια η πτωση στην Ελλάδα ειναι παντού. Βλεπω εδω τους Ελληνες που εχουν ερθει και μου θυμιζουν Ρωσσους άστεγους  :2funny:τι γκόμενα να βγαλουνε?Ειναι μ'αυτες που εχουν έρθει απο Ελλάδα.Ο ενας μια μπαρόβια οι αλλοι κατι τελειωμένες  :2funny: και πενευοντε οτι εχουν και γυναικα  :2funny: :2funny: :2funny:.

Δημητράκη, κάποιος έξυπνος και ταλαντούχος άνθρωπος με προσωπικότητα, είχε πεί, κάποτε: "όταν συνηθίσεις στην θέα του τέρατος, σιγά-σιγά
του μοιάζεις". Το πρόβλημα στην δική σου περίπτωση, είναι ότι κάθε πρωί που κοιτάζεσαι στον καθρέφτη, εκτός από το τέρας (που δεν σου κάνει, βεβαίως, εντύπωση, επειδή το έχεις συνηθίσει εδώ και χρόνια), βλέπεις και τον κλώνο του εαυτού που δεν έχεις. Βλέπεις τον Δημητράκη τον Πορνομετανάστη (φαντάζομαι, στον ίδιο καθρέφτη θα προβάρεις και τα βιντεάκια σου, άλλοτε με το καπέλο του καουμπόι και άλλοτε με το φεσάκι του τσολιά). Κατά συνέπεια, παντού γύρω σου, βλέπεις μόνο κλώνους. Βέβαια, αν κοιτάξεις λίγο βαθύτερα στον καθρέφτη σου, εκτός από τον clone του εαυτού που δεν έχεις (persona γαρ), μπορεί, ίσως, να διακρίνεις και τον θλιμμένο clown, που σε κοιτάζει στη γωνία του δωματίου σου...

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
δεν ξερω πως να κανω αντιγραφη τον διαλογο απο μαμπα για να δεις ολη την συνομιλια.της εγραπσα οταν ειπε θα την υποχρεωσω με κερασμα να θελω σεξ ειπα για νε μπομζ,νε πρινιμαι μινα κακ μπομζι.ελπιζω να καταλαβες με ελληνικα.ρωσικα δεν γραφει το λαπτοπ μονο σε αγγλικα.για αμερικανακια μας περασες?χαχαχαχ
και τι σχεση εχει ο αστεγος μπομσ με τη γυφτια ρε κλεωνα;χαχα.αυτα ειναι ελληνορωσικα.χαχα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παράθεση από: konpap στις σήμερα στις 17:36
Αγαπητε popov δεν σε ξερω απο κοντα αλλα φαινεσαι σοβαρο ατομο.Πες μου τωρα.Πιστευεις οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα γαμανε κανονικες γυναικες ετσι οπως ειναι?[εχω δει φωτογραφιες καποιων]??? Απαντησε μου με το χερι στην καρδια  Hi

Δημητράκη, κάποιος έξυπνος και ταλαντούχος άνθρωπος με προσωπικότητα, είχε πεί, κάποτε: "όταν συνηθίσεις στην θέα του τέρατος, σιγά-σιγά
του μοιάζεις". Το πρόβλημα στην δική σου περίπτωση, είναι ότι κάθε πρωί που κοιτάζεσαι στον καθρέφτη, εκτός από το τέρας (που δεν σου κάνει, βεβαίως, εντύπωση, επειδή το έχεις συνηθίσει εδώ και χρόνια), βλέπεις και τον κλώνο του εαυτού που δεν έχεις. Βλέπεις τον Δημητράκη τον Πορνομετανάστη (φαντάζομαι, στον ίδιο καθρέφτη θα προβάρεις και τα βιντεάκια σου, άλλοτε με το καπέλο του καουμπόι και άλλοτε με το φεσάκι του τσολιά). Κατά συνέπεια, παντού γύρω σου, βλέπεις μόνο κλώνους. Βέβαια, αν κοιτάξεις λίγο βαθύτερα στον καθρέφτη σου, εκτός από τον clone του εαυτού που δεν έχεις (persona γαρ), μπορεί, ίσως, να διακρίνεις και τον θλιμμένο clown, που σε κοιτάζει στη γωνία του δωματίου σου...
Εγω δεν συνηθισα τη θέα του τέρατος  :2funny: εγω γελάω με τα τέρατα  :2funny:.Εσεις τους δέχεστε σαν ανθρώπους στο σά'ι'τ και γενικα στην Ελληνική κοινωνία.Οπως δέχεστε και τους πούστηδες  :2funny:.
  Ναι ψάχνω να βρω τι θα φορέσω στην ντίσκο σημερα και εχω βγαλει τη μιση ντουλάπα εξω και τα κοιτάω στον καθρέφτη.Εσεις που θα πάτε σήμερα?Φυλής ή Μεταξουργείο? :2funny: ή θα καθεστε στο σά'ι'τ να γράφετε για το πως γαμάγατε πουτάνες και πρεζάκια όταν ειχατε παει μια φορά Ουκρανία πριν απο κάτι χρόνια? :2funny: :2funny: :2funny:.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom