Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.384
Πόντοι
3.656
Πιπα κωλο τον πάει το Μήτσο ο Ιωσήφ :2funny::2funny:

Ο γίγαντας kman2 που βρίσκεται?

Εγκλωβισμενος Ντοιτσλαντ?
Ο κμαν έχει εγκλωβιστεί με θετικό τεστ κονιντ σε καραντίνα 14 ημερών στα καζάνια
Μένουν άλλες 4.μερεε
Θα επανακάμψει πριν τα Χριστούγεννα που θ ανοίξει η Μέρκελ τα σύνορα για να κάνουν γιορτές τα καλυβιωτικα αγγούρια Κιέβου κ όμορων δήμων

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.384
Πόντοι
3.656
Φίλε midas69 έχεις σύγχυση,πιστεύω όμως σε σένα και είμαι σίγουρος πως θα ξεμπερδευτείς.:wink:

ουδεμίαν σύγχισιν έχει απλώς θέλει να γελάσει με αυτόν τον ανόητον τον πρόεδρο που ετρίβετο στου τσομπάνη την αγκλίτσα και τον έχει και άχτι, διότι πολλαπλώς τον είχε κάμει ρόμπα....

Μάλιστα,τόσο υποχθόνιος ο midas,σαν δεν ντρέπεται 2 μέτρα άντρας.:grin:
Δάσκαλε σε.πηραμε χαμπάρι,δεν είσαι παλικάρι
1.72 ειμαι
Το ιδανικό ύψος για καμάκι
Όπως ο πρόεδρος και ο πάλαι ποτέ πιτσιλιστης

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.384
Πόντοι
3.656
Τελικα δεν απαντηθηκε ποτε!

Εστελνε ο ΜΗΤΣΟΣ φωτο με πουτσες και χυσια στον Δασκαλο (ακα Πουσταδουρο31) κατοπιν επιμονης παρακλησης του ιδιου η οχι;;;

:confused::confused:
Αυτά είναι ιστορικά αποδεδειγμένα
Κάτι συνεβει τελευταία και ο δάσκαλος Σήφης έριξε κ το τελευταίο φύλλο συκής κι από τρομπαδουρος μόνο έβγαλε κι άλλο κλώνο μακησ52 κ βάλει κατά ριπάς και αδίκως εναντίον του Πορνομιτσου ακα προέδρου

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

Θα κάνει παρέα με τα αγγούρια...:confused:
subscriptions

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
midas εχω πει πολλες φωρες δεν ψαχνω γυναικα στην ουκρανια,το οτι ειμαι συνεχεια εκει οι ντοπιοι και εδω στο μπου
νομιζουν οτι παω εκει για νηφες.ς,εχω πει πολλες φωρες οτι δεν ειναι οτι ψαχνω αυτες και οτι ουτε εμφανισιακα μου αρεσουν.
κολημα εχω με την ναχωρα που μου αρεσει και οπως λεει ο δασκαλος γλιτωσα με τον κορονοιο που δεν παω.
ο δασκαλος τα χωνει ακομα και στον θειο μου γιατι διαφωνει να ξοδευωμαι αλεστα εκει ενω σε αλλες χωρες θα εκανα θραυση.
ο δασκαλος προσπαθει χρονια να με κανει να ξεκολησωκαι απο την χωρα εκτος απο τις γκομενες.
μεχρι το 2012 στο κιεβο που ημουν με μαλια,νεαροτερος και μισα κιλα μισθο 5 χιλιαρικα σε ευρο μπορουσα να βρω πολλες γκομενες.
λογο ασφαλειας επιδει στο κιεβο εφυγαν απο εκει η οικογενεια μου και ο θειος μου ηταν οδυσσο αρχισα να πηγαινω εκει ωστε να μην κινδυνευω.
εχω ασχημες εμπειριες κιεβο αλλα περασα πολυ καλα απο πλευρας γυναικων.βαιβαια τοτε δεν ειχα προβλημα με τον χαρακτηρα
τους αφου να γαμησω μονο ηθελα.δεν εψαχνα γκομενες νορμαλ που δουλευουν οπως τωρα αλλα κτυπουσα παντου
οτι κινητουν σε μετρο και στον δρομο αλεστα χωρις υπνο.2 ωρες την μερα κοιμομουν στο κιεβο κατι που τωρα οδυσσο
δεν θα μπορουσα να κανω.δυστυχος λογο ηλικιας πλεον ειμαι ακυρος για ουκρανες νορμαλ ετσι στην οδυσσο δεν ψαχνω γκομενες
εδω και 5 χρονια.για μενα ουκρανιδες επερναν πριν 20-25 χρονια ο καθε αποτυχημενος,2020 παλι μπορεις να βρεις
της πιο αποτυχημενες που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα χαχαχαχα.δεν εχει μεινει εμφανισημη και νορμαλ για τους ξενους.

τύπε ουκχαρη 5000 ευρω επαιρνες μισθό καθε μηνα;:confused: τι δουλεια εκανες αν επιτρέπεται τύπε;
Εισέπραττε ενοίκια για τον Θειό του
Κ μετά ξέχναγε να του τα δώσει

Εσένα η ζήλια θα σε φάει,ούτε στο δακτυλάκι δεν τον φτάνεις τον ΟΥΚΑ το Χάρη...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/subscriptions?controller=attachment&task=download&tmpl=component&id=1273493[/img[/URL]] [/quote]

Kαι δε μαλώνουν μεταξύ τους όλες οι γκόμενες μέσα στο ψυγείο; :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Φίλε midas69 έχεις σύγχυση,πιστεύω όμως σε σένα και είμαι σίγουρος πως θα ξεμπερδευτείς.:wink:

ουδεμίαν σύγχισιν έχει απλώς θέλει να γελάσει με αυτόν τον ανόητον τον πρόεδρο που ετρίβετο στου τσομπάνη την αγκλίτσα και τον έχει και άχτι, διότι πολλαπλώς τον είχε κάμει ρόμπα....
Πότε Μ έκανε εμένα ρόμπα ο πρόεδρος πορνομεταναστης??
Δεν το ενθυμουμε
Αν εννοείς τα περί ,
είμαι ο Β.Π
και μου πιάσαν το αμάξι στα σύνορα
και κουβαλάω τα κόπρανα κλπ αυτά είναι
που αγαπάω στο προεδρο πορνο και θαυμάζω τις εμπνεύσεις του
Προσπαθείς να μας σπείρεις την διχόνοια γεροπαραλυτε που ζηλεύεις τις φωτό με εκσπερματώσεις του προέδρου
Επίσης τον κακολογεις κι από πρωτοπόρο σουινγκερ με την Μάσα κ τον Κυριάκο πας να τον βγάλεις πουστη κ κερατά
Ρε ουστ τρομπαδουρομακηδες,είναι φανερό πλέον σε όλους ,
Σάς γλενταει ο πρόεδρος που σας έχει απαξιώσει πλήρως
Είμαστε όλοι πορνομεταναστες
Ζήτω ο Πορνοσ
Κάτω τα ρσμολιμεντα

Δεν έχεις δρομολόγιο σήμερα;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506

1.72 ειμαι

Άσε τα σάπια σου, 1,59 είσαι, στην ίδια σειρά με ουκα από τα λιντλ στην παρέλαση ήσασταν.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/subscriptions?controller=attachment&task=download&tmpl=component&id=1273493[/img[/URL]] [/quote]

Kαι δε μαλώνουν μεταξύ τους όλες οι γκόμενες μέσα στο ψυγείο; :confused: [/quote]

Είναι σε χωριστά ράφια...:confused:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.384
Πόντοι
3.656

1.72 ειμαι

Άσε τα σάπια σου, 1,59 είσαι, στην ίδια σειρά με ουκα από τα λιντλ στην παρέλαση ήσασταν.

Γαμω το παπάκι σου σωγαμπρε του μανάβη
Αποτυχξμενε ντελιβερσ
1.72 Ρε ΜΑΛΑΚΑ
ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 1.72 ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
O πρόεδρος λέει είναι 1.73...δεν θα χες καμιά ελπίδα στο καμάκι μαζί του.:confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506

1.72 ειμαι

Γαμω το παπάκι σου σωγαμπρε του μανάβη
Αποτυχξμενε ντελιβερσ
1.72 Ρε ΜΑΛΑΚΑ
ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 1.72 ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ

Ίδια σειρά με τον πορδομετανάστη ήσουν στην παρέλαση;

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Οργασμος αποκαλυψεων απο ρεντπειντζ! :confused:

ΠουΣτράτο ξύπνα ρε μαλάκα,τι μαλακίες γράφεις,σχολιαστής σχολίων σαν τον RETRO κατάντησες,κόψε τα πρωινά τα χάπια γιατί σε κουκουλώνουν όλη μέρα.:tickedoff:

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
Λατρευουμε τις Ουκρανες οπως και τις Ρωσιδες,ταιριαζουμε σε παρα πολλα σημεια.
Αυτες με την σειρα τους ανταποδιδουν και αγαπανε την χωρα μας,γυναικες με επιπεδο και κουλτουρα.

[video][video]https://www.instagram.com/p/CG3VmjBlCGU/[/video[/video]]

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Λατρευουμε τις Ουκρανες οπως και τις Ρωσιδες,ταιριαζουμε σε παρα πολλα σημεια.
Αυτες με την σειρα τους ανταποδιδουν και αγαπανε την χωρα μας,γυναικες με επιπεδο και κουλτουρα.

[video][video]https://www.instagram.com/p/CG3VmjBlCGU/[/video[/video]]

Φίλε Zesty,Ουκρανοί και Ρώσοι,άντρες και γυναίκες δεν έχουν ούτε επίπεδο ούτε κούλτουρα,είναι σε ημιάγρια ζωώδη κατάσταση,από τα γραφόμενα σου μάλλον άσχετος είσαι και απλά έχεις θαμπωθεί από το σλάβικο μουνί...

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
φορμαρισμενος ο δασκαλος απο τον καιρο που εχει να γραψει ειναι χειμαρος.
ο μιδας με απογοητευσε με τις επιθεσεις και την κακια που βγαζει.
ο δασκαλος ξερει αν ειμαι αληθινος η απο τα λιτλ κυριε μιδα.
η φιλια σου με τον τασο κυριε μιδα δεν ειναι ικανη να σε γλιτωσει απο την τιμωρια χαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom