Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
ιδού τα νιουζTitle
Турист из Греции лишился в петербургском метро 40 тысяч рублей в одну минуту. Жертвой карманников Димитриос Хатзиантониу стал на станции метро «Маяковская».

Полицейским грек рассказал следующую историю: в давке на входе в вагон на станции метро «Маяковская» он почувствовал чью-то руку в собственном кармане. Грек попытался схватить злоумышленника, но другой пассажир помешал ему, и злоумышленник выскочил из вагона вместе с 40 тысячами рублей господина Хатзиантониу, передает

ξαφρίσανε λέει το πορτοφόλι από τσέχο τουρίστα, ευτυχώς που δεν ήτο κάποιος έλλην διότι όπως λέει και ο κ. πρόεδρος πάν τα ζα έξω και μας κάνουν ρεζίλι

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Αν σου βαστάει πες τα αυτά μπροστά στον Χάρη...
Ο Χάρης είναι αδέρφος κουμπάρος
Θα τον παρω άνοιξη στην Ριβνιτσα να παντρευτεί
Κουμπάρος το θείο Τάσο πούναι κι ακίνδυνος για την κουμπάρα

:glasses:

χάρη διάβασε τα νέα στην προηγούμενη σελίδα. λέει κλέψαν κάποιο τσέχο τουρίστα στην Α. Πετρούπολη

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Τον Μητσάρα;
Έπαθε τέτοιο κακό;
Να κάνουμε ρεφενέ ρε παιδία για γατοτροφές και αγγούρια...:confused:

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Τον Μητσάρα;
Έπαθε τέτοιο κακό;
δε κατάλαβες, έλληνας τουρίστας δήλωσε. Είναι που μας έλεγε ότι κανείς δεν τον περνάει για ξένο ή τον περνάνε για (τον Αντόν) Τσέχο(β) Μας έκανε διεθνώς ρεζίλι τους έλληνας διότι με μίξη μαροκινού και πινόκιο ομοιάζει

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
^ για ποιό σεξουαλικό αδίκημα κατηγορήθηκε ο πρόεδρος στην ρωσσία και για ποιό λόγο ενώ παινεύεται για οποιαδήποτε ανωμαλία γι' αυτό κάνει μόκο
^ Άντα , Σίσσυ και Μάσσα, οι τρείς δυναμικές γυναίκες που στηρίξαν τον ισχυρό άνδρα
^ Οι κρυφές συναντήσεις του νεαρού πορδομετανάστη με ωρίμους κυρίους στις τουαλέττες του Ζαππείου
^ Ο αιμοδότης του προέδρου
^ υγεία και σεξ : μικρό μέγεθος πέους, τι να κάνετε

και άλλα πολλά ! ΠΡΟΣΕΧΩΣ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
οπου ειναι η ριβνιτσα?χαχαχαχα.παρε τον COOL που ψαχνει μια καλη ανατολικη πουτανα.
εγω μιδας συνηθησα μονος και ουτε παρεα γουσταρω αν ειδες ταξιδια μονος παω.
παντου παω μονος γιατι εχω δικο μου προγραμα,αν μου πει ενας φιλος να βρεθουμε ουκρανια
μαζι η να παμε ταξιδι μαζι το αποφευγω.ο δασκαλος παρεξηγηθηκε τοτε που πηγα χαρκοβο.
ηθελε να ερθει απο κιεβ αλλα του ειπα οχι για να μην χανω χρονο παρεα ,θελω ελευθερα να εχω δικο
μου προγραμα και να γυριζω συνεχεια.δεν μπορω να μπω στο καλουπι του τασου και δασκαλου
που θελουν να κατσουν στο καφε χαλαρα με την ωρα,ο τασος με ξερει δεν μπορω να κατσω καπου 15 λεπτα.
θελω κινηση συνεχεια και να μετακινουμε πανω κατω οσπου να βρω κινηση η γκομενες.
ηθελα χαρκοβ να εξερευνησω την πολη τι παιζει και σκεφτηκα αν συναντησω τον δασκαλο θα θελει
να πηγαινω με τον δικο του ρυθμο χαλαρα και οχι με τον ρυθμο μου.οπως ελεγα και σε φιλους
κιεβο και οδυσσο που δεν ειχα αρκετο χρονο για αυτους,εγω πρεπει να δουλεψω.
αν δεν δουλεψω δεν θα φαω,αυτοι τρωνε απο τα ετοιμα η εχουν ετοιμα μαζι τους χαχαχαχα.
αδυνατο να ακολουθησει καπειος τον ρυθμο που ειχα κιεβ με 2 ωρες υπνο την μερα η μοσχα
μεσα στο μετρο πανω κατω.ο αδερφος μου για αυτοαποφευγε να ερθει μαζι μου αφου δεν
μπορει να περπατα και κουραζετε απο το προγραμμα μου.το ιδιο οι αδερφες μου
τελευταια φωρα εκλινα την μικρη μονη στο σπιτι και απουσιαζα μονος.

την πεθενα και στο μετρο την μερα με το περπατημα αλλα της ελεγα δεν ειναι ασφαλες βραδι μαζι μου.
ο θειος μου οτααν πηγαινα στην ναυτιλιακη του εταιρια επισκεψη ρωτουσε τι ωρα θα πας δουλεια?
διερωτουνταν οι υπαληλοι που δουλευω και ο θειος μου απαντουσε ζηλευω τις δουλειες του χαχαχαχα.
εχω συναντησει αρκετους στην ουκρανια αλλα ποτε δεν περνω χρονο αρκετο γιατι δεν εχω χρονο για χασιμο παρεα.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Τον Μητσάρα;
Έπαθε τέτοιο κακό;
δε κατάλαβες, έλληνας τουρίστας δήλωσε. Είναι που μας έλεγε ότι κανείς δεν τον περνάει για ξένο ή τον περνάνε για (τον Αντόν) Τσέχο(β) Μας έκανε διεθνώς ρεζίλι τους έλληνας διότι με μίξη μαροκινού και πινόκιο ομοιάζει

Δεν μπορεί,κάποιο λάθος έχει γίνει...

Πορτοφολάδες έχεις μόνο στην Ομόνοια,οι Ρώσοι είναι ΚΥΡΙΟΙ δεν κλέβουν-δεν ληστεύουν!
Ο Μήτσος είναι γάτα,όταν παίρνει το μετρό ντύνεται πάντα ταπεινά για να μην δίνει στόχο!

Εκτός αν είχε κάποιο εργοτάξιο εκεί κοντά και τον περάσανε για Τατζίκο εργάτη,σου λέει δεν γίνεται θα έχει σίγουρα το μεροκάματο μαζί του.:think:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ιδού τα νιουζTitle
Турист из Греции лишился в петербургском метро 40 тысяч рублей в одну минуту. Жертвой карманников Димитриос Хатзиантониу стал на станции метро «Маяковская».

Полицейским грек рассказал следующую историю: в давке на входе в вагон на станции метро «Маяковская» он почувствовал чью-то руку в собственном кармане. Грек попытался схватить злоумышленника, но другой пассажир помешал ему, и злоумышленник выскочил из вагона вместе с 40 тысячами рублей господина Хатзиантониу, передает

ξαφρίσανε λέει το πορτοφόλι από τσέχο τουρίστα, ευτυχώς που δεν ήτο κάποιος έλλην διότι όπως λέει και ο κ. πρόεδρος πάν τα ζα έξω και μας κάνουν ρεζίλι

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
δασκαλε χατζιαντονιου επιθετο ισως να ειναι κυπριος ο κλεφτης.λες το αληθηνο επιθετο του προεδρου
να ειναι χατζηαντωνιου?χαχαχαχαχα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Αν σου βαστάει πες τα αυτά μπροστά στον Χάρη...
Ο Χάρης είναι αδέρφος κουμπάρος
Θα τον παρω άνοιξη στην Ριβνιτσα να παντρευτεί
Κουμπάρος το θείο Τάσο πούναι κι ακίνδυνος για την κουμπάρα

:glasses:

Αν ήθελε να παντρευτεί θα το χε κάνει είδη,απλά θες να τον δεσμεύσεις για να βγει εκτός ανταγωνισμού και να έχεις εσύ ελεύθερο πεδίο...:confused:

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
δασκαλε χατζιαντονιου επιθετο ισως να ειναι κυπριος ο κλεφτης.λες το αληθηνο επιθετο του προεδρου
να ειναι χατζηαντωνιου?χαχαχαχαχα
Τσέχοβ είναι το επίθετο του προέδρου

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
ο κ. πρόεδρος κάνει μπαμ από 100 μέτρα ότι έιναι ξένος, αλλά όχι καλή κατηγορία ξένος αμερικάνος, άγγλος, γάλλος αλλά μαροκινός, Αλγερινός άντε Γεωργιανός στην καλύτερη περίπτωση γιατί έχει την μυτώγκα για τα κεφτεδάκια . Πρέπει να χει φάει πολύ καζούρα εκεί και λόγω φυσιογνωμίας θα τον φωνάζανε όχι πρόεδρο αλλά зверь αυτοί οι πούστηδες

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
σωστα τροβαδουρε.αν ηθελα ανατολικες θα ειχα βρει αλλα δυστηχος δεν ηταν ποτε στα πλανα μου εκτος μια
που την επαθα οδυσσο λογο βλακειας.ξεγελαστηκα απο την θεση της και τον μισθο της και φανταστηκα αυτη
δεν θα ηταν και αυτη αρπακτικο οπως ολες αλλα τελικα ισως να ηθελε ακομα περισοτερα!
ο μιδας δεν ειναι ανταγωνιστης γιατι πιστευω κυνηγα επιπεδο θειτσας μαριας πρωην μπαροβιας
επιπεδο οπως αυτες που θα μπορουσε να γαμησει μονο αλλαν νταλον και ο αζερος φιλος μου χαχαχαχα.
οταν ημουν κιεβο ασχολουμουν μεχρι 22 γιατι μεχρι αυτες της ηλικιες ειχε εκει που τριγυρνουσα γιδροπαρκ
και σε αλλες περιοχες.βαιβαια και εγω δεν ημουν 40 αλλα 30 και φενωμουν 20 με μισα κιλα.
στην οδυσσο πλεον δεν κυνηγω τιποτα φου δεν εχει ουτε γατα θυλικια ελευθερη να ασχολειθεις
ειπα πολλες φωρες τι παιζει οδυσσο και αυτα που σας εγραφε παλια ο σλαβιανι εστο και με αυτο το χαμηλο
επιπεδο ποιοτητας γκομενες τοτε πλεον ειναι περασμενα μεγαλεια.δεν υπαρχει τιποτα.
παλια υπηρχε πραμα στο ιτερνετ οδυσσο και εφερνες απο οπου ηθελες γυρω γκομενες.
ολοι αυτοι εχουν χρονια να πατησουν για αυτο εγραφα ποσο αλλαξαν δραματικα τα πραγματα.
ελπιδα μου μονο το κιεβο παλι να μπω στο παιχνιδι αφου η οδυσσος πλεον ειναι για βολτα μονο οραια.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.387
Πόντοι
3.656
Ο πορνο μίτσος είναι
Άλλαξε το σατανιδησ σε Χατζηαντωνίου για μην γίνει αντιληπτός :sunglasses:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
οπου ειναι η ριβνιτσα?χαχαχαχα.παρε τον COOL που ψαχνει μια καλη ανατολικη πουτανα.
εγω μιδας συνηθησα μονος και ουτε παρεα γουσταρω αν ειδες ταξιδια μονος παω.
παντου παω μονος γιατι εχω δικο μου προγραμα,αν μου πει ενας φιλος να βρεθουμε ουκρανια
μαζι η να παμε ταξιδι μαζι το αποφευγω.ο δασκαλος παρεξηγηθηκε τοτε που πηγα χαρκοβο.
ηθελε να ερθει απο κιεβ αλλα του ειπα οχι για να μην χανω χρονο παρεα ,θελω ελευθερα να εχω δικο
μου προγραμα και να γυριζω συνεχεια.δεν μπορω να μπω στο καλουπι του τασου και δασκαλου
που θελουν να κατσουν στο καφε χαλαρα με την ωρα,ο τασος με ξερει δεν μπορω να κατσω καπου 15 λεπτα.
θελω κινηση συνεχεια και να μετακινουμε πανω κατω οσπου να βρω κινηση η γκομενες.
ηθελα χαρκοβ να εξερευνησω την πολη τι παιζει και σκεφτηκα αν συναντησω τον δασκαλο θα θελει
να πηγαινω με τον δικο του ρυθμο χαλαρα και οχι με τον ρυθμο μου.οπως ελεγα και σε φιλους
κιεβο και οδυσσο που δεν ειχα αρκετο χρονο για αυτους,εγω πρεπει να δουλεψω.
αν δεν δουλεψω δεν θα φαω,αυτοι τρωνε απο τα ετοιμα η εχουν ετοιμα μαζι τους χαχαχαχα.
αδυνατο να ακολουθησει καπειος τον ρυθμο που ειχα κιεβ με 2 ωρες υπνο την μερα η μοσχα
μεσα στο μετρο πανω κατω.ο αδερφος μου για αυτοαποφευγε να ερθει μαζι μου αφου δεν
μπορει να περπατα και κουραζετε απο το προγραμμα μου.το ιδιο οι αδερφες μου
τελευταια φωρα εκλινα την μικρη μονη στο σπιτι και απουσιαζα μονος.

την πεθενα και στο μετρο την μερα με το περπατημα αλλα της ελεγα δεν ειναι ασφαλες βραδι μαζι μου.
ο θειος μου οτααν πηγαινα στην ναυτιλιακη του εταιρια επισκεψη ρωτουσε τι ωρα θα πας δουλεια?
διερωτουνταν οι υπαληλοι που δουλευω και ο θειος μου απαντουσε ζηλευω τις δουλειες του χαχαχαχα.
εχω συναντησει αρκετους στην ουκρανια αλλα ποτε δεν περνω χρονο αρκετο γιατι δεν εχω χρονο για χασιμο παρεα.

Mήπως τους αποφεύγεις γιατί έχεις άλλα στέκια; :confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

Stories

Νέο!

Stories