You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
makis52
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 1.180
- Πόντοι
- 206
καταλαβαίνει ο πρόεδρος η όρνιθα που τα διαβάζει και κάνει τον κινέζο, αντί να κατέβει στον πολιτικό στίβο και να αγωνιστείμην γραφεις ρωσικες λεξεις γιατι δεν καταλαβαινουν ολοι δασκαλε.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.387
- Πόντοι
- 3.656
Οπότε έχει δίκιο ο Πορνοσ που λέει τον περνάν για Σουηδόο κ. πρόεδρος κάνει μπαμ από 100 μέτρα ότι έιναι ξένος, αλλά όχι καλή κατηγορία ξένος αμερικάνος, άγγλος, γάλλος αλλά μαροκινός, Αλγερινός άντε Γεωργιανός στην καλύτερη περίπτωση γιατί έχει την μυτώγκα για τα κεφτεδάκια . Πρέπει να χει φάει πολύ καζούρα εκεί και λόγω φυσιογνωμίας θα τον φωνάζανε όχι πρόεδρο αλλά зверь αυτοί οι πούστηδες
Σουηδία το 60% είναι σκούροι πλεον
makis52
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 1.180
- Πόντοι
- 206
βρε ανόητε έτσι λένε αυτοί όσους είναι καυκάσιοι, ο κ. πρόεδρος το ξερει φυσικά...ενταξει ειπαμε τον προεδρο τον περνανε αρμενιο η αζερο απο το καραμπαχ αλλα οχι και ζωο!
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.387
- Πόντοι
- 3.656
Ξέρει κι ο Χάρης ρωσσικαβρε ανόητε έτσι λένε αυτοί όσους είναι καυκάσιοι, ο κ. πρόεδρος το ξερει φυσικά...ενταξει ειπαμε τον προεδρο τον περνανε αρμενιο η αζερο απο το καραμπαχ αλλα οχι και ζωο!
Αφού 3ιναι μεταφραστής στο αεροδρόμιο της λεμεσου
Κάνει κ μαθήματα στα φιλιπινεζικα τώρα.ετοιμαζεται για νέες κατακτήσεις
Έχει να πέσει πολύ πςρπατημα κ ξύλο στα στενά του Ανχελες
makis52
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 1.180
- Πόντοι
- 206
Οπότε έχει δίκιο ο Πορνοσ που λέει τον περνάν για Σουηδόο κ. πρόεδρος κάνει μπαμ από 100 μέτρα ότι έιναι ξένος, αλλά όχι καλή κατηγορία ξένος αμερικάνος, άγγλος, γάλλος αλλά μαροκινός, Αλγερινός άντε Γεωργιανός στην καλύτερη περίπτωση γιατί έχει την μυτώγκα για τα κεφτεδάκια . Πρέπει να χει φάει πολύ καζούρα εκεί και λόγω φυσιογνωμίας θα τον φωνάζανε όχι πρόεδρο αλλά зверь αυτοί οι πούστηδες
Σουηδία το 60% είναι σκούροι πλεον
Τσέχο, αλλοίμονον 30 χρόνια ουδείς έχει διαννοηθεί ότι ναι αλγερινός, μαροκινός ή γεωργιανός
makis52
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 1.180
- Πόντοι
- 206
Ξέρει κι ο Χάρης ρωσσικαβρε ανόητε έτσι λένε αυτοί όσους είναι καυκάσιοι, ο κ. πρόεδρος το ξερει φυσικά...ενταξει ειπαμε τον προεδρο τον περνανε αρμενιο η αζερο απο το καραμπαχ αλλα οχι και ζωο!
Αφού 3ιναι μεταφραστής στο αεροδρόμιο της λεμεσου
Κάνει κ μαθήματα στα φιλιπινεζικα τώρα.ετοιμαζεται για νέες κατακτήσεις
ισπανικά πρέπει να μάθει αλλά κι αυτός μυαλό κουκούτσι σα τον πρόεδρο
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Μήτσο ο δάσκαλος σε αποκάλεσε όρνιθα,Ρώσικα μπορεί να μην γνωρίζω αλλά για να σε βοηθήσω στα νέα Ελληνικά σημαίνει κότα...ούτε καν κόκορα ρε Μήτσο ή έστω κοκοράκι.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.387
- Πόντοι
- 3.656
Δάσκαλε ΣήφηΜήτσο ο δάσκαλος σε αποκάλεσε όρνιθα,Ρώσικα μπορεί να μην γνωρίζω αλλά για να σε βοηθήσω στα νέα Ελληνικά σημαίνει κότα...ούτε καν κόκορα ρε Μήτσο ή έστω κοκοράκι.
Σταμάτα να μιλάς με τον εαυτό σου
Ούτε ο ΓΑΒ με τον Μάρκελο νασούν...
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.275
- Πόντοι
- 506
Σιγά ρε εσύ,μοντέλα σαν του Μήτσου στην Ευρώπη κοστίζουν όσο ένα καινούργιο παπάκι στην ΕλλάδαΝα βαλεις τωρα φωτό απο ενα 500ρικο ευρω αλλιως να μην ξαναμιλησεις
Σασ κατουραει ο Πορδομεταναστης με το σιδερενιο αλογο καιντην γούνα φώκιας
Έδιωξες τον τραλαλάκη, έδιωξες το κμαν, έδιωξες τον πόρδο, θέλεις να φύγουν όλοι μωρή γαλιάνδρα;
Σασ κατουραει ο Πορδομεταναστης με το σιδερενιο αλογο καιντην γούνα φώκιας
Οσο κανει η ρεζερβα του Πορνου κανεις ολοκληρος
ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΜΑΝΑΒΟΠΑΙΔΙ
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Το πιο ακριβό πράγμα που έχει ο Μήτσος πάνω του είναι της κεφαλής του οι τρίχες...
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.281
- Πόντοι
- 5.506
Το πιο ακριβό πράγμα που έχει ο Μήτσος πάνω του είναι της κεφαλής του οι τρίχες...
Μην κοροιδεύεις, είναι πανάκριβα τα σεμεδάκια, ειδικά τα χειροποίητα.
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.579
- Πόντοι
- 1.706
Τον ουκά τον χαρη μην τον κολλατε πολυ γιατι δεν ξερετε.
Εγω ξερω αλλα δεν σας λεω για να μην εχω κακά ξεμπερδεματα οταν παω κιεβο κει που δεσποζει ο ουκ.
Και γιατι το θελω το κεφαλι μου πανω στο λαιμο μου κανονικα.
Εγω δεν μπλεκω
Εγω ξερω αλλα δεν σας λεω για να μην εχω κακά ξεμπερδεματα οταν παω κιεβο κει που δεσποζει ο ουκ.
Και γιατι το θελω το κεφαλι μου πανω στο λαιμο μου κανονικα.
Εγω δεν μπλεκω
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.579
- Πόντοι
- 1.706
^ για ποιό σεξουαλικό αδίκημα κατηγορήθηκε ο πρόεδρος στην ρωσσία και για ποιό λόγο ενώ παινεύεται για οποιαδήποτε ανωμαλία γι' αυτό κάνει μόκο
^ Άντα , Σίσσυ και Μάσσα, οι τρείς δυναμικές γυναίκες που στηρίξαν τον ισχυρό άνδρα
^ Οι κρυφές συναντήσεις του νεαρού πορδομετανάστη με ωρίμους κυρίους στις τουαλέττες του Ζαππείου
^ Ο αιμοδότης του προέδρου
^ υγεία και σεξ : μικρό μέγεθος πέους, τι να κάνετε
και άλλα πολλά ! ΠΡΟΣΕΧΩΣ
Χωχ χωχ χωχ ε ρε μανουλα μου τι εχει να γινει.
Τρεχω να κανω συνδρομη στην πιτσαρια της γειτονιας, εχει ψωμι η υποθεσις
xaxaxaxa τι ειναι αυτες οι συκοφαντιες για τον προεδρο δασκαλε?σεβασμο στους θεσμους.
προτεινω στους μοντερετορ να σε μπλοκαρουν για δισφημηση προς τον μεγα τσαρο μεταξουργιου
και πασις ελλαδος.εμφανιστηκες μετα απο 10 χρονια δασκαλε και αφου δεν υπαρχει πλεον ουκρανια θεμα
οπως το 2008 αρχισες τις συκωφαντιες και τα κουτσομπολια!η σισσα η ποια ειναι ?
τωρα εχω αγωνια!για αυτο με τις τουαλετες στο ζαπιο πρωτη φωρα το ακουω!
εχεις αποδειξεις η δυσφημας αδικα τον προεδρο?για την συληψη στην πετρουπολη ελπιζω
να ηταν για κανα δημοσιο αυνανισμο στο παρκο και οχι για αυτο που υποψιαζομε.
δασκαλε ξερω εισαι εχεμυθος και ταφος ανοιχτος και σε παρακαλω να μην αρχισεις αποκαλυψεις.
προτεινω στους μοντερετορ να σε μπλοκαρουν για δισφημηση προς τον μεγα τσαρο μεταξουργιου
και πασις ελλαδος.εμφανιστηκες μετα απο 10 χρονια δασκαλε και αφου δεν υπαρχει πλεον ουκρανια θεμα
οπως το 2008 αρχισες τις συκωφαντιες και τα κουτσομπολια!η σισσα η ποια ειναι ?
τωρα εχω αγωνια!για αυτο με τις τουαλετες στο ζαπιο πρωτη φωρα το ακουω!
εχεις αποδειξεις η δυσφημας αδικα τον προεδρο?για την συληψη στην πετρουπολη ελπιζω
να ηταν για κανα δημοσιο αυνανισμο στο παρκο και οχι για αυτο που υποψιαζομε.
δασκαλε ξερω εισαι εχεμυθος και ταφος ανοιχτος και σε παρακαλω να μην αρχισεις αποκαλυψεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 41