Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Ειμαι σοκαριζμενος απο το ποσο προστυχα φερθηκα στον Δασκαλο Μπλασκο... μεσω του προφιλ Πουσταδουρος31!

:confused::confused:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.384
Πόντοι
3.656
Ένα πράγμα μόνο δεν καταλαβαίνω ο Κυριάκος ο Κύπριος γαμούσε μόνο την γυναίκα του Μήτσου ή και τον ίδιο;:confused::confused::confused:
πιπερι στο στομα τι ειναι αυτα
τα συνομοτικα λογια που λες για τον προεδρο?ο προεδρος δεν ειναι πουστης αφου δεν το εχει δηλωσει επισημα!
ο κυριακος μαλλον γαμουσε την μασα και ο προεδρος εβλεπε και αυνανιζοταν ,οι τσεχοι κανουν αυτες τις ανωμαλιες χαχαχαχαχα.
τωρα αν η μαρκελα ειναι πραγματι πουστης δεν το γνωριζω,δεν γινεσε ετσι απλα πουστης αν φας μια κυπριακη η αλγερινη πουτσα

μακάρι να τον γαμούσε ο αλγερινός γιατί θα χε κάποιον φίλο έστω να τον γαμάει. κλεισμένος στο διαμερισματακι είναι σε αυτοαπομόνωση, τον παίζει 24 ώρες το 24ωρο για να του φύγει το άγχος και στις 3 το ξημέρωμα παει και ψωνίζει αγγούρια
Τρμπαδουρομακη πες αλεύρι
Ο Μάρκελος συντόμως ,σε γυρεύει

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.384
Πόντοι
3.656
Με στεναχωρεί που δεν έχουμε πια τον Μήτσο στην παρέα.:(
Οι γνώσεις του στις προσφορές των υπερμαρκετ ήταν ανεκτίμητες,αυτό το παιδί αν είχε μυαλό θα είχε κάνει app την πληροφόρηση για την τιμή της ντομάτας και θα τον χέζαν στο τάλιρο...:confused::confused::confused:
ο κ. πρόεδρος δυστυχώς,κουκούτσι μυαλό ενόμιζε ότι εγω είμαι εσύ ! Λες και εάν ήθελα να τον πω μαλάκα δεν τον έπαιρνα κατ' ευθείαν τηλέφωνο έπρεπε να κάμω κλώνους στα ντέλα. Βεβαίως τον εδούλευαν και ο γνωστος και μη εξαιρετέος κ. redpaintz ή midas69 ή ότι άλλο ψευδώνυμο είχε αυτή η πονεμένη ιστορία ανθρώπου και ίσως και ο κ, Τάσος-ίσως λέγω.

Μεγάλο κωλόπαιδο αυτός, τώρα κουβαλάει πτώματα. :confused:
Άντε μπιμπ ντελιβερσκαι σωγαμπρε του μανάβη, με παπάκι

Μιλα ομορφα αλλιως θα πω και για τα σαββατοκυριακα που κουβαλας κοπρανα....... ουπς, μου ξεφυγε....

Γαμω το παπί σου το ροζ παλιοσωγαμπρε
Ντελιβερσ της οκάς
Στέλνω μύνημα στον πεθερομαναβη τώρα
Ήδη ψάχνει σε όλα τα Χανιά να σε βρει

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• tsaf-tsouf.gif
    tsaf-tsouf.gif
    3,7 MB · Εμφανίσεις: 39

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.384
Πόντοι
3.656
Ο πορνομεταναστης με ανημερωσε ότι απαξιει να σας απαντήσει
Είστε όλοι αγαμητοι άλλοι από το 85,δάσκαλος Σήφης ακα μακησ52,άλλοι από το 2005,Χάρης ΟΥΚας καναπέ,άλλοι η πλειοψηφία
Από τον καιρό που είχε 3000ΔΡΑΧΜΕΣ το γαμησι στην φυλής...
Οπότε ξεχαστετον τον Πορδομεταναστη
ΔΕΝ ξανασχολειται λεει μαζι σας μέχρι να ξαναβγεί ο Τραμπ πρόεδρος πάλι

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
^ Πώς η Μάσσα μάσησε απ' αυτό το κουτορνίθι το διαμέρισμα και τον έστειλε να μείνει στην τρώγλη
^ Η άγνωστη ζωή ενός κτηνοβάτη οικογενειάρχη στην ελλάδα στα τέλη του '90
^ Ο σκληρός αγώνας για να μεγαλώσει το πουλάκι κι οι επισκέψεις στον ιατρό
^ Όταν ο Πειραιάς πλημμύρισε με αφίσσες του κι ο πορδομετανάστης έκανε τον κινέζο
^ Συμβουλές ομορφιάς από τον πρόεδρο : τι να βάζετε στο πάτο σας τρεις φορές την ημέρα για να αδυνατήσετε

ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΕΥΧΟΣ !

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
^ Πώς η Μάσσα μάσησε απ' αυτό το κουτορνίθι το διαμέρισμα και τον έστειλε να μείνει στην τρώγλη
^ Η άγνωστη ζωή ενός κτηνοβάτη οικογενειάρχη στην ελλάδα στα τέλη του '90
^ Ο σκληρός αγώνας για να μεγαλώσει το πουλάκι κι οι επισκέψεις στον ιατρό
^ Όταν ο Πειραιάς πλημμύρισε με αφίσσες του κι ο πορδομετανάστης έκανε τον κινέζο
^ Συμβουλές ομορφιάς από τον πρόεδρο : τι να βάζετε στο πάτο σας τρεις φορές την ημέρα για να αδυνατήσετε

ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΕΥΧΟΣ !

Μας κρατας σε αγωνια, ριξε εστω ενα σποιλε.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.384
Πόντοι
3.656
Καρακλανηδες Σωγαμπροι Ξεφωνημενες πουστογριες
Σας πεταοκοψε ο πορδομεταναστης
Δύο πεπόνια δρόμος η ζωή σας :sunglasses:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.077
Πόντοι
3.556
Καρακλανηδες Σωγαμπροι Ξεφωνημενες πουστογριες
Σας πεταοκοψε ο πορδομεταναστης
Δύο πεπόνια δρόμος η ζωή σας :sunglasses:

τύπε μίδα οταν λες ξεφωνημενες πουστογριες ποιους εννοεις αν επιτρέπεται; :confused:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.384
Πόντοι
3.656
Φίλε midas69 έχεις σύγχυση,πιστεύω όμως σε σένα και είμαι σίγουρος πως θα ξεμπερδευτείς.:wink:

ουδεμίαν σύγχισιν έχει απλώς θέλει να γελάσει με αυτόν τον ανόητον τον πρόεδρο που ετρίβετο στου τσομπάνη την αγκλίτσα και τον έχει και άχτι, διότι πολλαπλώς τον είχε κάμει ρόμπα....
Πότε Μ έκανε εμένα ρόμπα ο πρόεδρος πορνομεταναστης??
Δεν το ενθυμουμε
Αν εννοείς τα περί ,
είμαι ο Β.Π
και μου πιάσαν το αμάξι στα σύνορα
και κουβαλάω τα κόπρανα κλπ αυτά είναι
που αγαπάω στο προεδρο πορνο και θαυμάζω τις εμπνεύσεις του
Προσπαθείς να μας σπείρεις την διχόνοια γεροπαραλυτε που ζηλεύεις τις φωτό με εκσπερματώσεις του προέδρου
Επίσης τον κακολογεις κι από πρωτοπόρο σουινγκερ με την Μάσα κ τον Κυριάκο πας να τον βγάλεις πουστη κ κερατά
Ρε ουστ τρομπαδουρομακηδες,είναι φανερό πλέον σε όλους ,
Σάς γλενταει ο πρόεδρος που σας έχει απαξιώσει πλήρως
Είμαστε όλοι πορνομεταναστες
Ζήτω ο Πορνοσ
Κάτω τα ρσμολιμεντα

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Τελικα δεν απαντηθηκε ποτε!

Εστελνε ο ΜΗΤΣΟΣ φωτο με πουτσες και χυσια στον Δασκαλο (ακα Πουσταδουρο31) κατοπιν επιμονης παρακλησης του ιδιου η οχι;;;

:confused::confused:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.384
Πόντοι
3.656
midas εχω πει πολλες φωρες δεν ψαχνω γυναικα στην ουκρανια,το οτι ειμαι συνεχεια εκει οι ντοπιοι και εδω στο μπου
νομιζουν οτι παω εκει για νηφες.ς,εχω πει πολλες φωρες οτι δεν ειναι οτι ψαχνω αυτες και οτι ουτε εμφανισιακα μου αρεσουν.
κολημα εχω με την ναχωρα που μου αρεσει και οπως λεει ο δασκαλος γλιτωσα με τον κορονοιο που δεν παω.
ο δασκαλος τα χωνει ακομα και στον θειο μου γιατι διαφωνει να ξοδευωμαι αλεστα εκει ενω σε αλλες χωρες θα εκανα θραυση.
ο δασκαλος προσπαθει χρονια να με κανει να ξεκολησωκαι απο την χωρα εκτος απο τις γκομενες.
μεχρι το 2012 στο κιεβο που ημουν με μαλια,νεαροτερος και μισα κιλα μισθο 5 χιλιαρικα σε ευρο μπορουσα να βρω πολλες γκομενες.
λογο ασφαλειας επιδει στο κιεβο εφυγαν απο εκει η οικογενεια μου και ο θειος μου ηταν οδυσσο αρχισα να πηγαινω εκει ωστε να μην κινδυνευω.
εχω ασχημες εμπειριες κιεβο αλλα περασα πολυ καλα απο πλευρας γυναικων.βαιβαια τοτε δεν ειχα προβλημα με τον χαρακτηρα
τους αφου να γαμησω μονο ηθελα.δεν εψαχνα γκομενες νορμαλ που δουλευουν οπως τωρα αλλα κτυπουσα παντου
οτι κινητουν σε μετρο και στον δρομο αλεστα χωρις υπνο.2 ωρες την μερα κοιμομουν στο κιεβο κατι που τωρα οδυσσο
δεν θα μπορουσα να κανω.δυστυχος λογο ηλικιας πλεον ειμαι ακυρος για ουκρανες νορμαλ ετσι στην οδυσσο δεν ψαχνω γκομενες
εδω και 5 χρονια.για μενα ουκρανιδες επερναν πριν 20-25 χρονια ο καθε αποτυχημενος,2020 παλι μπορεις να βρεις
της πιο αποτυχημενες που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα χαχαχαχα.δεν εχει μεινει εμφανισημη και νορμαλ για τους ξενους.

τύπε ουκχαρη 5000 ευρω επαιρνες μισθό καθε μηνα;:confused: τι δουλεια εκανες αν επιτρέπεται τύπε;
Εισέπραττε ενοίκια για τον Θειό του
Κ μετά ξέχναγε να του τα δώσει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom