Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Πιπα κωλο τον πάει το Μήτσο ο Ιωσήφ :2funny::2funny:

Ο γίγαντας kman2 που βρίσκεται?

Εγκλωβισμενος Ντοιτσλαντ?
άμυαλος αγαπητέ...είπαμε ο λόφος του Στρέφη τα' βαλε με τα Ιμαλάια...

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
δυστυχος οταν μαλωνα με ατομα εδω ο δασκαλος ενω συμφωνουσε μαζι μου δεν εγραφε τοτε εδω.
μου ελεγε ομως να σας γραφω τι πιστευει και τι ειναι η πραγματικοτητα.
καπιοι που με παρεξηγουσαν που τους αμφισβητουσα ελεγαν αν δεν μπορεις εσυ
δεν σημαινει δεν μπορω να το κανω εγω.εγω σαν ντοπιος εκει τοσα χρονια
ελεγα αν δεν μπορω εγω δεν μπορει κανεις σας.βαιβαια οι καζανοβες που εμφανιστηκαν
αργοτερα γνωριζαν απο τα σαιτ τις ιδιες πουτανες που γνωριζουν ολοι οι ξενοι.
αν ειναι για να γαμαω τετειο επιπεδο καλυτερα να τον παιζω στην πετρουπολη χαχαχαχα
τους ελεγα ρε ολη η οικογενεια μου εκει δουλευει απο το 90,τους ελεγα και νεος ημουν εκει
πιο νεος απο τωρα και καλυτερος εμφανισιακα και οικονομια αλλα παλι ειχα αυτες τις συμπεριφωρες.
παντα προτιμουσαν οχι εμενα που ειχα τα λεφτα και καλυτερη εμφανιση αλλα τον ταρασ μπουλπα.
αν ειναι να σχολουμε με γκομενες που εμενα θελουν μονο να τις ταιζω και να της γαμανε ακομα και
αστεγοι βρωμιαρηδες σιγα μην ψαχνω γυναικα στην ουκρανια χαχαχα.
εγω μιλουσα ρωσικα απο 15 χρονων,ειχα εκει την οικογενεια μου και ειχα και χρηματα να σπαταλησω.
ακομα και με ολα τα υπερ αυτες εδω και 15χρονια ειναι απιαστες!99% απο αυτες που βρηκα τζαμπα
και καμακι ειναι μαρκα με εκαψες,σημερα μαζι σου αυριο με τον αλλο και μετα στον ταρας μπουλπα.
δεν ηθελα να προσβαλω τα αλλα μελη αλλα ηξερα την νοοτροπια τους και αυτες πολυ καλα.
πως θα με επειθε ο μιστερ λοβ και διαφωροι αλλοι στο παρελθον?

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
@@@ χάρη
Μην ακούς τις μλκιες του δασκάλου
Εκτός το μπόι που ρίχνεις όμως σε μυαλό,έχει πολλές στην Ουκρανία που θα σε ήθελαν για σύζυγο
Ταχείς όλα πληρώνεις και καλά όταν πρέπει
Απλά ανέβασε λίγο το όριο 18 με 20 άστα για κμαν κασερατο
Παίξε 30 πλας δεν θαχεις που να τις βάλεις
Εδώ γαμουσε ο σχινοχαρας εσύ δεν θα βρεις γκόμενα :sunglasses:
αν ειναι να γαμω τετειες καλυτερα να γαμω πιθικια και στην χωρα μου χαχαχαχα.
παντα ελεγα εχω παραπονο γιατι δεν κραταμε ιδιο επιπεδμε τους ουκρανους.ακομα και ο δασκαλος δεν μπορουσε να εξηγηση το φαινομαινο
ετσι ειπε το συμπερασμα οτι ο γυφτος ελκετε απο το αιμα των γυφτων.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.075
Πόντοι
3.556
midas εχω πει πολλες φωρες δεν ψαχνω γυναικα στην ουκρανια,το οτι ειμαι συνεχεια εκει οι ντοπιοι και εδω στο μπου
νομιζουν οτι παω εκει για νηφες.ς,εχω πει πολλες φωρες οτι δεν ειναι οτι ψαχνω αυτες και οτι ουτε εμφανισιακα μου αρεσουν.
κολημα εχω με την ναχωρα που μου αρεσει και οπως λεει ο δασκαλος γλιτωσα με τον κορονοιο που δεν παω.
ο δασκαλος τα χωνει ακομα και στον θειο μου γιατι διαφωνει να ξοδευωμαι αλεστα εκει ενω σε αλλες χωρες θα εκανα θραυση.
ο δασκαλος προσπαθει χρονια να με κανει να ξεκολησωκαι απο την χωρα εκτος απο τις γκομενες.
μεχρι το 2012 στο κιεβο που ημουν με μαλια,νεαροτερος και μισα κιλα μισθο 5 χιλιαρικα σε ευρο μπορουσα να βρω πολλες γκομενες.
λογο ασφαλειας επιδει στο κιεβο εφυγαν απο εκει η οικογενεια μου και ο θειος μου ηταν οδυσσο αρχισα να πηγαινω εκει ωστε να μην κινδυνευω.
εχω ασχημες εμπειριες κιεβο αλλα περασα πολυ καλα απο πλευρας γυναικων.βαιβαια τοτε δεν ειχα προβλημα με τον χαρακτηρα
τους αφου να γαμησω μονο ηθελα.δεν εψαχνα γκομενες νορμαλ που δουλευουν οπως τωρα αλλα κτυπουσα παντου
οτι κινητουν σε μετρο και στον δρομο αλεστα χωρις υπνο.2 ωρες την μερα κοιμομουν στο κιεβο κατι που τωρα οδυσσο
δεν θα μπορουσα να κανω.δυστυχος λογο ηλικιας πλεον ειμαι ακυρος για ουκρανες νορμαλ ετσι στην οδυσσο δεν ψαχνω γκομενες
εδω και 5 χρονια.για μενα ουκρανιδες επερναν πριν 20-25 χρονια ο καθε αποτυχημενος,2020 παλι μπορεις να βρεις
της πιο αποτυχημενες που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα χαχαχαχα.δεν εχει μεινει εμφανισημη και νορμαλ για τους ξενους.

τύπε ουκχαρη 5000 ευρω επαιρνες μισθό καθε μηνα;:confused: τι δουλεια εκανες αν επιτρέπεται τύπε;

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
@@@ χάρη
Μην ακούς τις μλκιες του δασκάλου
Εκτός το μπόι που ρίχνεις όμως σε μυαλό,έχει πολλές στην Ουκρανία που θα σε ήθελαν για σύζυγο
Ταχείς όλα πληρώνεις και καλά όταν πρέπει
Απλά ανέβασε λίγο το όριο 18 με 20 άστα για κμαν κασερατο
Παίξε 30 πλας δεν θαχεις που να τις βάλεις
Εδώ γαμουσε ο σχινοχαρας εσύ δεν θα βρεις γκόμενα :sunglasses:
αν ειναι να γαμω τετειες καλυτερα να γαμω πιθικια και στην χωρα μου χαχαχαχα.
παντα ελεγα εχω παραπονο γιατι δεν κραταμε ιδιο επιπεδμε τους ουκρανους.ακομα και ο δασκαλος δεν μπορουσε να εξηγηση το φαινομαινο
ετσι ειπε το συμπερασμα οτι ο γυφτος ελκετε απο το αιμα των γυφτων.

ο δάσκαλος έλεγε "βρήκε ο γύφτος την γενιά του κι αναστέναξε η καρδιά του"κι αυτό που δεν μπορείτε να καταλάβετε υπάρχουν οι μαύροι της αφρικής που ναι σε ημιζωώδη κατάσταση και υπάρχουν και οι λευκοί μαύροι. Μου θυμιζεις ρε χαρη είχα ένα φίλο, πριν 30 χρόνια,ένα βράδυ στο Μογκαντίσου σε μια μπάρα βρήκε μια μαυρη, του γυάλισε, την παντρεύτηκε την άλλη μέρα και την έφερε στην Ελλάδα. Μετά έψαχνε κάθε βράδυ να την βρει με ποιον γαμιότανε και που έπαιρνε πρέζα και στο τέλος την εχώρισε και υπανδρεύθη αυτή έναν 80χρονο στην Σουηδία. Ζα απ' το παχνί δεν υπάρχει λογική είναι σαν τον κ. πρόεδρο, κινούνται βάση ενστίκτων και συμφέροντος, γάμα τες και τράβα στο καράκας

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
πλεον στο θεμα γραφουμε για πλακα αφου κανεις δεν παει εκει εκτος απο λιγοι καιδεν εχουμε καπιες πλιροφωριες.
το πανυγυρι τελειωσε χρονια εκει και σας εγραφα οτι πλεον τα τεευταια 15 χρονια δεν εβλεπα βοσκους ναπηγαινουν
να βρουνε την μπαροβια που γνωρισαν σε κολαδικο σε κατι μακιβκες,σουμι,ντονετσκ και χωρια.
εβλεπα εδω και 15 χρονια μονο κοστουμαρισμενους δικηγορους και επιχειρηματιες που πηγαιναν εκει
σε πελατες ολιγαρχες και αλλους πλουσιους επιχειρηματιες.αν σκεφτειτε οτι περσι μονο 1000 ουκρανοι πηραν διαβατηριο
μετα πο επενδυση 2 εκατομυριων και πανω καταλαβαινετε την διαφωρα που εχει η χωρα τωρα απο αυτο που νομιζουν
και πιστευουν ανθρωποι που δεν πηγαν εδω και 20 χρονια.το θεμα παρα την εμφανιση του δασκαλου ψοφησε γιατι πλεον
και η χωρα δεν ειναι ιδανικη για μπουρδελοεκδρομες οπως και ολη η ανατολικη ευρωπη πλεον.
για αυτο ελεγα στον δασκαλο με το καλο που θα ανοιξουν τα συνωρα αφου δεν βρισκουμε ουτε πουτανες ιδικα οδυσσο
θα πηγαινω την βολτα μου σε αρμενια και γεωργια τουλαχιστο να γνωρισουμε ομορφες γκομενες νορμαλ.
οδυσσο περπαταω πλεον αδικα αδιαφωρος για οτι κινητε αφου δεν υπαρχει γατα θυληκη ελευθερη νορμαλ η εμφανισημη.
σας εγραφα 3 χρονια πριν που τριγιρνουσα ολα τα σαλον οτι ουτε πουτανες πλεον δεν θα βρισκουμε λογο ιτερνετ
και φτηνων εταιριων σε ολη την ευρωπη.για γκομενες εγω σκεφτωμουν μια φτωχικη χωρα σαν την ελλαδα αντι για ουκρανια χαχχαχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ένα πράγμα μόνο δεν καταλαβαίνω ο Κυριάκος ο Κύπριος γαμούσε μόνο την γυναίκα του Μήτσου ή και τον ίδιο;:confused::confused::confused:
πιπερι στο στομα τι ειναι αυτα
τα συνομοτικα λογια που λες για τον προεδρο?ο προεδρος δεν ειναι πουστης αφου δεν το εχει δηλωσει επισημα!
ο κυριακος μαλλον γαμουσε την μασα και ο προεδρος εβλεπε και αυνανιζοταν ,οι τσεχοι κανουν αυτες τις ανωμαλιες χαχαχαχαχα.
τωρα αν η μαρκελα ειναι πραγματι πουστης δεν το γνωριζω,δεν γινεσε ετσι απλα πουστης αν φας μια κυπριακη η αλγερινη πουτσα

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Ρε χαζοχαρη... εχεις δει τα μουτρα σου σου στον καθρεφτη :confused::confused:
λεβεντόπαιδο... ένα μπλουζάκι του τίγρεως μόνον του λείπει αλλά δεν ήθελε ο μαλάκας να το φορέσει για να χει επιτυχία στο καμάκι

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
να λέμε και τα καλά του προέδρου , αυτός με τα βιντεάκια έμαθε τον χάρη να κανει καμάκι σε μανάδες, κόρες, γιαγιάδες γενικώς ότι κινείται στον δρόμο

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.075
Πόντοι
3.556

τύπε δεν ξερω αν πηρες γραμμη την βόμβα μεγατόνων που εριξε ο τυπος μιδας. ειναι official τροβαδούρος = δάσκαλος ιωσηφ μάκης

τωρα πια θα πρεπει να προσεχεις πως μιλας στον τροβαδουρο. τερμα τα ψηλοτάκουνα και οι επιθέσεις τύπε. στον δάσκαλο θα μιλας με σεβασμό :confused:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.384
Πόντοι
3.656

τύπε δεν ξερω αν πηρες γραμμη την βόμβα μεγατόνων που εριξε ο τυπος μιδας. ειναι official τροβαδούρος = δάσκαλος ιωσηφ μάκης

τωρα πια θα πρεπει να προσεχεις πως μιλας στον τροβαδουρο. τερμα τα ψηλοτάκουνα και οι επιθέσεις τύπε. στον δάσκαλο θα μιλας με σεβασμό :confused:
Την έχει δύσκολα ο καρακλανης
Μόνο ένα κοπυ παστε το τρελόχαρτο ,δεν αρκεί για να γλυτώσει από πορδομακη ακα τρομπαδουρος
Χάρης είναι ωραίο παιδί
Ειδικά το 2005 ήταν κούκλος
Απορώ πως ξέφυγε του πιτσιλιστη με το τζην δεκαετίας

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356

Ειναι...οριστικο;;;;

Αρα ειχε δικιο ο Δημητρακαρος! :confused:

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Ένα πράγμα μόνο δεν καταλαβαίνω ο Κυριάκος ο Κύπριος γαμούσε μόνο την γυναίκα του Μήτσου ή και τον ίδιο;:confused::confused::confused:
τα συνομοτικα λογια που λες για τον προεδρο?ο προεδρος δεν ειναι πουστης αφου δεν το εχει δηλωσει επισημα!
ο κυριακος μαλλον γαμουσε την μασα και ο προεδρος εβλεπε και αυνανιζοταν ,οι τσεχοι κανουν αυτες τις ανωμαλιες χαχαχαχαχα.
τωρα αν η μαρκελα ειναι πραγματι πουστης δεν το γνωριζω,δεν γινεσε ετσι απλα πουστης αν φας μια κυπριακη η αλγερινη πουτσα

μακάρι να τον γαμούσε ο αλγερινός γιατί θα χε κάποιον φίλο έστω να τον γαμάει. κλεισμένος στο διαμερισματακι είναι σε αυτοαπομόνωση, τον παίζει 24 ώρες το 24ωρο για να του φύγει το άγχος και στις 3 το ξημέρωμα παει και ψωνίζει αγγούρια

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.075
Πόντοι
3.556

Ειναι...οριστικο;;;;

ειναι οριστικό τύπε μπορεις να ξεκινησεις την επίθεση στο μέλος μάκης52 και να του πεις για αλγερινό ψηλοτάκουνα κλπ. ετσι και αλλιως του τα ελεγες τοσο καιρο οταν έγραφε σαν τροβαδούρος :confused:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356

Ειναι...οριστικο;;;;

ειναι οριστικό τύπε μπορεις να ξεκινησεις την επίθεση στο μέλος μάκης52 και να του πεις για αλγερινό ψηλοτάκουνα κλπ. ετσι και αλλιως του τα ελεγες τοσο καιρο οταν έγραφε σαν τροβαδούρος :confused:

Τυπε ειμαι αφωνος...
:confused::confused::confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

μακάρι να τον γαμούσε ο αλγερινός γιατί θα χε κάποιον φίλο έστω να τον γαμάει. κλεισμένος στο διαμερισματακι είναι σε αυτοαπομόνωση, τον παίζει 24 ώρες το 24ωρο για να του φύγει το άγχος και στις 3 το ξημέρωμα παει και ψωνίζει αγγούρια

Παίζει happy hour στα υπερμαρκετ στην Πετρούπολη στις 03.00 , όσα αγγούρια καταφέρεις και βάλεις στον πάτο σου τα αγοράζεις με 10% έκπτωση...:confused::confused::confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Με στεναχωρεί που δεν έχουμε πια τον Μήτσο στην παρέα.:(
Οι γνώσεις του στις προσφορές των υπερμαρκετ ήταν ανεκτίμητες,αυτό το παιδί αν είχε μυαλό θα είχε κάνει app την πληροφόρηση για την τιμή της ντομάτας και θα τον χέζαν στο τάλιρο...:confused::confused::confused:
ο κ. πρόεδρος δυστυχώς,κουκούτσι μυαλό ενόμιζε ότι εγω είμαι εσύ ! Λες και εάν ήθελα να τον πω μαλάκα δεν τον έπαιρνα κατ' ευθείαν τηλέφωνο έπρεπε να κάμω κλώνους στα ντέλα. Βεβαίως τον εδούλευαν και ο γνωστος και μη εξαιρετέος κ. redpaintz ή midas69 ή ότι άλλο ψευδώνυμο είχε αυτή η πονεμένη ιστορία ανθρώπου και ίσως και ο κ, Τάσος-ίσως λέγω.

Μεγάλο κωλόπαιδο αυτός, τώρα κουβαλάει πτώματα. :confused:
Άντε μπιμπ ντελιβερσκαι σωγαμπρε του μανάβη, με παπάκι

Μιλα ομορφα αλλιως θα πω και για τα σαββατοκυριακα που κουβαλας κοπρανα....... ουπς, μου ξεφυγε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom