makis52
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 1.180
- Πόντοι
- 206
άμυαλος αγαπητέ...είπαμε ο λόφος του Στρέφη τα' βαλε με τα Ιμαλάια...Πιπα κωλο τον πάει το Μήτσο ο Ιωσήφ
Ο γίγαντας kman2 που βρίσκεται?
Εγκλωβισμενος Ντοιτσλαντ?
άμυαλος αγαπητέ...είπαμε ο λόφος του Στρέφη τα' βαλε με τα Ιμαλάια...Πιπα κωλο τον πάει το Μήτσο ο Ιωσήφ
Ο γίγαντας kman2 που βρίσκεται?
Εγκλωβισμενος Ντοιτσλαντ?
αν ειναι να γαμω τετειες καλυτερα να γαμω πιθικια και στην χωρα μου χαχαχαχα.@@@ χάρη
Μην ακούς τις μλκιες του δασκάλου
Εκτός το μπόι που ρίχνεις όμως σε μυαλό,έχει πολλές στην Ουκρανία που θα σε ήθελαν για σύζυγο
Ταχείς όλα πληρώνεις και καλά όταν πρέπει
Απλά ανέβασε λίγο το όριο 18 με 20 άστα για κμαν κασερατο
Παίξε 30 πλας δεν θαχεις που να τις βάλεις
Εδώ γαμουσε ο σχινοχαρας εσύ δεν θα βρεις γκόμενα
midas εχω πει πολλες φωρες δεν ψαχνω γυναικα στην ουκρανια,το οτι ειμαι συνεχεια εκει οι ντοπιοι και εδω στο μπου
νομιζουν οτι παω εκει για νηφες.ς,εχω πει πολλες φωρες οτι δεν ειναι οτι ψαχνω αυτες και οτι ουτε εμφανισιακα μου αρεσουν.
κολημα εχω με την ναχωρα που μου αρεσει και οπως λεει ο δασκαλος γλιτωσα με τον κορονοιο που δεν παω.
ο δασκαλος τα χωνει ακομα και στον θειο μου γιατι διαφωνει να ξοδευωμαι αλεστα εκει ενω σε αλλες χωρες θα εκανα θραυση.
ο δασκαλος προσπαθει χρονια να με κανει να ξεκολησωκαι απο την χωρα εκτος απο τις γκομενες.
μεχρι το 2012 στο κιεβο που ημουν με μαλια,νεαροτερος και μισα κιλα μισθο 5 χιλιαρικα σε ευρο μπορουσα να βρω πολλες γκομενες.
λογο ασφαλειας επιδει στο κιεβο εφυγαν απο εκει η οικογενεια μου και ο θειος μου ηταν οδυσσο αρχισα να πηγαινω εκει ωστε να μην κινδυνευω.
εχω ασχημες εμπειριες κιεβο αλλα περασα πολυ καλα απο πλευρας γυναικων.βαιβαια τοτε δεν ειχα προβλημα με τον χαρακτηρα
τους αφου να γαμησω μονο ηθελα.δεν εψαχνα γκομενες νορμαλ που δουλευουν οπως τωρα αλλα κτυπουσα παντου
οτι κινητουν σε μετρο και στον δρομο αλεστα χωρις υπνο.2 ωρες την μερα κοιμομουν στο κιεβο κατι που τωρα οδυσσο
δεν θα μπορουσα να κανω.δυστυχος λογο ηλικιας πλεον ειμαι ακυρος για ουκρανες νορμαλ ετσι στην οδυσσο δεν ψαχνω γκομενες
εδω και 5 χρονια.για μενα ουκρανιδες επερναν πριν 20-25 χρονια ο καθε αποτυχημενος,2020 παλι μπορεις να βρεις
της πιο αποτυχημενες που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα χαχαχαχα.δεν εχει μεινει εμφανισημη και νορμαλ για τους ξενους.
αν ειναι να γαμω τετειες καλυτερα να γαμω πιθικια και στην χωρα μου χαχαχαχα.@@@ χάρη
Μην ακούς τις μλκιες του δασκάλου
Εκτός το μπόι που ρίχνεις όμως σε μυαλό,έχει πολλές στην Ουκρανία που θα σε ήθελαν για σύζυγο
Ταχείς όλα πληρώνεις και καλά όταν πρέπει
Απλά ανέβασε λίγο το όριο 18 με 20 άστα για κμαν κασερατο
Παίξε 30 πλας δεν θαχεις που να τις βάλεις
Εδώ γαμουσε ο σχινοχαρας εσύ δεν θα βρεις γκόμενα
παντα ελεγα εχω παραπονο γιατι δεν κραταμε ιδιο επιπεδμε τους ουκρανους.ακομα και ο δασκαλος δεν μπορουσε να εξηγηση το φαινομαινο
ετσι ειπε το συμπερασμα οτι ο γυφτος ελκετε απο το αιμα των γυφτων.
πιπερι στο στομα τι ειναι αυταΈνα πράγμα μόνο δεν καταλαβαίνω ο Κυριάκος ο Κύπριος γαμούσε μόνο την γυναίκα του Μήτσου ή και τον ίδιο;
λεβεντόπαιδο... ένα μπλουζάκι του τίγρεως μόνον του λείπει αλλά δεν ήθελε ο μαλάκας να το φορέσει για να χει επιτυχία στο καμάκιΡε χαζοχαρη... εχεις δει τα μουτρα σου σου στον καθρεφτη
Ρε χαζοχαρη... εχεις δει τα μουτρα σου σου στον καθρεφτη
Την έχει δύσκολα ο καρακλανηςΡε χαζοχαρη... εχεις δει τα μουτρα σου σου στον καθρεφτη
τύπε δεν ξερω αν πηρες γραμμη την βόμβα μεγατόνων που εριξε ο τυπος μιδας. ειναι official τροβαδούρος = δάσκαλος ιωσηφ μάκης
τωρα πια θα πρεπει να προσεχεις πως μιλας στον τροβαδουρο. τερμα τα ψηλοτάκουνα και οι επιθέσεις τύπε. στον δάσκαλο θα μιλας με σεβασμό
τύπε δεν ξερω αν πηρες γραμμη την βόμβα μεγατόνων που εριξε ο τυπος μιδας. ειναι official τροβαδούρος = δάσκαλος ιωσηφ μάκης
τωρα πια θα πρεπει να προσεχεις πως μιλας στον τροβαδουρο. τερμα τα ψηλοτάκουνα και οι επιθέσεις τύπε. στον δάσκαλο θα μιλας με σεβασμό
πιπερι στο στομα τι ειναι αυταΈνα πράγμα μόνο δεν καταλαβαίνω ο Κυριάκος ο Κύπριος γαμούσε μόνο την γυναίκα του Μήτσου ή και τον ίδιο;
τα συνομοτικα λογια που λες για τον προεδρο?ο προεδρος δεν ειναι πουστης αφου δεν το εχει δηλωσει επισημα!
ο κυριακος μαλλον γαμουσε την μασα και ο προεδρος εβλεπε και αυνανιζοταν ,οι τσεχοι κανουν αυτες τις ανωμαλιες χαχαχαχαχα.
τωρα αν η μαρκελα ειναι πραγματι πουστης δεν το γνωριζω,δεν γινεσε ετσι απλα πουστης αν φας μια κυπριακη η αλγερινη πουτσα
Ειναι...οριστικο;;;;
Αρα ειχε δικιο ο Δημητρακαρος!
Ειναι...οριστικο;;;;
Αρα ειχε δικιο ο Δημητρακαρος!
ειναι οριστικό τύπε μπορεις να ξεκινησεις την επίθεση στο μέλος μάκης52 και να του πεις για αλγερινό ψηλοτάκουνα κλπ. ετσι και αλλιως του τα ελεγες τοσο καιρο οταν έγραφε σαν τροβαδούρος
τα συνομοτικα λογια που λες για τον προεδρο?ο προεδρος δεν ειναι πουστης αφου δεν το εχει δηλωσει επισημα!
ο κυριακος μαλλον γαμουσε την μασα και ο προεδρος εβλεπε και αυνανιζοταν ,οι τσεχοι κανουν αυτες τις ανωμαλιες χαχαχαχαχα.
τωρα αν η μαρκελα ειναι πραγματι πουστης δεν το γνωριζω,δεν γινεσε ετσι απλα πουστης αν φας μια κυπριακη η αλγερινη πουτσα
μακάρι να τον γαμούσε ο αλγερινός γιατί θα χε κάποιον φίλο έστω να τον γαμάει. κλεισμένος στο διαμερισματακι είναι σε αυτοαπομόνωση, τον παίζει 24 ώρες το 24ωρο για να του φύγει το άγχος και στις 3 το ξημέρωμα παει και ψωνίζει αγγούρια
Άντε μπιμπ ντελιβερσκαι σωγαμπρε του μανάβη, με παπάκιο κ. πρόεδρος δυστυχώς,κουκούτσι μυαλό ενόμιζε ότι εγω είμαι εσύ ! Λες και εάν ήθελα να τον πω μαλάκα δεν τον έπαιρνα κατ' ευθείαν τηλέφωνο έπρεπε να κάμω κλώνους στα ντέλα. Βεβαίως τον εδούλευαν και ο γνωστος και μη εξαιρετέος κ. redpaintz ή midas69 ή ότι άλλο ψευδώνυμο είχε αυτή η πονεμένη ιστορία ανθρώπου και ίσως και ο κ, Τάσος-ίσως λέγω.Με στεναχωρεί που δεν έχουμε πια τον Μήτσο στην παρέα.
Οι γνώσεις του στις προσφορές των υπερμαρκετ ήταν ανεκτίμητες,αυτό το παιδί αν είχε μυαλό θα είχε κάνει app την πληροφόρηση για την τιμή της ντομάτας και θα τον χέζαν στο τάλιρο...
Μεγάλο κωλόπαιδο αυτός, τώρα κουβαλάει πτώματα.