Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Θα γυρισει...

Και θα τρεμει η Γη!
Έχω πληροφορίες ότι ο μιτσοσ μαζεύει τα τελευταία δεκαοχτώ ρούβλια ,για επανασύνδεση του ίντερνετ και θα επανέλθει να απαντήσει στις συκοφαντίες του ψευδοπροφήτη πορδομακη52 τόσο στο πρόσωπο του όσο κ στο δικό μου
Είμαστε όλοι πορνομεταναστης

ρε δε ενδρέπεσαι κοτζαμ άντραςνα κοροιδεύεις έναν αναξιοπαθούντα συνανθρωπό μας ότι τον υβρίζω και τον κάμω? ου να χαθείς

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.285
Πόντοι
3.656
Θα γυρισει...

Και θα τρεμει η Γη!
Κοροϊδεύετε όσο δεν έχει ίντερνετ ο πορνοσ
Μετά θα ψάχνετε τρύπα να κρυφτιετε
Υγ νέες φωτό με Μογγολίκα αλογα είναι προς επεξεργασία
Κι άλλα πολλά προσεχώς
Θάνατο στους ψευδοδιδασκαλους
Ζήτω ο εθνικογαμισμοσ
Ο πορδομακη52 ν απαντήσει αν όντως τουστεθλε ο πορνοσ φωτό με εκσπερματώσει εξ ου και πανικοβλήθηκε και μέχρι τώρα έγραφε ως τρομπαδουρος

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
ΟτΑν γυρισει ο ΜΗΤΣΟΣ πολλα σκουληκια οπως πουσταδουρος πουστλερ ρεντ κλπ θα κρυφτουν πισω στις τρυπες τους!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.285
Πόντοι
3.656
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩς ΚΑΙ ΠΩς εισοδο Δημητριου και Μαρκελλου...μονο ο Καραμανης κρατα τα σκηπτρα και παλευει με θηρια μοναχος του
Καραμανης είναι αυτή την στιγμή ο τσιτσιπασ του θρεντ
Σε δύο τρία χρόνια θαναι ο βασιλιάς του κωρτ,μετά την πτώση κμαν και πορδομεταναστη

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Σας κλείσανε πάλι μέσα ρε φουκαράδες να γελάσει κάνεις μαζί σας ή να κλάψει, σας το είχα πει εγώ από το καλοκαίρι ότι θα σας κλείσει μέσα δεύτερη φορά :2funny: εγώ και κλώνος μου δεν μπαίνουμε γιατί έχει καταντήσει σαιτ ναυαγιων :jerking: πρόσφατα ανέβασα ένα βίντεο με το πως να γαμησεις ένα πεπόνι και είχε τρομερή απήχηση γιατί η αγαμια θα σας φάει εκεί πέρα :2funny: να δω και τα ναυάγια του ελ μπάσα που θα τρώνε τυρόπιτες τώρα, το πεπόνι μετά το έφαγε ο Μάρκελλος και η σκίουρινα

Εδώ είναι η Μαρκελλομήτσαινα!
Μέτα από τέτοιο ξεφτιλίκι και διαπόμπευση το μόνο που είχε να πει ήταν για το lockdown και οδηγίες πως να γαμήσεις ένα πεπόνι.
Ποιος;Ο "άνθρωπος" που έχει σε μόνιμο lockdown το μυαλό και το κορμί του,εκτός της τρύπας του που είναι wide open...:confused:

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Θα γυρισει...

Και θα τρεμει η Γη!
Κοροϊδεύετε όσο δεν έχει ίντερνετ ο πορνοσ
Μετά θα ψάχνετε τρύπα να κρυφτιετε
Υγ νέες φωτό με Μογγολίκα αλογα είναι προς επεξεργασία
Κι άλλα πολλά προσεχώς
Θάνατο στους ψευδοδιδασκαλους
Ζήτω ο εθνικογαμισμοσ
Ο πορδομακη52 ν απαντήσει αν όντως τουστεθλε ο πορνοσ φωτό με εκσπερματώσει εξ ου και πανικοβλήθηκε και μέχρι τώρα έγραφε ως τρομπαδουρος

αναγνωρίζω το ελαφρυντικό ότι έχεις κάποιο ποσοστό αυτισμού το οποίον σου απαγορεύει την συγκέντρωσην, ανέτρεξε λοιπόν κάποιας σελίδας και ιδέ το αυτό ερώτημα και απάντηση προς τον κ. Καραμάνη σχετικώς με το τι εστί Κυριάκος Κύπριος

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.285
Πόντοι
3.656
Ακουγονται απιστευτες συκοφαντιες και ψεματα στο παρον νημα για τον Δημητρακη! :confused:

είναι ντροπή να γράφονται τέτοιες συκοφαντίες για τον κ. Πρόεδρο,έναν γνήσιο λαικό αυνανιστή, οποίος έχει δώσει το σπέρμα του για την Δημοκρατία κι έχει εξοριστεί κι εκτοπιστεί σε ξεροχύσια και βασανιστεί από την Χούφτα !
ο μιτσοσ τουλάχιστον έχει βάλει και μια Μογγολα φωτό
Εσείς κε πορδομακη έχετε να δείτε αιδοιο από το 95...έτσι λέει ο πορνομεταναστης
Εγώ νομίζω από το 85..αλλά ας πάρουμε την καλή εκδοχή του 95...
Βάλτε πρώτα έστω μια Μογγολα με στο λουτρό με λουρί σκύλου στο λαιμό και μετά μιλάτε εναντίον του μέγιστου πορνομιτσου

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Ακουγονται απιστευτες συκοφαντιες και ψεματα στο παρον νημα για τον Δημητρακη! :confused:

είναι ντροπή να γράφονται τέτοιες συκοφαντίες για τον κ. Πρόεδρο,έναν γνήσιο λαικό αυνανιστή, οποίος έχει δώσει το σπέρμα του για την Δημοκρατία κι έχει εξοριστεί κι εκτοπιστεί σε ξεροχύσια και βασανιστεί από την Χούφτα !
Εσείς κε πορδομακη έχετε να δείτε αιδοιο από το 95...έτσι λέει ο πορνομεταναστης
Βάλτε πρώτα έστω μια Μογγολα με στο λουτρό με λουρί σκύλου στο λαιμό και μετά μιλάτε εναντίον του μέγιστου πορνομιτσου

τας ιδίας μαλακείας έλεγε και κάποιος με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο trikardos πριν από δέκα χρόνια για τον "τσαρο" και διάφορες τέτοιες μαλακείες για να γελάσει, πρόσεξε αγαπητέ διότι εγώ δεν είμαι ο πορδομετανάστης και έχω πολλούς άσσους στο μανίκι

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Ένα πράγμα μόνο δεν καταλαβαίνω ο Κυριάκος ο Κύπριος γαμούσε μόνο την γυναίκα του Μήτσου ή και τον ίδιο;:confused::confused::confused:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.285
Πόντοι
3.656
@@@@ Πορδομακη ακκα ψευτοπροφητη

Ο πορδομιτσοσ τουλάχιστον έχει βάλει και μια Μογγολα φωτό
Ζήτω ο πορνομεταναστης

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Ένα πράγμα μόνο δεν καταλαβαίνω ο Κυριάκος ο Κύπριος γαμούσε μόνο την γυναίκα του Μήτσου ή και τον ίδιο;:confused::confused::confused:

προτρέχεις αγαπητέ...όταν με το καλο εγκλειστεί εις το τρελάδικο μπορεί και να γευτεί τον απηγορευμένο καρπόν

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.285
Πόντοι
3.656
Κλώνους ο μιτσοσ είχε.μονο τον ΓΑΒ παλιά κ την Μαρκέλλα εσχάτως πιο πολύ για φαν αφού κάνει κρα ότι είναι αυτός

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.285
Πόντοι
3.656

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.285
Πόντοι
3.656
@@@ χάρη
Μην ακούς τις μλκιες του δασκάλου
Εκτός το μπόι που ρίχνεις όμως σε μυαλό,έχει πολλές στην Ουκρανία που θα σε ήθελαν για σύζυγο
Ταχείς όλα πληρώνεις και καλά όταν πρέπει
Απλά ανέβασε λίγο το όριο 18 με 20 άστα για κμαν κασερατο
Παίξε 30 πλας δεν θαχεις που να τις βάλεις
Εδώ γαμουσε ο σχινοχαρας εσύ δεν θα βρεις γκόμενα :sunglasses:

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Κλώνους ο μιτσοσ είχε.μονο τον ΓΑΒ παλιά κ την Μαρκέλλα εσχάτως πιο πολύ για φαν αφού κάνει κρα ότι είναι αυτός

ο κ. πρόεδρος έσκιζε μέχρι την απογοήτευση των παρελθόντων εκλογών οπότε και τον επήρε η κάτω βόλτα και εδιεταράχθη η ήδη εκ του πολιτικού του αγώνος βεβαρυμένη υγεία του. Ας ελπίσουμε όλοι ότι ο Κύριος θα κάμει το θάμα του και θα ανανήψει δριμύτερους προς νέας δημοκρατικάς κατακτήσεις !

• Like
Αντιδράσεις: ggthd

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.285
Πόντοι
3.656
Με στεναχωρεί που δεν έχουμε πια τον Μήτσο στην παρέα.:(
Οι γνώσεις του στις προσφορές των υπερμαρκετ ήταν ανεκτίμητες,αυτό το παιδί αν είχε μυαλό θα είχε κάνει app την πληροφόρηση για την τιμή της ντομάτας και θα τον χέζαν στο τάλιρο...:confused::confused::confused:
ο κ. πρόεδρος δυστυχώς,κουκούτσι μυαλό ενόμιζε ότι εγω είμαι εσύ ! Λες και εάν ήθελα να τον πω μαλάκα δεν τον έπαιρνα κατ' ευθείαν τηλέφωνο έπρεπε να κάμω κλώνους στα ντέλα. Βεβαίως τον εδούλευαν και ο γνωστος και μη εξαιρετέος κ. redpaintz ή midas69 ή ότι άλλο ψευδώνυμο είχε αυτή η πονεμένη ιστορία ανθρώπου και ίσως και ο κ, Τάσος-ίσως λέγω.

Μεγάλο κωλόπαιδο αυτός, τώρα κουβαλάει πτώματα. :confused:
Άντε μπιμπ ντελιβερσκαι σωγαμπρε του μανάβη, με παπάκι

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Δάσκαλε εγώ διαφωνώ,νομίζω πως ο Μήτσος γουστάρει τώρα πια το αυταρχικό.:confused:
καλά ρε θα μας τρελάνετε
Γράφετε κι απαντάτε οι κλώνοι μεταξύ σας
Μέγας είσαι Πορνό κύριε

εσύ το αποτρέλανες το παιδάκι, ήταν που είχε κάψει φλάτζες με σένα στράβωσε και το σασί...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.285
Πόντοι
3.656

τας ιδίας μαλακείας έλεγε και κάποιος με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο trikardos πριν από δέκα χρόνια για τον "τσαρο" και διάφορες τέτοιες μαλακείες για να γελάσει, πρόσεξε αγαπητέ διότι εγώ δεν είμαι ο πορδομετανάστης και έχω πολλούς άσσους στο μανίκι
Ξεκινά με τον πρώτο
Βάλε μας μια ψηφιακή φωτό από ντεβουσκα ας είναι και 5η διαλογή
Μετα μιλάς για τον Πορνομιτσομαεκελο,θείο Τάσο και εμού του ιδιου
Υγ τα ποστ, ως τρομπαδουρος κούρασαν ...κάνε ένα παουζε πορδομακη

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206

Ξεκινά με τον πρώτο
Βάλε μας μια ψηφιακή φωτό από ντεβουσκα ας είναι και 5η διαλογή
Μετα μιλάς για τον Πορνομιτσου θείο Τάσο και εμού του ιδιου

θα σε πάρει η μπάλα προσοχή κι εσυ δεν έχεις πολιτική ασυλία σαν τον κ. πρόεδρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom