makis52
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 1.180
- Πόντοι
- 206
Θα γυρισει...
Και θα τρεμει η Γη!
θα κλά/σ/ψ/ει ?
Θα γυρισει...
Και θα τρεμει η Γη!
Έχω πληροφορίες ότι ο μιτσοσ μαζεύει τα τελευταία δεκαοχτώ ρούβλια ,για επανασύνδεση του ίντερνετ και θα επανέλθει να απαντήσει στις συκοφαντίες του ψευδοπροφήτη πορδομακη52 τόσο στο πρόσωπο του όσο κ στο δικό μουΘα γυρισει...
Και θα τρεμει η Γη!
Είμαστε όλοι πορνομεταναστης
Κοροϊδεύετε όσο δεν έχει ίντερνετ ο πορνοσΘα γυρισει...
Και θα τρεμει η Γη!
Καραμανης είναι αυτή την στιγμή ο τσιτσιπασ του θρεντΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩς ΚΑΙ ΠΩς εισοδο Δημητριου και Μαρκελλου...μονο ο Καραμανης κρατα τα σκηπτρα και παλευει με θηρια μοναχος του
Σας κλείσανε πάλι μέσα ρε φουκαράδες να γελάσει κάνεις μαζί σας ή να κλάψει, σας το είχα πει εγώ από το καλοκαίρι ότι θα σας κλείσει μέσα δεύτερη φορά εγώ και κλώνος μου δεν μπαίνουμε γιατί έχει καταντήσει σαιτ ναυαγιων πρόσφατα ανέβασα ένα βίντεο με το πως να γαμησεις ένα πεπόνι και είχε τρομερή απήχηση γιατί η αγαμια θα σας φάει εκεί πέρα να δω και τα ναυάγια του ελ μπάσα που θα τρώνε τυρόπιτες τώρα, το πεπόνι μετά το έφαγε ο Μάρκελλος και η σκίουρινα
Κοροϊδεύετε όσο δεν έχει ίντερνετ ο πορνοσΘα γυρισει...
Και θα τρεμει η Γη!
Μετά θα ψάχνετε τρύπα να κρυφτιετε
Υγ νέες φωτό με Μογγολίκα αλογα είναι προς επεξεργασία
Κι άλλα πολλά προσεχώς
Θάνατο στους ψευδοδιδασκαλους
Ζήτω ο εθνικογαμισμοσ
Ο πορδομακη52 ν απαντήσει αν όντως τουστεθλε ο πορνοσ φωτό με εκσπερματώσει εξ ου και πανικοβλήθηκε και μέχρι τώρα έγραφε ως τρομπαδουρος
ο μιτσοσ τουλάχιστον έχει βάλει και μια Μογγολα φωτόΑκουγονται απιστευτες συκοφαντιες και ψεματα στο παρον νημα για τον Δημητρακη!
είναι ντροπή να γράφονται τέτοιες συκοφαντίες για τον κ. Πρόεδρο,έναν γνήσιο λαικό αυνανιστή, οποίος έχει δώσει το σπέρμα του για την Δημοκρατία κι έχει εξοριστεί κι εκτοπιστεί σε ξεροχύσια και βασανιστεί από την Χούφτα !
ο μιτσοσ τουλάχιστον έχει βάλει και μια Μογγολα φωτόΑκουγονται απιστευτες συκοφαντιες και ψεματα στο παρον νημα για τον Δημητρακη!
είναι ντροπή να γράφονται τέτοιες συκοφαντίες για τον κ. Πρόεδρο,έναν γνήσιο λαικό αυνανιστή, οποίος έχει δώσει το σπέρμα του για την Δημοκρατία κι έχει εξοριστεί κι εκτοπιστεί σε ξεροχύσια και βασανιστεί από την Χούφτα !
Εσείς κε πορδομακη έχετε να δείτε αιδοιο από το 95...έτσι λέει ο πορνομεταναστης
Εγώ νομίζω από το 85..αλλά ας πάρουμε την καλή εκδοχή του 95...
Βάλτε πρώτα έστω μια Μογγολα με στο λουτρό με λουρί σκύλου στο λαιμό και μετά μιλάτε εναντίον του μέγιστου πορνομιτσου
Ένα πράγμα μόνο δεν καταλαβαίνω ο Κυριάκος ο Κύπριος γαμούσε μόνο την γυναίκα του Μήτσου ή και τον ίδιο;
καλά ρε θα μας τρελάνετεΔάσκαλε εγώ διαφωνώ,νομίζω πως ο Μήτσος γουστάρει τώρα πια το αυταρχικό.
Κλώνους ο μιτσοσ είχε.μονο τον ΓΑΒ παλιά κ την Μαρκέλλα εσχάτως πιο πολύ για φαν αφού κάνει κρα ότι είναι αυτός
Άντε μπιμπ ντελιβερσκαι σωγαμπρε του μανάβη, με παπάκιο κ. πρόεδρος δυστυχώς,κουκούτσι μυαλό ενόμιζε ότι εγω είμαι εσύ ! Λες και εάν ήθελα να τον πω μαλάκα δεν τον έπαιρνα κατ' ευθείαν τηλέφωνο έπρεπε να κάμω κλώνους στα ντέλα. Βεβαίως τον εδούλευαν και ο γνωστος και μη εξαιρετέος κ. redpaintz ή midas69 ή ότι άλλο ψευδώνυμο είχε αυτή η πονεμένη ιστορία ανθρώπου και ίσως και ο κ, Τάσος-ίσως λέγω.Με στεναχωρεί που δεν έχουμε πια τον Μήτσο στην παρέα.
Οι γνώσεις του στις προσφορές των υπερμαρκετ ήταν ανεκτίμητες,αυτό το παιδί αν είχε μυαλό θα είχε κάνει app την πληροφόρηση για την τιμή της ντομάτας και θα τον χέζαν στο τάλιρο...
Μεγάλο κωλόπαιδο αυτός, τώρα κουβαλάει πτώματα.
καλά ρε θα μας τρελάνετεΔάσκαλε εγώ διαφωνώ,νομίζω πως ο Μήτσος γουστάρει τώρα πια το αυταρχικό.
Γράφετε κι απαντάτε οι κλώνοι μεταξύ σας
Μέγας είσαι Πορνό κύριε
Ξεκινά με τον πρώτοο μιτσοσ τουλάχιστον έχει βάλει και μια Μογγολα φωτόΑκουγονται απιστευτες συκοφαντιες και ψεματα στο παρον νημα για τον Δημητρακη!
Εσείς κε πορδομακη έχετε να δείτε αιδοιο από το 95...έτσι λέει ο πορνομεταναστης
Βάλτε πρώτα έστω μια Μογγολα με στο λουτρό με λουρί σκύλου στο λαιμό και μετά μιλάτε εναντίον του μέγιστου πορνομιτσου
τας ιδίας μαλακείας έλεγε και κάποιος με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο trikardos πριν από δέκα χρόνια για τον "τσαρο" και διάφορες τέτοιες μαλακείες για να γελάσει, πρόσεξε αγαπητέ διότι εγώ δεν είμαι ο πορδομετανάστης και έχω πολλούς άσσους στο μανίκι
Ξεκινά με τον πρώτοο μιτσοσ τουλάχιστον έχει βάλει και μια Μογγολα φωτόΑκουγονται απιστευτες συκοφαντιες και ψεματα στο παρον νημα για τον Δημητρακη!
τας ιδίας μαλακείας έλεγε και κάποιος με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο trikardos πριν από δέκα χρόνια για τον "τσαρο" και διάφορες τέτοιες μαλακείες για να γελάσει, πρόσεξε αγαπητέ διότι εγώ δεν είμαι ο πορδομετανάστης και έχω πολλούς άσσους στο μανίκι
Βάλε μας μια ψηφιακή φωτό από ντεβουσκα ας είναι και 5η διαλογή
Μετα μιλάς για τον Πορνομιτσου θείο Τάσο και εμού του ιδιου