Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Βγηκε κι ο ρεντ να γραψει τις μαλακιες του... να δουμε τωρα που κλεισε το ελ μπασα που θα βρισκει τζαμπε τυροπιτες! Πιπες θα περνει στον Σκρουτζ για κανα...πιρασκι! :confused:

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Ακουγονται απιστευτες συκοφαντιες και ψεματα στο παρον νημα για τον Δημητρακη! :confused:

είναι ντροπή να γράφονται τέτοιες συκοφαντίες για τον κ. Πρόεδρο,έναν γνήσιο λαικό αυνανιστή, οποίος έχει δώσει το σπέρμα του για την Δημοκρατία κι έχει εξοριστεί κι εκτοπιστεί σε ξεροχύσια και βασανιστεί από την Χούφτα !

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Πώς τον πετσοκοψες έτσι ρε ΔΑΣΚΑΛΕ
τον σκατο-μεταναστη

ΑΙΘΕΡΑΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΚΕΡΒΕΡΟΣ

ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ

:takethis::takethis::takethis:

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
δασκαλε τα ξερω για ουκρανια για αυτο αποφευγω γνωριμιες με γκομενες.στην οδυσσο ιδικα με ξερουν ολες οι κοπελιτσες
απο τα καφε,μαχαζια,εστιατωρια.αυτες θα μπορουσαν να ειναι μοναδικος στοχος μου απλες κοπελιτσες
αλλα ολες αυτες που βλεπω καθε μερα δουλευουν απο το πρωι μεχρι το βραδι χωρις ελευθερο χρονο.
αυτες τις λιγες νορμαλ γκομενες αν εχουν ενα ρεπο την εβδομαδα ποτε δεν τις βλεπεις στο κεντρο γιατι
ητε ειναι σπιτωμενες απο καπειον γκομενο η μενουν μακρια.οι υπολειπες που βολταρουν πανω κατω αδεσπωτες
δεν με ενδιαφερουν,ολες το ιδιο απλα διαφωρετικη φατσα και ονομα.κιεβο εβρισκα πολλες να γαμησω βαιβαια οπως ειπαμε
πολλες φωρες ολες εκει εχουν γκομενο.απλα οσες γνωριζα παρατουσαν 2 εβδομαδες τους γκομενους και μετα που εφευγα
ξαναγυριζα.στην οδυσσο πλεον δεν υπαρχει οπως εγραψα πολλες φωρες ουτε αυτες που αηδιασα κιεβο εστο για να περνω οραια.
πλεον δυσκολα και πουτανες να βρεις εστο και μετρια!ολες εξαφανιζολ.οτι αξιζει ειναι πιασμενη και παντρεμενη η καλα σπονσαρισμενη.
οδυσσος σιγουρα δεν κανει για να ψαχνεις οτιδηποτε αλλα ειναι μια πολη που μου αρεσει για πολλους αλλους λογους.
ξενοι και μπλοκερ που ερχοντε συχνα μου λενε εδω δεν ερχομαστε για τις γκομενες αλλα γιατι αυτη η πολη εχει αλλη αυρα.
αν καπειος θελει πουτανες καισεμιπρο η αδεσπωτες παει κιεβο,οδυσσο μην τολμησετε να ερθετε εκτος απο τουρισμο.
δεν ξερω τι αλλαξε κιεβ απο το 2012 που εχω να παω οταν θα ξεκινησω να πηγαινω θα σας πω τι αλλαξε και τιπαιζει
σε σχεση με το παρελθον.στην ουκρανια ελεγε ο δασκαλος πρεπει να κανεις τον μαλακα και να εισαι ηθικα εντελος ζωο οπως αυτοι
καπως ετσι το εγραφε τοτε.με κουρασε αυτο χρονια για αυτο παρατησα και το κιεβο και εδω και 5 χρονια εντελος στα αρχιδια
μου τις εχω εκει.

όπως ο κ. πρόεδρος δε μπορεί να καταλάβει ότι είναι παλαβός έστι κι εσύ δεν μπορέις να αντιληφθείς ότι κι οι "κοπελίτσες" (διάβαζε πουτανίτσες) σε βλέπουν σαν ούφο.
Βάλε βρε μαλάκα τον εαυτό σου εις την θέσιν των, είσαι κοπελίτσα-πουτανίτσα 18-20 χρονών και βλέπεις την μάπα σου, τι θα λεγες "πώ-πω τι γκόμενος είναι αυτός" ή " τον μαλάκα τον μπάρμπα τι γουστάρει από μένα"? Με μίαν εξαίρεσιν βεβαίως εάν η κοπελίτσα τράβαγε μεγάλες λόρδες ή εσύ είχες πάρα πολλά λεφτά οπότε θα'λεγε "καλώς το ATM" από μέσα της. Λόρδες μεγάλες έχουν πάψει εδώ και 15 χρόνια, πολλά λεφτά δεν έχεις , εσύ Χάρη άργησες να ταξιδέυσεις εις την Ουκρανία μόνον κατά 20 χρόνια, πάαινε εκεί που ΤΩΡΑ τραβάνε λόρδες- Καράκας ή στο σπίτι του Δημητράκη- άσε τις μαλακέιες δε μ'αρέσουν , δε μου κλάνουν κλπ Κι άμα γουστάρεις αραπό-τουρκάλες και χανουμάκια τράβα κάνα Ιράν, Δαμασκό κλπ Κόψε τις μαλακείες και βάνε μυαλό

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Ακουγονται απιστευτες συκοφαντιες και ψεματα στο παρον νημα για τον Δημητρακη! :confused:

είναι ντροπή να γράφονται τέτοιες συκοφαντίες για τον κ. Πρόεδρο,έναν γνήσιο λαικό αυνανιστή, οποίος έχει δώσει το σπέρμα του για την Δημοκρατία κι έχει εξοριστεί κι εκτοπιστεί σε ξεροχύσια και βασανιστεί από την Χούφτα !
:tooth::tooth::tooth:
Είναι πιθανό ο εξορισμός του στα ξεροχύσια να τον έκανε να εκδηλώσει προτίμηση στο Καλαματιανό;:think:
Δημιούργησε κλώνο πούστη-τραβελορουφύχτρα,την Μαρκέλλα,μήπως είναι απωθημένο και βρήκε τώρα τρόπο να εξωτερικεύσει τον κρυφό του καταπιεσμένο εαυτό;:confused:

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206

:tooth::tooth::tooth:
Είναι πιθανό ο εξορισμός του στα ξεροχύσια να τον έκανε να εκδηλώσει προτίμηση στο Καλαματιανό;:think:
Δημιούργησε κλώνο πούστη-τραβελορουφύχτρα,την Μαρκέλλα,μήπως είναι απωθημένο και βρήκε τώρα τρόπο να εξωτερικεύσει τον κρυφό του καταπιεσμένο εαυτό;:confused:

όχι ρε, αυτός είναι ουρολάγνος-κοπρολάγνος-κοπροφάγος-κτηνοβάτης-ματάκιας-σαδομαζοχιστής κλπ κλπ οτιδήποτε άλλο εκτός από πούστης, εκτός εάν τον πηδήξουνε τώρα που θα πάει στο Δαφνί.
Απλώς μια ζωή κάμει κλώνους και ψεύτικες προσωπικότητες και τώρα έπρεπε να συμπληρώσει 10 μηνύματα στο σάιτ κι άρχισε να γράφει σε οποιαδήποτε μαλακιούλα θέμα γαι να συμπληρώσει τα μηνύματα....

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Δάσκαλε εγώ διαφωνώ,νομίζω πως ο Μήτσος γουστάρει τώρα πια το αυταρχικό.:confused:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Πουσταδουρε τα ξερει ο Δασκαλος τα κωλοτραβηγματα σου με τον Αλγερινο;;; :confused::confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Με στεναχωρεί που δεν έχουμε πια τον Μήτσο στην παρέα.:(
Οι γνώσεις του στις προσφορές των υπερμαρκετ ήταν ανεκτίμητες,αυτό το παιδί αν είχε μυαλό θα είχε κάνει app την πληροφόρηση για την τιμή της ντομάτας και θα τον χέζαν στο τάλιρο...:confused::confused::confused:
ο κ. πρόεδρος δυστυχώς,κουκούτσι μυαλό ενόμιζε ότι εγω είμαι εσύ ! Λες και εάν ήθελα να τον πω μαλάκα δεν τον έπαιρνα κατ' ευθείαν τηλέφωνο έπρεπε να κάμω κλώνους στα ντέλα. Βεβαίως τον εδούλευαν και ο γνωστος και μη εξαιρετέος κ. redpaintz ή midas69 ή ότι άλλο ψευδώνυμο είχε αυτή η πονεμένη ιστορία ανθρώπου και ίσως και ο κ, Τάσος-ίσως λέγω.

Μεγάλο κωλόπαιδο αυτός, τώρα κουβαλάει πτώματα. :confused:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Καραμανη βγαλε προγραμμα για καραντινα:grin:

Τυπε μου εφοδιαστηκα ηδη :grin: με μπιρονια kρασια ουζο ουισκαρες, πατατακια δρακουλινια σταυρολεξακια, μουρλοχαπα φουλ συνταγες αγορασθηκαν ηδη, εχει και σουπερλικ αν και διακοπτεται για τις εθνικες γαμωτο και ακυρωθηκαν κ δυο ματσακια...
Το μονο κακο οτι ο τρελογιατρος μου μειωσε τα ταβορ...
αλλα αυξησε τα λαντοουζ! :confused::confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.641
Πόντοι
12.756
Καραμανη βγαλε προγραμμα για καραντινα:grin:

Τυπε μου εφοδιαστηκα ηδη :grin: με μπιρονια kρασια ουζο ουισκαρες, πατατακια δρακουλινια σταυρολεξακια, μουρλοχαπα φουλ συνταγες αγορασθηκαν ηδη, εχει και σουπερλικ αν και διακοπτεται για τις εθνικες γαμωτο και ακυρωθηκαν κ δυο ματσακια...
Το μονο κακο οτι ο τρελογιατρος μου μειωσε τα ταβορ...
αλλα αυξησε τα λαντοουζ! :confused::confused:
Πανετοιμος εισαι:grin::rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Ο Άρχοντας Κμαν σέβεται τα δικαιώματα κυριαρχίας του Προέδρου Μήτσου στο νήμα του,δεν προκαλέι αν δεν προκληθεί,μιλά πάντα επί του πρακτέου και είμαι βέβαιος πως αυτή τη στιγμή καταστρώνει σχέδια απαγωγής σπονσορέτων εν μέσω καραντίνας,θα εισβάλλει ως γνήσιος βαλκάνιος,θα λεηλατήσει και θα αναφέρει τα λάφυρα και το κόστος αυτών.:rockon:

Ο Μήτσος σίγουρα θα αναρρώσει και θα επιστρέψει,τώρα που γράφουμε οργανώνει νέες συμμαχίες-κλώνους προς υποστήριξη του.:headbang2:

Ο Λαλάκης μόλις επούλωσε την κωλότρυπα του από το βάναυσο γαμήσι του barock και έσκασε μύτη.:confused:

Σκληρά τα λόγια σου τύπε.

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Με στεναχωρεί που δεν έχουμε πια τον Μήτσο στην παρέα.:(
Οι γνώσεις του στις προσφορές των υπερμαρκετ ήταν ανεκτίμητες,αυτό το παιδί αν είχε μυαλό θα είχε κάνει app την πληροφόρηση για την τιμή της ντομάτας και θα τον χέζαν στο τάλιρο...:confused::confused::confused:
ο κ. πρόεδρος δυστυχώς,κουκούτσι μυαλό ενόμιζε ότι εγω είμαι εσύ ! Λες και εάν ήθελα να τον πω μαλάκα δεν τον έπαιρνα κατ' ευθείαν τηλέφωνο έπρεπε να κάμω κλώνους στα ντέλα. Βεβαίως τον εδούλευαν και ο γνωστος και μη εξαιρετέος κ. redpaintz ή midas69 ή ότι άλλο ψευδώνυμο είχε αυτή η πονεμένη ιστορία ανθρώπου και ίσως και ο κ, Τάσος-ίσως λέγω.

Μεγάλο κωλόπαιδο αυτός, τώρα κουβαλάει πτώματα. :confused:
Δεν είναι σωστόν , να παίζει με την ψυχική (αν)ισσοροπία ενός συνανθρώπου μας και διακεκριμένου πολιτικού δια να γελάσει. Πταίει βεβαίως και ο κ. πρόεδρος διότι επικράθη από το αποτέλεσμα των εκλογών του 2019 όπου δεν επήρε ούτε μία ψήφον, αλλά δια να πάρεις πρώτα πρέπει να κατέβεις υποψήφιος βολευτής κ.πρόεδρε, όχι να πεις ότι κάμει ζέστη και νά βάλεις την ουρά στα σκέλια...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.641
Πόντοι
12.756
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩς ΚΑΙ ΠΩς εισοδο Δημητριου και Μαρκελλου...μονο ο Καραμανης κρατα τα σκηπτρα και παλευει με θηρια μοναχος του

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩς ΚΑΙ ΠΩς εισοδο Δημητριου και Μαρκελλου...μονο ο Καραμανης κρατα τα σκηπτρα και παλευει με θηρια μοναχος του

ο Καραμάνης παλεύει με τα θηρία κι ο πρόεδρος με το πουλάκι του, που να μπει...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.641
Πόντοι
12.756

Εχω την εντυπωση οτι δεν περιμενε να μπεις παλι και να δεχεται τραμπουκι τοσο καιρο απο τοσα ατομα:grin:

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206

Εχω την εντυπωση οτι δεν περιμενε να μπεις παλι και να δεχεται τραμπουκι τοσο καιρο απο τοσα ατομα:grin:

ο πρόεδρος έχει πέσει θύμα πούλιινγκ για το πουλάκι του..Ας μην τα βάζει ο λόφος του Στρεφη με τα Ιμαλάια...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.285
Πόντοι
3.656
Θα γυρισει...

Και θα τρεμει η Γη!
Έχω πληροφορίες ότι ο μιτσοσ μαζεύει τα τελευταία δεκαοχτώ ρούβλια ,για επανασύνδεση του ίντερνετ και θα επανέλθει να απαντήσει στις συκοφαντίες του ψευδοπροφήτη πορδομακη52 τόσο στο πρόσωπο του όσο κ στο δικό μου
Είμαστε όλοι πορνομεταναστης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom