Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
δυστυχώς,κουκούτσι μυαλό ενόμιζε ότι εγω είμαι εσύ !

Καλά τώρα.

Ο Κος Δημητράκαρος νόμιζε ότι ήμουν κάποιος από την παρέα του Πιτσιλιστή.

Βασικά είχε σκυλιάσει να μάθει ποιός στη πραγματικότητα είμαι όταν με ξέρει ένα σεβαστό ποσοστό των μελών του σάη, η διοίκηση και πολλοί άλλοι.

Τελικά στο άρρωστο μυαλό του έπλεξε μία εκδοχή που με θέλει να συχνάζω σε ένα χαμαιτυπείο στην Αχαρνών.

Το αποκορύφωμα ήταν όταν του ανήρτησα εδώ μέσα αποδείξη από εστιατόριο του Ροστόφ όπου είχα δειπνήσει συνοδεία εντοπίων όπου ο φουκαράς έπλεξε μία ασύληπτη φαντασίωση σύμφωνα με την οποία την απόδειξη μου την έστειλαν συγγενείς της συζύγου του Κου Πιτσιλιστή.

Χουατέβερ που λένε και οι Αμερικάνοι.

Τον Κο Πιτισιλιστή είχα την τιμή να τον συναντήσω και να ξέρω τα του βίου του.

Ο Κος Πρόεδρος έχει αποσυνδεθεί 100% από την πραγματικότητα.

Το προφανώς άρρωστο μυαλό του πλέκει διαρκώς όλο και πιο πολύπλοκες θεωρίες για να εξηγήσει την πραγματικότητα η οποία του διαφεύγει ανεπιστρεπτί.

εντάξει ο κ. πίτσης είναι άλλη μεεγάλη ιστορία, τον έχω γνωρίσει προσωπικώς, αυτός δεν με γνωρισε, εις την οποίαν δεν επισέρχομαι δια να μην εκτεθεί ο ίδιος διότι από στόμα παιδιού και...προέδρου πολιτικού κόμματος μανθάνεις την αλήθεια. Εν πάση περιπτώση, δυστυχώς ο αγαπητός κ. πρόεδρος πάει ολοταχώς για το Δαφνί και δυστυχώς δεν ημπορεί να το αντιληφθεί στον λαβύρινθο του αραχνιασμένου του μυαλού

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Δάσκαλε δηλαδή για να καταλάβουμε, μας λες ότι εκείνη τη μουνάρα του Μήτσου που έτρωγε πιρασκί (κατά ΟΥΚα) στον καναπέ την γαμούσε τζυπριονς αδερφονς ενώ ο σταρ μας έψαχνε το πιο μαλακό πεπόνι στο υπερμάρκετ για να μελώσει το ψωλάκι του; :S

η "μογγόλα" που λέτε εσείς, κατά κόσμον Νατάσσα είναι μιά άστεγη που ευρήκε αυτός από κάποιο μπουρδέλο και έιναι ιστορία σχετικώς πρόσφατη πριν καμια 10αριά χρόνια. Εγώ αναφέρομαι εις το 1992που πρωτοπήγε. Εσείς νομίζετε και ούτος υποννοεί ότι γαμούσε κλπ κλπ Αρκίντια,με το που επήγε επειδή ήταν χάνος τον ετύλιξε κατ' ευθείαν μία η Μάσσα και του εμάσησε τα λεφτά και μία ωραία πρωία του είπε ότι ήτο η ευτυχής μαμά του τέκνου του και αυτός χέστηκε απάνω του και την ενυμφεύθη και εις τα 22 του έσερνε ενα καροτσάκι με μωρό, ιδικό του? του Κυριάκου? τρίτου αγνώστου τινός? Ουδείς γνωρίζε,ι διότι DNA δεν έκαμε ποτέ, διότι λέει το μωρό του ομοίαζε, είχε τριχες στην πλάτη, ήταν καραφλό? ποίος ξέρει τι εννοεί.. . Αυτός και ήτο ο βίος του, οικογένεια μαμ κακά και νάνι μέχρι που εις τα 32 του εσαλτάρισε κι άρχισε να γράφει στα ντέλα και να ενδύεται κάου μπόις
Να φανταστείς ότι τόσα χρόνια χλευάζει οποίους μεγαλώνουν ξένα παιδιά :think:
Άνθρωπο που αυτοσαρκάζεται να τον αγαπάτε δεν θα πάψει ποτέ να μας διασκεδάζει :tooth:

δυστυχώςο κ. πρόεδρος έχει πάψει προ πολλού τα διακρίνει τα όρια του χαβαλέ και της εικονικής πραγματικότητος και πλέον επί 24 ώρου διαβιεί στο Matrix. Όλοι οι ψυχίατροι συνιστούν την εργασιοθεραπεία, κάτι το οποίον τέλος πάντων θα κρατά τον νου απησχολημένο από τα υπαρξιακά προβλήματα και τις αυτό αμφισβητήσεις, λογικό και επόμενον όταν κάθεται άεργος και άπραγος σε μια γκαρσονιερούλα και βασανίζει το στρουθείο του νυχθημερόν ο νους του να πλάθει...

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Σας κλείσανε πάλι μέσα ρε φουκαράδες να γελάσει κάνεις μαζί σας ή να κλάψει, σας το είχα πει εγώ από το καλοκαίρι ότι θα σας κλείσει μέσα δεύτερη φορά :2funny: εγώ και κλώνος μου δεν μπαίνουμε γιατί έχει καταντήσει σαιτ ναυαγιων :jerking: πρόσφατα ανέβασα ένα βίντεο με το πως να γαμησεις ένα πεπόνι και είχε τρομερή απήχηση γιατί η αγαμια θα σας φάει εκεί πέρα :2funny: να δω και τα ναυάγια του ελ μπάσα που θα τρώνε τυρόπιτες τώρα, το πεπόνι μετά το έφαγε ο Μάρκελλος και η σκίουρινα

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Σας κλείσανε πάλι μέσα ρε φουκαράδες να γελάσει κάνεις μαζί σας ή να κλάψει, σας το είχα πει εγώ από το καλοκαίρι ότι θα σας κλείσει μέσα δεύτερη φορά :2funny: εγώ και κλώνος μου δεν μπαίνουμε γιατί έχει καταντήσει σαιτ ναυαγιων :jerking: πρόσφατα ανέβασα ένα βίντεο με το πως να γαμησεις ένα πεπόνι και είχε τρομερή απήχηση γιατί η αγαμια θα σας φάει εκεί πέρα :2funny: να δω και τα ναυάγια του ελ μπάσα που θα τρώνε τυρόπιτες τώρα, το πεπόνι μετά το έφαγε ο Μάρκελλος και η σκίουρινα

είναι πολύ νωθρός ο γυιός του Μητσοτάκη πρόεδρε και ακόμη πιο κλούβιοι αυτοί που τον ψηφίσανε. Για την δολοφονική απόπειρα κατά του Χίου, τι έχεις να σχολιάσεις? Α πρόεδρε ρίξε και ένα σχόλιο δια τον κ. Πίτση

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
xaxaxaxa δασκαλε βλεπω πηρες φωρα και αρχισες φωρτσατα!ευτυχος που γραφεις παλι για να μαθει κανεις και καμια αληθεια

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Δεν εβαλες μυαλο

ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΜΥΑΛΟ

ξυλο στη χρεσατικ

ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΟ! :confused:

μην το κοροιδεύεις το παιδάκι, εξ άλλου δια τον ξυλοδαρμό της οδησσού δεν είναι υπευθυνος διότι τον επαραμόνευσε ο Κουργκάν οπίσω από την είσοδο της πολυκατοικίας και του έκανε απαγορευμένη τεχνική (το λάκτισμα του γερανού δια το οποιο δεν υπάρχει άμυνα-ιδέ Βαράτε Κιντ) αλλιώς ο κ. Χαρης θα τον είχε γαμήσει στο ξύλο. Σοβαρώς τώρα ο κ. Χάρης προ πολλού θα έπρεπε να σταματήσει να ασχολείται με αυτούς τους καθυστερημένους και να επήγαινε με τους παράδες του στο Καράκας όπου θα ετυγχανε ενθουσιώδους υποδοχής αλλά φοβάται λέει μην τον δείρουν και τον ληστεύσουν εις την Βενεζουέλα. Απίστευτο και όμως αληθινόν...

Δάσκαλε μη δίνεις βάση στα γραφόμενα του ΠουΣτράτου Καραμάνη,είναι ένα ναυάγιο της τάξεως Τιτανικού,ζει σε υπόγειο,τον ταΐζει η μαμά του και έχει να γαμήσει σχεδόν 3 χρόνια κατά δήλωση του.Η πιο μεγάλη βόλτα που έχει κάνει τα τελευταία 3 χρόνια είναι μέχρι το περίπτερο με παντόφλες και πιτζάμες.
Ο Χάρης μπροστά του είναι ο Μάρκο Πόλο ο Χριστόφορος Κολόμβος και ο Εύδοξος ο Κυζικηνός,για να το πω λαϊκά μια μέρα της ζωής του Χάρη ισοδυναμεί με 3 τρεις ζωές του ΠουΣτράτου.
Σημειώνω πως ο ΠουΣτράτος θαυμάζει τον Μήτσο,όχι επειδή γαμεί αλλά επειδή την μικρή ψωλή του μπορεί και τυραννεί.:confused:

Ο Χάρης έναντι εις το 99% του αναγνωστικού κοινού του bourdela.com είναι βασιλόπαιδο ! Έχει μιά δουλειά πάνω από 1000Ε, έχει τα ρούχα του , το φαί του, τ'αμάξι του, παράδες στην τσέπη...Εντάξει παπάρια, μισές αλήθειες σας γράφει και αυτός, δε ψάχνει πουτάνες , πουτάνες ευρίσκει ξέρει αυτός.Εις την φαντασίαν του ψάχνει μία καλή κοπέλα να νυμφευθεί και που εις την ουκρανία στα σαράντα του ! Πίπες μπλε δηλαδή...Εις το χρηματηστήριον του μουνιού εάν δεν έχεις άπειρον κεφάλαιο δια κάψιμον, δε πας να χτυπήσεις τας μεγάλας εταιρίας,ποντάρεις στα αουτσάιντερ. Αυτές εκεί -εδώ και 15 χρόνια -την είδανε και καλά ότι είναι κάποιες και το μουνί τους αξίζει χρυσάφι και σιγά τ'αρχίδια μπαζάκια έχει εκεί τώρα,πάνε τα παλιά σοβιετικά μουνιά, κάτι κοντές χοντροκώλες έχει . Ο μαλάκας πρέπει να πάει να κτυπήσει κάπου που δεν θα έχει οικονομικό ανταγωνισμό, Καράκας είναι ιδανικός προορισμός, αλλά που μυαλό...

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
xaxaxaxa δασκαλε βλεπω πηρες φωρα και αρχισες φωρτσατα!ευτυχος που γραφεις παλι για να μαθει κανεις και καμια αληθεια

ρε μπας και έχει αναλάβειτο σάιτ ο κ.πρόεδρος?διότι και το σάιτ χάνει λάδια, αλλού γράφεις καισ ε άλλη σελίδα απαντάει, μπερδεύει τα μηνύματα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
δασκαλε τους αφηνεις να πιστευουν οτι ψαχνω για ουκρανιδες!εσυ μπορεις να επιβαιβαιωσεις τι εθνικοτητες
ψαχνω για νορμαλ γκομενες και εθνικοτητες ειπαμε που γουσταρω,ποντιες,γεωργιανες,αρμενουδες και τουρκαλες.
αυτοι δεν ξερουν οτι μπορουσα πριν απο 25 χρονια να ημουν μονιμα ουκρανια και να τρωγω τα λεφτα της οικογενειας μου.
αντιθετα βρηκα δουλεια τοτε με 4,5 χιλιαρικα σε ευρο ενω τωρα λογο κρισης παιρνω τα μισα.
πες αληθεια δασκαλε οτι δεν ειπα ποτε ψεμα σε κατι εδω και για οσα ισχιριζομε για να βγει η αληθεια χαχαχαχαχα.
σου ειπα οτι ουκρανια παω γιατι μου αρεσει και απο το 1990 εχω συνδεθει με την χωρα και οτι πλεον παω για τους θειους μου εκει.
δεν σου ειπα ποτε φωβαμε να παω βενεζουελα απλα δεν μου αρεσουν οι μακρινες χωρες και μπαζα ειναι στην ενεζουελλα.
θα πηγαινα κυργισταν και καζακζταν μακρινα πριν 2 χρονια αλλα ναβαγησαν.
θα μπορουσα αν ηθελα και εγω να μεινω την δεκαετια του 90 μονιμα ουκρανια να το παιζω πορνομεταναστης αφου ο πατερας μου τοτε
εβγαζε την μερα οσα εγω τον χρονο!αλλα σαν φιλοτημος που ειμαι ηξερα δεν γινετε να ξοδευομε με τα λεφτα του σε πουτανες
και ετσι μεσο φιλου επιχειρηματια που μας διαναζει και ειναι συχνα ουκρανια πηγα δουλεια μετα τον στρατο.

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
δασκαλε τους αφηνεις να πιστευουν οτι ψαχνω για ουκρανιδες!εσυ μπορεις να επιβαιβαιωσεις τι εθνικοτητες
ψαχνω για νορμαλ γκομενες και εθνικοτητες ειπαμε που γουσταρω,ποντιες,γεωργιανες,αρμενουδες και τουρκαλες.
αυτοι δεν ξερουν οτι μπορουσα πριν απο 25 χρονια να ημουν μονιμα ουκρανια και να τρωγω τα λεφτα της οικογενειας μου.
αντιθετα βρηκα δουλεια τοτε με 4,5 χιλιαρικα σε ευρο ενω τωρα λογο κρισης παιρνω τα μισα.
πες αληθεια δασκαλε οτι δεν ειπα ποτε ψεμα σε κατι εδω και για οσα ισχιριζομε για να βγει η αληθεια χαχαχαχαχα.
σου ειπα οτι ουκρανια παω γιατι μου αρεσει και απο το 1990 εχω συνδεθει με την χωρα και οτι πλεον παω για τους θειους μου εκει.
δεν σου ειπα ποτε φωβαμε να παω βενεζουελα απλα δεν μου αρεσουν οι μακρινες χωρες και μπαζα ειναι στην ενεζουελλα.
θα μπορουσα αν ηθελα και εγω να μεινω την δεκαετια του 90 μονιμα ουκρανια να το παιζω πορνομεταναστης αφου ο πατερας μου τοτε
εβγαζε την μερα οσα εγω τον χρονο!αλλα σαν φιλοτημος που ειμαι ηξερα δεν γινετε να ξοδευομε με τα λεφτα του σε πουτανες
και ετσι μεσο φιλου επιχειρηματια που μας διαναζει και ειναι συχνα ουκρανια πηγα δουλεια μετα τον στρατο.
γιατί ρε Χάρη κρίμας που δεν εγινες πορδομετανάστης κι εσύ, η μάνα σου δεν είχεκάνα πλούσιο γκόμενο να σε συντηρεί?

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
γιατί ρε Χάρη κρίμας που δεν εγινες πορδομετανάστης κι εσύ, η μάνα σου δεν είχεκάνα πλούσιο γκόμενο να σε συντηρεί?

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
δασκαλε γιατι τους λες οτι λεω μιση αληθεια?δεν διαβαζεις φενετε ολα οσα εγραφα παλαιοταιρα.
παντα τους εγραφα δεν ασχολουμε με πουτανες αλλα πως εχει η κατασταση απο δικη μου πειιρα εκει.
παντα τους ελεγα ιστοριεςκαι παθηματα πραγματικα δικα μου και φιλων τα τελευταια 25 χρονια.
παντα τους εγραφα ποιες γκομενες γουσταρω εθνικωτητες και οτι εδω και 15 χρονια λεω ειναι απιαστες
σε ρωσια και ουκρανια.εσυ μαλλον δεν τα διαβασες για αυτο εχεις αυτη την αποψη.
μπορεις να επιβαιβαιωσεις εδω και 3 χρονια που μιλαμε καθε μερα δεν σου ειπα ποτε για καμια ουκρανιδα
που γουσταρω η καψουρευτηκα αντιθετα σου λεω για μικρες ελληνιδες,γεωργιανες,ποντιες που μου αρεσουν.
οπως και για τουρκαλες που η τελευταια γκομενα μου θυμασε ηταν απο τουρκαλα στα κατεχομενα πριν 2 χρονια.
στην οδυσσο σου ειπα πολλες φωρες το προγραμα μου και οτι δεν μιλαω με καμια γκομενα ουτε με ενδιαφερει.
αφου τις ξερω απεξω και ανακατωτα τι να χανω τον χρονο μου.καμια βιζιτα που παιρνω τελευτεα ηταν γιατι εσυ
με επριζες τραβα να παρεις βιζιτα ενω εγω δεν ηθελα αφου τις εχω βαρεθει ολες αυτες τοσα χρονια.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Με στεναχωρεί που δεν έχουμε πια τον Μήτσο στην παρέα.:(
Οι γνώσεις του στις προσφορές των υπερμαρκετ ήταν ανεκτίμητες,αυτό το παιδί αν είχε μυαλό θα είχε κάνει app την πληροφόρηση για την τιμή της ντομάτας και θα τον χέζαν στο τάλιρο...:confused::confused::confused:
ο κ. πρόεδρος δυστυχώς,κουκούτσι μυαλό ενόμιζε ότι εγω είμαι εσύ ! Λες και εάν ήθελα να τον πω μαλάκα δεν τον έπαιρνα κατ' ευθείαν τηλέφωνο έπρεπε να κάμω κλώνους στα ντέλα. Βεβαίως τον εδούλευαν και ο γνωστος και μη εξαιρετέος κ. redpaintz ή midas69 ή ότι άλλο ψευδώνυμο είχε αυτή η πονεμένη ιστορία ανθρώπου και ίσως και ο κ, Τάσος-ίσως λέγω.

Δάσκαλε δεν θα μπορούσα ποτε να φτάσω το επίπεδο σου και να αποκτήσω τις γνώσεις σου.:hi:
Ο Kος Τάσος, αν και δεν τον γνωρίζω, στα μάτια μου φαντάζει ως ένας σεβαστός μπον βιβέρ...λίγα λόγια πολλές πράξεις.:hi:

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
δασκαλε γιατι τους λες οτι λεω μιση αληθεια?δεν διαβαζεις φενετε ολα οσα εγραφα παλαιοταιρα.
παντα τους εγραφα δεν ασχολουμε με πουτανες αλλα πως εχει η κατασταση απο δικη μου πειιρα εκει.
παντα τους ελεγα ιστοριεςκαι παθηματα πραγματικα δικα μου και φιλων τα τελευταια 25 χρονια.
παντα τους εγραφα ποιες γκομενες γουσταρω εθνικωτητες και οτι εδω και 15 χρονια λεω ειναι απιαστες
μπορεις να επιβαιβαιωσεις εδω και 3 χρονια που μιλαμε καθε μερα δεν σου ειπα ποτε για καμια ουκρανιδα
που γουσταρω η καψουρευτηκα αντιθετα σου λεω για μικρες ελληνιδες,γεωργιανες,ποντιες που μου αρεσουν.
οπως και για τουρκαλες που η τελευταια γκομενα μου θυμασε ηταν απο τουρκαλα στα κατεχομενα πριν 2 χρονια.
στην οδυσσο σου ειπα πολλες φωρες το προγραμα μου και οτι δεν μιλαω με καμια γκομενα ουτε με ενδιαφερει.
αφου τις ξερω απεξω και ανακατωτα τι να χανω τον χρονο μου.καμια βιζιτα που παιρνω τελευτεα ηταν γιατι εσυ
με επριζες τραβα να παρεις βιζιτα ενω εγω δεν ηθελα αφου τις εχω βαρεθει ολες αυτες τοσα χρονια.

αυτοί νομίζουν ότι ψάχνεις για πουτάνες, αλλά εσυ πουτάνες ξέρεις ένα σωρό, δε του ς λες ότι ψάχνεις να βρεις την Δουλτσινέα του Τομπόζο (τάρχίδια μου θα βρεις) φυσικά και σου' λεγα να πάρεις βίζιτες για να μην πάει το ταξίδι χαμένο΄, πιο μεγάλες έιναι οι πιθανότητες να βρεις εξωγήινους παρά έρωτες και ειδύλλια στην ουκρανία

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ο τασος επιδει τον γνωριζω και εχουμε συναντηθει και ουκρανια και κυπρο θα σου πω για αυτον.
ειναι χουβαρτας και ξοδευετε σε μαχαζια και εστιατωρια.ειναι γελαστος ανθρωπος αλλα και σοβαρος.
δεν λεει χαζομαρες και αστεια σαν τον διμητρακη,ειναι ευχαριστος και χερετε την ζωη.
ολοι στην οικογενεια του εινα πετυχημενοι επιστημωνες,μορφωμενοι γνωρισα τα ανιψια του.
ο τασος θα δωσει 1000 στο κλαμπ αλλα μεχρι 50 στην πουτανα,
αυτα κανω τωρα εγω εδω και 5 χρονια,σταματησα να τα τρωω σε καθε πουτανα και τα τρωω μονο πανω μου.
ουτε σε κλαμπ ξοδευομε πλεον και ουτε χαλαω 500-800 την μερα σε γκομενες οπως εκανα καθε μηνα κιεβο.
εδω και 5 χρονια χαλαω 400-500 την μερα πανω μου σε ψωνια,καφε και αντε κανα σαλον μεχρι 50 ευρο.
ο τασος δεν παει να τρεχει πανω κατω οπως εκανα εγω κιεβ,ειναι χαλαρος με τις ωρες στο καφε του δεν κυνηγα.
θα παει στα σιγουρα απο ιτερνετ σε σαλον να πληρωσει 50 και το βραδι διασκεδασι σε κλαμπ.
δεν θα ψαξει γκομενες και να κερνα αλεστα αδεσπωτες για να γαμησει αυτα τα τουβλα.
το ταξιδι δεν του γινετε αχος να βρει γκομενα οπως τοτε εγω κιεβ αλλα οταν τελειωσει χαλαρα την βολτα του
θα ψαχτει σε σαλον απο το ιτερνετ.η ουκρανια ειναι για να γαμας για κιεβο μιλαω και να φευγεις χωρις να
επενδυεις συναισθηματικα.μια φωρα το εκανα εχασα τον χρονο μου και η γκομενα μου βγηκε πιο αρπακτικο καιαπο
της πουτανες επαγγελματιες αρπακτικα.τοτε ειπα τελος και οι νορμαλ,τελος ολες και μονος μου βολτα.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
έχεις δει τον εραστή της λαίδης Τσάτερλυ, που επειδή δεν μπορούσε να την γαμήσει ο άνδρας της , της ευρήκε τον κηπουρό?

Ωχ ρε δάσκαλε.

Τώρα βάζεις πολύ δύσκολα.

Όλοι στη ίδια τάξη θα μείνουν.

Σου το λέω μετά πλήρους συνηδείσεως.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
δασκαλε οταν εδω και 5 χρονια που δεν γραφεις και τους λεω τα ιδια και την πεφτω σε νεους ασχετους
με αμφισνγτουσαν διαφωροι ροντολφο βαλεντινο που της γαμουσαν και τους αφηναν λεφτα στο κομονδηνο χαχαχαχαχα

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
δυστυχώς,κουκούτσι μυαλό ενόμιζε ότι εγω είμαι εσύ !

Καλά τώρα.

Ο Κος Δημητράκαρος νόμιζε ότι ήμουν κάποιος από την παρέα του Πιτσιλιστή.

Βασικά είχε σκυλιάσει να μάθει ποιός στη πραγματικότητα είμαι όταν με ξέρει ένα σεβαστό ποσοστό των μελών του σάη, η διοίκηση και πολλοί άλλοι.

Τελικά στο άρρωστο μυαλό του έπλεξε μία εκδοχή που με θέλει να συχνάζω σε ένα χαμαιτυπείο στην Αχαρνών.

Το αποκορύφωμα ήταν όταν του ανήρτησα εδώ μέσα αποδείξη από εστιατόριο του Ροστόφ όπου είχα δειπνήσει συνοδεία εντοπίων όπου ο φουκαράς έπλεξε μία ασύληπτη φαντασίωση σύμφωνα με την οποία την απόδειξη μου την έστειλαν συγγενείς της συζύγου του Κου Πιτσιλιστή.

Χουατέβερ που λένε και οι Αμερικάνοι.

Τον Κο Πιτισιλιστή είχα την τιμή να τον συναντήσω και να ξέρω τα του βίου του.

Ο Κος Πρόεδρος έχει αποσυνδεθεί 100% από την πραγματικότητα.

Το προφανώς άρρωστο μυαλό του πλέκει διαρκώς όλο και πιο πολύπλοκες θεωρίες για να εξηγήσει την πραγματικότητα η οποία του διαφεύγει ανεπιστρεπτί.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

αυτοί νομίζουν ότι ψάχνεις για πουτάνες, αλλά εσυ πουτάνες ξέρεις ένα σωρό, δε του ς λες ότι ψάχνεις να βρεις την Δουλτσινέα του Τομπόζο (τάρχίδια μου θα βρεις) φυσικά και σου' λεγα να πάρεις βίζιτες για να μην πάει το ταξίδι χαμένο΄, πιο μεγάλες έιναι οι πιθανότητες να βρεις εξωγήινους παρά έρωτες και ειδύλλια στην ουκρανία

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
δασκαλε τα ξερω για ουκρανια για αυτο αποφευγω γνωριμιες με γκομενες.στην οδυσσο ιδικα με ξερουν ολες οι κοπελιτσες
απο τα καφε,μαχαζια,εστιατωρια.αυτες θα μπορουσαν να ειναι μοναδικος στοχος μου απλες κοπελιτσες
αλλα ολες αυτες που βλεπω καθε μερα δουλευουν απο το πρωι μεχρι το βραδι χωρις ελευθερο χρονο.
αυτες τις λιγες νορμαλ γκομενες αν εχουν ενα ρεπο την εβδομαδα ποτε δεν τις βλεπεις στο κεντρο γιατι
ητε ειναι σπιτωμενες απο καπειον γκομενο η μενουν μακρια.οι υπολειπες που βολταρουν πανω κατω αδεσπωτες
δεν με ενδιαφερουν,ολες το ιδιο απλα διαφωρετικη φατσα και ονομα.κιεβο εβρισκα πολλες να γαμησω βαιβαια οπως ειπαμε
πολλες φωρες ολες εκει εχουν γκομενο.απλα οσες γνωριζα παρατουσαν 2 εβδομαδες τους γκομενους και μετα που εφευγα
ξαναγυριζα.στην οδυσσο πλεον δεν υπαρχει οπως εγραψα πολλες φωρες ουτε αυτες που αηδιασα κιεβο εστο για να περνω οραια.
πλεον δυσκολα και πουτανες να βρεις εστο και μετρια!ολες εξαφανιζολ.οτι αξιζει ειναι πιασμενη και παντρεμενη η καλα σπονσαρισμενη.
οδυσσος σιγουρα δεν κανει για να ψαχνεις οτιδηποτε αλλα ειναι μια πολη που μου αρεσει για πολλους αλλους λογους.
ξενοι και μπλοκερ που ερχοντε συχνα μου λενε εδω δεν ερχομαστε για τις γκομενες αλλα γιατι αυτη η πολη εχει αλλη αυρα.
αν καπειος θελει πουτανες καισεμιπρο η αδεσπωτες παει κιεβο,οδυσσο μην τολμησετε να ερθετε εκτος απο τουρισμο.
δεν ξερω τι αλλαξε κιεβ απο το 2012 που εχω να παω οταν θα ξεκινησω να πηγαινω θα σας πω τι αλλαξε και τιπαιζει
σε σχεση με το παρελθον.στην ουκρανια ελεγε ο δασκαλος πρεπει να κανεις τον μαλακα και να εισαι ηθικα εντελος ζωο οπως αυτοι
καπως ετσι το εγραφε τοτε.με κουρασε αυτο χρονια για αυτο παρατησα και το κιεβο και εδω και 5 χρονια εντελος στα αρχιδια
μου τις εχω εκει.

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Ακουγονται απιστευτες συκοφαντιες και ψεματα στο παρον νημα για τον Δημητρακη! :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom