makis52
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 1.180
- Πόντοι
- 206
δυστυχώς,κουκούτσι μυαλό ενόμιζε ότι εγω είμαι εσύ !
Καλά τώρα.
Ο Κος Δημητράκαρος νόμιζε ότι ήμουν κάποιος από την παρέα του Πιτσιλιστή.
Βασικά είχε σκυλιάσει να μάθει ποιός στη πραγματικότητα είμαι όταν με ξέρει ένα σεβαστό ποσοστό των μελών του σάη, η διοίκηση και πολλοί άλλοι.
Τελικά στο άρρωστο μυαλό του έπλεξε μία εκδοχή που με θέλει να συχνάζω σε ένα χαμαιτυπείο στην Αχαρνών.
Το αποκορύφωμα ήταν όταν του ανήρτησα εδώ μέσα αποδείξη από εστιατόριο του Ροστόφ όπου είχα δειπνήσει συνοδεία εντοπίων όπου ο φουκαράς έπλεξε μία ασύληπτη φαντασίωση σύμφωνα με την οποία την απόδειξη μου την έστειλαν συγγενείς της συζύγου του Κου Πιτσιλιστή.
Χουατέβερ που λένε και οι Αμερικάνοι.
Τον Κο Πιτισιλιστή είχα την τιμή να τον συναντήσω και να ξέρω τα του βίου του.
Ο Κος Πρόεδρος έχει αποσυνδεθεί 100% από την πραγματικότητα.
Το προφανώς άρρωστο μυαλό του πλέκει διαρκώς όλο και πιο πολύπλοκες θεωρίες για να εξηγήσει την πραγματικότητα η οποία του διαφεύγει ανεπιστρεπτί.
εντάξει ο κ. πίτσης είναι άλλη μεεγάλη ιστορία, τον έχω γνωρίσει προσωπικώς, αυτός δεν με γνωρισε, εις την οποίαν δεν επισέρχομαι δια να μην εκτεθεί ο ίδιος διότι από στόμα παιδιού και...προέδρου πολιτικού κόμματος μανθάνεις την αλήθεια. Εν πάση περιπτώση, δυστυχώς ο αγαπητός κ. πρόεδρος πάει ολοταχώς για το Δαφνί και δυστυχώς δεν ημπορεί να το αντιληφθεί στον λαβύρινθο του αραχνιασμένου του μυαλού