το γεγονός ότι ποστάρονται φωτογραφίες από γυναίκες που πληρώνονται για να κάτσουν δίπλα σε κάποιον (οποιονδήποτε) για λίγες ώρες ή μέρες, με ξεπερνάει !!
μιλάμε για καθαρά χρηματικό ζήτημα, δεν έχει ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ να κάνει με τη μαγκιά, το πόσο μετράς σαν άτομο, σαν προσωπικοτητα, σαν παρουσιαστικό, σα γαμιάς, όπως θέλεις πες το...
βγάλτε απλά τα Ε1 και Ε9 σε φωτογραφία, κρύφτε τα στοιχεία που αποκαλύπτουν ποιοι είστε, και τέλειωσε το πανηγύρι. το μεγαλύτερο κερδίζει και φέρνει τις καλύτερες γκόμενες.
ΕΛΕΟΣ
Αυτο ακριβως. Θεωρουν οτι κατι κανουν, οτι κατι ειναι, οτι μετρανε. Πουλανε μαγκια με το να ανεβαζουν φωτογραφιες απο γυναικες που ειναι ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ και θεωρουν οτι ειναι κατορθωμα.
Το αυτονοητο, και ενας γερος 90 ετων ραμολιμεντο να πληρωσει, θα μαζεψει και αυτος διπλα του κοριτσια και πιθανον και πιο ομορφα, διοτι εδω που τα λεμε, εως τωρα δεν εχω δει καποια που να μετραει. Εχει εδω μεσα εργαζομενα κοριτσια που ξεπερνανε σε ομορφια αυτες που ασχολουνται και χρυσοπληρωνουν.
Για να μη πουμε για περιπτωσεις (ετσι ακουσα) οτι καποιο μελος απο εδω μεσα πηγαινει και τη στηνει εξω απο ταχυφαγειο και ζητα απο νεαρες κοπελες να φωτογραφηθουν μαζι του για να ανεβασει μετα εδω μεσα φωτο και καλα απο τη γκομενα του. Εαν ειναι αληθεια, αρρωστεια.
Πολλοι αντρες πηγαινουν για διαφορες δουλειες σε αυτα τα κρατη, εχουν γνωριστει με κοπελες, παιζουν κανονικα μπαλα ΟΧΙ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ, περνανε τελεια, γαμανε εως να πονεσει η πουτσα τους απο το γαμησι, αλλα δεν ανεβαζουν φωτογραφιες εδω μεσα. Για ποιο λογο να ανεβασουν φωτογραφιες μιας κοπελας; Τι κομπλεξ ειναι αυτο; Προσπαθειτε να ξεπερασετε καποια κομπλεξ κατωτεροτητας με το να το παιξετε γαμιαδες μοντελων και ανεβαζετε φωτογραφιες απο μετριες επι πληρωμη κοπελες;
Αφηνω ασχολιαστες τις περιπτωσεις ανθρωπων που στη προσπαθεια τους να ανεβασουν κατι, ανεβαζουν ψευτικες (α ρε Λευτερη τι τραβας και εσυ ρε φιλε). Αυτο ξεπερνα καθε αλλη περιπτωση, παει για πρωτια.
Τραγικες περιπτωσεις ανθρωπων που εχουν ηλικιωμενες κυριες (γνωστες ακραιες φεμινιστριες) με φουντωτα μαλλια στο προφιλ τους και που ακουγεται να εχουν ανεβασει και αυτοι ψευτικες φωτογραφιες απο το και καλα σπιτι τους, να εχουν δηλωσει εισοδηματα χιλιαδων ευρω και αυτοι οι ανθρωποι να μου μιλανε και να μου κανουν και μαθημα... :S
Αγαπητε κμαν, μου εισαι συμπαθης και σου λεω αρχικα αυτο φιλε. Πηγαινε σε ενα καλο ιατρο να σου φτιαξει το θεμα που εχεις με τα οργανα σου, διοτι να ξερεις οποια κοπελα το βλεπει, παθαινει ενα σοκ. Αφου οπως λες εχεις τα χρηματα, πηγαινε φιλε και φτιαχτο. Δωσε και 200-300 σε εναν καλο στυλιστα να πατε για ψωνια μαζι, να σου μαθει να ντυνεσαι φιλε, αφου εχεις λεφτα, παρε ρουχα και ΕΣΩΡΟΥΧΑ της προκοπης. Απο εκει και υστερα, φτιαξε τη ζωη σου για το πως θα βγαζεις το εισοδημα σου στα επομενα χρονια που ερχονται καλπαζοντας, διοτι δεν θα εχεις τις αντοχες που εχεις τωρα στο να εργαζεσαι τοσες πολλες ωρες. Σε λυπηθηκα, σου εστειλα μηνυμα στο να σε βοηθησω πανω σε αυτο, αρνηθηκες, σεβαστο. Κανε κατι ομως φιλε, ειναι κριμα να πετας τα λεφτα που βγαζεις με κοπο και να μεινεις στον ασσο στο μελλον και να κλαις. Δημιουργησε απο τωρα τις συνθηκες και τις υποδομες για το μελλον σου φιλε. Ασε τις μαλακιες που κανεις και πετας λεφτα και μαζεψε τα λεφτα σου που με κοπο βγαζεις και στησε κατι που θα σου δινει ενα καλο και ξεκουραστο εισοδημα. Πανω απο ολα αγαπα τον εαυτο σου και φροντισε για το μελλον σου. Σε κουρδιζουν ολοι και καθεσαι και κανεις μαλακιες για να δειξεις κατι αλλα το μελλον ερχεται γοργα, φροντισε να σε βρει ετοιμο. Κριμα ειναι, απο οτι εχω ακουσει καλη ψυχη εισαι.