Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
το γεγονός ότι ποστάρονται φωτογραφίες από γυναίκες που πληρώνονται για να κάτσουν δίπλα σε κάποιον (οποιονδήποτε) για λίγες ώρες ή μέρες, με ξεπερνάει !!

μιλάμε για καθαρά χρηματικό ζήτημα, δεν έχει ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ να κάνει με τη μαγκιά, το πόσο μετράς σαν άτομο, σαν προσωπικοτητα, σαν παρουσιαστικό, σα γαμιάς, όπως θέλεις πες το...
βγάλτε απλά τα Ε1 και Ε9 σε φωτογραφία, κρύφτε τα στοιχεία που αποκαλύπτουν ποιοι είστε, και τέλειωσε το πανηγύρι. το μεγαλύτερο κερδίζει και φέρνει τις καλύτερες γκόμενες.

ΕΛΕΟΣ

Μα αυτό είναι το δύσκολο το financing.Πώς γνωρίζεις το θήραμα,πώς προσφέρεις το δόλωμα,πώς οργανώνεις τα ταξίδια.Είναι κοπιαστικό και δαπανηρό.Είναι οι διαδικασίες που περιγράφω στο θρεντ του σπόνσορινγκ.
Πρακτικά πλέον ο μόνος τρόπος να γαμήσεις ποιοτικό μουνί στην ανατολική Ευρώπη αν είσαι άνω των 40.Δείχνω ακριβώς επίπεδα τι ζητάει η μία,τι η άλλη τι παίζει με τις διάφορες χώρες,είναι από την πρώτη γραμμή πληροφόρηση αυτά από το στόμα του λύκου.

Γενικά σαν τάση πλέον είναι οτι Ουκρανία έχει περισσότερες αλλά Λευκορρωσία,Ρωσία πιο ποιοτικές με τα ίδια λεφτά.Οι μουνάρες Ουκρανές ζητάνε τα διπλά από τις αντίστοιχης εμφάνισης Λευκορρωσίδες.
Δηλαδή αν τα σκάσει κάποιος πρέπει να λάβει υπόψιν την Ουκρανία αλλά να κοιτάει και αλλού.Εξαρτάται βέβαια και τι απαιτήσεις έχει ο καθένας.
Πιστεύω το σπόνσορινγκ θα εξαπλωθεί πολύ,συμφέρει όλες τις πλευρές.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.435
Πόντοι
3.936
το γεγονός ότι ποστάρονται φωτογραφίες από γυναίκες που πληρώνονται για να κάτσουν δίπλα σε κάποιον (οποιονδήποτε) για λίγες ώρες ή μέρες, με ξεπερνάει !!
μιλάμε για καθαρά χρηματικό ζήτημα, δεν έχει ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ να κάνει με τη μαγκιά, το πόσο μετράς σαν άτομο, σαν προσωπικοτητα, σαν παρουσιαστικό, σα γαμιάς, όπως θέλεις πες το...
βγάλτε απλά τα Ε1 και Ε9 σε φωτογραφία, κρύφτε τα στοιχεία που αποκαλύπτουν ποιοι είστε, και τέλειωσε το πανηγύρι. το μεγαλύτερο κερδίζει και φέρνει τις καλύτερες γκόμενες.
ΕΛΕΟΣ
Τότε με αυτή την λογική θα πρέπει να μπουν και τα παππούδια μέσα άνω των 67, που παίρνουν καλές συντάξεις
και έχουν ξεσκιστεί στην τσαπού με αλλοδαπές επι χρήμασι φυσικά. Να το παίζουν και αυτοί υπερ καμάκια
των τριών θαλασσών με φώτο και ντοκουμέντα.  :sunglasses:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ετσι εύκολο νομίζεις πως είναι?
Τώρα π.χ. χρειάζονται
1.300 ευρώ το δικό της αεροπορικό που ήδη πλήρωσα
2.1000 ευρώ δώρο στη γκόμενα
3.150 ευρώ τη μέρα για εστιατόρια,καφέ,μουσεία κτλ,ήτοι
περίπου ένα διχίλιαρο.Με ένα διχίλιαρο βασικά κάνεις τη δουλειά.Πλέον καλύτερα να τις καλείς να μείνουν μαζί σου παρά να ταξιδεύεις εκεί που μένουν(Μόσχα,Μινσκ κτλ).

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
φίλε μου κμαν μετά από αυτή την απάντησή σου δεν θα ξαναενοχλήσω.
γιατί απλά κινούμαστε σε δύο διαφορετικά σύμπαντα. δεν έχουν νόημα οι αντιπαραθέσεις.

για να μην αναρωτιέσαι τι εννοώ...
α. το δύσκολο δεν είναι το financing. το δύσκολο είναι μια γυναίκα να είναι μαζί σου για αυτό που βλέπει.
β. ακόμα και με το financing προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα. δεν το κατηγορώ. όταν όμως το συνδυάζεις με εκφράσεις τύπου "θήραμα", "δόλωμα" και λοιπά όμορφα, τότε άστο, όπως έγραψα και πριν κινούμαστε σε άλλους κόσμους.
γ. άσχετα με τις μαλακίες που γράφονται εδώ μεσα, σιγά που δεν μπορεί κάποιος 40+ να ρίξει μια 20+. οπουδήποτε επί της γης, όχι μόνο στην ανατολική ευρώπη. μια χαρά μπορεί (και εννοείται ότι θα υπάρχουν και οι αποτυχίες αλλά αυτό είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι. ίσα ίσα το κάνει και πιο ενδιαφέρον).
αν είναι καλοστεκούμενος (εμφανησιακά), μάγκας με την καλή την έννοια και έχει τα απαραίτητα λεφτά να κυκλοφορήσει όπως πρέπει (όχι να πληρώσει, να κυκλοφορήσει με την κοπέλα και να μην μένει σε καφέ-σουβλάκι) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

αυτά τα ολίγα όπως λέω συχνά πυκνά

Αν μπορεί ένας σαραντάρης και χτυπήσει 25χρονο οχτάρι στο μπλοκ χωρίς λεφτά,μπορεί να βάλει φωτό.
Απλά δε γίνεται,είναι mission impossible.Εγώ δεν κοροιδεύω.Εδώ ζητάνε λεφτά οι 35άρες.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.435
Πόντοι
3.936
40ρης..; με μαζί μετα καλοκαίρια  ή  χωριστά..
Αν είσαι 40ρης χτυπάς απο 30 και πάνω για καμάκι.
Τώρα πληρωτικά όπως το πας εσύ, ότι δίνεις παίρνεις..  :sunglasses:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
40ρης..; με μαζί μετα καλοκαίρια  ή  χωριστά..
Αν είσαι 40ρης χτυπάς απο 30 και πάνω για καμάκι.
Τώρα πληρωτικά όπως το πας εσύ, ότι δίνεις παίρνεις..  :sunglasses:

Είναι ρεαλιστικό το θέμα.Εστω ένας σαρανταπεντάρης που θέλει να γαμήσει οχτάρι εικοσάχρονο στο μπλοκ.
Τι πρέπει να κάνει?Να πάει και να περιμένει να λάμψει η γοητεία του ή να καταφτάσει φορτώ?
Αυτό λέμε.
Είναι πολλοί στα 40-55 που θέλουν ακριβώς την ποιότητα που δείχνω και μάλιστα στο μυαλό τους όταν μιλάμε για μπλοκ αυτή την ποιότητα φαντάζονται.
Δεν ταξιδεύουν να γαμήσουν εξάρια,εφτάρια.
Αυτό ακριβώς αναλύω,τα οικονο9μικά θέματα.
Τώρα εναλλακτικά για να εξοικονομήσει κάποιος λεφτά μπορεί να μειώσει τις απαιτήσεις του,να πάει σε πιο μεγάλες,πιο κοντές,πιο παχουλές κτλ.εκεί τα ποσά που παίζουν είναι εντελώς διαφορετικά.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

ΕΛΕΟΣ

Αυτο ακριβως. Θεωρουν οτι κατι κανουν, οτι κατι ειναι, οτι μετρανε. Πουλανε μαγκια με το να ανεβαζουν φωτογραφιες απο γυναικες που ειναι ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ και θεωρουν οτι ειναι κατορθωμα.

Το αυτονοητο, και ενας γερος 90 ετων ραμολιμεντο να πληρωσει, θα μαζεψει και αυτος διπλα του κοριτσια και πιθανον και πιο ομορφα, διοτι εδω που τα λεμε, εως τωρα δεν εχω δει καποια που να μετραει. Εχει εδω μεσα εργαζομενα κοριτσια που ξεπερνανε σε ομορφια αυτες που ασχολουνται και χρυσοπληρωνουν.

Για να μη πουμε για περιπτωσεις (ετσι ακουσα) οτι καποιο μελος απο εδω μεσα πηγαινει και τη στηνει εξω απο ταχυφαγειο και ζητα απο νεαρες κοπελες να φωτογραφηθουν μαζι του για να ανεβασει μετα εδω μεσα φωτο και καλα απο τη γκομενα του. Εαν ειναι αληθεια, αρρωστεια.

Πολλοι αντρες πηγαινουν για διαφορες δουλειες σε αυτα τα κρατη, εχουν γνωριστει με κοπελες, παιζουν κανονικα μπαλα ΟΧΙ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ, περνανε τελεια, γαμανε εως να πονεσει η πουτσα τους απο το γαμησι, αλλα δεν ανεβαζουν φωτογραφιες εδω μεσα. Για ποιο λογο να ανεβασουν φωτογραφιες μιας κοπελας; Τι κομπλεξ ειναι αυτο; Προσπαθειτε να ξεπερασετε καποια κομπλεξ κατωτεροτητας με το να το παιξετε γαμιαδες μοντελων και ανεβαζετε φωτογραφιες απο μετριες επι πληρωμη κοπελες;

Αφηνω ασχολιαστες τις περιπτωσεις ανθρωπων που στη προσπαθεια τους να ανεβασουν κατι, ανεβαζουν ψευτικες (α ρε Λευτερη τι τραβας και εσυ ρε φιλε). Αυτο ξεπερνα καθε αλλη περιπτωση, παει για πρωτια.

Τραγικες περιπτωσεις ανθρωπων που εχουν ηλικιωμενες κυριες (γνωστες ακραιες φεμινιστριες) με φουντωτα μαλλια στο προφιλ τους και που ακουγεται να εχουν ανεβασει και αυτοι ψευτικες φωτογραφιες απο το και καλα σπιτι τους, να εχουν δηλωσει εισοδηματα χιλιαδων ευρω και αυτοι οι ανθρωποι να μου μιλανε και να μου κανουν και μαθημα... :S

Αγαπητε κμαν, μου εισαι συμπαθης και σου λεω αρχικα αυτο φιλε. Πηγαινε σε ενα καλο ιατρο να σου φτιαξει το θεμα που εχεις με τα οργανα σου, διοτι να ξερεις οποια κοπελα το βλεπει, παθαινει ενα σοκ. Αφου οπως λες εχεις τα χρηματα, πηγαινε φιλε και φτιαχτο. Δωσε και 200-300 σε εναν καλο στυλιστα να πατε για ψωνια μαζι, να σου μαθει να ντυνεσαι φιλε, αφου εχεις λεφτα, παρε ρουχα και ΕΣΩΡΟΥΧΑ της προκοπης. Απο εκει και υστερα, φτιαξε τη ζωη σου για το πως θα βγαζεις το εισοδημα σου στα επομενα χρονια που ερχονται καλπαζοντας, διοτι δεν θα εχεις τις αντοχες που εχεις τωρα στο να εργαζεσαι τοσες πολλες ωρες. Σε λυπηθηκα, σου εστειλα μηνυμα στο να σε βοηθησω πανω σε αυτο, αρνηθηκες, σεβαστο. Κανε κατι ομως φιλε, ειναι κριμα να πετας τα λεφτα που βγαζεις με κοπο και να μεινεις στον ασσο στο μελλον και να κλαις. Δημιουργησε απο τωρα τις συνθηκες και τις υποδομες για το μελλον σου φιλε. Ασε τις μαλακιες που κανεις και πετας λεφτα και μαζεψε τα λεφτα σου που με κοπο βγαζεις και στησε κατι που θα σου δινει ενα καλο και ξεκουραστο εισοδημα. Πανω απο ολα αγαπα τον εαυτο σου και φροντισε για το μελλον σου. Σε κουρδιζουν ολοι και καθεσαι και κανεις μαλακιες για να δειξεις κατι αλλα το μελλον ερχεται γοργα, φροντισε να σε βρει ετοιμο. Κριμα ειναι, απο οτι εχω ακουσει καλη ψυχη εισαι.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
φίλε μου κμαν μετά από αυτή την απάντησή σου δεν θα ξαναενοχλήσω.
γιατί απλά κινούμαστε σε δύο διαφορετικά σύμπαντα. δεν έχουν νόημα οι αντιπαραθέσεις.

για να μην αναρωτιέσαι τι εννοώ...
α. το δύσκολο δεν είναι το financing. το δύσκολο είναι μια γυναίκα να είναι μαζί σου για αυτό που βλέπει.
β. ακόμα και με το financing προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα. δεν το κατηγορώ. όταν όμως το συνδυάζεις με εκφράσεις τύπου "θήραμα", "δόλωμα" και λοιπά όμορφα, τότε άστο, όπως έγραψα και πριν κινούμαστε σε άλλους κόσμους.
γ. άσχετα με τις μαλακίες που γράφονται εδώ μεσα, σιγά που δεν μπορεί κάποιος 40+ να ρίξει μια 20+. οπουδήποτε επί της γης, όχι μόνο στην ανατολική ευρώπη. μια χαρά μπορεί (και εννοείται ότι θα υπάρχουν και οι αποτυχίες αλλά αυτό είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι. ίσα ίσα το κάνει και πιο ενδιαφέρον).
αν είναι καλοστεκούμενος (εμφανησιακά), μάγκας με την καλή την έννοια και έχει τα απαραίτητα λεφτά να κυκλοφορήσει όπως πρέπει (όχι να πληρώσει, να κυκλοφορήσει με την κοπέλα και να μην μένει σε καφέ-σουβλάκι) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

αυτά τα ολίγα όπως λέω συχνά πυκνά

:hi:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.283
Πόντοι
5.506
Ξέρω όλοι σκέφτονται εγώ θα άξιζα να γαμάω αυτή τη γκόμενα γιατί είμαι άξιο παλληκάρι και όχι αυτός ο μαλάκας και όχι ρε πούστη μου αλλά έτσι είναι στο δια ταύτα.
Πολλές από αυτές που έχω είναι μοντέλα,πρώην μοντέλα κτλ.
Και μιλάμε για ποικιλία έχω ποστάρει καμιά τριανταριά την τελευταία πενταετία.

Τύπε, μεταξύ μας τώρα που δεν είναι πολλοί στο νήμα, την πέτρα στο κεφάλι σε τι ηλικία την έφαγες;

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αυτό που έχει είναι από πτώση και διάσειση τουλάχιστον - δεν μπορεί να είναι μια πέτρα

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Πάντως το χρήμα το τρώει φρέσκο και το ευχαριστιέται,για αυτό μόνο και μόνο για αυτό respect :hi:

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Αν μπορεί ένας σαραντάρης και χτυπήσει 25χρονο οχτάρι στο μπλοκ χωρίς λεφτά,μπορεί να βάλει φωτό.
Απλά δε γίνεται,είναι mission impossible.Εγώ δεν κοροιδεύω.Εδώ ζητάνε λεφτά οι 35άρες.

Τύπε είναι φανερό ότι οι κανόνες σου επιβεβαιώνονται από τις παρακάτω φωτογραφίες.
Τις ίδιες πιθανότητες έχουν οι παρακάτω 45άρηδες να χτυπήσουν 25χρονο οχτάρι χωρις λεφτά.
:S :S :S

Συνημμένα

• Α40.jpg
    Α40.jpg
    498,5 KB · Εμφανίσεις: 37
  • Β40.jpg
    Β40.jpg
    137,7 KB · Εμφανίσεις: 37

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
:think:
Τι γελάς ρε μαλάκα ?

Πόσταρες μια με νερουλό βυζί , ουλή στη κοιλιά και λεύκες στο μουνί.

Μια χοντρή με ελιά στα χείλη και φωτό στα σκοτάδια , καλύτερα να την πέρναγες από τον Ισθμό

Μια κολομπαρόβια που σου πιάνει τον ΩΜΟ !!!!

Και δυο ψεύτικες φωτό σε παραλία από το δήθεν Λουτράκι  από ντυμένη γκομενα .

Ούτε καν για τα μελανιασμένα αρχίδια του Άρχοντα δεν είσαι ....

Τράβα στο Μαρακαίμπο και στη Ζουαζιλάνδη να κρυφτείς από τη ξεφτίλα που θα σου ρίξει τώρα που κατέβασε τις απαιτήσεις του σε ύψος ....

Είναι φανερό ότι αυτή που πόσταρα έχει νερουλό βυζί και λεύκες στο μουνί χωρίς να φαίνεται το μουνί στις φωτογραφίες. :grin: :grin:

Επίσης είναι ολοφάνερο απο τις φωτογραφίες ότι πρόκειται για μπαρόβιες !! :grin: :grin:

Για το μόνο που σε δικαιολογώ είναι αυτό που φαίνεται σαν ελιά αλλά είναι σκουλαρίκι. Αλλωστε θα έπρεπε να το καταλάβεις διότι δεν το φοράει σε όλες τις φωτογραφίες.

Τώρα σχετικά με το πόσο αυτή η κοπέλα που πόσταρα είναι χοντρή  ή όχι θα σου πρότεινα να κάνεις μια βόλτα απο τον οφθαλμίατρό σου. :grin: :grin:

Τέλος τώρα που ο ''αρχηγός΄΄ έριξε τα στάνταρντ του στο ύψος και δεν θα βγαίνει με ξυλάγγουρα που του ρίχνουν 30 πόντους στην Αθήνα να γελάνε και τα τσιμέντα, τρέμω απο τον φόβο μου !!! :2funny: :2funny:

ΥΓ.Είναι φανερό ότι μετά τις φάπες που έφαγε ο τζανετάκος αρχηγός σου, ζήτησε βοήθεια γιατί βρήκε ο σβέρκος του πάτωμα απο τις φάπες. Δεν πειράζει. Συνέχισε !! Πλάκα έχει !! :grin: :grin:

Συνημμένα

• Loutraki 2019 4.jpg
    Loutraki 2019 4.jpg
    104,9 KB · Εμφανίσεις: 35

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

ΕΛΕΟΣ

Δεν ξέρω σε ποιες φωτογραφίες αναφέρεσαι φίλε, αλλά σου απαντώ όσον αφορά αυτές που εγώ πόσταρα.

Σε αντίθεση με το ναυάγιο που το μαδάνε τα αρπακτικά και το θεωρεί και μαγκιά, είδες να γράφω εγώ για εξωπραγματικά ποσά προκειμένου να έρθουν αυτές που πόσταρα διακοπές μαζί μου ??

Γιατί εγώ δεν έγραψα κάτι τέτοιο.

Δεν έχω πρόβλημα με αυτούς που πληρώνουν. Αλλωστε σε site για πληρωμένο σεξ γράφουμε.

Είναι άλλο όμως να καμαρώνει κάποιος που τον μαδάνε όλο το χρόνο για να πάνε 2-3 φορές μαζί του ( μαλακοσπόνσορας ). Και άλλο να πληρώσει κάτι σε μια γυναίκα που έρχετε μαζί του.

Θα συμφωνήσω πάντως μαζί σου ότι ο πιο μάγκας είναι αυτός που γαμάει τζάμπα επειδή η γυναίκα απλά τον γουστάρει.

Τέλος πάντων. Καθένας με τον τρόπο του. :hi: :hi:

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
188
Πόντοι
1
Άσχετο! Αλλά ο Μπλέτσας έχει εκπομπή απο Κίεβο. Πήγε με ωραίο καιρό. Ωραία πόλη!Εχει και πολλές πληροφορίες για το φαεί. Σε επόμενη εκπομπή θα εχει και απο Οδησσό.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Άσχετο! Αλλά ο Μπλέτσας έχει εκπομπή απο Κίεβο. Πήγε με ωραίο καιρό. Ωραία πόλη!Εχει και πολλές πληροφορίες για το φαεί. Σε επόμενη εκπομπή θα εχει και απο Οδησσό.

Για να φας και να πιεις είναι πολύ καλά όντως.Το γκρίβνυα έχει υποτιμηθεί μετά τον πόλεμο το 2014,πάμφθηνα είναι όλα.Και η αρχιτεκτονική είναι σούπερ.Εχει εκπληκτικά κτίρια,είναι η νούμερο τρία σλαβική μεγαλούπολη μετά από Μόσχα,Πίτερ και ήταν η δεύτερη πιο σημαντική πόλη της πρώην ΕΣΣΔ μετά τη Μόσχα.
Βέβαια πολλά είναι μη ανακαινισμένα λόγω έλλειψης ρευστού αλλά τα κεντρικά κυβερνητικά κτίρια,οι τράπεζες και οι πρεσβείες που είναι ανακαινισμένα γαμάνε και δέρνουν.Μπορεί να βάλω φωτό από την αρχιτεκτονική Κιέβου έχω αρκετές.
Δεν καταστράφηκε και στον πόλεμο ιδιαίτερα οπότε έχει σοβαρό πλεονέκτημα.
Το Κίεβο είναι σαφώς vfm σαν τουριστικός προορισμός σε σχέση με άλλες υπερτιμημένες πόλεις αλλά δεν είναι πλέον vfm σα σεξοπροορισμός αφού με τη φρι βίζα οι γκόμενες την είδανε και ανέβασαν τις τιμές υπέρμετρα.Χώρια τα σκάμινγκς κτλ.
Αλλά αν κάποιος πάει μόνο για κλασσικό τουρισμό χωρίς σεξοτουρισμό μέσα είναι πολύ καλά.
Αν πάει και για τα δύο πρέπει να προσέξει πολύ.
Εχει γίνει και η Μέκκα των σεξοτουριστών από όλο τον κόσμο οπότε ο συνδυασμός είναι εκρηκτικός.Τα αρνητικά ριπόρτς δίνουν και παίρνουν ενώ μέχρι πριν ένα δύο χρόνια όλοι την έβγαζαν μεραγκλαντάν.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.420
Πόντοι
22.266
κανενας εχει πηροφοριες για μουρμανσκ αρχανγκελσκ;;;;δεκτες ολς

προσωπικα πιο πολυ μου ρεσε τ κιεβο απο την αγια πετρουπολη αλα πετρουπολη μονο χειμωνα εχω παει ενω κιεβο ανοιξη καλοκαιρι

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=20757.0;attach=1175956;image[/img[/URL]]

Πολύ αδύνατη η γκόμενα    mind :headbang3: βυζιά κώλος μέση μια ευθεία .... άσε που είναι και 1.50 , ευτυχώς που την τράβηξες βράδυ τη φωτό  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εντάξει ο mindreader δικαιολογείται αφού δε σκάει δωράκια.Αυτές που ποστάρει δεν αξίζουν δωράκια έτσι κι αλλιώς.
Μιλάμε για τελείως διαφορετικό επίπεδο.
Είπαμε αν πας σε πιο χοντρές,πιο κοντές,πιο μεγάλες,πιο κακοντυμένες και από χωριά οι οικονομικές απαιτήσεις αλλάζουν εντελώς.
Πολλοί Σλάβοι προτιμούν ακριβώς αυτές τις πιο μπαζοειδείς γιατί θεωρούν οτι κάνουν καλύτερο σεξ,είναι πιο δοτικές και vfm.Εγώ γράφω πιο πολύ για τους μοντελοπνίχτες άτομα που επιμένουν φανατικά να γαμάνε οχτάρια εννιάρια και δε ρίχνουν τα στάνταρτς τους έναντι οποιουδήποτε κόστους.Είναι εντελώς άλλη φιλοσοφία.

Οι γκόμενες τα vibes του σπόνσορα τα πιάνουν στον αέρα.Θυμάμαι είχα αράξει αεροδρόμιο Βερολίνου και περίμενα μια Πολωνέζα,σκάνε κάτι Ρωσίδες μοντελοειδείς από Μόσχα και αρχίζουν να κοιτάνε προς το μέρος μου με γλυκά βλέμματα.
Επιασαν αμέσως τα vibes.Αλλοι χιλιάδες ήταν στο αεροδρόμιο,εμένα κοίταζαν,ανοιχτή πρόκληση.Οι Ρωσίδες θεωρούν το γκόμενο και σπόνσορα της άλλης ακόμη και της φίλης τους fair game,κοιτάνε να τον φάνε,δεν παίζει γυναικεία αλληλεγγύη στο σλαβικό κόσμο όλες κοιτάζουνε να πιάσουν πουλιά στον αέρα.Αδραξε την ευκαιρία φάση.Εσύ απλά μοστράρεις κασέρι και μαζεύονται σαν τις μύγες στο σκατό ή τις μέλισσες στο μέλι.
Γενικά οι Σλάβες είναι εξπέρ σε αυτό ξαλαφρώνουν τις ανδρικές τσέπες από το βάρος πολύ γρήγορα.Οπως και τα αρχίδια φυσικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom