You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Έχει στο Κίεβο privat όπως πχ στην Πράγα?
Οχι,έχει μόνο διαμερίσματα.
Να πας Κίεβο για να γαμήσεις στα διαμερίσματα είναι λίγο χαζό βέβαια.Η ποιότητα είναι εφτάρια και ζητάνε 50 ευρώ δηλαδή τιμές Ελλάδας.
Τα έχουμε γράψει 100 φορές.
Στο ίντερνετ δεν υπάρχουν οι γκόμενες που βλέπεις στα διαμερίσματα.Εκεί θέλει κοννέ με ταξιτζή που έχει φωτό από γκόμενες και σε πάει στο διαμέρισμα που θες και διαλέγεις ποια θες όπου τη γαμάς επί τόπου ή πληρώνεις άλλα 500 γκρίβνυα έξτρα και την φέρνεις στο διαμέρισμά σου.
Η φάση όμως αυτή δεν αξίζει πολύ,μπορεί όμως αν είσαι τυχερός να βρεις και κάτι αξιόλογο στα διαμερίσματα.Εκεί πάνε συνήθως όσοι αποτυγχάνουν στο κυνήγι στα κλαμπς,στο ίντερνετ κτλ και θέλουν να ξεχαρμανιάσουν.
Δηλαδή για καθαρά πληρωμένο το Κίεβο δεν είναι καλύτερο από Πράγα και για σπόνσορινγκ δεν είναι καλύτερο από Μινσκ,Μόσχα.Τα έχουμε γράψει χιλιάδες φορές.
Γιατί όμως έχει φανατικούς οπαδούς?Είναι χιλιάδες λόγοι,κυρίως η φτήνια,αυτά που λέμε και ξαναλέμε.
Αν πας όμως Κίεβο σα σεξοτουρίστας και γαμήσεις αποκλειστικά στα διαμερίσματα είναι το απόλυτο vfm σε σχέση με τις υπόλοιπες επιλογές στο Κίεβο πάντα.
Το Κίεβο είναι η εύκολη βολική λύση να κάνεις τη δουλειά σου,σε όλα τα άλλα μέρη κάτι σε κωλύει.Αλλά αν την ψάξεις δεν έχουν διαφορά.Τέλος πάντων τα ίδια και τα ίδια λέμε.
Εγώ όταν γράφω κάτι θεωρώ σα δεδομένο οτι ο αναγνώστης ξέρει τα βασικά.Αμα δεν ξέρει ούτε τα βασικά δεν κάθομαι να τον διαφωτίσω γιατί τα παίρνω σα δεδομένα.
Γιατί όμως έχει φανατικούς οπαδούς?Είναι χιλιάδες λόγοι,κυρίως η φτήνια,αυτά που λέμε και ξαναλέμε.
Αν πας όμως Κίεβο σα σεξοτουρίστας και γαμήσεις αποκλειστικά στα διαμερίσματα είναι το απόλυτο vfm σε σχέση με τις υπόλοιπες επιλογές στο Κίεβο πάντα.
Το Κίεβο είναι η εύκολη βολική λύση να κάνεις τη δουλειά σου,σε όλα τα άλλα μέρη κάτι σε κωλύει.Αλλά αν την ψάξεις δεν έχουν διαφορά.Τέλος πάντων τα ίδια και τα ίδια λέμε.
Εγώ όταν γράφω κάτι θεωρώ σα δεδομένο οτι ο αναγνώστης ξέρει τα βασικά.Αμα δεν ξέρει ούτε τα βασικά δεν κάθομαι να τον διαφωτίσω γιατί τα παίρνω σα δεδομένα.
Εδώ Ουκρανός βουλευτής στη διάρκεια συνεδρίασης του Κοινοβουλίου κλείνει ραντεβού με γκόμενα στα 100 δολλάρια την ώρα.
Βλέπετε οτι ακόμα και οι Ουκρανοί τις ίδιες τιμές πληρώνουν και μάλιστα σκάνε δολλάρια και όχι γκρίβνυα,άσχετα με το τι σας έχουν κάνει να πιστεύετε.
Βλέπετε οτι ακόμα και οι Ουκρανοί τις ίδιες τιμές πληρώνουν και μάλιστα σκάνε δολλάρια και όχι γκρίβνυα,άσχετα με το τι σας έχουν κάνει να πιστεύετε.
Χαρη ειπαμε να γραφεις καμμια μκλια αλλα δασκαλου να γελαμε
Αλλα εσυ την ψωνισες κι εγινες κοινωνικος αναλυτης
[/quot να σου πω αληθεια σταματησα εδω και 2 χρονια να ασχολουμε με το θεμα
απλα γραφω οπωτε θελω να περνω την ωρα οταν δεν εχω τιποτα να ασχοληθω.
επιδει μιλαω καθε μερα με δυο θειους μου μονιμα σε κιεβ και οδυσσο και αλλους
μονιμους χρονια βλεπω οτι δικαιονωμε παντα σε οσα υποστηριζω
σας εγραφα οτι γεμισε ουζπεκους,τουρκμενους,καυκασιους το βραδυ στο κεντρο οδυσσο.
4 απο αυτους την επεσαν σε 3 ουκρανους που επεστρεφαν απο εξοδο στην ελληνικη πλατεια!
μιλαμε το πιο κεντρικο και ασφαλες μερος της οδυσσου 10 μετρα απο το σπιτι μου.
2 ουκρανοι νεκροι και ο ενας καυκασιος απο μαχαιρωματα αλλοι 2 σοβαρα τραυματιες.
τους τραυματισε ολους ο καυκασιος που ειχε μαχαιρι μιλαμε για ατομο 20 ετων.
αυτα τα γραφω για να τα διαβαζουν οσοι λενε δεν μου συνεβη τιποτα εμενα.
μια φωρα θα σου τυχει και μενα δεν την επεσαν 10 μερες οδυσσο αλλα την επεσαν σε 300 αλλους
εκεινες τις 10 μερες που διαβαζω αυτα τα θεματα.καθε μερα σε κτυπανε στο δεομο ακομα και μερα.
χτες εξω απο το μακτοναλτσ στο σταθμο τρενου 2 γυναικες κτυπησαν με μπουκαλι
στο κεφαλλι νεαρο και τον ληστεψαν.
4 απο αυτους την επεσαν σε 3 ουκρανους που επεστρεφαν απο εξοδο στην ελληνικη πλατεια!
μιλαμε το πιο κεντρικο και ασφαλες μερος της οδυσσου 10 μετρα απο το σπιτι μου.
2 ουκρανοι νεκροι και ο ενας καυκασιος απο μαχαιρωματα αλλοι 2 σοβαρα τραυματιες.
τους τραυματισε ολους ο καυκασιος που ειχε μαχαιρι μιλαμε για ατομο 20 ετων.
αυτα τα γραφω για να τα διαβαζουν οσοι λενε δεν μου συνεβη τιποτα εμενα.
μια φωρα θα σου τυχει και μενα δεν την επεσαν 10 μερες οδυσσο αλλα την επεσαν σε 300 αλλους
εκεινες τις 10 μερες που διαβαζω αυτα τα θεματα.καθε μερα σε κτυπανε στο δεομο ακομα και μερα.
χτες εξω απο το μακτοναλτσ στο σταθμο τρενου 2 γυναικες κτυπησαν με μπουκαλι
στο κεφαλλι νεαρο και τον ληστεψαν.
κμαν ισως να μην παω δεκεβριο κιεβ ακομα να αποφασισω αλλα αρχες φεβρουαριου θα ειμαι
2 εβδομαδες οδυσσο σιγουρα και απο εκει ισως κιεβο η τυφλιδα.κιεβο ισως παω 3 μερες
απλα μια εξερευνηση μετα απο το 2012 να καταλαβω τι αλλαξε και τι παιζει πλεον.
βαιβαια τωρα δουλευω διαφωρετικα σε τροπο σκεψης και παιγνιου απο τοτε που ημουν καθε μηνα
κιεβο απο 8-15 μερες μεχρι και το 2012 που μου εκατσε η φαση στην οδυσσο καλυτερα.
η αλλαγη σκεψης λογο εμπειριας θα φερουν αποτελεσματα στο κιεβ.
οδυσσο τα πρακτορεια απορωφησαν τις σπονσορετες δεν υπαρχει καμια διαθεσιμη.
αυτες που δουλευουν στα πρακτορεια εκτος απο τους πελατες θυματα.
οπως περπατανε στην πολη κανουν την ιδια δουλεια σαν ανεξαρτητες και μαδανε.
καθαρα αρπακτικα που περνουν χωρις να δινουν μουνι.
οι σπονσορετες κιεβ ειναι πιο τιμιες στην συναλλαγη φτανει να κανεις διαπραγματευση.
2 εβδομαδες οδυσσο σιγουρα και απο εκει ισως κιεβο η τυφλιδα.κιεβο ισως παω 3 μερες
απλα μια εξερευνηση μετα απο το 2012 να καταλαβω τι αλλαξε και τι παιζει πλεον.
βαιβαια τωρα δουλευω διαφωρετικα σε τροπο σκεψης και παιγνιου απο τοτε που ημουν καθε μηνα
κιεβο απο 8-15 μερες μεχρι και το 2012 που μου εκατσε η φαση στην οδυσσο καλυτερα.
η αλλαγη σκεψης λογο εμπειριας θα φερουν αποτελεσματα στο κιεβ.
οδυσσο τα πρακτορεια απορωφησαν τις σπονσορετες δεν υπαρχει καμια διαθεσιμη.
αυτες που δουλευουν στα πρακτορεια εκτος απο τους πελατες θυματα.
οπως περπατανε στην πολη κανουν την ιδια δουλεια σαν ανεξαρτητες και μαδανε.
καθαρα αρπακτικα που περνουν χωρις να δινουν μουνι.
οι σπονσορετες κιεβ ειναι πιο τιμιες στην συναλλαγη φτανει να κανεις διαπραγματευση.
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.788
- Πόντοι
- 3.936
η παραπάνω "ομολογία" είναι αποκαλυπτική.
Χρυσοπληρώνει αρπακτικά σε εξωπραγματικές τιμές. Τους πληρώνει εισιτήρια και όλα τα έξοδα συν 500αρια η χιλιάρικα την ημέρα ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ.
ΑΝΤΕ !! ΖΗΤΟΚΡΑΥΓΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ !!
ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΝΑΥΑΓΙΩΝ
Για όσους παλιούς αναρωτιούνται πως χάλασαν οι πιάτσες στην Ανατολική Ευρώπη εδώ παίρνουν απάντηση.
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΑΜΑΝΕ ΠΙΑΤΣΕΣ.
Αλλος ένας σεξοτουρίστας έμπειρος μάλιστα σκαμάρεται στο Κίεβο από τιντεριώτισσα.
Του τρώει 300 ευρώ και στρίβει διά της τουαλέτας.
Και αυτός δηλώνει απογοητευμένος από την κατάσταση.
''So, Kiev is changing.
I told it already on this forum.
Girls are becoming fatter, adapting western lifestyle, dressing less sexy.
6 years ago, being a tourist in Kiev, would give you credit, because you were really special. Wow. He is from Europe!
No longer.
Also, the grievna is sky rocketing. Prices are no longer cheap. I paid 5000 grievna (170 euro) for a BJ of 30 minutes in a dirty dump without any luxury. In a luxurious German FKK the price for that would be 50 euro.
Yes, there are still beautiful girls walking on the streets, but they are just difficult to contact, either they already have a BF or they don't even respond or stop walking when you start talking with them. They lie, they cheat, they don't keep their promises. Girls in Ukraine are actually describing themselves when they are explaining how they see Ukrainian men: unreliably, only interested in money, rude.
Yes, I still will go to Ukraine. Because there are of course also good experiences. But it is getting really fucking hard to find some. And if you have found a good girl, then she also will disappear of the market more quick than you wish for.
In Ukraine tourists are now treated like everywhere else in Europe. Like pigs. Almost everybody speaks English in Ukr, they have all learned this during the past few years, because they now all are allowed to travel freely into Europe. And they have picked up our bad habits while doing so.
Woman in Ukraine are still slim, yes, but they are getting fatter quickly. And crabs, Turks, Americans, Germans, dutch, Italians, Indian guys are swarming the streets, strip clubs are full with tourists. Its Prague 2. 0.''
Αλλος όμως γαμεί και δέρνει με 150-200 ευρώ για κάθε γκόμενα.
Κοιτάξτε όμως τι μπαζάκια γάμησε.
Το Κίεβο γενικά είναι πολύ tricky πλέον,θέλει προσοχή και να πας επανειλημμένα γιατί οι σκάμερς χτυπάνε αλύπητα αν είσαι αδαής.
Εγώ σε Λευκορρωσίδες βρίσκω πλέον καλύτερη ποιότητα από ό,τι Ουκρανία.
Του τρώει 300 ευρώ και στρίβει διά της τουαλέτας.
Και αυτός δηλώνει απογοητευμένος από την κατάσταση.
''So, Kiev is changing.
I told it already on this forum.
Girls are becoming fatter, adapting western lifestyle, dressing less sexy.
6 years ago, being a tourist in Kiev, would give you credit, because you were really special. Wow. He is from Europe!
No longer.
Also, the grievna is sky rocketing. Prices are no longer cheap. I paid 5000 grievna (170 euro) for a BJ of 30 minutes in a dirty dump without any luxury. In a luxurious German FKK the price for that would be 50 euro.
Yes, there are still beautiful girls walking on the streets, but they are just difficult to contact, either they already have a BF or they don't even respond or stop walking when you start talking with them. They lie, they cheat, they don't keep their promises. Girls in Ukraine are actually describing themselves when they are explaining how they see Ukrainian men: unreliably, only interested in money, rude.
Yes, I still will go to Ukraine. Because there are of course also good experiences. But it is getting really fucking hard to find some. And if you have found a good girl, then she also will disappear of the market more quick than you wish for.
In Ukraine tourists are now treated like everywhere else in Europe. Like pigs. Almost everybody speaks English in Ukr, they have all learned this during the past few years, because they now all are allowed to travel freely into Europe. And they have picked up our bad habits while doing so.
Woman in Ukraine are still slim, yes, but they are getting fatter quickly. And crabs, Turks, Americans, Germans, dutch, Italians, Indian guys are swarming the streets, strip clubs are full with tourists. Its Prague 2. 0.''
Αλλος όμως γαμεί και δέρνει με 150-200 ευρώ για κάθε γκόμενα.
Κοιτάξτε όμως τι μπαζάκια γάμησε.
Το Κίεβο γενικά είναι πολύ tricky πλέον,θέλει προσοχή και να πας επανειλημμένα γιατί οι σκάμερς χτυπάνε αλύπητα αν είσαι αδαής.
Εγώ σε Λευκορρωσίδες βρίσκω πλέον καλύτερη ποιότητα από ό,τι Ουκρανία.
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.474
- Πόντοι
- 4.746
Ρε τυπε ξερετε τι εχετε παθει εσεις εδω ; τα εχετε μπερδεψει λιγο στο μυαλο σας. Δηλαδη εξισωνετε τις ταριφες π¤υτανες με τις γυναικες της διπλανης πορτας και το καμακι. Καμμια σχεση δεν εχουν αυτες οι δυο μεταξυ τους. Οποτε μην το παιζετε καμακια του ανατολικου μπλοκ γιατι δεν σας παει.Αλλος ένας σεξοτουρίστας έμπειρος μάλιστα σκαμάρεται στο Κίεβο από τιντεριώτισσα.
Το Κίεβο γενικά είναι πολύ tricky πλέον,
σε Λευκορρωσίδες βρίσκω πλέον καλύτερη ποιότητα από ό,τι Ουκρανία.
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 824
- Πόντοι
- 146
Ρε τυπε ξερετε τι εχετε παθει εσεις εδω ; τα εχετε μπερδεψει λιγο στο μυαλο σας. Δηλαδη εξισωνετε τις ταριφες π¤υτανες με τις γυναικες της διπλανης πορτας και το καμακι. Καμμια σχεση δεν εχουν αυτες οι δυο μεταξυ τους. Οποτε μην το παιζετε καμακια του ανατολικου μπλοκ γιατι δεν σας παει.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.057
- Πόντοι
- 5.006
Δεν ήθελα να ξαναγράψω εδώ αλλά η παραοάνω "ομολογία" είναι αποκαλυπτική.
Χρυσοπληρώνει αρπακτικά σε εξωπραγματικές τιμές ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΙΣ ΓΑΜΑΕΙ.
Τους πληρώνει εισιτήρια και όλα τα έξοδα συν 500αρια η χιλιάρικα την ημέρα ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ.
ΑΝ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΝΑΥΑΓΙΟΥ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ.
ΑΝΤΕ ΡΕ !! ΖΗΤΟΚΡΑΥΓΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ !!!
ΤΟΝ ΑΔΙΑΣΦΗΜΒΗΤΗΤΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΝΑΥΑΓΙΩΝ.
Για όσους παλιούς αναρωτιούνται πως χάλασαν οι πιάτσες στην Ανατολική Ευρώπη εδώ παίρνουν απάντηση.
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΑΜΑΝΕ ΠΙΑΤΣΕΣ.
ΚΜΑΝ2 Καλό Δρομοκαίτειο ρε. Καλά το πας!!!
τυπε αυτα ειναι γνωστα για τον κμαν...πιο πολυ για μοστρα τις θελει, παρα για να γαμησει...εγω πιστευω πανω απο 20λεπτα δεν καθονται σπιτι...ολη την μερα εξω τις εχει και τις κυκλοφορει...
κατι τετοια λεει ομως και ειναι απο τα αγαπημενα μας αυτιστικα εδω μεσα...
Εσύ που έχεις τεχνικές και ξέρεις τι πρέπει να κάνεις,έχεις να μας δείξεις μια φωτό με γκόμενα?
Εστω να ποστάρεις ένα διάλογο με γκόμενα.
Οχι βέβαια.Εννοείται οτι δεν έχεις.Οπερ έδει δείξαι.
τυπε αυτα ειναι γνωστα για τον κμαν...πιο πολυ για μοστρα τις θελει, παρα για να γαμησει...εγω πιστευω πανω απο 20λεπτα δεν καθονται σπιτι...ολη την μερα εξω τις εχει και τις κυκλοφορει...
κατι τετοια λεει ομως και ειναι απο τα αγαπημενα μας αυτιστικα εδω μεσα...
Ο mindreader έχει να πάει Κίεβο,Μινσκ,Μόσχα και στα άλλα σλαβικά κέντρα όπως Πράγα,Βαρσοβία πάνω από δεκαετία.Γιατί άραγε?
Μήπως ψαρώνουμε από τον ανταγωνισμό?Μήπως δε γουστάρουμε να μπούμε στο στόμα του λύκου και να πάρουμε ρίσκα όπως λέμε για τους άλλους αλλά προτιμούμε τις εύκολες λύσεις με μαύρες και Ασιάτισσες που σε παρακαλάνε?
Εγώ λέω τι παίζει ρεαλιστικά στο έδαφος.Δεν πετάω μια αφηρημένη,φιλοσοφική ηθική αρχή έτσι έπρεπε να είναι και μετά να κάνω κριτική με βάση το γελοίο κανόνα που έβαλα. Δε με ενδιαφέρει πώς πρέπει να είναι,πώς θέλω να είναι,πώς θα έπρεπε να είναι αλλά πώς είναι όντως και τι πρέπει να κάνω για να γαμήσω.
Ο αμπελοφιλόσοφος μπορεί να λέει τα δικά του έπρεπε να πηδιούνται με 50 ευρώ,δε θα έπρεπε να σκαμάρουν,η Ουκρανία θα έπρεπε να είναι ευκολότερη της Λευκορρωσίας,οι γκόμενες δε θα έπρεπε να ζητάνε καν λεφτά κτλ,από πρέπει και γενικές αρχές πήξαμε.
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 824
- Πόντοι
- 146
Εσύ που έχεις τεχνικές και ξέρεις τι πρέπει να κάνεις,έχεις να μας δείξεις μια φωτό με γκόμενα?
Εστω να ποστάρεις ένα διάλογο με γκόμενα.
Οχι βέβαια.Εννοείται οτι δεν έχεις.Οπερ έδει δείξαι.
Για ποιο λογο να σου δειξω φωτο απο γκομενα; Δεν εχω αναγκη για κατι τετοιο φιλε. Τι εχω και τι δεν εχω, ειναι δικο μου θεμα.
Σου προτεινα να σε βοηθησω, δεν δεχτηκες. Επειδη μου εισαι συμπαθης, σε υπερασπιστηκα οταν σου εγραφαν μαλακιες καποιοι αλλοι.
Τωρα ερχεσαι να μου πεις τι;
Για ποιο λογο να σου δειξω φωτο απο γκομενα; Δεν εχω αναγκη για κατι τετοιο φιλε. Τι εχω και τι δεν εχω, ειναι δικο μου θεμα.
Σου προτεινα να σε βοηθησω, δεν δεχτηκες. Επειδη μου εισαι συμπαθης, σε υπερασπιστηκα οταν σου εγραφαν μαλακιες καποιοι αλλοι.
Τωρα ερχεσαι να μου πεις τι;
Αν δεν έχεις φωτό,δείξε έστω ένα σκαναρισμένο διάλογο.Αν δεν έχεις διάλογο γράψε ένα δικό σου φανταστικό.Γράψε τι γράφεις και τι σου απαντάει η γκόμενα.
Αν δεν έχεις γραπτό,βάλε έναν προφορικό.Μπαίνω στο καφέ και λέω αυτό και εκείνη απαντάει εκείνο.
Εγώ εδώ δείχνω αληθινά στοιχεία αληθινές φωτό από γκόμενες δικές μου,αληθινούς διαλόγους,αληθινά λεφτά.Είναι ρεπορτάζ από την πρώτη γραμμή.
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 824
- Πόντοι
- 146
Αν δεν έχεις φωτό,δείξε έστω ένα σκαναρισμένο διάλογο.Αν δεν έχεις διάλογο γράψε ένα δικό σου φανταστικό.Γράψε τι γράφεις και τι σου απαντάει η γκόμενα.
Αν δεν έχεις γραπτό,βάλε έναν προφορικό.Μπαίνω στο καφέ και λέω αυτό και εκείνη απαντάει εκείνο.
Εγώ εδώ δείχνω αληθινά στοιχεία αληθινές φωτό από γκόμενες δικές μου,αληθινούς διαλόγους,αληθινά λεφτά.Είναι ρεπορτάζ από την πρώτη γραμμή.
Δεν σου ζητησε κανεις να το κανεις φιλε. Εσυ απο μονος σου εχεις την αναγκη και το κανεις για να νιωσεις καλυτερα και να παρεις την επιβεβαιωση οτι υπαρχεις και οτι κατι κανεις.
Δεν εχω αναγκη για κατι τετοιο κμαν, ξερω ποιος ειμαι και τι κανω.
Γαμα εσυ, ανεβαζε διαλογους και φωτο και κοιμησου το βραδυ χαρουμενος οτι εισαι κατι και μετρας.
Δεν σου ζητησε κανεις να το κανεις φιλε. Εσυ απο μονος σου εχεις την αναγκη και το κανεις για να νιωσεις καλυτερα και να παρεις την επιβεβαιωση οτι υπαρχεις και οτι κατι κανεις.
Δεν εχω αναγκη για κατι τετοιο κμαν, ξερω ποιος ειμαι και τι κανω.
Γαμα εσυ, ανεβαζε διαλογους και φωτο και κοιμησου το βραδυ χαρουμενος οτι εισαι κατι και μετρας.
Μα δε ζητάω τίποτα.Ενα διάλογο μόνο έστω φανταστικό.3 προτάσεις.Ολοι μπορούνε να το κάνουνε αυτό.
Εσύ ισχυρίζεσαι οτι γαμείς και δέρνεις χωρίς λεφτά,βάλε ένα διάλογο,κάτι έστω που να το αποδεικνύει.Τι κάνεις που δεν κάνουν οι άλλοι.
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 824
- Πόντοι
- 146
Μα δε ζητάω τίποτα.Ενα διάλογο μόνο έστω φανταστικό.3 προτάσεις.Ολοι μπορούνε να το κάνουνε αυτό.
Εσύ ισχυρίζεσαι οτι γαμείς και δέρνεις χωρίς λεφτά,βάλε ένα διάλογο,κάτι έστω που να το αποδεικνύει.Τι κάνεις που δεν κάνουν οι άλλοι.
Κμαν στο ειπα και πιο πριν, δεν ανεβαζω φωτογραφιες. Δεν εχω την αναγκη να παρω την επιβεβαιωση απο τους γυρω μου, ειδικα απο εσενα. Ξερω ποιος ειμαι και τι κανω.
Εαν ειχες μυαλο, οταν σου ειχα κανει τη προταση να σε βοηθησω, θα ειχες δεχτει και θα ειχαμε γνωριστει και απο κοντα οπου και θα εβλεπες μονος σου την αληθεια και δεν θα εγραφες τις μαλακιες που γραφεις τωρα. Σε λυπηθηκα να δουλευεις σαν το σκυλι και να στα τρωνε τσαμπα, σου προτεινα να σε βοηθησω, αρνηθηκες. Τι θελεις τωρα;
Τραβα τωρα παιξε οπως παιζεις και μη μου ζαλιζεις τα αρχιδια με μαλακιες για μικρα παιδια.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 41