Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
τυπε αυτα ειναι γνωστα για τον κμαν...πιο πολυ για μοστρα τις θελει, παρα για να γαμησει...εγω πιστευω πανω απο 20λεπτα δεν καθονται σπιτι...ολη την μερα εξω τις εχει και τις κυκλοφορει...
κατι τετοια λεει ομως και ειναι απο τα αγαπημενα μας αυτιστικα εδω μεσα... :grouphug:

Σωστός  !!! :hi: :hi:

Και οι γύφτοι τις αρκούδες δεν τις κρατάνε στο τσαντίρι !! :grin:

Ολη μέρα βόλτα τις βγάζουν και τις επιδεικνύουν !!! :grin:

Η μόνη διαφορά είναι ότι αυτοί βγάζουν και κανένα φράγκο !! :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κμαν στο ειπα και πιο πριν, δεν ανεβαζω φωτογραφιες. Δεν εχω την αναγκη να παρω την επιβεβαιωση απο τους γυρω μου, ειδικα απο εσενα. Ξερω ποιος ειμαι και τι κανω.

Εαν ειχες μυαλο, οταν σου ειχα κανει τη προταση να σε βοηθησω, θα ειχες δεχτει και θα ειχαμε γνωριστει και απο κοντα οπου και θα εβλεπες μονος σου την αληθεια και δεν θα εγραφες τις μαλακιες που γραφεις τωρα. Σε λυπηθηκα να δουλευεις σαν το σκυλι και να στα τρωνε τσαμπα, σου προτεινα να σε βοηθησω, αρνηθηκες. Τι θελεις τωρα;

Τραβα τωρα παιξε οπως παιζεις και μη μου ζαλιζεις τα αρχιδια με μαλακιες για μικρα παιδια.

Ποιες φωτογραφίες?Διάλογο σου λένε να βγάλεις,ένα σκρινσοτ.Και αν δεν έχεις διάλογο φτιάξε ένα δικό σου φανταστικό.
Εγώ στο φόρουμ του roosh δημοσίευσα ολόκληρους διαλόγους από Ουκρανία 2005 όπως περίπου τους θυμόμουνα.

Πες ας πούμε.
-Πώς σε λένε?
-Χρήστος Σαββίδης.
-Θέλω 1000 ευρώ.
-Ακου μωρή χαμούρα,εγώ είμαι άντρας,Πόντιος τέτοιες σαν εσένα τις πίνω με το καλαμάκι.Γονάτισε επί τόπου και πάρε μου μπούκι μωρή καριόλα μη σε μπινελικώσω.Στο διάολο ξεβράκωτες που την είδατε όλες αρχόντισσες και θέλετε και λούσα.
-Συγγνώμη λεβέντη μου,σε είχα πάρει για Ελληνόπουλο μαλθακό μαμάκια.Δεν ήξερα τι άντρας είσαι.Θα σε τσιμπουκώσω και θα σου δώσω και φιλοδώρημα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ο mindreader έχει να πάει Κίεβο,Μινσκ,Μόσχα και στα άλλα σλαβικά κέντρα όπως Πράγα,Βαρσοβία πάνω από δεκαετία.Γιατί άραγε?

O mindreader πήγε τελευταία φορά στη Μόσχα για δουλειά πριν 8 μήνες !!

Πίστεψέ με ξέρω !! :2funny: :2funny: :2funny:

Και πέρασε μια χαρά !!!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ο mindreader έχει να πάει Κίεβο,Μινσκ,Μόσχα και στα άλλα σλαβικά κέντρα όπως Πράγα,Βαρσοβία πάνω από δεκαετία.Γιατί άραγε?
Μήπως ψαρώνουμε από τον ανταγωνισμό?Μήπως δε γουστάρουμε να μπούμε στο στόμα του λύκου και να πάρουμε ρίσκα όπως λέμε για τους άλλους αλλά προτιμούμε τις εύκολες λύσεις με μαύρες και Ασιάτισσες που σε παρακαλάνε?
Εγώ λέω τι παίζει ρεαλιστικά στο έδαφος.Δεν πετάω μια αφηρημένη,φιλοσοφική ηθική αρχή έτσι έπρεπε να είναι και μετά να κάνω κριτική με βάση το γελοίο κανόνα που έβαλα. Δε με ενδιαφέρει πώς πρέπει να είναι,πώς θέλω να είναι,πώς θα έπρεπε να είναι αλλά πώς είναι όντως και τι πρέπει να κάνω για να γαμήσω.

Κοίταξε είναι φανερό απο τις φωτογραφίες ότι ψάρωσα απο τον ανταγωνισμό και δεν μπήκα στο στόμα του λύκου !!! :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 20190803_111943.jpg
    20190803_111943.jpg
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 38
  • 20190803_184410.jpg
    20190803_184410.jpg
    3,4 MB · Εμφανίσεις: 49
  • 20190802_195544.jpg
    20190802_195544.jpg
    2,6 MB · Εμφανίσεις: 49
  • 20190801_183247.jpg
    20190801_183247.jpg
    2,9 MB · Εμφανίσεις: 55
  • 20190801_182106.jpg
    20190801_182106.jpg
    3 MB · Εμφανίσεις: 40

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Ο αμπελοφιλόσοφος μπορεί να λέει τα δικά του έπρεπε να πηδιούνται με 50 ευρώ,δε θα έπρεπε να σκαμάρουν,η Ουκρανία θα έπρεπε να είναι ευκολότερη της Λευκορρωσίας,οι γκόμενες δε θα έπρεπε να ζητάνε καν λεφτά κτλ,από πρέπει και γενικές αρχές πήξαμε.

O ''αμπελοφιλόσοφος'' συνέχισε να φιλοσοφεί με άλλη συνδαιτημόνα σε άλλο ''συμπόσιο'' !! :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• loutraki 8 2019.jpg
    loutraki 8 2019.jpg
    5 KB · Εμφανίσεις: 27
  • 20191019_231143.jpg
    20191019_231143.jpg
    28,1 KB · Εμφανίσεις: 29
  • 20191019_191411.jpg
    20191019_191411.jpg
    59,9 KB · Εμφανίσεις: 27
  • 20191019_125017.jpg
    20191019_125017.jpg
    80,2 KB · Εμφανίσεις: 29
  • Loutraki 2019 8 1.jpg
    Loutraki 2019 8 1.jpg
    11,6 KB · Εμφανίσεις: 27

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μήπως ψαρώνουμε από τον ανταγωνισμό?Μήπως δε γουστάρουμε να μπούμε στο στόμα του λύκου και να πάρουμε ρίσκα όπως λέμε για τους άλλους αλλά προτιμούμε τις εύκολες λύσεις με μαύρες και Ασιάτισσες που σε παρακαλάνε?
Εγώ λέω τι παίζει ρεαλιστικά στο έδαφος.Δεν πετάω μια αφηρημένη,φιλοσοφική ηθική αρχή έτσι έπρεπε να είναι και μετά να κάνω κριτική με βάση το γελοίο κανόνα που έβαλα. Δε με ενδιαφέρει πώς πρέπει να είναι,πώς θέλω να είναι,πώς θα έπρεπε να είναι αλλά πώς είναι όντως και τι πρέπει να κάνω για να γαμήσω.

Ο αμπελοφιλόσοφος μπορεί να λέει τα δικά του έπρεπε να πηδιούνται με 50 ευρώ,δε θα έπρεπε να σκαμάρουν,η Ουκρανία θα έπρεπε να είναι ευκολότερη της Λευκορρωσίας,οι γκόμενες δε θα έπρεπε να ζητάνε καν λεφτά κτλ,από πρέπει και γενικές αρχές πήξαμε.

Είναι φανερό απο τις προηγούμενες φωτογραφίες ότι οι Ασσιάτισες και οι Μαύρες που απεινονίζονται με παρακάλαγαν !!! :2funny: :2funny: :2funny:

Βέβαια τώρα που βαρέθηκα να γαμάω Σλάβες θα κάνω ένα ταξίδι σε μέρη εξωτικά.

Μπορεί να ξαναπάω για 8η φορά Ταιλάνδη η Σιγκαπούρη που γουστάρω.

Μπορεί να ξαναπάω πάλι Μαγαδασκάρη η Κένια που επίσης γουστάρω.

Μπορεί να ξαναπάω στη Καρταχένα στη Κολομβία η στο Μαρακαίμπο αν ηρεμήσει εκεί η κατάσταση που έχω κάνει με Λατίνες πράγματα που ούτε ξόφαλτσα περνάνε απο την ξεροκεφάλα σου !!!

Μπορεί να πάω Τανζανία Ζανζιβάρη που δεν έχω πάει και τραβάνε την φαντασία μου.

Και ξέρεις γιατί μπουμπουνοκέφαλο ναυάγιο ???

ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ !!

Είναι πολύ φτηνό και κυρίως πολύ εύκολο να πας στα FOLK BARS του Λάγος για πάραδειγμα και να γκομενίσεις !!!

Αυτά πιστεύουν κάτι ηλίθια ναυάγια σαν και σένα που πέρα από τα πουτανομάγαζα της Ανατολικής Ευρώπης δεν έχουν ξεμυτίσει πουθενά και το παίζουν και ειδήμονες !!

Το ξέρεις πολύ καλά ότι μαζί μου δεν σε πάιρνει με την Καμία !!!

Αντε μπες στη τρύπα σου και κλάψε τώρα !! Ναυάγιο !!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μας έπεισες όλες οι φωτό είναι από σλαβικά κέντρα Μινσκ,Κίεβο,Μόσχα,Πράγα,Βαρσοβία με τη θάλασσα,τις παραλίες τους φοίνικες κτλ.
Αλλα λέμε,άλλα γράφονται.
Κάποιος που μπορεί να γαμάει ποιοτικές λευκές σιγά μην το ρίξει σε μαύρες και Ασιάτισσες.
Εντάξει γούστα είναι όλα αυτά αλλά λέμε το συνήθως συμβαίνον.
Γιατί κάποιος να καταλήξει Ταυλάνδη αν μπορεί να γαμάει Κίεβο έστω εφτάρια?

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μας έπεισες όλες οι φωτό είναι από σλαβικά κέντρα Μινσκ,Κίεβο,Μόσχα,Πράγα,Βαρσοβία με τη θάλασσα,τις παραλίες τους φοίνικες κτλ.
Αλλα λέμε,άλλα γράφονται.
Κάποιος που μπορεί να γαμάει ποιοτικές λευκές σιγά μην το ρίξει σε μαύρες και Ασιάτισσες.
Εντάξει γούστα είναι όλα αυτά αλλά λέμε το συνήθως συμβαίνον.
Γιατί κάποιος να καταλήξει Ταυλάνδη αν μπορεί να γαμάει Κίεβο έστω εφτάρια?

Oλες οι φωτογραφίες είναι από Σλάβες που φέρνω εδώ γιατί απλά μπορώ.

Εσύ μια Σλάβα έφερες στη Σαντορίνη, και κατά δική σου ομολογία τη πλήρωσες 3000 ευρώ και δεν τη γάμησες κιόλας !! :2funny: :2funny:

Πόσο πιο ναυάγιο μπορεί κάποιος να γίνει ?? :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
@Kman2,  ο Mind ποσταρει καλύτερης κατηγορίας μουνετα , ψωνίζει από το ψηλό ράφι,

οι δικιες σου είναι .... περισσότερο "μπας κλας".   :S

Πρέπει να του απαντήσεις άμεσα, με αναβάθμιση των μουνετων.

Δεν μπορεί να του περάσει έτσι του Mind.  

Δεν μπορεί το Μπουρνάζι να συγκριθεί με Εκάλη μαν, κανόνισε  :-

Αυτές δεν είναι τίποτα.Ανω των 30-35 είναι και έχουν και κοιλίτσα με επεμβάση καισαρικής εκτός από τα αραιά μαλλιά.

Το μόνο ελαφρυντικό που του αναγνωρίζω είναι οτι ποστάρει δικές του φωτό γιατί αν πόσταρα από δικές μου γκόμενες τι ανεβάζουν στο ίντερνετ θα είχα ψαρώσει όλοι.
Τώρα θα φέρω Λευκορρωσίδα σε μια βδομάδα Αθήνα,θα ανεβάσω φωτός.
Αυτή είναι πιο κοντή στο 176 οπότε μπορεί να αρέσει σε πολλούς.

SCz3tQ.jpg

5fGdt2.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ξέρω όλοι σκέφτονται εγώ θα άξιζα να γαμάω αυτή τη γκόμενα γιατί είμαι άξιο παλληκάρι και όχι αυτός ο μαλάκας και όχι ρε πούστη μου αλλά έτσι είναι στο δια ταύτα.
Πολλές από αυτές που έχω είναι μοντέλα,πρώην μοντέλα κτλ.
Και μιλάμε για ποικιλία έχω ποστάρει καμιά τριανταριά την τελευταία πενταετία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Oλες οι φωτογραφίες είναι από Σλάβες που φέρνω εδώ γιατί απλά μπορώ.

Εσύ μια Σλάβα έφερες στη Σαντορίνη, και κατά δική σου ομολογία τη πλήρωσες 3000 ευρώ και δεν τη γάμησες κιόλας !! :2funny: :2funny:

Πόσο πιο ναυάγιο μπορεί κάποιος να γίνει ?? :2funny: :2funny:

Δύο γκόμενες την τελευταία πενταετία,ξανά και ξανά τις ίδιες?
Η Σλοβάκα ήταν νόμιμο μοντέλο είχε φωτογραφίσεις σε πασαρέλες στο Μιλάνο,περιοδικά κτλ.
Κανονικά δεν παίζουν τέτοιες γκόμενες,είναι exceptional αυτό που κάνουμε.
Κανένας δεν μπορεί να έχεις τόσες,τέτοιας ποιότητας και να τις εναλάσσει τόσο γρήγορα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είναι γιατί εσάς σας αρέσουν οι 175 λεπτές με αρμονικες αναλογίες ενω σε εμένα τα αλογα άνω του 185,οι μοντελοειδεις.
Αν ρίξεις τις απαιτήσεις σου στο 170-175 εχει δεκάδες προθυμες όπως αυτή που θα φέρω,σε αυτό το επίπεδο δηλαδή.Μπορει να βάλω φωτο με την κωλαρα της,είναι εντυπωσιακή για τα σλαβικα δεδομένα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Δύο γκόμενες την τελευταία πενταετία,ξανά και ξανά τις ίδιες?
Η Σλοβάκα ήταν νόμιμο μοντέλο είχε φωτογραφίσεις σε πασαρέλες στο Μιλάνο,περιοδικά κτλ.
Κανονικά δεν παίζουν τέτοιες γκόμενες,είναι exceptional αυτό που κάνουμε.
Κανένας δεν μπορεί να έχεις τόσες,τέτοιας ποιότητας και να τις εναλάσσει τόσο γρήγορα.

Είναι φανερό ότι μετά τις φάπες που έφαγες, τζανετάκο του bou, ψάχνεις να βρεις μια μαλακία για να πεις !!! :2funny: :2funny:

Μπορώ να ποστάρω άλλες δέκα τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο αν όχι σε ανώτερο επίπεδο.

Επιπλέον τζανετάκο, στις φωτογραφίες που ποστάρω εγώ φαίνομαι ότι είμαι μαζί τους. Σε αυτή που μόλις πόσταρες εσύ άραγε πού είσαι ??? :grin: :grin:

Δεν ξέρω πόσο exceptional ήταν η Σλοβάκα που κουβάλησες στη Σαντορίνη. Ξέρω ότι εσύ έγραψες ότι της πλήρωσες εισιτήρια και 3000 ευρώ και δεν την γάμησες. Η μαλακία σου πάντως είναι σίγουρα exceptional !! :2funny: :2funny:

Κανένας δεν μπορεί να έχει τέτοιες γκόμενες και να τις εναλαζει τόσο γρήγορα. Μόνο εσύ, και ο Αλέν Ντελόν στα νιάτα του !!! Μόνο που αυτός τις γάμαγε !!:2funny: :2funny:

Συνέχισε να με προκαλείς και θα γείρει το σβέρκο σου από τις φάπες !! :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτή θα τη φέρω τώρα σε μία εβδομάδα Αθήνα.Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Θα δούμε πώς θα ξηγηθεί.
Γενικά με επηρρέασε το φόρουμ και έψαξα λίγο στις πιο κοντές από 180.

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
:think:

Τι γελάς ρε μαλάκα ?

Πόσταρες μια με νερουλό βυζί , ουλή στη κοιλιά και λεύκες στο μουνί.

Μια χοντρή με ελιά στα χείλη και φωτό στα σκοτάδια , καλύτερα να την πέρναγες από τον Ισθμό

Μια κολομπαρόβια που σου πιάνει τον ΩΜΟ !!!!

Και δυο ψεύτικες φωτό σε παραλία από το δήθεν Λουτράκι  από ντυμένη γκομενα .

Ούτε καν για τα μελανιασμένα αρχίδια του Άρχοντα δεν είσαι ....

Τράβα στο Μαρακαίμπο και στη Ζουαζιλάνδη να κρυφτείς από τη ξεφτίλα που θα σου ρίξει τώρα που κατέβασε τις απαιτήσεις του σε ύψος ....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το 90% από τις γκόμενες που είχα ήταν άνω του 180,οι περισσότερες άνω του 185.Σε αυτά τα ύψη βρίσκεις δύσκολα ωραίες,πάντα θα ξεφεύγει η μύτη ή θα έχουν μικρά βυζιά.
Αν μειώσεις τις απαιτήσεις σου στο 172-176 βρίσκεις πολύ περισσότερες αντικειμενικά ωραίες.
Σαν αυτή που θα φέρω έχει και άλλες πρόθυμες στο ίδιο επίπεδο.
Ζητάνε χοντρικά ένα χιλιάρικο για μερικές μέρες.Η συγκεκριμένη θα μείνει 5 μέρες οπότε είναι 200 ευρώ τη μέρα.Δεν είναι τόσο πολλά ουσιαστικά.
Απλά μετά άμα σου αρέσει και θες να την κρατήσεις,παίζει allowance δηλαδή να σου ζητάει ένα ορισμένο ποσό κάθε μήνα συνήθως 300-400 ευρώ.
Αν έχεις πολλές,πρέπει να πληρώνεις πολλά μηνιάτικα και μπορεί να μπλοκαριστείς τελείως.Να σου φεύγουν τα λεφτά σε πληρωμές χωρίς να συναντάς τις γκόμενες!Για αυτό θέλει υπολογισμούς,οργάνωση κτλ.Δεν είναι τόσο εύκολο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom