Ο mindreader έχει να πάει Κίεβο,Μινσκ,Μόσχα και στα άλλα σλαβικά κέντρα όπως Πράγα,Βαρσοβία πάνω από δεκαετία.Γιατί άραγε?
Μήπως ψαρώνουμε από τον ανταγωνισμό?Μήπως δε γουστάρουμε να μπούμε στο στόμα του λύκου και να πάρουμε ρίσκα όπως λέμε για τους άλλους αλλά προτιμούμε τις εύκολες λύσεις με μαύρες και Ασιάτισσες που σε παρακαλάνε?
Εγώ λέω τι παίζει ρεαλιστικά στο έδαφος.Δεν πετάω μια αφηρημένη,φιλοσοφική ηθική αρχή έτσι έπρεπε να είναι και μετά να κάνω κριτική με βάση το γελοίο κανόνα που έβαλα. Δε με ενδιαφέρει πώς πρέπει να είναι,πώς θέλω να είναι,πώς θα έπρεπε να είναι αλλά πώς είναι όντως και τι πρέπει να κάνω για να γαμήσω.
Ο αμπελοφιλόσοφος μπορεί να λέει τα δικά του έπρεπε να πηδιούνται με 50 ευρώ,δε θα έπρεπε να σκαμάρουν,η Ουκρανία θα έπρεπε να είναι ευκολότερη της Λευκορρωσίας,οι γκόμενες δε θα έπρεπε να ζητάνε καν λεφτά κτλ,από πρέπει και γενικές αρχές πήξαμε.
Είναι φανερό απο τις προηγούμενες φωτογραφίες ότι οι Ασσιάτισες και οι Μαύρες που απεινονίζονται με παρακάλαγαν !!!
Βέβαια τώρα που βαρέθηκα να γαμάω Σλάβες θα κάνω ένα ταξίδι σε μέρη εξωτικά.
Μπορεί να ξαναπάω για 8η φορά Ταιλάνδη η Σιγκαπούρη που γουστάρω.
Μπορεί να ξαναπάω πάλι Μαγαδασκάρη η Κένια που επίσης γουστάρω.
Μπορεί να ξαναπάω στη Καρταχένα στη Κολομβία η στο Μαρακαίμπο αν ηρεμήσει εκεί η κατάσταση που έχω κάνει με Λατίνες πράγματα που ούτε ξόφαλτσα περνάνε απο την ξεροκεφάλα σου !!!
Μπορεί να πάω Τανζανία Ζανζιβάρη που δεν έχω πάει και τραβάνε την φαντασία μου.
Και ξέρεις γιατί μπουμπουνοκέφαλο ναυάγιο ???
ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ !!
Είναι πολύ φτηνό και κυρίως πολύ εύκολο να πας στα FOLK BARS του Λάγος για πάραδειγμα και να γκομενίσεις !!!
Αυτά πιστεύουν κάτι ηλίθια ναυάγια σαν και σένα που πέρα από τα πουτανομάγαζα της Ανατολικής Ευρώπης δεν έχουν ξεμυτίσει πουθενά και το παίζουν και ειδήμονες !!
Το ξέρεις πολύ καλά ότι μαζί μου δεν σε πάιρνει με την Καμία !!!
Αντε μπες στη τρύπα σου και κλάψε τώρα !! Ναυάγιο !!!