Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.393
Πόντοι
3.656
Είναι φανερό απο τις προηγούμενες φωτογραφίες ότι οι Ασσιάτισες και οι Μαύρες που απεινονίζονται με παρακάλαγαν !!! :2funny: :2funny: :2funny:

Βέβαια τώρα που βαρέθηκα να γαμάω Σλάβες θα κάνω ένα ταξίδι σε μέρη εξωτικά.

Μπορεί να ξαναπάω για 8η φορά Ταιλάνδη η Σιγκαπούρη που γουστάρω.

Μπορεί να ξαναπάω πάλι Μαγαδασκάρη η Κένια που επίσης γουστάρω.

Μπορεί να ξαναπάω στη Καρταχένα στη Κολομβία η στο Μαρακαίμπο αν ηρεμήσει εκεί η κατάσταση που έχω κάνει με Λατίνες πράγματα που ούτε ξόφαλτσα περνάνε απο την ξεροκεφάλα σου !!!

Μπορεί να πάω Τανζανία Ζανζιβάρη που δεν έχω πάει και τραβάνε την φαντασία μου.

Και ξέρεις γιατί μπουμπουνοκέφαλο ναυάγιο ???

ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ !!

Είναι πολύ φτηνό και κυρίως πολύ εύκολο να πας στα FOLK BARS του Λάγος για πάραδειγμα και να γκομενίσεις !!!

Αυτά πιστεύουν κάτι ηλίθια ναυάγια σαν και σένα που πέρα από τα πουτανομάγαζα της Ανατολικής Ευρώπης δεν έχουν ξεμυτίσει πουθενά και το παίζουν και ειδήμονες !!

Το ξέρεις πολύ καλά ότι μαζί μου δεν σε πάιρνει με την Καμία !!!

Αντε μπες στη τρύπα σου και κλάψε τώρα !! Ναυάγιο !!!
το "ΝΑΥΑΓΙΟ" ειναι δικο μου κλοπυραιτ για τον αρχηγο  :happy:
Ωραια τα θεματα ειδικα το β
Αλλα οπως λες ενα αλλονεξωτικο περιβαλλον σε φτιαχνει αλλιως απο το κουραστικό ανατ μπλοκ
Ρισπεκτ φιλε Μιντ
Περινενω τις νεες ανταποκρισεις σου  :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.393
Πόντοι
3.656
Ξέρω όλοι σκέφτονται εγώ θα άξιζα να γαμάω αυτή τη γκόμενα γιατί είμαι άξιο παλληκάρι και όχι αυτός ο μαλάκας και όχι ρε πούστη μου αλλά έτσι είναι στο δια ταύτα.
Πολλές από αυτές που έχω είναι μοντέλα,πρώην μοντέλα κτλ.
Και μιλάμε για ποικιλία έχω ποστάρει καμιά τριανταριά την τελευταία πενταετία.
Ολες ειναι πουτανες τησ πλακας η ξυλαγκουρα
Μια καλη εχεις ποσταρει παλια απο λβιβ βιζιτα κ τιπιτα αλλο
Εισαι ενα καμενο ναυαγιο οπως κι αυτες

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.393
Πόντοι
3.656
:think:
Τι γελάς ρε μαλάκα ?

Πόσταρες μια με νερουλό βυζί , ουλή στη κοιλιά και λεύκες στο μουνί.

Μια χοντρή με ελιά στα χείλη και φωτό στα σκοτάδια , καλύτερα να την πέρναγες από τον Ισθμό

Μια κολομπαρόβια που σου πιάνει τον ΩΜΟ !!!!

Και δυο ψεύτικες φωτό σε παραλία από το δήθεν Λουτράκι  από ντυμένη γκομενα .

Ούτε καν για τα μελανιασμένα αρχίδια του Άρχοντα δεν είσαι ....

Τράβα στο Μαρακαίμπο και στη Ζουαζιλάνδη να κρυφτείς από τη ξεφτίλα που θα σου ρίξει τώρα που κατέβασε τις απαιτήσεις του σε ύψος ....
:happy: :kneel: :kneel:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.393
Πόντοι
3.656
φίλε μου κμαν μετά από αυτή την απάντησή σου δεν θα ξαναενοχλήσω.
γιατί απλά κινούμαστε σε δύο διαφορετικά σύμπαντα. δεν έχουν νόημα οι αντιπαραθέσεις.

για να μην αναρωτιέσαι τι εννοώ...
α. το δύσκολο δεν είναι το financing. το δύσκολο είναι μια γυναίκα να είναι μαζί σου για αυτό που βλέπει.
β. ακόμα και με το financing προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα. δεν το κατηγορώ. όταν όμως το συνδυάζεις με εκφράσεις τύπου "θήραμα", "δόλωμα" και λοιπά όμορφα, τότε άστο, όπως έγραψα και πριν κινούμαστε σε άλλους κόσμους.
γ. άσχετα με τις μαλακίες που γράφονται εδώ μεσα, σιγά που δεν μπορεί κάποιος 40+ να ρίξει μια 20+. οπουδήποτε επί της γης, όχι μόνο στην ανατολική ευρώπη. μια χαρά μπορεί (και εννοείται ότι θα υπάρχουν και οι αποτυχίες αλλά αυτό είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι. ίσα ίσα το κάνει και πιο ενδιαφέρον).
αν είναι καλοστεκούμενος (εμφανησιακά), μάγκας με την καλή την έννοια και έχει τα απαραίτητα λεφτά να κυκλοφορήσει όπως πρέπει (όχι να πληρώσει, να κυκλοφορήσει με την κοπέλα και να μην μένει σε καφέ-σουβλάκι) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

αυτά τα ολίγα όπως λέω συχνά πυκνά
Ο αρχηγος ναυαγιο ειναι βλαξ
Οποτε μην προσπαθεος να τον οεισεις για το λογικό.
Απολαυσε τον οπωως ειναι
Μπορεις να τον βριζεις επίσης χωρι; Τυψεις καθοσον ειναι ο ιδανικος αυτόχειρας των αντ θρεντ
Λεει τοσες μλκιες που μπροστα του ο Πορνομεταναστη ς ειναι η φωνη της λογικης

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.393
Πόντοι
3.656
Πάντως το χρήμα το τρώει φρέσκο και το ευχαριστιέται,για αυτό μόνο και μόνο για αυτό respect :hi:
Ναι ειναι φοβερος
Δουλεια Στα καζανια χωρις υπνο μερονυχτα και χεσιμο κατοπιν αφειας
Υπνο σε δωμάτιο χωρις κουρτίνες ταπητα μαξιλαρια
Τρωει κ πινει σε πλαστικα πιατα ποτήρια
αμαξι δεν υπατχει ουτε εικοσαετιας
Γαμω τις ζωες
αυτα ειναι
Προτυπο  :orchestra:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
[size=18pt].....τι τους έκανες ρε kman παικταρά ;;;[/size]

Ξεχειλίζει η ζήλια.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.393
Πόντοι
3.656
[size=18pt].....τι τους έκανες ρε kman παικταρά ;;;[/size]

Ξεχειλίζει η ζήλια.
Φιλε οσο και ναβθελουμε να κρυφτούμε δεν μπορουμε
Ουκ εαμαι καθευδειν τα του κμαν αγουρια καλυβιωτικα
Στιμτ
:orchestra:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.393
Πόντοι
3.656
Η αλλιως
Gegen Dummheit ist kein Kraut gewachsen  :walkingpenis:

Επισκέπτης
Επίσης αυτά που δείχνω αφορούν τις τοπ διαθέσιμες λευκές.Αν ρίξεις τα στάνταρτς σου σε κίτρινες,μαύρες ή ανεχτείς γκόμενες λίγα χρόνια μεγαλύτερες,λίγα κιλά βαρύτερες,όχι και τόσο ψηλές ή τέλειες,ωραίες,γυμνασμένες,καλοντυμένες κτλ,οι τιμές πέφτουν λογαριθμικά.
Δηλαδή αν πέσεις από οχτάρια σε εφτάρια θα πληρώνεις αντί για 500,γύρω στα 100 ευρώ.Τέτοια είναι η διαφορά.Εφτάρια έχει άπειρα,τα οχτάρια και πάνω σπανίζουν και εκεί πέφτουν τα πακέτα.Οι κίτρινες,μαύρες σε παρακαλάνε κυριολεκτικά να τις γαμήσεις.Δεν έχει σχέση το σκηνικό με τοπ Σλάβες όπου πέφτουν κορμιά στον ανταγωνισμό και οι τιμές αντιστοίχως εκτοξεύονται αφού όλοι οι άντρες παγκοσμίως αυτές θέλουν να γαμήσουνε.
Η εύκολη λύση είναι να ρίξεις τα στάνταρτς σου να αρχίσεις να γαμάς και μεγάλες και κίτρινες και ψιλοχοντρές και αγύμναστες και κακοντυμένες κτλ,εκεί θα δεις το φως το αληθινό αφού τα έξοδα μειώνονται δραστικά.Αυτό το κάνουν πάρα πάρα πολλοί ελπίζοντας οτι η πιο μέτρια θα αντισταθμίσει σε σεξουαλικές παροχές.
θελω να γαμησω κιτρινη δωρεαν και αν γινεται να με κερασει κανα μπεργκερ γιατι δεν φτανουν τα λεφτσ για πορνοδιακοπες. Το Κιεβο λες ειναι ιδανικο για κατι τετοιο;

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.435
Πόντοι
3.936
...τι τους έκανες ρε kman παικταρά ;;    Ξεχειλίζει η ζήλια.
Ναι, γιατί όλοι οι άλλοι δεν έχουν χρήματα για να γ@μήσουν cg  ή  τάνες,
μόνο αυτός, και κάποιος άλλος που ποστάρει φώτος μετά απο 15 χρόνια  :S

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Απλά χοντρικά μέχρι πριν από 2 χρόνια και το άνοιγμα της φρι βίζας μπορούσες να βρεις οχτάρια σεμιπρος και να γαμήσεις με 100-150 ευρώ.Οσες σου αρέσανε τις κρατούσες.
Μετά το άνοιγμα της φρι βίζας οι εμφανίσιμες σεμιπρος εξαφανίστηκαν.Αυτές που έμειναν δεν αξίζουν τον κόπο.
Τώρα για να γαμήσεις οχτάρια και πλέον χρειάζεσαι σπόνσορινγκ.Σπόνσορινγκ σημαίνει 200-250 ευρώ δώρο σε κάθε συνάντηση συν μηνιαίο επίδομα 200-300 ευρώ στη γκόμενα.
Γκόμενες σαν αυτές που έδειχνα το 2015,2016 δεν είναι πλέον διαθέσιμες.
Επειδή το σπόνσορινγκ είναι πολύ δαπανηρό,πολλοί έχουν πλέον πρόβλημα με το Κίεβο.
Το ίδιο περίπου έγινε σε όλη την ανατολική Ευρώπη.Η Τσεχία τελείωσε για εύκολα γούστα το 2010,η Πολωνία το 2015,η Ουκρανία το 2017 και έρχεται και η σειρά της Λευκορρωσίας αφού ανοίγει συνεχώς τις βίζες προς ξένους.
Η Ρωσία είναι σταθερή αξία βελτίωσε τη θέση της γιατί δυσκόλεψαν όλες οι γειτονικές χώρες,όχι οτι βελτιώθηκαν τα πράγμτα εν Ρωσσία.Οπότε πρέπει κάποιος να κοιτά και εκεί.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν κάποιος πάει μόνο για πουτάνες Κίεβο είναι χαζομάρα αφού αυτές των σάιτ είναι μούφα και έρχεται άλλη κοπέλα από αυτή που παρήγγειλες με εξαίρεση το GIA που έχει αυθεντικές φωτό από γκόμενες αλλά είναι ακριβές.
Τα διαμερίσματα έχουν εφτάρια μάξιμουμ στα 50-70 ευρώ αν είσαι τυχερός και τις βρεις.
Τα στριπτιζάδικα είναι πανάκριβα στα 300 ευρώ και δεν έχουν κάτι το αξιόλογο.
Στα κλαμπς Carribean κτλ είναι μέχρι εφτάρια το πολύ,στα 100-150 ευρώ.
Δηλαδή η Ελλάδα είναι καλύτερη αν κάποιος πάει Κίεβο για πουτάνες.
Αν πάει για σεμιπρος δεν έχει νόημα αφού βρίσκει μετριότητες.
Εχει νόημα μόνο για σπόνσορινγκ όπου βρίσκεις ποιότητες από κοπέλες που Ελλάδα είναι αδιαννόητο.Δε βγαίνουν τέτοιες γκόμενες στο σπόνσορινγκ Ελλάδα.

Μπορεί κάποιος να αμφισβητεί επί της αρχής,να λέει εγώ δεν κάνω σπόνσορινγκ,το σπόνσορινγκ είναι κοροιδία,δεν αξίζει κτλ,αλλά λέμε τα πράγματα πώς είναι ρεαλιστικά.
Ελλάδα θα βρεις να σπονσοράρεις εφτάρι αλλά δε θα βρεις οχτάρι.Ουκρανία,Ρωσία,Λευκορρωσία ακόμα και Τσεχία,Σλοβακία,Λεττονία βρίσκεις οχτάρια.
Αλλά σε παγκοσμιοποιημένες πλέον τιμές.Δε ζητάνε πολύ λιγότερα από Γερμανίδες,Σουηδέζες,Ολλανδέζες παρόμοιας εμφάνισης.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.393
Πόντοι
3.656
Αν κάποιος πάει μόνο για πουτάνες Κίεβο είναι χαζομάρα αφού αυτές των σάιτ είναι μούφα και έρχεται άλλη κοπέλα από αυτή που παρήγγειλες με εξαίρεση το GIA που έχει αυθεντικές φωτό από γκόμενες αλλά είναι ακριβές.
Τα διαμερίσματα έχουν εφτάρια μάξιμουμ στα 50-70 ευρώ αν είσαι τυχερός και τις βρεις.
Τα στριπτιζάδικα είναι πανάκριβα στα 300 ευρώ και δεν έχουν κάτι το αξιόλογο.
Στα κλαμπς Carribean κτλ είναι μέχρι εφτάρια το πολύ,στα 100-150 ευρώ.
Δηλαδή η Ελλάδα είναι καλύτερη αν κάποιος πάει Κίεβο για πουτάνες.
Αν πάει για σεμιπρος δεν έχει νόημα αφού βρίσκει μετριότητες.
Εχει νόημα μόνο για σπόνσορινγκ όπου βρίσκεις ποιότητες από κοπέλες που Ελλάδα είναι αδιαννόητο.Δε βγαίνουν τέτοιες γκόμενες στο σπόνσορινγκ Ελλάδα.
Αυτα κ μεχρι εδω ειναι σωστα αυτα που λεει το ναυαγιο αρχηγος
Τα υπολοιπα που δεν παραυςτω ειναι οι γνωστες φαντασιοπληξτες μαλακιες που γραφει
Δηλ οπως ακριβως λεει ο κμαν
ΜΟΝΟ ΗΛΗΘΙΟΣ ΠΑΕΙ ΚΙΕΒΟ ΓΘΑ ΠΟΥΤΑΝΕς
ΔΕΝ υοαρχει κανεβα νοημα η βαλιου πλεον σε αυτο
Υγ Υπαρχει νοημα για καποιον που μενει πολυ καιρο κι οχι σποραδικα να βρει μια δυο γκομενες μονιμες που να βγαζουν γουστα κ καθε τοσο να τις αλλαζει
Αλλα μονο αν πηγαινει τακτικα δηλ καθε μηνα πανω απο πεντε εξι μερες σταθερα
Αλλθως ειναι κι αυτο ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ Κ ΧΡΗΜΑ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μα αυτό δεν καταλαβαίνουνε.Παρουσιάζω τις τιμές για σπονσορέτς και αυτοί συγκρίνουν με πουτάνες.
Ακυρη λογική αφού Κίεβο δεν πας για πουτάνες.Αν πας για πουτάνες θα συγκρίνεις με τιμές σε πουτάνες στα FKK,στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες.
Αν πας για σπόνσορινγκ,θα συγκρίνεις με σπόνσορινγκ επίσης Γερμανία,Ρωσία,Λευκορρωσία,Ελλάδα κτλ.
Είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα,άλλες τιμές.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.393
Πόντοι
3.656
Μα αυτό δεν καταλαβαίνουνε.Παρουσιάζω τις τιμές για σπονσορέτς και αυτοί συγκρίνουν με πουτάνες.
Ακυρη λογική αφού Κίεβο δεν πας για πουτάνες.Αν πας για πουτάνες θα συγκρίνεις με τιμές σε πουτάνες στα FKK,στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες.
Αν πας για σπόνσορινγκ,θα συγκρίνεις με σπόνσορινγκ επίσης Γερμανία,Ρωσία,Λευκορρωσία,Ελλάδα κτλ.
Είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα,άλλες τιμές.
Ναι αλλα αν δεν πας μινιμ πεντε εξι μερες τιν μηνα δεν αξιζει την φασαρία να κρατας μονιμες γκομενες δηλ μονιμα εξοδα αν δεν τις γαμας καθε μηνα

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Μα αυτό δεν καταλαβαίνουνε. Παρουσιάζω τις τιμές για σπονσορέτς και αυτοί συγκρίνουν με πουτάνες.
Δεν ειναι Γιαννης ειναι Γιαννακης.. Αφου πληρωνεις αδρα τι ειναι του κατηχητικου;  :sunglasses:

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (5).jpg
    αρχείο λήψης (5).jpg
    12,8 KB · Εμφανίσεις: 26

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.393
Πόντοι
3.656
Δεν ειναι Γιαννης ειναι Γιαννακης.. Αφου πληρωνεις αδρα τι ειναι του κατηχητικου;  :sunglasses:
Η διακριση που κανει ο Κμαν υπάρχει
Απλα τα μεγεθη που αναφερει ειναι οι συνηθεις μαλακίες
Δηλ ειναι γκομενες που μπορουν να πηδιονται με καποιον πουρο σε φαση μονο μ αυτον για μηνιαιο εισοδημα αλλα δεν θελεουν να πηδιονται με δεκα διαφορετικους ασχετουσ για τα ιδια η πιο πολλα χρήματα

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
γκομενες που μπορουν να πηδιονται με καποιον πουρο σε φαση μονο μ αυτον για μηνιαιο εισοδημα
αλλα δεν θελεουν να πηδιονται με δεκα διαφορετικους ασχετουσ για τα ιδια η πιο πολλα χρήματα
κρυφοπουτανες του μη μου απτου λεγονται αυτες..  :S

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Εντάξει ο mindreader δικαιολογείται αφού δε σκάει δωράκια.Αυτές που ποστάρει δεν αξίζουν δωράκια έτσι κι αλλιώς.
Μιλάμε για τελείως διαφορετικό επίπεδο.
Είπαμε αν πας σε πιο χοντρές,πιο κοντές,πιο μεγάλες,πιο κακοντυμένες και από χωριά οι οικονομικές απαιτήσεις αλλάζουν εντελώς.
Πολλοί Σλάβοι προτιμούν ακριβώς αυτές τις πιο μπαζοειδείς γιατί θεωρούν οτι κάνουν καλύτερο σεξ,είναι πιο δοτικές και vfm.Εγώ γράφω πιο πολύ για τους μοντελοπνίχτες άτομα που επιμένουν φανατικά να γαμάνε οχτάρια εννιάρια και δε ρίχνουν τα στάνταρτς τους έναντι οποιουδήποτε κόστους.Είναι εντελώς άλλη φιλοσοφία.

Οι γκόμενες τα vibes του σπόνσορα τα πιάνουν στον αέρα.Θυμάμαι είχα αράξει αεροδρόμιο Βερολίνου και περίμενα μια Πολωνέζα,σκάνε κάτι Ρωσίδες μοντελοειδείς από Μόσχα και αρχίζουν να κοιτάνε προς το μέρος μου με γλυκά βλέμματα.
Επιασαν αμέσως τα vibes.Αλλοι χιλιάδες ήταν στο αεροδρόμιο,εμένα κοίταζαν,ανοιχτή πρόκληση.Οι Ρωσίδες θεωρούν το γκόμενο και σπόνσορα της άλλης ακόμη και της φίλης τους fair game,κοιτάνε να τον φάνε,δεν παίζει γυναικεία αλληλεγγύη στο σλαβικό κόσμο όλες κοιτάζουνε να πιάσουν πουλιά στον αέρα.Αδραξε την ευκαιρία φάση.Εσύ απλά μοστράρεις κασέρι και μαζεύονται σαν τις μύγες στο σκατό ή τις μέλισσες στο μέλι.
Γενικά οι Σλάβες είναι εξπέρ σε αυτό ξαλαφρώνουν τις ανδρικές τσέπες από το βάρος πολύ γρήγορα.Οπως και τα αρχίδια φυσικά.
οι κονιορδοι μοντελοπνιχτες σαν του λογου σου,ειναι το ευκολοτερο μεροκαματο για ολα τ αλανια του πλανητη..
ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ,ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑΚΙΑ Δ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΑΝΩ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑΣ ΡΕ ΤΑΡΑΜΑ..
Η ψοφια τζινα αλοιμονου,καταφερε να αρμεγει επι σειρα ετων  κ πλεον να τραμπουκαρει ανηλεως-αναισχυντα-σκατοψυχα τον αρχιβλακεντιο γιο του βαρδηνοτζον ρε γκιοζη..
Αντιστοιχου διαμετρηματος-βεληνεκους-πανουργιας σκατοκαριολιδου,ρεσταρισε τελειως τον καστιγιο απο τα μυρια που εβγαλε κλωτσοντας ενα τοπι..
Η καραβλαχαροβα θεοχαζη πατσαβουριτσα του ωραιου μπρουμελ Ακη,εξαυλωσε τα κλεμμενα 40 χρονων διαχειρισης των μαυρων ταμειων του πακ-πασοκ κ τις αμετρητες 7ψηφιες μιζες που τσεπωνε επι 30ετια ο μονιμος λυνω-δενω υπουργος του σοσιαλΗστρικου ΠΑΣΟΚ..
Το τελειωμενο τσολι Δημητρα,στην δυση της καριερας της ως χυσοδοχειο δημοσιας χρησεως τυπου eirini.gr κ eva6969 για τον κυκλο των κονιορδων της χωρας,της μεσογειου,της αραπιας κ οποιου αλλου πικραμενου σαλιαρη μικροτσουτσουνου περναγε εστω κ τυχαια απο τον κυκλο του αρχισκατοπουστα ξαδελφου της Λιανη,υλοποιησε το κολπο γκροσσο της ζωης της κ μερος των σχεδιων του καθοδηγητη-δασκαλου-νταβατζη της,ξεφτιλιζοντας σε αισχιστο βαθμο το συνολο των κατοικων-μουζικων της χωρας..
ΑΠΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΤΑΛΗΡΟΥ,ΚΥΡΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ..ΑΠΟ ΤΣΟΛΙ ΟΛΚΗΣ,ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ,ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΜΑΣ..ΑΠΟ ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΔΟΥ ΧΥΣΟΡΟΥΦΗΧΤΡΑ,ΝΟΜΟΤΥΠΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΠΑΜΠΕΡΣ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..
ΑΠΟ ΠΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΧΑΖΟΜΠΑΖΟΛΑ ΑΜΟΡΦΩΤΗ ΠΑΡΤΟΛΑ,ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ,ΠΡΩΤΥΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ..
ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΒΡΕ ΑΝΟΗΤΕ ΞΕΦΤΙΛΟΜΑΛΑΚΑ???
ΤΟ ΙΔΙΟ ΞΕΦΤΙΛΟΠΟΥΣΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΙ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΕΛΕΙΟΔΕΣΤΑΤΟΙ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΙ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΒΛΑΒΕΙΣ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΩΝ..ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΚΛΟΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ Κ ΓΚΟΥΡΟΥ..
ΤΣΙΜΠΑ Κ ΤΗΝ ΨΩΛΑ ΜΑΡΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΞΕΦΤΙΛΗΣΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΑΡΧΙΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ Κ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ vibes ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙΣ ΕΣΥ Κ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΒΛΑΚΕΝΤΙΟΙ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΓΑΜΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ..
ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΤΣΟΛΙ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΟΒΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣΕΛΙΑΣΕΙ ΑΛΛΑ Κ ΝΑ ΚΑΤΑΞΕΦΤΙΛΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ Κ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ ΤΟΝ ΤΑΚΟΥΝΙΑΣΜΕΝΟ ΚΟΝΤΟΚΟΝΤΟ ΑΡΧΙΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ-ΠΛΥΝΤΗΡΙΑΤΖΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΤΩΝ ΤΜΟΝΙΜΩΣ ΑΡΧΙΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ Κ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ,ΤΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΚΕΦΤΕ???ΕΧΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΚΑΝΙΟΤΑ Κ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΛΑΚΕΝΤΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ Τ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΣΑΝ ΚΑΛΑ-ΠΙΣΤΑ-ΥΠΑΚΟΥΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ,ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΑΜΙΑΣ ΖΙΓΚΟΛΟΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΛΟΙΠΑ ΖΑΚΙΑ-ΣΚΛΑΒΑΚΙΑ-ΔΟΥΛΑΡΕΣ-ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ-ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΜΟΥ???
ΒΟΥΤΗΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΜΟΥ ΡΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΖΩΑ..
ΣΑΣ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΤΟ ΣΩΤΟ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ Κ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Κ ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ,ΤΗΝ ΠΙΣΣΑ Κ ΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ,ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΤΕ Κ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΑΓΚΑΖΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ???
ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΣΦΑΞΕΔ ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ???
ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ,ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΣ ΕΤΣΙ???
ΜΙΛΑ ΡΕ..
ΠΕΣΜΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ..
ΤΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ..
ΠΩΣ???
ΠΩΣ???
ΠΩΣ???
ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΚΑΡΑΜΑΝΗ-ΚΑΗΜΕΝΕ-ΚΑΜΜΕΝΕ-ΚΜΑΝ???

Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..

ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΖΟΥΑΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ..

ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΜΟΥ..
ΠΟΥΤΣΑ-ΜΠΑΛΑ-ΤΡΑΜΠΑΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΕΡΑ..
ΕΛΑ ΡΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ..
ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΑ ΤΟ ΚΟΥΠΙ ΛΕΜΕ..
Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΚΑΥΛΩΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΚΙ..

Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..

ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom