Εντάξει ο mindreader δικαιολογείται αφού δε σκάει δωράκια.Αυτές που ποστάρει δεν αξίζουν δωράκια έτσι κι αλλιώς.
Μιλάμε για τελείως διαφορετικό επίπεδο.
Είπαμε αν πας σε πιο χοντρές,πιο κοντές,πιο μεγάλες,πιο κακοντυμένες και από χωριά οι οικονομικές απαιτήσεις αλλάζουν εντελώς.
Πολλοί Σλάβοι προτιμούν ακριβώς αυτές τις πιο μπαζοειδείς γιατί θεωρούν οτι κάνουν καλύτερο σεξ,είναι πιο δοτικές και vfm.Εγώ γράφω πιο πολύ για τους μοντελοπνίχτες άτομα που επιμένουν φανατικά να γαμάνε οχτάρια εννιάρια και δε ρίχνουν τα στάνταρτς τους έναντι οποιουδήποτε κόστους.Είναι εντελώς άλλη φιλοσοφία.
Οι γκόμενες τα vibes του σπόνσορα τα πιάνουν στον αέρα.Θυμάμαι είχα αράξει αεροδρόμιο Βερολίνου και περίμενα μια Πολωνέζα,σκάνε κάτι Ρωσίδες μοντελοειδείς από Μόσχα και αρχίζουν να κοιτάνε προς το μέρος μου με γλυκά βλέμματα.
Επιασαν αμέσως τα vibes.Αλλοι χιλιάδες ήταν στο αεροδρόμιο,εμένα κοίταζαν,ανοιχτή πρόκληση.Οι Ρωσίδες θεωρούν το γκόμενο και σπόνσορα της άλλης ακόμη και της φίλης τους fair game,κοιτάνε να τον φάνε,δεν παίζει γυναικεία αλληλεγγύη στο σλαβικό κόσμο όλες κοιτάζουνε να πιάσουν πουλιά στον αέρα.Αδραξε την ευκαιρία φάση.Εσύ απλά μοστράρεις κασέρι και μαζεύονται σαν τις μύγες στο σκατό ή τις μέλισσες στο μέλι.
Γενικά οι Σλάβες είναι εξπέρ σε αυτό ξαλαφρώνουν τις ανδρικές τσέπες από το βάρος πολύ γρήγορα.Οπως και τα αρχίδια φυσικά.
οι κονιορδοι μοντελοπνιχτες σαν του λογου σου,ειναι το ευκολοτερο μεροκαματο για ολα τ αλανια του πλανητη..
ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ,ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑΚΙΑ Δ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΑΝΩ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑΣ ΡΕ ΤΑΡΑΜΑ..
Η ψοφια τζινα αλοιμονου,καταφερε να αρμεγει επι σειρα ετων κ πλεον να τραμπουκαρει ανηλεως-αναισχυντα-σκατοψυχα τον αρχιβλακεντιο γιο του βαρδηνοτζον ρε γκιοζη..
Αντιστοιχου διαμετρηματος-βεληνεκους-πανουργιας σκατοκαριολιδου,ρεσταρισε τελειως τον καστιγιο απο τα μυρια που εβγαλε κλωτσοντας ενα τοπι..
Η καραβλαχαροβα θεοχαζη πατσαβουριτσα του ωραιου μπρουμελ Ακη,εξαυλωσε τα κλεμμενα 40 χρονων διαχειρισης των μαυρων ταμειων του πακ-πασοκ κ τις αμετρητες 7ψηφιες μιζες που τσεπωνε επι 30ετια ο μονιμος λυνω-δενω υπουργος του σοσιαλΗστρικου ΠΑΣΟΚ..
Το τελειωμενο τσολι Δημητρα,στην δυση της καριερας της ως χυσοδοχειο δημοσιας χρησεως τυπου eirini.gr κ eva6969 για τον κυκλο των κονιορδων της χωρας,της μεσογειου,της αραπιας κ οποιου αλλου πικραμενου σαλιαρη μικροτσουτσουνου περναγε εστω κ τυχαια απο τον κυκλο του αρχισκατοπουστα ξαδελφου της Λιανη,υλοποιησε το κολπο γκροσσο της ζωης της κ μερος των σχεδιων του καθοδηγητη-δασκαλου-νταβατζη της,ξεφτιλιζοντας σε αισχιστο βαθμο το συνολο των κατοικων-μουζικων της χωρας..
ΑΠΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΤΑΛΗΡΟΥ,ΚΥΡΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ..ΑΠΟ ΤΣΟΛΙ ΟΛΚΗΣ,ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ,ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΜΑΣ..ΑΠΟ ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΔΟΥ ΧΥΣΟΡΟΥΦΗΧΤΡΑ,ΝΟΜΟΤΥΠΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΠΑΜΠΕΡΣ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..
ΑΠΟ ΠΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΧΑΖΟΜΠΑΖΟΛΑ ΑΜΟΡΦΩΤΗ ΠΑΡΤΟΛΑ,ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ,ΠΡΩΤΥΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ..
ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΒΡΕ ΑΝΟΗΤΕ ΞΕΦΤΙΛΟΜΑΛΑΚΑ???
ΤΟ ΙΔΙΟ ΞΕΦΤΙΛΟΠΟΥΣΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΙ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΕΛΕΙΟΔΕΣΤΑΤΟΙ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΙ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΒΛΑΒΕΙΣ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΩΝ..ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΚΛΟΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ Κ ΓΚΟΥΡΟΥ..
ΤΣΙΜΠΑ Κ ΤΗΝ ΨΩΛΑ ΜΑΡΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΞΕΦΤΙΛΗΣΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΑΡΧΙΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ Κ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ vibes ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙΣ ΕΣΥ Κ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΒΛΑΚΕΝΤΙΟΙ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΓΑΜΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ..
ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΤΣΟΛΙ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΟΒΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣΕΛΙΑΣΕΙ ΑΛΛΑ Κ ΝΑ ΚΑΤΑΞΕΦΤΙΛΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ Κ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ ΤΟΝ ΤΑΚΟΥΝΙΑΣΜΕΝΟ ΚΟΝΤΟΚΟΝΤΟ ΑΡΧΙΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ-ΠΛΥΝΤΗΡΙΑΤΖΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΤΩΝ ΤΜΟΝΙΜΩΣ ΑΡΧΙΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ Κ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ,ΤΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΚΕΦΤΕ???ΕΧΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΚΑΝΙΟΤΑ Κ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΛΑΚΕΝΤΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ Τ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΣΑΝ ΚΑΛΑ-ΠΙΣΤΑ-ΥΠΑΚΟΥΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ,ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΑΜΙΑΣ ΖΙΓΚΟΛΟΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΛΟΙΠΑ ΖΑΚΙΑ-ΣΚΛΑΒΑΚΙΑ-ΔΟΥΛΑΡΕΣ-ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ-ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΜΟΥ???
ΒΟΥΤΗΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΜΟΥ ΡΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΖΩΑ..
ΣΑΣ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΤΟ ΣΩΤΟ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ Κ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Κ ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ,ΤΗΝ ΠΙΣΣΑ Κ ΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ,ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΤΕ Κ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΑΓΚΑΖΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ???
ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΣΦΑΞΕΔ ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ???
ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ,ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΣ ΕΤΣΙ???
ΜΙΛΑ ΡΕ..
ΠΕΣΜΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ..
ΤΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ..
ΠΩΣ???
ΠΩΣ???
ΠΩΣ???
ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΚΑΡΑΜΑΝΗ-ΚΑΗΜΕΝΕ-ΚΑΜΜΕΝΕ-ΚΜΑΝ???
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΖΟΥΑΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ..
ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΜΟΥ..
ΠΟΥΤΣΑ-ΜΠΑΛΑ-ΤΡΑΜΠΑΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΕΡΑ..
ΕΛΑ ΡΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ..
ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΑ ΤΟ ΚΟΥΠΙ ΛΕΜΕ..
Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΚΑΥΛΩΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΚΙ..
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..