You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Καράμουνο Ουκρανή με πιτσιρικά.Από μπροστά ήταν εντυπωσιακή.
...
Η ξανθιά, σέρνει ένα αγοράκι που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το μικρό αδελφάκι της.
Μπροστά από το αγοράκι (δεν φαίνεται καλά) προπορεύεται μια εμφανώς πιο ηλικιωμένη γυναίκα
με μακριά φούστα που θα μπορούσε να είναι η μητέρα ή και η γιαγιά τους.
Όπως το παρουσιάζεις, μέσα από τη λοξή και παραπλανητική οπτική σου,
αφήνεις να εννοηθεί ότι η κοπέλα πάει με πιτσιρικάδες. Όπως η επόμενη πάει τάχα με μαύρους,
και οι η μεθεπόμενη με μωαμεθανούς. Άντε, ξεκόλλα επιτέλους και δώσε καμιά ρεαλιστική
και αξιοποιήσιμη πληροφορία, διότι έχεις καταντήσει γραφικός, εκεί που θα μπορούσες να
προσφέρεις χρήσιμα στοιχεία, αν αποφάσιζες να βγείς για λίγο από την αυτιστική κοσμάρα σου.
Η ξανθιά, σέρνει ένα αγοράκι που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το μικρό αδελφάκι της.
Μπροστά από το αγοράκι (δεν φαίνεται καλά) προπορεύεται μια εμφανώς πιο ηλικιωμένη γυναίκα
με μακριά φούστα που θα μπορούσε να είναι η μητέρα ή και η γιαγιά τους.
Όπως το παρουσιάζεις, μέσα από τη λοξή και παραπλανητική οπτική σου,
αφήνεις να εννοηθεί ότι η κοπέλα πάει με πιτσιρικάδες. Όπως η επόμενη πάει τάχα με μαύρους,
και οι η μεθεπόμενη με μωαμεθανούς. Άντε, ξεκόλλα επιτέλους και δώσε καμιά ρεαλιστική
και αξιοποιήσιμη πληροφορία, διότι έχεις καταντήσει γραφικός, ενώ θα μπορούσες να
προσφέρεις με χρήσιμα στοιχεία, αν βγείς λίγο από την αυτιστική κοσμάρα σου.
Και εγώ αυτό νόμιζα μέχρι που τους είδα να χαιδεύονται.Ο Αράπης που λες μετά από λίγο είχε τη γκόμενα αγκαζέ και τη φίλαγε.Οταν λέω μεχμέτης είναι όντως μεχμέτης γιατί τους άκουσα να μιλάνε.
Είναι ακριβώς όπως τα γράφω και οι φωτός είναι αυθεντικές.
Οι άλλοι θα δείξουν π.χ. τι έφαγαν και θα πουν τιμές.
Εδώ είναι το μπριζολικό που καταβρόχθισα στο Cym.Κόστος 150 γκρίβνυα τα 100 γραμμάρια ήτοι περίπου 6 ευρώ για 100 γραμμάρια.Αναλογία γκρίβνυα προς ευρώ 27 προς ένα από 30 προς ένα το Μάιο.
Κόστος διαμερίσματος σχεδόν πάνω στην Κρεσάτικ 60 ευρώ ημερησίως.Φοβερή θέση και πολύ ήσυχο.
Αντε ξέρω σας αρέσουν οι αντικειμενικές πληροφορίες,τιμές κτλ.
Kebab στο Turkish house στο κέντρο με κόστος 400 γκρίβνυα ήτοι 15 ευρώ.Το turkish House είναι τούρκικο μαγαζί.Ολες οι σερβιτόρες ξανθιές Ουκρανές,τρομερή θέα στη μουνοθύελλα της Κρεσάτικ,πολύ καλός τούρκικος καφές.
Εχει τρία τούρκικα μαγαζιά στα πιο κεντρικά σημεία της Κρεσάτικ τίγκα στους Τουρκαλάδες με τους ναργιλέδες και τις γκόμενές τους.Μιλάμε για επέλαση Τουρκαλάδων.
Δεν τράβηξα φωτό τα στέκια στο Ταραντίνο.
Μανια με τις φωτο και τους τυχαιους περαστικους ...
αντε και απο μενα τοτε μια παρομοια απο λευκορωσο μεθυσμενο που συνοδευοταν απο δυο και ειχε βγαλει τα παπουτσια του μερα μεσημερι χαχα
Γενικά πώς την είδες τη Λευκορρωσία για σεξοτουρισμό?Αξίζει ή καλύτερη η Ουκρανία?
Δεν ενδεικνυται για σεξοτουρισμο ,παλιοτερα μπορει αλλα τωρα πια οχι ... Μινσκ μονο εκατσα βεβαια ,για επαρχια δεν γνωριζω. Προσωπικα τις βρηκα πιο ψωνισμενες οχι μονο σε συγκριση με τις ουκρανομολδαβες αλλα ακομη και με τις ρωσσιδες ,για ενα ανεξηγητο λογο κατ εμε εχουν πολυ μεγαλη ιδεα για τον εαυτο τους.
Επισκέπτης
Αρχηγε δε μου φαινονται καλοντυμενοι οι τουριστες.
Εχει και καλοντυμένους.Τρελλές δυνατότητες στο σπόνσορινγκ.3 σπονσορέτς απέτυχα να τις συναντήσω,άλλη ήταν Γερμανία,άλλη στο Ντουμπάι,άλλη εκτός Κιέβου κτλ.Δυο άλλες απάντησαν τη μέρα που έφυγα.
Και για νέες σπονσορέτς να πας μόνο αξίζει,έχω τώρα 10 γκόμενες περίπου στο ρόστερ για το επόμενο ταξίδι.Στην πράξη όμως δε βγαίνουν τόσο καλά τα κοννέ γιατί αρκετές λείπουν,ίσως συμφέρει να τις φέρνεις Γερμανία για διήμερο.Μάλλον αυτό θα κάνω.
Σεμιπρος και σπονσορέτς άπειρες και συνέχεια βγαίνουν καινούργιες.
Η κλασσική προσφορά είναι 500 ευρώ δωράκι για διήμερο,τριήμερο.Οπότε κοστίζει περίπου
200 ευρώ τα αεροπορικά
300 ευρώ το ξενοδοχείο
500 ευρώ το δώρο και
300 ευρώ τα ρεστωράν,κλαμπς.
Μιλάμε πάντα για Ντύσσελντορφ,Κολωνία,Φρανκφούρτη.
Τυπική σπονσορέτ.Τέτοιες έχει άπειρες Κίεβο.Βέβαια είναι κοντές για τα γούστα μου,είναι συνήθως στο 170-175.
Αλλη σπονσορέτ μοντέλο.Γενικώς δουλειές με φούντες για σπόνσορες αλλά το άθλημα κοστίζει.
Και για νέες σπονσορέτς να πας μόνο αξίζει,έχω τώρα 10 γκόμενες περίπου στο ρόστερ για το επόμενο ταξίδι.Στην πράξη όμως δε βγαίνουν τόσο καλά τα κοννέ γιατί αρκετές λείπουν,ίσως συμφέρει να τις φέρνεις Γερμανία για διήμερο.Μάλλον αυτό θα κάνω.
Σεμιπρος και σπονσορέτς άπειρες και συνέχεια βγαίνουν καινούργιες.
Η κλασσική προσφορά είναι 500 ευρώ δωράκι για διήμερο,τριήμερο.Οπότε κοστίζει περίπου
200 ευρώ τα αεροπορικά
300 ευρώ το ξενοδοχείο
500 ευρώ το δώρο και
300 ευρώ τα ρεστωράν,κλαμπς.
Μιλάμε πάντα για Ντύσσελντορφ,Κολωνία,Φρανκφούρτη.
Τυπική σπονσορέτ.Τέτοιες έχει άπειρες Κίεβο.Βέβαια είναι κοντές για τα γούστα μου,είναι συνήθως στο 170-175.
Αλλη σπονσορέτ μοντέλο.Γενικώς δουλειές με φούντες για σπόνσορες αλλά το άθλημα κοστίζει.
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 823
- Πόντοι
- 146
Βαλκανικό χέρι σε νέες περιπέτειες.
Τρυφερά ενσταντανέ.
Ολες τρελαίνονται για Βαλκάνιους.
Αντιστοιχης ομορφιας κοπελες που δεν ειναι επαγγελματιες-που δεν αναζητουν σπονσορα εχεις γαμησει ποτε;
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.324
- Πόντοι
- 5.006
Αντιστοιχης ομορφιας κοπελες που δεν ειναι επαγγελματιες-που δεν αναζητουν σπονσορα εχεις γαμησει ποτε;
Ναι κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, μετά το φαγητό.. :S
Τι τον ρωτάς και εσύ τον φρόντο, δεν τον βλέπεις? :S
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 823
- Πόντοι
- 146
Ναι κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, μετά το φαγητό.. :S
Τι τον ρωτάς και εσύ τον φρόντο, δεν τον βλέπεις? :S
Απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι μπαινει στο κοπο να ανεβαζει φωτογραφιες απο συναντησεις του με επαγγελματιες.
Και ενας 80 ετων αντρας εντελως αμπαλος θα μπορουσε αφου πληρωνει να κανει τα ιδια και ισως και καλυτερα (πιο καλες επιλογες).
Θεωρειται κατορθωμα το οτι πηγαινεις με μια κοπελα επι πληρωμη; Πρεπει να θαυμασουμε και να πουμε μπραβο σε κατι;
Οκ, τη δουλεια σου κανεις, καλα κανεις και γαμας επι πληρωμη (ειναι πολυ καλυτερα απο το να ταλαιπωριεσαι αν δεν το εχεις με τις γυναικες, σου δινει ευχαριστηση και αυτοπεποιθηση η επαφη σου με ομορφα κοριτσια) αλλα δεν ειναι για να σε θαυμασουμε κιολας, δεν κανεις κατι. Ο χ ψ αντρας που απλα εχει να πληρωσει, το κανει και αυτος.
Δεν εχω καταλαβει για ποιο λογο το φωτορεπορταζ...;
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Εισαι ομως και συ !!!!!! Δεν θελει βρε και πολυ μυαλο για να απαντηθουν τα ερωτηματα σου....Απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι μπαινει στο κοπο να ανεβαζει φωτογραφιες απο συναντησεις του με επαγγελματιες.
Και ενας 80 ετων αντρας εντελως αμπαλος θα μπορουσε αφου πληρωνει να κανει τα ιδια και ισως και καλυτερα (πιο καλες επιλογες).
Θεωρειται κατορθωμα το οτι πηγαινεις με μια κοπελα επι πληρωμη; Πρεπει να θαυμασουμε και να πουμε μπραβο σε κατι;
Οκ, τη δουλεια σου κανεις, καλα κανεις και γαμας επι πληρωμη (ειναι πολυ καλυτερα απο το να ταλαιπωριεσαι αν δεν το εχεις με τις γυναικες, σου δινει ευχαριστηση και αυτοπεποιθηση η επαφη σου με ομορφα κοριτσια) αλλα δεν ειναι για να σε θαυμασουμε κιολας, δεν κανεις κατι. Ο χ ψ αντρας που απλα εχει να πληρωσει, το κανει και αυτος.
Οταν καποιος μεσα στο μυαλο εχει πιτουρα αντι για φαια ουσια, τοτε την διαπραγματευση με την τανα την βαφτιζει καμακι....
Οπως δηλαδη κανει ο αλλος που νηστευει τρωγωντας κρεας, αφου το εχει βαφτισει ψαρι.
Ο Καϋμενος προφανως εχει απειρα κομπλεξ. Ισως λογω υψους και εμφάνισης, και σαν αλλος Χ'χρηστος θέλει παντα κοντα του μια Ντιριντάουα....
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.324
- Πόντοι
- 5.006
Απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι μπαινει στο κοπο να ανεβαζει φωτογραφιες απο συναντησεις του με επαγγελματιες.
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τον κμαν... Ο τύπος εχει φτιάξει μια δική του πραγματικότητα εδώ και χρόνια και ζει μέσα σε αυτήν... Δηλαδή βαφτίζει τις επαγγελματίες σπονσορετες και αματουρια, τα φράγκα που δίνει τα βαφτιζει καμάκι, θεωρεί τον εαυτό του μεγάλο και τρανό βαλκανιο ενώ αυτό που κάνει μπορεί να το κάνει ακόμα και ένας παράλυτος 90χρονος αρκεί να έχει φραγκα κτλ...
Γενικά πρόκειται για μια ψυχιατρική περίπτωση....εγω πάντως τον καταλαβαίνω γιατί πραγματικά εμφανισιακά ο Θεός τον αδικείται πολύ και ίσως να έχει δεχτεί τρελό μπουλιγνκ στα νιάτα του, γι αυτό και κάνει ότι κάνει τώρα....
υγ: το πιο γελοίο της υπόθεσης είναι ότι κυκλοφορεί με τις βίζιτες που χαρτζιλικωνει χωρίς να ντρέπεται... Πραγματικα γελοίο θεαμα... Θα πρέπει να ρίχνουν τρελό γέλιο όσοι τους βλέπουν..
αλλα μέσα στη φούσκα του ο κμαν είναι άρχοντας, βαλκανιος και γαμιας... :S
Κάνε εσύ φωτορεπορτάζ με τις δικές σου που γαμάς τζάμπα.
Δεν παίζει το επίπεδο που δείχνω σε επαγγελματίες,τα έχουμε γράψει πολλές φορές αυτά.Αλλιώς όλοι όσοι πάνε Κίεβο θα γαμούσαν τέτοιες.
Τα έχω γράψει άπειρες φορές τι απαιτείται,είναι αρκετά δύσκολο,το 99% των αντρών δεν μπαίνουν στη διαδικασία γιατί είναι επίπονο ακριβό και ρισκαδόρικο.Θέλουν τα έτοιμα,τα εύκολα κτλ,τόσα πληρώνω,τόσα παίρνω η γκόμενα delivery στο σπίτι κτλ.
Το επίπεδο το καθορίζω εγώ,ανεβάζω τα στάνταρτς σε δυσθεώρητο επίπεδο πραξικοπηματικά.
Τα ανεβάζω σε τέτοιο σημείο που καίγεται το τοπίο για όλους τους άλλους.Πυρηνική καταστροφή,Τσερνόμπιλ φάση.Απόλυτη κυριαρχία επί του πεδίου.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.324
- Πόντοι
- 5.006
Κάνε εσύ φωτορεπορτάζ με τις δικές σου που γαμάς τζάμπα.
Δεν παίζει το επίπεδο που δείχνω σε επαγγελματίες,τα έχουμε γράψει πολλές φορές αυτά.Αλλιώς όλοι όσοι πάνε Κίεβο θα γαμούσαν τέτοιες.
Τα έχω γράψει άπειρες φορές τι απαιτείται,είναι αρκετά δύσκολο,το 99% των αντρών δεν μπαίνουν στη διαδικασία γιατί είναι επίπονο ακριβό και ρισκαδόρικο.Θέλουν τα έτοιμα,τα εύκολα κτλ,τόσα πληρώνω,τόσα παίρνω η γκόμενα delivery στο σπίτι κτλ.
Το επίπεδο το καθορίζω εγώ,ανεβάζω τα στάνταρτς σε δυσθεώρητο επίπεδο πραξικοπηματικά.
Τα ανεβάζω σε τέτοιο σημείο που καίγεται το τοπίο για όλους τους άλλους.Πυρηνική καταστροφή,Τσερνόμπιλ φάση.Απόλυτη κυριαρχία επί του πεδίου.
Τυπε σιγά το πράγμα, δίνεις 200 ευρώ την μέρα + ένα γεύμα + ένα ποτό + ένα δωράκι...
Εγώ είμαι μεγαλύτερος καμακας από εσένα.. Όχι απλά Τσερνομπίλ, εδώ μιλάμε για Χιροσίμα και ναγκασακι μαζί!!!!! Εγώ δίνω 1000 ευρώ την μέρα + 2 γεύματα + 1 μπελβεντερε + 1 iPhone 11....Βαλκάνια υπέροχη!!!!
Για μη επαγγελματίες το ανατολικό μπλοκ έχει δυσκολέψει αρκετά.Τα γράφουμε εδώ με αρκετή λεπτομέρεια,τι απαιτείται τι πρέπει να κάνεις αλλά οι περισσότεροι δεν τα δέχονται.Δεν μπαίνω λένε σε αυτή τη διαδικασία,δεν αξίζει,ναι εντάξει.Γάμα στα μπορδέλα της Φυλής τότε με 20 ευρώ αν θες vfm.
Λέμε εδώ για σεμιπρος κτλ,πώς ήταν πριν από τρία χρόνια γιατί όλοι ταξίδευαν Ουκρανία για τις σεμιπρος κτλ,τίποτα δεν καταλαβαίνουν.Αυτό που έχει στο κεφάλι του ο καθένας οτι είναι το σωστό,άμα είναι αυτό,είναι και το σωστό γιατί αυτό έχω στο κεφάλι μου.Αλλιώς δεν.
Λέμε εδώ για σεμιπρος κτλ,πώς ήταν πριν από τρία χρόνια γιατί όλοι ταξίδευαν Ουκρανία για τις σεμιπρος κτλ,τίποτα δεν καταλαβαίνουν.Αυτό που έχει στο κεφάλι του ο καθένας οτι είναι το σωστό,άμα είναι αυτό,είναι και το σωστό γιατί αυτό έχω στο κεφάλι μου.Αλλιώς δεν.
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Σ ενα σαιτ με αντικειμενο τον αγοραιο ερωτα σου φαινεται τοσο παραξενο αυτο;
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
ας βαλω και εγω απο την πουτανα στο Μινσκ
Ποσα $ σε πηρε μαν;
100Ποσα $ σε πηρε μαν;