Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 292 άτομα (0 μέλη και 292 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κμαν2
γενικά λες πολλά σωστά πράγματα

το θέμα όμως με τις Ουκρανέζες,
είναι ότι λόγω της οικονομικής κρίσης
αλλά και για άλλους λόγους
είναι αλλοπρόσαλλες.

Σε αυτά δλδ που λες
πρέπει να προστεθεί και ο παράγων τρικυμία
εν κρανίω , που έχουν οι Ουκρανέζες.

Ίσως γι' αυτό λέγεται Ουκρανία
από το ου, στερητικό, και τα κρανία
δλδ δεν έχουν μυαλό μέσα στα κρανία
ου + κρανία =ουκρανία

Λογικές είναι.Τρικυμία εν κρανίω έχουν οι Πολωνέζες.Οι Ουκρανές προσπαθούν να προδιορίσουν την ακριβή τιμή του μουνιού τους με βάση τα διεθνή δεδομένα και προσθέτουν ένα 50% γιατί οι Δυτικοί είναι για αυτές βλάκες και μπορούν εύκολα να τους σκαμάρουν.Οπως ο Ελληνας,Τούρκος κόβει αυθαίρετα ένα 50% από την τιμή στις γκόμενες γιατί πιστεύει οτι θα πουλήσει εύκολα παραμύθι.Είναι έτερον εκάτερον.
Ας πάει ψυχρά αντικειμενικά ρεαλιστικά να γαμήσει και μετά να πει εντυπώσεις.
Οταν πάει θα κάνει αυτά που λέω,θα καταλήξει στα διαμερίσματα,σαλόν,μπορδέλα και θα πει εδώ μόνο στα μπορδέλα και τα σαλόν στο Κίεβο είναι πλέον vfm τα άλλα είναι μαλακίες.
Γιατί είναι ψυχρός,ρεαλιστής,αντικειμενικός κτλ,τα είπαμε αυτά.
Ο ψυχρός,ρεαλιστής,αντικειμενικός κτλ θα πιάσει τα αρχίδια του σε Ρωσία,Ουκρανία,Πολωνία κτλ που θα πάει με ηλεκτρονικό καμάκι,θα πει εδώ δεν είναι vfm,άργησα 10 χρόνια και θα την κάνει.
Είναι λογικό γιατί θα αντιμετωπίσει όσα προανέφερα υψηλές τιμές,σκληρό ανταγωνισμό από ντόπιους και ξένους και πολλά σκάμινγκς από τις γκόμενες.Θα του φανεί πολύς κόπος για μικρό ή καθόλου αποτέλεσμα.Μιλάμε πάντα για το μέσο σεξοτουρίστα το λογικό,αντικειμενικό που ζυγίζει καταστάσεις κτλ.

Ουκρανία λέγεται γιατί ήταν στην περιφέρεια της Ρωσίας και της Πολωνίας δηλαδή u(γύρω)-kraj(χώρα) δηλαδή όχι ακριβώς η ίδια η χώρα(Ρωσία,Πολωνία) αλλά η περιφέρεια.Δεν τους θεωρούσαν ποτέ διαφορετικούς αλλά σα βλάχικη,επαρχιακή παραλλαγή των ίδιων.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.129
Πόντοι
2.356
Το καλο ειναι οτι γεμισαν τα πρακτορεια πορνο σε Πραγα και Βουδαπεστη με ουκρανες ,καθε βδομαδα και καινουργιες αφιξεις ... αυτες που το παιζουν γκομενες και σπονσορετες σε καθε chi ξεσχιζονται στα dp/dap πλεον.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ουκρανία το πρόβλημα είναι αυτή η συνεχής απατεωνιά.Η επαγγελματίας πουτάνα σου παρουσιάζεται σα σεμιπρο για να ανεβάσει το κασέ,οτι και καλά είναι ερασιτέχνις αδικοπαθούσα που μπήκε στο κουρμπέτι για λίγο.Η σεμιπρο παριστάνει τη σπονσορέτ οτι και καλά ψάχνεται για ευκατάστατο ποιοτικό πούτσο και δεν το δίνει σε όλους και η σπονσορέτ παίζει την κοπέλα για σοβαρό δεσμό και εξασφάλιση.
Γενικά όλες κοιτάζουν πώς θα κερδίσουν περισσότερα και παίζουν διάφορους λόγους.
Το σκάμινγκ και η απατεωνιά είναι ρουτίνα στην Ουκρανία,όλοι κλέβουν και εξαπατούν και το συνηθίζεις.Αυτό όμως δημιουργεί και τεράστιες ευκαιρίες.
Π.χ. μπάρμπα στο παγκάκι με γκόμενα 40 χρόνια νεώτερη όπως έδειξα στη φωτό δε θα δεις ποτέ σε Τσεχία,Πολωνία,Ρωσία.
Είναι ακριβώς συνέπεια της διαφθοράς της χώρας,ποστάρω τις φωτό για να πιάσετε το νόημα.
Μεγάλη διαφθορά,μεγάλα ρίσκα,πιθανή αποτυχία αλλά και αυξημένα rewards.Δεν υπάρχουν δηλαδή στάνταρτς στη χώρα,είναι όλα χύμα και ρευστά,μπορείς να αγοράσεις τα πάντα.
Αμα θες στάνταρντ φάση και να μη σε κοροιδέψουν και να μη σε κλέψουν και να είναι όλα τα σεξοτουριστικά σωστά και οργανωμένα και επαγγελματικά,με κανόνες,σεβασμό κτλ,μην έρχεσαι Ουκρανία.Αν θες να έχεις ένα shot,μια ευκαιρία σε μουνάρα οχτάρι και πάνω γκόμενα σαν τουρίστας χωρίς να ξεβρακωθείς οικονομικά,είναι η μόνη χώρα πλέον στην Ευρώπη που το παρέχει.
Αν έχεις λεφτά και θες σίγουρο αποτέλεσμα,τράβα Μόσχα.Κάπως έτσι.Σκας τα διπλά αλλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.129
Πόντοι
2.356
Πουθενα δεν ειναι σωστα και οργανωμενα σεξοτουριστικα στην Ανατολικη Ευρωπη εκτος Πραγας ισως ...
και Βουκουρεστι σε κλεβουν πιο πολυ απο Κιεβο , ακομα και Μοσχα απλα οχι τοσο πολυ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πουθενα δεν ειναι σωστα και οργανωμενα σεξοτουριστικα στην Ανατολικη Ευρωπη εκτος Πραγας ισως ...
και Βουκουρεστι σε κλεβουν πιο πολυ απο Κιεβο , ακομα και Μοσχα απλα οχι τοσο πολυ.

Ουκρανία είναι χύμα η φάση αυτό θέλω να μεταδώσω.
Μου λέει η άλλη στο Carribean το Σάββατο(ήρθε μόνη της εκεί που στεκόμουνα μπροστά από το μπαρ) από πού είσαι?Γερμανία λέω.Θες μασάζ ρωτάει και μου πιάνει τον πούτσο.(χύμα μπροστά σε όλο τον κόσμο).Καλή ιδέα λέω.Πόσο?150 ευρώ λέει.100 λέω εγώ.Εντάξει λέει η γκόμενα.
Πρέπει όμως να σκεφτώ λέω.Μετά σκέφτομαι δε γαμιέται,ένα σωρό χύμα γκόμενες έχει εδώ θα βρω κάποια για σπονσοριλίκι,θα τη φέρω αύριο διαμέρισμα.
Κάπως έτσι πάει.Εχει τρελό ανταγωνισμό από σεμιπρος,επαγγελματίες,σπονσορέτς και ελευθέρας βοσκής,βιζιτούδες κτλ όλες κινούνται στους ίδιους χώρους και απλά διαλέγεις τι σου αρέσει.
Και να μη βρεις μια την ίδια μέρα θα βρεις την επόμενη ή τη μεθεπόμενη,Ουκρανία είναι μαθηματικά αδύνατο να μη γαμήσεις αν το έχεις σκοπό αφού είναι στημένο το σκηνικό,σε περιμένουν.Και όλα κατά διαβόλου να πάνε στο καμάκι και το σπόνσορινγκ,έχει πολύ καλές επαγγελματίες στην έσχατη περίπτωση.Οπότε ουσιαστικά παίζεις εκ του ασφαλούς,απλά πληρώνεις και ένα premium στα σκαμς αναπόφευκτα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ουκρανία είναι χύμα η φάση αυτό θέλω να μεταδώσω.
Μου λέει η άλη στο Carribean από πού είσαι?Γερμανία λέω.Θες μασάζ ρωτάει και μου πιάνει τον πούτσο.(χύμα μπροστά σε όλους).Καλή ιδέα λέω.Πόσο?150 ευρώ λέει.100 λέω εγώ.Εντάξει λέει η γκόμενα.
Πρέπει όμως να σκεφτώ λέω.Μετάσ κέφτομαι δε γαμιέται ένα σωρό χύμα γκόμενες έχει εδώ θα βρω κάποια για σπονσοριλίκια θα τη φέρω αύριο διαμέρισμα.
Κάπως έτσι πάει.Εχει τρελό ανταγωνισμό από σεμιπρος,επαγγελματίες,σπονσορέτς και ελευθέρας βοσκής,βιζυιτούδες κτλ όλες κινούνται στους ίδιους χώρους και απλά διαλέγεις τι σου αρέσει.

Ευτυχώς που δεν ρώτησες και πόσο θα σου κόστιζε μαζί με το πήδημα... :grin:
Πάντως έπρεπε να πας. Τέτοια ευκαιρία δεν χάνεται, με παζάρι από 150 στα 100 ευρώ το μασάζ... :rolleyes:  :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.129
Πόντοι
2.356
Χαχα :grin:

μα και Μολδαβια ακομα που ειναι μια σταλια χωρα το ιδιο ισχυει ,απλα Ουκρανια υπαρχει φυσικα τεραστια ποσοτητα , αυτη ειναι η μονη διαφορα(σημαντικη βεβαια).

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.129
Πόντοι
2.356
Και η λευκορωσιδα αυτο εκανε λιγο πολυ , κοιτουσε εντονα χαμογελουσε και ζητησε στο τελος 150 που της τα εκανα 100 ... για γαμησι εννοειται.
Παντου ετσι γινεται ειδικα στην πρωην Σοβιετια ,δεν ειναι ουκρανικο προνομιο αυτο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ευτυχώς που δεν ρώτησες και πόσο θα σου κόστιζε μαζί με το πήδημα... :grin:
Πάντως έπρεπε να πας. Τέτοια ευκαιρία δεν χάνεται, με παζάρι από 150 στα 100 ευρώ το μασάζ... :rolleyes:  :grin:

Λένε μασάζ αλλά εννοούν σεξ.Μασάζ λένε για ξεκάρφωμα.Αφού σου πιάνουν τον πούτσο.Επαγγελματίες τα κάνουν αυτά στο μαγαζί.Πληρώνεις και 15 ευρώ στη σεκιούριτυ για comission για να γαμήσεις τη γκόμενα.
Τα έχουμε αναλύσει πολλές φορές.Το 20-30% από τις γκόμενες στο Carribean είναι επαγγελματίες.Μερικοί μαλάκες Αραβότουρκοι τις καλούνε κιόλας στα τραπέζια,πιάνουν κουβέντα και τις κερνάνε.
Μετά όταν ακούνε τιμή,οι γκόμενες την κάνουνε και πιάνουν κουβέντα με άλλους.Γενικά πολλή παρακμή να κάθονται να ασχολούνται τόσοι πολλοί με πούτες αλλά έτσι είναι Δύση,αραβικό,τουρκικό κόσμο.
Το Σάββατο κάποια στιγμή είχε αναλογία 10 ψωλαραίους για κάθε γκόμενα περίπου.Πολλοί νεαροί,γυμνασμένοι,με λεφτά,να έχουν πληρώσει για τραπέζι κτλ.Και να κάθονται να ασχολούνται με πουτάνες,οι κανονικές γκόμενες γίνονταν αναάρπαστες σε dt.Συνήθως βάζουν κάποιον και τις καλεί στο τραπέζι και είναι πολύ επίμονοι δεν τις αφήνουνε.Αυτό είναι το τουρκοαραβικό σύστημα,πιάνουν όλοι μαζί ένα τραπέζι και μετά βάζουν κάποιον εμφανίσιμο να πάει να μιλάει στις γκόμενες και να προσπαθεί να τις φέρει στο τραπέζσι όπου ο καθένας πιάνει από μία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το δικό μου σύστημα καμακιού είναι Balkan power.
-Πιστεύεις οτι το Carribean είναι το καλύτερο κλαμπ στο Κίεβο?
-Οχι.
-Ερχεσαι συχνά εδώ?
-Οχι.
-Είσαι από το Κίεβο?Πολύ ωραία πόλη.
-Ναι.Εσύ από πού είσαι?
-Είμαι Ελληνας αλλά μένω Γερμανία.
-Πολύ ωραία χώρα.Πόσο θα μείνεις Κίεβο?
-Μια βδομάδα.Θες να πιεις κάτι?
-Ναι,θέλω ένα μοχίτο.
-Σου αρέσουν τα δώρα?
-Τα δώρα μου αρέσουν πάρα πολύ.
-Πολύ ωραία.Μπορούμε να πάμε αύριο Γκούλιβερ να σου πάρω δώρο.
-Ναι.Τι δώρο θες να μου κάνεις?
-Μπορούμε να πάρουμε φόρεμα αν θες.
-Θέλω.
-Θαυμάσια.Πάμε στο τραπέζι να σου φέρω το ποτό.
Κάπως έτσι χοντρικά είναι το καμάκι Ουκρανία στα κλαμπς.Αν είναι δύο οι γκόμενες πρέπει να κεράσεις και τις δύο.
Μετά περνάς στο ψητό βέβαια πρέπει να φιλήσεις και να χουφτώσεις τη γκόμενα την ίδια νύχτα αλλά θα γαμήσεις την επόμενη μέρα με δωράκι.
Την ίδια νύχτα σπάνια γαμάς τις ελευθέρας βοσκής,σπονσορέτς.Δεν είναι χώρα για ONs(one night stands) όπως η Πολωνία,οι γκόμενες είναι σοβαρές.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά αυτό με το άρπαγμα της πούτσας είναι μια υποχθόνια στρατηγική των Ουκρανέζων που δεν έχω δει αλλού.Οπως εσύ αρέσκεσαι να πιάνεις κωλαράκια,μπουτάκια,να χουφτώνεις βυζάκια κτλ,έτσι και αυτές ξαφνικά αρχίζουν να σου χαιδεύουν τον πούτσο πάνω από το παντελόνι δημοσίως και έρχεσαι σε πρωτόγνωρα δύσκολη θέση.
Μιλάμε και κανονικές γκόμενες το κάνουν μερικές φορές σαν αποχαιρετισμό για να τις θυμάσαι ευνοικά ή για να σε καυλώσουν γρήγορα και να τις γαμήσεις.
Γενικά πάντως με το μασάζ αυτό των δαχτύλων δεν αντέχεις για πολύ και ψάχνεις για λύση.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
απο αυτο το νημα καταλαβαινει κανεις γιατι οι γυναικες στον καπιταλιστικο κοσμο αποτελουν την πεμπτη φαλαγγα για την δυση και το οχημα επικρατησης του ισλαμ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
απο αυτο το νημα καταλαβαινει κανεις γιατι οι γυναικες στον καπιταλιστικο κοσμο αποτελουν την πεμπτη φαλαγγα για την δυση και το οχημα επικρατησης του ισλαμ

Επίσης ο διάβολος εχει συχνά τη μορφή γυναίκας ή γάτας.

Επισκέπτης
k8z4X3.jpg

Μας αρρωστησες με το διχτυωτο!  :cum:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Αρκετα χρονια πριν μολις τελειωσα τις σπουδες μου αποφασισαμε μια τρελλοπαρεα 3 ατομων να κανουμε ενα ταξιδι στην Λατινικη Αμερικη διαρκειας ενος μηνος. Σχεδιασαμε να παμε Βραζιλια/περιοχη του Αμαζονιου, Περου, και Βενεζουελα. Φυσικα το μπατζετ ητανε πολυ περιορισμενο, αλλα ναναι καλα η γιαγια και μια θεια που με ενισχυσανε καπως. Για να βγει λοιπον ο μηνας μεναμε σε χοστελ, μετακινουμαστε με λεοφορεια, τρωγαμε στο δρομο, κλπ κλπ κλπ...
Προς το τελος της εκδρομης βρεθηκαμε στο νησι Μαργαριτα της Βενεζουελας, Ελ Γουαμάτσε νομιζω λεγανε την κωμοπολη, και πηγαμε σε ενα κλαμπακι που ειδαμε στο δρομο ονοματι Μεντιτερανεο. Εκει μεσα μειναμε καγκελο απο τα μουνια που ειδαμε. Εξωτικες καλλονες, απειρου κάλλους. Μετα απο 2-3 μπυρες ξεθαρεψαμε και αρχισαμε το καμακι, διαπιστωνοντας οτι εν μερη ανταποκρινοταν οι κοπελιες, χωρις βεβαια καποια απο αυτες να μας πλησιασει. Καποια στιγμη ρωτησα το γκαρσονι (σε μια γλωσσα που ειχα ανακατεψει Αγγλικα, οσα Γαλλικα θυμομουν απο το σχολειο, και οσα σπανιολικα ειχα προλαβει να μαθω στο Περου και στην Βενεζουελα) για το τι συμβαινει με τις γκομενες. Την απαντηση ακομα την θυμαμαι... "Τοδος πουτας".  Τι ητανε να το πει !!!! Σε 3 λεπτα ητανε στο τραπεζι μας οι 3 που γουσταραμε εξ αρχης, αλλα αυτο που δεν τολμουσα να πιστεψω ηταν το ποσον που ζηταγανε για μια ωρα στα δωματια που υπηρχαν απο πανω απο το κλαμπ, μεχρι σημειου να λεω οτι ητανε παγιδα... 8 δολλαρια την ωρα... και 20 νυχτια...
Και ομως ετσι ητανε. Δεν υπηρχε καμια παγιδα....
Τι πρεπει να λεω τωρα; Οτι εκανα καμακι; Εεεε;
Ασε μας ρε Καυμενε λοιπον που αντι μυαλο εχεις πιτουρα στο κεφαλι και βαφτιζεις την διαπραγματευση με την πουτανα ...καμακι.

Επισκέπτης
Ενα χερι ηταν πανω σε ενα διχτυωτο. Εγω αυτο ξερω.  :cum:

Επισκέπτης
Και πολυ ωραια street photography. Ο ανθρωπος ειναι καλλιτεχνης. Λιγη ενθαρρυνση θελει.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Οπότε οι Γερμανοί ενώ είναι ωραίοι,ευκατάστατοι είναι δυστυχείς οι καημένοι,έχουν αυτά τα βόδια δίπλα τους,τις τελείως αντιαισθητικές άβαφες χοντρές,με τα τζιν,τα καλτσάκια και τα σπορτέξ.

Η πιο ωραία γυναίκα της ζωής μου, ήταν σχεδόν γερμανίδα. Γερμανόφωνη τέλος πάντων .
Είχε καταγωγή απο Αλσατία, παπούδες, αλλά έφυγαν μετά τον πόλεμο και πήγαν στην αυστρία , στο τυρόλο .
Ήταν απλά ένα θεϊκό πλάσμα. Ένα όνειρο .

Μαλακία που δεν παντρεύτηκα τότε.
Μπορεί να είχα γίνει ... συντηρητικός !!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καράμουνο Ουκρανή με πιτσιρικά.Από μπροστά ήταν εντυπωσιακή.

8N5mJU.jpg

Ψηλή θεόμουνο με μαύρο σε εκδήλωση.

6X3yiO.jpg

Πριν προλάβω να χωθώ ήρθαν κάτι παπάρες Ισπανοί και ζήταγαν ενημέρωση.

Μεχμέτης με γκόμενα.Φόραγε ντεκολτέ και είχε φοβερές βυζάρες.

gRDWLL.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom