Νοοτροπία Δυτικής:
Αντρας και γυναίκα είναι ίσοι σε όλα.Πρέπει να είμαι οικονομικά ανεξάρτητη να βγάζω όσα και ο άντρας.Να μην εξαρτώμαι οικονομικά όταν θέλω να αγοράσω κάτι.Να μπορώ να κάνω καριέρα,να βγάλω λεφτά,το κράτος να με υποστηρίξει όταν κάνω οικογένεια κτλ.
Εχω δικαίωμα να τρώω ό,τι θέλω χωρίς να φοβάμαι για τη σιλουέτα,να λέω τη γνώμη μου ανοιχτά κτλ.Εχω δικαίωμα σε σύντροφο,ισότητα σε όλα να μη με βλέπει υποδεέστερη κτλ.
Νοοτροπία Σλάβας:
Αντρας και γυναίκα δεν είναι ίσοι.Οι άντρες έχουν μεγάλη φυσική αντοχή,είναι γουρούνια,σκληροί,ανθεκτικοί,αναίσθητοι,βίαιοι,αποτελεσματικοί,λογικοί,managers με μυαλό για δουλειά και μπορούν να δουλεύουν πολύ χωρίς να καταλάβουν τίποτα,η γυναίκα είναι ευαίσθητη,λεπτεπίλεπτη,συναισθηματική,αδύναμη,επηρρεάζεται από ορμόνες,κουράζεται εύκολα δεν μπορεί να βγάλει σοβαρή δουλειά ούτε να διευθύνει επιχείρηση χωρίς να χρεοκωπήσει.
Για να περάσει μια γυναίκα καλά,πρέπει να βρει έναν αξιόλογο άντρα που να παρέχει ανέσεις.Αλλά για να είναι αρεστή πρέπει να είναι εμφανίσιμη,λεπτή,να προσέχει τι τρώει,να γυμνάζεται,να βάζει σωστά μέικ απ,να είναι τέλεια,καλοντυμένη με γούστο ώστε ο άντρας να γουστάρει και να επιθυμεί να τα δώσει όλα.Τότε και μόνο τότε είναι ευτυχισμένη μια γυναίκα.Αλλιώς είναι στη μίρλα και τη δυστυχία.
Οι Δυτικές είναι βλαμένες εκ φύσεως ιδίως οι Γερμανίδες.Ενώ έχουν καλοσχηματισμένα σώματα,ωραία πρόσωπα γενετικά,δε βάφονται,δεν περιποιούνται,δε φοράνε τακούνια ή όμορφα ρούχα,μιλάνε με βαριές φωνές και πρήζουν τα αρχίδια των αντρών.Οπότε οι Γερμανοί ενώ είναι ωραίοι,ευκατάστατοι είναι δυστυχείς οι καημένοι,έχουν αυτά τα βόδια δίπλα τους,τις τελείως αντιαισθητικές άβαφες χοντρές,με τα τζιν,τα καλτσάκια και τα σπορτέξ.
Ψάχνουν οι άνθρωποι να βρουν αυθεντική γυναίκα θηλυκή,να της παρέχουν και να μην γκρινιάζει συνέχεια.
Σλαβικές χώρες οι περισσότεροι άντρες είναι άθλιοι.Εντάξει κάποιοι έχουν χοντρά λεφτά και παρέχουν αλλά οι περισσότεροι είναι μπάζοι,βρωμύλοι,άφραγκοι,χωριάτες,βίαιοι,αλκοολικοί,βάρβαροι δεν είναι για high class γυναίκες όπως οι Σλάβες επιπέδου.
Για αυτό όλοι οι άντρες από όλο τον κόσμο έρχονται Ουκρανία,Ρωσία,Πολωνία κτλ αφού οι γυναίκες μας είναι πολύ ανώτερες από τους τοπικούς άντρες,όλοι μας θαυμάζουν και θέλουν κοπέλες Σλάβες.
Για να λέμε την αλήθεια οι κορυφαίες γκόμενες είναι οι Ουκρανές ακόμα και Ρώσοι έρχονται Ουκρανία αφού έχουν απογοητευτεί από τις Ρωσίδες και τις απαιτήσεις τους στον ουρανό.
Αυτό είναι πώς βλέπουν το σκηνικό οι Ουκρανές.Ρωσίδες,Τσέχες και Πολωνέζες βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά,από τη δικιά τους άποψη.