Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Μηπως το μοδιστρα παραπεμπει στο ελληνικο ρητο «σκισε με να αλλαξω μοδιστρα»;
ελα..
Μην το κανουμε κ σηριαλ..
Ετσι κ αλλοιως για πλακα τις εβαλα,κατεβασμενες απο το νετ ειναι..
ΥΓ αμα ηταν δικες μου θα φοραγε το δικο μου ατθις το χυσοδοχειο γιατι εγω ακολουθω κατα γραμμα τον δασκαλο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Я шиюха---> Είμαι μοδίστρα

Пелотка---Σφαγείο

Οφείλω να ομολογήσω την ποιητική έκφραση της παραπάνω κυρίας! :hi: Αν υπάρχει κάποια αλληγορία στα ...κείμενά της μπορόυν να μας πουν οι ρωσόφωνοι του νήματος!

оттраханая бладина = όχι "λευκή" αλλά εννοεί την παραδουλεμένη, την ξεσκίστρω κλπ...

Я шлюха γράφει και όχι "шиюха". Αυτή η λέξη δεν σημαίνει "μοδίστρα"
αλλά είναι έκφραση υποτιμητική για τη γυναίκα, σαν να λέμε "καργιόλα", "ξεφτυλισμένη", "ψώλα" κλπ.

Пелотка δεν σημαίνει "σφαγείο" αλλά είναι έκφραση για το γυναικείο αιδοίο.
Προέρχεται κανονικά από τη λέξη "пилотка" και αντιστοιχεί στη δική μας λέξη "δίκοχο"
(για το στρατιωτικό καπέλο), επειδή το αιδοίο θυμίζει με τα εσωτερικά και εξωτερικά του
χείλη το εν λόγω καπέλο. Κυριολεκτικά, "μουνί καπέλο" δηλαδή.... :grin: :grin: :grin:

URL]]  

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Διόρθωση: блядина και όχι бладина.
Στη ρωσική αργκώ, τονίζει τη λέξη "блядь" και αντιστοιχεί στο γνωστό αγγλικό "slut".
Κοινώς, "καραπουτάνα" στα καθ' ημάς.  :woldman:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
оттраханая бладина = όχι "λευκή" αλλά εννοεί την παραδουλεμένη, την ξεσκίστρω κλπ...

Я шлюха γράφει και όχι "шиюха". Αυτή η λέξη δεν σημαίνει "μοδίστρα"
αλλά είναι έκφραση υποτιμητική για τη γυναίκα, σαν να λέμε "καργιόλα", "ξεφτυλισμένη", "ψώλα" κλπ.

Пелотка δεν σημαίνει "σφαγείο" αλλά είναι έκφραση για το γυναικείο αιδοίο.
Προέρχεται κανονικά από τη λέξη "пилотка" και αντιστοιχεί στη δική μας λέξη "δίκοχο"
(για το στρατιωτικό καπέλο), επειδή το αιδοίο θυμίζει με τα εσωτερικά και εξωτερικά του
χείλη το εν λόγω καπέλο. Κυριολεκτικά, "μουνί καπέλο" δηλαδή.... :grin: :grin: :grin:

https://[URL unfurl="true"]www.aggeliorama.gr/oc-content/uploads/597/109144.jpg[/img[/URL]]  
[/quote]Ευχαριστούμε για τις διορθώσεις και τις αναλύσεις! :hi:
Έχω την εντύπωση πως η γνώμη που έχουμε σχηματίσει για την εν λόγω κυρία δεν έχει μεταβληθεί μετά τις παραπάνω διορθώσεις! ;)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ευχαριστούμε για τις διορθώσεις και τις αναλύσεις! :hi:
Έχω την εντύπωση πως η γνώμη που έχουμε σχηματίσει για την εν λόγω κυρία δεν έχει μεταβληθεί μετά τις παραπάνω διορθώσεις! ;)

Δεν βαριέσαι, κουβέντα απλώς να γίνεται και η γή να γυρίζει... :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656
Ενα ευχαριστώ δημοσιο στιν φιλτατο ποποφ  για τα ινφο της παραλιακης βουλγαριας  :hi:
Μπλαγκονταρια κολεγκα  :respect:
Νεσεμπαρ με διαφορα απ ολα ψηφιζω

• Like
Αντιδράσεις: popov

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Νεσεμπαρ με διαφορα απ ολα ψηφιζω
σιγά ρε τυπε.. και δε πας στον πλαταμωνα καλυτερα..είσαι και συ της πγιότητας...άμα δεν έχετε πυραύλους που πάτε.. καλά σας κράζει ο k..Βάρνα πόλη αυστηρά...terrace και άνω..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656
σιγά ρε τυπε.. και δε πας στον πλαταμωνα καλυτερα..είσαι και συ της πγιότητας...άμα δεν έχετε πυραύλους που πάτε.. καλά σας κράζει ο k..Βάρνα πόλη αυστηρά...terrace και άνω..
τι σχεση εχει ο πλαταμωνας με κατι γυφτους που παιζουνε ρακετες
με το νεσεμπαρ πουναι μνημειο ουνεσκο? Με εικοσι και βυζαντινα κτισματα κ θεατρο?
Μην πετατε πυραυλους μαλακιας τυπε
Μεινε συντονισμενος με γιωτα15 κμαν καλυτερα κι ασε τα λοιπα για γνωστες τυπου ποποφ

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
τι σχεση εχει ο πλαταμωνας με το νεσεμπαρ πουναι μνημειο ουνεσκο??
Μην πετατε πυραυλους μαλακιας τυπε
Μεινε συντονισμενος με γιωτα15 κμαν καλυτερα κι ασε τα λοιπα για γνωστες τυπου ποποφ
μουνεσκο είναι τυπε?όχι,οπότε δεν μας ενδιαφερει

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656
μουνεσκο είναι τυπε?όχι,οπότε δεν μας ενδιαφερει
δεν εγραψα για να προτρεψω τους χρεοκοπημενους συνελληνες να πανε...
Απορω γιατι υπαρχουν ακομα τα ανατ θρεντ σε ελληνικο πορνοσαιτ με θεματα οοως αν ειναι πολλα τα ..εικοσι ευρω στους οικους..
..τεσπα
Να ευχαριστησω τον ποποφ για τις ακριβείς πληροφοριες ητανε το ποστ

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
δεν εγραψα για να προτρεψω τους χρεοκοπημενους συνελληνες να πανε...
Απορω γιατι υπαρχουν ακομα τα ανατ θρεντ σε ελληνικο πορνοσαιτ με θεματα οοως αν ειναι πολλα τα ..εικοσι ευρω στους οικους..
..τεσπα
Να ευχαριστησω τον ποποφ για τις ακριβείς πληροφοριες ητανε το ποστ
τα θρεντ πρέπει να υπάρχουν όχι μόνο για τους Έλληνες που είναι εντός αλλά κυρίως για τους εκτός που διαπρέπουν όπως o k o οποίος έχει ακόμα πολύ χρήμα και το χώνει άσχετα άμα του την πέφτουν διάφοροι μπατίρηδες ζηλιάρηδες

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ευχαριστούμε για τις διορθώσεις και τις αναλύσεις! :hi:
Tο μοδίστρα δεν το έγραψες γιά πλάκα? :2funny:εγω νομιζα ότι την μετάφραση αυτή την έγραψες γιά πλάκα :2funny:
  Η δε λέξη Блядь μέχρι το 18ο αιώνα ήταν λέξη που χρησημοποιούνταν στα βιβλία και ήταν αρσενικού γέννους είχε την έννοια του χάζου άνδρα που γύριζε και αλήτευε!Προέρχετε δε από το Ελληνικό Βλαξ!Μετά το 19ο αιώνα άρχισε να χρησημοποιείτε γιά της γυναίκες.Τώρα δεν την χρησημοποιούνε πιά γιά την γυναίκες αλλά σαν λέξη παράσιτο όπως π.χ. λέμε εμείς Γαμώτο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656
Προ δεκαετίας περιπου ισως κ πιο πολυ
που ημουν ντανιετσκ το μπλιατ το ακιυγα καθε λιγο με την εννοια  που λεει ο πορνομιτσος
Του γαμωτο
Καθε δυσκολια και αναποδια οεταγαν κι ενα μπλιατ οι ρωσσοι τοτε

Vasiki putsa

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2017
Like
8
Πόντοι
0
Παιδια δεκεμβρη κατεβαινω κιεβο.. ολα ενταξει εκει πανω η αλλαξε κατι απο το γενναρη;

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Μπορεί να μην είναι κονδός ή δυσλεκτικός ο τύπος,μην τον στέλνεις κατευθείαν στα κοράκια
το ξερω το παιδι.μαλιστα τυχαια τον γνωρισα!πριν 2 χρονια.
οταν του ειπα μερικα για κιεβο επιδει δεν ειχε παει ξανα ξερεις τι μου απαντησε?
μηπως εισαι ο ουκχαρης που γραφει σε ενα σαιτ?απαντησα ναι και ο μικρος χαρηκε που με γνωρισε
απο κοντα εντελως τυχαια!προχτες ενας τυπος στην λευκωσια μιλουσαμε για πραγα με ενα φιλο του.
μετα ειπα εγω τι παιζει εδω και 20 χρονια ουκρανια και με αμφισβητουσαν 2 πενηνταριδες
που δεν πηγαν ποτε εκει.μαλιστα ο ενας ηθελε να του μιλησω ρωσικα γιατι ξερει ελεγε
για να πιστει οτι μιλαω ρωσικα και λεω αληθεια.θυμωσε που δεν μιλουσα και λεει εισαι ψευτης και
μας δουλευεις ρε απατεωνα χαχαχαχ.επεμενε 100 ευρο ολες περνουν κιεβ και του απαντησα ακομα και
αυτες που εχουν θεσεις σε ετεριες τα περνουν και τι παιζει γιατι κοιματε αυτος.
ειπε φυγε ρε ψευτη απατεωνα μην σε δειρω.θυμωσα του ειπα μην απειλας αν δεν με ξερεις.λυπηθηκα να
τον δειρω γιατι εχει προπλημα με το ποδι του και διπλα μας ηταν αστυνομικοι απο το οδοφραγμα λυδρας.
ολοι με ξερουν δεν μπορω να κτυπαω και δεν ηταν σωστο,αφου δεν με ξερει του την χαρισα.
του λεω ρε χαζε μονιμα ζουσε μεχρι 2008 εκει η οικογενεια μου και 2 θειοι μου εκει ειναι.
ημουνα μονιμα μεχρι πριν 4 χρονια καθε μηνα 10-14 μερες πηγαινα!
βγαζω το κινητο και δειχνω στον φιλο του δες που ημουνα πριν ενα μηνα,δες φωτο ολο τον χρονο
και δες τα επομενα μου εισιτηρια.οχτωβριο και δεκεβριο εκει θα ειμαι.φεβρουαριο εκει θα ειμαι.
και απο εκει παω και τυφλιδα η αλλες χωρες.επιδει με βλεπει τωρα που βολταρω αυγουστο καθε μερα λευκωσια με ειπε ψευτη οτι ξερω απο ουκρανια ενω δεν πηγε ποτε αυτος.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
διαβαζα τελευταια τον πακιστανο roosh γιατι απο εκει που γραφουν πολλα αγαθα παιδακια
βγαζεις αληθειες και οχι απο τους διαφωρους ελληνες εδω που κανεις δεν πιστευει κυπρο.
ελεγαν τα παιδεια στον πακιστανο 2018-2019 οτι στο τιντερ κιεβο ειχαν ματσαρησματα απο βιζιτεσ,σκαμερσ
και ραντεβουδακια που ολες ερχωνταν στο ρεστοραν με φιλη!κανεις δεν ειχε αποτελεσμα.
αλλοι τα εριχναν στον λιγο χρονο και ραντεβου απειροι και αλλοι πιο εξυπνοι καταλαβαν δεν πιανωντε.
αντιθετα διαβαζα για κωνσταντινουπολη ειχαν αρκετη επυτυχια και πολλα ματσαρησματα.
ολοι εγραφαν ειχαν περισοτερη ανταποκριση και ραντεβου στην τουρκια παρα στο κιεβο.
ο δασκαλος τωρα ειναι κιεβο και δεκεβριο θα ειναι πραγα.
επιμενει οτι στην πραγα δεκα φωρες σου μιλανε πιο πολυ απο οτι κιεβο και επιμενει αν παω
στην αθηνα και μεινω σε διαμερισμα μια εβδομαδα θα κανω θραυση με τις ελληνιδες εκει.
βαιβαια ο δασκαλος με γνωριζει και με ειδε αρκετες φωρες δεν εχει αμφιβολια για μενα καμια
ασχετα αν ειμαι κοντος συμφωνα με τον βαλκανιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom