μεπανω απο 30 αν ασχολειται για να πληρωνει κιεβο σημαινει οτι ειναι ενασ ακομα τελειως μλκας ..
43 λεει ...
και να πληρωνει
την γρια κοτα
ελεοσ ρεεεε πιρφοροι
μαμπα που δουλευει μονοκιεβο εχει απειρεσ καλεσ μικρες με 60-150 την ωρα
οι ηλικιες που λες ειναι οι χιλιαδες η και εκατομυριο που δουλεψαν σε κυπρο σε κολαδικα.
αυτες ειναι πιο πουτανες και αυτες που διδαξαν την νεα γενια.επιδει τυχανει να ξερω γυναικες
αυτης της ηλικιας που δουλεψαν σε κολαδικα εδω πριν 20 χρονια.αυτες συνεχιζουν με ξενους αλλα
ακομα και σε μενα δεν ζητανε 1000 γριβνα τιμες ουκρανιας αλλα ζητανε 100-150 ευρο!
ναι σιγα μην στο δωσουν τζαμπα αυτες.η μια 42 που ξερω απο χερσον συνεχεια κυπρο και τουρκια ειναι.
αν της πω να δωσω 1000 γριβνα που ειναι σαν 100 ευρο με το παλιο ρειτ θα γελασει.
η πουτανιτσα η κορη της που ειναι οχταρι αν την δεις εχει τον νεαρο γκομενο αλλα παει και με την μανα τουρκια σε κλαμπ!η κορη φοιτητρια ηταν πριν 3 χρονια που την ειδα 15 τοτε.
η μανα εχει και γκομενους νεαρους 20-21 ετων!οπως ελεγε ο δασκαλος θελουν τους νεαρους.
αλλα με ξενους σε κανενα δεν δινουν τζαμπα αυτες.
εχεις δικαιο οι εχει μικρες στο μαμπα αλλα κατο απο 100 ευρο δεν βρισκεις κατι να αξιζει.
αλλοσ φιλος 50-52 που ειναι πανω απο 10 χρονια σε τραπεζα κιεβ και μιλα απταιστα ρωσικα
χτες με ρωτησε αν πηγα ποτε καριμπιαν!απαντησα οχι και οτι δεκεβριο θα παω κιεβ μετα απο 7 χρονια.
3-13 οχτωβριου θα ειμαι οδυσσο αλλα αδικα παω αφου χαλασε η δουλεια που ειχα και 5-13 θα ειμαι κιεβ
αν δεν αλλαξει το προγραμα μου λογο ποδοσφαιρου.