Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656
Ο μιτσος δεν του κανει κουκου αποχωρησε
Ο κμαν σε ενα χρονο παλι που θα ξαναβρει λεφτα να ξαναπαει κιεβ
Μειναμε με φον πορδεν μονο  :walkingpenis:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
kman ο σαλονικιος με πηρε χτες απο οδυσσο και μετα ζατοκα.
ειναι με γκομενα 18 χρονη πολυ συμπαθιτικη,δεν ξερω ουτε ρωτησα απο τι σαιτ.
καμια σχεση με της καραπουτανες των 300 γριβνα που μας βαζεις.
πηρα μετα τον θειο και του ειπα δεν ξαναπατω οδυσσο καλοκαιρι θα ειμαι κιεβ.
του ειπα ο φιλος σου ο σαλονικιος με πηρε με μουναρα μικρουλα.
μου απαντησε αφου εσυ δεν θελεις πουτανες να κυκλοφωρας αυτος απο καπου ψωνισε.
για αυτο μην παραπονιεσε αν θες να αλλαξεις περιβαλον τραβα κιεβο.
θα δοκιμασω να βρω πτηση αυγουστο για κιεβ αν τα καταφερω.φυσικα χρισατικ μερα δεν θα πατησω.
υπαρχουν πολλα μερη το καλοκαιρη για βολτα χαλαρα μακρια απο αρπακτικα και σκαμερσ.

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
χάσαμε τον βλάκα;
τι εγινε; τον πιάσαν αιχμαλωτο οι τούρκοι;;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656
οδηγαει κ επαγγελματικο φορτηγακι,τρελος γκομενος λεμε  :2funny: :2funny: :2funny:
και μπετονιερα με ζαντες αλουμινιου
Κωστακη εβαλες υγραεριο στο μερσεντες του 90 με τα βουλγαρικα νουμερα;
Η ακομα μαζευεις την προκαταβολη τα 300ε ;;;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656
ενημερωση απο λβιβ
ΑΚΥΡΟ
δεν παιζει τιποτα σε ολα τα επιπεδα
σαν κισιναου κ χειροτερα φαση
μην πατησετε καθολου  :walkingpenis:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ενημερωση απο λβιβ
ΑΚΥΡΟ
δεν παιζει τιποτα σε ολα τα επιπεδα
σαν κισιναου κ χειροτερα φαση
μην πατησετε καθολου  :walkingpenis:
εσυ πηγεσ προσωπικα η εμαθες απο τριτουσ?δεκεβριο που πηγα χαρκοβ σας διαψευσα ολους με
οσα γραφατε για φοιτητριες πουτανες και τετεια.ειδα μια συχρονη αναιπτηγμενη πολη με πολλα μαχαζια
και κοσμο να ζει καλυτερα απο κιεβο και οδυσσο..
αλλο οι διηγησεις σας απο τα χιλιομετρα που λεγατε και αλλο η συχρονη πραγματικοτητα.
πες μας πηγα και ειδα αυτο ο ιδιος και οχι απλα οτι ειναι ακυρο επιδει στο ειπανε.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
απο την αρχη της χρονιας 2021 θα μπορουμε να παμε ρωσια με βιζα ονλιν.
αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν θα καταργηθει η μαλακια με βιζα ινβιτεσιον.
αν δεν καταργηθει αυτο να πρεπει να το κανονισω μονος δεν με βολευει ουτε η βιζα ονλιν.
για μενα η προσκληση πως περνω ειναι το κυριοτερο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
βρεθηκα με φιλο που δουλευει 6 χρονια κιεβο σε πολυεθνικη ηλικιας 50-55.
μου ειπε παιζει μεσο μαμπα εκει και μιλα τωρα με 6 ηλικιας 30-43.
φυσικα μου λεει για λεφτα αυτες μου ζητανε και οχι για τα ματια μου ειπε ο φιλος.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656
εσυ πηγεσ προσωπικα η εμαθες απο τριτουσ?δεκεβριο που πηγα χαρκοβ σας διαψευσα ολους με
οσα γραφατε για φοιτητριες πουτανες και τετεια.ειδα μια συχρονη αναιπτηγμενη πολη με πολλα μαχαζια
και κοσμο να ζει καλυτερα απο κιεβο και οδυσσο..
αλλο οι διηγησεις σας απο τα χιλιομετρα που λεγατε και αλλο η συχρονη πραγματικοτητα.
πες μας πηγα και ειδα αυτο ο ιδιος και οχι απλα οτι ειναι ακυρο επιδει στο ειπανε.
ο ιδιος παντα
κι οταν λεω εγω οτι ειναι οφφ σημαινει οτι ειναι οφφ για το 90%
μενει ενα 10% νεοι κατω των 30-35
υψοσ ανω του 1.85
με 100-200 ευρα  την μερα διαθεσιμα
κ γνωσεις καποιων ρωσσικων βασικων για συνεννοηση
αυτοι θα εφερναν καποιο αποτελεσμα καλο ωσ πολυ καλο
το μισο απ οτι θαχαν στην Ελλαδα δηλαδη

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656
βρεθηκα με φιλο που δουλευει 6 χρονια κιεβο σε πολυεθνικη ηλικιας 50-55.
μου ειπε παιζει μεσο μαμπα εκει και μιλα τωρα με 6 ηλικιας 30-43.
φυσικα μου λεει για λεφτα αυτες μου ζητανε και οχι για τα ματια μου ειπε ο φιλος.
μεπανω απο 30 αν ασχολειται για να πληρωνει κιεβο σημαινει οτι ειναι ενασ ακομα τελειως μλκας ..  :walkingpenis:
43 λεει ... :helpplea: και να πληρωνει
την γρια κοτα  :helpplea:
ελεοσ ρεεεε πιρφοροι

μαμπα που δουλευει μονοκιεβο εχει απειρεσ καλεσ μικρες με 60-150 την ωρα  :tits2:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μεπανω απο 30 αν ασχολειται για να πληρωνει κιεβο σημαινει οτι ειναι ενασ ακομα τελειως μλκας ..  :walkingpenis:
43 λεει ... :helpplea: και να πληρωνει
την γρια κοτα  :helpplea:
ελεοσ ρεεεε πιρφοροι

μαμπα που δουλευει μονοκιεβο εχει απειρεσ καλεσ μικρες με 60-150 την ωρα  :tits2:
οι ηλικιες που λες ειναι οι χιλιαδες η και εκατομυριο που δουλεψαν σε κυπρο σε κολαδικα.
αυτες ειναι πιο πουτανες και αυτες που διδαξαν την νεα γενια.επιδει τυχανει να ξερω γυναικες
αυτης της ηλικιας που δουλεψαν σε κολαδικα εδω πριν 20 χρονια.αυτες συνεχιζουν με ξενους αλλα
ακομα και σε μενα δεν ζητανε 1000 γριβνα τιμες ουκρανιας αλλα ζητανε 100-150 ευρο!
ναι σιγα μην στο δωσουν τζαμπα αυτες.η μια 42 που ξερω απο χερσον συνεχεια κυπρο και τουρκια ειναι.
αν της πω να δωσω 1000 γριβνα που ειναι σαν 100 ευρο με το παλιο ρειτ θα γελασει.
η πουτανιτσα η κορη της που ειναι οχταρι αν την δεις εχει τον νεαρο γκομενο αλλα παει και με την μανα τουρκια σε κλαμπ!η κορη φοιτητρια ηταν πριν 3 χρονια που την ειδα 15 τοτε.
η μανα εχει και γκομενους νεαρους 20-21 ετων!οπως ελεγε ο δασκαλος θελουν τους νεαρους.
αλλα με ξενους σε κανενα δεν δινουν τζαμπα αυτες.
εχεις δικαιο οι εχει μικρες στο μαμπα αλλα κατο απο 100 ευρο δεν βρισκεις κατι να αξιζει.
αλλοσ φιλος 50-52 που ειναι πανω απο 10 χρονια σε τραπεζα κιεβ και μιλα απταιστα ρωσικα
χτες με ρωτησε αν πηγα ποτε καριμπιαν!απαντησα οχι και οτι δεκεβριο θα παω κιεβ μετα απο 7 χρονια.
3-13 οχτωβριου θα ειμαι οδυσσο αλλα αδικα παω αφου χαλασε η δουλεια που ειχα και 5-13 θα ειμαι κιεβ
αν δεν αλλαξει το προγραμα μου λογο ποδοσφαιρου.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Μια μικρή παρέμβαση Και θα τα πούμε αναλυτικά προς το τέλος της σεζόν! Φέτος γενικά πάει καλά το καμάκι!
Χτες όμως είχαμε ένα ατυχές περιστατικό με δύο Ουκρανίδες από Κίεβο! Μετά από live καμάκι 2 μέρες πριν κανονίζουμε να πάμε παραλία με το ντουέτο και εγώ με ένα φίλο! Τους πληρώνουμε ξαπλώστρα και ένα κοκτέιλ και αρνούνται το χούφτωμα! Τότε τις γυρνάμε πίσω! Προσπάθησα μήπως βγουν το τελευταίο βραδι αλλά πάλι τίποτα! Στο ενδιάμεσο μου είπε πως δούλευε σε μια νορβηγική εταιρία και σνόμπαρε τα 1000€ που είπα πως δίνω περίπου στους εργαζόμενούς μου! Επίσης μόνη της μου είπε πως έχει λεφτά απο τη δουλεια τησ και δεν είναι εξαγορασιμη λες κι εγώ ήμουν κμαν...
Η απάντηση που της έστειλα με κάνει και ξεροχύνω---> :wanker:

Συνημμένα

• IMG-0f22250215adf6360ae2b78c898a6ee7-V.jpg
    IMG-0f22250215adf6360ae2b78c898a6ee7-V.jpg
    181,2 KB · Εμφανίσεις: 62

tedbreaker

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
178
Πόντοι
0
Γεια χαρά κάτοικοι και επισκέπτες του Κιέβου. Θα βρεθώ εκεί για ένα επαγγελματικό 5μερο. Έχει δοκιμάσει κανείς το μασατζίδικο της SImona? (Erotic massage salon "Simona"Address: Str. Ivan Mazepa, 3, Kiev). Παίζει κάτι παραπάνω εκτός από body to body?
Ευχαριστώ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Μια μικρή παρέμβαση Και θα τα πούμε αναλυτικά προς το τέλος της σεζόν! Φέτος γενικά πάει καλά το καμάκι!
Χτες όμως είχαμε ένα ατυχές περιστατικό με δύο Ουκρανίδες από Κίεβο! Μετά από live καμάκι 2 μέρες πριν κανονίζουμε να πάμε παραλία με το ντουέτο και εγώ με ένα φίλο! Τους πληρώνουμε ξαπλώστρα και ένα κοκτέιλ και αρνούνται το χούφτωμα! Τότε τις γυρνάμε πίσω! Προσπάθησα μήπως βγουν το τελευταίο βραδι αλλά πάλι τίποτα! Στο ενδιάμεσο μου είπε πως δούλευε σε μια νορβηγική εταιρία και σνόμπαρε τα 1000€ που είπα πως δίνω περίπου στους εργαζόμενούς μου! Επίσης μόνη της μου είπε πως έχει λεφτά απο τη δουλεια τησ και δεν είναι εξαγορασιμη λες κι εγώ ήμουν κμαν...
Η απάντηση που της έστειλα με κάνει και ξεροχύνω---> :wanker:
xaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax.ποσες φωρες να σου το πω?
μην χανεις τον χρονο σου με αυτες τισ πουτανες και γυφτισες.
παλι οπωτε ακουσεις ρωσικα και ουκρανιδες κολλασ και πασ να καμακωσεις.
βρες καμια ελληνιδα που ειναι το πιο ευκολο να βρεις και ασε τις μαλακισμενες αυτες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom