Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BigJumper

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
838
Πόντοι
2.972
Καλησπέρα παιδιά έκλεισα αεροπορικά για Κίεβο τον Νοέμβρη ξέρετε καθόλου αν χρειάζεται βίζα;

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Καλησπέρα παιδιά έκλεισα αεροπορικά για Κίεβο τον Νοέμβρη ξέρετε καθόλου αν χρειάζεται βίζα;

Οχι man , δεν χρειαζεται βιζα .

Αλλα θα πρεπει να ταξιδεψεις μονο με διαβατηριο και βιζα περνεις κατα την εισοδο στην χωρα .

Επισκέπτης
Μια μικρή παρέμβαση Και θα τα πούμε αναλυτικά προς το τέλος της σεζόν! Φέτος γενικά πάει καλά το καμάκι!
Χτες όμως είχαμε ένα ατυχές περιστατικό με δύο Ουκρανίδες από Κίεβο! Μετά από live καμάκι 2 μέρες πριν κανονίζουμε να πάμε παραλία με το ντουέτο και εγώ με ένα φίλο! Τους πληρώνουμε ξαπλώστρα και ένα κοκτέιλ και αρνούνται το χούφτωμα! Τότε τις γυρνάμε πίσω! Προσπάθησα μήπως βγουν το τελευταίο βραδι αλλά πάλι τίποτα! Στο ενδιάμεσο μου είπε πως δούλευε σε μια νορβηγική εταιρία και σνόμπαρε τα 1000€ που είπα πως δίνω περίπου στους εργαζόμενούς μου! Επίσης μόνη της μου είπε πως έχει λεφτά απο τη δουλεια τησ και δεν είναι εξαγορασιμη λες κι εγώ ήμουν κμαν...
Η απάντηση που της έστειλα με κάνει και ξεροχύνω---> :wanker:
πικροχολο σχολιο μπαρμπα

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Οχι man , δεν χρειαζεται βιζα .

Αλλα θα πρεπει να ταξιδεψεις μονο με διαβατηριο και βιζα περνεις κατα την εισοδο στην χωρα .
Τι βιζα ρε τυπε;
Σφραγιδα εισοδου στην χωρα βαζουν στο διαβατηριο. Αλλο αυτο και αλλο η "visa on arrival".

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κμαν πηγες χερσονησο ;

Οχι,έκανα το λάθος να πάω πρώτα Αθήνα όπου με έπιασε μια γαστρεντερίτιδα από κάτι σουβλάκια και έμεινα σπίτι,πάνε τα αεροπορικά και όλα.
Αθήνα έχουν λυσσάξει οι συγγενείς,μου λένε οτι τρώω πολλά λεφτά,είμαι παραλής,δεν αποταμιεύω,και απορούν πού τρώω τόσα λεφτά.Γενικά είδα πολύ θυμό,έχω μπει στο στόχαστρο.

Εδώ μια πολύ καλή περιγραφή της κατάστασης στο Κίεβο.Γενικά το μέρος ευννοεί τους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες που έρχονται και ξανάρχονται.

Βασικά δημιουργείς σταδιακά ένα χαρέμι από σπονσορέτς και ανανεώνεις με κάθε επίσκεψη το ρόστερ με νέες επαφές.
Αλλες φτύνεις,άλλες κρατάς,μπαίνει νέο αίμα κτλ.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
616
Πόντοι
96
Αθήνα έχουν λυσσάξει οι συγγενείς,μου λένε οτι τρώω πολλά λεφτά,είμαι παραλής,δεν αποταμιεύω,και απορούν πού τρώω τόσα λεφτά.Γενικά είδα πολύ θυμό,έχω μπει στο στόχαστρο.

Το χειροτερο ειναι οταν οι αλλοι θεωρουν (πολλες φορες απαιτουν κιολας) οτι εχεις λεφτα στην ακρη, αφου αμοιβεσαι καλα
Μην κανεις το λαθος και τους παινευτεις οτι παιρνεις πολλα κλπ για να δικαιολογησεις εν μερει και το οτι καθεσαι στο εξωτερικο (οτι κανουν ολοι δηλαδη)
Λεγε τους ψεματα οτι βγαζεις λιγοτερα, οτι ξοδευεις περισσοτερα σε σπιτι, παγια κλπ οτι κανεις ενα μεταπτυχιακο που σου φευγουν αρκετα, οτι πληρωνεις τρελη ιδιωτικη ασφαλεια και συνταξη κλπ και δε σου μενει φραγκο

Στην Ελλαδα ολοι κλαιγονται οτι δε βγαινουν και το καλοκαιρι-Χριστουγεννα κλπ ολο και κανας λαγος βγαινει απ το καπελο και βρισκονται Μυκονο-Αραχωβα κλπ με τζιπακια

Μην πεσεις στην παγιδα να κανεις το αντιθετο. Κλαψα, κλαψα, κλαψα ειναι το συνθημα της εποχης μας, ακολουθα το...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Eμένα η δικιά μου λείπει μια βδομάδα διακοπές με τους γονείς της και διοργάνωσα Σλαβική εβδομάδα μιας και τα Σλαβάκια μου είχαν λείψει,
καρφώνοντας 2 Ρωσίδια και ένα Ουκρανίδι,κάτω των 30 και χωρίς να κουνηθώ από την πόλη.

x9FEh31.png

Καταδρομικές σε Ρωσία,Ουκρανία ενώ μένεις σε δυτική χώρα,έχουν νόημα μόνο για το φολκλόρ της υπόθεσης ή αν σε ψήνει ο τουρισμός.

Με τις χιλιάδες Ρωσίδες και Ουκρανέζες που μας έχουν έρθει τα τελευταία χρόνια και που δεν αποτελούν για χ,ψ λόγους(όχι εμφάνισης) πρώτη επιλογή για του δυτικούς,κάποιος που δεν είναι γτπ τελείως,μπορεί να γαμάει κάθε βδομάδα και διαφορετικές..

Α,ναι..
Χωρίς λεφτά/δώρα,εκτός από κανά κέρασμα.

[move]***Το παραπάνω μήνυμα δεν απευθύνεται σε ναυάγια***[/move]

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ισχύει αυτό αλλά μόνο αν μένεις σε κεντρική πόλη και δε δουλεύεις πολλές ώρες.
Για άτομα σαν εμένα με 80-100 ώρες εργασίας τη βδομάδα και δεσμευμένα 3 από τα 4 ΣΚ το μήνα για δουλειά δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια να την ψάχνουμε εντός Γερμανίας αφού και να θες να πας μεγάλη πόλη για μουνάκια,είσαι πτώμα από την κούραση.
Μένουν μόνο οι άδειες για ολική επαναφορά,άντε και κανά καλό ΠΣΚ για εισβολή στα πολωνικά εδάφη.Η φυσική κατάσταση παίζει τεράστιο ρόλο.
Θα δω τώρα μήπως μπορώ να κανονίσω μερικά καλά σπονσοριλίκια Κολωνία,Ντύσελντορφ που είναι κοντά,να γαμάμε χωρίς να σκιζόμαστε στην κούραση και τα ταξίδια.
Διαπίστωσα οτι και πολλές Δυτικές ενδιαφέρονται για σπονσοριλίκια αλλά δεν είναι τόσο ευχάριστες όσο οι Ανατολικές,είναι πιο επιθετικές αν και συχνά έχουν παραπλήσιο επίπεδο εμφάνισης.

Ανατολικές χώρες έχεις τρελλό added value,δε συγκρίνεται ένας Βαλκάνιος πέουλας σε ισχύ πυρός και δυνατότητες σε ένα κλαμπ του Βρότσλαβ π.χ. Grey club,Mundo σε σχέση με ένα κλαμπ της Φρανκφούρτης π.χ. Gibson.
Δε συζητάμε για Κίεβο,Ρωσία κτλ που απλά ξεφεύγεις,γαμείς και δέρνεις λόγω έλλειψης ανταγωνισμού.
Οπότε έχει νόημα για ένα Δυτικό η εισβολή ανατολικά Drang nach Osten ειδικά αν θέλει να γαμάει 3 μονάδες και πάνω πάνω από την αξία του.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Θα δω τώρα μήπως μπορώ να κανονίσω μερικά καλά σπονσοριλίκια Κολωνία,Ντύσελντορφ που είναι κοντά,να γαμάμε χωρίς να σκιζόμαστε στην κούραση και τα ταξίδια.
.

Η Olesia στο Whatsapp,είναι 24 και η κολλητή της 22,έχει σπόνσορα καλοβαλμένο γερμανό 45άρη(της αγοράζει δώρα και την χαρτζηλικώνει)
Όταν την ρώτησα τι και πως,μου είπε ορθά κοφτά:"Δε θέλω να δουλεύω"
Τον τύπο τον γνώρισα από κοντά γιατί 4 από αυτές τις πήγα σε ένα club που κανονικά δεν θα μπορούσαν να μπουν και κάποια στιγμή ήρθε ο Γερμανός και πήρε την μία.

Διαπίστωσα οτι και πολλές Δυτικές ενδιαφέρονται για σπονσοριλίκια αλλά δεν είναι τόσο ευχάριστες όσο οι Ανατολικές,είναι πιο επιθετικές αν και συχνά έχουν παραπλήσιο επίπεδο εμφάνισης

Ναι,αλλά το να συνοδεύεσαι από Σλάβα(ειδικά νεοφερμένη=δεκάδες κόμπλεξ)σε δυτικό περιβάλλον είναι στρεσογόνο.
Και οτιδήποτε πιο σοβαρό μαζί τους πέρα από γαμήσι ή κάποια έξοδο,είναι downgrade από κάθε άποψη.

Στην κορυφή της μουνοπυραμίδας είναι οι μάχιμες Γερμανίδες,που ζήτημα το 2-3% των Ευρωπαίων αλλοδαπών και το 0,001% των υπόλοιπων έχει πρόσβαση.
Την δικιά μου Γερμανίδα την έχεις δει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η Olesia στο Whatsapp,είναι 24 και η κολλητή της 22,έχει σπόνσορα καλοβαλμένο γερμανό 45άρη(της αγοράζει δώρα και την χαρτζηλικώνει)
Όταν την ρώτησα τι και πως,μου είπε ορθά κοφτά:"Δε θέλω να δουλεύω"
Τον τύπο τον γνώρισα από κοντά γιατί 4 από αυτές τις πήγα σε ένα club που κανονικά δεν θα μπορούσαν να μπουν και κάποια στιγμή ήρθε ο Γερμανός και πήρε την μία.

Ναι,αλλά το να συνοδεύεσαι από Σλάβα(ειδικά νεοφερμένη=δεκάδες κόμπλεξ)σε δυτικό περιβάλλον είναι στρεσογόνο.
Και οτιδήποτε πιο σοβαρό μαζί τους πέρα από γαμήσι ή κάποια έξοδο,είναι downgrade από κάθε άποψη.

Στην κορυφή της μουνοπυραμίδας είναι οι μάχιμες Γερμανίδες,που ζήτημα το 2-3% των Ευρωπαίων αλλοδαπών και το 0,001% των υπόλοιπων έχει πρόσβαση.
Την δικιά μου Γερμανίδα την έχεις δει.

Στο σπονσοριλίκι υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες απλά πρέπει να διαλέγεις σωστά γιατί αν διοχετεύσεις τα funds σε λάθος κατεύθυνση,χάνεις άλλες ευκαιρίες.
Μιλάω με πολλά μοντέλα,μουνάρες και διαλέγω αυτές που κρίνω οτι κάνουν για το άθλημα.
Φυσικά γίνονται λάθη και οι γκόμενες υπολογίζουν επίσης αλλά η τράπουλα είναι στημένη υπέρ μας.
Γενικά οι νεομετανάστες Ελληνες έχουν πρόσβαση μόνο σε μπάζα,Ελληνίδες,Τουρκάλες,μαύρες,χοντρές κτλ,λίγοι ξεφεύγουν και μπορούν να παίξουν μπάλλα με εμφανίσιμες Γερμανίδες ή μουνάρες Σλάβες αλλά είναι συγκεκριμένα άτομα με προσόντα εμφανισιακά,οικονομικά ή γενικότερου τύπου,ένταξης.Αμα δηλαδή δεις Ελληνα με εμφανίσιμη Γερμανίδα υπάρχει πάντα σοβαρός λόγος για αυτό.

Το πρόβλημα δυτικές χώρες είναι οτι δεν μπορείς να κάνεις daygame αν είσαι άνω των 40 γιατί σε παίρνουν για παιδερά.
Ενώ τέτοια προβλήματα δεν υπάρχουν σλαβικές χώρες.
Στα 30 έβρισκα εύκολα γκόμενες στο Hauptbahnhof του Düsseldorf και δε χρειαζόταν να ταξιδεύω ανατολικά.Και τότε πήγαινα βέβαια κάθε ΣΚ Τσεχία που είχα 5 γκόμενες.Αλλά ήταν άλλες εποχές.

Επισκέπτης
Οχι,έκανα το λάθος να πάω πρώτα Αθήνα όπου με έπιασε μια γαστρεντερίτιδα από κάτι σουβλάκια και έμεινα σπίτι,πάνε τα αεροπορικά και όλα.

Εδώ μια πολύ καλή περιγραφή της κατάστασης στο Κίεβο.Γενικά το μέρος ευννοεί τους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες που έρχονται και ξανάρχονται.

Βασικά δημιουργείς σταδιακά ένα χαρέμι από σπονσορέτς και ανανεώνεις με κάθε επίσκεψη το ρόστερ με νέες επαφές.
Αλλες φτύνεις,άλλες κρατάς,μπαίνει νέο αίμα κτλ.
επρεπε να το προβλεψεις οτι θα σε γλωσσοφανε οι συγγενεις

Πρεπει να πας Χερσονησσο ή Αγια Ναπσ

Επισκέπτης
Eμένα η δικιά μου λείπει μια βδομάδα διακοπές με τους γονείς της και διοργάνωσα Σλαβική εβδομάδα μιας και τα Σλαβάκια μου είχαν λείψει,
καρφώνοντας 2 Ρωσίδια και ένα Ουκρανίδι,κάτω των 30 και χωρίς να κουνηθώ από την πόλη.

x9FEh31.png

Καταδρομικές σε Ρωσία,Ουκρανία ενώ μένεις σε δυτική χώρα,έχουν νόημα μόνο για το φολκλόρ της υπόθεσης ή αν σε ψήνει ο τουρισμός.

Με τις χιλιάδες Ρωσίδες και Ουκρανέζες που μας έχουν έρθει τα τελευταία χρόνια και που δεν αποτελούν για χ,ψ λόγους(όχι εμφάνισης) πρώτη επιλογή για του δυτικούς,κάποιος που δεν είναι γτπ τελείως,μπορεί να γαμάει κάθε βδομάδα και διαφορετικές..

Α,ναι..
Χωρίς λεφτά/δώρα,εκτός από κανά κέρασμα.

[move]***Το παραπάνω μήνυμα δεν απευθύνεται σε ναυάγια***[/move]
κερασμα λεει ο μουνοειλωτας. Γελαει ο Πικερ!  :)

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36

Συνημμένα

• wgflc36omc23dvdgibyprkphu.jpg
    wgflc36omc23dvdgibyprkphu.jpg
    47,1 KB · Εμφανίσεις: 23
  • 59m4y0v9m1owy3skt78ve3xnd.jpg
    59m4y0v9m1owy3skt78ve3xnd.jpg
    321,6 KB · Εμφανίσεις: 52
  • 61nx8glhb90bgs4zfpuz2cm10.jpg
    61nx8glhb90bgs4zfpuz2cm10.jpg
    18,8 KB · Εμφανίσεις: 28
  • 21zwjlr4mgp6ocr016yw5b801.jpg
    21zwjlr4mgp6ocr016yw5b801.jpg
    134,7 KB · Εμφανίσεις: 36

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Το ...κοριτσάκι γράφει Ουκρανικά ! Απο μετάφραση Google βγαίνουν τα εξής--->
оттраханая бладина--->μια λευκή πόρνη

Я шиюха---> Είμαι μοδίστρα

Пелотка---Σφαγείο

Οφείλω να ομολογήσω την ποιητική έκφραση της παραπάνω κυρίας! :hi: Αν υπάρχει κάποια αλληγορία στα ...κείμενά της μπορόυν να μας πουν οι ρωσόφωνοι του νήματος!

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36

Пелотка---Σφαγείο

Οφείλω να ομολογήσω την ποιητική έκφραση της παραπάνω κυρίας! :hi: Αν υπάρχει κάποια αλληγορία στα ...κείμενά της μπορόυν να μας πουν οι ρωσόφωνοι του νήματος!
καταπιολα,εννοει προφανως το πανω κ ολα τα σφαζω,ολα τα μαχαιρωνω το κατω..
Οκ..
Με καλυπτει απολυτα..
Α χα χα χα χα..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.239
Πόντοι
5.506

Пелотка---Σφαγείο

Μηπως το μοδιστρα παραπεμπει στο ελληνικο ρητο «σκισε με να αλλαξω μοδιστρα»;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom