Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ που πήγα Κίεβο αγαπητε δεν πήγα για να γαμησω.
Παρόλαυτα γνώρισα κομενακι με το οποίο βγήκα αλλά δεν το γάμησα.
Και τελικά πήδηξα μια πουτανα με ένα 50αρικο. Όσο ακριβώς έχουν οι πουτανες στο Κίεβο.
Τέλος καρακιοζιλικια του στυλ να βάζω φωτογραφίες από πουτανες ή ακόμα χειρότερα από γκόμενες που πηδάω δεν έχω κάνει ποτέ.
Όποιος πηδάει το κάνει για τον εαυτό του και όχι για να επιδεικνύεται.

Ναι,εντάξει κανείς δεν πάει Κίεβο για να γαμήσει όλοι για τα αξιοθέατα πάνε όπως ο whoishe και ό,τι προκύψει.
Πού τη γνώρισες τη γκόμενα?Carribean προφανώς.Απλά δεν το γράφεις για να μη φανεί οτι έχω δίκιο οτι στο Carribean παίζουν κανονικές γκόμενες.
50 ευρώ είναι μόνο στα διαμερίσματα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.432
Πόντοι
3.656
Τυπική Ουκρανέζα σπονσορέτ ημιεπώνυμη.Πρακτικά αυτό το επίπεδο παίζει στο χώρο του σπόνσορινγκ.

UxIXQs.jpg

r7fmSw.jpg

23Ypyg.jpg

P1YnKG.jpg

PDJh9O.jpg

2CEhXp.jpg

Οι πιο πολλοί σπόνσορες τέτοιες γαμάνε περίπου.Εγώ προτιμάω άλογα,185 και άνω.
γκαμηλες ειναι η σωστη εκφραση για τις δικες σου
Αλογα εννουμε τις μουναρες

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
κοντος συμπαθητικος κακοντυμενος με θφος μια τρελλου μια Ναπολεων

Το προβλημα του κμαν ειναι οτι κουραζεται πολυ στη δουλεια και δεν εχει χρονο να φροντισει τον εαυτο του, να αθληθει, κλπ και ολο αυτο του βγαινει σε κακομοιρια.
Εσωτερικα, ειναι αρχοντας ομως!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.432
Πόντοι
3.656
Ολα εχουν δυσκολεψει πλεον ,μεχρι και πριν μια πενταετια καναμε παπαδες στο μπλοκ
για να μην θυμηθω για το τι γινοταν πριν μια τριαντακονταετια ...
κοψε κατι ρε μαλ
Σε λιγο θα μας πεις πολεμησες στο επος του 40

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.432
Πόντοι
3.656
Βαλκανικό χέρι σε νέες περιπέτειες.

wTajYC.jpg

iwxw7p.jpg

Τρυφερά ενσταντανέ.

yNqek2.jpg

Ολες τρελαίνονται για Βαλκάνιους.

thtVSF.jpg
η ταλαιπωρια συνεχιζεται
Το χρεος στις καρτες αυξανεται
Παντρεψου την τουλαχιστο να υσηχασεις κι εσυ κι αυτη απο το βασανο με τις φωτογραφες στον καθρεπτη μαθε τεσσερεις μηνες

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.432
Πόντοι
3.656
Ευτυχώς που δεν ρώτησες και πόσο θα σου κόστιζε μαζί με το πήδημα... :grin:
Πάντως έπρεπε να πας. Τέτοια ευκαιρία δεν χάνεται, με παζάρι από 150 στα 100 ευρώ το μασάζ... :rolleyes:  :grin:
ατν 1200 χοτελ αεροπλανο φαι κλπ  εξοδα το τετραημερο
Δηλαδη φαντασου ναταν και κανας μλκας ο κμαν κι οχι γατα με πεταλα που ειναι τωρα  :heavymetalbig:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.432
Πόντοι
3.656
Αυτός ο τύπος, έχει πέραση στην ουκρανία ;;;
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΗ ;;;
Το ότι είναι δυτικός ;;;;;;;

Μάλλον έκανα λάθος που δεν έχω πάει ποτέ !!!
στο μυαλο του κμαν εχει περαση ακομα κι ο ιδιος ο κμαν
:happy:
Μην πας κιεβο αδικως θα τρως φαπες σαν τον κμαν ολη μερα πριν απελπιστεις κ δωσεις 100/150 για καμμια ξεπετα  :walkingpenis:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.432
Πόντοι
3.656
Το δικό μου σύστημα καμακιού είναι Balkan power.
-Πιστεύεις οτι το Carribean είναι το καλύτερο κλαμπ στο Κίεβο?
-Οχι.
-Ερχεσαι συχνά εδώ?
-Οχι.
-Είσαι από το Κίεβο?Πολύ ωραία πόλη.
-Ναι.Εσύ από πού είσαι?
-Είμαι Ελληνας αλλά μένω Γερμανία.
-Πολύ ωραία χώρα.Πόσο θα μείνεις Κίεβο?
-Μια βδομάδα.Θες να πιεις κάτι?
-Ναι,θέλω ένα μοχίτο.
-Σου αρέσουν τα δώρα?
-Τα δώρα μου αρέσουν πάρα πολύ.
-Πολύ ωραία.Μπορούμε να πάμε αύριο Γκούλιβερ να σου πάρω δώρο.
-Ναι.Τι δώρο θες να μου κάνεις?
-Μπορούμε να πάρουμε φόρεμα αν θες.
-Θέλω.
-Θαυμάσια.Πάμε στο τραπέζι να σου φέρω το ποτό.
Κάπως έτσι χοντρικά είναι το καμάκι Ουκρανία στα κλαμπς.Αν είναι δύο οι γκόμενες πρέπει να κεράσεις και τις δύο.
Μετά περνάς στο ψητό βέβαια πρέπει να φιλήσεις και να χουφτώσεις τη γκόμενα την ίδια νύχτα αλλά θα γαμήσεις την επόμενη μέρα με δωράκι.
Την ίδια νύχτα σπάνια γαμάς τις ελευθέρας βοσκής,σπονσορέτς.Δεν είναι χώρα για ONs(one night stands) όπως η Πολωνία,οι γκόμενες είναι σοβαρές.
πολυ καμακι
Επαθα πλακα
Κ αν πας κ ψωνισεις κ μετα δεν κανααηκωσει το τηλ
Η αν το φορεμα κανει 200/300/500;;;
Φοβερο το συστημα θα το δοκιμασω

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη δυσαρμονική καμηλοπάρδαλη,με μέτριο μάλιστα πρόσωπο, Πράγα θα δυσκολευόταν να βρει δουλειά ακόμη και σε Privat.
Θα της έδιναν 1-2 μέρες τη βδομάδα,θα έσκαγε κανάς πελάτης που έχει απωθημένο να γαμήσει καμηλοπάρδαλη και τέλος..

Καλά,μόνιμο χορηγό ούτε καν,μάχιμο γκόμενο λόγω του ύψους της ούτε με σφαίρες

Επίσης πιστεύω ότι ο kman είναι ο μοναδικός της χορηγός.
Έχω πάει Κίεβο και αν θες να τα σκάσεις φράγκα,με τον τρόπο που τα σκάει ο kman,εχει άπειρες καλύτερες επιλογές.

Αλλά βίτσια είναι αυτά..

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αναμένουμε φώτο με το balkan σώβρακο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Έχω 3 γκομενες τώρα που σπονσοραρω.Έδειξα και διαφορες επιλογές απο Ουκρανία,Ρωσία,Γερμανία,Πολωνία τι τιμές παίζουν,τι ζητάνε οι γκόμενες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη δυσαρμονική καμηλοπάρδαλη,με μέτριο μάλιστα πρόσωπο, Πράγα θα δυσκολευόταν να βρει δουλειά ακόμη και σε Privat.
Θα της έδιναν 1-2 μέρες τη βδομάδα,θα έσκαγε κανάς πελάτης που έχει απωθημένο να γαμήσει καμηλοπάρδαλη και τέλος..

Καλά,μόνιμο χορηγό ούτε καν,μάχιμο γκόμενο λόγω του ύψους της ούτε με σφαίρες

Επίσης πιστεύω ότι ο kman είναι ο μοναδικός της χορηγός.
Έχω πάει Κίεβο και αν θες να τα σκάσεις φράγκα,με τον τρόπο που τα σκάει ο kman,εχει άπειρες καλύτερες επιλογές.

Αλλά βίτσια είναι αυτά..

Τι λες τώρα?Η γκόμενα είναι αυτή εδώ.

xLcO6t.jpg

D6jkHr.jpg

rs60Qp.jpg

Εχει φοβερό σώμα.Παντού γυρνάει κεφάλια.
Εχει και καλύτερες βέβαια αλλά θέλει πολύ ψάξιμο.Προσπάθησα να βρω και άλλη με daygame αλλά δεν τα κατάφερα.
Οι άλλες από seeking είναι σεμιπρος που το παίζουν σπονσορέτς και λένε 100 ευρώ την ώρα ή έχουν εξωφρενικές απαιτήσεις,ζητάνε χιλιάρες για δώρα και πάνω.
Μπορεί κάποιος να πάει Κίεβο να βρει γκόμενα και να ποστάρει φωτό.Δεν παίζει όμως.
Για εμάς που είμαστε έμπειροι και έχουμε κοννέ από τις παλιές εποχές είναι ακόμα καλά.Αν πάει όμως κάποιος για πρώτη φορά θα φρικάρει.
Αν πάει δηλαδή μέσω ίντερνετ εφταράκια το πολύ θα βρει και μάλιστα θα δυσκολευτεί αν έχει λίγο χρόνο.
Αλλη χώρα όμως που να βγάζεις έστω εφταράκια σαν τουρίστας λίγων ημερών δεν υπάρχει,οπότε Ουκρανία θα καταλήξει.Αν και έχει χειροτερέψει δηλαδή,πάλι Ουκρανία θα πάει γιατί όλα τα άλλα είναι χειρότερα.
Εναλλακτικά μπορεί βέβαια να πάει ουκρανική επαρχία που είναι πάμφθηνα,να δώσει π.χ. σε μια γκόμενα 500 ευρώ και να μένει μαζί της ξενοδοχείο όλη την εβδομάδα.Αλλά επαρχία οι επιλογές είναι δραματικά μικρότερες,θα είναι συνέχεια με μια γκόμενα κολλημένος.Αν δεν κάτσει καλά η φάση,δεν έχει εναλλακτικές εκτός αν έχει έτοιμα κοννέ σε γειτονικές πόλεις αλλά είναι ψιλοκταλαιπωρία να μετακινείσαι από πόλη σε πόλη.
Κίεβο έχεις επιλογές,και να μην πάει καλά μια φάση από ίντερνετ,μπορείς αμέσως να βρες γκόμενα σε κλαμπ,έχει άφθονες επιλογές για αυτό συρρέουν σεξοτουρίστες από όλο τον κόσμο να γαμήσουν.Πληρώνεις όμως ένα premium για να έχεις αυτές τις επιλογές και είσαι ευάλωτος στο σκάμμινγκ.Τα λεφτά φεύγουν σα μαρουλόφυλλα Κίεβο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το καλό με τις εντυπωσιακές γκόμενες είναι οτι δεν τρως ποτέ πόρτα στα μαγαζιά.Και Chi να πας και οπουδήποτε ανοίγουν όλα αμέσως.
Συνέχεια όμως είσαι στην τσίτα αφού στα κλαμπ την πέφτουν άπειροι.
Εκεί βέβαια κρίνεται και η γκόμενα αν καταννοεί τη βαλκάνια ανωτερότητα ως grip.Η σωστή δε δίνει καμιά λαβή αφού ξέρει οτι τα άγρυπνα μάτια του άρχοντος βλέπουν τα πάντα.
Δηλαδή τις αφήνω ελεύθερες να κάνουν ό,τι θέλουν αλλά αν κάνουν μαλακία,το κασέρι και τα δώρα διακόπτονται.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.432
Πόντοι
3.656
Το προβλημα του κμαν ειναι οτι κουραζεται πολυ στη δουλεια και δεν εχει χρονο να φροντισει τον εαυτο του, να αθληθει, κλπ και ολο αυτο του βγαινει σε κακομοιρια.
και πνευματικα
Θα δικαιωθει στην αιωνια ζωη  :respect:
Κοντα ειναι ετσι κι αλλιως

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Τι κακομοιριά.Οι άλλοι δεν πάνε καν Κίεβο για να μην τους λιώσει ο ανταγωνισμός.Στα 40 αποσύρονται όλοι από το παίγνιο και εγώ συνεχίζω ακάθεκτος.Είδες το roosh,το international καμάκι μόλις πάτησε τα 40 αλλαξοπίστησε έκαψε τα βιβλία του για το καμάκι και πάει να μονάσει.

Αντίθετα άτομα σαν εμένα είμαστε αμετανόητοι,απέραντη μανία.Χρειάζονται τεράστιες αντοχές,οι πιο πολλoί δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους μετά τα 40-45,όχι να τρέχουν εξωτερικό για καμάκια.
Ολους δηλαδή στο τέλος τους γαμάει ο χρόνος,αυτή είναι η διαφορά των διαχρονικών τσομπαναραίων.Δεν αλλάζουμε ποτέ,φαινόμενο της φύσης.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.432
Πόντοι
3.656
MHN αλλαξεισ
Αρχηγε  :respect:
Βρεχει δεν σε φτύνουν  :heavymetalbig:

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
5.High end disco Chi κτλ.Γεμάτες σπονσορέτς και ευκατάστατους αφού θες 300 ευρώ για να κλείσεις τραπέζι και χωρίς τραπέζι δε σε αφήνουνε να μπεις.Επίπεδο μέχρι οχτάρια,είναι όμως ανοιχτές και πρόθυμες αν κάνεις καλή προσφορά.Συμφέρει να πας μόνο αν έχεις άλλο άτομο μαζί αφού 300 ευρώ για είσοδο είναι μαλακία να σκάσεις μόνος για να έχεις απλά μια ευκαρία με τις ωραίες οχτάρια γκόμενες.

Όταν είχα πάει είχε 200 ή 250 Γριβνα είσοδο και το τραπέζει 6Κ Γκρίβνα, αμα μίλαγες Ρώσικα. Αυτά που λες ότι δεν σε άφηναν χωρίς τραπέζι μυρίζουν πόρτα ... εκτός και έχουν άλλάξει
Εγώ πάντως πήγα 5-6 φορές δεν είπαν κάτι για τραπέζι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
MHN αλλαξεισ
Αρχηγε  :respect:
Βρεχει δεν σε φτύνουν  :heavymetalbig:

Τι να πεις?Πας Μολδαβία πιάνεις τα αρχίδια σου.Πας Ουκρανία επαρχία πιάνεις πάλι τα αρχίδια σου.Κίεβο δεν τολμάς να πας,Ρωσία δεν τολμάς.Περιμένεις άλλους να σου πουν για Λευκορρωσία και δεν πας.
Πολωνία περνάς,δεν αγγίζεις.
Οπότε δεν κάνεις τίποτα απολύτως.Dead end.Για τους παράγοντες που αναφέρω συνέχεια.
Ο μόνος μάχιμος στις επάλξεις του μετώπου έχω παραμείνει.Ακόμα και οι νεώτεροι κουράζονται μετά από κάποια χρόνια και τα παρατάνε.
Η διαφορά είναι οτι αυτό το ονομάζουν ρεαλισμό και όχι ήττα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom