άκου ή μάλλον διάβασε διανοητικά ανάπηρε
το πρόβλημα που δεν γαμας δεν ειναι ότι εισαι ΚΟΝΤΟΣ
κι άλλοι είναι κοντοί και γαμάνε(πιτσι)
άλλοι είναι χοντροί και γαμάνε (Αλλαν πχ)
άλλοι είναι βλαχοφατσες και γαμάνε (ΚΜΑΝ)
Σε διανοητικά ανάπηρους δεν ερχονται ούτε με 10.000 γριβνες για πούτσα
ομολογία και χωρίς ξύλο
τόσο ηλίθιος είσαι
αλλοι γαμανε οτι να ειναι αλλοι την γειτονησα θεια μαρια ελεγε ο δασκαλος χαχαχαχ.
σιγουρα για τους ελληνες σαβουρογαμηδες ενοουσε.αν ειναι να γαμω τετειες εφερνα και γνωστες μου απο αλλες πολεις χαζε ωευτοεπιχειρηματια της κλανιας η θα σπιτωνα αυτην απο το χαρκοβο που ολοι εσεις
θα την καμαρωνατε και να βαζετε και φωτο.ντρεπομε να κυκλοφορησω με τετειες ειμαι αλλο επιπεδο αλλα
αν ησουν μονιμος οδυσσο οπως λες θα το ειχες καταλαβει.τελος δεν θα ξανατσακωθω μαζι σου για μαλακιες ουτε θα σε ξαναβρισω.δεν καταλαβες φενετε οτι προτιμω να με βριζεις παρα να με λες βλακα για αυτο σου κανω επιθεσεις.αφου ειμαι βλακας γιατι δεν εμφανιζοντε σε μενα ολοι?μηπως γιατι φοβουντε οτι θα πω αληθεια τι πραγματικα παιζει και τι ειναι στα αληθεια?ισως δεν ειμαι τοσο βλακας οπως νομιζεις γιατι οπειος πηγε να μου πει μαλακιες τον αποκαλυψα?
σε μενα δεν ερχοντε ρε νουμερο γιατι ζηλευουν!εχουν κοπλεξ ρε ζωο με ανωτερους ενω αυτες ειναι μαθημενες με γυφτους.λενε ποιος ειναι αυτος ο καλοντυμενος λευτας νορμαλ που θελει να με σπονσαρει?
χαχαχαχαχ αν ηξερες την νοοτροπια και το κοπλεξ που εχουν σε οπειον εχει δυναμη και χρημα αλλα που να ξερεις ρε ζωο.μονο με βιζιτες τισ δεκαρας και πουτανες πεμπτης κατηγοριας που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα ασχολεισε που περνουν 300 γριβνα!με αυτες που ειναι ζωντοβολα δεν μπορεις να μαθεις την νοοτροπια.την ζηλια τους την καταλαβαν μαζι μου και ελληνες φιλοι που τους λεω ξαφνικα επιδει ειμαι ευγενικος και αφηνω γερο μπουρπουαρ σταματησαν ολοι να με σεβοντε στο καφε που παμε εκτος απο μια μικρη που με γουσταρειχαχαχαχ.σου λενε ποιος ειναι αυτος ο καλοντυμενος με χρημα που ερχετε εδω και το παιζει μαγκας σε εμας τους γυφτους ?αν ηξερες χαζε ποσο κοπλεξικοι ειναι και ζωα αλλα μονο με πουτανες εχεις παρτιδες.οπωτε θες ωσες θες να σου δωσω πουτανες.αντε σαλτα γαμησου και μην ξανασχοληθεις για μενα.με απειλησες μεσο τριτων με μπραβους,σε εψαχνα να σε γαμησω στο ξυλο και να δεις την δυναμη μου επιδει ρε χαζε δεν ξερεις ποιος απο το 90 μας προστατευει κιεβο και ποσο κοσμο ταιζουμε ουκρανια και θα σε εστελνα για μπανιο εσενα και τους βλακες που θα εφερνες.ειπα σε τριτους να σου μεταφερουν οτι τωρα που απειλας ανοιξες τον ταφο σου αλλα σε εψαχνα και μου ειπανε μαλον καπιος μαλακασ σε πειραζει δεν υπαρχει τετειος εδω.ρε χαζε οι ανθρωποι μου κιεβ ολοι πρωην ανεργοι
αστυνομικοι ειναι βλακα οπως και οδυσσο εκατονταδες τετιους εχω για δουλεια μαλιστα 3 ειναι φρουροι στην ελληνικη πρεσβεια αν θες ρωτα καπειον απο εκει να σου πει χαζε.αυτοι με παρακαλανε να τους δωσω δουλεια να μπαγλαρωσουν κανενα ρε νουμερο χαχαχαχ,ησουν το μεροκαματο τους.
αφου λες ξερεις τον σαλονικιο δεν ρωτας τι επαθαν καπιοι που τον απειλουσαν?του την εστησαν απο μαμπα και του την επεσαν 3 μαλακες.τους πηρα τηλεφωνο και εκαναν μαγκιες,λεω δωστε διευθηνση και ερχομε.εχω ξαναγραψει την ιστορια βλακα πριν 5 χρονια.επερναν τηλεφωνο μπροστα μου τον σαλονικιο και μου ζητουσαν συγνωμη.τους ειπα συχωρεμενοι αλλα εχουμε προβλημα.πρεπει να δωσετε 10 χιλιαρικα στους δικους μου γιατι τοσα τους εταξα και δεν τα εχω!ειπα θα τα παρουν απο εσας χαχαχαχααχ.
πλακα τους εκανα για να χεστουνε αλλα εξαφανιζολ δεν ξαναενοχλησαν ποτε!τοτε το γριβνα ειχε 10-12 και εγω τους εδωσα απο τον σαλονικιο 4000 γριβνα 400 ευρο για να σπασουμε πλακα μαζι τους χαχαχαχαχ.
εισαι πολυ αζος για αυτο σε ελεγα κατσαριδα,σου χρειαζετε εξαφανιζολ.
σε 2 μηνες οδυσσο θα ειμαι τλος σεπτεβριου μεχρι 13 οχτωβριου.θα εχω χρονο και ελπιζω να ειμαι υγιεις και να σου γραψω οτι γαμησα και εγω πουτανες για να γινω εξυπνος και στο ιδιο επιπεδο με σενα.αλλα μαλλον κανενας αφραγγος κακομοιρης που χρεωκοπησε ουκρανια καιβγαζεις κοπλεξ θα εισαι.
αρχικα υποψιαζομουν καπειον 65 που εφυγε πριν 6-7 χρονια.ισος εσυ εισαι αυτος που λεω οτι γαμησα την πουτανα μολδαβη του 19 τοτε την βικτορια,βαλερια κατι τετειο για αυτο βγαζεις κακια.
τελος να ασχολουμε με κατσαριδες που απειλανε και οταν τους ψαχνω δεν υπαρχουν.