Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

yacs

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
20
Πόντοι
0
Live ανταπόκριση απο το Κιέβο.
Δεύτερη επίσκεψη μου μεσα σε τέσσερις μήνες.
Το καλοκαίρι ειναι εντελώς διαφορετικά απο τον χειμώνα.
Πολύς κόσμος παντού και όλες τα έχουν πετάξει έξω απο τη ζέστη.
Αξίζει να ρθεις άσχετα με τον σεξοτουρισμο.
Φοβερή πόλη με δυνατή νυχτερινή ζωη και πολλά μουνακια.
Οποίος αντέχει παλεύει. Αλλιώς τα γνωστά που έχουν πει πολλοί.
Πάντως οποίος λέει ότι δν υπάρχουν γυναίκες άνω του 7 εδώ Μαλλον ειναι τυφλός.
Καλα να περνάτε!!

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
άκου ή μάλλον διάβασε διανοητικά ανάπηρε
το πρόβλημα που δεν γαμας δεν ειναι ότι εισαι ΚΟΝΤΟΣ
κι άλλοι είναι κοντοί και γαμάνε(πιτσι)
άλλοι είναι χοντροί και γαμάνε (Αλλαν πχ)
άλλοι είναι βλαχοφατσες και γαμάνε (ΚΜΑΝ)

Σε διανοητικά ανάπηρους δεν ερχονται ούτε με 10.000 γριβνες για πούτσα
ομολογία και χωρίς ξύλο
τόσο ηλίθιος είσαι

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Live ανταπόκριση απο το Κιέβο.
Δεύτερη επίσκεψη μου μεσα σε τέσσερις μήνες.
Το καλοκαίρι ειναι εντελώς διαφορετικά απο τον χειμώνα.
Πολύς κόσμος παντού και όλες τα έχουν πετάξει έξω απο τη ζέστη.
Αξίζει να ρθεις άσχετα με τον σεξοτουρισμο.
Φοβερή πόλη με δυνατή νυχτερινή ζωη και πολλά μουνακια.
Οποίος αντέχει παλεύει. Αλλιώς τα γνωστά που έχουν πει πολλοί.
Πάντως οποίος λέει ότι δν υπάρχουν γυναίκες άνω του 7 εδώ Μαλλον ειναι τυφλός.
Καλα να περνάτε!!
φατε ματια ψαρια.ναι καλοκαιρι ειναι οραια κιεβ αλλα την μερα αδεια ηταν θυμαμε απο απογευμα εχει κοσμο.το επομενο καλοκαιρι κιεβο θα ειμαι εδω και 3 χρονια γραφω ποτε οδυσσο απο ιουνιο μεχρι αυγουστο.τελικα ενω ειχα ετοιμ ταξιδακια δνεπρο και 2 φορες μπατουμι προεκυψε να πρεπει να παω οδυσσο.αυτο το καλοκαιρι οδυσσο πηγα απλα γιατι για κιεβο ειχε 400 για ιουνιο ενω συνηθως 180 λογο τον προβληματων της ουκρανιαν.οδυσσο βρηκα με 240 μεσο βουκουρεστι αλλα η ταλαιπωρια συν τα 80-90 ευρο που χαλασα τρανζιτ στην πολη δεν αξιζε τελικα.με 100 ευρο πας σοφια που για μενα αν διαβασεις τι εγραψα πριν 4 χρονια που πηγα σεξοτουρισμο μονο περασα τελεια σε 4 μερες 5-6 βιζιτες απο ανταμιεβα σαιτ και κατι αδεσπωτες που τρυγιριζαν στο παρκο που εκανα γυμναστικη.
χτς εκλισα με ουκρανιαν 160 για οδυσσο εχει προσφορα ενω τωρα ηθελαν 480-500 να παω λογο τεχνικου προβληματως πτησεων της ουκρανιαν.θα πηγαινα και κωνσταντινουπολη και απο εκει με 70 ευρο οδυσσο αλλα ετυχε τωρα δουλεια επειγον σε οδυσσο και αναγκαστικα θα παω 10 μερες ολοκληρωτικα εκει.
το μονο που με κανει να κολυομε για κιεβ ειναι πλεον ειμαι αγνωστος τουριστας οπως ολοι απο τον
καιρο που εκοψα να πηγααινω.σιγουρα αυτες με θυμουντε χαχαχαχ εχουν μνημη ελεφαντα σε οπειον ξοδευοταν πανω τους.εχει αρκετο κοσμο κιεβ αλλα αν κινηθω χρισατικ ειμαι τουριστας οπως ολοι σε κατηγορια και ολες 99% που βολταρουν ψαχνουν θυματα να μαδισουν χωρισ ανταλαγματα.
οι μονες τιμιες οπως ελεγε ο δασκαλος ειναι οι πουτανες που εναντι αντιτιμου προσφερουν υπηρεσιες.
μην παρασυρεσε απο οτι βλεπεις γιατι δεν ειναι παντα χρυσος.κιεβ οταν παω θα κινηθω εκτος χρισατικ πετριβκα και κοντα σε ενα μολλ το οσιαν πλαζα.χρισατικ απλα βολτα που ειναι πανεμορφο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
άκου ή μάλλον διάβασε διανοητικά ανάπηρε
το πρόβλημα που δεν γαμας δεν ειναι ότι εισαι ΚΟΝΤΟΣ
κι άλλοι είναι κοντοί και γαμάνε(πιτσι)
άλλοι είναι χοντροί και γαμάνε (Αλλαν πχ)
άλλοι είναι βλαχοφατσες και γαμάνε (ΚΜΑΝ)

Σε διανοητικά ανάπηρους δεν ερχονται ούτε με 10.000 γριβνες για πούτσα
ομολογία και χωρίς ξύλο
τόσο ηλίθιος είσαι
αλλοι γαμανε οτι να ειναι αλλοι την γειτονησα θεια μαρια ελεγε ο δασκαλος χαχαχαχ.
σιγουρα για τους ελληνες σαβουρογαμηδες ενοουσε.αν ειναι να γαμω τετειες εφερνα και γνωστες μου απο αλλες πολεις χαζε ωευτοεπιχειρηματια της κλανιας η θα σπιτωνα αυτην απο το χαρκοβο που ολοι εσεις
θα την καμαρωνατε και να βαζετε και φωτο.ντρεπομε να κυκλοφορησω με τετειες ειμαι αλλο επιπεδο αλλα
αν ησουν μονιμος οδυσσο οπως λες θα το ειχες καταλαβει.τελος δεν θα ξανατσακωθω μαζι σου για μαλακιες ουτε θα σε ξαναβρισω.δεν καταλαβες φενετε οτι προτιμω να με βριζεις παρα να με λες βλακα για αυτο σου κανω επιθεσεις.αφου ειμαι βλακας γιατι δεν εμφανιζοντε σε μενα ολοι?μηπως γιατι φοβουντε οτι θα πω αληθεια τι πραγματικα παιζει και τι ειναι στα αληθεια?ισως δεν ειμαι τοσο βλακας οπως νομιζεις γιατι οπειος πηγε να μου πει μαλακιες τον αποκαλυψα?
σε μενα δεν ερχοντε ρε νουμερο γιατι ζηλευουν!εχουν κοπλεξ ρε ζωο με ανωτερους ενω αυτες ειναι μαθημενες με γυφτους.λενε ποιος ειναι αυτος ο καλοντυμενος λευτας νορμαλ που θελει να με σπονσαρει?
χαχαχαχαχ αν ηξερες την νοοτροπια και το κοπλεξ που εχουν σε οπειον εχει δυναμη και χρημα αλλα που να ξερεις ρε ζωο.μονο με βιζιτες τισ δεκαρας και πουτανες πεμπτης κατηγοριας που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα ασχολεισε που περνουν 300 γριβνα!με αυτες που ειναι ζωντοβολα δεν μπορεις να μαθεις την νοοτροπια.την ζηλια τους την καταλαβαν μαζι μου και ελληνες φιλοι που τους λεω ξαφνικα επιδει ειμαι ευγενικος και αφηνω γερο μπουρπουαρ σταματησαν ολοι να με σεβοντε στο καφε που παμε εκτος απο μια μικρη που με γουσταρειχαχαχαχ.σου λενε ποιος ειναι αυτος ο καλοντυμενος με χρημα που ερχετε εδω και το παιζει μαγκας σε εμας τους γυφτους ?αν ηξερες χαζε ποσο κοπλεξικοι ειναι και ζωα αλλα μονο με πουτανες εχεις παρτιδες.οπωτε θες ωσες θες να σου δωσω πουτανες.αντε σαλτα γαμησου και μην ξανασχοληθεις για μενα.με απειλησες μεσο τριτων με μπραβους,σε εψαχνα να σε γαμησω στο ξυλο και να δεις την δυναμη μου επιδει ρε χαζε δεν ξερεις ποιος απο το 90 μας προστατευει κιεβο και ποσο κοσμο ταιζουμε ουκρανια και θα σε εστελνα για μπανιο εσενα και τους βλακες που θα εφερνες.ειπα σε τριτους να σου μεταφερουν οτι τωρα που απειλας ανοιξες τον ταφο σου αλλα σε εψαχνα και μου ειπανε μαλον καπιος μαλακασ σε πειραζει δεν υπαρχει τετειος εδω.ρε χαζε οι ανθρωποι μου κιεβ ολοι πρωην ανεργοι
αστυνομικοι ειναι βλακα οπως και οδυσσο εκατονταδες τετιους εχω για δουλεια μαλιστα 3 ειναι φρουροι στην ελληνικη πρεσβεια αν θες ρωτα καπειον απο εκει να σου πει χαζε.αυτοι με παρακαλανε να τους δωσω δουλεια να μπαγλαρωσουν κανενα ρε νουμερο χαχαχαχ,ησουν το μεροκαματο τους.
αφου λες ξερεις τον σαλονικιο δεν ρωτας τι επαθαν καπιοι που τον απειλουσαν?του την εστησαν απο μαμπα και του την επεσαν 3 μαλακες.τους πηρα τηλεφωνο και εκαναν μαγκιες,λεω δωστε διευθηνση και ερχομε.εχω ξαναγραψει την ιστορια βλακα πριν 5 χρονια.επερναν τηλεφωνο μπροστα μου τον σαλονικιο και μου ζητουσαν συγνωμη.τους ειπα συχωρεμενοι αλλα εχουμε προβλημα.πρεπει να δωσετε 10 χιλιαρικα στους δικους μου γιατι τοσα τους εταξα και δεν τα εχω!ειπα θα τα παρουν απο εσας χαχαχαχααχ.
πλακα τους εκανα για να χεστουνε αλλα εξαφανιζολ δεν ξαναενοχλησαν ποτε!τοτε το γριβνα ειχε 10-12 και εγω τους εδωσα απο τον σαλονικιο 4000 γριβνα 400 ευρο για να σπασουμε πλακα μαζι τους χαχαχαχαχ.
εισαι πολυ αζος για αυτο σε ελεγα κατσαριδα,σου χρειαζετε εξαφανιζολ.
σε 2 μηνες οδυσσο θα ειμαι τλος σεπτεβριου μεχρι 13 οχτωβριου.θα εχω χρονο και ελπιζω να ειμαι υγιεις και να σου γραψω οτι γαμησα και εγω πουτανες για να γινω εξυπνος και στο ιδιο επιπεδο με σενα.αλλα μαλλον κανενας αφραγγος κακομοιρης που χρεωκοπησε ουκρανια καιβγαζεις κοπλεξ θα εισαι.
αρχικα υποψιαζομουν καπειον 65 που εφυγε πριν 6-7 χρονια.ισος εσυ εισαι αυτος που λεω οτι γαμησα την πουτανα μολδαβη του 19 τοτε την βικτορια,βαλερια κατι τετειο για αυτο βγαζεις κακια.
τελος να ασχολουμε με κατσαριδες που απειλανε και οταν τους ψαχνω δεν υπαρχουν.

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
συμφωνώ σε όλα είσαι ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΒΛΑΚΑΣ από όλους
έχεις να γαμήσεις εκτός σαλον από...ΠΟΤΕ
πας κουνάς το κοντό κορμί σου και εξαγάγεις την ελληνική βλακεία. Όσοι σε γνωρίζουν Ουκρανία νομίζουν ότι οι Ελληνες είναι θύματα βλάκες και καρπαζοεισπρακτορες
Στο λεξικό στο λήμμα ΒΛΑΚΑΣ έχουν την φωτογραφία σου σαν χαρακτηριστικο παράδειγμα ΚΟΠΑΝΟΥ
τουλάχιστο ο ηλίθιος ο κμαν τον ακουμπάει
Εσύ πας γυρνάς σαν τον τρελό την πόλη. χαλάς τα λεφτά σου σε μπλουζάκια και κεράσματα ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΝΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΚΕΡΑΣΤΗΣ και πας να τον παίξεις εκεί...όπου και να τον παίζεις το ίδιο χύνεις
δεν είσαι άπλα ΒΛΑΚΑΣ
φοράς και περικεφαλαία
ΤΟ ΜΟΝΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΣΟΥ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
οι γυφτισες ουκρανια σας λεμε εγω και ο δασκαλος που ειμαστε χρονια εκει και οι πιο εμειροι
παντα θα προτιμανε τους ουκρανους γυφτους.οπως ελεγε ο δασκαλος ειναι κατι ανεξηγητο το ελεγε
το αιμα των γυφτων ελκετε απο αλλους γυφτους και οταν παιζεις με τετεια κατηγορια θα χανεις απο τους γυφτους!αυτο ειναι που με εκανε εδω και 3 χρονια να μην την πεφτω η να μιλω σε οτι κινητε και
σας γραφω συνεχεια να ασχολειθω με ποιοτητα μονο και οπεια συχναζει στα ιδια μερη και μαχαζια με μενα.
η κατηγορια αυτη των γκομενων ειναι για τους νεαρους αρχαριους που θα πανε να κτυπανε οτι κινητε να φανε τα μουτρα τους για να μαθουν.νομιζετε εμενα μου τα ειπε ο δασκαλος η το σαιτ αυτο,λαθος.
δεκαδες χρονια κινωμουν στην πιατσα εκει,εφαγα τα μουτρα και ειδα τι παιζει και ακομα μαθαινω και δεν κανω τα ιδια λαθη.για να γαμησω μια αδεσπωτη δεν περνω ρισκω.μην ξεχνατε που εφαγα 2 φωρες ξυλο κιεβ ηταν γιατι ετρεξα πισω απο αδεσπωτες που με εστησαν!2 φορες εφαγα ξυλο αγριο αλλα γλιτωσα αλλες 200-300 πιο πριν η μετα απο αυτα τα επεισοδεια.μαρτυρας ο τασος και ο αλεκος που με παρακολουθουσαν οδυσσο και μου την επεσε ο τυπος αυτος που τους ελεγα και καθαρισε ο τασος με τον αλεκο.
μετα αυτπς ο τυπος μετα απο ενα χρονο μου κοληθηκαν 2 γκομενες να παμε σπιτι και τις ειδα μαζι του να μιλανε κρυφα μου την ειχε στημενη ετσι της εδιωξα.
στον ρολογα οταν ελεγα δεν θα γαμησεις ουκρανια νευριαζε και ακουε τα παραμυθια που του πουλουσαν.
ο ρολογας ελεγε εχω πακετο καλυτερο απο ουκρανους ενω εγω του ελεγα θα προτιμανε γυφτους απο εσενα γιατι εχουν αυτη την νοοτροπια.ψεκαζουν τον ξενο και λενε μαλακιες απο κοπλεξ σε κατηγορουν στις γκομενες.αυτα συζητουσαμε με τον δασκαλο και προχτες.για την ζηλια και το κοπλεξ σαν λαος
που θα χανεις παντα απο γυφτους.δεν εχουν λογικη τα ζωα.
ο κμαν σας λεει αληθειες ολοι εναντιων του,εγω μιλαω απο πειρα απο το 1990 που παω και θελουν να
γραφω οτι γαμησα πουτανες για να με θεωρουν σπουδαιο.ιδωλα τους μονο οσοι γαμανε μπαζα,ναρκομανκες,αδεσπωτες και θειες χαχαχαχα.αν ειχε μοντελα αυτες θα γαμουσαμε δυστυχος αυτες πανε σε ντοπιους πλουσιους,πολιτικους.λενε στην ταδε δημοσιογραφο,παρουσιαστρια σημερα εισαι καλεσμενη στον ταδε πλουσιο να πας.ετσι δουλευουν αυτοι εκει με τις μοντελες και εμφανισιμες γκομενες.ουκρανια εμειναν μπαζα να γαμας και θειες πλεον τι να ασχολουμε με τετειες.

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
άσε ρε βλάκα σε λίγο θα μας πεις ότι γάμησες τη Βικτωρία του Διονύση
ΒΛΑΚΑ ΗΛΙΘΙΕ ΚΟΠΑΝΕ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
συμφωνώ σε όλα είσαι ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΒΛΑΚΑΣ από όλους
έχεις να γαμήσεις εκτός σαλον από...ΠΟΤΕ
πας κουνάς το κοντό κορμί σου και εξαγάγεις την ελληνική βλακεία. Όσοι σε γνωρίζουν Ουκρανία νομίζουν ότι οι Ελληνες είναι θύματα βλάκες και καρπαζοεισπρακτορες
Στο λεξικό στο λήμμα ΒΛΑΚΑΣ έχουν την φωτογραφία σου σαν χαρακτηριστικο παράδειγμα ΚΟΠΑΝΟΥ
τουλάχιστο ο ηλίθιος ο κμαν τον ακουμπάει
Εσύ πας γυρνάς σαν τον τρελό την πόλη. χαλάς τα λεφτά σου σε μπλουζάκια και κεράσματα ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΝΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΚΕΡΑΣΤΗΣ και πας να τον παίξεις εκεί...όπου και να τον παίζεις το ίδιο χύνεις
δεν είσαι άπλα ΒΛΑΚΑΣ
φοράς και περικεφαλαία
ΤΟ ΜΟΝΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΣΟΥ
για βαλε μας την φατσα σου να σε θαυμασουμε.διαβαζω σε ποια θεματα γραφεις μονο για πουτανες πληρωμενες.επιπεδο σκατα και αφραγγος τελειος εισαι.για βαλε μας τις διαστημικες θειες που γαμας τζαμπα που σου ζητανε 1000 ευρο οπως αυτην την γρια που εβαλες φωτο χαχαχαχαχα.
αυτες που γαμα ο αρχοντας ουτε τζαμπα της γαμαω μουνοπανο του κερατα.ενα αρχιδι εισαι.
πες μας αφου εισαι γνωστης τι παιζει οδυσσο?αφου εχεις δεκαετια να πας μην λες μαλακιες πουτανας γιε.
ρε σου γαμαω την μανα σε βριζω ερχομε να σε βρω και δεν εμφανιζεσε.ελα πουτανας γιε να τα πουμε απο κοντα.τι αλλο πρεπει να σου πω.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
σου ειχα στειλει πμ τοτε ποια θα σου γαμησω και τι θα παθεις αλλα εγινες λαγος και δεν απαντουσες.
πλεον δεν γαμαω τετειες αδεσπωτες χαρισμα σου ολες χαχαχαχαχ

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
δεν ηξερες δεν ρωταγες πουτανας γιε.θα σε γαμησω και σενα.
πάρε φορά κι έλα να μου κλάσεις τα αρχίδια
κοντοΒΛΑΚΑ
αρκετά ασχολήθηκα με βλάκες
είσαι τόσο βλάκας που γράφεις στο Κίεβο για Οδησσό
τι άλλο πια
Θα βρω το Διονύση τώρα να του πω ότι γράφεις στα μπουρδέλα ότι του γάμησες τη γκόμενα να δω τι γέλιο θα ρίξει

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αντε αποκαλυψου.πες ειμαι αυτος.ειμαι ο ταδε και θα ερθω να σε γαμησω και σενα.
ειδες δεν εχεις αρχιδια και κρυβεσε?πισω απο κλωνους σου ειπα για να βγαζεις κακια και ζηλια μαλλον κατι σου εκανα μην ανυσυχεις θα γινει και αλλος ελληνας κερατας οδυσσο συντομα εχω παρει διαταγη απο τον θειο να γαμησω και αυτου την γκομενα!βλεπεις αυτος με εχει ψυλα και εχει εμπιστοσυνη οτι θα το κανω.βλεπει οτι αλλαξα ομως και δεν θελω να γαμω πουτανες,απελπισμενες και αδεσπωτες απελπισμενες
δυλαδη αυτες που εχετε εσεις.σκεφτειτε ποσο προβληματικες ειναι για να δεχοντε να γαμιουντε με τετειους σαν εσας.αυτα να τα διαβαζει ο ρολογας που του ελεγα οτι αυτος που γραφει κακιες μαλλον κανενα που του γαμησα καμια γκομενα η ζηλευει απο την δυναμη πυρος που εχω ενω αυτος οχι.
στο τελος ολα αποκαλυπτωντε

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
κοντοΒΛΑΚΑ
τι άλλο πια
Θα βρω το Διονύση τώρα να του πω ότι γράφεις στα μπουρδέλα ότι του γάμησες τη γκόμενα να δω τι γέλιο θα ρίξει
γιατι δεν ερχεσε σε μενα μουνοπανο να μου πεις στα μουτρα να γελασω μαζι σου.
γιατι φοβασε να με αντιμετωπισεις?αφου εχεις μπραβους και εισαι λεφτας λες.
αρχιδι εισαι και το ξερεις οτι θα σε γαμησω.τελος ειπα μαζι σου.
η θα πεις ειμαι ο ταδε και θα βρεθουμε να λυσουμε με ξυλο της διαφορες η εισι τελειος για πουτσο δειλος πουτανας γιος.τι αλλη προσβολη μπορω να σου πω για να γινεις αντρας?με αποφευγεις συνεχεια.
για δεν ερεσε να με πεις βλακα στα μουτρα?εγω θα σου πω σου γαμαω την μανα στα μουτρα να δουμε
τι θα κανεις.αλλα θα γραψω εδω τι σου εκανα και θα το παραδεκτεις οταν σου σπασω το κεφαλι αν συνελθεις.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
κοντοΒΛΑΚΑ
τι άλλο πια
το γελιο το ριχνουνε οι αλλοι πισω απο τους κεραταδες χρονια μαλακα χαχαχα

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
αντε αποκαλυψου.πες ειμαι αυτος.ειμαι ο ταδε και θα ερθω να σε γαμησω και σενα.
ειδες δεν εχεις αρχιδια και κρυβεσε?πισω απο κλωνους σου ειπα για να βγαζεις κακια και ζηλια μαλλον κατι σου εκανα μην ανυσυχεις θα γινει και αλλος ελληνας κερατας οδυσσο συντομα εχω παρει διαταγη απο τον θειο να γαμησω και αυτου την γκομενα!βλεπεις αυτος με εχει ψυλα και εχει εμπιστοσυνη οτι θα το κανω.βλεπει οτι αλλαξα ομως και δεν θελω να γαμω πουτανες,απελπισμενες και αδεσπωτες απελπισμενες
δυλαδη αυτες που εχετε εσεις.σκεφτειτε ποσο προβληματικες ειναι για να δεχοντε να γαμιουντε με τετειους σαν εσας.αυτα να τα διαβαζει ο ρολογας που του ελεγα οτι αυτος που γραφει κακιες μαλλον κανενα που του γαμησα καμια γκομενα η ζηλευει απο την δυναμη πυρος που εχω ενω αυτος οχι.
στο τελος ολα αποκαλυπτωντε
η μονή γκόμενα που έχεις βγάλει τα τελευταία χρονιά είναι η δεξιά σου χούφτα
η Μαρία Παλάμη
Ζητάς φωτογραφίες από γκόμενες
ζητάει ποιος; αυτός που δεν έχει βάλει 8 χρονιά τώρα καμία γκόμενα και κλαίγεται  ότι δεν του κάθονται ούτε οι πουτάνες στα σαλον
οι μόνες φωτογραφίες που έχεις βγάλει εδώ είναι με το σινοχαρα και το δημητρακη βλάκα βλάκα βλάκα
αλήθεια την βλακεία από ποιον την κληρονόμησες;

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
το γελιο το ριχνουνε οι αλλοι πισω απο τους κεραταδες χρονια μαλακα χαχαχα
για να κάνεις κάποιον κερατά πρέπει να μπορείς να γαμήσεις, κι εσύ δεν γαμάς ούτε πουτάνες στα σαλον, και με 3 και 10.000 γριβνες δεν σου καθονται
φοβούνται ότι η βλακεία είναι κολλητική γι αυτό δεν σου κάθετε καμιά
ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μου εστειλε μυνημα ο δασκαλος χαχαχαχαχ.γραφει τα εξεις σε σχεση με τον πιο πανω μαλακα.
να μην συγχιζεσαι γιατι το κουνκ φου διδασκει υπομονη και επιμονη και να το χρισημοπειας
μονο για αμυνα και να βλαπτεις τον αντιπαλο σου μονο οταν δεν εχεις επιλογη και κινδυνευεις!
εισαι πολεμικος καλιτεχνης σαολιν!χαχαχαχαχ μην δινεις σημασια τι γραφουν οι αδαεις στα ντελα.
ασε τον βουδα να τους κρινει!οταν ο αντρωπος και τιγρης ειναι 2 οντα τοτε χανει ο ανθρωπος.
οταν ανθρωπος και τιγρης ειναι ενα τοτε παντοτε θα κερδιζεις.μετα μου γραφει.
εφαγες το ρυζι σου?προσευχηθηκες στον ναο?πλινε και την κουπα σου και πορευθου εν ειρηνη γιε μου χαχαχαχ.τελειος ο δασκαλος λεει τι γραφεις και ασχολεισε με μαλακες.σωστα δεν ξαναγραφω.αν θελει ο γυφτος ας ερθει να μου τα πει στα μουτρα αντι να κρυβετε σαν μουνακι.
που χαθηκε ο κοπλε η μετενσαρκωση του δασκαλου?

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
η μονή γκόμενα που έχεις βγάλει τα τελευταία χρονιά είναι η δεξιά σου χούφτα
η Μαρία Παλάμη
Ζητάς φωτογραφίες από γκόμενες
ζητάει ποιος; αυτός που δεν έχει βάλει 8 χρονιά τώρα καμία γκόμενα και κλαίγεται  ότι δεν του κάθονται ούτε οι πουτάνες στα σαλον
οι μόνες φωτογραφίες που έχεις βγάλει εδώ είναι με το σινοχαρα και το δημητρακη βλάκα βλάκα βλάκα
αλήθεια την βλακεία από ποιον την κληρονόμησες;
απο σενα φωτο ζυταω να σε θαυμασουμε.τι να κανω φωτο με πουτανες μπαζολες

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
σου εστειλα πμ με αγαπη δειλε διαβασε το.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν μπορεί κανένας να βάλει φωτό από γκόμενα από Κίεβο γιατί έχω ναρκοθετήσει το πεδίο.Θα φανεί αμέσως χάλια σε σχέση με ό,τι ποστάρω.Το ίδιο και Ρωσία,δε θα παίξουν φωτός.
Αν ποστάρονταν φυσιολογικά πράγματα,θα μπορούσαν να βάλουν καμιά πουτάνα εξάρι από διμερίσματα,ίντερνετ κτλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom