Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενικά οι περισσότεροι την πατάνε Κίεβο λόγω χαμηλού κόστους.Σου λέει φτηνά αεροπορικά,φτηνή διαμονή,φτηνό κόστος ζωής θα είναι και οι γκόμενες φτηνές αφού οι μισθοί είναι χαμηλοί.
Πάνε και... μένουν με το πουλί στο χέρι αφού διαπιστώνουν οτι οι χιλιάδες mongers που συρρέουν από όλο τον κόσμο για να γαμήσουν έχουν ανεβάσει τις τιμές σε δυσθεώρητα επίπεδα.
Δεν το δέχεται αυτό ο άλλος για λόγους αρχής,λέει δεν πρέπει να είναι έτσι αλλά αλλιώς,εγώ δεν μπαίνω στον ανταγωνισμό δε δέχομαι την κατάσταση,αποσύρομαι.
Γενικά για να χτυπήσεις Κίεβο οχτάρια και πάνω πρέπει να είσαι ανταγωνιστικός με τα διεθνή δεδομένα,έχει παγκοσμιοποιηθεί το παίγνιο.Αν χτυπάς εφτάρι Πολωνία,βγάζεις οχτάρι Κίεβο.Οχτάρι όμως βγάζεις και Ρωσία με τα ίδια λεφτά.Κάπως έτσι πάει.

Για να παρακάμψει ο άλλος την οικονομική του αδυναμία σκαρφίζεται διάφορα συστήματα π.χ. υποσχέσεις γάμου,δεσμού ψευτοσχέσεις παραμύθια κτλ και φυσικά πιάνει τα αρχίδια του αφού οι Αραβες,Τούρκοι Δυτικοί έχουν προηγηθεί και αραδιάσει ακριβώς τα ίδια σε άπειρες παραλλαγές για να γαμήσουν φτηνά οπότε οι γκόμενες(οι εμφανίσιμες) είναι υποψιασμένες.Εχει καεί το μέρος σκέφτεται ο μέσος Ελλην και αφήνει το πεδίο να αλωνίζουν οι αραβότουρκοι.
Δεν μπαίνει με μανία να τους γαμήσει το κέρατο,το θεωρεί μη vfm,μαλακία και κοπιαστικό και καταστροφικό.Ζυγίζει την κατάσταση στρογγυλά.
Ενώ ο υπερβαλκάνιος άρχων δεν κάθεται να υπολογίσει,ορμάει στο ψαχνό και αιφνιδιάζει τον ανταγωνισμό με τον παρορμητισμό και δυναμισμό του.Παίρνει τα στίφη των αραβότουρκων και Δυτικών σουβλάκι.
Απλά πρέπει να ξέρεις τι κάνουνε και να τους λαμπαδιάζεις.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
65
Like
3.282
Πόντοι
7.216
Γενικά οι περισσότεροι την πατάνε Κίεβο λόγω χαμηλού κόστους.Σου λέει φτηνά αεροπορικά,φτηνή διαμονή,φτηνό κόστος ζωής θα είναι και οι γκόμενες φτηνές αφού οι μισθοί είναι χαμηλοί.
Πάνε και... μένουν με το πουλί στο χέρι αφού διαπιστώνουν οτι οι χιλιάδες mongers που συρρέουν από όλο τον κόσμο για να γαμήσουν έχουν ανεβάσει τις τιμές σε δυσθεώρητα επίπεδα.
Δεν το δέχεται αυτό ο άλλος για λόγους αρχής,λέει δεν πρέπει να είναι έτσι αλλά αλλιώς,εγώ δεν μπαίνω στον ανταγωνισμό δε δέχομαι την κατάσταση,αποσύρομαι.

Ενώ εγώ ο Κμαν που πάω 2 φορές τον χρόνο και δεν έχω άλλη δυνατότητα να γαμήσω γιατί είμαι σαν ανάποδο γαμώτο με 0 προσωπική ζωή λέω:
Δεν γαμείς, μαζί σου θα τα πάρεις; Σκυλιά, παιδιά δεν έχεις, 10 μέρες το χρόνο που κάνεις διακοπές ζήσε τουλάχιστον σαν άρχοντα. Σκόρπισε τα στις πουτάνες πολυτελείας, βάφτισετες σπονσορέτες, μπες και σε ένα σαη που λέγετε μπουρδέλα με Μ.Ο. iq χρήστη 18, μόστραρε καμιά φωτογραφία με το βαλκάνιο χέρι στο μπούτι να ανέβει η ηλεκτρονική σου αυτοπεποίθηση και όλα καλά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ενώ εγώ ο Κμαν που πάω 2 φορές τον χρόνο και δεν έχω άλλη δυνατότητα να γαμήσω γιατί είμαι σαν ανάποδο γαμώτο με 0 προσωπική ζωή λέω:
Δεν γαμείς, μαζί σου θα τα πάρεις; Σκυλιά, παιδιά δεν έχεις, 10 μέρες το χρόνο που κάνεις διακοπές ζήσε τουλάχιστον σαν άρχοντα. Σκόρπισε τα στις πουτάνες πολυτελείας, βάφτισετες σπονσορέτες, μπες και σε ένα σαη που λέγετε μπουρδέλα με Μ.Ο. iq χρήστη 18, μόστραρε καμιά φωτογραφία με το βαλκάνιο χέρι στο μπούτι να ανέβει η ηλεκτρονική σου αυτοπεποίθηση και όλα καλά.

Εγώ ανατρέπω τα δεδομένω γιατί στηρίζομαι στην ταχύτητα,τον αιφνιδιασμό και την ισχύ πυρός.
Λέμε χρειάζονται 500 ευρώ ημερησίως.Αρα αν έχω 1000 ευρώ θα κάτσω μόνο διήμερο για να έχω επαρκή ισχύ.Ετσι θα φάω λάχανο το κορόιδο που κάθεται μια βδομάδα με 2000 ευρώ.Απλά έχω διπλάσια ισχύ ενώ διαθέτει διπλάσια χρήματα.
Εχουν όλα σχέση με την ισχύ και την μπλόφα πόσο κουρνιαχτό προκαλείς με τους πυραύλους,την αναμπουμπούλα το χάος και τη σύγχυση που επιφέρεις στον αντίπαλο.
Δηλαδή πετυχαίνω αποτέλεσμα απολύτως δυσανάλογο της ηλικίας,των μέσων,του χρόνου κτλ.

Αν είναι κάποιος νεώτερος χωρίς λεφτά θέλει τρέξιμο.Δεν σου κάθεται τίποτα Κρεσάτικ βγες στα προάστια.Πιάνεις τα αρχίδια σου στα προάστια τουτέστιν δεν έχεις γαμήσει σε δύο μέρες,φύγε Λβωφ.Δε γαμάς Λβωφ,πήγαινε σε μικρότερη τοπική πόλη Λουτσκ,Τερνόπιλ κτλ.Αν γυρνάς συνέχεια θα την βρεις την άκρη.Στο τέλος θα γαμάς στα τρένα τις γκόμενες που γνώρισες στο κουπέ,δε θα χάνεις χρόνο.Πρέπει να είσαι κάπως μανιακός αν δε διαθέτεις ρευστό.Αλλιώς αν περιμένεις να ανοίγεις το τίντερ χέζοντας και να σου έρχονται μουνάρες σπίτι για booty call... καλά κρασιά.
Γενικά πάντα επικρατεί ο πιο παρανοικός,θυμάμαι πώς ένας Τσέχος αλητήριος καμάκιας μου έφαγε Τσέχα γκόμενα στο τρένο μόνο και μόνο επειδή κουβαλούσε μαζί του moonshine ποτό και με έστειλε.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
65
Like
3.282
Πόντοι
7.216
Εγώ ανατρέπω τα δεδομένω γιατί στηρίζομαι στην ταχύτητα,τον αιφνιδιασμό και την ισχύ πυρός.
Λέμε χρειάζονται 500 ευρώ ημερησίως.Αρα αν έχω 1000 ευρώ θα κάτσω μόνο διήμερο για να έχω επαρκή ισχύ.Ετσι θα φάω λάχανο το κορόιδο που κάθεται μια βδομάδα με 2000 ευρώ.Απλά έχω διπλάσια ισχύ ενώ διαθέτει διπλάσια.
Εχουν όλα σχέση με την ισχύ και την μπλόφα πόσο κουρνιαχτό προκαλείς με τους πυραύλους,την αναμπουμπούλα το χάος και τη σύγχυση που επιφέρεις στον αντίπαλο.
Δηλαδή πετυχαίνω αποτέλεσμα απολύτως δυσανάλογο της ηλικίας,των μέσων,του χρόνου κτλ.

Ναι το ξέρω καλά αυτό το σύστημα κμανουλη.
Πέσαν πολλοί έξυπνοι συναδελφοί μου έξω με το σύστημά σου μόνο και μόνο για να πάρουν ένα έργο με 50-60% έκπτωση ενώ οριακά έβγαζε τα λεφτά του με 30%.
Τώρα έχουν φύγει για Γερμανία και έχουν αφήσει εκατομμύρια χρέοι στους πίσω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ναι το ξέρω καλά αυτό το σύστημα κμανουλη.
Πέσαν πολλοί έξυπνοι συναδελφοί μου έξω με το σύστημά σου μόνο και μόνο για να πάρουν ένα έργο με 50-60% έκπτωση ενώ οριακά έβγαζε τα λεφτά του με 30%.
Τώρα έχουν φύγει για Γερμανία και έχουν αφήσει εκατομμύρια χρέοι στους πίσω.

Εχεις να ανταγωνιστείς τον Τούρκο μπαμπέση πωλητή χαλιών από την Ανατολία που μαζεύει λεφτά όλο το χρόνο για να γαμήσει και μένει Κίεβο με άλλους 5 Τούρκους στα προάστια με κόστος 2 ευρώ τη μέρα,έχεις να ανταγωνιστείς τον Αμερικανό δικηγόρο από το Τέξας που τα χώνει όλα και μένει στη σουίτα του Hilton,έχεις τον πονηρό Σουηδό που τρώει τα επιδόματα και το παίζει ιστορία,έχεις τον Αραβα ψώλωνα πετρελαιά ή έμπορα,τον Ισπανό Λοθάριο Λάτιν εραστή,το Σικελιανό κοντοστούπη μαφιόζο τους έχεις όλους απέναντι και πρέπει να τους κερδίσεις.Λιπόψυχοι,συμβατικοί πιάνουν τα αρχίδια τους.Πρόκειται για σκληρό ανταγωνισμό.Ολοι έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα,το θέμα είναι πώς θα τους νικήσεις πώς θα καταλάβουν τη δύναμη του τσολιά.
Αυτοί όλοι θέλουν να σε λιώσουν όμως η δύναμή μας είναι ακαταγώνιστη.

Είμαι οπαδός της δράσης,πρώτα πυροβολείς και μετά κάνεις ερωτήσεις.Αμα κάτσεις και υπολογίζεις πιάνεις τα αρχίδια σου.Απλά αρχίζεις τις μπουνιές στο στόχο και βλέπεις πώς αντιδρά.Γενικά σλαβικές χώρες θέλει δράση όλα αλλάζουν πολύ γρήγορα.Πόλεις ολόκληρες ερημώνουν από μουνί και την επόμενη χρονιά γίνονται ξανά παράδεισοι.Δεν μπορείς σχεδόν να κάνεις προβλέψεις.Είναι κύκλος.Ποιος περίμενε το 2013 να βελτιωθεί η Ρωσία και η Ουκρανία τα επόμενα 5 χρόνια κοκ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ είμαι στο παίγνιο από το 1998.Οπότε τα έχω δει όλα,έχω συσσωρεύσει τεράστια εμπειρία και είμαι σε θέση να εκτιμήσω τις μεταβολές,τις αγοραίες τιμές,την εξέλιξη στα μουνάκια κτλ.Εμείς είμαστε διαχρονικοί,γαμιάδες παντός καιρού δε μας επηρρεάζει ο χρόνος και η ηλικία απλά πληρώνουμε συνέχεια περισσότερα για την ίδια ποιότητα ενώ όλα τα άλλα έχουν μείνει τα ίδια.Ο χρόνος για εμάς έχει κολλήσει στο 2003,δεν υπάρχουν αλλαγές έκτοτε,έχουμε απολιθωθεί.
Ο νέος δεν μπορεί να νιώσει τα ίδια ρίγη όταν εισβάλει Πίλσεν,Πόζναν,Πράγα,Λβωφ,Κίεβο κτλ γιατί απλά δε βλέπει το ίδιο πράγμα αυτή την εικόνα του παρελθόντος προβαλλόμενη οπότε δεν ξέρει τι παίζει.Βλέπει το σημερινό πραγματικό που είναι ουσιαστικά φανταστικό ενώ το αληθινό είναι το παρελθοντικό που δε βλέπει.
Για αυτό μιλάμε για ανωτερότητα των παλαιών στα συγκεκριμένα πεδία ό,τι και να λένε οι νέωπες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενικά θέλει δράση.Μπορείς να αφιερώσεις άπειρες ώρες να μάθεις ρωσικά?Μπορείς να δουλέψεις σκληρά να βγάλεις γκαφρά?Μπορείς να λιώσεις σόλες και να ξενυχτάς για καμάκι σε οριακά σημεία?Πόσο είσαι διατεθειμένος να ρισκάρεις?Εχουν όλα σχέση με φυσική προσπάθεια και φυσικές αντοχές.Πόσο καυλωμένος είσαι.
Αμα πεις δεν κάθομαι να δουλεύω για να μου τα τρώνε τα μουνιά,αρνούμαι να καταπονώ τον εαυτό μου με ξενύχτια και να χάνω άπειρες ώρες στο daygame μπας και γαμήσω,αρνούμαι απλώς να αυτοβελτιωθώ για το μουνί,δε θα βάλω το κεφάλι μου στο ντορβά για να γαμήσω,απλά σε ξεπερνάει ο ανταγωνισμός.Γιατί οι άλλοι είναι πιο διψασμένοι.Οπότε ή πρέπει να πουστέψεις ή να το ρίξεις στα mgtow,τη μαλακία,τους πικερισμούς κτλ.
Οι καυλιάρηδες τα δίνουν όλα,φτάνουν σε απίστευτα άκρα να γαμήσουν και στις γκόμενες αρέσει αυτό το πάθος του καυλιάρη.Θέλουν άντρες δέσμιους των παθών τους με το μυαλό στον πούτσο όχι συμβατικούς και υπολογιστές.

Επισκέπτης
Λέμε χρειάζονται 500 ευρώ ημερησίως.Αρα αν έχω 1000 ευρώ θα κάτσω μόνο διήμερο για να έχω επαρκή ισχύ.Ετσι θα φάω λάχανο το κορόιδο που κάθεται μια βδομάδα με 2000 ευρώ.Απλά έχω διπλάσια ισχύ ενώ διαθέτει διπλάσια χρήματα.

Αν είναι κάποιος νεώτερος χωρίς λεφτά θέλει τρέξιμο.Δεν σου κάθεται τίποτα Κρεσάτικ βγες στα προάστια.Πιάνεις τα αρχίδια σου στα προάστια τουτέστιν δεν έχεις γαμήσει σε δύο μέρες,φύγε Λβωφ.Δε γαμάς Λβωφ,πήγαινε σε μικρότερη τοπική πόλη Λουτσκ,Τερνόπιλ κτλ.Αν γυρνάς συνέχεια θα την βρεις την άκρη.Στο τέλος θα γαμάς στα τρένα τις γκόμενες που γνώρισες στο κουπέ,δε θα χάνεις χρόνο.Πρέπει να είσαι κάπως μανιακός αν δε διαθέτεις ρευστό.Αλλιώς αν περιμένεις να ανοίγεις το τίντερ χέζοντας και να σου έρχονται μουνάρες σπίτι για booty call... καλά κρασιά.
Γενικά πάντα επικρατεί ο πιο παρανοικός,θυμάμαι πώς ένας Τσέχος αλητήριος καμάκιας μου έφαγε Τσέχα γκόμενα στο τρένο μόνο και μόνο επειδή κουβαλούσε μαζί του moonshine ποτό και με έστειλε.
ναι αλλα τη  τριτη ημερα που εσυ θα αλοχωρησεις αυτος δε θα εχει ανταγωνισμο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.271
Πόντοι
3.656
Εγώ είμαι στο παίγνιο από το 1998.Οπότε τα έχω δει όλα,έχω συσσωρεύσει τεράστια εμπειρία και είμαι σε θέση να εκτιμήσω τις μεταβολές,τις αγοραίες τιμές,την εξέλιξη στα μουνάκια κτλ.Εμείς είμαστε διαχρονικοί,γαμιάδες παντός καιρού δε μας επηρρεάζει ο χρόνος και η ηλικία απλά πληρώνουμε συνέχεια περισσότερα για την ίδια ποιότητα ενώ όλα τα άλλα έχουν μείνει τα ίδια.Ο χρόνος για εμάς έχει κολλήσει στο 2003,δεν υπάρχουν αλλαγές έκτοτε,έχουμε απολιθωθεί.
Ο νέος δεν μπορεί να νιώσει τα ίδια ρίγη όταν εισβάλει Πίλσεν,Πόζναν,Πράγα,Λβωφ,Κίεβο κτλ γιατί απλά δε βλέπει το ίδιο πράγμα αυτή την εικόνα του παρελθόντος προβαλλόμενη οπότε δεν ξέρει τι παίζει.Βλέπει το σημερινό πραγματικό που είναι ουσιαστικά φανταστικό ενώ το αληθινό είναι το παρελθοντικό που δε βλέπει.
Για αυτό μιλάμε για ανωτερότητα των παλαιών στα συγκεκριμένα πεδία ό,τι και να λένε οι νέωπες.
σωστό το τελευταιο
Είναι φεικ η εικόνα σήμερα
Βελτιωθηκαν τα κτίρια κι οι υποδομές αλλά η πείνα μεγάλωσε  για αγαθά
Εξ ου και οι βιζιυες

Επισκέπτης
Γενικά θέλει δράση.Μπορείς να αφιερώσεις άπειρες ώρες να μάθεις ρωσικά?Μπορείς να δουλέψεις σκληρά να βγάλεις γκαφρά?Μπορείς να λιώσεις σόλες και να ξενυχτάς για καμάκι σε οριακά σημεία?Πόσο είσαι διατεθειμένος να ρισκάρεις?Εχουν όλα σχέση με φυσική προσπάθεια και φυσικές αντοχές.Πόσο καυλωμένος είσαι.
Αυτη ειναι η ψυχοσυνθεση του ματακια που τη στηνει ολη νυχτα στο δασος για να περασει κανα ζευγαρακι.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.251
Πόντοι
506
Ο νέος δεν μπορεί να νιώσει γιατί απλά δε βλέπει το ίδιο πράγμα αυτή την εικόνα του παρελθόντος προβαλλόμενη οπότε δεν ξέρει τι παίζει.
Βλέπει το σημερινό πραγματικό που είναι ουσιαστικά φανταστικό ενώ το αληθινό είναι το παρελθοντικό που δε βλέπει.
PLAYBOY MISS MARCH 1983 (age 19)
Alana Soares (USA) born 21 February 1964 in Redondo Beach California
Natural Tits 34E (75E)
https://[URL unfurl="true"]www.xxx-photo.com/m/photo/i/1404/23/102841/104826-alana-soares.jpg[/img[/URL]]
[img]https://[URL unfurl="true"]www.curvyerotic.com/galleries/playboy/alana_soares_classic_curvy_playmate/alana_soares_classic_playmate_for_playboy_011.jpg[/img[/URL]]

PLAYBOY PLAYMATE OF THE MONTH DECEMBER 1982
Charlotte Kemp (USA)
Natural Tits 34E (75E)
[img]http://redbust.com/stuff/charlotte-kemp-miss-december-1982/charlotte-kemp-playboy-1982-32.jpg

PLAYBOY PLAYMATE OF THE MONTH 1974 AND PLAYMATE OF THE YEAR 1975 (age 22)
Marilyn Lange(USA) born 12 January 1952 in Westfield, New Jersey
Natural Tits 38F (85F)
marilyn.cover_.jpg

marilyn-lange-playmate-1-469x1024.jpg

PLAYBOY MISS JANUAR 1982 (age 20)
Kimberly Mc Arthur (USA) born 16 September 1962 in Texas
Natural Tits 36F
a00b8775-e14c-428d-b7f1-0af7a999e4b8.jpeg

http://[URL unfurl="true"]www.aacsautographs.com/09-28-14/0612.jpg[/img[/URL]]
[img]http://allstars04.manworldmediacdn.com/wp-content/uploads/2018/03/157712_main.jpg

PLAYBOY MISS JUNE 1981 (age 28)
Cathy Larmouth (USA) born 15 July 1953 in Illinois
Natural Tits 38E (85E)
portfolio-pm198106a1-29-lrg.jpg

PLAYBOY MISS JANUAR 1974 (age 19)
Nancy Cameron (USA) born 15 March 1954 in Pittsburgh
Natural Tits 34D (75D)
mk7R0lA.jpg

PLAYBOY MISS OCTOBER 1996 (age 24)
Nadine Tchanz (GER) born 17 April 1972 in Hildesheim, Germany
Natural Tits 34E (75E)
URL]]

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Προχτές είχα ένα περιστατικό που δείχνει πως κάτι δεν πάει καλά σε αυτόν τον κόσμο...

Το βράδι στο κλάμπ την πέφτω παραδοσιακά χύμα και αρχιδάτα σε ένα καλό μουνάκι που ήταν Ουκρανίδα! Η ίδια με άρπαξε απο το χέρι με έβγαλε έξω απο το κλάμπ και μου έδωσε το τηλέφωνό της! Ήταν οι πρώτες της ώρες στο νησί! Την επόμενη το απόγευμα, δηλαδή χτες της στέλνω μύνημα και με ψιλοέγραψε!
Μετά όμως τη βρίσκω στο ... Τίντερ.....
Και της στέλνω το παρακάτω μύνημα!
Βλέπετε και την αρχική αντίδραση που δείχνει και η ίδια να έχει μπλοκάρει και να έχει διαστρευλώσει την πραγματικότητα με το Tinder...
Απο τον υπόλοιπο διάλογο και συμπεριφορά καταλαβαίνω πως έδωσε προτεραιότητα στα ιντερνετικά ραντεβού παρά στο παραδοσιακό πέσιμο ...  

Συνημμένα

• IMG_8203.PNG
    IMG_8203.PNG
    286,4 KB · Εμφανίσεις: 69

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ειπαμε εισαι σωστος αλλα μην λες και μαλακιες χαχαχαχ.ρε αρχοντα αφου ξερεις τι πανω κατω
να πας στο τελος απο καριμπιαν θα γαμησεις.στα αλλα οσα λες συμφωνω.
ποια ποιοτητα εχει μεινει για ξενο ουκρανια και δεν την εχω εγω?μονο κατι θειες εμειναν οι μικρες
ειναι απιαστες τωρα.τις βλεπω ξεκολα τωρα κυπρο 3 4 μαζι ποιος θα τις πλισιασει?μονο κανα αγαθος και θα φαει τα μουτρα του.για ξενους που βλεπεις εσυ αντιπαλους εγω οδυσσο τους εχω για να γελαω,
κανενα ανταγωνισμο απο αυτους.ακομα και νεαρους που βλεπω σπανια ευροπαιους γαλλους,γερμανους που συναντησα μου ειπανε δεν εχουμε ουτε διαθετουμε λεφτα αφου ετσι ειναι εδω οπως τα λες.
ολοι οι νεαροι κακομοιρηδες,αν δω καπιον πολυ σπανια.τωρα ειδα 2 ξενους παπουδες στα πρακτορια.
νομιζα σε κριση ηταν γιατι εδω και 3 χρονια δεν εβλεπα μπαρπες και κοπελες απο πρακτορια.
κιεβο τωρα δεν εχω δυναμη οπως παλια που επρεπε να τρεχεις αυπνος ολη μερα πανω κατω.
παντα εβρισκα γκομενες κιεβο και επερνα αλλα 100 τηλεφωνα που οι 80 δεν θα απαντουσαν η κλιστα
λογο αφραγγιας.πλεον δεν εχω δυναμη να τρεχω πανω κατω κιεβο στους ιδιους ρυθμους.
σε 10 λεπτα εκανα 3 φορες πανω κατω χρισατικ και μολλ,εμπαινα στο μετρο πιγαινα βοκζαλνα,πετριβκα,σουλιαφκα με 2 ωρες υπνο την μερα.ουτε ιτερνετ ουτε τετια σαιτ ηξερα.
αν δεν δουλευα δεν θα φαω.τοσα χρονια κιεβ μονο μια φωρα απο της 11-12 φορες τον χρονο που πηγα δεν
βρηκα να γαμησω.ενα χειμωνα που πηγα μονο 4 μερες πριν 10 χρονια.
πλεον εκτος οτι δεν μπορω να ακολουθησω στους ιδιους ρυθμους μετα απο τοσα χρονια εκει και πιο εμπειρος δεν ειμαι σε διαθεση να κυνηγο στο χρισατικ αδεσπωτες.ειπα τελος αυτες πλεον εδω και χρονια.για αυτο παντα παραπονιεμε και λεω ποιοτητα και κλαση εστο και αυτες που κρατανε οι νορμαλ ουκρανοι που δεν ειναι καλυτερα οικονομικα απο εμας.
δυστυχος τα εγραψα χιλιαδες φορες και με δουλευουν μαλακες οπως τον γιο της πουτανας πιο πανω
που μαλλον γαμουσε πριν 10-15 χρονια ναρκομανκες και αδεσπωτες των 300-400 γριβνα.
καταλαβες τι ποιοτητα μιλαμε γκομενες χαχαχααχ.τετιες δεν γαμαω ουτε τζαμπα.
γραφω για την προπαγανδα που εκτισαν γυρο απο τον ξενο και τον ψεκασμο που εκαναν στις γκομενες
για να μην γαμμα ο ξενος η αν γαμα καμια αδεσπωτη η βιζιτα μονο με λεφτα!
σας ειπα την ιστορια με την αλλη που μου ελεγε εμενα δικαιολογιες και πηγε να βρει μετα εναν κακασχημο μπαρμαν τελειος γυφτο που φιλιωταν με αλλο αντρα σε γκει μπαρ!με καπιον που γαμιωταν με πουστηδες και τον ετρωε εκτος απο αφραγγος,βρωμιαρης και κακασχημος !
αυτα τα φωναζω χρονια με την νοοτροπια και τα κοπλεξ που βγαζουν στους ξενους.
ο δασκαλος μιλουσε για το αιμα τον γυφτων σαν εξηγηση αφου επιστημονικα δεν μπορουσε να εξηγησει.
οταν πηγα στην ριγα πριν 7-8 χρονια εκει διαπιστωσα πρωτα την προπαγανδα που εκαναν οι αφραγγοι
εκει που σε ελεγαν σεξοτουριστα και σε εστελαν αποκλιστικα σε καπια μερη για να εχουν ελευθερια αυτοι με τις ντοπιες που δεν μπορουσαν να ανταγωνιστουν τον ξενο.σιγα αυτο περασε και ουκρανια και λευκοροσια.μονο ρωσικη επαρχια καπιος με καταληλο πακετο μπορει να βρει ποιοτητα.
δεν δεχομε ουκρανια χοντρες,μπαζα,νουμερα κοπελες κατω του 2 και 3 να το παιζουν ντιβες.
μου ειπαν χιλιαδες φωρες εισαι ξενος και πρεπει να πληρωνετε για ολα,σε εκρηξεις θυμου κοπελων επιπεδο 4-5 που νομιζαν μονο γιατι ειναι στην ουκρανια ειναι οι πιο ομορφες στον κοσμο!
τοσο τρελες ειναι που τα 3-4 επιπεδο πιστευουν εχουν πιο μεγαλη αξια απο τις γυναικες σε αλλες χωρες.για αυτο δεν μιλαω με καμια οδυσσο,σνομπαρω,προσβαλω,προσγειωνω με προσβολες και αν θελω να γαμησω παω σε κανα σαλον μην χανω χρονο και χρημα με καθε ζωο

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
ένα ακόμη πόνημα βλακείας από τον βλάκα του φόρουμ
θα τον βάλουμε υποψήφιο για μαλάκα 2019

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Προχτές είχα ένα περιστατικό που δείχνει πως κάτι δεν πάει καλά σε αυτόν τον κόσμο...

Το βράδι στο κλάμπ την πέφτω παραδοσιακά χύμα και αρχιδάτα σε ένα καλό μουνάκι που ήταν Ουκρανίδα! Η ίδια με άρπαξε απο το χέρι με έβγαλε έξω απο το κλάμπ και μου έδωσε το τηλέφωνό της! Ήταν οι πρώτες της ώρες στο νησί! Την επόμενη το απόγευμα, δηλαδή χτες της στέλνω μύνημα και με ψιλοέγραψε!
Μετά όμως τη βρίσκω στο ... Τίντερ.....
Και της στέλνω το παρακάτω μύνημα!
Βλέπετε και την αρχική αντίδραση που δείχνει και η ίδια να έχει μπλοκάρει και να έχει διαστρευλώσει την πραγματικότητα με το Tinder...
Απο τον υπόλοιπο διάλογο και συμπεριφορά καταλαβαίνω πως έδωσε προτεραιότητα στα ιντερνετικά ραντεβού παρά στο παραδοσιακό πέσιμο ...  
ο κουμπαρος παντα εχει δικαιο θα σου πω αρχικα για τα πιο πανω σου σχολια.
ο κουμπαρος ξερει την σκεψη,νοοτροπια και τι σκατα ειναι.οι αλλοι οπως ο γιος της πουτανας πιο πανω
μονο βιζιτες επιπεδο ναρκομανκας,αδεσπωτης,απελπισμενης,αστεγης που μενει σε χοστελ εχουν σχεση
με γκομενες απο ουκρανια για αυτο μονο εμενα να ακους για γκομενες και τον αρχοντα για πουτανες.
αυτες αλλαζουν διαθεση το λεπτο ειναι διπολικες τριπολικες πρωσωπικοτητες.ειναι χαρουμενες μετα απο ενα λεπτο κλενε.αλλα οταν κλενε να ξερεις μην πιστευεις πουστη λογια και πουτανας μιρολογια.
παντα οσες ξαφνικα αλλαζαν διαθεση και εκλεγαν επρεπε να φυγουν αμεσως ξαφνικα πεθανε η μανα η ο σκυλος τους ασε γιατι τα ειδα δεκαδες χρονια αυτα χαχαχααχ.
ειναι τρελες μην ασχολεισε με καθε πουτανα ουτε με ουκρανιδες.μονο με ρωσιδες μπορεις να κανεις μια καλη γνωριμια ακομα και χωρις σεξ απο πολεις νιζνι,καζαν,σαμαρα και αλλες.
μοσχα και πετρουπολη ξεχασε το αυτες τις βρισκω και στα μαμπα και τετια οταν ειναι κυπρο.
απο αλλες πολεις πιο νορμαλ γκομενες ουτε τιντερ και μαλακιες γιατι τα βλεπω καθε μερα ρωσιδες εδω
και ξερω τις διαφορες.αμεσως κοβω τις χοχλουσκες απο την ηλιθιοτητα.μου λενε που καταλαβες οτι ειμαι ουκρανη?απανταω επιδει εισαι ηλιθια,χαχαχουχ,φωρας γυαλια του ηλιου νυκτα,εισαι χαζη νουμερο και σου μιλαω ρωσικα απαντας αγγλικα και οταν σου λεω ρωσσικα σου μιλω λες ωχ δεν το καταλαβα και μιλας ρωσικα.μιλουμε τελειος ουφο και καθυστερημενες.δεν φταιω επιδει πριν 30 χρονια οι δικοι μου πηγαν εκει για δουλει και μου αρεσε εκει να πηγαινω.μοσχα ειχα νορμαλ καλα παιδακια φιλους,ουκρανια μονο μαλακες που ηθελαν κερασματα.μην ασχολιθεις με την πουτανα αυτη,αν θες προτεινε 100 ευρο αρχικα να την γαμησεις μονο ετσι θα την δεις ξανα λαιβ.αν αρνηθει ανεβασε την προσφορα.
χτες γνωρισα ελληνιδα νεαρη τελειος αφραγγη ειχε 15 ευρο και τα εχασε και δεν ειχε για λεοφορειο λεφτα.της πεταξα με το αμαξι αφου πριν την καμακωσα.της δειχνω τα λεφτα ειχα 300 ευρο και αλλα 200 σε τουρκικα.λεω για αστειω σπονσαρω την μιση ουκρανια μια ελληνιδα περισοτερη δεν με χαλα.
στην αρχη νομιζε αστειευα,της ειπα ποτε δεν κρατω κατω απο 500-800 ευρο εστο και για βολτα τσιμπισε.
ηταν προσχαρη,ευγενικη και δεν θυμωσε που ειπα με χιουμορ για σπονσορινκ.
ισως την δω σημερα,αλλα δεν ξερω αν με πηρε σοβαρα,αν και αστειευα σοβαρα της ειπα αν θελει θα βοηθησω.νομιζω το πιστεψε δεν εδειξε να προσβαλετε η να χανει το χιουμορ της.
εχω ετοιμη αλλη ποντια 25 αλλα εχω προβλημα οτι μενει σε αλλη πολη και δεν εχω χρονο με την δουλεια.
εδω και 4 μερες φλερταρω και αλλη γκομενα 23 που ειναι τοπ κλασ αλλα δεν ξερει ακομα την αξια της.ειναι θετικη αλλα θα νομιζει 30 ειμαι,ανυσυχω μηπως παθει σοκ αν πω 39.
ειδε φωτο μου ουκρανια και που γραφω φεισπουκ ζω οδυσσο και εδειξα μυνηματα που ανταλαζα με δασκαλο και αλλους φιλους οτι ειναι αληθεια οτι δεν ασχολουμε ουτε μιλω με τις βλαμενες εκει.
της ειπα παω εκει μου αρεσει η πολη και δουλευω τωρα σε νεα επιχειρηση οικογενειακη.
δεν ασχολουμε εδω και 10 χρονια με βλαμενες μονο γελαω μαζι τους.
περσι παλι γνωρισα τοπ κοπελιτσα 20 αλλα μολις της ειπα ηλικια στραβωσε.
το προβλημα μου κυπρο ειναι αυτο,μπορω να βρω πιο ευκολα γκομενες λογο στατους που λεει ο διμητρακης χχαχααχ απο οτι στην ουκρανια αλλα χανω στην ηλικια.αργησα να καταλαβω το εχωριο παιχνιο και να ασχοληθω αφου παντα ημουν αποροφημενος στις πουτανες εκει.
μην ακους τους μαλακες ζηλιαρηδες εδω δεν ξαναπαντω σε κανενα που με προσβαλει.
αφου οταν τους ψαχνω δεν υπαρχουν !εξαφανιζολ!ας με λενε βλακα γιατι εμενα δεν μπορουν να με δουλεψουν με αυτα που πουλανε σε αγαθους.γαμα το τιντερ κανε προσφορα 100 να μην χανεις χρονο η χρημα σε κερασματα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
δεν εχεις δωσει ποτε πλιροφορια για ουκρανια.μπηκες πριν 5 χρονια απλα να γραψεις κακιες για μενα και τον διμητρακη.ξαναεμφανιστηκες μετα απο 5 χρονια παλι να την πεις σε μενα αρα πρωσωπικο ζητημα.ζηλιας?οτι εισαι αφραγγος?οτι στο ονειρο σου φερνεις θειες των 20 ευρο και λες για αστειο θα δωσεις χιλια ευρο ενω δεν εχις ουτε για τυροπιτα?εβαλες τριτους να μου πουνε εισαι πλουσιος επιχειρηματιας και εχεις μπραβους τσετσενους οδυσσο που θα με κτυπησουν γιατι σου βριζω την μανα και την εχασες πριν 2 μηνες δηθεν.εγω συνεχιζω να σου βριζω σε πμ την μανα,εψαχνα να σε βρω οδυσσο και αποτελεσμα?δεν υπαρχεις !!!!κατα φαντασια λεφτας και γαμιας που ελεγε ο μιτσος.μονο λες ειμαι βλακας.
σου υποσχεθηκα να σε γαμησω και να ερθω να μου ριξεις ελληνικες φαπες.σε εψαχνα αλλα δεν ησουν πουθενα και οδθσσο μου ειπανε δεν υπαρχει τετιος τυπος μαλλον σε δουλευει κανενας φουκαρας.
σου εστελνα πμ θα ερθω προσωπικα να σε σπασω στο ξυλο μετα θα δεις και για τους τσετσενους την δυναμη μου ουκρανια.βαιβαια συνεχιζεις να κρυβεσε πισω απο πρηκτολογια πουτανας γιε χαχαχαχ.
ειδες παλι σου βριω την μανα!ποτε θα δω τους μπραβους και την δυναμη σου ουκρανια?
σηκωστηκαν οι καποτες και γαμανε μονες τους.σηκωσε κεφαλι το μυρμιγκι στην ουκρανια.
δεν πρεπει να ασχολουμε μαζι σου πουτανας γιε αφου οσο και αν σε προκαλω δεν εμφανιζεσε.
εβαλες να μου πουνε εισαι αθηνα τωρα καταλαβα καπιος κακομοιρης εισαι που εχει 10 χρονια να ταξιδευσει και γραφει για πλακα ζει ουκρανια.μην ανυσυχεις πες εσυ οτι θα με συναντησεις και ερχομε και αθηνα να σε γαμησω πουτανας γιε.πολυ με διασκεδαζεις αλλα εμφανισου οχι μονο να απειλας για μπραβους.αφου εισαι τοσο μαγκας,λεφτας με δυναμη γιατι φοβασε εναν βλακα?
μηπως επιδει ξερεις την πραγματικοτητα τι θα παθεις και θα σε ρεζιλεψω εδω.
οι φιλοι σου να σου πουνε οτι δεν λεω ποτε ψεματα!ειδες εγραψα δεν ειχε τιποτα οδυσσο ενω αλλοι
θα εγραφαν για φρι παρτουζες!διαβασε στο θεμα οδυσσος που εγραψε παιδακι οτι τελικα ειχα δικαιο και ηταν οπως τα ελεγα.γαμησε την μονη πουτανα που βρηκε και ημουν σωστος οτι ηταν η μικρη ομορφη αζερα
που ελεγα.εσυ μονο για πουτανες αθηνα γραφεις,φανταζομε στην ουκρανια γαμουσες ποιοτητα και οχι αδεσπωτες που μενουν σε χοστελ με 300 γριβνα την μερα που σου κανονιζε κανενας απο τους φιλους σου χχαχαχαχαχαχααχχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
οτι νανε εκτος απο κακομοιρης,φουκαρας και αφραγγος.στειλε το ιβαν σου να σου βαλω 2 ευρο να παρεις πιρασκι για τους τσετσενους

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
ο κουμπαρος παντα εχει δικαιο θα σου πω αρχικα για τα πιο πανω σου σχολια.
ο κουμπαρος ξερει την σκεψη,νοοτροπια και τι σκατα ειναι.οι αλλοι οπως ο γιος της πουτανας πιο πανω
μονο βιζιτες επιπεδο ναρκομανκας,αδεσπωτης,απελπισμενης,αστεγης που μενει σε χοστελ εχουν σχεση
με γκομενες απο ουκρανια για αυτο μονο εμενα να ακους για γκομενες και τον αρχοντα για πουτανες.
αυτες αλλαζουν διαθεση το λεπτο ειναι διπολικες τριπολικες πρωσωπικοτητες.ειναι χαρουμενες μετα απο ενα λεπτο κλενε.αλλα οταν κλενε να ξερεις μην πιστευεις πουστη λογια και πουτανας μιρολογια.
παντα οσες ξαφνικα αλλαζαν διαθεση και εκλεγαν επρεπε να φυγουν αμεσως ξαφνικα πεθανε η μανα η ο σκυλος τους ασε γιατι τα ειδα δεκαδες χρονια αυτα χαχαχααχ.
ειναι τρελες μην ασχολεισε με καθε πουτανα ουτε με ουκρανιδες.μονο με ρωσιδες μπορεις να κανεις μια καλη γνωριμια ακομα και χωρις σεξ απο πολεις νιζνι,καζαν,σαμαρα και αλλες.
μοσχα και πετρουπολη ξεχασε το αυτες τις βρισκω και στα μαμπα και τετια οταν ειναι κυπρο.
απο αλλες πολεις πιο νορμαλ γκομενες ουτε τιντερ και μαλακιες γιατι τα βλεπω καθε μερα ρωσιδες εδω
και ξερω τις διαφορες.αμεσως κοβω τις χοχλουσκες απο την ηλιθιοτητα.μου λενε που καταλαβες οτι ειμαι ουκρανη?απανταω επιδει εισαι ηλιθια,χαχαχουχ,φωρας γυαλια του ηλιου νυκτα,εισαι χαζη νουμερο και σου μιλαω ρωσικα απαντας αγγλικα και οταν σου λεω ρωσσικα σου μιλω λες ωχ δεν το καταλαβα και μιλας ρωσικα.μιλουμε τελειος ουφο και καθυστερημενες.δεν φταιω επιδει πριν 30 χρονια οι δικοι μου πηγαν εκει για δουλει και μου αρεσε εκει να πηγαινω.μοσχα ειχα νορμαλ καλα παιδακια φιλους,ουκρανια μονο μαλακες που ηθελαν κερασματα.μην ασχολιθεις με την πουτανα αυτη,αν θες προτεινε 100 ευρο αρχικα να την γαμησεις μονο ετσι θα την δεις ξανα λαιβ.αν αρνηθει ανεβασε την προσφορα.
χτες γνωρισα ελληνιδα νεαρη τελειος αφραγγη ειχε 15 ευρο και τα εχασε και δεν ειχε για λεοφορειο λεφτα.της πεταξα με το αμαξι αφου πριν την καμακωσα.της δειχνω τα λεφτα ειχα 300 ευρο και αλλα 200 σε τουρκικα.λεω για αστειω σπονσαρω την μιση ουκρανια μια ελληνιδα περισοτερη δεν με χαλα.
στην αρχη νομιζε αστειευα,της ειπα ποτε δεν κρατω κατω απο 500-800 ευρο εστο και για βολτα τσιμπισε.
ηταν προσχαρη,ευγενικη και δεν θυμωσε που ειπα με χιουμορ για σπονσορινκ.
ισως την δω σημερα,αλλα δεν ξερω αν με πηρε σοβαρα,αν και αστειευα σοβαρα της ειπα αν θελει θα βοηθησω.νομιζω το πιστεψε δεν εδειξε να προσβαλετε η να χανει το χιουμορ της.
εχω ετοιμη αλλη ποντια 25 αλλα εχω προβλημα οτι μενει σε αλλη πολη και δεν εχω χρονο με την δουλεια.
εδω και 4 μερες φλερταρω και αλλη γκομενα 23 που ειναι τοπ κλασ αλλα δεν ξερει ακομα την αξια της.ειναι θετικη αλλα θα νομιζει 30 ειμαι,ανυσυχω μηπως παθει σοκ αν πω 39.
ειδε φωτο μου ουκρανια και που γραφω φεισπουκ ζω οδυσσο και εδειξα μυνηματα που ανταλαζα με δασκαλο και αλλους φιλους οτι ειναι αληθεια οτι δεν ασχολουμε ουτε μιλω με τις βλαμενες εκει.
της ειπα παω εκει μου αρεσει η πολη και δουλευω τωρα σε νεα επιχειρηση οικογενειακη.
δεν ασχολουμε εδω και 10 χρονια με βλαμενες μονο γελαω μαζι τους.
περσι παλι γνωρισα τοπ κοπελιτσα 20 αλλα μολις της ειπα ηλικια στραβωσε.
το προβλημα μου κυπρο ειναι αυτο,μπορω να βρω πιο ευκολα γκομενες λογο στατους που λεει ο διμητρακης χχαχααχ απο οτι στην ουκρανια αλλα χανω στην ηλικια.αργησα να καταλαβω το εχωριο παιχνιο και να ασχοληθω αφου παντα ημουν αποροφημενος στις πουτανες εκει.
μην ακους τους μαλακες ζηλιαρηδες εδω δεν ξαναπαντω σε κανενα που με προσβαλει.
αφου οταν τους ψαχνω δεν υπαρχουν !εξαφανιζολ!ας με λενε βλακα γιατι εμενα δεν μπορουν να με δουλεψουν με αυτα που πουλανε σε αγαθους.γαμα το τιντερ κανε προσφορα 100 να μην χανεις χρονο η χρημα σε κερασματα
Κουμπάρο μου βαριέμαι να διαβάζω και σίγουρα δεν έχεις πιάσει το νόημα του τι γράφω!Εξάλου είσαι εκτός παιγνίου αφού δεν μπορείς να καμακώσεις σε όλα τα βήματα!Η κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή περίπτωση και χρειάζεται συμπεριφορά και ενθουσιασμό σαν να είναι η πρώτη που γνωρίζεις!Ακόμα και καργιόλα στη ψυχή να είναι , υπάρχουν κάποια στάνταρ βήματα που πρέπει να κάνει κάποιος και βγαίνουν μόνο σε αυτόν!
Το τι συμβαίνει με τη διαστρέβλωση πραγματικότητας με τον virtual χώρο του Ίντερνετ ρώτα το δάσκαλο να στο αναλύσει καλύτερα !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom