Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Κουμπάρο μου βαριέμαι να διαβάζω και σίγουρα δεν έχεις πιάσει το νόημα του τι γράφω!Εξάλου είσαι εκτός παιγνίου αφού δεν μπορείς να καμακώσεις σε όλα τα βήματα!Η κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή περίπτωση και χρειάζεται συμπεριφορά και ενθουσιασμό σαν να είναι η πρώτη που γνωρίζεις!Ακόμα και καργιόλα στη ψυχή να είναι , υπάρχουν κάποια στάνταρ βήματα που πρέπει να κάνει κάποιος και βγαίνουν μόνο σε αυτόν!
Το τι συμβαίνει με τη διαστρέβλωση πραγματικότητας με τον virtual χώρο του Ίντερνετ ρώτα το δάσκαλο να στο αναλύσει καλύτερα !
τι σχεση εχουν οι γυναικες με τις ουκρανιδες?αυτο εσυ ακομα δεν το επιασες.
κανε προσφορα 100 ευρο,λαιβ δεν θα την ξαναδεις εκτος τυχαια στο νησι τι δεν πιανεις?

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
εσυ μονο για πουτανες αθηνα γραφεις
επιβεβαιωνεις οτι εισαι ΒΛΑΚΑΣ
εισαι κοντος με υψηλο δεικτη ΒΛΑΚΕΙΑΣ
εισαι τοσο πολυ ΒΛΑΚΑΣ οπου δεν διαβαζεις οτι η καθε πουτανα που γαμαω ειναι των 140 ευρω και σε 1 μηνα περνω καμια 10αρια
το φορουμ το λενε μπουρδελα ΒΛΑΚΑ για πουτανες θα γραψω
οχι για ΒΛΑΚΕΣ σαν κι εσενα που ακομα και η χουφτα τους δεν τους καθετε
ειπα μεγαλη κουβεντα τωρα δεν σου καθετε ουτε η χουφτας δυσκολα θα το καταλαβεις γιατι εισαι ΒΛΑΚΑΣ
παω στοιχημα οτι εχεις χαμηλοτερο iq και απο ανθρωπους με συνδρομο DOWN

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
επιβεβαιωνεις οτι εισαι ΒΛΑΚΑΣ
εισαι κοντος με υψηλο δεικτη ΒΛΑΚΕΙΑΣ
εισαι τοσο πολυ ΒΛΑΚΑΣ οπου δεν διαβαζεις οτι η καθε πουτανα που γαμαω ειναι των 140 ευρω και σε 1 μηνα περνω καμια 10αρια
το φορουμ το λενε μπουρδελα ΒΛΑΚΑ για πουτανες θα γραψω
οχι για ΒΛΑΚΕΣ σαν κι εσενα που ακομα και η χουφτα τους δεν τους καθετε
ειπα μεγαλη κουβεντα τωρα δεν σου καθετε ουτε η χουφτας δυσκολα θα το καταλαβεις γιατι εισαι ΒΛΑΚΑΣ
παω στοιχημα οτι εχεις χαμηλοτερο iq και απο ανθρωπους με συνδρομο DOWN

ειναι 2019 το θεμα εχει απο το 2008 τα εχουμε ολα πει για πουτανες βλακα και τωρα λεμε οσοι πραγματικα ειμαστε ακομα ενεργοι στην ουκρανια τι παιζει το 2019 και οχι το 2008 που ηταν τιγκα πουτανες στο κιεβο.τελευτεα μιλωντας και με σινοχαρα διαπιστωσα αυτα που εγραφα και για τον μιδα οτι εισταιεκτος  παιχνιδιου χρονια καπιοι.ο σινοχαρας μου ελεγε να παιξω με μαμπα ενω εδω και 4 χρονια σας γραφω οτι ο σιναχαρας ειναι εκτος παιχνιδιου 5 χρονια και στο μαμπα δεν σου απαντα καμια!
πριν 4 χρονια απαντουσαν λιγες μικρες που ηθελαν αιφον χωρις ανταλαγματα και αντρες που εβαζαν
ψευτικες φωτο για να στην στησουν κατι που επαθαν αλλα 3 μελη εδω,βλακα ξανα.

τι δεν καταλαβεις?εγραψα οτι εγραψα για πουτανες κιεβ με 2 αλλα νικ goodcharry,kavlomenos leon.
αν διαβαζες πριν κανα χρονο εμφανιστηκαν διαφορα νεα μελη που ηθελαν σαν αθωοι και αβγαλτοι να πανε να καμακωσουν στο κιεβο και να φανε τα μουτρα τους ακουοντας παραμυθια απο ομειους σου η μαλακες χρονια εκτος παιχνιδιου.συνεχεια γραφω για το πως σκεπτωντε και πως ειναι στα αληθεια αυτες ακομα και οι νορμαλ αποτελεσμα τα νεα μελη που δεν πηγαν ποτε να με αμφισβητουν και να αμφιβαλουν.
λενε τους αποθαρυνω ενω λεω την πραγματικοτητα οτι δεν θα φανε κανενα μωρο και θα την βγαλουν πανω
κατω χρισατικ οι νεαροι παικτες ταιζωντας και κανωντας δωρα ασκοπα.στο τελος αυτες θα ειναι με ενα γυφτο παρεα να γελανε.ασε που πολλοι γυφτοι ταζουν σε νεαρους τουριστες γνωριμιες με γκομενες αφου ξερουν ολοι για τι πανε.αυτοι φερνουν την γκομενα τους με καμια φιλη τρωνε και φευγουν.
αυτα γραφω χρονια που τα ειδα,εβλεπα,ζω εζησα δεκαετιες.
πουτανες τοτε που ξεκινησε το σαιτ οπειος ηθελε εμπενε σε ενα ταξι η ελεγε στο χοτελ και τον επερναν με το χερακι οπως ελεγε ο δασκαλος.ξεκιναμε απο το πρωτο μαθημα του δασκαλου που εγραφε πρωτοπηγενοντας στο κιεβο συναντουσε ελληνες μαλακες οπως εσενα.
φαντασιωσεις,παρτουζες και γαμουσαν ολες τις γκομενες.στην πορια ζωντας μονιμα καταλαβε ποσο μαλακες ειναι οι τυποι που δεν ελεγαν οτι καπιος τους επερνε με το χερακι στις πουτανες.
συμπερασμα πουτανες εβρισκες παντου πριν χρονια,μετα επρεπε να ξερεις να βρισκεις σαλον,ειχε σαιτ αλλα τωρα και με το ιτερνετ εχουν αλλαξει τα δεδομενα.
εσενα απο οτι βλεπω διαβαζω τα ποστ που γραφεις σε αλλα θεματα γαμας μεχρι και χοντες σε σαλονελλαδα χαχαχαχα.ας διαβασουν τα μελη τι γραφεις στο γλαμουρ εσκορτσ για μια με κιλακια μπαζολα που γαμησες!
τυποι σαν εσενα πισω απο πλικτολογιο ειναι πολυ μαγκες και γαμιαδες.
τα νεα μελη που εγραφαν δεν ηθελαν να πανε κιεβο για πουτανες αλλα για γκομενες και καμακι.
τους αποθαρηνα για το καλο τους λεγωντας πρωσωπικες και μη ιστοριες που μου εγιναν η επαθαν γνωστοι
μου χιλιαδες φωρες.εσυ που ξερεις να μας πεις για τις γκομενες ουκρανια αφου μονο πουτανες και λογικα καμια πασα απο σινοχαρα και αλλαν αφου τους ξερεις γαμας επιπεδο μαρκα με εκαψες τον 300-400 γριβνα την μερα.εχεις δικαιο πουτονοσαιτ ειναι αλλα υπαρχουν ατομα που γνωρισα και δεν γραφουν εδω
που θελουν να πανε να βρουνε κανονικες γκομενες χωρις να ξερουν τι πραγματικα παιζει.
για αυτους γραφω τοσα χρονια και οχι για τους μαλακες ελληνε ςπου σθναντουσε ο δασκαλος και εγω 20-25 χρονια πριν να πατε εσεις ουκρανια.θα βαλω τελος μαζι σου στην κοντρα,σεβωμε την γνωμη σου να με θεωρεις βλακα και απολογουμε που σου βριζω συνεχεια την μανα αφου δεν εχεις σκοπο να με συναντησεις σαν αντρας και κρυβεσε.τελος η αντιπαραθεση μαζι σου απο ιτερνετ.
δεν εισαι πραγματικος αντρας και δεν τηρας της υποσχεσεις σου για φαπες οπωτε παω πασο.
ακομα κανενας δεν καταλαβε τοσα χρονια οτι γραφω για να προστατευω τους ανιδεους απο μαλακες και ψευτες που γραφουν εδω.δεν πειραζει ειμαι βλακας εχεις δικαιο φιλε.
ασε να ξερω μονος τι παιζει αληθεια και την πραγματικοτητα 2019 ουκρανια.συνεχειστε να ζειτε στην φαντασια και μπειτε στην μηχανη του χρονου να σας γυρισει 25 χρονια πισω σε λευκοροσια και ουκρανια.
ληξης η μαζι σου αντιπαραθεση απο εδω.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
θα ξαναγραψω σεπτεβριο οχτωβριο που θα επιστρεψω απο οδυσσο τι παιζει με σαλον.
κατι θα εχει αφου τελειωνει το καλοκαιρι και καπιες απο αλλες πολεις
θα ερθουν  οδυσσο σε σαλον.πριν 2 μηνες βρηκα κουκλακι 24 με 800 γριβνα αλλα πηγα σε 4
σαλον για να βρω μια να αξιζει.σεπτεβριο θα εχω πιο πολυ χρονο μερα και απογευμα να ασχοληθω ξανα
με το θεμα σαλον οδυσσος και θα σας ενημερωσω.καλοκαιρι ποτε ξανα οδυσσο!μεχρι μαιο και μετα απο σεπτεβριο οι καλυτερες εποχες.η κουκλιτσα με 800 απο σαλον να αναφερω ερχωταν καθε μερα απο νικολαεβ
3 ωρες με λεωφορειο και απογευμα επεστρεφε πισω.ολες σε σαλον απο τις περιοχες γυρω ερχωντε.
απο ιτερνετ παλι δεν θα ασχοληθω αλλα μονο λαιβ σε 2-3 μερη με νορμαλ αλλα πολυ λιγο κοσμο.
στο μιστερ χ εδειχνε 300 διαθεσιμες βιζιτες αλλα στην πραγματικοτητα λογο ζεστης και εποχης καμια
δεν παει σε σαλον.μετα τις 7 το βραδυ μπορουσες να βγεις απο το σπιτι με την υπερβολικη ζεστη.
παντου ολα αδεια ηταν.

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
ο Βλάκας
του βλάκα
τον βλάκα
ω Χάρη

έγραψε το συνώνυμο της βλακείας
πρέπει να αλλάξουν οι στοίχοι του γνωστοί τραγουδιού
το < οπού Γιώργος και μάλαμα > να γινει
<όπου βλάκας ο Κύπριος>

Για να σου αποδειξω τελευταια φορα οτι εισαι βλακας

το φόρουμ λέγετε μπουρδέλα

πουτάνες γαμάς? ΟΧΙ

γενικά γκόμενες σου καθονται?  ΟΧΙ!

άρα για ποιο λόγο γράφεις? για να μας σπας τα αρχίδια με την ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ?

Επισκέπτης
Προχτές είχα ένα περιστατικό που δείχνει πως κάτι δεν πάει καλά σε αυτόν τον κόσμο...

Το βράδι στο κλάμπ την πέφτω παραδοσιακά χύμα και αρχιδάτα σε ένα καλό μουνάκι που ήταν Ουκρανίδα! Η ίδια με άρπαξε απο το χέρι με έβγαλε έξω απο το κλάμπ και μου έδωσε το τηλέφωνό της! Ήταν οι πρώτες της ώρες στο νησί! Την επόμενη το απόγευμα, δηλαδή χτες της στέλνω μύνημα και με ψιλοέγραψε!
Μετά όμως τη βρίσκω στο ... Τίντερ.....
Και της στέλνω το παρακάτω μύνημα!
Βλέπετε και την αρχική αντίδραση που δείχνει και η ίδια να έχει μπλοκάρει και να έχει διαστρευλώσει την πραγματικότητα με το Tinder...
Απο τον υπόλοιπο διάλογο και συμπεριφορά καταλαβαίνω πως έδωσε προτεραιότητα στα ιντερνετικά ραντεβού παρά στο παραδοσιακό πέσιμο ...  
Την εχουν διαλυσει απο ολες τις τρυπες, τις εχουν ξεχειλωσει. Που πας καημενε να χωθεις αναμεσα στους υπεργαμιαδες, τους βικινγκ και τους αραποψωλαρες;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Την εχουν διαλυσει απο ολες τις τρυπες, τις εχουν ξεχειλωσει. Που πας καημενε να χωθεις αναμεσα στους υπεργαμιαδες, τους βικινγκ και τους αραποψωλαρες;

Εσενα ποιοι σε ξεχειλωσαν και χεζεσαι στον δρομο?

Επισκέπτης
Προχτές είχα ένα περιστατικό που δείχνει πως κάτι δεν πάει καλά σε αυτόν τον κόσμο...

πραγματι δεν παει καλα ο κοσμος.

χαλαστρα στο "image" της διαθεσιμοτητας της, για τους ενδιαφερομενους χορηγους, μεσα στο club, με καμακι σε επαγγελματια, με την "προσδοκια" να υπαρχει και συνεχεια ωστε να σου κατσει κιολας δωρεαν.
αν δεν ξερεις να ζυγιζεις την "κατασταση" , να διαβαζεις τις προθεσεις, ουτε εχεις και το απαραιτητο ρευστο, απλα μην επιχειρεις...

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
πραγματι δεν παει καλα ο κοσμος.

χαλαστρα στο "image" της διαθεσιμοτητας της, για τους ενδιαφερομενους χορηγους, μεσα στο club, με καμακι σε επαγγελματια, με την "προσδοκια" να υπαρχει και συνεχεια ωστε να σου κατσει κιολας δωρεαν.
αν δεν ξερεις να ζυγιζεις την "κατασταση" , να διαβαζεις τις προθεσεις, ουτε εχεις και το απαραιτητο ρευστο, απλα μην επιχειρεις...
Ο μόνος είσαι που αντιλήφθηκε κάπως τι έγραψα!
Πάντως σήμερα απο το πρωί μου γράφει ένθερμα και θέλει να με δεί! Βέβαια κι εγώ επέμεινα κι όσο ήταν ψυχρή με κάποιες ενδείξεις ισχυρού Status για το νησί! Επέλεξα δηλαδή τακτική Δημητράκη!  :rockon: :rockon: :rockon:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ποσες φωρες θα σου πω ρολογα και ακομα δεν μαθαινεις οτι το πολυ ενδιαφερων ειναι απατη?
κανε γρηγορα προσφορα.για αυτο σου γραφει επιμονα.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Πάντως σήμερα απο το πρωί μου γράφει ένθερμα και θέλει να με δεί! Βέβαια κι εγώ επέμεινα κι όσο ήταν ψυχρή με κάποιες ενδείξεις ισχυρού Status για το νησί! Επέλεξα δηλαδή τακτική Δημητράκη!  :rockon: :rockon: :rockon:

Λοιπόν η "περιπέτεια" που ξεκινάει με την Ουκρανέζα της Ρωσίας και είναι Τουμπανάκι έχει μεγαλη πλοκή και θα σας την περιγράψω! Τη συνάντησα πριν λίγο και έχω κερδίσει πλέον την εμπιστοσύνη όλης της παρέας 5 ατόμων!!
Κουβαλάνε πολύ σλαβική τρέλα! Πάω σε αχαρτογράφητα ύδατα! Το βράδυ έχουν ένα σπεσιαλ πάρτι και με έχουν καλέσει! Θα δείξει!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
o allan αφου ηταν κιεβο και οδυσσο γιατι δεν γραφει πλιροφοριες?συναντηθηκε και με ντερτυ.
πλιροφοριες λενε οτι ηταν αποτυχια το ταξιδι.οδυσσο οπως εγραφα ουτε πουτανες δεν θα βρισκουμε πλεον.
νομιζω πρεπει να γραψει για να δουνε αυτα που εγραφα για οδυσσο.
η μονη βιζιτα που βρηκε οδυσσο του ζητησε τον κουκο αηδονι.ας βγει να μας δωσει ινφο.
γυρισε και ο σαλονικιος απο κιεβ και μου ειπε δεν ξαναπατα στην οδυσσο ξανα!
σε 12 μερες θα παω οδυσσο να δω και εγω τι γινετε αυτη την περιοδο και αν βρισκουμε καμια βιζιτα
εστο και μετρια!ιουνιο ισως παω δνεπρο αντι στον δασκαλο κιεβ.
για κιεβ δεν βρισκω διαμερισμα οικονομικο,ασφαλεσ,κοντα σε μετρο οπως το θελω.αυτα που εχει ελευθερα ιουνιο δεν ειναι για το μπατζετ που θα διαθεσω η ειναι σε περιοχες που μεχρι να φτασεις περπατητος απο
το μετρο μεχρι διαμερισμα ντυμενος μαρκε θα σε ληστεψουν.καθολου ασφαλες περιοχες ετσι γερνω προς δνεπρο η γεωργια.οδυσσο αν και ειναι το καλυτερο για μενα ιουνη ειναι δυσκολοτερο να βρεις βιζιτες εκτος αρκαδια.θα σκεφτω που θα γυρισω για το επομενο ταξιδι ιουνιο.
7 μερες θα παω οδυσσο αλλα η πρωτη μερα παει χαμενη λογο της ωρας που φτανω.
δεν υπαρχουν καθε μερα πτησεις για κιεβ και δεν μπορουσα να κατσω 10-12 μερες.
πλιροφοριες θα εχει μολισ γυρισω απο οδυσσο
να τι σας εγραφα τον φεβρουαριο για οδυσσο.ψαχνω και το ποστ που ελεγα εχουν εξαφανιστοι ολες!τοτε ο αλλαν πηγε οδυσσο αλλα δεν εδωσε καμια πλιροφορια σαν παλιο μελος που ποτε
δεν λεει ψεματα και ειναι ειλικρινης.βρηκε μονο αρπακτικο που ηθελε 300 δολαρια και την εκανε
μετα για κιεβο επισκεψη στον ντερτυ.εδω και 3 χρονια σας γραφω ουτε πουτανες δεν θα βρισκουμε οδυσσο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Λοιπόν η "περιπέτεια" που ξεκινάει με την Ουκρανέζα της Ρωσίας και είναι Τουμπανάκι έχει μεγαλη πλοκή και θα σας την περιγράψω! Τη συνάντησα πριν λίγο και έχω κερδίσει πλέον την εμπιστοσύνη όλης της παρέας 5 ατόμων!!
Κουβαλάνε πολύ σλαβική τρέλα! Πάω σε αχαρτογράφητα ύδατα! Το βράδυ έχουν ένα σπεσιαλ πάρτι και με έχουν καλέσει! Θα δείξει!
μετα με λες εμενα μεγα κεραστη της ουκρανιας χαχαχαχα.5 θα κερασεις ρε θηριο?
ασε τους μαλακες και κανε προσφωρα στην τιντερου ουκρανιδα!θα φας λιγοτερα και θα γαμησεις.
θυματα ψαχνουν οι τουριστες και θα γαμηθουν μεταξυ τους οι ρωσοι.εσυ που κολλας?
μην χανεις χρονο.ακομα κανεις τα ιδια λαθη επαναληψη.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

αυτο το στατους θα σου στοιχησει ακριβα σημερα

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
μετα με λες εμενα μεγα κεραστη της ουκρανιας χαχαχαχα.5 θα κερασεις ρε θηριο?
ασε τους μαλακες και κανε προσφωρα στην τιντερου ουκρανιδα!θα φας λιγοτερα και θα γαμησεις.
θυματα ψαχνουν οι τουριστες και θα γαμηθουν μεταξυ τους οι ρωσοι.εσυ που κολλας?
μην χανεις χρονο.ακομα κανεις τα ιδια λαθη επαναληψη.
Κουμπάρο ηρέμησε! Για θύμα με έχεις? Απο Ρωσία είναι η υπόλοιπη  παρέα! Φίλους ψάχνουν στο νησί!
Πολύ αντιτουριστικοί είστε οι Κυπραίοι! Με τις κουτοπονηριές σας θα χάσετε συμμάχους και θα σας φάνε οι Τούρκοι!

Επισκέπτης
Που πας με τη μαριδα...

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Κουμπάρο ηρέμησε! Για θύμα με έχεις? Απο Ρωσία είναι η υπόλοιπη  παρέα! Φίλους ψάχνουν στο νησί!
Πολύ αντιτουριστικοί είστε οι Κυπραίοι! Με τις κουτοπονηριές σας θα χάσετε συμμάχους και θα σας φάνε οι Τούρκοι!
νε αδερφε καταλαβω θα φιληθουν μεταξυ τους μετα το παρτι,εσυ τι να κανεις τους φιλους?
τραβα γαμησε το τιντερακι.απογευμα θα βγω και εγω τσαρκα για ασιατικα προιοντα.
μαιμου που λενε χαχαχαχ ελπιζω να μην παρεξηγηθει ο μιντραιτερ που ειπα τις ασιατισες μαιμουδες.
με 20 ευρο καθαριζεις εδω μην τρεχεις και ταιλανδες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι Ουκρανέζες είναι οι ευκολότερες τουρίστριες.Οχι οτι αυτό σημαίνει τίποτα.
Μόνο για όσους ζουν σε τουριστικούς προορισμούς Ρόδο,Μύκονο,Κρήτη κτλ μπορεί κάτι να σημαίνει.Ωραία,Ουκρανέζα πέντε φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να γαμήσουμε από ό,τι αν ήταν Ρωσίδα ή Πολωνέζα.Αλλά και δέκα φορές μικρότερη πιθανότητα να συναντήσεις Ουκρανή στις διακοπές από ό,τι Ρωσίδα,Πολωνέζα λόγω οικονομικού στάτους.

Ο Χάρης αυτοικανοποιείται να απαξιώνει.Πήγα Ουκρανία και δε γάμησα,άρα είμαι ανώτερος από όλους αυτούς τους μαλάκες που τα χώνουν στις πουτάνες Ουκρανές.Οσο περισσότερο δε γαμάει τόσο περισσότερο παραδέχεται τον εαυτό του που δεν την πατάει όπως οι συνήθεις πέουλες που πάνε σα μαλάκες και γαμάνε πουτάνες καυλωμένοι πληρώνοντας φυρά για φιλέτο.Ετσι το βλέπει αυτός.Οσο πιο αγάμητος Ουκρανία,τόσο ανώτερος αφού παίρνει μπουστ από τις χυλόπιττες που ρίχνει στις πονηρές Ουκρανές.
Είναι εδώ αυτά που γράφουμε για τους φαντασιακούς,παραισθητικούς κτλ που μπορεί και να νομίζουν οτι έχουν δίκιο απλά γιατί είναι μέσος όρος.Ενώ βιώνουν καταστάσεις Αποκαλύψεως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom