Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΡΑΤΣΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΑΠΌ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΌ ΤΙς ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΙΣ ΒΑΛΤΙΚΕΣ ...

ΣΚΑΤΟ- DNA ΣΛΑΒΙΚΟ .....

ΤΕΛΙΚΑ, ΤΟ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟΥς ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ,
ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΣΛΑΒΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑς ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΕ
ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ .....

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
ΣΛΑΒΟ ΣΙΧΑΜΑΤΑ, καριόλες των Οθωμανων, ίσως η πιο ταιριαστή συμμαχία είναι αυτή των Ρωσομόγγολων με τους Οσμανομόγγολους ...!!!

ΟΞΩ σιχάματα πουτάνες από την Ελλάδα, κατσαρίδες του Ευρώ ....

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Μιλάς για όμορφες κοπέλες ή κανα γκιλφ΄; Σε ποια χώρα γίνεται αυτό;
Αυτά γίνονται στη Ρόδο το καλοκαίρι! Αναλόγως τα κυβικά του καθενός κάτι έχει!
Χτες ένας φίλος πήρε μια Εβραία απο τη πίστα ενός κλαμπ στο παρκαρισμένο αυτοκίνητό του έξω και της έριξε έναν πούτσο! So simple! 25άρης αυτός και κάπου εκεί και αυτή! Με εμένα έγινε παρόμοιο περιστατικό με το Τίντερ! Μόνο που η βόλτα έγινε με τη σιδερένια αλογάρα που κοστίζει αρκετά διότι το ταΐζω για 205 αλογάκια!
Αλλά και η Ουκρανίδα του Απριλίου μου κόστισε τα μίνιμουμ(3 asti Martini 21E)! Ασχέτως αν μετά ξέφυγε σε απαιτήσεις και τελειώσαμε!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
ΣΛΑΒΟ ΣΙΧΑΜΑΤΑ, καριόλες των Οθωμανων, ίσως η πιο ταιριαστή συμμαχία είναι αυτή των Ρωσομόγγολων με τους Οσμανομόγγολους ...!!!

ΟΞΩ σιχάματα πουτάνες από την Ελλάδα, κατσαρίδες του Ευρώ ....
Για πες φίλε τι σου έκανε η κοπέλα?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τωρα εγω να γραψω για το εφταημερο ταξιδι μου στο κίεβο γιαυτα που ειδα και εζησα;το λεω γιατί το νημα ειναι εντελώς  off topic και ο καθένας λέει το δικο του λες και κάνουν διαγωνισμό

Το θέμα είναι αν γάμησες εκτός διαμερισμάτων κτλ.
Εδώ είναι αιθεροβάμονες.Ο άλλος θέλει να έρχεται να κάθεται ξενοδοχείο και να παραγγέλνει γκόμενες από πρακτορεία και να του φέρνουν αυτό που δείχνει η φωτό.Ο άλλος θέλει να γαμάει μοντέλα με 50 ευρώ.Ο άλλος θέλει να ανοίγει το τίντερ και να του έρχονται συστημένες στο πιάτο,να γαμάει τζάμπα με παραμυθάκια για γάμο κτλ ή να πάει κλαμπ και να είναι μόνος με 30 θεόμουνα να χορεύουν στην πίστα ενώ έχει πληρώσει 5 ευρώ είσοδο.
Γενικά όλοι έχουν μη ρεαλιστικές προσδοκίες,για αυτό τους ξεσκίζουν οι τουρκοάραβες,απογοητεύονται και δεν ξαναπατάνε Κίεβο.
Η πλάκα είναι οτι τις απαιτήσεις τους τις θεωρούν λογικές ενώ είναι τελείως παλαβές ενώ όποιον έχει την ορθολογιστική προσέγγιση του βαλκανιοπουτσισμού τον κράζουν οτι χαλάει την πιάτσα κτλ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΡΑΤΣΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΑΠΌ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΌ ΤΙς ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΙΣ ΒΑΛΤΙΚΕΣ ...

ΣΚΑΤΟ- DNA ΣΛΑΒΙΚΟ .....

ΤΕΛΙΚΑ, ΤΟ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟΥς ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ,
ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΣΛΑΒΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑς ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΕ
ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ .....

Οι Σλάβες τα άξιζαν τα λεφτά τους.Το θεικό μπούκι των Πολωνέζων τις κορμοστασιές των Ουκρανέζων και τα πόδια των Ρωσίδων κανονικά δεν τα έβλεπε ο Ελληνας ούτε στο μεταθανάτιο ύπνο του επί του παραδείσου και ξαφνικά άλλαξαν οι καιροί και πήρε μεζέ.
Η χρεοκωπία είναι πάντα στο πρόγραμμα.Οι Δυτικοί σφίγγουν τα δόντια και πετσώνουν τις δικές τους φεμινίστριες και χοντροκώλες χωρίς να πληρώνουν αλλά ο Ελληνας μια εικοσαετία γάμησε καλά.

• Like
Αντιδράσεις: koble

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
πολυ σωστα κμαν τα λες.οταν ειμαι ξεκουραστος θα γραψω απο οδυσσο γιατι με πεθανε το ταξιδι.
εκτος τις ωρες αναμονης βουκουρεστι και εξτρα 3 ωρες καθυστερηση.
ειχα χρονο για βολτα οδυσσο μονο 3 ωρες την ημερα απο 7-10 το βραδυ.δεν ασχοληθηκα με πουτανες καθολου
αφου δεν ηθελα βιζιτες και σας εγραψα πιο πριν οτι εχω αηδιασει με αυτες.
πηγα απο περιεργια στα σαλον διπλα μου τα γνωστα 4-5 μερα και απογευμα και ηταν οπως σας ειπα το περασμενο καλοκαιρι.αδεια!ειχαν 3-4 χοντρελες και το απογευμα παλι κατι μπαζα χοντρελες.
βιζιτες κατι θειες,ουτε σπονσορετες να κινουντε στο κεντρο.ειδα 2 μονο που αξιζαν αλλα καθομουν σε καφε με τον θειο και 2 συνεργατες δεν μπορουσα να φυγω.με μαμπα δεν επαιξα και τετεια αλλα αλλη φωρα θα φροντισω να εχω πληρωμενο μαμπα σε περιπτωση που θελω βιζιτα.πηρα μια μουναρα που ηθελε 3000 γριβνα αλλα μου εκανε εντυπωση οτι μου εκανε ανακριση.μου ειπε στειλε μου βαιπερ το κυπριακο σου νουμερο.
λεω αφου εχεις το ουκρανικο,λεει τοτε τελος δεν σε συναντω.με το που απαντασ με κυπριακο κατεβαζουν προγραμα και σε υπερχρεωνουν.μετα αυτη με πηρε η ιδια και λεει δωσε μου διευθηνση να βρεθουμε μετα τισ 12 βραδυ.λεω απογευμα εξω απο το μολλ.λεει παλι ακυρο ντασβιτανια.ηθελε περιεργες ωρες και μυστηριο.μου λενε και οι αλλοι φιλοι περιεργη κατασταση μπασ και ειναι καμια απατη να στην πεσουν.
ειχα αλλα 2 τηλεφωνα απο μπαντου που επαιξα κυπρο οχι με πληρωμενο η μια συνεχεια κλιστο η αλλη αντρας απαντησε.

• Like

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
να συμπληρωσω οτι απο τα γνωστα σαιτ μιστερ χ και ρελαξ σεχ πορταλ εχει εκατονταδεσ φωτο για αληθινες κοπελες και πολλα τηλεφωνα αλλα οταν επαιρνες  ηταν τα ιδια 3-4 σαλον!πηγα για τις αληθινες γκομενες και μεσα ειχε χοντρα μπαζα.καλοκαιρι καμια δεν δουλευει σε σαλον.
αυτο εγραφα και πριν παω οδυσσο,παλι επιβαιβαιωθηκα.αν ειχα πληρωμενο μαμπα ισος να βρεθωταν καμια βιζιτα.μερικες μετριες που ειχε καθωνταν σε μερη που με γνωριζουν ολοι και ντρεπομε να πλισιασω να με βλεπει ο κοσμος.ειδη καθουμενος σε εστιατοριο 2 φωρες με πλισιασαν ουκρανοι με την οικογενεια τους που με γνωριζαν απο κοινους φιλους και υξεραν ειμαι κυπριος.με βιζιτες οτι κανω θελω κρυφα να μην με βλεπουν ματια αν και δεν ενδιαφερωμε και τοσο πλεον να γαμω πουτανες.
ειχα 2 μουνια στο πιατο την μια με καμακι απο χαρκοβ και η αλλη γνωστη του θειου που σπουδασε ελλαδα και μιλουσε ελληνικα.αντι να της γαμησω προτιμισα την μια μετα που κερασα σουβλακι να την διωξω γιατι δεν με ενδιαφερει γκομενα που ηταν αδεσπωτη και απο το πρωτο πριβετ αμεσως σταματησε για κουβεντα.
η δευτερη μπαζωλα που μιλουσε ελληνικα οι ελληνες εδω θα την ερωτευονταν.πηγε να το παιξει ντιβα σε καθος ατομο.ο θειος μου λεει πηγαινετε μαζι βολτα για καφε εγω την εκλασα και της ειπα δεν εισαι του επιπεδου που ψαχνω ουτε ειμαι μαλακας σαν τουσ χαους ελληνες που γνωρισες εδω να το παιζεις ντιβα.
ο θειος μου αρχικα τρελαθηκε που την αποριψα.μετα πηγε σπιτι με περνει και λεει το σκεφτηκα εισαι παικταρασ.πηρεσ 2 πρωταθληματα χωρις γκολ την εκανες και δεν πιστευε οτι την εκλασες.
λεει πολυ ψυλομητης ο ανιψιος σου.λεει ο θειος αυτη την ειχε γκομενα ενας ελληνας εδω και ολοι οι αλλοι την κυνηγουσαν,εσενα αυτη ηθελε να βγειτε και εσυ την εκλασες και προσβαλες.
αυτα τα ζωα ετσι θελουν ,δεν γαμαω μπαζωλες ουτε αδεσπωτες για αυτο εδιωξα και αυτην απο το χαρκοβ
αφου μετανιωσα που την ειπα να παμε βολτα παρεα.αν ειναι να γαμαω τετειες δεν αξιζει να ασχολουμε.

• Like

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ρε κμάν μας έχει σκοτίσει τα αρχιδια με τις σπονσορετες σου. Φιλικά πάντα.. μας τα επρηξες. Θεωρίες του πούτσου και του κώλου. Κανονικά η θεωρία πρέπει να έχει τίτλο πως να μείνετε αφραγκοι σε 2 μέρες
να μεινουμε αφραγγοι για γκομενες που αξιζουν!οχι για αυτα τα νουμερα που γαμα ο κμαν!
ουτε τζαμπα δεν γαμαω τετειες οχι να της πληρωνω και απο πανω.

• Like

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Οι Σλάβες τα άξιζαν τα λεφτά τους.Το θεικό μπούκι των Πολωνέζων τις κορμοστασιές των Ουκρανέζων και τα πόδια των Ρωσίδων κανονικά δεν τα έβλεπε ο Ελληνας ούτε στο μεταθανάτιο ύπνο του επί του παραδείσου και ξαφνικά άλλαξαν οι καιροί και πήρε μεζέ.
Η χρεοκωπία είναι πάντα στο πρόγραμμα.Οι Δυτικοί σφίγγουν τα δόντια και πετσώνουν τις δικές τους φεμινίστριες και χοντροκώλες χωρίς να πληρώνουν αλλά ο Ελληνας μια εικοσαετία γάμησε καλά.

ασε ρε φίλε τώρα, που περίμενε ο Έλληνας τις πορνοΠολωνές για να πηδήξει ....
Μη μου πείς .... που οι Πολωνές είναι πιο πόρνες και από τις πόρνες.

Θυμάμαι ένα φεγγάρι στην Αγγλία, είχα Πολωνή συγκάτοικο. Κάθε νύχτα μεθυσμένη, καθε νύχτα πηδιόταν και με άλλον, αράπηδες, νεπαλέζοι, άραβες και ό,τι μάυρο μπορούσες να φανταστείς είχε περάσει από το κρεβάτι της ....
Βιολογική βόμβα ήταν η κοπέλα με τόσους που είχε πάει ....

Έλεος, μού έκανες και τις Πολωνές, τις πιο εύκολες γυναίκες στον πλανήτη σπονσορέτσ !!!

Ξύλο μόνο για ξύλο είστε και εσείς και κυρίως αυτά τα σλαβοπορνίδια που σας τρώνε τα λεφτά !!!

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Εχω την εντυπωση οτι ΚΟΒΕΣΑΙ και απο τα μαθηματα του ΒΑΛΚΑΝΙΟποΥΤΣΙΣΜΟΥ!
Ισως σου αφαιρεθει και ο τιτλος του Κμανιστη!
Η παρεκκλιση σου απο τις αρχες του ορθολογισμου... ειναι ανεπιτρεπτη!

Χτες ένας φίλος πήρε μια Εβραία απο τη πίστα ενός κλαμπ στο παρκαρισμένο αυτοκίνητό του έξω και της έριξε έναν πούτσο! So simple! 25άρης αυτός και κάπου εκεί και αυτή! Με εμένα έγινε παρόμοιο περιστατικό με το Τίντερ! Μόνο που η βόλτα έγινε με τη σιδερένια αλογάρα που κοστίζει αρκετά διότι το ταΐζω για 205 αλογάκια!
Αλλά και η Ουκρανίδα του Απριλίου μου κόστισε τα μίνιμουμ(3 asti Martini 21E)! Ασχέτως αν μετά ξέφυγε σε απαιτήσεις και τελειώσαμε!
Μαλιστα, ωστε ειχει να ταισεις τα 200 αλογακια, τα πιτσιλιστα μπλουζακια και τα σχισμενα τζιν!....SO SIMPLE! Σε ολους μπορει να τυχει να πετυχουν το τζοκερ! Παρρεκλιση απο την κανονικοτητα.
Χμ, και αν σου καθονταν το τζοκερ η κατασταση θα γινονταν μονιμα
,κανονικοτητα...SO EASY!!!

Η πλάκα είναι οτι τις απαιτήσεις τους τις θεωρούν λογικές ενώ είναι τελείως παλαβές ενώ όποιον έχει την ορθολογιστική προσέγγιση του βαλκανιοπουτσισμού τον κράζουν οτι χαλάει την πιάτσα κτλ.
Πριν αλεκτωρ λαλησαι τρις...τα πιο εγκυρα σαητ επιβεβαιωνουν τον Βαλκανιο Αρχοντα! Η 18χρονη ιερόδουλη με τους 7 «χορηγούς» λέει: «Οι πιτσιρικάδες κάθονται σπίτι και παίζουν FIFA» To BBC ερευνά τον χώρο των sugar babies και η Βαλεντίνα είναι μία τέτοια περίπτωση, καθώς ζει από τους 7 «χορηγούς» που έχει.....Η συγκεκριμένη κοπέλα λοιπόν ζει από όσα τις προσφέρουν 7 «χορηγοί», η ηλικία των οποίων ξεπερνά τα 40 έτη. Κοινώς έχουν δηλαδή πάνω από τα διπλάσια χρόνια της.
υγ.
να συμπληρωσω οτι απο τα γνωστα σαιτ μιστερ χ και ρελαξ σεχ πορταλ εχει εκατονταδεσ φωτο για αληθινες κοπελες και πολλα τηλεφωνα αλλα οταν επαιρνες  ηταν τα ιδια 3-4 σαλον!πηγα για τις αληθινες γκομενες και μεσα ειχε χοντρα μπαζα.καλοκαιρι καμια δεν δουλευει σε σαλον.
Xarri, αν και γυρισες φορτσατος, μπραβο για το πορνορεπορταζ! ειχα απορια για τις φωτο. Τελικα οι κοπελες λειπον μονο για το καλοκαιρι η τα μπαζα ειναι συνεχεια ολο το χρονο???
Να κανεις ρεπορταζ και στο κιεβο!!!
να μεινουμε αφραγγοι για γκομενες που αξιζουν!οχι για αυτα τα νουμερα που γαμα ο κμαν!
Χαρρι με την οικονομια που κανεις δεν θα ξεμεινεις απο λεφτα, ειδικα απο τις γκομενες!
Εχεις φαει ολα τα λεφτα σου, σε τσαρτερ πτησεις, σε λακοστ μπλουζακια και φορμες adidas!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Εχω την εντυπωση οτι ΚΟΒΕΣΑΙ και απο τα μαθηματα του ΒΑΛΚΑΝΙΟποΥΤΣΙΣΜΟΥ!
Ισως σου αφαιρεθει και ο τιτλος του Κμανιστη!
Η παρεκκλιση σου απο τις αρχες του ορθολογισμου... ειναι ανεπιτρεπτη!
Μαλιστα, ωστε ειχει να ταισεις τα 200 αλογακια, τα πιτσιλιστα μπλουζακια και τα σχισμενα τζιν!....SO SIMPLE! Σε ολους μπορει να τυχει να πετυχουν το τζοκερ! Παρρεκλιση απο την κανονικοτητα.
Χμ, και αν σου καθονταν το τζοκερ η κατασταση θα γινονταν μονιμα
,κανονικοτητα...SO EASY!!!
Πριν αλεκτωρ λαλησαι τρις...τα πιο εγκυρα σαητ επιβεβαιωνουν τον Βαλκανιο Αρχοντα! Η 18χρονη ιερόδουλη με τους 7 «χορηγούς» λέει: «Οι πιτσιρικάδες κάθονται σπίτι και παίζουν FIFA» To BBC ερευνά τον χώρο των sugar babies και η Βαλεντίνα είναι μία τέτοια περίπτωση, καθώς ζει από τους 7 «χορηγούς» που έχει.....Η συγκεκριμένη κοπέλα λοιπόν ζει από όσα τις προσφέρουν 7 «χορηγοί», η ηλικία των οποίων ξεπερνά τα 40 έτη. Κοινώς έχουν δηλαδή πάνω από τα διπλάσια χρόνια της.
υγ.Xarri, αν και γυρισες φορτσατος, μπραβο για το πορνορεπορταζ! ειχα απορια για τις φωτο. Τελικα οι κοπελες λειπον μονο για το καλοκαιρι η τα μπαζα ειναι συνεχεια ολο το χρονο???
Να κανεις ρεπορταζ και στο κιεβο!!!Χαρρι με την οικονομια που κανεις δεν θα ξεμεινεις απο λεφτα, ειδικα απο τις γκομενες!
Εχεις φαει ολα τα λεφτα σου, σε τσαρτερ πτησεις, σε λακοστ μπλουζακια και φορμες adidas!
δεν ταξιδευω με τσαρτερ ποτε ουτε φοραω φορμες.κοπλε για σενα ειναι υπερβαση να παρεις 2 ευρο τυροπιτα στο μοναστηρακι για αυτο σκεφτηκα να σε προσλαβω υπαλληλο μου στην οδυσσο με 300 ευρο τον μηνα!δεχεσε την προσφορα να γινεις οδυγος μου?γιατι θα εχω αμαξι τωρα στην οδυσσο.
μαθε ακομα οτι τωρα εγραψα 3 ωρες την μερα ειχα ελευθερες για βολτα δεν διερωτηθηκες γιατι?
το νεο σου αφεντικο μολις αποκτησε νεα ετερια στο ονομα του συν 2 σπιτια στην θαλασα μισο εκατυμυριο.για οδυσσο μιλαμε κοπλε.τωρα με το αμαξι σκεφτηκα οτι θα πρεπει να εχω και οδυγο απλα για φιγουρα.οταν μου ανοιγεις την πορτα θα σου δινω και 50 γριβνα μπουρπουαρ για καφε και τυροπιτα χαχαχα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
οπως σας ειπα δεν ειχα πολυ χρονο να βολταρω αυτη την φωρα ειχα δουλειες και ημουν και αρωστος κατι
που με εμποδιζε να παω καπου για ποτο.επερνα αντιβιωσεις και εισπνεομενα συν την ταλαιπωρια που ειχα στο ταξιδι ημουν πτωμα συνεχεια.την μερα αφορητη ζεστη οδυσσο,ουτε στις παραλιες ειχε κοσμο απο οσο εβλεπα απο ονλιν καμερα.ειχε αρκετους τουριστες ζευγαρια απο τουρκια ακομα και φιλες τουρκαλες παρεα.
δεν ειχε τουριστες απο ουκρανια μακαρι να ειδα 3 οικογενειες απο αλλου ενω ουτε αλλους ξενους ειδα εκτος απο τουρκους οικογενειες.μια παρεα που εμεναν σε χοστελ αμερικανακια ζευγαρακια ειδα.
αρκαδια παλι δεν πηγα αφου μερα εχει ζεστη και βραδυ ειναι επικυνδυνα και κανενας πλεον απο οδυσσο δεν κυκλοφωρα εκει.χαλασε το μερος.την μερα μου ειπανε λιγος κοσμος στην πλαζ ενω τα καφε και εστιατορια αδεια.δεν ειδα ουτε γκομενες βιζιτες απο αλλες περιοχες να βολταρουν οπως παλαιοτερα.
μια διαπιστωση που εκανα και παλαιοτερα για ποσο εχει αλλαξει που στο τελος ουτε βιζιτες της προκοπης δεν θα βρισκουμε.για ομορφες γκομενες δεν συζητω καν,σε μια πολη με χρημα και μεσαια ταξη απο ναυτικους.εδω δεν ειναι κιεβ το κεντρο που παιζουν κοσμος αρκετος και φτωχεια ειναι κατι που
λενε και ολοι οι μονιμοι ελληνες και οσοι ειναι συχνα οδυσσο καπετανιοι που καθωνται μηνες εκει.
ο ενας φιλος καπετανιος παει και μαριουπολη 8 ωρες με ταξι συχνα για δουλεια,εχει ιδικη αδεια αλλα
λεει ψυχοπλακωνετε εκει.ουτε οδυσσο μετα απο 3 εβδομαδες αρχιζει να την βαριετε.
οδυσσο δεν εχει πολλες επιλογες να κατσεις καπου ανθρωπινα με κοσμο συνεχεια.
μονο σε 2 πιτσαριες εχει κοσμο αναλογα μερα και ωρας.να βολταρεις πανω κατω σαν αδικη καταρα κατι που εκανα και κανω λιγοτερο τωρα σε βαζουν στην κατηγορια τρελου αλλα αν δεν εχεις επιλογες δεν υπαρχει λυση.ποση ωρα να κατσω στο καφε και ποση στο εστιατοριο.μπορει να παω 3-4 φορες στο ιδιο καφε απο 10-20 λεπτα.απο καμακι πλισιασα μια γκομενα απο αλλη πολη αλλα δεν γουσταρε βολτα.
μια χαρα μιλισαμε χαμογελαστη αλλα μαλλον καπειον απο οδυσσο περιμενε απο δουλεια.
βγηκα και μια αδεσπωτη απο χαρκοβ αλλα μετα που την κερασα λεω τωρα θα χανω χρονο με αδεσπωτες?
δεν την καλεσα ουτε σπιτι ουτε για την επομενη μερα αν και ελεγε αν πινω ποτο για να πιουμε κατι στο σπιτι.ειπα περνω αντιβιωσεις και εισπνεομενα κορτιζονη και οτι δουλευω πρωι.
ετσι την ξυφορτωθηκα γιατι αυτες κουβαλιωντε και δεν θελουν να φυγουν.ειπα ειμαι μονιμος και αυτη οτι θα ειναι μεχρι σεπτεβριο μαλλον ψαχνει κατι εδω.δεν θελω προβληματικες,ταλαιπωρες,αδεσπωτες και τετεια φαση που ψαχνονται να σου γινουν κολιτσιδα.αν αξιζε σαν γκομενα οκ.
βαιβαια αλλοι απο εδω θα την ερωτευονταν αυτη η θα μας ελεγαν ειναι εφταρη και οχταρι χαχαχαχαχ.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
2 μερη εχει οδυσσο με νορμαλ γκομενες και μηδεν ανταγωνισμο.το ενα ειναι το καφε που παω λβοσκι που το
βραδυ ανοιγη το πλαινο του μπαρακι και σερβιρει λικερ βισινο.εκει μαζευοντε μουνιτσες νορμαλ 2-3 παρεα και ποτε αντρας μαζι.σπανια να δεις καπειον εκει που δεν ειναι γυναικα.αλλα δεν μπορουσα να παιξω εκει
λογο κουρασης και αρωστιας.πηγα 2 φωρεσ στο μπαρ ρεστοραν που συχναζω αλλα λιγος κοσμος παρεα σε συνδιασμο οτι δεν μπορουσανα ανοιξω καμια μπουκαλα κρασι εφυγα.ειδα μερικες γνωστες στην πολη που γαμησα παλαιοτερα με λεφτα αλλα δεν ηθελα να τις ξαναγαμησω τις ιδιες ετσι της απεφευγα.
τελευταια μερα σαν απο θαυμα ειχε παιχνιδι και γνωριμια με μουναρες σε πιτσαρια και στο μολλ 10 το βραδυ.σαν μαλακας δεν επαιξα με αυτες που ηταν μουναρες γιατι περιμενα τηλεφωνο απο μια βιζιτουλα γνωστη που τελικα δεν με πηρε.μαλακια που ειχα στο πιατο οτι ψαχνω και πηγα να περιμενω μια βιζιτα.
ηταν μεγαλη γκαφα που εφυγα απο της μουνιτσες αλλα 2 το πρωι επρεπε να ειμαι αεροδρομιο για βιεννη,απο εκει βουκουρεστι και μετα κυπρο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
οχτωβριο  μαλλον οδυσσο παλι θα κατεβω γιατι θα ανοιξει ο θειος εστιατοριο.μου ειπε αν βαρεθηκες εδω τραβα κιεβ η καπου αλλου που θες αλλα σκεφτωμε οτι πρεπει να τον στηριξω στην νεα αυτη επιχειρηση.
δεν τραβαω αλλο οδυσσο εχω βαρεθει υπερβολικα που δεν παω να περπατησω σε μερη που μου αρεσε να βολταρω ωρες.ειχε δικαιο ο μιδας που ελεγε για αμαξι για αυτο θα εχω και αμαξι τον οχτωβριο

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
οχτωβριο  μαλλον οδυσσο
το θέμα εδώ είναι τι γίνετε με το Κίεβο
κι εσύ σαν βλάκας που είσαι γράφεις για Οδησσό
στα παπόρια μας η Οδησσός
και στα αρχίδια μας οι τουριστικές σου εμπειρίες στην Οδησσό

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
χαχα ακριβώς !!  Ή πώς σε μαδούν ακόμα οι πουτάνες του πάλαι ανατολικού μπλόκ !!1

Ρεεεε, μάθετε να γαμάτε κανονικές γυναίκες, και όχι πουτάνες !!!!
ρε φιλαράκι το γαμάς και ψόφησε
το ποιος σου τα τρώει και γιατί σου τα τρώει είναι θέμα βίτσιου και προσωπικής καύλας
άλλοι τα τρώνε στα στριπτίζ άλλοι σε κολομπαρα άλλοι γουστάρουν τα τραβεστί άλλοι πηδάνε μονο χοντρές άλλοι θέλουν αφεντρες....το ζήτημα με το μαλάκα την πιατου της Γερμανίας είναι ότι θέλει να πείσει σώνει και ντε ότι μόνο αυτός έχει δίκιο κι όλοι οι άλλοι είναι βλάκες

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
το θέμα εδώ είναι τι γίνετε με το Κίεβο
κι εσύ σαν βλάκας που είσαι γράφεις για Οδησσό
στα παπόρια μας η Οδησσός
και στα αρχίδια μας οι τουριστικές σου εμπειρίες στην Οδησσό
εσυ σαν πουτανας γιος που εισαι σε εψαχνα παντου οδυσσο να μου δωσεις φαπες αλλα δεν υπαρχει κανεις  με το ονομα που ειχα για σενα.σου γαμαω το σπιτι μην τα ξαναλεμε.μας βαζεις και θειες φωτο των 800 γριβνα που σου λενε θελουν εισιτηρια συν 1000 ευρο και μας λες οτι τις γαμας μονο με εισητιρια!στους διαλογους σου γραφει 1000 και εσυ λες 700 μαλλον εχει δικαιο ο κμαν,700 της μονοπολης.
τους γραφεις για να περνας την ωρα?για να μας δειξεις οτι εισαι λεφτας και δινεις 700 σε θειες των 30 ευρο?χαχαχαχα.αφου κοροιδευεις τον κμαν που δινει 150 εσυ ρε κακομοιρη θα εδινες 700 στην μπαζολα θεια των 20 ευρο?απλα βαζεις διαλογους που πειραζεις της πουτανες.σαλτα γαμησου αδερφη.
αν ησουν αντρας θα τηρουσες τις υποσχεσεις σου.να ηξερες τι σου ειχα ετοιμασει αλλα εσενα πρωσωπικα θα σε γαμουσα στο ξυλο και μετα οι υπολειπες εκπληξεις.

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
άκου βλάκα
διανοητικά ανάπηρε
που πιο ανορθόγραφος ψοφάς

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟ Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

σχολείο δεν πήγες να μάθεις να γράφεις;

εδώ δεν ξέρεις να μιλάς σωστά τι λέω κι εγώ...μάθε να γράφεις να σε καταλαβαίνει ο άλλος τι θες να πεις
και επειδή είσαι διανοητικά ανάπηρος εδώ γράφουν για ΚΙΕΒΟ!!!

αν κάποιος θέλει να μάθει ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΑΜΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΔΗΣΣΟ

γράφεις μόνο εδώ------------>
σοβαρά τώρα σε έχουν πάει στη κάπρο σε γιατρό; ή το έχουν αποφασίσει ότι είσαι αυτιστικός και διανοητικά καθυστερημενος;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom