Αρχηγέ μας νοιάζει!! Για εμένα είναι ξεφτίλα να βγαίνω έξω με μουνί που να με βλέπουν τουρκαλάδες που καταλαβαίνουν πως δεν είμαι δικός τους και να λένε "Δες τι μπάζο έχει ο Μαλάκας"
Ότι κυκλοφοράμε πρέπει να είναι διαστημικό υπερόπλο! Σαν λέιζερ να τυφλώνει αραβότουρκους!!!!
Και εγώ δεν μπορώ να ανεχτώ τον Αράπακλα,τον κωλότουρκο και το μαυριδερό Αραβα να κυκλοφορούν κάτι καλύτερο από τη δικιά μου.Το θεωρώ φοβερή προσβολή.Μόνο Σλάβους ανέχομαι,Σκανδιναυούς κτλ.
Θυμάμαι Ιστανμπούλ είχα σκάσει με γκομενάρα 187 από Αγία Πετρούπολη και οι Τούρκοι την καμάκωναν κάθε πεντάλεπτο,δεν υπάρχουν αυτοί οι μαλάκες.
Ο Ελληναράς θα πάει Κωνσταντινούπολη κτλ να τρίψει στον Τούρκο τη γκόμενα στη μάπα να δείξει την ανωτερότητά του.Σκέψου να ταξιδέψεις π.χ. από Ρόδο Μαρμαρίς και να δεις Τούρκους με μουνάκια χωρίς να θες να τους καρπαζώσεις.
Θυμάμαι και Τσεχία τους κωλότουρκους να προσπαθούνε να μου φάνε τις γκόμενες στα κλαμπ,δεν ησυχάζουν ποτέ οι τύποι.Γενικά δεν παραδέχονται τη Βαλκάνια ανωτερότητα,είναι απίστευτα προπετείς.Βέβαια στο τέλος τα αρχίδια μου παίρνουνε αλλά είναι ενοχλητικοί.Οι Δυτικοί ψαρώνουν χοντρά με τους Τουρκαλάδες άμα μπουν σε κλαμπ και παίζουν 100 τουρκικές ψωλές,ο Δυτικός κρούει πρύμναν.Αντίθετα ο Βαλκάνιος τους βλέπει σαν ψητό και χώνεται.Αμα το μαγαζί είναι τίγκα σε Τούρκους,Αραβες ξέρω οτι θα γαμήσω σίγουρα,είναι γελοίος ο ανταγωνισμός.
Για αυτό θέλω να επισκεφτώ πλούσιο γάτο(Rich cat) Belarus,μαγαζί που το έχει Τούρκος.Είναι σίγουρο οτι γαμάς εκεί.
Αν είσαι μέχρι 35 ετών δεν υπάρχει καν λόγος να πληρώνεις αφού οι γκόμενες σε βλέπουν σα γαμπρό.Γαμάς άνετα εικοσάχρονες κτλ.Οταν περάσεις τα 35 πρέπει να αρχίσεις να τα σκας για να διατηρήσεις το ίδιο επίπεδο.
Οσο περισσότερο μεγαλώνεις τόσο περισσότερα πρέπει να σκας.Για αυτό στα 40 περίπου τα πιο πολλά καμάκια αποσύρονται αφού δεν τους παίρνει πια οικονομικά.Μόνο οι ανώτεροι πέουλες συνεχίζουμε αμεταννόητοι.