Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.640
Πόντοι
206
άκου βλάκα
διανοητικά ανάπηρε
που πιο ανορθόγραφος ψοφάς

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟ Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

σχολείο δεν πήγες να μάθεις να γράφεις;

εδώ δεν ξέρεις να μιλάς σωστά τι λέω κι εγώ...μάθε να γράφεις να σε καταλαβαίνει ο άλλος τι θες να πεις
και επειδή είσαι διανοητικά ανάπηρος εδώ γράφουν για ΚΙΕΒΟ!!!

αν κάποιος θέλει να μάθει ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΑΜΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΔΗΣΣΟ

γράφεις μόνο εδώ------------>
σοβαρά τώρα σε έχουν πάει στη κάπρο σε γιατρό; ή το έχουν αποφασίσει ότι είσαι αυτιστικός και διανοητικά καθυστερημενος;

Γιατί ασχολείσαι με άτομα που πάσχουν από Asperger? Υπάρχουν ειδικοί για αυτές τις περιπτώσεις

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
everybody fucks in Odessa except niskii  :2funny:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
άκου βλάκα
διανοητικά ανάπηρε
που πιο ανορθόγραφος ψοφάς

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟ Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

σχολείο δεν πήγες να μάθεις να γράφεις;

εδώ δεν ξέρεις να μιλάς σωστά τι λέω κι εγώ...μάθε να γράφεις να σε καταλαβαίνει ο άλλος τι θες να πεις
και επειδή είσαι διανοητικά ανάπηρος εδώ γράφουν για ΚΙΕΒΟ!!!

αν κάποιος θέλει να μάθει ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΑΜΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΔΗΣΣΟ

γράφεις μόνο εδώ------------>
σοβαρά τώρα σε έχουν πάει στη κάπρο σε γιατρό; ή το έχουν αποφασίσει ότι είσαι αυτιστικός και διανοητικά καθυστερημενος;
ελα να με συναντησεις με τους μπραβους σου να μου μαθεις την αβ πουτανας γιε χαχαχαχα.
εχεις πλακα να σε γλενταω και να μην εμφανιζεσαι σαν αντρας.μια κατσαριδα εισαι αρχιδι.
δεν παω για πουτανες οδυσσο και ειπα πολλες φωρες δεν ασχολουμε τελευταια επιλογη.δυσκολο ειναι να παρω ενα ταξι 10 δολαρια την ωρα και να μου βρουνε πουτανες?δεν ηθελα δεν πηρα.
ειχα σοβαρη αρωστια πριν απο ταξιδι που επιδεινωθηκε συν το οτι ειχα οικογενειακες δουλειες.
τωρα αναγκαστικα παλι πρεπει να ειμαι οδυσσο ετσι θα σου κανω το χατηρι να παιρνω πουτανες καθε μερα με 30-50 ευρο για να ειμαι στο ιδιο επιπεδο με σενα!γαμας εκτος απο πουτανες η εχεις στατους που λεει ο διμητρακης?δεν μας βαζεις φωτο σου να σε θαυμασουμε.παλι θα ειμαι οδυσσο 10 μερες σε 2 μηνες
χωρις αρωστια και χρονο ελευθερο.πες μας εσυ ποτε ησουν ουκρανια μεγαλε γαμια.
σας περνουν απο χερακι οι ταξιτζηδες σε πουτανες των 30 ευρο και μου πουλατε μουρη

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
κμαν σε θυμηθηκα τωρα που πηγα σε ενα μαχαζι και εδωσα 400 ευρο για 3 παντελονια.με θυμηθηκε η γκομενα
μια πολυ καλη θεια 34-35 καβλιαρα και μου αρχισε απο που εισαι και χαρηκα σε θυμαμε που ηρθες ξανα μου εκανε και εκπτωση 50 ευρο.δεν ξεκολουσε και θυμηθηκα που ελεγες με 100 ευρο περνις την πωλητρια για αυτη ειχες δικαιο ηταν ετοιμη για της αλλες μικρες οχι δεν πιανωντε.αυτη ειναι εμπειρη καραπουτανα.
λεει δωσε το κινητο σου να σου φτιαξω εκπτωτικη καρτα και της ειπα μονο εσυ εδω το ξερεις αυτο το νουμερο.μαζευτηκαν και οι αλλες 2 στο ταμιο και ντραπηκα να της πω ευθεια μπροστα τους να ερθει να της κανω κανα δωρακι.της ειπα ομως αφου δεν εχω γκομενα να της κανω δωρα αγωραζω για μενα γυαλισε το ματι της.μετα απο δυο μερες την πετυχα εξω να καπνιζει και να μιλα στο κινητο αλλα δεν την ενοχλησα και δεν με προσεξε.αυτη με 150 ευρο ειναι τελειωμενη.σκεφτηκα τωρα την επομενη φωρα να της αφησω καρτα με την ετερια που εστησα τωρα και το κινητο μου.δεν το σκεφτηκα πιο πριν να δινω καρτες σε μαχαζια και καφετεριες αυτο θα εχει αποτελεσμα.αν ηθελα πουτανες θα επερνα και τις γνωστες που ειχα απο πριν που βολταραν πανω κατω αλλα δεν γουσταρα.τελευτεο βραδυ εδωσα παλι τυχαια στην μια γνωστη που εχω γαμησει αδερφη και φιλες της και μου λεει αν θες την αδερφη μου που γουσταρεις παρε την ειναι ελευθερη.λεω ελα εσυ.ηταν 9 βραδυ με τα παιδεια της αυτη 22-23.λεει οκ σε εναμιση ωρα θα σου
στειλω στο whats up.δεν εχω αυτη την μαλακια της ειπα στειλε στο βαιπερ.δεν κρατουσε κινητο αυτη και ειπε στην βλαμενη φιλη της να γραψει το νουμερο μου ισως αυτη δεν το εγραψε γιατι δεν πηρε αργοτερα.
στα αρχιδια μου ετσι και αλλιος δεν καιγωμουν να γαμησω αυτη η παρομειες,20-30 ευρο θα μου στοιχηζε αυτη αλλα καλυτερη ηταν απο οσες κυκλοφορουσαν τελειος μπαζα.
ειχα παρει και μια βιζιτα των 3000 γριβνα αλλα μου ελεγε περιεργες ωρες και περιεργα ετσι την αποφυγα.με ιτερνετ δεν επαιξα δεν εχω κανενα σαιτ πλεον αλλα με τις γνωστες ιστοσελιδες που παντα εχει τωρα λογο ζεστης και καλοκαιρι καμια δεν δουλευε.μαλλον ολες πανε τουρκια και σε σπονσορες στο εξωτερικο δεν εξηγητε αλλιος.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ξεχασα να αναφερω οτι εκανα προσφορες αλλα κμαν σε 2 μια δεκαοχτο και μια 21 που ξερω χρονια.
της ειπα αφου δεν περνεις πολλα τοτε να δουλεψεις για μενα.λεει δεν καταλαβα.
της ειπα θα ξοδευω για σενα 10 χιλιαδεσ γριβνα την μερα,λεω θα ερθει και θα της δωσω 3000 στο χερι.
η μαλακισμενη δεν ηθελε να την σπονσαρω ηθελε απλα να ερθει να φαει τζαμπα.
της λεω δεν ωαχνω πεινασμενες να ταισω αλλα γκομενα που θελει χρημα.αν δεν θες εσυ θα προτεινω σε αλλη.καλα ειναι εντελως ζωα χωρις λογικη οπως λεει ο δασκαλος.λεω στον δασκαλο αυτη γαμιετε με γυφτους τσαμπα μου ειπε η κολητη της και θελει να ερθει μονο για φαι ενω της προτεινω 3000 στο χερι!
λεει ο δασκαλος τα ζωα δεν εχουν λογικη μονο ενστικτα,μαλλον νομιζει την δουλευεις.
μα αφου ξερει οτι τα εχω και της προτεινα στο χερι παλι δεν ερχωταν.η αλλη 21 παλι της εκανα με εμεσο τροπο οχι καθαρο προταση αλλα λεει δεν εχω χρονο να ερθω στο κεντρο.
ξεκαθαριζω δεν ειναι πουτανες η σπονσορετες απλες μικρες που κερνουσα παντα οταν εβλεπα στο κεντρο απο τοτε που ηταν 15 ετων.αυτα για να δειτε τι νου εχουν αυτες.
οπως λεει και ο δασκαλος μια ζωη αυτες λογο κοπλεξ θα προτιμανε τους γυφτους αντι εσενα.
ελεγα στον δασκαλο και την ζηλια που με αντιμετωπιζουν σε καπια μαχαζια και να ερθει να διαπιστωσει με τα ματια οσα του λεω για οδυσσο.τελικα ο δασκλος ηταν χαρκοβο για δουλειες και δεν μπορεσε να ερθει οδυσσο.παντα σας γραφω πραγματικοτητες τι παιζει τωρα γιατι σας δουλευουν ολοι οι γαμιαδες σαβουρογαμηδες.μονο εγω και ο κμαν μειναμε να πηγαινουμε αυτος κιεβ και εγω οδυσσο.
οι αλλοι εμειναν χρονια πισω που γαμουσαν καμια αστεγη,μπαζωλα και ναρκομανκα.
μονο τετειες γαμουνε οι τουριστες κιεβ και απο τα σαιτ και απο μη για αυτο μην σας πουλανε σανο
οτι γαμανε ποιοτητα και μοντελα.ευτυχος βαζει ο κμαν φωτο με τριαρια που ονομαζει μοντελα για να δειτε τι ποιοτητα εμεινε ουκρανια χαχαχαχ

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
39.073
Πόντοι
42.697
:coffee:

α ρε[size=16pt] whois[/size] που σας χρειαζεται....

giphy.gif

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
:coffee:

α ρε[size=16pt] whois[/size] που σας χρειαζεται....

giphy.gif
βλεπω ξερεις απο μασαζ και βιζιτες αθηνα.οπως διαπιστωσες η αθηνα ειναι εκατο φωρες καλυτερη απο ουκρανια για σεξοτουρισμο.σκεψου γνωστοι μου ζουνε ουκρανια ελληνες και ερχωντε στην αθηνα για σεξοτουρισμο.μου εδειξαν σαιτ με τσεχες αθηνα μουναρες με 50-70 ευρο.εδω περνεις μια κατω μετριου στο κιεβο και οδυσσο αν βρεθει καμια μετρια σε σαλον θα εισαι τρισευτηχισμενος.τον μαρτιο για να βρω  μια εφαγα αρκετο χρονο και παιδεμα.πηρα μια βιζιτα και τελος η ταλαιπωρια να ψαχνεις ειναι απιστευτα  κουραστικο και χασιμο χρονου

Rossi34

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2019
Like
6
Πόντοι
0
Τελικά αποφάσισα να μην γραψω με λεπτομέρειες όπως αρχικά ειχα σκεφτεί αν ημέρα τι τελικά συνέβη παρα μόνο κάποια γενικά συμπέρασματα                1ον ανταγωνίζονται στα ισα πλέον τις πολωνέζες στο καψιμο του μυαλού ειδικά ηλικίας εως 30,οποιος γαμησει πιτσιρικα χωρίς καλό δωρο ανω του 7 εγω του βγαζω το καπέλο          2ον το κλιμα ειναι ασχημο για τους ξένους και πλεον μόλις ακόμα και για ασχετο λογο καταλάβουν πως δεν εισαι απο εκεί αλλάζει το βλεμα και το πρόσωπο αμεσως στο στυλ πες τημ μαλακια σου και φυγε ξερω οτι να γαμησεις ελπιζεις      3ον σωστά πολλοί εχουν πει πως τα 9ρια και10ρια έχουν χαιρετησει για αλλες πολιτείες και τα βλέπεις μονο chi,sky bar κτλ,σίγουρα ομως τα 7 και 8ρια είναι παντού και ατελειωτα                  4ον πεδιον δρασης λοιπόν τα 30+ η καθεμία με την δική της περίπτωση συνηθως διαζύγιο με παιδί ,εκεί πηγαμε πολύ καλα και μόνο τα εξοδα για φαγητό και ποτό ηταν υπεραρκετα για να επιτευχθεί ο σκοπός        τελικό συμπερασμα θελει να έχεις αρκετές μέρες ειδικά αν όντως δεν εχεις δουλειές εκεί,καλή προετοιμασια πριν για να ξεσκαρτάρεις γρήγορα κατι που εμενα μου κοστισε σε χρόνο και καλό ευέλικτο σενάριο για να δικαιολογείς που εισαι και γιατί οταν δεν μπορείς          ΥΓ.ειμαι 35 οχι κανενας μορφονιος αλλά ουτε και οτι ναναι κατι εννοείται οτι είναι συν,ολες οι επιτυχίες ανω του 7 εμφάνιση και δεν το λεω για να το παιξω και καλά αλλά πολύ απλα μπαζα δεν με φτιάχνουν ,αυτά τα λιγα    απο Κίεβο ( είναι όντως δύσκολη πιστα έχουν δικιο οι συνάδελφοι που το λένε διαρκως)

Rossi34

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2019
Like
6
Πόντοι
0
Σορρυ για οτι ισως δεν διαβαζεται ανετα αλλά είναι απο κινητό και γαμιεται...

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τελικά αποφάσισα να μην γραψω με λεπτομέρειες όπως αρχικά ειχα σκεφτεί αν ημέρα τι τελικά συνέβη παρα μόνο κάποια γενικά συμπέρασματα                1ον ανταγωνίζονται στα ισα πλέον τις πολωνέζες στο καψιμο του μυαλού ειδικά ηλικίας εως 30,οποιος γαμησει πιτσιρικα χωρίς καλό δωρο ανω του 7 εγω του βγαζω το καπέλο          2ον το κλιμα ειναι ασχημο για τους ξένους και πλεον μόλις ακόμα και για ασχετο λογο καταλάβουν πως δεν εισαι απο εκεί αλλάζει το βλεμα και το πρόσωπο αμεσως στο στυλ πες τημ μαλακια σου και φυγε ξερω οτι να γαμησεις ελπιζεις      3ον σωστά πολλοί εχουν πει πως τα 9ρια και10ρια έχουν χαιρετησει για αλλες πολιτείες και τα βλέπεις μονο chi,sky bar κτλ,σίγουρα ομως τα 7 και 8ρια είναι παντού και ατελειωτα                  4ον πεδιον δρασης λοιπόν τα 30+ η καθεμία με την δική της περίπτωση συνηθως διαζύγιο με παιδί ,εκεί πηγαμε πολύ καλα και μόνο τα εξοδα για φαγητό και ποτό ηταν υπεραρκετα για να επιτευχθεί ο σκοπός        τελικό συμπερασμα θελει να έχεις αρκετές μέρες ειδικά αν όντως δεν εχεις δουλειές εκεί,καλή προετοιμασια πριν για να ξεσκαρτάρεις γρήγορα κατι που εμενα μου κοστισε σε χρόνο και καλό ευέλικτο σενάριο για να δικαιολογείς που εισαι και γιατί οταν δεν μπορείς          ΥΓ.ειμαι 35 οχι κανενας μορφονιος αλλά ουτε και οτι ναναι κατι εννοείται οτι είναι συν,ολες οι επιτυχίες ανω του 7 εμφάνιση και δεν το λεω για να το παιξω και καλά αλλά πολύ απλα μπαζα δεν με φτιάχνουν ,αυτά τα λιγα    απο Κίεβο ( είναι όντως δύσκολη πιστα έχουν δικιο οι συνάδελφοι που το λένε διαρκως)
Αποκωδικοποίηση των παραπάνω--->

Ο φίλος πήγε και έφαγε τα μούτρα του όπως όλοι και κατάφερε μόνο να δεχτεί να βγει μαζί του ραντεβού κάποια χωρισμένη με παιδί που ίσως τον άφησε να της πιάσει το χέρι στο τραπέζι που έφαγε τσάμπα ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός και να μην φύγει απο το τραπέζι χωρίς κάν μια επαφή!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Παιδιά χωρίς το πυροβολικό που αναφέρω μια πεντακοσάρα την ημέρα σε έξοδα,δώρα,ρεστωράν κτλ ξεχάστε τα οχτάρια Κίεβο.Τα εννιάρια έτσι κι αλλιώς είναι απρόσιτα,ας είμαστε ρεαλιστές.
Ετσι κι αλλιώς αυτά που κάνω street καμάκι,καμάκι σε κλαμπς κτλ οι άλλοι αρνούνται να τα κάνουν δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία.Αν όμως μπεις στη διαδικασία παίζουν τα ποσά που αναφέρω.Αλλά όπως είπα το 99% των τουριστών δεν μπαίνει καν οπότε δεν ξέρουν τι παίζει.
Βρίσκουν ένα εξάρι,το ψήνουν κανά μήνα με μηνύματα στο viber πουλώντας παπά και έρχονται να γαμήσουν on budget.Αν δεν κάτσει έχουν έτοιμες 2-3 εναλλακτικές.Αλλά να πας Κίεβο για εξάρια,εφτάρια και δίπλα να κυκλοφορεί ο Αραβας με το μοντέλο,το βλέπω σαν ήττα.Αλλά αυτούς δεν τους νοιάζει,τι με ενδιαφέρει τι γαμάει ο Τούρκος,ο Αραβας ο Αράπης ας γαμάει κτλ.Δεν τσιτώνονται με τον ανταγωνισμό δε δέχονται τις γροθιές στο στομάχι.Μιλάμε για παράλληλο σύμπαν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ξεχασα να αναφερω οτι εκανα προσφορες αλλα κμαν σε 2 μια δεκαοχτο και μια 21 που ξερω χρονια.
της ειπα αφου δεν περνεις πολλα τοτε να δουλεψεις για μενα.λεει δεν καταλαβα.
της ειπα θα ξοδευω για σενα 10 χιλιαδεσ γριβνα την μερα,λεω θα ερθει και θα της δωσω 3000 στο χερι.
η μαλακισμενη δεν ηθελε να την σπονσαρω ηθελε απλα να ερθει να φαει τζαμπα.
της λεω δεν ωαχνω πεινασμενες να ταισω αλλα γκομενα που θελει χρημα.αν δεν θες εσυ θα προτεινω σε αλλη.καλα ειναι εντελως ζωα χωρις λογικη οπως λεει ο δασκαλος.

Μα δε λες στην άλλη θα σου δώσω τόσα.Αυτή έρχεται τζάμπα γιατί πιστεύει οτι θα της τα δώσεις.Γενικά δεν καταλαβαίνεις το subcommunication,τα vibes που εκμπέμπει ο σπόνσορας.
Δε λες τίποτα άμεσα είναι όλα έμμεσα και ανάποδα και στριφτά για να αποφεύγεις τις αντιστάσεις.Ο άλλος που βλέπει δεν έχει ιδέα τι παίζει,μένει ενεός.Είναι το subcommunication,λες κάτι και εννοείς κάτι άλλο και η γκόμενα το πιάνει και ανταποκρίνεται.Γενικώς οι γκόμενες δίνουν συνέχεια μηνύματα για τις προθέσεις τους αλλά οι περισσότεροι άντρες δεν τα πιάνουν γιατί είναι πολύ αχνά σαν υπόηχοι για άντρες αλλά εκκωφαντικά για γυναίκες.
Πρέπει να είσαι συνεχώς σε εγρήγορση σε κατάσταση υπερευαισθησίας να πιάνεις τα vibes και τις κινήσεις στο χώρο,οι γκόμενες δεν είναι stealth.Συνήθως οι περισσότεροι τα σκατώνουν στο calibration γιατί δεν κόβουν σωστά τη γκόμενα λόγω έλλειψης ευαισθησίας και αντίληψης του ακροατηρίου.Χρησιμοποιούν patterns δηλαδή που δε δουλεύουν γιατί δεν είναι προσαρμοσμένα στη συγκεκριμένη γκόμενα.

Rossi34

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2019
Like
6
Πόντοι
0
Aegeanorg για κατι τετοιους μαλακες σαν εσενα  δεν ηθελα να γραψω λεπτομέρειες ,συγνώμη που οταν γαμουσα δεν τραβουσα βίντεο να το ανεβασω εδω,εγω ομως τα εκανα και τσαμπα ότι έκανα πολύ η λιγο,αν έχεις απορίες ελα Ιουλιο να παμε μαζί να δεις πως γίνεται ,αστο μην απαντήσεις μλκ θα πεις το ξέρω ,νομιζε οτι θες αλλά εργω τα εζησα εσυ τα φαντάζεσαι μονο

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Παιδιά χωρίς το πυροβολικό που αναφέρω μια πεντακοσάρα την ημέρα σε έξοδα,δώρα,ρεστωράν κτλ ξεχάστε τα οχτάρια Κίεβο.Τα εννιάρια έτσι κι αλλιώς είναι απρόσιτα,ας είμαστε ρεαλιστές.
Ετσι κι αλλιώς αυτά που κάνω street καμάκι,καμάκι σε κλαμπς κτλ οι άλλοι αρνούνται να τα κάνουν δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία.Αν όμως μπεις στη διαδικασία παίζουν τα ποσά που αναφέρω.Αλλά όπως είπα το 99% των τουριστών δεν μπαίνει καν οπότε δεν ξέρουν τι παίζει.
Βρίσκουν ένα εξάρι,το ψήνουν κανά μήνα με μηνύματα στο viber πουλώντας παπά και έρχονται να γαμήσουν on budget.Αν δεν κάτσει έχουν έτοιμες 2-3 εναλλακτικές.Αλλά να πας Κίεβο για εξάρια,εφτάρια και δίπλα να κυκλοφορεί ο Αραβας με το μοντέλο,το βλέπω σαν ήττα.Αλλά αυτούς δεν τους νοιάζει,τι με ενδιαφέρει τι γαμάει ο Τούρκος,ο Αραβας ο Αράπης ας γαμάει κτλ.Δεν τσιτώνονται με τον ανταγωνισμό δε δέχονται τις γροθιές στο στομάχι.Μιλάμε για παράλληλο σύμπαν.
Αρχηγέ μας νοιάζει!! Για εμένα είναι ξεφτίλα να βγαίνω έξω με μουνί που να με βλέπουν τουρκαλάδες που καταλαβαίνουν πως δεν είμαι δικός τους και να λένε "Δες τι μπάζο έχει ο Μαλάκας"
Ότι κυκλοφοράμε πρέπει να είναι διαστημικό υπερόπλο! Σαν λέιζερ να τυφλώνει αραβότουρκους!!!!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Aegeanorg για κατι τετοιους μαλακες σαν εσενα  δεν ηθελα να γραψω λεπτομέρειες ,συγνώμη που οταν γαμουσα δεν τραβουσα βίντεο να το ανεβασω εδω,εγω ομως τα εκανα και τσαμπα ότι έκανα πολύ η λιγο,αν έχεις απορίες ελα Ιουλιο να παμε μαζί να δεις πως γίνεται ,αστο μην απαντήσεις μλκ θα πεις το ξέρω ,νομιζε οτι θες αλλά εργω τα εζησα εσυ τα φαντάζεσαι μονο
Αν μου δώσεις δανεικά πάμε... Εδώ οι τουρίστες δεν φιλεύουν ούτε 0,50 σεντς τον αχθοφόρο που τους κουβαλάει τη βαλίτσα...  :S

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αρχηγέ μας νοιάζει!! Για εμένα είναι ξεφτίλα να βγαίνω έξω με μουνί που να με βλέπουν τουρκαλάδες που καταλαβαίνουν πως δεν είμαι δικός τους και να λένε "Δες τι μπάζο έχει ο Μαλάκας"
Ότι κυκλοφοράμε πρέπει να είναι διαστημικό υπερόπλο! Σαν λέιζερ να τυφλώνει αραβότουρκους!!!!

Και εγώ δεν μπορώ να ανεχτώ τον Αράπακλα,τον κωλότουρκο και το μαυριδερό Αραβα να κυκλοφορούν κάτι καλύτερο από τη δικιά μου.Το θεωρώ φοβερή προσβολή.Μόνο Σλάβους ανέχομαι,Σκανδιναυούς κτλ.
Θυμάμαι Ιστανμπούλ είχα σκάσει με γκομενάρα 187 από Αγία Πετρούπολη και οι Τούρκοι την καμάκωναν κάθε πεντάλεπτο,δεν υπάρχουν αυτοί οι μαλάκες.
Ο Ελληναράς θα πάει Κωνσταντινούπολη κτλ να τρίψει στον Τούρκο τη γκόμενα στη μάπα να δείξει την ανωτερότητά του.Σκέψου να ταξιδέψεις π.χ. από Ρόδο Μαρμαρίς και να δεις Τούρκους με μουνάκια χωρίς να θες να τους καρπαζώσεις.
Θυμάμαι και Τσεχία τους κωλότουρκους να προσπαθούνε να μου φάνε τις γκόμενες στα κλαμπ,δεν ησυχάζουν ποτέ οι τύποι.Γενικά δεν παραδέχονται τη Βαλκάνια ανωτερότητα,είναι απίστευτα προπετείς.Βέβαια στο τέλος τα αρχίδια μου παίρνουνε αλλά είναι ενοχλητικοί.Οι Δυτικοί ψαρώνουν χοντρά με τους Τουρκαλάδες άμα μπουν σε κλαμπ και παίζουν 100 τουρκικές ψωλές,ο Δυτικός κρούει πρύμναν.Αντίθετα ο Βαλκάνιος τους βλέπει σαν ψητό και χώνεται.Αμα το μαγαζί είναι τίγκα σε Τούρκους,Αραβες ξέρω οτι θα γαμήσω σίγουρα,είναι γελοίος ο ανταγωνισμός.
Για αυτό θέλω να επισκεφτώ πλούσιο γάτο(Rich cat) Belarus,μαγαζί που το έχει Τούρκος.Είναι σίγουρο οτι γαμάς εκεί.
Αν είσαι μέχρι 35 ετών δεν υπάρχει καν λόγος να πληρώνεις αφού οι γκόμενες σε βλέπουν σα γαμπρό.Γαμάς άνετα εικοσάχρονες κτλ.Οταν περάσεις τα 35 πρέπει να αρχίσεις να τα σκας για να διατηρήσεις το ίδιο επίπεδο.
Οσο περισσότερο μεγαλώνεις τόσο περισσότερα πρέπει να σκας.Για αυτό στα 40 περίπου τα πιο πολλά καμάκια αποσύρονται αφού δεν τους παίρνει πια οικονομικά.Μόνο οι ανώτεροι πέουλες συνεχίζουμε αμεταννόητοι.

Rossi34

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2019
Like
6
Πόντοι
0
Κοιτα Aegeanorg ποτέ στην ζωη μου δεν εκρινα αρνητικά καποιον που δεν έχει χρήματα γιατί και εγω παλευω ολη μέρα για να τα εχω,δεύτερον ειπα μονο την γνωμη μου και δεν εκανα επίδειξη οτι γαμησα μοντέλα ουτε τπτ τέτοιο αλλά μην απαντάς έτσι και βγάζεις συμπέρασμα ,αν όντως σε νοιαζει να μάθεις  η να δεις στειλε πμ αν όχι  απλά μην απαντας χαζομαρες σε παρακαλώ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Μα δε λες στην άλλη θα σου δώσω τόσα.Αυτή έρχεται τζάμπα γιατί πιστεύει οτι θα της τα δώσεις.Γενικά δεν καταλαβαίνεις το subcommunication,τα vibes που εκμπέμπει ο σπόνσορας.
Δε λες τίποτα άμεσα είναι όλα έμμεσα και ανάποδα και στριφτά για να αποφεύγεις τις αντιστάσεις.Ο άλλος που βλέπει δεν έχει ιδέα τι παίζει,μένει ενεός.Είναι το subcommunication,λες κάτι και εννοείς κάτι άλλο και η γκόμενα το πιάνει και ανταποκρίνεται.Γενικώς οι γκόμενες δίνουν συνέχεια μηνύματα για τις προθέσεις τους αλλά οι περισσότεροι άντρες δεν τα πιάνουν γιατί είναι πολύ αχνά σαν υπόηχοι για άντρες αλλά εκκωφαντικά για γυναίκες.
Πρέπει να είσαι συνεχώς σε εγρήγορση σε κατάσταση υπερευαισθησίας να πιάνεις τα vibes και τις κινήσεις στο χώρο,οι γκόμενες δεν είναι stealth.Συνήθως οι περισσότεροι τα σκατώνουν στο calibration γιατί δεν κόβουν σωστά τη γκόμενα λόγω έλλειψης ευαισθησίας και αντίληψης του ακροατηρίου.Χρησιμοποιούν patterns δηλαδή που δε δουλεύουν γιατί δεν είναι προσαρμοσμένα στη συγκεκριμένη γκόμενα.
αρχοντα μου εχεις δικαιο αλλα θα καταλαβες δεν τραβαω πλεον με πουτανες και επαγγελματιες σπονσορετες.ειπα να δοκιμασω σε 2 κοπελες που κερνουσα χρονια οταν εβλεπα πιτσιρικες να δουλευουν στο κεντρο και τις λυπομουν.αυτες με θυμουντε και στελουν μυνηματα λεω να τους ριξω λιγο τυρακι μηπως τσιμπησουν.δεν υπαρχει θεμα χρηματων αρχοντα απλα δεν θελω τα σιγουρα σπονσαριζε και πουτανε που εχουν ολοι με δωρακι.καταλαβες τι ενοω.σκεφτηκα αφου ζητανε καιρο συναντηση και τις αποφευγω να
τους πω καθαρα της προθεσεις μου οτι δεν ψαχνω πεινασμενες να ταισω αλλα κοπελες να βοηθησω οικονομια με ανταλαγμα πε τα διπλασια που θα εδινα σε μια επαγγελματια.
στα αρχιδια μου αν με κραζουν καπιοι με πλωρωμενες χορτασμενος χρονια και δεν τραβαω αλλο.
προτιμω να σπονσαρω διπλασια και τριπλασια σε μη επαγγελματιες.
με τις μικρες απετυχα,πιστευα ειναι πιο ξυπνιες και θα ερθουν να παρουν το μεροκαματο που κλαιγονται οτι θελουν να εχουν.τους εδωσα την ευκαιρια και δεν εκμεταλευτηκαν.
αντιθετα η πωλητρια η συγκεκριμενη στο μαχαζι ηταν 100% ετοιμη αλλα γυρω ειχε 2-3 συναδελφισες ντρεπωμουν να ζητω τηλεφωνα.την επομενη φωρα ειναι καλη ιδεα καρτα με το νουμερο μου και να πω οπωτε θες καφε-δωρακι παρε.αλλη πωλητρια που εκλισα παλαιοτερα ραντεβου μου εκαναν χαλαστρα 2 αλλες πουτανες θειες που δουλευαν μαζι της απο ζηλια.οταν εφυγε αυτη μου τα εριξε αυτη που εκανε χαλαστρα αλλα την εκλασα!τωρα μου το παιζει ντιβα οταν με βλεπει και δεν χερετα η πλισιαζει.αλλα την εκοψα και αυτην να τον περνει με χρημα την ειδα αργα βραδυ με μια φιλη αγγκαλια ντυμενες πουτανε πριν λιγες μερες καπου πηγεναν για κουρσα.για τις πωλητριες εχεισ δικαιο αλλα οι μεγαλες σε ηλικια.
κιεβο η αλλη στο μετρογραντ με εστειλε να της παρω αρωμα και υποσχεθηκε συναντηση αλλα δεν της πηρα τιποτα.αυτη οπωτε με εβλεπε στο μαχαζι μου την επεφτρ και ελεγε οτι παει διακοπεσ σε ισπανια και εδω και εκει με ξενους που γνωρισε.τοτε δεν ασχολουμουν με θειες αν και ηταν καβλα 40.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
για αυτο ρολογα οταν πηγα με την αδεσπωτη απο χαρκοβ για σουβλακι την πηρα στην μπουνινα σε μια γωνια που δεν περναει κοσμος γιατι ντρεπωμουν να κυκλοφορω με τετια.παλαιοτερα θα γαμουσα αυτη και
αλλες αδεσπωτες και θα πανυγυριζα οτι γαμησα τζαμπα με κερασματα μονο.
πλεον αλλο επιπεδο και ποιοτητα ασχολουμε αυτο σκεφτηκα οτι δεν πρεπει να χασω χρονο με την αδεσπωτη αυτη και ετσι την αφησα να φυγει ενω εψαχνε καπιον να την σπιτωσει και να την ταιζει απλα.
σκεφτηκα αν χασω χρονο με τετεια οπως με αλλες παλαιοτερα ισως χασω ευκαιρια για κατι καλυτερο.
δεν ασχολουμε με τετειο επιπεδο καπιοι θα πανυγηρηζαν αν την ειχαν αυτην σπιτωμενη.τετειες για τον πουτσο ειναι δεν θελω να ξανασχοληθω.τελευταια μερα βρηκα οτι εψαχνα επιπεδο αλλα ειχα παραγειλει να φαω σπιτι και δεν ειχα χρονο αφου ειχα σε 3 ωρες πτηση ταλαιπωρια να αλλαξω τρια αεροπλανα αρωστος 10 μερες.εκλισα σημερα 10 μερες οδυσσο αν και κιεβο εχει πολλα μουνια οχτωβριο λογο καιρου και δουλειας που εχω με τον θειο οδυσσο πρεπει να ειμαι εκει.ο ιδιος μου ζητησε να παω αλλου αφου βαρεθηκα αλλα πρεπει να ειμαι εκει να τον στηριξω στην νεα του επιχειρηση.
θα πηγαινω βραδυ στα 2 στεκακια 15 μετρα απο εκει που μενω που ανακαλυψα προσφατα αλλα τωρα δεν μπορουσα να παω για ποτο λογο των αντιβιωσεων.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ ένας Αυστραλός με ινδικό μουστάκι συχνάζει πλούσιο γάτο.Φαίνεται αμέσως οτι πρόκειται για αξιόλογο μαγαζί.

Σλαβικό υπερθέαμα.

Ουκρανία δεν έχει τέτοιο ακριβώς.
Καταλαβαίνετε τι κάνεις ένας Βαλκάνιος πέουλας σε τέτοιο περιβάλλον.Σηκώνει τις γκόμενες σε dt.

Κλασσική ανατολική Ευρώπη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom