midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.272
- Πόντοι
- 3.656
o xaris ειναι με την κουκουλα!!!!
o xaris ειναι με την κουκουλα!!!!
που να πας και οπερα σε ντνιπροπετροφσκΚαλό το κατιμπιαν ,είμαι μέσα αλλά Κονγκό μπονγκο Πλάγια Ντελ Κάρμεν και στη καρθαγενα πολύ ανώτερα ακόμη και γκαλαξι Πλόβντιβ και μεγκαμι σοφια
δωσε κλιμαΤώρα οι κιεβοπληκτοι ας με φάνε ,περιμενο να μου την πέσουν λολ
καλα τωρα θα μας συγκρινεις κ με Μπουενος αιρεςΠαρασκευή ακόμα νωρίς αλλά μέτρια μωρά με μερικά όμορφα αλλά από ντύσιμο πολύ υστερούν σε σχέση με Βουλγάρες κ σερβες στα καλά κλαμπακια
Πολλούς γέρους μέσα έτοιμοι να κ
Σπονσοραρουν ,ούτε η κόκα κόλα στην Ατλάντα τέτοια χορηγία αλλά ενώ βλέπεις κάποιες ωραίες κοπέλες στο ντύσιμο κ στο βλέμμα δεν συγκρίνονται με κοπέλες Μεξικανός στο Κονγκό μπονγκο και ελεκτρα κολομβια
απ δεν μας ταπες αυταKatse να ανεβάσω και κριτική από Ισλανδία την προηγούμενη εβδομάδα,εκεί να δεις κλαμπακια λολ
Τουλάχιστον παραδέχομαι στις σούπες Ουκρανούς κ ισλανδους
Τελεια μοναδική χώρα κ θα ανεβάσω θρεντ ,γαλάζια λίμνη λάβα τούνελ καταρράχτες γεωθερμοπιδακεςαπ δεν μας ταπες αυτα
τελικα ισχυε το ιζυγκοινγκ στην ισλανδια η μυθος ειναι???
ιζυγκοινγκ ΈΧΕΙ??Τελεια μοναδική χώρα κ θα ανεβάσω θρεντ ,γαλάζια λίμνη λάβα τούνελ καταρράχτες γεωθερμοπιδακες
ο καμενος που χαθηκε?τοσες πληροφοριες μας εδωσε.μην δειτε κανενα νεο μελος που δεν γραφει μαλακιεσ και θελετε να τον κατασπαραξατε.απο ποιον θα περνουμε τωρα πλιροφοριες.ιζυγκοινγκ ΈΧΕΙ??
Ωραίο το Κίεβο σήμερα αγαλμαμητερας Ουκρανίας ,μοναστήρι Λάβδας σπήλαιο Λάβδας εκκλησίες Αγίας Σοφίας Ανδρέα κ Μιχαήλ κ Χρυσή Πύλη κΑι ξετρελαθηκα με το νησί Βενετίας μέσα στο Δνείπερου που έμοιαζε λες κ ήμουν κοπάδι καμπάνα με αθλοπαιδειες βόλλευ κανό τζετ σκι κ πολλά κωλαρακια σκαφτο ,έχω πολύ υλικό
Γενικά είναι όμορφη κ ωραιότερη από Μόσχα και από Μινσκ λβωβ και επιπέδου Αγίας Πετρούπολης
Αν και η Ρώσοι λεν οι πιο ωραίες γυναίκες ει άι εκατερινμπουρ και πσκωβ,αλλά δεν έχω πάει εκεί
[ftp=ftp://Το τουρ Τσερνομπίλ ωραία εμπειρία]Το τουρ Τσερνομπίλ ωραία εμπειρία [/ftp]καθώς κ η πλατεία ανεξαρτησίας με τον χορό των συντριβανιων αξίζει
Τώρα κ από Σαλονίκη φτηνές απευθείας πτήσεις οποτε τρεξατε βορειοελλαδιτες
ειναι η πιο ομορφη πολη στην ευρωπη.που να ησουν πριν μερικα χρονια που δεν ειχε προβληματα ιδικα ιουνιο και μαιο ηταν ολα τελεια και οχι τοσο επικυνδυνα οπως τα τελευταια χρονια.Ωραίο το Κίεβο σήμερα αγαλμαμητερας Ουκρανίας ,μοναστήρι Λάβδας σπήλαιο Λάβδας εκκλησίες Αγίας Σοφίας Ανδρέα κ Μιχαήλ κ Χρυσή Πύλη κΑι ξετρελαθηκα με το νησί Βενετίας μέσα στο Δνείπερου που έμοιαζε λες κ ήμουν κοπάδι καμπάνα με αθλοπαιδειες βόλλευ κανό τζετ σκι κ πολλά κωλαρακια σκαφτο ,έχω πολύ υλικό
Γενικά είναι όμορφη κ ωραιότερη από Μόσχα και από Μινσκ λβωβ και επιπέδου Αγίας Πετρούπολης
Αν και η Ρώσοι λεν οι πιο ωραίες γυναίκες ει άι εκατερινμπουρ και πσκωβ,αλλά δεν έχω πάει εκεί
Το τουρ Τσερνομπίλ ωραία εμπειρία καθώς κ η πλατεία ανεξαρτησίας με τον χορό των συντριβανιων αξίζει
Τώρα κ από Σαλονίκη φτηνές απευθείας πτήσεις οποτε τρεξατε βορειοελλαδιτες
Βρε τώρα κατάλαβα ,μαζί δεν ήμασταν πριν από λίγο εξω για βόλτα ,χαμπάρι τώρα το πηραειναι η πιο ομορφη πολη στην ευρωπη.που να ησουν πριν μερικα χρονια που δεν ειχε προβληματα ιδικα ιουνιο και μαιο ηταν ολα τελεια και οχι τοσο επικυνδυνα οπως τα τελευταια χρονια.
οχι δεν ημασταν μαζι,με αλλο με περασες μαλλον.ειναι και ο κολητος μου ο σαλονικιος εκει τωραΒρε τώρα κατάλαβα ,μαζί δεν ήμασταν πριν από λίγο εξω για βόλτα ,χαμπάρι τώρα το πηρα
θα ερθει και οδυσσο ο σαλονικιοσA ναι φίλε με το σαλονικιο
Δηλαδή συνάντησες κάποιον Θεσσαλονικιό(που ξέρω ποιος είναι) και τον πέρασες για τον Χάρη?????Βρε τώρα κατάλαβα ,μαζί δεν ήμασταν πριν από λίγο εξω για βόλτα ,χαμπάρι τώρα το πηρα