Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.272
Πόντοι
3.656
CookedOffbeatKusimanse-size_restricted.gif
o xaris ειναι με την κουκουλα!!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.272
Πόντοι
3.656
Καλό το κατιμπιαν ,είμαι μέσα αλλά Κονγκό μπονγκο Πλάγια Ντελ Κάρμεν και στη καρθαγενα πολύ ανώτερα ακόμη και γκαλαξι Πλόβντιβ και μεγκαμι σοφια
που να πας και οπερα σε ντνιπροπετροφσκ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.272
Πόντοι
3.656
Τώρα οι κιεβοπληκτοι ας με φάνε ,περιμενο να μου την πέσουν λολ
δωσε κλιμα
αναλογιες νιμου ψωλαριας
ευκολια προσσεγγισης
εμφανιση-ποιοτητα διαθεσιμων  :think:
υγ δεν υπαρχουν κιεβοπληκτοι
μονο ο κμαν που γραφει κατι μλκιες που φανταζεται
οι λοιποι ξερουν την μουφα
οντερτυ μουπε οτι ντεβουσκες φρεσκες δεν καθονται σε ημι-πουρους ,μονο με κατοσταρικα πλας την ωρα

οποτε μην αγψωνεσαι ,μαπα ειναι το καρπουζι ετσι κι αλλιως :respect:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.495
Πόντοι
26.141
Παρασκευή ακόμα νωρίς αλλά μέτρια μωρά με μερικά όμορφα αλλά από ντύσιμο πολύ υστερούν σε σχέση με Βουλγάρες κ σερβες στα καλά κλαμπακια
Πολλούς γέρους μέσα έτοιμοι να κ
Σπονσοραρουν ,ούτε η κόκα κόλα στην Ατλάντα τέτοια χορηγία αλλά ενώ βλέπεις κάποιες ωραίες κοπέλες στο ντύσιμο κ στο βλέμμα δεν συγκρίνονται με κοπέλες Μεξικανός στο Κονγκό μπονγκο και ελεκτρα κολομβια

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.272
Πόντοι
3.656
Παρασκευή ακόμα νωρίς αλλά μέτρια μωρά με μερικά όμορφα αλλά από ντύσιμο πολύ υστερούν σε σχέση με Βουλγάρες κ σερβες στα καλά κλαμπακια
Πολλούς γέρους μέσα έτοιμοι να κ
Σπονσοραρουν ,ούτε η κόκα κόλα στην Ατλάντα τέτοια χορηγία αλλά ενώ βλέπεις κάποιες ωραίες κοπέλες στο ντύσιμο κ στο βλέμμα δεν συγκρίνονται με κοπέλες Μεξικανός στο Κονγκό μπονγκο και ελεκτρα κολομβια
καλα τωρα θα μας συγκρινεις κ με Μπουενος αιρες
εδω για τα χωρια μας μιλαμε
απο τιμισοαρα μεχρι ντονιετσκ

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.495
Πόντοι
26.141
Katse να ανεβάσω και κριτική από Ισλανδία την προηγούμενη εβδομάδα,εκεί να δεις κλαμπακια λολ
Τουλάχιστον παραδέχομαι στις σούπες Ουκρανούς κ ισλανδους

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.272
Πόντοι
3.656
Katse να ανεβάσω και κριτική από Ισλανδία την προηγούμενη εβδομάδα,εκεί να δεις κλαμπακια λολ
Τουλάχιστον παραδέχομαι στις σούπες Ουκρανούς κ ισλανδους
απ δεν μας ταπες αυτα
τελικα ισχυε το ιζυγκοινγκ στην ισλανδια η μυθος ειναι???

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.495
Πόντοι
26.141
απ δεν μας ταπες αυτα
τελικα ισχυε το ιζυγκοινγκ στην ισλανδια η μυθος ειναι???
Τελεια μοναδική χώρα κ θα ανεβάσω θρεντ ,γαλάζια λίμνη λάβα τούνελ καταρράχτες γεωθερμοπιδακες

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ιζυγκοινγκ  ΈΧΕΙ??
ο καμενος που χαθηκε?τοσες πληροφοριες μας εδωσε.μην δειτε κανενα νεο μελος που δεν γραφει μαλακιεσ και θελετε να τον κατασπαραξατε.απο ποιον θα περνουμε τωρα πλιροφοριες.
ρε μιδα εδω και 10 χρονια λεω οτι εδω και 20 χρονια δεν πιανοντε αυτες εκει και εμφανιζοντε μαλακες το 2019 να μας πουνε παραμυθια.παρακαλουσαν καπιοι να μπει ευρωπαικη ενωση η ουκρανια.
θα γελαγαμε νομιζαν θα ερθουν μουναρες και γκομεναρες στην κυπρο,ελλαδα,ιταλια,ισπανια.
κατι χοντρες ,τρελες και προβληματικες αδεσπωτες θα ερχωνταν και επιπεδο οπως αυτες που βλεπω που
παντρευτηκαν οι βλακες εδω.αν τισ δεισ θα γελας,ουτε αστεγος δεν θα γυρνουσε να της κοιταξει ουκρανια.
οταν περναω απο διπλα τους παραμιλαω και λεω δειξτε μου ποιος σας εφερε να του πω συλυπητιρια.
τραγικες,κοντες,χοντρες,γριες και προβληματικες.το καλυτερο ακουσα πριν μερες απο γρια χοντρη τσιγγανορουμανα που ειναι χρονια κυπρο.λεει οταν με εφερε πριν 25 χρονια ο αντας μου
ο ανθρωπος του ιμιγρεισον του ειπε απο που βρηκες αυτην την ομορφη γυναικα!
την εκραξα αγρια και της ειπα μαλλον δουλευε τον αντρα σου συληπητιρια επρεπε να του πει
που πηρε ενα αχριστο κρεας

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.495
Πόντοι
26.141
Ωραίο το Κίεβο σήμερα αγαλμαμητερας Ουκρανίας ,μοναστήρι Λάβδας σπήλαιο Λάβδας εκκλησίες Αγίας Σοφίας Ανδρέα κ Μιχαήλ κ Χρυσή Πύλη κΑι  ξετρελαθηκα με το νησί Βενετίας μέσα στο Δνείπερου που έμοιαζε λες κ ήμουν κοπάδι καμπάνα με αθλοπαιδειες βόλλευ κανό τζετ σκι κ πολλά κωλαρακια σκαφτο ,έχω πολύ υλικό
Γενικά είναι όμορφη κ ωραιότερη από Μόσχα και από Μινσκ λβωβ και επιπέδου Αγίας Πετρούπολης
Αν και η Ρώσοι λεν οι πιο ωραίες γυναίκες ει άι εκατερινμπουρ και πσκωβ,αλλά δεν έχω πάει εκεί

Το τουρ Τσερνομπίλ ωραία εμπειρία καθώς κ η πλατεία ανεξαρτησίας με τον χορό των συντριβανιων αξίζει

Τώρα κ από Σαλονίκη φτηνές απευθείας πτήσεις οποτε τρεξατε βορειοελλαδιτες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ωραίο το Κίεβο σήμερα αγαλμαμητερας Ουκρανίας ,μοναστήρι Λάβδας σπήλαιο Λάβδας εκκλησίες Αγίας Σοφίας Ανδρέα κ Μιχαήλ κ Χρυσή Πύλη κΑι  ξετρελαθηκα με το νησί Βενετίας μέσα στο Δνείπερου που έμοιαζε λες κ ήμουν κοπάδι καμπάνα με αθλοπαιδειες βόλλευ κανό τζετ σκι κ πολλά κωλαρακια σκαφτο ,έχω πολύ υλικό
Γενικά είναι όμορφη κ ωραιότερη από Μόσχα και από Μινσκ λβωβ και επιπέδου Αγίας Πετρούπολης
Αν και η Ρώσοι λεν οι πιο ωραίες γυναίκες ει άι εκατερινμπουρ και πσκωβ,αλλά δεν έχω πάει εκεί

[ftp=ftp://Το τουρ Τσερνομπίλ ωραία εμπειρία]Το τουρ Τσερνομπίλ ωραία εμπειρία [/ftp]καθώς κ η πλατεία ανεξαρτησίας με τον χορό των συντριβανιων αξίζει

Να υποθέσω οτι γάμησες αβέρτα ή εκδρομή ήταν μόνο για sightseeing?
Τουρ Τσερνομπίλ κωλολέει ή γυρνάς με δοσίμετρα?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.495
Πόντοι
26.141
Τουριστικά πήγα κ σε συνδιασμό στο fkk izba
To tour tsernobyl λέει πολύ για όσους γουστάρουν τέτοια αλλά διέκρινα ουκρανική προπαγάνδα κατά των σοβιετικών Ρώσων στο τουρ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ωραίο το Κίεβο σήμερα αγαλμαμητερας Ουκρανίας ,μοναστήρι Λάβδας σπήλαιο Λάβδας εκκλησίες Αγίας Σοφίας Ανδρέα κ Μιχαήλ κ Χρυσή Πύλη κΑι  ξετρελαθηκα με το νησί Βενετίας μέσα στο Δνείπερου που έμοιαζε λες κ ήμουν κοπάδι καμπάνα με αθλοπαιδειες βόλλευ κανό τζετ σκι κ πολλά κωλαρακια σκαφτο ,έχω πολύ υλικό

Το τουρ Τσερνομπίλ ωραία εμπειρία καθώς κ η πλατεία ανεξαρτησίας με τον χορό των συντριβανιων αξίζει

ειναι η πιο ομορφη πολη στην ευρωπη.που να ησουν πριν μερικα χρονια που δεν ειχε προβληματα ιδικα ιουνιο και μαιο ηταν ολα τελεια και οχι τοσο επικυνδυνα οπως τα τελευταια χρονια.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
κμαν μονο εσυ πας για να γαμησεις πουτανες στο καριμπιαν.αλλοι πανε μονο για τουρισμο.
φιλος μου τον φιλοξενησα το 2010 γιατι ηθελε να επισκεφτει την λαυρα,μαρινσκη παρκ και να κανει τουρ με τα ποδια.ειχε κλισει και κοπελες απο τουρ για να του δειξουν την πολη.
θυμωσε μονο οταν πηγε βουδα μπαρ και ειδε ειχε πουτανες που ηθελαν λεφτα και κερασματα και ξενερωσα.
του ειπα μην παει βουδα μπαρ αλλα να βολταρουμε γιδροπαρκ,ελεγε στο βουδα στην μαδριτη ειχε μοντελα
και συναντησε τον γκουτι της ρεαλ.του λεω ξεκολα εδω πουτανες εχει στο κεντρο και στο βοτκα μπαρ.
τον πηρα και κρουαζιερα με το νυκτερινο πλοιο στον ποταμο που περνα κατω απο τις γεφυρες και του αρεσε.ειχε φτηνες σαμπανιες,κρασια ,ποτα και μονο γυναικοπαρεα.
πηγε και καριμπιαν μονος και του και του αρεσε,ειπαι ηταν λατιν κλαμπ και δεν ειδε πουτανες.
ολες χορευαν λατιν σαν τρελες ολο το βραδυ.δεν πανε ολοι για σεξοτουρισμο,κανενας αγγλος δεν θα πηγαινε εκει η γαλλος για να πληρωσει πουτανες.ακομα καιστην βαρκελωνη στην ραμπλασ τιγκα στις πουτανες οι αγγλοι αδιαφορουσαν και επιναν μονο.
οδυσσο το ιδιο ρωτησα αγγλοθσ αν θελουν να τους παρω σαλον και ειπαν οχι,τους κερασα μπυρα στο ελληνικο και αυτο τους εκανε πιο ευτυχισμενους

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.495
Πόντοι
26.141
ειναι η πιο ομορφη πολη στην ευρωπη.που να ησουν πριν μερικα χρονια που δεν ειχε προβληματα ιδικα ιουνιο και μαιο ηταν ολα τελεια και οχι τοσο επικυνδυνα οπως τα τελευταια χρονια.
Βρε τώρα κατάλαβα ,μαζί δεν ήμασταν πριν από λίγο εξω για βόλτα ,χαμπάρι τώρα το πηρα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Βρε τώρα κατάλαβα ,μαζί δεν ήμασταν πριν από λίγο εξω για βόλτα ,χαμπάρι τώρα το πηρα
οχι δεν ημασταν μαζι,με αλλο με περασες μαλλον.ειναι και ο κολητος μου ο σαλονικιος εκει τωρα
βγαινει με ντερτυ και αλλους ελληνες.εγω φιλε σε μια εβδομαδα οδυσσο θα ειμαι.κιεβο ισος οχτωβριο αν
δεν παω κωνσταντινουπολη και οδυσσο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.495
Πόντοι
26.141
A ναι φίλε με το σαλονικιο

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Δηλαδή συνάντησες κάποιον Θεσσαλονικιό(που ξέρω ποιος είναι) και τον πέρασες για τον Χάρη?????

Πρε σαλονικιέ.. αδυνάτισες, κόντινες την έπεφτες σε κάθε θηλυκό στο δρόμο και έπαιζες τσαμπουκά στους Ουκρανούς ωστε να σε μπερδέψει ο Sex Volcano με τον Χάρη???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom